Forskjellsbehandlet

Onsdag, 21 April, 07:29

Nyheter om Forskjellsbehandlet

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 23 feb. 21 kl. 09:53

Falla mener sprintere blir Forskjellsbehandlet i Norge

OBERSTDORF/OSLO (VG) Maiken Caspersen Falla er regjerende mester på VM-sprinten, men har hatt en rufsete….

VG - 23 feb. 21 kl. 09:53

Falla mener sprintere blir Forskjellsbehandlet i Norge

OBERSTDORF/OSLO (VG) Maiken Caspersen Falla er regjerende mester på VM-sprinten, men har hatt en rufsete mesterskapsoppladning. Rufsete mener hun også Norges holdninger til sprintøvelsene er..

VG - 23 des. 20 kl. 22:18

Toppseriespillerne etter TV-bråket: – Sint og frustrert

Flere spillere i Toppserien mener seg forbigått og mener de atter en gang blir Forskjellsbehandlet. Nå retter de fingeren mot Norges Fotballforbunds håndtering av fotballavtalen..

Aftenposten - 23 des. 20 kl. 22:18

Toppseriespillerne etter TV-bråket: – Sint og frustrert

Flere spillere i Toppserien mener seg forbigått og mener de atter en gang blir Forskjellsbehandlet. Nå retter de fingeren mot Norges Fotballforbunds håndtering av fotballavtalen..

Aftenposten - 16 des. 20 kl. 23:45

Mourinho reagerer: – Hvis jeg oppfører meg sånn, har jeg ingen sjanse

(Liverpool - Tottenham 2–1) Roberto Firmino stanget inn seiersmålet for Liverpool. Etterpå kom José Mourinho med et stikk i retning Liverpool-manager Jürgen Klopp – og mener at han selv blir Forskjellsbehandlet..

VG - 16 des. 20 kl. 23:45

Mourinho reagerer: – Hvis jeg oppfører meg sånn, har jeg ingen sjanse

(Liverpool - Tottenham 2–1) Roberto Firmino stanget inn seiersmålet for Liverpool. Etterpå kom José Mourinho med et stikk i retning Liverpool-manager Jürgen Klopp – og mener at han selv blir Forskjellsbehandlet..

Aftenposten - 16 des. 20 kl. 23:45

Mourinho reagerer på Klopp: – Hvis jeg oppfører meg sånn, har jeg ingen sjanse

(Liverpool – Tottenham 2–1) Roberto Firmino stanget inn seiersmålet for Liverpool. Etterpå kom José Mourinho med et stikk i retning Liverpool-manager Jürgen Klopp – og mener at han selv blir Forskjellsbehandlet..

Aftenposten - 30 juli 20 kl. 05:52

Studie: Nav håndterer religion ulikt

Arbeidsledige som takker nei til arbeid fordi det strider mot religiøs overbevisning risikerer å bli Forskjellsbehandlet av Nav, viser ny forskning..

NRK - 30 juli 20 kl. 03:43

Risikerer forskjellsbehandling

Arbeidsledige som takker nei til arbeid fordi det strider mot religion risikerer å bli Forskjellsbehandlet av Nav. Mens noen Nav-ansatte nekter å gi dagpenger til arbeidsledige med religiøse reservasjoner, godtar andre begrunnelsen, viser en studie..

P4 - 31 mai 20 kl. 08:52

Krever at treningssentre får åpne

Hovedorganisasjon Virke mener treningsbransjen blir Forskjellsbehandlet, og krever at de får åpne sentrene igjen 1. juni. Sentrene må holde stengt til 15.

Aftenposten - 07 mai 20 kl. 21:24

Treningsbransjen reagerer kraftig på åpning 15. juni: – Vi er skuffet, sjokkert og forferdet

Treningsbransjen mener det er altfor sent å åpne treningssentrene 15. juni. Bransjen mener at de blir Forskjellsbehandlet av regjeringen..

Aftenposten - 05 mai 20 kl. 18:30

På vei ut av krisa føler RBK-profilen seg Forskjellsbehandlet. Det gjør henne forbannet

Mens Eliteserien ivrer etter å starte for fullt fra fredag, må Toppserien melde foreløpig pass under dagens smittevernregler..

NRK - 30 okt. 19 kl. 10:53

EU-ja til snøkrabbefiske i nord

EU legger nok en gang opp til å utstede 20 lisenser til å drive snøkrabbefiske ved Svalbard, i strid med en avgjørelse i norsk Høyesterett. EU mener Norge bryter Svalbardtraktaten fordi norske og utenlandske fartøy blir Forskjellsbehandlet..

P4 - 25 sep. 19 kl. 07:24

Næringslivet slaktes på likestilling

Næringslivet i Norge får slakt når det kommer til likestilling. Bare 11 prosent av unge kvinnelige ledere og 39 prosent av mennene mener det er likestilling, viser en ny undersøkelse gjort av konsulentselskapet Assessit. De viser blant annet til forskjell i lønn mellom kvinner og menn og at kvinner blir Forskjellsbehandlet på en negativ måte i forhold til mannlige kolleger, melder Finansavisen.

NRK - 15 juni 19 kl. 14:35

Full åpenhet om lønn

It-konsulentselskapet Blank har full åpenhet om lønn. På interne sider ligger en liste med navn på alle ansatte, stilling, utdanning, erfaring og fastlønn, skriver DN. Tanken er at alle skal føle seg trygge på at de ikke blir Forskjellsbehandlet..

Aftenposten - 02 mai 19 kl. 22:40

Hockeytalentet Ena Nystrøm (17) måtte flytte fra Stavanger for å bli bedre: – De ville ikke satse på meg fordi jeg er jente

ISHOCKEY: Ena Nystrøm (19) fra Stavanger har vært førstekeeper på kvinnelandslaget de siste tre årene. Målvakten sier at hun opplevde å bli Forskjellsbehandlet fordi hun var jente..

E24 - 30 mars 19 kl. 10:31

Utfordrer føler seg Forskjellsbehandlet: Mener Forbrukerrådet beskytter forbrukslånsbankene

Perx tilbyr folkefinansierte forbrukslån, og får derfor ikke tilby lån i Forbrukerrådets finansportal. Selskapet mener ordningen beskytter skyhøye renter – en kritikk Forbrukerrådet rister på hodet av..

VG - 16 jan. 19 kl. 10:55

Slik har VAR fungert i La Liga: – En illusjon om en maskin

Ifølge spanske medier skal Real Madrid-president Florentino Pérez (71) ha takket nei til en plass i styret i det spanske fotballforbundet fordi han føler Real Madrid blir Forskjellsbehandlet av dommere og VAR. Det har han ingen grunn til, sier ekspert på spansk fotball..

VG - 01 des. 18 kl. 08:37

Mourinho fikk tyn for reaksjon – mener han blir Forskjellsbehandlet

José Mourinho (55) havnet nok en gang i kritikernes søkelys etter å ha reagert på at unggutten Marcus Rashford (21) misbrukte en mulighet..

P4 - 14 juni 18 kl. 09:38

Opplever mer diskriminering

En av fire norskfødte med innvandrerforeldre sier de har opplevd å ha blitt Forskjellsbehandlet på jobben, i jobbsøking, utdanning og i helsevesenet. Det viser en rapport fra Statistisk sentralbyrå. Rapporten viser også at gruppen ligner mer på den norske befolkningen, drikker mer alkohol, og har mindre tillit til andre personer, enn sine foreldre..

NRK - 14 juni 18 kl. 09:08

Opplever mer diskriminering

27 prosent av norskfødte med innvandrerforeldre sier at de har opplevd å bli Forskjellsbehandlet i arbeid, jobbsøking, utdanning og i helsevesenet. Det viser nye tall fra SSB..

VG - 10 mai 18 kl. 08:17

Kulturministeren med millionstøtte: Mener sykkelforbundet Forskjellsbehandlet

Kulturminister Trine Skei Grande (v) vil utjevne det hun kaller forskjellsbehandling fra Norges cykleforbund sin side - og øker pengestøtten til kvinnerittet Ladies Tour of Norway i sommer..

Hegnar.no - 12 des. 17 kl. 17:57

Truer radiokanaler med bøter

Radio Metro mener de er Forskjellsbehandlet og fortsetter sine FM-sendinger i Oslo etter slukkingen 8. desember..

Dagbladet - 11 des. 17 kl. 14:08

Radio Metro nekter å stoppe sendinger på FM-nettet: - Ulovlig, mener Medietilsynet

Radio Metro fortsetter å sende på FM-båndet i Oslo etter slukkingen 8. desember. Stasjonen mener de er Forskjellsbehandlet.

NRK - 03 nov. 17 kl. 01:03

Kan favorisere ideelle aktører

Myndighetene har lov til å prioritere ideelle aktører framfor kommersielle i barnevernet, ifølge ESA. Kjennelsen kommer etter at NHO Service klaget til ESA, da de mente kommersielle selskaper ble urettmessig Forskjellsbehandlet, skriver Klassekampen..

P4 - 24 mai 17 kl. 10:47

Føler seg diskriminert i ansettelsesprosesser

Mange innvandrere føler seg Forskjellsbehandlet i ansettelsesprosesser. Det viser en ny undersøkelse om levekår blant innvandrere i Norge for 2016. Undersøkelsen viser at 30 prosent av de som er på jobbjakt opplever at de ikke blir prioritert i en jobb de er kvalifisert for på grunn av sin innvandrerbakgrunn.

Dagbladet - 18 jan. 17 kl. 14:14

Nektes å bygge elbil­parkering

Avinor-konkurrent føler seg Forskjellsbehandlet av myndighetene..

P4 - 31 okt. 16 kl. 05:23

- FBI-sjef kan ha brutt loven

Det demokratiske partiet i USA beskylder nå sjefen for FBI for å ha brutt loven. Partiets senatleder Harry Reid er sterkt kritisk til måten de kunngjorde etterforskningen av nye eposter knyttet til Hillary Clinton på i helgen. Reid mener FBI-sjefen har forsøkt å påvirke valget.

NRK - 26 april 16 kl. 00:22

– Forskjellsbehandlede barn lider

400 millioner barn blir Forskjellsbehandlet på grunn av sin etnisitet eller religion. Det kommer fram i en ny rapport fra Redd Barna. Organisasjonen mener forskjellsbehandlingen truer bekjempelsen av fattigdom blant barn.

P4 - 22 mars 16 kl. 14:18

-Arbeidsgiver bør kunne reglene

- Det skal være mulig å få barn og ha en karriere. Det sier likestillingsombud Hanne Bjurstrøm. P4 Nyhetene fortalte tidligere i dag om en undersøkelse fra ombudet som viser at 55 prosent av av alle kvinner som tar ut foreldrepermisjon blir Forskjellsbehandlet når de kommer tilbake på jobb.

P4 - 22 mars 16 kl. 06:42

Mange forskjellsbehandles etter foreldreperm

Over halvparten av alle kvinner som tar ut svangerskapspermisjon blir Forskjellsbehandlet når de kommer tilbake på jobb..

Aftenposten - 05 mars 16 kl. 21:44

- Sosiale medier har bidratt til et oppsving for feminismen

Forfatteren Marta Breen mener kvinner og menn fortsatt blir systematisk Forskjellsbehandlet i mediene.Breen trekker frem Dagens Næringslivs intervju med landets nye høyesterettsjustitiarius som et eksempel på dette..

Dagbladet - 07 jan. 16 kl. 19:13

Selbekk føler seg Forskjellsbehandlet av Bondevik

Vebjørn Selbekk går hardt ut mot både Kjell Magne Bondevik og Jonas Gahr Støre i sin nye bok og er fortsatt skuffet av kritikken fra den tidligere statsministeren..

DN - 11 feb. 15 kl. 05:56

Asia i dag: Føler seg uønsket i Kina

Kinesiske myndigheter har igangsatt etterforskning av et titall store, internasjonale selskaper. Utenlandske selskaper føler seg Forskjellsbehandlet – og mer uønsket i Kina..

VG - 30 okt. 14 kl. 18:36

Føler seg kjønnsdiskriminert av bandyforbundet

På tre år vil aldersbestemte guttelandslag i bandy ha fått nesten én million kroner av forbundet mens jentene sitter igjen med småpenger. De får ikke penger til neste års VM, og nå føler de seg Forskjellsbehandlet fra forbundet..

Hegnar.no - 11 feb. 14 kl. 22:06

UiO brøt loven Forskjellsbehandlet student

Likestillings- og diskrimineringsombudet har slått fast at Universitetet i Oslo (UiO) brøt loven da de ikke ville la en medisinstudent dele opp semesteret i forbindelse med fødselspermisjon..

Aftenposten - 16 okt. 13 kl. 19:52

- Forskjellsbehandlet ikke-religiøs skole

Kunnskapsdepartementet ville ikke vurdere søknaden til Humanistskolen fordi skolen ikke er religiøs. Det er ulovlig, fastslår Likestillings- og diskrimineringsombudet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt