Forsøk

Søndag, 18 April, 23:49

Nyheter om Forsøk

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 07 april 21 kl. 15:30

Forsøker å berge nederlandsk lasteskip på ny torsdag

Bergingsmannskapene har gitt opp å slepe det nederlandske lasteskipet som har havarert i Norskehavet og den splitter nye servicebåten som falt av lasteskipet onsdag formiddag. Nå tar de sikte på nye Forsøk torsdag..

E24 - I førrgår: 07:56

DNB-sjefen om mulig oppkjøpshinder: – Håper og tror vi vil få aksept

Storbankens Forsøk på å sluke konkurrenten Sbanken kan møte et hinder hos Konkurransetilsynet, ifølge analytikere. Banken skal nå i dialog med myndighetene..

VG - 15 april 21 kl. 22:50

Tok seg kontrollert videre mot Granada – Solskjær klar for sin femte semifinale

(Manchester United – Granada 2–0 (4–0) Manchester United er klare for sin femte semifinale under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Nå venter vinneren mellom Roma og Ajax i Solskjærs femte Forsøk for å nå sin første finale som Manchester United-manager..

VG - 15 april 21 kl. 22:50

United tok seg kontrollert videre mot Granada – Solskjær klar for sin femte semifinale

(Manchester United – Granada 2–0, 4–0 sammenlagt) Manchester United er klare for sin femte semifinale under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Nå venter semifinale mot Roma i nordmannens Forsøk på å nå sin første finale som United-manager..

VG - 15 april 21 kl. 22:50

Solskjær klar for sin femte semifinale: – Det er marginer i slike kamper

(Manchester United – Granada 2–0, 4–0 sammenlagt) Manchester United er klare for sin femte semifinale under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Nå venter semifinale mot Roma i nordmannens Forsøk på å nå sin første finale som United-manager..

NRK - 15 april 21 kl. 12:08

Justerer tiltaksnivå A

I kommuner med tiltaksnivå A har lokalene ved universiteter, høyskoler og fagskoler vært stengt for alle studenter. Fra og med 16. april kan lokaler på campus holde åpent der tilgang til lokalene er avgjørende for studenter som er avhengig av Forsøk eller ferdighetstrening som ikke kan gjennomføres digitalt, der det er nødvendig for å opprettholde progresjonen i studiet, og studentene testes jevnlig for covid-19 i samsvar med råd fra smittevernmyndigheten i kommunen.

Dagbladet - 15 april 21 kl. 08:54

260 kors foran Stortinget

Unge Venstre setter i dag ut 260 kors foran Stortinget i et siste Forsøk for å påvirke Arbeiderpartiets landsmøte til å gå inn for rusreformen..

Dagbladet - 15 april 21 kl. 08:54

260 kors foran Stortinget

Unge Venstre setter i dag ut 260 kors foran Stortinget i et siste Forsøk for å påvirke Arbeiderpartiets landsmøte til å gå inn for rusreformen..

Dagbladet - 15 april 21 kl. 08:54

Unge venstre: - Totalt mislykket

Unge Venstre setter i dag ut 260 kors foran Stortinget i et siste Forsøk for å påvirke Arbeiderpartiets landsmøte til å gå inn for rusreformen..

NRK - 15 april 21 kl. 05:46

USA med nye sanksjoner mot Russland

Biden-regjeringen planlegger sanksjoner mot russere som svar på dataangrepet mot det amerikanske selskapet SolarWinds og for angivelige Forsøk på valginnblanding, opplyser kilder til amerikanske medier. Sanksjonene kan bli lagt fram allerede i dag..

Klartale - 13 april 21 kl. 15:19

Sønnen er siktet for drapet på Tor Kjærvik

Politiet bekrefter at det er sønnen som er siktet for drapet på Tor Kjærvik. Han er også siktet for Forsøk på drap..

Aftenposten - 27 mars 21 kl. 15:44

Nå gjør flere store vaksineprodusenter Forsøk på barn

To legebarn fikk første dose i USA. Alle vaksinenepodusentene som er godkjent i Norge, ser på lignende Forsøk..

NRK - 24 mars 21 kl. 21:15

Facebook: Avverget spionasje

Facebook hevder å ha avverget et Forsøk fra kinesiske hackere på å spionere på uigur-støttespillere bosatt utenfor Kina, skriver NTB. I underkant av 500 personer ble Forsøkt lurt til å åpne lenker til nettsteder som var feller, ifølge Facebook..

Dagbladet - 07 april 21 kl. 21:17

- Forbereder oss på verstefallsscenario

Kystverket gjør et nytt Forsøk på å slepe lasteskipet «Eemslift Hendrika» onsdag kveld. De frykter at skipet skal drive på land i natt - og starter derfor statlig aksjon..

Dagbladet - 07 april 21 kl. 21:17

Havarist slepes mot land

På grunn av risikoen for at lasteskipet «Eemslift Hendrika» kunne grunnstøte om få timer, ble det gjort et nytt Forsøk på å slepe skipet i sikkerhet onsdag. Bergingsmannskaper har klart å ta seg om bord og rett før klokka 23 er slepet i gang..

Dagbladet - 07 april 21 kl. 21:17

Havaristen slepes mot land

På grunn av risikoen for at lasteskipet «Eemslift Hendrika» kunne grunnstøte om få timer, ble det gjort et nytt Forsøk på å slepe skipet i sikkerhet onsdag. Rett før klokka 23 er slepet i gang..

Dagbladet - 07 april 21 kl. 21:17

Risiko for grunnstøting avverget

På grunn av risikoen for at lasteskipet «Eemslift Hendrika» kunne grunnstøte om få timer, ble det gjort et nytt Forsøk på å slepe skipet i sikkerhet onsdag. Rett før klokka 23 er slepet i gang..

VG - 07 april 21 kl. 17:35

Godset-ledelsen behandlet varsel mot trener om harselas med kvinnelig journalist

DRAMMEN (VG) En episode der Strømsgodset-trener Henrik Pedersen skal ha omtalt en kvinnelig journalist ble behandlet av klubbledelsen i det såkalte rasisme-varselet. Styreleder Ivar Strømsjordet betegner det som en «flåsete» kommentar i et Forsøk på humor..

NRK - 07 april 21 kl. 12:48

Vurderer Zero-Covid-strategi

FHI og Helsedirektoratet legger fram Zero-Covid som en et alternativ for Norge framover. I et nytt oppdragssvar som ble publisert i dag, skriver de at de vil utsette beslutningen om en helt ny strategi til man vet mer. "Valget i Norge framover er derfor mellom et Forsøk på eliminering (altså insidens på null) og en fortsettelse av dagens strategi som har som mål å holde epidemien under kontroll på et nokså lavt nivå (altså en insidens trygt under et nivå som ikke overbelaster helsetjenesten)", skriver de..

NRK - 06 april 21 kl. 19:38

AztraZeneca stanser Forsøk på barn

Legemiddelselskapet AstraZeneca stanser en studie der koronavaksinen deres ble gitt til barn og tenåringer. Årsaken er usikkerheten om alvorlige tilfeller av blodpropp kan være en bivirkning, melder Wall Street Journal. Ingen barn i studien er syke..

NRK - 06 april 21 kl. 08:53

– KuppForsøk i Jordan

Styresmaktene i Jordan seier dei har avdekt eit komplott mot monarkiet og eit Forsøk på å destabilisere landet. Minst 14 høgtståande personar i kongeriket er no arresterte, blant dei prins Hamza, halvbroren til kong Abdullah..

VG - 04 april 21 kl. 18:21

Tidligere kronprins anklages for «ondsinnet komplott» i Jordan

Jordans visestatsminister anklager tidligere kronprins Hamzah (41) og flere personer rundt ham for å ha samarbeidet med utenlandske aktører i et Forsøk på å destabilisere landet..

NRK - 03 april 21 kl. 18:46

Politiet jakter kvinne i Halden

Politiet har rykket ut med biler og helikopter til Ystegede i Halden. En kvinne i 60-årene skal ha forlatt bilen sin etter Forsøk på å unndra seg kontroll. Det skal være en overlevering av en bag på grensa ved Elgåfossen som er grunnen til politijakten.

NRK - 02 april 21 kl. 11:40

Forbyr sang innendørs

I Nord-Irland innfører regjeringen forbud mot synging innendørs i skolene, i et Forsøk på å hindre koronasmitte, melder BBC. Elever kan synge utendørs eller i kor dersom de kan holde avstand. Det innføres også forbud mot bruk av blåseinstrumenter innendørs..

NRK - 02 april 21 kl. 10:07

Vil ha plastforbud i kosmetikk

Greenpeace Tyskland øker presset mot regjeringen og ønsker nå et forbud mot mikroplast i kosmetikk, melder DPA. Organisasjonen har funnet mikroplast i tre av fire prøver fra velrenommerte kosmetikkmerker. Forsøk på å samarbeide med kosmetikkindustrien om frivillig fjerning av plast har feilet, ifølge Greenpeace..

NRK - 17 mars 21 kl. 10:58

Forsøk med tilskuere i Nederland

5000 tilskuere som har negativ koronatest får se Nederlands landskamp mot Latvia i slutten av måneden. Det er den nederlandske regjeringen og landets fotballforbund (KNVB) som i fellesskap står bak eksperimentet, der man vil undersøke hvor mange kontaktsituasjoner som oppstår under et slikt arrangement. Nederland er ett av vertslandene under det planlagte EM-sluttspillet i sommer.

NRK - 01 april 21 kl. 08:20

Tillater publikum under Eurovision

Et begrenset publikum vil være tilstede under finalen av Eurovision Song Contest i Rotterdam i mai, melder nederlandske De Telegraaf. Deltakelsen er en del av et Forsøk på hvordan man kan åpne for publikum igjen. 3500 personer får være tilstede..

NRK - 16 mars 21 kl. 13:17

Demonstranter prøver nye strategier

Kuppmotstandere i Myanmar har marsjert gjennom gatene i mindre grupper med tente lys i et Forsøk på å unngå nye sammenstøt med sikkerhetsstyrkene. I det siste har demonstrantene Forsøkt flere nye strategier for å hindre at folk blir såret og drept..

NRK - 31 mars 21 kl. 06:39

Redningshelikopter prøver på nytt

De frivillige letemannskapene i Suldal melder at de to kvinnene, som ble lokalisert ved Bleskestadmoen, begynner å bli veldig kalde. Kvinnene vil ikke klare å ta seg ut, og det blir gjort en nytt Forsøk med redningshelikopteret for å hente dem..

NRK - 14 mars 21 kl. 06:56

Nord-Korea svarer ikke USA

Nord-Korea svarer ikke på gjentatte Forsøk fra USA på å oppnå kontakt i kulissene, ifølge Reuters. En anonym kilde i Joe Bidens regjering opplyser til nyhetsbyrået at det har blitt gjort flere Forsøk på å få kontakt med den nordkoreanske regjeringen.

VG - 29 mars 21 kl. 11:32

Tusenvis av spanjoler får tredagers helg – på EUs regning

I et Forsøk på å redde en økonomi i fritt fall, skal mange spanjoler bare jobbe fire dager i uken..

NRK - 29 mars 21 kl. 05:44

Fortsatt ingen løsning i Suezkanal

Det trengs flere slepebåter for å få løs konteinerskipet Ever Given i Suezkanalen, opplyste Leth Agencies i natt. Selskapet, som bistår rederier i Suezkanalen, opplyser at neste ventede Forsøk kan finne sted i kveld. Samtidig melder flere medier at landets president har gitt kanalens driftsoperatør beskjed om at det kan bli nødvendig å fjerne konteinere fra skipet, for å redusere vekten..

NRK - 28 mars 21 kl. 18:41

Statsminister tilbyr å bytte plass

Slovakias statsminister Igor Matovic tilbyr seg å bytte plass med sin egen finansminister og partikollega Eduard Heger. Det er et Forsøk på å løse en krise i koalisjonsregjeringen etter at Matovic bestilte Sputnik V-vaksine uten å informere de andre partiene..

NRK - 12 mars 21 kl. 19:40

Kleveland ble verdensmester

Marcus Kleveland fra Dombås ble i dag verdensmester i snowboard slopestyle på suverent vis med konkurransens to beste poengsummer. Hans 86,86 fra første Forsøk ville holdt til gull, men han slo like godt til med 90,66 i sitt siste Forsøk, melder NTB..

NRK - 27 mars 21 kl. 00:17

Forbyr utdeling av vann til velgere

Den nye loven om stemmegivning i den amerikanske delstaten Georgia, gjør det til et lovbrudd å dele ut vann og mat til velgere som står i kø for å stemme. Stemmerettsforkjempere mener dette er et Forsøk på å hindre svarte i å stemme, skriver CNN..

VG - 24 mars 21 kl. 18:48

Norsk general blir FN-styrkesjef på Kypros

Den norske generalmajoren Ingrid Gjerde er utnevnt til ny sjef for FNs fredsbevarende styrke på Kypros. Nå gjør FN-sjefen Antonio Guterres et nytt Forsøk på å bringe grekere og tyrkere sammen i den frosne konflikten..

Dagbladet - 24 mars 21 kl. 08:45

Dette skal til for gjenåpning

Regjeringen innførte tirsdag landsdekkende, inngripende tiltak, i et Forsøk på å hindre at smitten løper løpsk i påska. Ifølge FHI-direktør Camilla Stoltenberg er det en rekke ting som skal på plass før tiltakene kan lettes igjen..

VG - 23 mars 21 kl. 07:19

Siv Jensens populistiske bommert

Frp-leder Siv Jensen var finansminister i nær sju år. Det skulle ingen tro, etter hennes Forsøk på å blande seg inn i årets lønnsoppgjør..

NRK - 01 mars 21 kl. 22:52

EU Forsøker å megle i Georgia

EU-ledede samtaler mellom Georgias regjering og opposisjon kom mandag i gang i et Forsøk på å dempe krisen i landet. Opposisjonen mener at valget i oktober var preget av uregelmessigheter. Sist uke arresterte politiet opposisjonsleder Nika Melia..

NRK - 17 mars 21 kl. 12:11

Mann siktet for voldtekt

Ann Kristin Grosberghaugen ved Oslo politidistrikt bekrefter at en person har meldt seg etter etterlysning via Åsted Norge mandag. Mannen i 20-årene ble pågrepet og siktet for Forsøk voldtekt. Etter avhør og taktiske undersøkelser er mannen nå løslatt da det ikke lenger er fare for bevisforspillelse.

NRK - 17 mars 21 kl. 05:50

Vil anerkjenne likekjønnet ekteskap

En japansk domstol mener at landets manglende anerkjennelse av likekjønnede ekteskap er i strid med grunnloven. Flere titalls homofile par reiste søksmål i 2019 i et Forsøk på å tvinge regjeringen til å anerkjenne likekjønnede ekteskap. Mange har dermed ventet på kjennelsen fra domstolen i Sapporo, som anses som en milepæl, skriver Kyodo News ifølge Bloomberg..

Aftenposten - 16 mars 21 kl. 22:34

VM-bronse til Kleveland etter kjempetriks: – Uken kunne ikke vært bedre

Marcus Kleveland (21) leverte to skuffende Forsøk, før han dro på med konkurransens desidert beste triks..

VG - 16 mars 21 kl. 22:33

VM-bronse til Kleveland etter kjempetriks: – Uken kunne ikke vært bedre

Marcus Kleveland (21) leverte to skuffende Forsøk, før han dro på med konkurransens desidert beste triks. Canadiske Marc McMorris (27) vant..

NRK - 16 mars 21 kl. 15:27

Russland truer Twitter

Russlands medietilsyn Roskomnadzor har gitt Twitter en frist på én måned på å fjerne forbudt innhold, hvis ikke kan Twitter bli stengt i landet. Twitter har sagt til AFP at de ikke støtter ulovlig adferd, men at dette er snakk om et Forsøk på å bremse den offentlige samtalen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt