Forklare

Monday, 16 September, 03:58

Nyheter om Forklare

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 09 Sep 19 kl. 12:55

Manshaus nekter fremdeles å Forklare seg

Vil hovedsaklig Forklare seg om fengslingen. Philip Manshaus nekter fremdeles å gi en forklaring på hvorfor han drepte stesøsteren og angrep Al-Noor Islamic Centre i Bærum i august. Under et fengslingsmøte som pågår nå i Oslo tingrett, vil politiet kreve fire nye uker i varetekt med brev- og besøkforbud for 22-åringen.

P4 - 12 Sep 19 kl. 10:43

Urolig over nye boligtall

Det bygges langt færre boliger enn før. Igangsettingen lå 25 prosent under fjoråret for juli og hele 41 prosent under fjoråret for august, viser nye tall fra Boligprodusentenes Forening. Foreningen er urolig over trenden, og mener vanlige svingninger i sommermånedene ikke kan Forklare utviklingen..

P4 - 11 Sep 19 kl. 08:10

Ingen funn etter helikopterinspeksjon

Helitrans har ikke gjort avdekket tekniske feil som kan Forklare helikopterstyrten i Alta. Det var i natt at helikopterprodusenten Airbus ba om en umiddelbar inspeksjon av alle nye helikoptre, deriblant typen som styrtet i Alta 31. august.

Dagbladet - 30 Aug 19 kl. 04:47

Rapport: Genetikk Forklarer opptil 25 prosent av homoseksualitet

Genetikk kan Forklare fra 8 til 25 prosent av ikke-heteroseksuell oppførsel, resten tilegnes miljømessige faktorer, slår en omfattende rapport fast..

NRK - 16 Aug 19 kl. 13:14

Vil ikke Forklare seg for politiet

Politiet sier under pressekonferansen at siktede i Vinstra-saken ikke har ønsket å Forklare seg for politiet, men at det vil bli gjort nytt forsøk på avhør i ettermiddag. Mannen i midten av 30-årene er siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 10:00

Rapport: Genetikk Forklarer opptil 25 prosent av homoseksualitet

Gener kan Forklare fra 8 til 25 prosent av ikke-heteroseksuell oppførsel. Resten tilskrives miljømessige faktorer, slår en omfattende rapport fast..

NRK - 28 Aug 19 kl. 16:26

Siktet avhørt etter ransforsøk

Den maskerte mannen som natt til tirsdag forsøkte å rane et Bodø Hotell, ble avhørt onsdag, skriver NTB. Politiet ønsker ikke å gå inn på siktedes forklaring, men sier han samarbeider og er villig til å Forklare seg for politiet..

Aftenposten - 27 Aug 19 kl. 14:27

Kaller jernbanetoppene inn på teppet – må svare for buss for tog

Samferdselsministeren kalle jernbanetoppene inn til møte fredag. Der må de Forklare fallet i punktlighet etter sommeren og signalfeilen Bane Nor ikke klarer å finne på Østfoldbanen..

NRK - 13 Aug 19 kl. 19:06

Vil ikke Forklare seg

Philip Manshaus vil fortsatt ikke Forklare seg, det sier forsvarer Unni Fries etter at hun møtte den draps- og terrorsiktede på Ila fengsel tirsdag. Hun sier til NRK at 21-åringen ikke har bestemt seg om han vil anke varetektsfengslingen..

Aftenposten - 27 Aug 19 kl. 14:27

Departementet kaller jernbanetoppene inn på teppet. De må svare for buss for tog og togenes store forsinkelser.

Samferdselsministeren kalle jernbanetoppene inn til møte fredag. Der må de Forklare fallet i punktlighet etter sommeren og signalfeilen Bane Nor ikke klarer å finne på Østfoldbanen..

VG - 27 Aug 19 kl. 21:39

Harde anklager mot avdøde Epstein i retten i New York

Kvinner som har anklaget avdøde Jeffrey Epstein for overgrep, fikk tirsdag mulighet til å Forklare seg i retten i New York..

P4 - 16 Aug 19 kl. 13:33

Vinstra: siktet mann vil ikke Forklare seg

Den 60 år gamle mannnen, som ble funnet død på Vinstra i går kveld, kan ha vært et tilfeldig offer. Det tror politiet, som i går pågrep en mann og siktet han for kroppsskade med døden til følge. Politiet mottok først meldinger om at en blodig og aggressiv mann banket på dører i området.

P4 - 13 Aug 19 kl. 19:26

Manshaus vil fortsatt ikke Forklare seg

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus vil fortsatt ikke Forklare seg for politiet. Det ble klart etter at han i kveld hadde et møte med sin forsvarer Unni Fries. Hun sier til VG at det er naturlig at politiet har respekt for det og ikke maser før de eventuelt signaliserer noe annet.

P4 - 11 Aug 19 kl. 12:25

- Har rett til å ikke Forklare seg

Den siktede i moskéskytingen har rett til ikke å Forklare seg. Det presiserer hans advokat Unni Fries, etter at det ble forsøkt et avhør av mannen i natt. Ifølge politiet har han ikke tatt stilling til siktelsen, mens Fries vil si minst mulig på nåværende tidspunkt..

P4 - 23 Aug 19 kl. 05:45

Boligbyggingen nesten halvert

Boligbyggingen i Norge er nesten halvert i år. Så langt er det igangsatt bygging av 5.795 boliger, 42 prosent færre enn på samme tidspunkt i fjor.

P4 - 11 Aug 19 kl. 10:07

Ville ikke Forklare seg for politiet

Det ble i natt forsøkt å gjennomføre avhør av den siktede etter moskéskytingen og drapet i Bærum - men han nektet å Forklare seg. Det opplyser politiet i en pressemelding i dag. Han har derfor ikke tatt stilling til siktelsen, sier fungerende enhetsleder Rune Skjold i politiet.

P4 - 21 Aug 19 kl. 09:56

Vil ha varetekt for menneskehandel

Politiet vil be om fire ukers varetket når mannen som er siktet for menneskehandel i Sogn og Fjordane blir fremstilt for fengsling i dag. Politiet sier til VG at det er fare for bevisforspillelse og unndragelse. Det er fortsatt ukjent hvordan mannen stiller seg til siktelsen.

Aftenposten - 16 Aug 19 kl. 16:31

Terrorsiktede Philip Manshaus skal Forklare seg for politiet nå

Terrorsiktede Philip Manshaus’ forsvarer ankom Politihuset like etter kl. 16 fredag..

Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 21:58

- Drept fordi hun ikke var etnisk norsk

Funn på åstedet skal vise at drapet på Johanne Ihle-Hansen (17) hadde rasistisk motiv. Drapssiktede Philip Manshaus nekter fortsatt å Forklare seg..

Dagbladet - 15 Aug 19 kl. 19:30

Manshaus vil la seg avhøre

Terrorsiktede Philip Manshaus ønsker å Forklare seg til politiet. Avhøret skal skje en av de nærmeste dagene, ifølge politiet..

NRK - 01 Aug 19 kl. 11:39

Asap Rocky vil trolig Forklare seg

Resten av rettsdagen i dag kommer man til å prioritere forklaringene til de tre tiltalte, og vitnene blir utsatt til i morgen. Dette tyder på at Asap Rocky vil Forklare seg etter lunsj..

NRK - 16 Aug 19 kl. 07:14

Manshaus avhøres i dag

Terrorsiktede Philip Manshaus (21) vil bli avhørt i ettermiddag, det sier forsvarer Unni Fries til Dagbladet. I går ble det kjent at Manshaus ønsket å Forklare seg for politiet. Fries vil være tilstede under avhøret, etter klientens ønske..

VG - 16 Aug 19 kl. 08:25

Disney får kritikk for norsk «Løvenes konge»-versjon: - Jeg blir irritert

I den originale versjonen har nesten alle skuespillerne røtter til Afrika. I den norske versjonen er det bare én, men Disney vil ikke Forklare hvorfor..

Dagbladet - 11 Aug 19 kl. 07:18

- Vil ikke Forklare seg

Mannen i 20-åra, siktet for moskéangrepet og drapet på den unge kvinnen, er avhørt i natt..

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 18:22

Terrorsiktede Philip Manshaus vil likevel la seg avhøre

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus (21) ønsker å Forklare seg for politiet, opplyser hans forsvarer Unni Fries til Aftenposten..

P4 - 16 Aug 19 kl. 13:33

Vinstra-pk

Den 60 år gamle mannnen, som ble funnet død på Vinstra i går kveld, kan ha vært et tilfeldig offer. Det tror politiet, som i går pågrep en mann og siktet han for kroppsskade med døden til følge. Politiet mottok først meldinger om at en blodig og aggressiv mann banket på dører i området.

P4 - 16 Aug 19 kl. 07:21

Manshaus avhøres i dag

Terror- og drapssiktede Philip Manshaus vil bli avhørt i ettermiddag. Det sier forsvarer Unni Fries til Dagbladet. I går ble det kjent at Manshaus ønsket å Forklare seg for politiet, noe han ikke har villet så langt.

P4 - 17 Aug 19 kl. 16:26

Avhør av Manshaus over

Det andre avhøret av terror- og drapssiktede Philip Manshaus er nå ferdig for dagen. Avhøret varte i rett over fire timer. I går satt Manshaus i et like langt avhør med politiet for første gang siden drapet på stesøsteren og moskéskytingen i Bærum.

P4 - 15 Aug 19 kl. 18:24

Manshaus vil la seg avhøre

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus snur og vil nå likevel la seg avhøre. Det opplyser hans forsvarer Unni Fries til en rekke medier i kveld. Siden 21-åringen ble pågrepet har han nektet å Forklare seg eller la seg bli observert av rettspykiater.

P4 - 15 Aug 19 kl. 17:57

- Vurderer å tvangsinnlegge Manshaus

Terror- og drapssiktede Philip Manshaus kan bli tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus dersom han fortsatt nekter å la seg observere av rettpsykiatere. Politiet sier til TV2 at et sentralt punkt i etterforskningen er å avklare 21-åringens helse, og vurdere å gå rettens vei for å få det avklart. Manshaus har siden pågripelsen nektet å Forklare seg, eller bli observert av rettspsykiater.

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 14:39

Carlsen stanger plutselig i veggen: – Selv på sitt dårligste skal han være bedre enn dette

Eksperter sliter med å Forklare Magnus Carlsens formdupp. I St. Louis tapte han fire av ni partier i hurtigsjakk..

Dagbladet - 12 Aug 19 kl. 15:41

Begjærte seg løslatt: - Han ønsker ikke å sitte i fengsel

Philip Manshaus nektet å Forklare seg i retten. Det eneste han sa var personalia, at han nektet straffskyld og begjærte seg løslatt..

NRK - 11 Aug 19 kl. 17:42

Håper på avhør i løpet av kvelden

Politiet håper å få til et avhør med den siktede 21-åringen i løpet av kvelden. – Avhøret er litt utsatt, men vi håper nå at han velger å Forklare seg og svare på hvordan han stiller seg til siktelsen, sier politiinspektør Grete Lien Metlid til NRK..

Aftenposten - 11 Aug 19 kl. 06:18

Politiet: Siktede ønsker ikke å Forklare seg for politiet

Mannen i tidlig 20-årene som er siktet for å ha drept en ung kvinne i Bærum lørdag, er overført til politiarresten..

Hegnar.no - 10 Aug 19 kl. 06:38

Navnebytte for Ship Finance

Ledelsen i Ship Finance er lei av å Forklare at de ikke er en finansieringsinstitusjon, men faktisk en skipseier. Nå får selskapet nytt navn..

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:50

Kan ha forsøkt å avverge moskéangrep

17 år gamle Johanne Zhangjia Ihle-Hansen kan ha forsøkt avverge stebrorens terrorangrep på Al-Noor Islamic Centre i Bærum like før hun ble drept. Det er en av hypotesene politiet nå jobber ut fra. Politiet mener 21 år gamle Philip Manshaus drepte stesøsteren kort tid før han gikk til angrep på moskeen.

P4 - 13 Aug 19 kl. 10:10

- Uvisst om han vil anke

Det er uvisst om terror- og drapssiktede Philip Manshaus vil anke varetekts-kjennelsen. 21-åringens forsvarer, Unni Fries, sier til NTB hun skal møte sin klient i ettermiddag, og snakke med han om en eventuell anke da. Manshaus ble i Oslo tingrett i går varetektsfengslet i fire uker, de to første i full isolasjon.

P4 - 11 Aug 19 kl. 20:48

Siktede blir ikke avhørt

21-åringen som er siktet for drap og drapsforsøk vil ikke la seg avhøre i kveld. Det opplyser hans forsvarer Unni Fries til NRK. Heller ikke i natt ville mannen bli avhørt.

VG - 08 Aug 19 kl. 11:40

Forsvarer i gjengvoldtektssaken: De fem siktede skal Forklare seg

BENIDORM (VG) De fem franskmennene som er mistenkt for voldtekt av en norsk kvinne i 20-årene i Benidorm i spania, Forklarer seg for retten torsdag ettermiddag..

VG - 08 Aug 19 kl. 11:40

Forsvarer i gjengvoldtektssaken: Alle fem siktede skal Forklare seg nå

BENIDORM (VG) De fem franskmennene som er mistenkt for voldtekt av en norsk kvinne i 20-årene i Benidorm i spania, Forklarer seg for retten torsdag ettermiddag..

P4 - 12 Aug 19 kl. 05:13

Erkjenner ikke straffskyld

21-åringen som er siktet for drap og drapsforsøk etter moskeangrepet i Bærum erkjenner ikke straffskyld. Det fortalte mannens forsvarer til NTB sent i går kveld. Klokken 13 i dag vil siktede bli fremstilt for varetektsfengsling.

VG - 08 Aug 19 kl. 11:40

Forsvarer i gjengvoldtektssaken: De fem siktede Forklarer seg nå

BENIDORM (VG) Fem franskmenn som er mistenkt for voldtekt av en norsk kvinne i Benidorm i Spania, skal Forklare seg torsdag kveld. Deres advokat bestrider tidligere meldinger om at noen av dem var løslatt..

NRK - 02 Aug 19 kl. 10:11

Siste dag i Asap Rocky-rettssak

I dag skal vitner Forklare seg, og advokater og aktor vil holde sine avslutningsinnlegg, skriver Reuters..

VG - 02 Aug 19 kl. 09:41

A$AP Rocky rettssaken: Vitne endret forklaring

Fredag er den siste dagen i rettssaken mot den verdenskjente stjernen før han får sin dom. Flere vitner skal få muligheten til å Forklare seg..

VG - 02 Aug 19 kl. 09:41

A$AP Rockys sikkerhetsvakt i rettssaken: – Fornærmede forsøkte å slå meg i ansiktet

Fredag er den siste dagen i rettssaken mot den verdenskjente stjernen før han får sin dom. Flere vitner skal få muligheten til å Forklare seg..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt