Fly

Tirsdag, 29 September, 18:24

Nyheter om Fly

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 15 sep. 20 kl. 08:53

Tilbyr parkeringsplasser for Fly

Et selskap i Farsund i Agder vil tilby parkeringsplasser for Fly som er koronaparkert. For krisen har tvunget Flyselskapene til å sette Flyene på bakken - Norwegian har partkert hundre og SAS 15. Og styrelederen i Farsund Aircraft Storage sier til NRK at de har et mål om å få plass til over hundre Fly på den tidligere militærFlyplassen.

P4 - Igår: 21:10

Tre nye F-35 Fly til Norge

Tre ny F-35 kampFly har nå i kveld landet på Ørlandet. Så langt har det norske forsvaret tatt imot 21 Fly her i Norge, samt 7 Fly som brukes til trening i USA. Til sammen har Norge kjøpt 52 kampFly av typen F35..

NRK - 22 sep. 20 kl. 04:58

Norwegian-Fly måtte snu

Et Fly fra Norwegian fra Gardermoen til Harstad måtte mandag kveld snu på grunn av uværet. Flyet kom nesten helt frem til Harstad før det returnerte tilbake til Oslo. Norwegian opplyser at kundene vil bli satt på et nytt Fly tirsdag, ifølge VG..

NRK - 22 sep. 20 kl. 00:16

Norwegian-Fly måtte snu

Et Fly fra Norwegian på vei fra Gardermoen til Harstad måtte snu og returnere tilbake til Oslo på grunn av dårlig vær i Harstad. Passasjerene vil bli satt på et nytt Fly tirsdag melder selskapet til VG..

P4 - 18 sep. 20 kl. 16:43

Nesten ingen planlegger Flytur

Bare 17 prosent i Norge har planer om å Fly innenlands resten av året. Det viser Norsk koronamonitor fra Opinion. Det er i Nord-Norge flest har planer om å Fly, men selv der svarer bare 28 prosent at de forventer å komme seg på vingene.

NRK - 18 sep. 20 kl. 16:38

Kun én av seks vil Fly innenlands

Kun 17 prosent av de spurte i Norsk koronamonitor sier at de kommer til å Fly innenlands i resten av 2020. Kun 8 prosent har planer om å reise utenlands. Nord-Norge er landsdelen der folk har størst forventninger om å Fly innenlands..

P4 - 16 sep. 20 kl. 23:51

Oppdaget smitte på 28 Fly

Folkehelseinstituttet har funnet koronasmitte på 28 Fly i september. Onsdagla de ut lister med forskjellige Fly som det er blitt oppdaget smitte på. 12 av Flyene var innenlandsreiser, og FHI ber alle som har vært ombord å kontakte helsemyndigheter om de får symptomer, men at det er liten risiko for å ha blitt smittet..

NRK - 15 sep. 20 kl. 08:50

Vil tilby koronaparkering for Fly

Koronakrisa har tvunget Flyselskaper til å sette Fly på bakken. Nå trengs det parkeringsplasser, og på Lista i Agder håper Farsund Aircraft Storage å kunne parkere over 100 Fly. De har fått flere henvendelser fra Flyselskapet i Norge og utlandet..

P4 - 14 sep. 20 kl. 16:48

Flere russiske Fly utenfor norskekysten

Forsvaret har identifisert flere russiske Fly utenfor Norge så langt i år enn i hele fjor. I helgen ble Fly nummer 84 identifisert, et mer enn i hele 2019, bekrefter Forsvarets hovedkvarter til Nationen. Major Brynjar Stordal sier til avisen at det er uvanlig at Russland har tokt som varer såpass lenge og trekker så langt vest og sør..

NRK - Igår: 05:08

Tre nye kampFly til Norge

Søndag kveld landet tre nye F-35-Fly på Ørland Flystasjon. Til sammen har Norge nå mottatt 28 Fly. Flyene tok av fra Fort Worth i Texas lørdag og landet klokka 18.

NRK - Igår: 20:54

Tre nye F-35 til Norge

Tre nye F-35 landet søndag kveld på Ørlandet. Luftforsvaret har så langt mottatt 21 Fly i Norge og 7 Fly i USA som brukes til trening. Flyene landet like før klokka sju og ble tatt i mot av den nye skvadronsjefen, opplyser Forsvaret..

P4 - 21 sep. 20 kl. 08:15

Vil ha luksusavgift på Fly og strøm

Rødt vil innføre luksusavgift på Fly. Partiet vil at nordmenn som ofte Flyr til utlandet betaler en ekstra avgift på 3000 kroner per billett, melder NRK. I tillegg ønsker de høyere elavgift for de med høyt strømforbruk.

Aftenposten - 18 sep. 20 kl. 07:41

Storm varslet i Middelhavet – Fly omdirigert i Hellas

Minst to Fly er fredag omdirigert i Hellas i forbindelse med at en sjeldent kraftig storm er ventet i Middelhavet..

P4 - 18 sep. 20 kl. 06:24

Oljeansatte fyller Flyene

Olje- og gassektoren stod for hver femte jobbreise med Fly i fjor. Bare på strekningen Oslo - Stavanger var det 194.000 oljereiser.

NRK - 1 time siden

Tyrkia nekter for nedskyting

Tyrkia nekter for at et tyrkisk kampFly skal ha skutt ned et armensk Su-25-Fly, ifølge nyhetsbyrået AFP. Ifølge det armenske forsvarsdepartementet skal en pilot ha blitt drept i nedskytingen. Tyrkia har erklært sin støtte til Aserbajdsjan..

NRK - 2 timer siden

Armensk Fly skal være skutt ned

Armenias forsvarsdepartementet hevder at et tyrkisk jagerFly har skutt ned et armensk jagerFly, ifølge Reuters. Piloten av det armenske SU-25-Flyet skal ha blitt drept i forbindelse med nedskytingen. Tyrkia uttalte i dag at de støtter Azerbaijan..

Dagbladet - 6 timer siden

Endrer til kjønnsnøytral hilsen

Dropper å si «damer og herrer» på både Fly og Flyplasser fra 1. oktober..

NRK - 7 timer siden

Amerikanske Fly trener på Andøya

Andøya har besøk av tre amerikanske P8 overvåkingsFly. Fra Forsvarets operative hovedkvarter får NRK opplyst at de driver rutinemessig øving og trening utenfor Norskekysten. P8 er for øvrig Flytypen norske myndigheter har gått til innkjøp av..

E24 - 11 timer siden

Slik unngikk Trump å betale skatt: – Ingen skattesnyter

USAs president har krevd foretaksfradrag for private fritidshus, Fly og frisørutgifter. Han har også bokført gjeld fra flerfoldige år tilbake, viser avsløringer..

VG - 15 timer siden

Slik unngikk Trump å betale skatt: – Ingen skattesnyter

USAs president har krevd foretaksfradrag for private fritidshus, Fly og frisørutgifter. Han har også bokført gjeld fra flerfoldige år tilbake, viser avsløringer..

VG - 15 timer siden

Slik unngikk Trump å betale skatt: – Ingen skattesnyter, mener norsk professor

USAs president har krevd foretaksfradrag for private fritidshus, Fly og frisørutgifter. Han har også bokført gjeld fra flerfoldige år tilbake, viser avsløringer..

VG - 15 timer siden

Slik unngikk Trump å betale skatt

USAs president har krevd foretaksfradrag for private fritidshus, Fly og frisørutgifter. Han har også bokført gjeld fra flerfoldige år tilbake, viser avsløringer..

Aftenposten - Igår: 14:41

Nobelprisvinner forlater Hviterussland

Hviterussiske Svetlana Aleksijevitsj, som i 2015 fikk nobelprisen i litteratur, har forlatt Hviterussland og var mandag på vei til Tyskland i et Fly..

P4 - Igår: 06:09

Rødt vil forby privatFly

Rødt vil forby privatFly. Partiet viser til at privatFly forurenser opp mot 15 ganger så mye per person som en tur med vanlig passasjerFly. -Da smaker den Flyavgiften vi andre betaler ganske surt der vi sitter som sild i tønne, sier leder for programkomiteen, Marie Sneve Martiniussen, til Nettavisen.

NRK - I førrgår: 16:14

Fire arresterte etter kapring

Belgisk politi har arrestert fire mistenkte etter at eit helikopter blei kapra av væpna personar i Antwerpen og tvunge til å Fly over eit fengsel fredag, ifølge nyheitsbyrået Belga. Politiet trur det dreier seg om eit forsøk på å frigi fangar..

NRK - I førrgår: 15:57

Flytrafikk gjenopptas

Flytrafikken går snart som normalt, opplyser driftsjef Per-Erik Nordsveen på Tromsø Lufthavn. Ingen ble skadd i hendelsen, der nesehjulet på et småFly sviktet under landing..

NRK - I førrgår: 15:26

Stans i Flytrafikken

Det er midlertidig stans i Flytrafikken i Tromsø etter at et småFly fikk problemer under landing. Flere Widerøe-avganger til Finnmark er kansellert som følge av uhellet..

P4 - I førrgår: 19:45

Helikopter kapret i Belgia

Tre gjerningsmenn kapret i dag et helikopter og fikk det til å Fly over to fengsler i Belgia. Nå leter belgisk politi etter gjerningsmennene som skal bære våpen. I følge en lokal tv-kanal skal mennene ha forsøkt å lande helikopteret, men landingsplassen var for liten.

P4 - 25 sep. 20 kl. 21:11

Ukrainsk Fly har krasjet under landing

Et ukrainsk militærFly har styrtet i forbindelse med landing. 20 personer er bekreftet omkommet, bekrefter regjeringen. I tillegg skal to være skadet.

E24 - 22 sep. 20 kl. 06:13

Banker og Fly drar asiatiske børser nedover

Flyaksjene faller på frykt for flere reiserestriksjoner, og bankaksjene fortsetter nedover etter at en dokumentlekkasje i helgen viste at flere banker har vært involvert i mistenkelige overføringer..

NRK - 21 sep. 20 kl. 23:44

Kvinnen smittet 15 andre på Flytur

Med symptomer på korona, gikk en 27 år gammel kvinne om bord i et Fly fra London til Hanoi i mars. 15 andre passasjerer ble smittet med koronaviruset på Flyturen, ifølge en studie publisert av et senter for forebygging mot sykdom, skriver NBCNews..

NRK - 21 sep. 20 kl. 23:44

Kvinne smittet 15 andre på Flytur

Med symptomer på korona, gikk en 27 år gammel kvinne om bord i et Fly fra London til Hanoi i mars. 15 andre passasjerer ble smittet med koronaviruset på Flyturen, ifølge en studie publisert av et senter for forebygging mot sykdom, skriver NBCNews..

P4 - 03 sep. 20 kl. 22:40

Smitter svært lite på Fly

Svært få av de som har reist kollektivt sammen med en person som har koronaviruset blir smittet. Det viser smittesporingen til Folkehelseinstiuttet. De har sporet 53 tilfeller der det har vært en smittet passasjer på Fly, ferger, busser og tog i Norge, og i 98 prosent av tilfellene var de 300 nærkontaktene helt friske, melder Aftenposten.

Aftenposten - 03 sep. 20 kl. 20:04

Smittede passasjerer ble oppdaget på 53 Fly, tog og busser i Norge i august

Smittesporing som er gjort etter lengre reiser med Fly, tog, buss og ferger, har så langt gitt resultater som overrasker forskerne..

Aftenposten - 21 sep. 20 kl. 09:00

Hvorfor stiller vi ikke høyere krav til våre politiske ledere?

Du må utdanne deg til pilot for å kunne Fly, men helseminister kan du være uten helseutdanning. Er det greit?.

NRK - 20 sep. 20 kl. 23:34

Fire døde i småFlykrasj i Texas

Fire personer mistet livet da et småFly krasjet under en nødlanding på Hilltop Lakes Airport i Texas på søndag. Det melder CNN. Flyet var på vei fra Austin til Louisiana og det var to kvinner og to menn om bord..

NRK - 19 sep. 20 kl. 15:18

Kinesiske Fly inn i Taiwans luftrom

Kina truet med krig da kinesiske krigsFly lørdag entret Taiwans luftrom for annen dag på rad. Minst 19 jagerFly og bombeFly krysset midtlinjen i Taiwan-stredet og fløy inn i Taiwans luftrom, ifølge Taiwans forsvarsdepartement..

NRK - 01 sep. 20 kl. 16:24

Trump: bøller på Fly mot landsmøtet

President Donald Trump hevda i eit intervju med Fox News at sju svartkledde bøller gjekk om bord i eit Fly førre helg med mål om å «gjere skade» på det republikanske landsmøtet. Presidenten la ikkje fram bevis for dette, og gav også opp få detaljar..

P4 - 18 sep. 20 kl. 14:32

Forlenger avtale med Flyselskap

Regjeringen forlenger avtalene de har inngått med Flyselskapene SAS, Norwegian og Widerøe ut året. Avtalen skal sikre et godt Flytilbud over hele landet. Dette er viktig for å sikre at folk kommer seg til sykehus og jobb der Fly er eneste mulighet, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide i en pressemelding.

P4 - 18 sep. 20 kl. 07:54

Uvanlig kraftig storm i Middelhavet

Det er akkurat nå uvanlig kraftig uvær i Middelhavet. Det fører til problemer, blant annet i Hellas, der flere Ryan Air-Fly har blitt omdirigert på grunn av ekstremt kraftig vind. Folk i utsatte områder er bedt om å unngå å reise noe sted..

P4 - 12 aug. 20 kl. 16:16

Koronasmittede nektet å Fly

Flere nordmenn med koronasmitte ble nektet å gå ombord på et Fly som skulle fra Polen til Bodø. De var på ferie i Polen og skal selv ha tatt kontakt med norske myndigheter da noen i reisefølget fikk symptomer. Smittevernoverlegen i Bodø Kommune sier til NRK det overhodet ikke er aktuelt at noen med smitte skal på noe Fly, og sier nordmennene får helsetilbudet de trenger i Polen..

P4 - 17 sep. 20 kl. 09:26

Ble forgiftet på hotellet, ikke Flyplassen

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj ble forgiftet på hotellrommet, ikke på Flyplassen. Det melder teamet hans i følge nyhetsbyrået Reuters. I en video som er delt på politikerens Instagram-konto vises to vannflasker på det som skal være hotellrommet han bodde på i Tomsk før han skulle Fly til Moskva..

VG - 16 sep. 20 kl. 23:24

Har oppdaget smitte på 28 Fly i september

Kun 12 var innenlandsFly. Sjekk selv hvilke Flyginger det gjelder..

Aftenposten - 16 sep. 20 kl. 08:06

Slik er RBKs strenge koronaregime på Europa-reise: – Slitsomt

Mange testrunder og eget chartret Fly er noe av det som venter når RBK skal spille Europa-kvalik i utlandet..

Aftenposten - 28 aug. 20 kl. 07:16

Norwegian halverte underskuddet i andre kvartal: Vil sende flere Fly i luften

Norwegian skulle egentlig tjent penger denne sommeren, men det sørget coronapandemien for at ikke ble noe av. Samtidig som underskuddet har vokst til over fem milliarder i år og selskapet er på pengejakt, planlegger man nå å sette enda flere Fly i trafikk utover høsten..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt