Folk

Søndag, 18 April, 23:38

Nyheter om Folk

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - Igår: 20:16

Politiet: - Mye Folk over alt

Det er mange som nyter vårsola i Oslo lørdag kveld. Politiet sier Folk stort sett oppfører seg pent..

Dagbladet - Igår: 20:16

Politiet: - Mye Folk overalt

Det er mange som nyter vårsola i Oslo lørdag kveld. Politiet sier Folk stort sett oppfører seg pent..

NRK - 15 april 21 kl. 19:47

Kan trenge tre vaksinedoser

USA forbereder seg på at det kan bli aktuelt å gi Folk en tredje dose med koronavaksine mellom ni og tolv måneder etter den første dosen. Det sier det hvite hus. Også Pfizer-direktør Albert Bourla sier til CNBC at Folk må regen med å fylle på med en tredje dose innen 12 måneder..

NRK - 19 mars 21 kl. 20:29

Folk i Paris hamstrer

Folk i Paris-regionen hamstret i dag for å fylle opp lagrene før en ny nedstengning trer i kraft ved midnatt. I tillegg får ikke Folk reise ut av Paris-regionen på en måned. Det førte til trafikkaos på veier og tog fordi Folk ville komme seg vekk..

NRK - 19 mars 21 kl. 20:29

Folk i Paris hamstret i dag

Folk i Paris-regionen hamstret i dag for å fylle opp lagrene før en ny nedstengning trer i kraft ved midnatt. I tillegg får ikke Folk reise ut av Paris-regionen på en måned. Det førte til trafikkaos på veier og tog, fordi Folk ville komme seg vekk..

Aftenposten - 14 april 21 kl. 21:33

Flere Oslo-bydeler vaksinerer nå Folk i 40-årene. Se hvordan din bydel ligger an.

Flere bydeler har nå startet å vaksinere Folk i 40-årene..

NRK - 14 april 21 kl. 16:07

LO-lederen: En varslet krise

LO-leder Peggy Hessen Følsvik mener at Statens koronakommisjon avdekker en alvorlig svikt i beredskapen, og at dette har gått hardt utover det norske Folk. – Pandemien var en varslet krise. Regjeringen kjente til risikobildet.

NRK - 14 april 21 kl. 06:34

Manglar Folk til skogplanting

Innreiseforbodet under koronapandemien gjer at det ikkje er nok Folk til å plante skog. Kvart år blir fleire millionar granplantar sett ut i hogstområde over heile landet. Gjestearbeidarar frå utlandet som gjer jobben slepp ikkje inn i år..

NRK - 30 mars 21 kl. 23:40

Over 65.000 vaksineregistrert

Oslo kommune har åpnet opp for at alle som vil ta koronavaksinen, kan registrere seg på nett. Tirsdag morgen hadde 3400 registrert seg, og tirsdag kveld hadde over 65.000 Oslo-Folk har hittil fylt ut skjemaet.

Aftenposten - 12 april 21 kl. 20:42

Folk bør få velge selv om de vil ta Astra Zeneca-vaksinen

Folk tar egne helsevalg hver dag. Vaksinen trenger ikke være et unntak..

Aftenposten - 12 april 21 kl. 11:34

Folk med vanlige lønninger får årets oppgjør spist opp av høyere priser

Folk med vanlige lønninger vil øke månedslønnen med 1100–1300 kroner i år. Men prisveksten tar alt og litt til..

E24 - 12 april 21 kl. 11:34

Folk med vanlige lønninger får årets oppgjør spist opp av høyere priser

Folk med vanlige lønninger vil øke månedslønnen med 1100–1300 kroner i år. Men prisveksten tar alt og litt til..

NRK - 27 mars 21 kl. 15:44

– Dropp hyttetur og ta vaksine

Annenhver person som har blitt tilbudt time ved vaksinesenteret i bydel Nordre Aker i Oslo i påskeuka, takket nei til timen pplyser assisterende prosjektleder Benedikte Varvik til NRK. Overlege Preben Aavitsland ved Folkehelseinstituttet mener Folk må skjerpe seg, droppe hyttetur og ta vaksine. Helsemyndightene har 100.

NRK - 09 april 21 kl. 17:49

Ber Folk ha vann til bålslukking

Brannvesenet i Vestfold ber Folk som har tenkt seg på tur i helgen om å ta med nok slokkevann..

NRK - 26 mars 21 kl. 18:28

Slår alarm om unge innlagte

Det legges inn mange flere pasienter uten underliggende sykdom, advarer Drammen sykehus. En overlege mener vi nå må snakke om covid-20. – Vi har å gjøre med et helt annet virus enn det forrige.

NRK - 07 april 21 kl. 12:36

Reagerer på sprikende budskap

Regjeringen må sørge for orden i kommunikasjonen rundt gjenåpning av samfunnet, mener Ap og Frp. Statsminister Erna Solberg (H) understreket i Stortinget onsdag at regjeringen ikke setter noen dato for framdriften av gjenåpningen fordi det er så mange usikkerhetsmomenter. – Det er klokt å ikke sette noen dato.

Klartale - 06 april 21 kl. 15:17

Vil bruke millioner på Folk uten jobb

139 millioner kroner. Det skal hjelpe Folk i arbeid, håper regjeringen..

NRK - 30 minutter siden

Myanmar-opposisjon vil på krisemøte

Opposisjonen i Myanmar ber sørasiatiske ledere om å gi dem en plass ved bordet på krisemøtet neste uke. Opposisjonen har samlet seg i en skyggeregjering under navnet Den nasjonale enhetsregjering. Gruppen består hovedsakelig av Folk fra Suu Kyis parti..

NRK - 3 timer siden

Minst 19 sivile drept i landsby

Væpnede menn har drept minst 19 sivile i et angrep på en landsby i NIger, nær grensen til Mali. Det får nyhetsbyrået AFP opplyst fra lokale myndigheter. En gruppe uidentifiserte menn angrep Folk som var i en begravelse før de skjøt andre i landsbyen..

NRK - 10 timer siden

Israel fjerner munnbind-påbud

For første gang på ett år kunne isrealerne søndag gå ut på gatene uten munnbind. Over halvparten av beFolkningen er nå fullt vaksinert, takket være et av verdens raskeste vaksinasjonsprogrammer. Men det er foreløpig bare på offentlige steder utendørs at Folk slipper munnbind.

NRK - 13 timer siden

39 nye smitta i Bergen

Søndag er det registrert 39 nye smitta i Bergen, skriv kommunen på sine sider. Fire av smittetilfella er importsmitte frå utlandet, 17 er Folk som er smitta av andre i familien eller husstanden. Fem av dei 39 har ukjent smitteveg..

VG - 13 timer siden

TV-anmeldelse «Velkommen til Utmark»: Se, så sære vi er!

Folk er rare. Men ikke så rare som innbyggerne i Utmark..

NRK - 17 timer siden

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at Folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 17 timer siden

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at Folk er tatt av jordskredet..

NRK - 23 timer siden

Bilbrann i tunnel på E6

Kobbskartunnelen på E6 i Sørfold i Nordland er stengt på grunn av en bilbrann. Vegtrafikksentralen og politiet meldte om saken rundt klokka halv tolv lørdag kveld. Nødetatene er på vei til stedet, og Folk bes holde avstand slik at de kommer til..

Aftenposten - Igår: 21:40

Nakstad reagerer på parkfester: – En veldig dårlig idé

Hovedstadens parker er lørdag fylt med ansamlinger av våryre Folk. Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad….

NRK - Igår: 19:46

Strid om kanadiske koronaregler

Politiet flere steder i Ontario nekter å håndheve nye koronaregler i den kanadiske provinsen. En ny bestemmelse sier at Folk må forklare seg om hvorfor de ikke er hjemme. Flere politisjefer sier de ikke vil spørre tilfeldige personer hva de gjør..

NRK - Igår: 19:16

Mange priser finværet i Oslo

Finværet i Oslo-området har fått mange til å ta lørdagskvelden ute i parker og friområder. Flere steder holder ikke alle på meteren. Operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt forteller om henvendelser gjennom hele ettermiddagen og kvelden.

NRK - 04 april 21 kl. 15:51

Ber Folk stemme trass i pandemien

Opposisjonspolitikarar i Bulgaria ber Folk om å dra til stemmelokala trass i koronapandemien. Det har vore frykt i landet for låg valdeltaking. Sitjande statsminister Bojko Borissov har hatt embetet i tre valperiodar..

NRK - Igår: 17:59

Fant 30 døde fugler på tre uker

En tidligere fisker fra Fredrikstad har funnet 30 døde fugler, og frykter fugleinfluensa. Mattilsynet får daglig inn meldinger om døde fugler, og ber Folk som finner dem om å melde fra raskt. 36 tilfeller av fugleinfluensa er påvist på fem måneder..

Aftenposten - Igår: 13:33

Tiltakstrøtthet i Oslo: Munnbind-bruk har stupt siden påske

De siste ukene har Oslo-Folk blitt dårligere på avstand og munnbindbruk..

VG - Igår: 12:23

Frister norske ungdommer med fest uten restriksjoner i Syden

Utesteder på den greske øya Rhodos melder at man hverken trenger vaksine eller karantene for å feste hos dem. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad ber Folk tenke seg om før de reiser..

VG - Igår: 10:38

Må fortsette med strenge tiltak tross lave smittetall: – Folk er slitne og lei

Flere kommuner i Viken må tåle svært strenge tiltak til tross for lave smittetall. Moss-ordføreren frykter konsekvensene dersom tiltakene ikke lettes snart..

NRK - I førrgår: 22:49

Frykter lage passkøer etter korona

Politiet i Sør-Vest ber Folk bestille nytt pass i god tid før utenlandsreiser. I et normalår utsteder de 75.000 pass, men i fjor ble det bare bestilt 30.

Aftenposten - 03 april 21 kl. 19:38

Savner du nærkontakt i pandemien? Over hele USA står Folk i kø for å kose. Med kyr.

PHOENIX (The Washington Post) Kyr er blitt redningen for Folk som savner nærkontakt i koronakrisen..

NRK - I førrgår: 22:35

Nye rekorder på New York-børsen

Oppturen fortsatt fredag i aksjehandelen i USA der økonomien er i bedring. Indeksene Dow Jones og S&P 500 endte med rekordnoteringer for andre dag på rad. Banker, helsebedrifter og selskaper som er avhengige av at Folk bruker penger, gjør det bra..

VG - 03 april 21 kl. 18:16

Vil lokke Folk fra hjemmekontoret til den spanske solkysten

MALAGA (VG) Feriebyen på den spanske solkysten har vært tom for turister siden i høst og setter all sin lit til sommeren 2021. I mellomtiden forsøker lokale myndigheter å få Folk til å flytte hjemmekontoret til Malaga..

NRK - 03 april 21 kl. 18:17

Folk syner korona- og fjellvett

Raudekrossen skriv i ei pressemelding at det laurdag har vore om lag halvparten så mange oppdrag for Hjelpekorpset samanlikna med tidlegare påskeaftnar. – Folk held avstand, er ikkje mange på hyttene og går i oppkøyrde spor, skriv dei..

Aftenposten - I førrgår: 18:31

Nå vil Ap henvende seg til Sp og Frp for å torpedere deler av regjeringens rusreform

Generell avkriminalisering av narkotika vil kunne føre til at Folk tror bruk av narkotika er tillatt, mener Ap..

Klartale - I førrgår: 08:57

Julerush for posten i april

Folk i Norge har handlet mer på nett det siste året. Det gjør at det er mye mer post som skal bli levert..

NRK - I førrgår: 08:27

Vaksinerte får nye retningsliner

Vaksinerte personar i Sverige får nye retningsliner, det melder helsestyresmaktene. Blant anna får dei treffe Folk frå andre hushaldningar, også innandørs, og vaksinerte besteforeldre får klemme barnebarn tre veker etter dei er fullvaksinerte..

NRK - I førrgår: 05:51

Flere sliter mer med å bruke Nav

Nav-kontor har fått kortere åpningstider og blitt mer digitale, noe som gjør det vanskeligere for Folk med lese- og skrivevansker og de med svak datakunnskap å få hjelp. Det sier Ragnhild Guddal som leder et prosjekt for å gi rusmisbrukere oppfølging..

NRK - 15 april 21 kl. 20:10

Orkla tilbakekaller kosttilskudd

Orkla tilbakekaller alle kostilskudd av merket HUSK fra markedet etter salmonella-utbrudd med 33 smittede og tre dødsfall i Danmark, det opplyser selskapet til VG. I Norge gjelder det kosttilskudd, Orkla ber Folk kaste produkter de har hjemme..

Aftenposten - 15 april 21 kl. 15:38

Her vil Ap at du skal kunne utdanne deg til lærer, helsefagarbeider og ingeniør

Ap-leder Jonas Gahr Støre åpnet landsmøtet i Ap med et løfte om at det skal bli lettere å ta utdanning der Folk bor..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt