Fjørfelag

Torsdag, 21 Januar, 02:04

Nyheter om Fjørfelag

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 27 nov. 20 kl. 21:17

Fugleinfluensa i Rogaland: – Fikk vondt i magen

Mattilsynet bekrefter funn av fugleinfluensa i en viltlevende kortnebbgås i Sandnes: – Det er den store skrekken, sier lederen i Rogaland Fjørfelag..

NRK - 09 okt. 20 kl. 21:27

Kraftig auke i forbruket

Forbruket av egg har gått kraftig opp i koronaåret 2020. Norsk Fjørfelag jublar, og meir tid på kjøkkenet kan vere forklaringa..

NRK - 09 okt. 20 kl. 21:27

Kraftig auke i eggforbruket

Forbruket av egg har gått kraftig opp i koronaåret 2020. Norsk Fjørfelag jublar, og meir tid på kjøkkenet kan vere forklaringa..

NRK - 31 mars 20 kl. 08:10

Kostnadsbombe for bønder

Bøndene risikerer en kostnadsbombe på kraftfôr på grunn av den svake kronen, skriver Nationen. Prisøkningen kan føre til at bønder vil få 250.000 kroner i økte utgifter, som vil knekke økonomien til bøndene, advarer Tone Steinsland i Norsk Fjørfelag..

P4 - 06 mai 16 kl. 07:50

Frykter konkurs etter egg-kutt

Bønder frykter at de skal gå konkurs om staten kutter i tilskuddene til eggproduksjon. Staten har lagt fram et forslag der det kuttes 70 millioner kroner i tilskudd. Det får leder Bernt Mikalsen i Norsk Fjørfelag til å reagere.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt