Forstår

Torsdag, 24 September, 22:48

Nyheter om Forstår

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 08 sep. 20 kl. 13:48

- Forstår ikke hvorfor han er siktet

Tre av de fire grottefest-siktede har fått oppnevnt forsvarere. Én av dem Forstår ikke hvorfor han er siktet, skriver TV 2..

NRK - 08 sep. 20 kl. 13:53

Forstår ikke hvorfor han er siktet

En av de siktede etter bunkersfesten i Oslo nekter for å ha hatt noen arrangørrolle. – Han har vært til stede, men Forstår ikke hvorfor han er siktet, sier hans forsvarer. To av de andre siktedes forsvarere ønsker ikke å kommentere saken..

P4 - 08 sep. 20 kl. 13:54

Forstår ikke siktelse etter grottefest

En av personene som er siktet etter grottefesten i Oslo forrige helg Forstår ikke hvorfor han er blant de siktede. Forsvareren hans opplyser til TV2 at han ikke er blant arrangørene av festen. Totalt fire personer er siktet i saken.

P4 - 11 aug. 20 kl. 14:55

Studenter: – Forstår kritikken

Studenter og faddere Forstår at de får gjennomgå. Og kritikken har haglet fra mange hold etter at tusenvis av studenter landet over har startet fadderukene med det som ikke alltid vitner om gode smitteverntiltak. Studenter og faddere på gaten i Oslo Forstår kritikken..

P4 - 7 timer siden

Samferdselsministeren: - Forstår bekymringen

- Det er uheldig med et så dårlig rutetilbud langs kysten som nå. Det sier samferdselsminister Knut Arild Hareide. Hurtigruten kutter antall skip, og fra oktober vil det gå bare to skip mellom Bergen og Kirkenes.

E24 - Igår: 20:49

Reagerer på økte parkeringspriser: – Dette vil øke forskjellene

Frps Bård Hoksrud mener Oslobyrådets kjempehopp for parkeringsavgiftene er «totalt urimelig». – Enten Forstår de ikke, eller så bryr de seg ikke, om at dette vil gjøre økonomien til mange som har det trangt fra før, enda verre, sier han..

P4 - Igår: 18:57

Forstår ikke at mann kunne oppfattes truende

Kona til den 39 år gamle mannen som i går ble skutt og drept av politiet i Bolkesjø i Telemark reagerer sterkt på hvordan politiet håndterte situasjonen. Hun sier til avisen Varden at hun aldri har sett 39-åringen true noen og at han ikke eier våpen. Spesialenheten for politisaker etterforsker saken og det er beslaglagt tjenestevåpen etter hendelsen.

NRK - 24 aug. 20 kl. 16:05

Støre Forstår det skapes debatt

- Jeg har forståelse for at den skaper debatt, men det er ikke naturlig for meg å kommentere ny ledelse før den er valgt. Det er opp til hvert fylkeslag å velge sin ledelse, sier Jonas Gahr Støre om valget av Trond Giske som fylkesleder i Ap..

P4 - 18 sep. 20 kl. 11:49

- Oslo kan bli rødest i Europa

Oslo kan bli blant de rødeste byene i hele Europa. Det sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad til NRK. Han sier de ikke ser noen tegn til at smittetallene er på vei ned og han tror ikke folk i Oslo helt Forstår alvoret..

Aftenposten - 16 sep. 20 kl. 09:34

Bergenspolitiker Forstår utøvere som er redde for å dra på friidretts-NM

Politikerne i Bergen håper smittetrykket i byen ikke stiger slik at friidretts-NM må avlyses i siste liten. Opposisjonslederen skjønner at utøvere er redde..

P4 - 13 sep. 20 kl. 12:29

Pårørende får ikke komme på besøk

Pårørende i Høyanger kommune nektes adgang til sykehjem og omsorgsboliger hvis de har i Bergen, Oslo og Viken. Det opplyser kommunen på sine nettsider. De som har vært på reise til disse stedene får ikke komme på besøk før ti dager etter hjemkomst, forteller ordfører Petter Sortland.

Dagbladet - 08 sep. 20 kl. 13:48

– Ikke ansvarlig på noen måte

Tre av de fire grottefest-siktede har fått oppnevnt forsvarere. Én av dem Forstår ikke hvorfor han er siktet, og sier han ikke var ansvarlig for festen..

P4 - 10 aug. 20 kl. 08:56

– Folk Forstår alvoret

– Folk Forstår alvoret og synes det er nødvendig med strenge innstramminger. Det sier ordføreren i Indre Østfold kommune, Saxe Frøshaug. I går opplyste kommunen om at de stenger alle SFO og barnehager, at alle arrangement i august avlyses og at de forbyr alle sosiale sammenkomster ut uke 33..

Aftenposten - 04 sep. 20 kl. 18:53

Start tar billett-grep: – Forstår at det er frustrasjon der ute

Starts 200 billetter skulle fordeles likt, men de siste kampene har mange av de samme kommet inn. Nå tar klubben grep for å kompensere..

NRK - 01 sep. 20 kl. 14:01

EM i curling er avlyst

På grunn av koronasituasjonen ble det ikke mulig å holde EM i curling i år. Styreleder i Lillehammer Curlingklubb, Jostein Buraas synes det er trist, men Forstår avgjørelsen. Arrangementet skulle egentlig vært fra 21- til 28.

P4 - 01 sep. 20 kl. 13:15

- Må kommunisere bedre med de unge

Helsemyndighetene må bli enda flinkere til å forklare unge mennesker konsekvensen av å ikke følge smittevernrådene. Det siste assisterende helsedirektør Espen Nakstad til TV2. Han Forstår at mange er lei av tiltakene, men advarer samtidig mot at det kan bli enda sterke begrensninger dersom smittespredningen øker.

Aftenposten - 31 aug. 20 kl. 18:15

Vi roper på vegne av de små

Kan grunnen til at våre pasienter aldri prioriteres når arealer disponeres, være at de ikke selv kan fortelle om sine lidelser med et språk ledere Forstår?.

P4 - 05 aug. 20 kl. 15:55

- Forstår at libanesere i Norge er bekymret

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier hun Forstår bekymringen norsk-libanesere har for familie og kjente i Libanon. Over 100 personer mistet livet i eksplosjonen i Beirut i går, og over 200.000 mennesker er hjemløse.

Aftenposten - 29 aug. 20 kl. 18:40

Støre: – Jeg Forstår at Giske trekker seg og ser at det var nødvendig

I en kommentar til NTB sier Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre at Trond Giskes avgjørelse om å trekke seg fra fylkeslederstriden var nødvendig..

P4 - 28 aug. 20 kl. 14:10

Norwegian med løfte til kundene

Norwegian lover kunder at de som har krav på det skal få refundert penger av selskapet. Norwegian er hardt rammet av koronapandemien, og tapte 4,8 milliarder kroner før skatt i første halvår. Selskapet har hatt et fall i passasjerer på 71 prosent sammenliknet med samme periode i 2019.

Aftenposten - 28 aug. 20 kl. 07:12

Friidrettsleder mener fotballen skaper «ond sirkel»

Anleggsansvarlig i Norges Friidrettsforbund, Kalle Glomsaker, Forstår lite av fotballens argumenter for kunstgress. Han mener utviklingen ekskluderer andre idretter og kan skape økonomisk krevende anlegg..

P4 - 27 aug. 20 kl. 17:07

Ap-ledelsen skulle helst unngått opprop mot Giske

Ap-ledelsen ville aller helst ha unngått et opprop fra partifeller mot Trond Giske. Det sier Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng til NRK. Over 90 Ap-politikere oppfordrer fylkeslaget i Trøndelag til å velge en annen leder enn Trond Giske.

VG - 27 aug. 20 kl. 13:20

Justisministeren om SIAN-markering: – Vi vil ikke ha vold

Justis- og beredskapsminister Monica Mæland (H) Forstår at SIAN-markeringen i Bergen vekket sinne, men aksepterer ikke at folk tyr til vold. Lørdag er det varslet ny demonstrasjon i Oslo..

VG - 26 aug. 20 kl. 07:31

Frp ber Høie få opp farten og åpne for reseptfri influensavaksine

Fremskrittspartiets Åshild Bruun-Gundersen Forstår ikke hvorfor regjeringen ennå ikke har gitt apotekene klarsignal til å gi influensavaksine uten legeresept..

VG - 25 aug. 20 kl. 21:14

Kilder til VG: Adegbenro på vei bort fra Rosenborg

Samuel Adegbenro (24) forlater etter det VG Forstår Rosenborg innen kort tid..

P4 - 04 juli 20 kl. 17:24

Frp mener Raja ikke Forstår fotball-Norge

Fremskrittspartiet Forstår fint lite av regjeringens beslutning om å ikke åpne ytterligere opp for breddefotballen i Norge. De mener kulturminister Abid Raja ikke Forstår at dette kan velte mange klubber over hele landet, sier idrettspolitisk talsmann for partiet, Himanshu Gulati, til NTB. Avgjørelsen fra regjeringen er tatt ut i fra smittevernhensyn.

P4 - 24 aug. 20 kl. 17:12

- Håper vi vil forsones

Leder i valgkomiteen i Trøndelag Arbeiderparti, Arild Grande, håper partiet kan forsones og se frem mot neste valg. I ettermiddag gjorde de det klart at Trond Giske innstilles som ny leder for fylkeslaget. Grande Forstår at det skaper reaksjoner, men håper partiet kan legge fortiden bak seg..

P4 - 24 aug. 20 kl. 14:49

Giske innstilles som leder

Trond Giske er innstilt som leder i Trøndelag Arbeiderparti. Det melder TV2. Etter det NTB Forstår klarte ikke valgkomiteen å finne en kvinnelig kandidat som var villig til å ta opp kampen mot Giske.

VG - 20 aug. 20 kl. 13:54

NTF-topp Forstår ikke NFF: Mener cupen er politisk umulig

Styreleder Cato Haug i Norsk Toppfotball mener det er politisk umulig for Norges Fotballforbund å gjennomføre cupen i år. Han synes det blir veldig spesielt å lage en cup uten breddeklubbene..

VG - 19 aug. 20 kl. 14:35

Grønt, gult og rødt hjelper oss til å holde skolene åpne

Jeg Forstår godt den uroen Linn Ullmann og Niels Fredrik Dahl uttrykker i kronikken deres i VG. Men det viktigste er at vi kan holde skolene og barnehagene åpne for barna..

P4 - 15 aug. 20 kl. 09:15

Lærere mener smittevern er for dårlig

Flere lærere mener smittevernet ved norske skoler er for dårlig. De synes det er rart at smittevernreglene ellers i samfunnet ikke gjelder på skolene. Det er ingen 1-metersregel, og elevene skal fortsette med valgfag som vanlig, så de vil ha timer på tvers av klassene.

Dagbladet - 14 aug. 20 kl. 17:58

- Jeg skammer meg

Odd Magnus Williamson skal lede kveldens Amandapriseutdeling. Han forteller om sin store manus-drøm, som holdt på å gå i vasken på grunn av corona. Williamson sier også at han endelig Forstår sitt ansvar som hvit mann under rasisme-oppgjøret..

P4 - 14 aug. 20 kl. 13:40

Politiet vant mot Hagen

Drapssiktede Tom Hagen får ikke flytte hjem til boligen i Lørenskog som kona Anne Elisabeth Hagen forsvant fra i oktober 2018. Nedre Romerike tingrett har gitt politiet tillatelse til å fortsatt holde det i beslag så de kan avslutte undersøkelsene på åstedet. Øst Politidistrikt sier de Forstår det er belastende for den siktede, men at hensynet til etterforskningen må veie tyngst.

NRK - 13 aug. 20 kl. 08:32

Politiet vil ha lukkede dører

Etter det NRK Forstår vil politiet be om lukkede dører når de møter Tom Hagens forsvarer Svein Holden i tingretten torsdag. Retten skal ta stilling til om politiet kan holde på huset, hvor de mener Anne-Elisabeth Hagen er drept, i tre måneder til..

P4 - 11 aug. 20 kl. 05:52

Vil ha dårligere betalt jobb fremfor å flytte

Én av to nordmenn går heller ned i lønn enn å flytte på seg. Det viser Arbeidslivsbarometeret for 2020. Undersøkelsen ble gjennomført i april, samtidig som de norske ledighetstallene gikk til værs, skriver Aftenposten.

NRK - 07 aug. 20 kl. 16:42

Ønsker plassbillett på togturer

Danmarks transportminister Benny Engelbrecht har bedt DSB om å gjeninnføre krav om plassbillett på lange strekninger. Det melder Danmarks Radio. Han sier han Forstår at plassbillett ikke er like enkelt å innføre på kortere strekninger..

P4 - 07 aug. 20 kl. 16:07

Skuffet over sjenkestopp

Reiselivsorganisasjonen Virke er skuffet over at regjeringen nå innfører forbud mot å servere alkohol etter midnatt. Direktør Ivar Horneland Kristensen sier til NTB at han Forstår behovet for å stramme inn. Men han frykter skjenkestoppen kan virke mot sin hensikt, da det kan føre til at det blir flere hjemmefester.

NRK - 03 aug. 20 kl. 14:52

NTB erfarer: Brudd i lønnsoppgjøret

Det er brudd i lønnsoppgjøret mellom Norsk Industri, Fellesforbundet og Parat, etter det NTB erfarer. Etter det nyhetsbyrået Forstår, er det for stor avstand mellom arbeidstakernes krav og tilbudsviljen i Norsk Industri..

P4 - 03 aug. 20 kl. 06:21

Ønsker bransjen med på opprydning

Elsparkesykkel-selskapet Voi vil nå at bransjen skal samarbeide om å rydde opp i kaoset i Oslo. Oslo kommune har startet innsamling av sparkesykler som ligger slengt rundt på fortau og gater i hovedstaden og sender regningen til selskapene som eier syklene. Voi opplyser at de Forstår at folk er frustrerte og vil nå sette sammen et team på tre til seks personer som kan jobbe skift for å rydde opp der trengselen er størst, skriver Dagens Næringsliv..

Aftenposten - 03 aug. 20 kl. 06:25

Sparkesykkel-selskap vil ha med bransjen på opprydning

Elsparkesykkel-aktøren Voi tar til orde for et bransjesamarbeid for å rydde opp i kaoset i Oslo. – Vi Forstår at folk er frustrerte, sier landsjefen..

E24 - 03 aug. 20 kl. 06:25

Sparkesykkel-selskap vil ha med bransjen på opprydning

Elsparkesykkel-aktøren Voi tar til orde for et bransjesamarbeid for å rydde opp i kaoset i Oslo. – Vi Forstår at folk er frustrerte, sier landsjefen..

NRK - 06 juli 20 kl. 19:30

«Kritikerne Forstår fortsatt ikke»

– Professorene på kunstakademiet klarer fortsatt ikke tegne en hånd. Og kunstkritikerne Forstår fortsatt ikke kunsten min, skriver Vebjørn Sand om NRKs kunstkritikers kritikk av Roseslottet..

P4 - 31 juli 20 kl. 06:45

Forlenget koronastøtte avvist

Forslaget til forlenget koronastøtte til USAs arbeidsledige er avvist. Demokratene mener forslaget fra Det hvite hus er for dårlig og viser at Trump-administrasjonen ikke Forstår alvoret for dem som mister jobben under koronakrisen. Republikanerne har jobbet for å få ned ledighetsbidraget på 600 dollar i uken i den neste krisepakken.

Aftenposten - 28 juli 20 kl. 07:00

Kinesisk forfatter mener dagboken fra Wuhan presses ut av hjemlandet: – Fortsetter dette, vil kinesisk kunst og litteratur skrus tilbake til kulturrevolusjonen

Forfatteren Fang Fang kalles en forræder, men boken hennes er likevel ikke bannlyst av det kinesiske regimet: – Myndighetene Forstår at kampen er tapt, sier Kina-ekspert..

VG - 24 juli 20 kl. 19:57

Løken Stavrum kritiserer Facebook i striden om Sørlandsnyhetene

Kjersti Løken Stavrum, leder for Ytringsfrihetskommisjonen, Forstår ikke at Facebook har latt personene bak den kontroversielle Facebook-siden Sørlandsnyhetene angripe folk i Kristiansand anonymt. Mandag ble siden borte fra Facebook..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt