Fire

Tuesday, 07 April, 11:17

Nyheter om Fire

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 4 timer siden

30.000 sykehusavtaler avlyst på Fire uker

Over 30.000 operasjoner, behandlinger og andre sykehusavtaler er de siste Fire ukene blitt avlyst eller utsatt på grunn av koronautbruddet i Helse Bergen. Det skriver Bergens Tidende.

VG - I førrgår: 10:44

Frøydis (25) ble permittert Fire uker etter at hun begynte i ny jobb

BERGEN (VG) Fire uker etter at Frøydis Eide (25) begynte i ny kokkejobb, kom permitteringsvarselet. Fredag ettermiddag la cateringfirmaet hun er ansatt i ned driften på ubestemt tid..

P4 - 03 Apr 20 kl. 13:16

Fire års fengsel for voldtekt av svigermor

En mann i 40-årene er dømt til Fire års fengsel for å ha voldtatt sin 90 år gamle demenssyke svigermor i Trondheim i 2018. Det melder NRK. Mannen nekter straffskyld.

P4 - 31 Mar 20 kl. 14:30

Fire døde i dag

Det er nå registert Fire nye dødsfall i dag etter smitte av koronaviruset. En beboer ved Bekkelagshjemmet i Oslo er død i dag, opplyser sykehjemsetaten til NRK..

P4 - 04 Apr 20 kl. 10:30

- Fire av fem uten symptomer

- Ifølge en kinesisk studie har Fire av fem koronmasmittede ikke hatt symptomer i det hele tatt. Av 166 nye tilfeller som ble påvist onsdag, var 130 symptomFire, skriver tidsskriftet Biritsh medical journal. Forsker ved universitetet i Oxford, Tom Jefferson, sier dette er en liten stikkprøve, men at viruset kan være overalt, dersom dette viser seg å være tilfellet.

NRK - 01 Apr 20 kl. 01:17

Fire vil bygge ny E16-trasé

Fire entreprenører har meldt seg til anbudskonkurransen om å bygge ny E16 mellom Bjørum i Bærum og Skaret i Hole på Ringerike. Strekningen er 8,4 km og skal bygges som 4-felts motorvei med fartsgrense 100 km/t. Prisen er anslått å bli 4,5 milliarder..

NRK - 02 Apr 20 kl. 16:30

Fire intensivpasienter under 39 år

Helsedirektør Bjørn Guldvog sier 180 personer har vært innlagt med koronasmitte i Norge. 109 er fortsatt innlagt. Av dem som har vært innlagt, er Fire personer 0 – 39 år.

Aftenposten - 31 Mar 20 kl. 20:00

Fire spørsmål til Folkehelseinstituttet | Torbjørn Øverland Amundsen

Koronaviruset har gjort Norge til en del av et stort eksperiment. Jeg sitter igjen med Fire spørsmål..

VG - 30 Mar 20 kl. 12:45

Fire nye corona-dødsfall i Norge

I alt Fire personer har dødd som følge av coronaviruset det siste døgnet. To av dem bodde på samme sykehjem..

NRK - 01 Apr 20 kl. 10:49

Fireåring smitta i Asker

Seks menn og ni kvinner i Asker kommune har fått påvist koronasmitte det siste døgnet, skriv Budstikka. Den yngste av dei smitta er Fire år gammal. Totalt 115 personar er registrert smitta av viruset i kommunen, og Fire personar er døde..

NRK - 31 Mar 20 kl. 12:02

Fire beboere er smittet

Fire er smittet av koronaviurset på samme avdeling i Stener Heyerdahl omsorgssenter. – Kommunen gjør det vi kan for å begrense smitte på sykehjem, sier ordfører Jan Oddvar Skisland i Kristiansand. I helgen døde tre beboere ved det samme sykehjemmet..

NRK - 31 Mar 20 kl. 12:07

Fire beboere er smittet

Fire er smittet av koronaviurset på samme avdeling i Stener Heyerdahl omsorgssenter. – Kommunen gjør det vi kan for å begrense smitte på sykehjem, sier ordfører Jan Oddvar Skisland i Kristiansand. I helgen døde tre beboere ved det samme sykehjemmet..

NRK - Igår: 10:29

Koronadødsfall i Kristiansand

Ein bebuar ved Stener Heyerdahl omsorgssenter døydde søndag ettermiddag, opplyser Kristiansand kommune. Fire personar har døydd av covid-19-sjukdom i Kristiansand..

NRK - Igår: 10:29

Fjerde koronadødsfall Kristiansand

Ein bebuar ved Stener Heyerdahl omsorgssenter døydde søndag ettermiddag, opplyser Kristiansand kommune. Fire personar har døydd av covid-19-sjukdom i Kristiansand..

VG - 21 timer siden

Lange køer til gjenbruksstasjoner: - Opp til Fire timers ventetid

Det meldes om lange køer til flere gjenbruksstasjoner på Østlandet mandag..

P4 - Igår: 10:40

Nytt koronadødsfall i Kristiansand

En koronasmittet beboer ved et omsorgssenter i Kristiansand er død. Kommunen vil ikke si noe om beboerens generelle helsetilstand forut for sykdommen. Fire personer, alle beboere på sykehjem, har nå mistet livet av koronaviruset i Kristiansand..

Dagbladet - I førrgår: 11:18

19 millioner mennesker - Fire intensivplasser

Norske myndigheter frykter coronaviruset skal slå ut for full blomst i Afrika..

NRK - 7 timer siden

30.000 sykehusavtaler avlyst

Fire uker har Helse Bergen avlyst eller utsatt 30.000 avtaler. Operasjoner, behandlinger og avtaler er utsatt eller avlyst som følge av koronautbruddet.

Aftenposten - 21 timer siden

Fire timer lange køer ved flere gjenbruksstasjoner. Oppfordrer folk til ikke å kaste søppel i påsken.

Mange ville utnytte det flotte vårværet mandag for å kvitte seg med avfall, men ble møtt av lange, lange køer..

NRK - Igår: 12:32

310 innlagt på sykehus

310 koronasmittede er innlagt på sykehus i Norge, ifølge den daglige oversikten fra Helsedirektoratet. Det er Fire flere enn lørdag da det var 306..

NRK - Igår: 12:32

310 koronapasienter på sykehus

310 koronasmittede er innlagt på sykehus i Norge, ifølge den daglige oversikten fra Helsedirektoratet. Det er Fire flere enn lørdag da det var 306. 89 av de innlagte får respiratorbehandling, ni færre en lørdag..

P4 - 16 timer siden

Støtter koronatiltak

Samfunnsøkonomer støtter de strenge koronatiltakene som er innført. Fire forskere som jobber ved Statistisk sentralbyrå har laget en analyse som viser at gevinsten av sparte leveår mer enn oppveier for de store økomomiske konsekvensene. Det melder Aftenposten.

P4 - Igår: 12:42

Flere lagt inn på sykehus

Færre koronapasienter får respiratorbehandling på norske sykehus i dag enn i går. 89 pasienter mottar nå slike behandling, mot 98 i går, opplyser Helsedirektoratet. Samtidig har antall innlagte med koronasmitte økt med Fire - 310 er nå innlagt på sykehus..

VG - Igår: 09:09

Duffy åpner opp: Dopet ned i Fire uker, fraktet til utlandet og voldtatt

Den walisiske sangeren orket ikke stille til et varslede intervjuet i mars, men deler nå et blogginnlegg om overgrepene hun skal ha blitt utsatt for..

Aftenposten - 17 timer siden

Er gevinsten av sparte liv stor nok til å forsvare et nedstengt Norge? SSB-forskere har funnet et svar.

Fire økonomer anbefaler kort prosess og strenge tiltak for å eliminere koronaviruset. Gevinsten av sparte leveår mer enn oppveier de store økonomiske kostnadene..

E24 - 19 timer siden

Wall Street skyter opp etter åpning

Etter nedgang i antall dødsfall i New York og positiv stemning i Trump-administrasjonen stiger indeksene på Wall Street nær Fire prosent mandag..

Aftenposten - 30 Mar 20 kl. 08:26

Fire pågrepet etter påsatt bilbrann på Hovseter i Oslo

Fire menn i 18-20-årsalderen er pågrepet, mistenkt for å stå bak en bilbrann og skadeverk på flere biler på Hovseter i Oslo natt til mandag..

NRK - 30 Mar 20 kl. 06:18

Fire personer pågrepet

Oslo-politiet har pågrepet Fire personer etter bilbrannen på Hovseter i Oslo, skriver på Twitter i 06.00-tiden. Det var ved 04.

NRK - Igår: 12:32

310 korona-pasienter på sykehus

310 korona-smittede er innlagt på sykehus i Norge, ifølge den daglige oversikten fra Helsedirektoratet. Det er Fire flere enn lørdag da det var 306. 89 av de innlagte får respiratorbehandling, ni færre nen lørdag..

NRK - I førrgår: 10:20

Ran i Nydalen: Truet med pistol

En person ble slått og truet med pistol på Nydalen T-banestasjon i Oslo. Politiet leter etter tre eller Fire personer..

P4 - I førrgår: 10:23

Truet med pistol på t-banestasjon

En person ble slått og truet med pistol på Nydalen t-banestasjon i Oslo nå i formiddag. Politiet opplyser at personen ble fraranet flere eiendeler. De søker nå etter tre til Fire personer..

P4 - 27 Mar 20 kl. 19:53

Fire døde på cruiseskip

Fire passasjerer er døde om bord på et nederlandsk cruiseskip som ligger utenfor Panama. Mange av passasjerene har influensalignende symptomer og to har fått påvist koronaviruset og skipet har blitt nektet å legge til kai i flere land..

E24 - 30 Mar 20 kl. 18:24

Undersøkelse: Fire av ti industribedrifter vurderer eller har iverksatt permittering

Korona og oljeprisfall har konsekvenser for mange norske industribedrifter. Fire av ti har iverksatt eller vurderer permitteringer, ifølge Tekna-undersøkelse..

NRK - I førrgår: 18:52

Migranter plukket opp i Kanalen

53 migranter og flyktninger ble plukket opp fra Fire båter i Den engelske kanal i dag. Torsdag ble 52 andre, blant dem fem barn, plukket opp i det samme området utenfor Dover. Britiske myndigheter etterforsker mulige bakmenn, skriver the Independent..

NRK - I førrgår: 19:31

Løvinne døde i ulykke i Dyreparken

Løvinnen Leia (12) døde i en ulykke i Kristiansand Dyrepark på fredag, skriver Fædrelandsvennen. Hendelsen skal ha skjedd foran besøkende og Dyreparken vet ikke sikkert hvordan ulykken skjedde. Etter gårsdagens ulykke er det Fire løver igjen..

NRK - I førrgår: 12:10

4 av 5 smitta hadde ikkje symptom

Fire av fem som får påvist koronasmitte har ikkje symptom, ifølge kinesiske helsestyresmakter. Det strir mot det WHO har trudd. Kina testar no alle som kjem til landet, og den første dagen var 130 av 166 utan symptom, skriv legetidsskriftet BMJ..

Aftenposten - Igår: 06:48

Situasjonsrapport fra Fire sykehus: Pasientene er yngre enn ventet. Og noen innlagte blir fort veldig dårlige.

Leger og ansatte ved Ahus, Østfold, Oslo og Haukeland sykehus sier det samme: Pasientene er yngre enn ventet. Og noen blir svært fort dårlige etter sykehusinnleggelse..

Aftenposten - 04 Apr 20 kl. 10:03

Nekrologer: Astrid Nøklebye Heiberg

Stortingsrepresentant Astrid Nøklebye Heiberg døde 2. april, 83 år gammel. Her kan du lese Fire minneord over henne..

NRK - 03 Apr 20 kl. 12:39

Voldtok svigermor

En mann i 40 åra er dømt til Fire års fengsel for å ha voldtatt sin demenssyke svigermor på 90 år. Tiltalte nektet straffskyld. Han er tidligere dømt for vold mot politiet som oppsøkte leiligheten samme kveld som overgrepet skjedde..

NRK - 03 Apr 20 kl. 12:15

Tiltalt for overgrep

En mann i slutten av 40-årene fra Trøndelag er tiltalt for seksuell omgang med Fire undommer som var ute av stand til å motsette seg handlingene. En var under 16 år. Overgrepene skal ha skjedd fra 2011 til 2016, ifølge tiltalen..

Aftenposten - 03 Apr 20 kl. 23:52

Han representerer én av Fire private huseiere og er ikke i tvil: – Leietakerne må betale husleie

Kan bedrifter som har fått påbud om å holde stengt la være å betale husleie? Advokatene som mener det, møter kraftig motbør..

NRK - 27 Mar 20 kl. 18:54

Fire døde på cruiseskip

Fire passasjerar har døydd på eit stranda cruiseskip utanfor kysten til Panama, ifylgje AFP. Mange passasjerar på skipet har influensaliknande symptom, og to har testa positivt for koronavirus. Det er 1243 passasjerar på skipet, og 586 tilsette..

NRK - 04 Apr 20 kl. 03:28

Sverige vil anmelde Frankrike

Sverige vurderer å anmelde Frankrike til EU-kommisjonen etter at Fire millioner masker som var bestilt av Mölnlycke fra Kina, ble stoppet i Frankrike. Minister for utenrikshandel, Anna Hallberg, sier at handlingen bryter med regler for det indre marked..

P4 - I førrgår: 07:40

Minst sju biler påtent

Minst sju biler ble tent på på Haugerud i Oslo like før klokken seks i dag tidlig. Den første meldingen til politiet gikk ut på at det brant i tre biler, men da brannvesenet kom til stedet sto åtte eller ni biler i full fyr. Politiet sier brannene var påsatt, og at vitner har sett Fire personer som har tent på og løpt fra stedet.

NRK - 03 Apr 20 kl. 15:15

Høyesterett omgjorde voldtektsdom

Mannen som voldtok en kvinne på tur med barnevogn har fått omgjort straffen. Voldtekten fant sted på Sem i Tønsberg den 24. mars i fjor.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt