Forlater

Thursday, 17 October, 07:12

Nyheter om Forlater

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 14 timer siden

– Brexit kan bli avklart om timer

EU-president Donald Tusk sier nå at en brexitavtale med Storbritannia i teorien kan være klar om få timer. Tusk sa til pressen i Brussel i dag at fundamentet for en avtale er klart. Britenes statsminister Boris Johnson har sagt at landet Forlater EU 31.

P4 - Igår: 09:33

– Brexitavtale fortsatt mulig

- Det er fremdeles mulig å få til en brexit-avtale denne uken. Det sier EUs sjefforhandler Michel Barnier. Det har vært intense samtaler i forhandlingsteamet til EU i løpet av helgen, sier han.

Klartale - 09 Oct 19 kl. 14:30

Slik kan brexit påvirke Norge

Norge kommer til å merke at britene Forlater EU. Men ingen vet helt sikkert hvordan..

NRK - 11 Oct 19 kl. 15:48

Sikrer fortsatt opphold for briter

Justis- og beredskapsdepartementet har vedtatt en midlertidig forskrift som sikrer rett til fortsatt opphold for britiske borgere som bor i Norge og deres familiemedlemmer, i tilfellet Storbritannia Forlater EU uten en avtale..

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 18:59

Tre spillere Forlater TUIL etter sesongslutt

Nedrykket til 2.-divisjon er snart et faktum og nå er det de første spilleravgangene klar..

NRK - 10 Oct 19 kl. 11:57

Iran krever stopp i angrepet

Iran krever at Tyrkia umiddelbart stopper angrepet mot de kurdiskkontrollerte områdene nord i Syria og Forlater landet. Det kommer frem i en uttalelse fra Irans utenriksdepartement..

VG - 09 Oct 19 kl. 15:02

Gwen Stefani Forlater «The Voice»

For fem år siden møtte hun kjæresten Blake Shelton (43) i dommerpanelet. Nå takker Gwen Stefani (50) for seg..

NRK - 08 Oct 19 kl. 23:41

Frykter mangel på toalettpapir

Den britiske parlamentarikeren Jonathan Edwards har ber regjeringen garantere at forsyningene med toalettpapir ikke stanser opp hvis Storbritannia Forlater EU uten en avtale. Han ber regjeringen svare på hvor lenge toalettpapirlagrene vil vare..

E24 - 09 Oct 19 kl. 05:44

Politiker frykter at Storbritannia vil slippe opp for dopapir etter hard brexit

En britisk parlamentariker har bedt regjeringen garantere at forsyningene med toalettpapir ikke stanser opp hvis Storbritannia Forlater EU uten en avtale..

P4 - 07 Oct 19 kl. 08:14

Godstogene kjører saktere

Godstogene mellom Bodø og Oslo kjører stadig saktere. Siden 2002 har tiden togene bruker på strekningen økt med to timer, viser en oversikt fra Bane NOR. Fra godstoget Forlater Oslo og til det er fremme i Bodø, tar det 22 timer og 47 minutter.

NRK - 01 Oct 19 kl. 19:55

Ecuador Forlater OPEC

Ecuador trekker seg fra organisasjonen for oljeproduserende stater, OPEC. Avgjørelsen kommer på grunn av økonomiske problemer, sier Ecuadors energiminister. Uten Ecuador, får OPEC 13 medlemmer..

NRK - 01 Oct 19 kl. 17:17

Tror på utsettelse av brexit

Sannsynligheten for en hard brexit, altså at Storbritannia Forlater EU uten en avtale, har gått ned fra 25 prosent til ti prosent, ifølge investeringsbanken JPMorgan. Banken tror nå det er 85 prosent sjanse for en utsettelse innen 31. oktober..

E24 - 01 Oct 19 kl. 06:22

Store omveltninger for norsk sokkel: – Det er meldt flere handler

Giganter som ExxonMobil Forlater Norge, mens nye aktører bygger seg opp. Partner Daniel Rennemo i PwC venter flere kjøp, salg og børsnoteringer de neste årene..

NRK - 27 Sep 19 kl. 08:48

Svenskeid tankskip Forlater Iran

Tankskipet Stena Impero har forlatt den iranske havnebyen Bandar Abbas, viser navigasjonsdata som nyhetsbyrået Reuters har fått tilgang til. Tankskipet har vært holdt i iransk varetekt siden 19. juli, men ble løslatt denne uka..

Aftenposten - 27 Sep 19 kl. 07:26

Svenskeid tankskip Forlater iransk havneby etter frigivelse

Tankskipet Stena Impero har forlatt den iranske havnebyen Bandar Abbas, viser navigasjonsdata som nyhetsbyrået Reuters har fått tilgang til..

P4 - 22 Sep 19 kl. 10:42

EU-kommisjonen trur brexit skjer

EU-kommisjonen er overbevist om at Brexit kommer til å skje. Det skriver Sky News. Presidenten i EU-kommisjonen, Jean-Claude Juncker, forteller også at hvis Storbritannia Forlater EU uten en avtale, vil det komme en ny grense mellom Nord-Irland og Irland.

Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 17:45

Evjen solgt til AZ Alkmaar

Vingsensasjonen Håkon Evjen Forlater Bodø/Glimt etter sesongen og blir proff i nederlandske AZ Alkmaar..

Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 10:26

Hevder toppspiller Forlater Bodø/Glimt for flere millioner

Amor Layouni har vært en av de viktigste spillerne for et gulljagende Bodø/Glimt. Nå kan han være på vei bort i sesongavslutningen..

NRK - 17 Sep 19 kl. 09:40

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå Forlater..

Aftenposten - 02 Sep 19 kl. 11:59

Darmian Forlater Manchester United

Matteo Darmian Forlater Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. Forsvarsspilleren har signert for italienske Parma..

NRK - 10 Sep 19 kl. 11:06

DN: Nordea-topper går på dagen

Visekonsernsjef Torstein Hagen Jørgensen og hr-direktør Karen Tobiassen Forlater Nordea og trer ut av konsernledelsen, skriver Dagens næringsliv..

Aftenposten - 07 Sep 19 kl. 22:55

Britisk minister går av i protest mot Johnson

Den britiske arbeidsmarkeds- og pensjonsministeren Amber Rudd Forlater regjeringen og Det konservative partiet..

Dagbladet - 02 Sep 19 kl. 19:50

Kompromissløs Johnson: - Vi Forlater EU 31. oktober - uansett

Den britiske statsministeren advarer sine partifeller mot å stemme med Jeremy Corbyn..

NRK - 03 Sep 19 kl. 20:55

Spår stort eksporttap for britene

Storbritannia vil tape nærmere 150 milliarder kroner i årlig eksport til EU dersom landet Forlater unionen uten en avtale, ifølge FNs handelsorganisasjon (UNCTAD)..

P4 - 05 Sep 19 kl. 23:52

EU vil ikke kommentere utsettelse

EU vil ikke si om det er sannsynlig at britene vil få innvilget en utsettelse av Brexit om de søker om dette. EU-kommisjonens talsperson sa på en pressebrief i ettermiddag at de fortsatt forholder seg til brexitdatoen 31. oktober.

VG - 02 Sep 19 kl. 15:53

Brexit på norsk

Om åtte uker Forlater Storbritannia Den europeiske union. Går britene ut av EU uten noen avtale vil det få store negative økonomiske konsekvenser for Norge..

VG - 02 Sep 19 kl. 13:38

Else Kåss Furuseth har fått jobb i NRK

Komikeren Forlater Discovery..

P4 - 05 Sep 19 kl. 12:52

Broren til Boris Johnson går av

Broren til Storbritannias statsminister Boris Johnson går av og Forlater samtidig det konservative partiet. Han har vært medlem av parlamentet i ni år. Jo Johnson skriver på Twitter at han de siste ukene har vært splittet mellom lojaliteten til familien og nasjonens beste..

NRK - 04 Sep 19 kl. 14:17

Brexit-risiko for Norge

Norsk næringsliv frykter kaos hvis Storbritannia Forlater EU uten en avtale. Dette var tema på et møte onsdag mellom representanter fra næringslivet og regjeringen. Blant annet kan lange køer føre til at norsk sjømat bli stående fast på grensa..

VG - 04 Sep 19 kl. 20:24

Marcel Hirscher legger opp: – Stolt over det jeg har fått til

Marcel Hirscher (30) Forlater alpinsirkuset og skriver seg inn i historien med syv VM-gull, to OL-gull og 68 verdenscupseire..

Aftenposten - 03 Sep 19 kl. 21:07

FN-økonomer spår stort eksporttap for britene

Storbritannia vil tape nærmere 150 milliarder kroner i årlig eksport til EU dersom landet Forlater unionen uten en avtale, ifølge FN-økonomer..

P4 - 04 Sep 19 kl. 20:53

Vil tvinge regjeringen til å utsette Brexit

Underhuset har i kveld stemt ja to ganger til tvinge regjeringen til å be EU om en brexit-utsettelse. Dette er et stort nederlag for statsminister Boris Johnson som har lovet å gjennomføre Brexit 31. oktober uansett om de har fått på plass en avtale eller ikke.

VG - 02 Sep 19 kl. 23:47

Bendtner klar for FC København

Nicklas Bendtner (31) Forlater Rosenborg og er klar for FC København..

VG - 02 Sep 19 kl. 23:47

Bendtner klar for FC København: – Sulten og motivert som aldri før

Overgangssagaen er over: Nicklas Bendtner (31) Forlater Rosenborg og skal spille under Ståle Solbakken i FC København..

VG - 04 Sep 19 kl. 20:24

Svindal hyller Hirscher: – Den største alpinisten gjennom tidene

Marcel Hirscher (30) Forlater alpinsirkuset og skriver seg inn i historien med syv VM-gull, to OL-gull og 67 verdenscupseire. Etter annonseringen hylles han blant annet av Aksel Lund Svindal (32) - som selv la opp etter denne sesongen..

E24 - 03 Sep 19 kl. 18:52

FN-rapport: Storbritannia taper 145 eksportmilliarder på avtaleløs brexit

Dersom Storbritannia Forlater EU uten at en ny handelsavtale er på plass, vil det koste øyriket minst 16 milliarder dollar i tapte eksportinntekter..

P4 - 04 Sep 19 kl. 05:21

Den britiske regjeringen bevilger mer penger til brexit

Den britiske regjeringen bevilger 2 milliarder pund ekstra til brexit. Pengene skal gå til å takle ringvirkningene etter brexit og skal bli brukt året etter at Storbritannia Forlater EU. Statsminister Boris Johnson har sagt at britene skal ut av EU 31.

E24 - 02 Sep 19 kl. 17:21

London mister rollen som forsikringsmetropol: Milliarder i poliser må flyttes med brexit

De globale forsikringskjempene må flytte virksomhet fra London til finanssentre innenfor EU, når Storbritannia etter planen Forlater EU senere i høst. En hard brexit kan gjøre erstatningsutbetalinger fra Storbritannia ulovlige..

Aftenposten - 27 Aug 19 kl. 10:47

Molde selger Amang til spansk klubb

Thomas Amang er klar for den spanske nivå tre-klubben Gimnàstic. Han Forlater Norge etter tre år i Molde og Kristiansund..

NRK - 27 Aug 19 kl. 09:22

EU: Storbritannia må betale uansett

Storbritannia må betale de 39 milliardene pund Theresa May ble enige med EU om å betale, også om de Forlater EU uten en avtale. Det sier avtroppende økonomikommissær Pierre Moscovici. Statsminister Boris Johnson har sagt landet ikke vil betale..

E24 - 28 Aug 19 kl. 10:31

Går av som toppsjef i Sbanken

Sbanken-sjef Magnar Øyhovden Forlater stillingen som Sbanken-sjef. Han går av «etter enighet med styret», opplyser selskapet..

NRK - 27 Aug 19 kl. 09:58

Corbyn hardt ut mot hard Brexit

Den britiske Labour-lederen Jeremy Corbyn trapper opp kampen for å forhindre at Storbritannia Forlater EU uten en avtale, såkalt hard Brexit. Nå skal Corbyn møte politikere fra andre partier for å diskutere hvordan de kan hindre en hard brexit..

NRK - 25 Aug 19 kl. 11:30

Trump møtte Johnson

USAs president Donald Trump møtte britenes nye statsminister Boris Johnson søndag i forbindelse med G7-toppmøtet i Biarritz i Frankrike. Samtalen skal dreie seg om en storstilt handelsavtale etter at britene Forlater EU..

NRK - 23 Aug 19 kl. 12:42

Økokrimsjef blir førstestatsadvokat

Trond Eirik Schea er utnevnt til førstestatsadvokat hos Riksadvokaten. Han Forlater dermed jobben som sjef for Økokrim..

NRK - 25 Aug 19 kl. 07:34

Vil ikke betale brexitregningen

Statsminister Boris Johnson kommer til å si til EU at Storbritannia bare vil betale en firedel av brexitregningen ved ingen avtale, ifølge Sky News. Storbritannia Forlater etter planen EU 31. oktober..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt