Forstår

Friday, 21 February, 00:36

Nyheter om Forstår

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 12 Feb 20 kl. 10:21

«Plutselig Forstår jeg bedre hvorfor tilskuere kan hyle av raseri når de er på kamp»

KOMMENTAR: Det gir lite mening å være sint på småbarn eller dyr, det Forstår vi. Men et fotballag?.

P4 - 16 Feb 20 kl. 11:49

Folkejury så ikke livesending

Folkejuryen som fikk utslagsgivende makt under MGP-finalen i går vurderte ikke selve finalen, men kun studioinnspillingene til artistene. Det fortalte MGP-sjef Stig Karlsen til pressen i formiddag. Dermed ble sceneshowet som alltid har vært en viktig faktor i MGP ikke tatt med i betraktningen.

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 15:17

Gamst Pedersen trener med TUIL og Senja - men er nå i samtaler med eliteserieklubb

TUIL-leder Inge Takøy Forstår at spørsmålet kommer opp om de er interessert i Morten Gamst Pedersen..

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 15:17

Gamst Pedersen trener med TUIL og Senja – men er nå i samtaler med eliteserieklubb

TUIL-leder Inge Takøy Forstår at spørsmålet kommer opp om de er interessert i Morten Gamst Pedersen..

Aftenposten - 09 Feb 20 kl. 17:02

Vipers har lagt planer – ønsker å bygge om Aquarama

Morten Jørgensen mener Aquarama ikke lenger holder mål som arena for Vipers – og hevder at politikerne i byen ikke Forstår klubbens behov..

NRK - 08 Feb 20 kl. 15:01

– Jeg Forstår at folk reagerer

Helseministeren mener Sørlandet sykehus har en stor jobb foran seg med å gjenopprette tilliten i befolkningen etter de mange feiloperasjonene. – Det er ingen tvil om at befolkningen reagerer og lurer på om de er trygge, sier Bent Høie..

E24 - 07 Feb 20 kl. 12:50

Aker Solutions-ras etter svake resultatutsikter: – Overskuer det meste

Analytiker ser positive tegn i Aker Solutions’ tall, men Forstår at markedet sender aksjen rett ned. – Priser inn at resultatene kan bli enda svakere enn selskapet sier..

P4 - 08 Feb 20 kl. 18:25

Høie: - Blir tøft å gjenopprette tilliten

Helseminster Bent Høie sier Sørlandet Sykehus har en stor jobb foran seg med å gjenopprette tilliten i befolkningen etter de mange feiloperasjonene. Han sier til NRK at han Forstår at innbyggere lurer på om de kan føle seg trygge. Denne uken ble det klart at Helse Sør-Øst skal granske Sørlandet sykehus etter at en lege som står bak flere feiloperasjoner på sykehuset i Flekkefjord har fått fortsette å operere alene i Kristiansand..

Aftenposten - 04 Feb 20 kl. 16:21

Forstår ikke hvorfor det ikke kan være rimeligere å spille håndball

Tre bergensklubber har trukket de yngre lagene sine i protest mot høye kostnader..

Aftenposten - 03 Feb 20 kl. 23:24

Justisministeren erkjenner at Grønland har et storbyproblem

– Jeg Forstår godt at situasjonen er frustrerende for dem som bor, jobber og oppholder seg på Grønland, sier justisminister Monica Mæland etter et møte hos Oslo politidistrikt. Hun tok seg også tid til en tur i området..

P4 - 03 Feb 20 kl. 12:47

Northug: Leste ikke egen bok

Petter Northug sier han Forstår at Aylar Lie reagerer på det som er skrevet om henne i biografien om skistjernen, fra 2018. Lie krever 100.000 kroner av Northug fordi hun mener biografien har krenket hennes privatliv, og i dag møtes partene i Oslo tingrett.

VG - 01 Feb 20 kl. 21:15

Haaland forbauser Dortmund-direktør

DORTMUND (VG) Sportsdirektør Michael Zorc (57) Forstår nesten ikke hvordan Erling Braut Haalands prestasjoner er mulige. Keeper Roman Bürki mener nordmannen har løftet hele laget..

Dagbladet - 27 Jan 20 kl. 15:54

Kunstner fortviler: - Forstår det ikke

Kunstverket «Midgardsormen» langs Akerselva i Oslo tilgrises med hundeposer, tomme røykpakker og annet søppel..

VG - 29 Jan 20 kl. 08:55

Vil ha ny DNA-vurdering i Baneheia-saken: – Forstår ikke hva de holder på med

Gjennopptakelseskommisjonen for straffesaker vil innhente en ny sakkyndigvurdering av DNA-bevisene som ble lagt frem i saken mot Viggo Kristiansen..

E24 - 31 Jan 20 kl. 10:50

Norwegian vurderer Airbus etter Max-krisen: – Det går en smertegrense

Norwegian forhandler fortsatt med Boeing om en milliarderstatning for Max-flyet som trolig blir stående på bakken i mange måneder til. I et eksklusivt intervju forteller den ferske Norwegian-sjefen om hvordan de skal få flyet tilbake i trafikk, at han Forstår passasjerer som kan være engstelige og at nye Aribus-fly kan bli brukt som en siste utvei..

NRK - 27 Jan 20 kl. 17:44

Rårørende støtter ulovlig innlåsing

I 2019 ble det meldt inn 84 tilfeller av vold, 22 voldsforsøk og 14 drapstrusler på sykehjemmet Presteheia i Kristiansand. Pårørende som NRK har snakket med Forstår at de ansatet må skjerme seg mot vold..

Aftenposten - 27 Jan 20 kl. 06:03

Babcock-sjef sier han Forstår kritikken etter luftambulansekrisen

Øverste sjef Marius Hansen i Babcock Scandinavian Air Ambulance lover at selskapet skal levere et bedre luftambulansetilbud i løpet av året..

P4 - 27 Jan 20 kl. 05:17

Ropstad vil lokke Vedum bort fra rød side

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad mener Senterpartiet heller bør søke tettere samarbeid med KrF enn å fortsette det rødgrønne samarbeidet. Til Klassekampen sier Ropstad at de to partiene har hatt mye godt samarbeid tidligere, og at de har mye enighet om ulike saker i dag. Krf-lederen sier han ikke Forstår hva Senterpartiet har å hente fra Rødt, SV og MDG..

P4 - 20 Jan 20 kl. 23:10

Reagerer på Støre-krav

Helseminister Bent Høie er svært overrasket over at Jonas Gahr Støre vil vite mer om helsetilstanden til IS-kvinnens fem år gamle sønn. Det skriver VG. Ap-lederen reagerer på at Høyre har omtalt barnet som antatt syk, og mener usikkerheten kan føre til spekulasjoner og mange spørsmål Høie sier han Forstår at mange lurer på helsetilstanden, men sier at opplysningene kun kan gis dersom foreldre eller de som har omsorg for barnet samtykker..

Aftenposten - 06 Jan 20 kl. 06:51

Dommersjefen håper nye regler gjør at flere Forstår hands. «Det har vi hørt før» svarer ekspert.

Nå har Norge fulgt resten av Fotball-Europa, og endret regelverket. Terje Hauge håper det vil gi mer forståelige handsregler og mer konsekvent dømming..

Dagbladet - 16 Jan 20 kl. 08:19

- Raja Forstår ikke sprengkraften

I «Politisk kvarter» på NRK rettet Siv Jensen (Frp) pekefingeren mot Abid Raja (V) som følge av hans uttalelser onsdag..

Aftenposten - 17 Jan 20 kl. 12:57

Derfor fikk Mike Jensen gå gratis fra Rosenborg

Mike Jensen (31) hadde kontrakt i nesten to år til. Slik Adresseavisen Forstår, skal det være spesielt tre grunner til at RBK-ledelsen likevel lot dansken gå på free transfer til Apoel Nicosia..

NRK - 16 Jan 20 kl. 21:24

Telenor oppretter nytt selskap

Teleselskapet Telenor etablerer nå selskapet Telenor Infra. Selskapet får nå ansvar for all passiv infrastruktur i Telenors norske telenett, etter det E24 Forstår. Selskapet er helheid av Telenor-konsertnet, men ikke underordnet Telenor Norge..

NRK - 15 Jan 20 kl. 19:08

Grande: Skal sjå på kva Frp-krav

– Eg skal sjå på kva Frp kjem med, og me skal snakka saman. Eg Forstår at dette har vore ei vanskeleg sak for dei, seier Trine Skei Grande om Frp sine varsla krav etter regjeringa har vald å henta heim IS-kvinna og borna hennar..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 19:02

– Håper du smiler like bredt i paradiset som du gjorde blant oss

2500 personer var til stede for å ta en siste farvel med Halil Kara tirsdag. Én person er siktet i saken. Familien Forstår ikke hvorfor noen drepte 21-åringen..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 05:35

Hun er født og oppvokst i Norge: UDI vurderte at hun ikke hadde «særlig tilknytning til Norge»

– Jeg Forstår ikke når de sier at jeg må reise til «hjemlandet» mitt. Hjemlandet mitt er Norge, sier Alyssa Del Socorro. UDI har nå snudd i saken..

Dagbladet - 08 Jan 20 kl. 00:40

Nå kom hevnen. Nå kan alt skje

Hvilken langsiktig politisk strategi som ligger bak drapet på general Soleimani, er det foreløpig ingen som Forstår. Kanskje ikke president Trump selv heller - og nå kom iranernes hevn..

Aftenposten - 03 Jan 20 kl. 17:09

Sjakkforbundet Forstår ikke Idrettsgalla-juryens Carlsen-forklaring: – Oppleves urimelig

I høst brøt Magnus Carlsen med eget forbund. Nå gir de ham full støtte i Idrettsgalla-kritikk..

VG - 02 Jan 20 kl. 16:48

Bakke gikk fra RBK-nei til Lillestrøm-ja på ett år: – Dette føltes riktig nå

LILLESTRØM (VG) Bare et drøyt år etter at han ikke ville til Rosenborg, forlot Geir Bakke (50) Sarpsborg og gikk ned én divisjon for å trene Lillestrøm. Han Forstår at det kan skape reaksjoner..

Aftenposten - 29 Dec 19 kl. 10:00

Italias ambassadør i «Mitt Oslo»: - At byen mer og mer stenges for biler, Forstår jeg ikke

Idet salget av helnorsk pizza når årstoppen: Nå skal Italias sendemann til Hans Majestet Kongen røpe hva han synes om Oslo, maten – og norsk byråkrati..

P4 - 13 Dec 19 kl. 15:48

- Forståelig at NAV hadde måltall for trygdesvindel

- Det er forståelig at NAV satte seg mål for å bekjempe trygdesvindel. Det mener ledelsesekspert og redaktør for Dagens perspektiv, Magne Lerø. Tidligere i dag ble det kjent at NAV i flere år før 2018 hadde krav til seg selv om å ÅRLIG øke summen for hvor mye trygdesvindel som skulle anmeldes.

VG - 27 Dec 19 kl. 22:45

Roser familiens åpenhet etter Behns død: – Mange flere Forstår at man kan ringe om hjelp

Takket være familiens åpenhet har flere tusen ringt inn til hjelpetelefonene, sier Rådet for psykisk helse..

VG - 22 Dec 19 kl. 10:02

NRK svarer på Treholt-kritikk: – Vi hvitvasker ikke en spion

Å ha med Arne Treholt som medvirkende i serien «Kald krig» ble nøye vurdert i forkant, og vi Forstår at dette kan vekke motforestillinger hos enkelte. Men vi hvitvasker ham ikke..

P4 - 21 Dec 19 kl. 07:27

Mener hemmeligholdet går for langt

Rødt-leder Bjørnar Moxnes har mistanke om at regjeringen holder en kritisk rapport om de nye jagerflyene, F-35, helt hemmelig for å slippe kritikk. Han sier til Klassekampen at han Forstår at ikke hele rapporten kan være offentlig, men da mye allerede er offentlig kjent - ville det vært fornuftig med en offentlig debatt. Rapporten skal behandles i Stortinget for lukkede dører i februar..

P4 - 17 Dec 19 kl. 18:30

- Kritikken fremstår urimelig

Direktør i Energigjenvinningsetaten i Oslo, Hans Petter Karlsen, Forstår ikke kritikken om at han ikke har tatt ansvar for bruddene på arbeidsmiljøloven i etaten. Ledelsesekspert ved BI, Petter Gottschalk, sa tidligere i dag til P4-nyhetene at det er direktøren, og ikke miljøbyråd Lan Marie Berg, som bør stille jobben sin til disposjon.

Aftenposten - 14 Dec 19 kl. 08:52

Klæbo Forstår ikke «Formel 1-øvelsens» skeptikere: – Må huske på at vi driver med underholdning

Johannes Høsflot Klæbo (23) ønsker å utvikle langrennssporten ved å kjempe for 100 meter sprint..

NRK - 16 Dec 19 kl. 01:43

Bolsonaro ut mot klimakonferanse

Brasils president Jair Bolsonaro kaller resultatet av FNs klimakonferanse, kjent som COP25, for et økonomisk spill for rike europeiske land. – Jeg Forstår ikke hvordan folk ikke vet at dette bare er et økonomisk spill, sa Bolsonaro søndag kveld..

P4 - 15 Dec 19 kl. 13:50

Barn funnet forlatt i Aarhus

Et søskenpar ble funnet forlatt i en travel handlegate i Aarhus i Danmark i går kveld. Gutten som trolig er rundt to år gammel, ble funnet sammen med sin lillesøster på rundt ett år. Han snakker ifølge politiet et språk de ikke Forstår, så det er usikkert hvor barna kommer fra.

VG - 12 Dec 19 kl. 08:10

EØS-forhandler: Mener NAV-skandalen ikke kan skyldes nye regler i 2012

Professor Rob Cornelissen deltok i EØS-forhandlingene med Norge i 1994, og kjenner EU-reglene som NAV mener førte til trygdeskandalen i detalj. Han Forstår ikke hvordan disse reglene kan være årsaken..

Aftenposten - 05 Dec 19 kl. 20:41

Slik svarer alpinsjefen på Jansruds kostnadsvarsko: – Mange veier til å bli verdens beste

Claus Ryste er sportssjef i norsk alpint. Han Forstår Kjetil Jansruds bekymringer om utstyrspress, men mener de reelle kostnadene i alpinidretten ikke har økt betraktelig..

P4 - 04 Dec 19 kl. 15:28

Nav-topp går av

Den første Nav-toppen har trukket seg etter trygdeskandalen. Kjersti Monland går av som ytelsesdirektør i Nav. I en pressemelding sier Monland at hun har kommet frem til at det er både nødvendig og riktig å sette inn en ny leder som kan ta det viktige arbeidet videre, og styrke kraften til avdelingen i denne kritiske fasen.

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 00:56

Politiet etterforsker skyting i Oslo

Politiet i Oslo har grunn til å tro at skudd ble avfyrt i området ved Briskeby brannstasjon i Oslo mandag kveld. Etter det Aftenposten Forstår, har man funnet tomhylser..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 00:56

Politiet etterforsker skyting i Oslo - flere skudd avfyrt på Briskeby

Politiet i Oslo har grunn til å tro at skudd ble avfyrt i området ved Briskeby brannstasjon i Oslo mandag kveld. Det skal ha blitt funnet tomhylser på stedet, etter det Aftenposten Forstår..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 00:56

Politiet etterforsker skyting i Oslo – flere skudd trolig avfyrt på Briskeby

Politiet i Oslo har grunn til å tro at skudd ble avfyrt i området ved Briskeby brannstasjon i Oslo mandag kveld. Det skal ha blitt funnet tomhylser på stedet, etter det Aftenposten Forstår..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt