Forklart

Søndag, 01 November, 01:39

Nyheter om Forklart

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 01 okt. 20 kl. 20:15

Har Forklart seg for politiet

Den 19 år gamle mannen som er siktet for å ha drept en 20 år gammel kvinne i Åsane i Bergen, har Forklart seg for politiet om hva som skjedde, melder BT. Mannens forsvarer kan fremdeles ikke si noe om siktede erkjenner straffskyld eller ikke..

NRK - 22 okt. 20 kl. 21:23

Dømt til fengsel for knivstikking

En mann i 30-årene er dømt til fire år og seks måneder i fengsel for å ha knivstukket en borettslagsleder i Sarpsborg i fjor. Den dømte mannen har Forklart at han stakk i panikk, da borettslagslederen banket på døren hans og kom inn i leiligheten..

NRK - 21 okt. 20 kl. 15:23

Erkjenner ikke straffskyld

55-åringen, som er en av de tre siktede etter drapet i Suldalen i Kristiansand, erkjenner ikke straffskyld. Det sier hans forsvarer, Torleiv Drangsland, til NRK. Den siktede har ikke Forklart seg for politiet, fordi han ikke har fått innsyn i saken..

VG - 21 okt. 20 kl. 12:24

Solskjær i konflikt med TV 2: Minner om maktmisbruk

Ole Gunnar Solskjær kunne rettet ryggen og Forklart valgene sine i Sarr-saken skikkelig. Dersom han bruker posisjonen i Manchester United til å straffe journalister som har gjort jobben sin, er det rett og slett feigt..

Aftenposten - 18 okt. 20 kl. 15:38

Slik ble kryptiske «Q» en maktfaktor i presidentkampen

Når usikkerhet brer seg, får superkonspirasjonsteorien føde. Her er QAnon Forklart..

NRK - 16 okt. 20 kl. 21:13

Etterforskar mogleg valdtekt

Natt til fredag vart tre personar arresterte av politiet, sikta for valdtekt i Lørenskog. Det bekreftar Øst politidistrikt til Romerikes Blad. Dei involverte skal ha Forklart seg til politiet, og fleire vitne har vorte og skal verte avhøyrde..

P4 - 15 okt. 20 kl. 14:34

Pågrepet for ny voldtekt

En tidligere voldtektsdømt mann ble natt til onsdag pågrepet for en ny voldtekt Hendelsen skal ha skjedd på Sagene i Oslo i leiligheten til den fornærmede kvinnen. Kvinnen har Forklart at hun ble truet på livet. Mannen nekter straffskyld og hevder de hadde frivillig sex.

VG - 14 okt. 20 kl. 11:55

Geir Malthe-Sørenssen slipper unna med påtaleunnlatelse

Geir Malthe-Sørenssen (55) ble dømt til fengsel i tre år for grove bedragerier. Nå slipper han straff for å ha laget falske dokumenter, lurt klienter som privatetterforsker og Forklart seg falskt for retten..

VG - 14 okt. 20 kl. 11:55

Påtaleunnlatelse for Geir Malthe-Sørenssen

Geir Malthe-Sørenssen (55) ble dømt til fengsel i tre år for grove bedragerier. Nå er han ilagt påtaleunnlatelse for å ha laget falske dokumenter, lurt klienter som privatetterforsker og Forklart seg falskt for retten..

P4 - 13 okt. 20 kl. 20:12

Nekter straffskyld etter dødsbrann

Den ene personen som er siktet i forbindelse med dødsbrannen i Laksevåg i Bergen i går nekter straffskyld. Det opplyser forsvareren hennes til Bergensavisen. Kvinnen har Forklart at det hele skyldes et uhell.

P4 - 13 okt. 20 kl. 14:31

Tiltalt for drap

En mann i 50-årene er nå tiltalt for å ha drept samboeren sin i en leilighet på Oppsal i Oslo i september 2018. Kvinnen i 40-årene døde etter å ha blitt truffet av to haglskudd. Den tiltalte har Forklart at han ladet en hagle med to patroner, før han skjøt samboeren, men har hele tiden hevdet at skuddene gikk av ved et uhell..

P4 - 13 okt. 20 kl. 13:53

Kjørte i feil retning

En bilist kjørte i ettermiddag 12 kilometer i feil kjøreretning på E6 i Viken. Sjåføren var en kvinne i 80-årene, og hun kolliderte til slutt med en annen bil ved Skjeberg, melder politiet. Det er ikke snakk om alvorlige personskader.

P4 - 12 okt. 20 kl. 16:26

1-åring døde i Syria - politiet etterforsker

Politiet har åpnet etterforskning etter at en ett år gammel gutt fra Bærum døde i Syria i 2014. Ettåringen ble tatt med til terrorgruppa IS i august 2014, og døde i november samme år. Og i år fikk norsk politi for første gang en offisiell forklaring om hva som har skjedd, da en IS-kvinne som bodde med barnets mor, Forklarte seg for PST.

P4 - 06 okt. 20 kl. 16:05

Ble truet før drap

Den høyreekstreme SIAN-aktivisten ble truet av en navngitt person bare timer før han ble funnet drept i leiligheten sin i Kristiansand lørdag. Det hevder kilder TV2 har snakket med. Ifølge kanalen skal personen som truet tilhøre et belastet miljø.

VG - 06 okt. 20 kl. 15:46

Prinsdal-drapet: Drapssiktet kan ha avslørt skytter i avhør

I politiavhør skal den drapssiktede mannen (19) ha Forklart hvordan våpen ble skaffet i forkant av drapet på Halil Kara (21) – og langt på vei pekt ut en medsiktet mann (20) som skytter..

P4 - 06 okt. 20 kl. 08:55

Bøtelagt etter å ha griset til hos Zlatan

I Sverige er en 35 år gammel mann dømt til bøter etter at han helte surstrømming på porten ved huset til Zlatan Ibrahimovic i Stockholm. I tillegg til å tømme ut illeluktende fisk skrev mannen også "Judas" på porten. Ifølge SVT har mannen Forklart at han ble opprørt da den svenske fotballstjernen kjøpte seg inn i fotballklubben Hammarby..

P4 - 05 okt. 20 kl. 15:19

Erkjenner knivstikking

En 18 år gammel kvinne erkjenner å ha knivstukket to jevnaldrende kvinner i Orkanger sentrum i Trøndelag lørdag kveld. 18-åringen har Forklart at hun knivstakk jentene etter at de dyttet og dro henne i håret. Ofrene ble påført kuttskader.

Dagbladet - 28 sep. 20 kl. 23:43

- Ville skremme

Rykter om dødstrusler utløste vill skyting på Mortensrud. Fornærmede måtte eskorteres bort fra retten etter å ha Forklart seg..

P4 - 23 sep. 20 kl. 21:32

Nekter for drapsforsøk

Mannen i 60-årene som i går ble siktet for drapsforsøk i Sandnes nekter straffskyld. Hans 30 år yngre fraseparerte kone ble kjørt til sykehus med tre skuddskader i hals og overkropp. Mannen har Forklart at skuddene gikk av under en krangel der kvinnen angrep ham først, melder Stavanger Aftenblad.

Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 19:04

Idrettsleder underslo 200.000 kroner: – Jeg spilte bort alle pengene

Han led av spilleavhengighet i mange år. Nå har en idrettsleder i Bergen Forklart seg om grovt underslag fra idrettslaget han jobbet for..

Aftenposten - 20 sep. 20 kl. 19:00

Dette må du vite for å forstå FinCEN-lekkasjen

Kampen mot hvitvasking består av mange ord og uttrykk det ikke alltid er så lett å henge med på. Her er de Forklart..

VG - 19 sep. 20 kl. 09:28

Nå forklarer sjefen hvorfor storscoreren ikke forsvant

Arsenal-supporterne kunne denne uken puste lettet ut etter at Pierre-Emerick Aubameyang (31) forlenget med London-klubben fram til 2023. Nå har manager Mikel Arteta Forklart hvorfor storscoreren valgte som han gjorde..

NRK - 16 sep. 20 kl. 17:41

Skjøt i bakken på lensmannskontor

En politistudent i praksis skjøt i bakken ved et lensmannskontor i Sør-Øst politidistrikt da han skulle sjekke om pistol-magasinet var tomt. Han har Forklart at han ikke så noen patroner i kammeret på våpenet, og blir ikke straffet for hendelsen..

P4 - 15 sep. 20 kl. 10:39

Mener Bertheussen har Forklart seg motstridende

Påtalemyndigheten mener Laila Bertheussen forklarer seg annerledes om den første trusselhendelsen mot familiens hjem enn det hun har gjort i tidligere politiavhør. Det kom frem da hun inntok vitneboksen for andre gang i dag. I straffesaken måtte hun blant annet forklare seg om den aktuelle natta før det blant annet ble oppdaget at det hadde blitt tegnet et hakekors på familiens bil i 2018..

VG - 15 sep. 20 kl. 10:06

Aktor mener Laila Anita Bertheussen har Forklart seg motstridende

OSLO TINGRETT (VG) Påtalemyndigheten mener Laila Bertheussen forklarer seg annerledes om den første trusselhendelsen mot familiens hjem før jul i 2018..

P4 - 14 sep. 20 kl. 13:39

- Viser Vollvik handlet i god tro

- De nye munnbindtestene til politiet viser at Idar Vollvik handlet i god tro slik han har Forklart. Det sier hans advokat, Arild Dyngeland etter at politiet i dag opplyste at tester viser at munnbindene Vollvik har solgt har bedre kvalitet enn fryktet. Munnbindene oppfyller filtreringseffekten som er nødvendig for å merkes som medisinske.

P4 - 11 sep. 20 kl. 16:03

Dømt for å ha jukset til seg støtte

En mann er i Sør-Østerdal tingrett dømt til ni måneders fengsel for å ha lurt til seg 600.000 kroner i koronastøtte. Mannen, som opprinnelig er fra Ghana, sa at han hadde tapt inntekter i to firmaer, noe som ikke stemte.

NRK - 09 sep. 20 kl. 20:33

Kobler innvandring og kriminalitet

I et intervju med SVT onsdag sier Sveriges statsminister Stefan Löfven at landet har slitt med integrasjonsproblemer på grunn av høy innvandring. Tidligere har Löfven Forklart at økt kriminalitet blant annet skyldes utenforskap og klasseskiller..

P4 - 09 sep. 20 kl. 11:46

Forklarte hvorfor kamera var av

Det var mye tekniske problemer med sikkerhetssystemet som ble satt opp i og rundt huset. Det sa Laila Bertheussen da hun startet sin forklaring i dag. Hun er tiltalt for trusler mot flere politikere, blant annet sin egen samboer, tidligere justisminister Tor Mikkel Wara.

VG - 09 sep. 20 kl. 08:12

I dag skal Laila Bertheussen forklare seg i retten

OSLO TINGRETT (VG) Hun har ikke Forklart seg til politiet på halvannet år..

P4 - 07 sep. 20 kl. 20:42

Livstid for terrorangrep

En mann er nå dømt til livstid for et terrorangrep i Istanbul for snart fire år siden. Det melder nyhetsbyrået AP. 39 mennesker ble drept og 79 ble skadet i angrepet.

P4 - 02 sep. 20 kl. 12:42

Vekter dømt for voldtekt

En mannlig vekter i 30-årene er i Oslo tingrett dømt til tre år og fem måneders fengsel for å ha voldtatt en kvinne inne på et utested i Oslo sentrum i 2017. Mannen jobbet som vekter på det aktuelle stedet, da han ifølge dommen forgrep seg på kvinnen. Hun skal ha vært så beruset at hun ikke klarte å motsette seg handlingen og har Forklart at de to ikke kjente hverandre fra før.

P4 - 18 aug. 20 kl. 18:24

Spionsiktet hadde ikke sikkerhetsklarering

Det Norske Veritas jobber med å finne ut hvorfor de ikke klarte å fange opp aktiviteten til mannen som nå er siktet for spionasje. Mannen i 50-årene har de siste årene hatt en sentral stilling i selskapet, men hadde ikke klarering til å jobbe med prosjektet som omfatter forsvarsindustrien. Likevel har mannen Forklart i avhørt at han gitt fra seg statshemmeligheter til russisk etterretning i bytte mot penger.

P4 - 17 aug. 20 kl. 17:38

Vitne sier fallskjerm løste seg ut

Fallskjermen til den 26 år gamle basehopperen som mistet livet i en ulykke i Stryn i helgen skal ha løst seg ut før mannen styrtet i bakken. Det har et vitne Forklart til politiet, skriver Sunnmørsposten. Mannen hoppet med en vingedrakt fra det populære turiststedet Skåla på 1800-meters høyde.

NRK - 17 aug. 20 kl. 15:56

Erkjenner ikke straffskyld

Forsvarsadvokat Marianne Darre-Næss sier at mannen som er pågrepet og siktet for å ha delt informasjon til et fremmed land, ikke erkjenner straffskyld. – Han har Forklart seg til politiet, og begjærer seg løslatt, sier hun..

Aftenposten - 10 aug. 20 kl. 20:03

Her har en presset Bohinen akkurat Forklart seg for styret

AaFK-styret hadde i dag et flere timer langt styremøte der Lars Bohinens framtid sto på agendaen. Slik det ser ut nå, sitter han trygt ut uka..

P4 - 08 aug. 20 kl. 12:22

- Ikke fingeravtrykk på konvolutt

Politiet har ikke funnet Tom Hagens fingeravtrykk på konvolutten med trusselbrevet som ble funnet i huset til ekteparet. Hagen har Forklart at det mye omtalte brevet lå i en konvolutt, men nå mistenker politiet at det aldri gjorde det, ifølge VGs opplysninger. Kona Anne-Elisabeth Hagen har vært sporløst forsvunnet etter 31.

VG - 07 aug. 20 kl. 23:01

Les dagens VG her!

Anne-Elisabeth Hagen har vært forsvunnet siden 31. oktober 2018. Ektemannen Tom Hagen har Forklart at han fant et trusselbrev i en hvit konvolutt.

P4 - 04 aug. 20 kl. 11:31

Drapssiktet mor fengslet

Kvinnen som er siktet for å ha drept sine to barn i Lørenskog 19. juli, har samtykket til varetektsfengsling. Det opplyser politiet.

P4 - 04 aug. 20 kl. 11:31

Drapssiktet mor fengsles

Kvinnen som er siktet for å ha drept sine to barn i Lørenskog 19. juli, har samtykket til varetektsfengsling. Hun skal fengsles i to uker, opplyser politiet.

NRK - 30 juli 20 kl. 16:43

Varetektsfengsles etter skyting

De tre mennene som er siktet for drapsforsøk etter skyting i en leilighet på Torshov i Oslo tirsdag, varetektsfengsles i fire uker. To av ukene er med brev- og besøksforbud. Alle de tre mennene har Forklart seg for politiet..

P4 - 30 juli 20 kl. 10:56

Siktet for bildrap

En mann er siktet for uaktsomt bildrap etter en frontkollisjon på E6 ved Setså i Saltdal Nordland i forrige uke. Mannen skal ha kommet over i motsatt kjørefelt og har i avhør Forklart at han tror han kan ha sovnet, opplyser Nordland politidistrikt. En kvinne i 80-årene mistet livet i ulykken.

P4 - 27 juli 20 kl. 08:19

Moren avhørt

Den 35 år gamle moren som er siktet for å ha drept sine to barn i Lørenskog 19. juli ble avhørt i går. Politiet vil ikke si noe om hva kvinnen har Forklart, men hennes status som siktet i saken er ikke endret etter avhøret.

NRK - 26 juli 20 kl. 02:37

Kastet stein og traff feil person

I Brandbu kastet en dame i 40-årene en stein som traff en mann i 60-årene i hodet. Damen har Forklart at hun egentlig mente å treffe en annen med steinen. Mannen er kjørt til legevakt, og forholde anmeldes, ifølge politiet Innlandet på Twitter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt