Forklare

Monday, 24 June, 21:15

Nyheter om Forklare

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 20 Jun 19 kl. 18:14

Lindén ville ikke svare om drap

Makaveli Lindén som har erkjent drapet på Heikki Bjørklund Paltto i Oslo i fjor nekter å Forklare seg om et drap i Belgia. Den svenske statsborgeren er mistenkt for drapet på en 58 år gammel kvinne som skal ha skjedd mens han var på flukt fra norsk politi. Belgisk påtalemyndighet har vært i Norge for å avhøre ham, men Lindéns forsvarer sier til VG at han ikke ønsker å Forklare seg om den saken..

P4 - 13 Jun 19 kl. 08:08

I dag skal Ludvigsen Forklare seg

I dag skal Svein Ludvigsen for første gang Forklare seg i retten om hvorfor han mener han ikke er skyldig i maktmisbruk og seksuelle overgrep. Den tidligere statsråden og fylkesmannen står i Nord-Troms tingrett tiltalt for å ha skaffet seg sex med tre asylsøkere ved å misbruke sin maktposisjon. 72-åringen nekter straffskyld på alle punkter..

VG - 10 Jun 19 kl. 22:35

Ville at Svein Ludvigsen skulle Forklare seg først

Når rettssaken mot Svein Ludvigsen begynner på tirsdag, kommer de tre fornærmede mennene til å Forklare seg først. Ludvigsens forsvarere ønsket det annerledes..

P4 - I førrgår: 07:25

- Ikke gode nok til å selge egen politikk

Statsminister Erna Solberg mener regjeringen ikke har vært gode nok til å selge sin egen politkk. Det mener hun kan Forklare at både KrF og Venstre på snittmålingene ligger under sperregrensen, og at Frp er nede på rundt 10 prosent - og Høyre på 22. Solberg sier til Dagbladet at de fire partiene har brukt litt mye tid på å komme i gang som regjering, og at de nå må brette opp ermene..

Dagbladet - 17 Jun 19 kl. 13:21

Venstre kaller Frp-Kallmyr inn på teppet om asylbarn

Guri Melby (V) varsler at hun vil be justisminister Jøran Kallmyr komme til Stortinget for å Forklare praksisen med utsendelse av asylbarn..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 05:41

Vinstra-drapet: Aktor legger fram filmmanus som bevis

17-åringen som er tiltalt for å ha drept en medelev på Vinstra i fjor, må denne uken Forklare seg om et drapsmanus og et drapsdikt..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 05:41

Vinstra-drapet: Aktor legger frem filmmanus som bevis

17-åringen som er tiltalt for å ha drept en medelev på Vinstra i fjor, må denne uken Forklare seg om et drapsmanus og et drapsdikt..

VG - 17 Jun 19 kl. 14:51

Ber justisministeren Forklare praksisen med utsendelse av asylbarn

Etter tvangsutsendelsen av Abbasi-familien krever stortingsrepresentant Lars Haltbrekken (SV) svar fra justisminister Jøran Kallmyr..

Dagbladet - 13 Jun 19 kl. 09:58

Nå skal han svare på de rystende anklagene

I dag skal Svein Ludvigsen Forklare seg i Nord-Troms tingrett..

P4 - 17 Jun 19 kl. 15:12

Kallmyr må Forklare seg om Abbasi-saken

Justisminister Jøran Kallmyr kommer i ettermiddag til Stortinget for å svare på spørsmål om den mye omtalte utsendelsen av Abbasi-familien fra Trondheim. Det er SV-representant Lars Haltbrekken som har bedt Kallmyr møte. Moren i familien ble syk under transporten og er tilbake i Norge, men de tre barna, der to av de aldri har vært i Afghanistan, skal sendes videre til Kabul fra Istanbul i Tyrkia..

P4 - 16 Jun 19 kl. 11:34

36 vitner i Jemtland-ankesak

36 vitner skal Forklare seg i ankesaken mot Janne Jemtlands ektemann, som begynner i morgen. Ektemannen til Jemtland ble i tingretten i fjor dømt til 18 års fengsel for å ha drept kona utenfor Brumunddal i desember 2017. Hans to brødre, broren til den drepte og flere kriminalteknikere og rettsmedisinere er blant dem som skal vitne i Eidsivating lagmannsrett, melder VG..

VG - 16 Jun 19 kl. 11:22

36 vitner skal Forklare seg i ankesaken mot Janne Jemtlands ektemann

Ektemannen til Janne Jemtland ble i fjor dømt til 18 års fengsel for å ha drept sin kone i desember 2017. Mandag starter ankesaken i Eidsivating lagmannsrett..

NRK - 22 May 19 kl. 13:28

Forklare seg for åpne dører

Når tidligere fylkesmann og stortingspolitiker Svein Ludvigsen møter i retten 11. juni, må han Forklare seg med både presse og publikum til stede, har Nord-Troms tingrett bestemt. De tre fornærmede blir derimot skånet..

VG - 09 Jun 19 kl. 20:48

Dette Forklarer Svein Ludvigsen om kontakten med de fornærmede

Påtalemyndigheten mener han har utnytte sårbare personer seksuelt. I retten skal Svein Ludvigsen Forklare hvordan han selv mener han bare har hjulpet de unge asylsøkerne..

Aftenposten - 04 Jun 19 kl. 19:22

I Danmark ser de til den norske elbilrevolusjonen og lurer på om de har råd

Ta en kikk på elbilkjøp i Norge og Danmark. Det kan Forklare hvorfor danske politikere overbyr hverandre i grønne løfter..

Hegnar.no - 17 May 19 kl. 06:40

Sendt tilbake i fengsel

Nekter å Forklare seg..

P4 - 22 May 19 kl. 13:18

Åpne dører i Ludvigsen-sak

Når tidligerere fiskeriminister og Høyre-politiker Svein Ludvigsen møter i retten 11. juni, må han Forklare seg med både presse og publikum til stede. De tre fornærmede blir derimot skånet, det har Nord-Troms tingrett bestemt.

Hegnar.no - 20 May 19 kl. 21:10

Bollestad kaller Mattilsynet inn på teppet

Mattilsynet må Forklare seg overfor landbruks- og matminister Olaug Bollestad (KrF) etter at tilsynet leverte en feilaktig rapport om en minkfarm i Rogaland..

Hegnar.no - 20 May 19 kl. 09:36

Bollestad kaller Mattilsynet inn på teppet

Mattilsynet må Forklare seg overfor landbruks- og matminister Olaug Bollestad (KrF) etter at tilsynet leverte en feilaktig rapport om en minkfarm i Rogaland..

NRK - 20 May 19 kl. 21:00

Kaller Mattilsynet inn på teppet

Mattilsynet må Forklare seg overfor landbruks- og matministeren. I en rapport om en minkfarm i meldte tilsynet om underernærte dyr og anbefalte forbytte eller avvikling av farmen. Men rapporten i fjor var full av faktafeil, innrømmer Mattilsynet..

VG - 21 May 19 kl. 09:00

Etterforsker Mattilsynet etter minkfarm-rapport

Politiet etterforsker Mattilsynet, som også må Forklare seg overfor landbruks- og matminister Olaug Bollestad (KrF) etter at tilsynet leverte en feilaktig rapport om en minkfarm i Rogaland..

NRK - 14 May 19 kl. 23:44

Trump jr. skal på nytt Forklare seg

President Donald Trumps sønn Donald jr. går med på å møte i etterretningskomiteen i Senatet. Iølge The Hill har Trump jr.

Aftenposten - 13 May 19 kl. 10:28

Mange vet ikke at det ulovlig å spre nakenbilder. Voksne må Forklare oss alvoret

Si ;D-innlegg: Jeg føler problemet blir feiet under teppet..

Aftenposten - 14 May 19 kl. 20:25

Tiltalt for drap på Varhaug skal Forklare seg med psykosediagnose

18-åringen som er tiltalt for drapet på Sunniva Ødegård (13) på Varhaug i fjor sommer, er psykotisk og innlagt på psykiatrisk sykehus..

P4 - 14 May 19 kl. 19:57

Tiltalt behandles for psykoser

18-åringen som er tiltalt for drapet på 13 år gamle Sunniva Ødegård på Varhaug i fjor, er psykotisk og innlagt på psykiatrisk sykehus. Han skal likevel, ved hjelp av medisinering og grundige forberedelser, Forklare seg når rettsaken starter i Jæren tingrett i morgen, skriver Stavanger Aftenblad. 18-åringen har innrømmet drapet, men nekter straffskyld..

Aftenposten - 09 May 19 kl. 22:22

Mirakler er den nye Champions League-standarden: – Åpnere kamper og et voldsomt tempo

Champions League har i år vært proppet med eventyrlige comeback. Aggressiv angrepsfotball, sterk mentalitet og en dose flaks kan Forklare trenden..

VG - 09 May 19 kl. 01:40

Amerikanske medier: Trump junior må Forklare seg for Senatet – igjen

Senatets etterretningskomité har ifølge flere amerikanske medier stevnet presidentens eldste sønn..

P4 - 08 May 19 kl. 16:49

- Trump stopper Mueller-rapport

USAs president, Donald Trump, bruker sine fullmakter for å stanse publiseringen av den uredigerte rapporten om Russland-etterforskningen. Det skriver den amerikanske avisen Politico. Demokratene mener den redigerte rapporten ikke viser den fulle sannhet om funnene i den, og har krevd å få den utlevert.

Dagbladet - 26 Apr 19 kl. 15:14

Krever svar på kampfly-sprekken

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) må snarest komme til Stortinget og Forklare seg om kostnadssprekken på kampflyene, forlanger SV-leder Audun Lysbakken. - Grunnløst, kontrer forsvarsministeren..

P4 - 28 Apr 19 kl. 14:29

Mehamn-drapet: - Vil ikke Forklare seg for politiet

35-åringen, som er siktet for drap på en 40 år gammel mann i Mehamn i Finnmark, nekter å la seg avhøre. Ifølge politiet var den siktede 35-åringen ilagt besøksforbud fordi han tidligere har fremsatt trusler mot den drepte. Den andre mannen, som er siktet for medvirkning til drap, har latt seg avhøre.

Aftenposten - 20 Apr 19 kl. 18:33

Brannvesenet etter april-brannene: Her kan du tenne bål, selv under bålforbudet.

Nå er det bålforbud, men forbudet er ikke absolutt. Folk er forvirret, så vi har bedt brannvesenet Forklare reglene..

Dagbladet - 13 Apr 19 kl. 23:24

Åpner fengsel tre uker etter at det stengte

Fengselsavdelingen Håvet i Arendal ble stengt i mars, skal gjenåpnes i april og vil trolig bli stengt på nytt senere i år. Ap ber justisministeren Forklare seg, men han er taus..

NRK - 12 Apr 19 kl. 03:16

Clinton: Assange må Forklare seg

Hillary Clinton sier WikiLeaks-grunnleggeren Julian Assange må svare for seg, tre år etter at australieren bidro til å svekke henne i valgkampen i USA i 2016. – Til sjuende og sist må han svare for det han har gjort, sier Clinton..

NRK - 09 Apr 19 kl. 21:26

Rogaland Aps leder ønsker svar

Leder i Rogaland Ap, Stanley Wirak, ber stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal Forklare hvorfor hun har levert inn fiktive reiseregninger. – Det er klart det er alvorlig om det er rot, men om det er bevisst er det mer alvorlig, sier Wirak..

Aftenposten - 03 Apr 19 kl. 16:25

Siktede nekter å Forklare seg om voldtekt av ung kvinne med barnevogn. Hadde flybillett hjem til Romania dagen han ble pågrepet.

TØNSBERG (Aftenposten) Selv om 22-åringens DNA knytter ham til åstedet, nekter han for å ha vært der. Han ble pågrepet samme dag som han hadde flybillett hjem til Romania..

Dagbladet - 27 Mar 19 kl. 12:00

Sprenger kinorekorder: - Lar seg ikke Forklare

Hemmelighold og lukkede visninger ga kinorekord for «Get Out»-regissørens nye grøsser..

VG - 02 Apr 19 kl. 11:36

Stabæk-leder inn på teppet etter rasshøl-kommentar

Stabæk-leder Richard Jansen (57) må Forklare seg for sjefen etter at han meldte at Lillestrøm-trener Jörgen Lennartsson fremsto som et komplett rasshøl..

Aftenposten - 28 Mar 19 kl. 14:18

Svarer Ella Emilia (16): Uansett hvor mye du avskyr meg, vil jeg takke deg | Thomas Teige

Dette høres kanskje merkelig ut, men la meg Forklare..

Aftenposten - 28 Mar 19 kl. 14:18

Svarer Ella Emilia (16): Uansett hvor mye du avskyr meg, vil jeg takke deg | Thomas Teige

Dette høres kanskje merkelig ut, men la meg Forklare..

NRK - 11 Mar 19 kl. 13:50

Sjubarnsmor vil Forklare seg

Kvinnen som er dømt til 21 års forvaring for drap på sin egen far, og sin ekssamboer, vil Forklare seg i ankesaken. Det opplyser hennes forsvarer, Olav Sylte. 43-åringen ville ikke avgi forklaring i tingretten, men varsler at hun nå vil gjøre det..

VG - 11 Mar 19 kl. 16:04

Drapsdømte Elisabeth Aaslie snur: Dette vil hun Forklare seg om

Den 43 år gamle syvbarnsmoren mener hun ble dømt for to overlagte drap fordi hun valgte å ikke Forklare seg..

VG - 11 Mar 19 kl. 16:04

Drapsdømte Elisabeth Aaslie snur: Derfor vil hun Forklare seg nå

Den 43 år gamle syvbarnsmoren mener hun ble dømt for to overlagte drap fordi hun valgte å ikke Forklare seg..

VG - 22 Mar 19 kl. 19:47

Mener Erna må svare for Tor Mikkel Waras vennehjelp

SVs Petter Eide i justiskomiteen mener Erna Solberg må Forklare hvorfor hun lar Wara motta vennetjenester når hun hele tiden har visst at han skulle ha 14 dagers permisjon..

NRK - 19 Mar 19 kl. 09:43

Drapstiltalt nektet straffskyld

Den 43 år gamle kvinnen som er tiltalt for to drap i Kristiansand, nektet straffskyld da ankesaken startet i Agder lagmannsrett i dag. 43-åringen har sagt at hun denne gangen ønsker å Forklare seg, noe hun ikke gjorde i tingrettretten..

Aftenposten - 07 Mar 19 kl. 09:46

Moren nektet å la ham ta vaksiner. Tirsdag forsøkte 18-åringen å Forklare USA hvorfor.

NEW YORK (Aftenposten): 18-åringen Ethan Lindenberger forsøkte å Forklare hvorfor vaksinemotstandere – inkludert hans egen mor – ikke tror på vitenskapen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt