For utøverne

Sunday, 18 August, 21:46

Nyheter om For utøverne

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 11 Jan 19 kl. 14:54

Rister på hodet etter feil i dopingprøve: – Helt krise For utøverne

Flere norske idrettsprofiler reagerer etter at friidrettstalentet Sondre Guttormsen (19) klarte å åpne sin egen dopingprøve – uten tilsynelatende synlige spor..

VG - 21 Jun 18 kl. 12:21

Drar diktator-strikken for langt

Er problemet at langrennsstjernene tenker for mye på seg selv? Eller at Norges Skiforbund har gått for langt i å ensidig diktere hvilke rammer som gjelder For utøverne?.

Nyhetspressen - 07 Mar 18 kl. 23:26

Den digitale framtiden

Sportsåret 2018 er så vidt kommet i gang, men vi har allerede opplevd et Vinter-OL hvor den norske medaljehøsten har satt stadig nye rekorder.  Suksessen til de norske utøverne har vært én ting, men du har kanskje lagt merke til at sendingene fra store idrettsarrangementer blir stadig mer teknologisk avanserte? Åpningsseremonien kunne blant annet bli sett med VR-briller, sånn at alle kunne føle å være til stede på stadion.

P4 - 07 Feb 18 kl. 07:49

Norge sender over 6000 doser astamedisin til OL

Norge sender over 6000 doser astmamedisin til OL i Pyeongchang. Det er langt mer enn Sverige, og hele ti ganger mer enn det Finland tar med seg. Ingen av nabolandene tar eksempelvis med seg forstøverapparat, mens Norge tar med seg 10, viser en undersøkelse NRK har gjort.

VG - 23 Nov 17 kl. 06:37

Svenske-sjefen om Northug-bråket: – Det har gått altfor langt

Svenskenes norske landslagssjef, Ole Morten Iversen (58), mener konflikten mellom Norges Skiforbund og Petter Northug har blitt overdramatisert. Han tror det får konsekvenser For utøverne på landslaget..

VG - 05 Feb 14 kl. 10:19

Snowboardstjerne skadet i Horgmos «ulykkesløype»

Slopestyleløypa i OL fortsetter å skape trøbbel For utøverne. I går fikk også superstjernen Shaun White (27) et vondt møte med bakken som knuste Torstein Horgmos OL-drøm..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt