Filippinene

Monday, 24 June, 21:14

Nyheter om Filippinene

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 6 timer siden

Seriemorder dømt på Kypros

En tidligere offiser i hæren på Kyrpos er dømt til sju livstidsdommer for å ha drept fem kvinner og to barn over en periode på tre år. Ofrene var fra Filippinene, Romania og Nepal, og ifølge dommen møtte 35-åringen kvinnene på nettet..

NRK - 6 timer siden

Kypriotisk seriemorder dømt

På Kypros er en offiser i hæren dømt til sju livstidsdommer, for å ha tatt livet av fem kvinner og to barn i en periode på tre år. Ofrene var fra Filippinene, Romania og Nepal. Ifølge dommen møtte offiseren kvinnene på nettet..

NRK - 08 Jun 19 kl. 08:09

Vil ha gransking av Filippinene

FN ber om gransking av menneskerettssituasjonen på Filippinene. FN mener at det har vært en kraftig forverring når det gjelder menneskerettighetene de siste årene. Filippinske myndigheter raser mot det de kaller ondskapsfulle beskyldninger..

Aftenposten - 11 Jun 19 kl. 14:39

Her debuterer Molde-gutten for Filippinene. Motstanderen trenes av italiensk legende.

Elias Mordal fikk visum til Kina, men FIFA rakk ikke å godkjenne papirene. Derfor ble det treningskamp og ikke offisiell kamp i debuten for Filippinene..

P4 - 11 Jun 19 kl. 16:57

Vil ha au pairen tilbake

Justisminister Jøran Kallmyr sier familien ønsker å få au pairen tilbake fra Filippinene så fort som mulig. I dag ble det kjent at UDI har opphevet avslaget til den filipinske kvinnen. Kallmyr sier de nå vil sørge for at de ikke gjør noe feil og at han gleder seg over at hun får lov til å fortsette sin drøm om å få være au pair i Norge og lære av norsk kultur..

NRK - 31 May 19 kl. 18:25

Au pair: – Behandlet som familie

Au pairen som bodde hos justisminister Jøran Kallmyr (Frp) følte hun ble behandlet som en del av familien. Det sier hun via sin advokat. Hun er nå på Filippinene etter å ha blitt utvist fra Norge.

Aftenposten - 13 May 19 kl. 05:59

Eksplosjoner ved valgstart i Filippinene

Det er ikke meldt om skadede etter at to granater eksploderte i byen Datu Odin Sinsuat i provinsen Maguindanao på valgdagen i Filippinene mandag..

P4 - 30 May 19 kl. 18:37

Au pair sender klage i kveld

Den tidligere au pairen til justisminister Jøran Kallmyr sender i kveld inn en klage på UDIs vedtak om at hun har jobbet ulovlig i Norge, melder VG. Kvinnen fra Filippinene ble sendt ut av Norge 10. mai, men mener grunnlaget for vedtaket er feil.

P4 - 30 May 19 kl. 10:45

Mener Kallmyr bør gå av

Jussprofessor Mats Andenæs mener justisminister Jøran Kallmyr bør gå av, hvis han er delaktig i brudd på utlendingsloven Det sier han til Dagbladet. UDI mener en au pair fra Filippinene arbeidet ulovlig hos justisministeren. 10.

P4 - 29 May 19 kl. 16:38

- Ikke klart om det blir reaksjoner

Utlendingsdirektoratet har ennå ikke avgjort om det vil komme reaksjoner overfor Jøran Kallmyrs familie, etter at familiens au pair har jobbet ulovlig. Kvinnen fra Filippinene måtte 10. mai forlate Norge, etter at hun ifølge UDI har jobbet ulovlig for familien siden august, skriver Aftenposten.

P4 - 09 May 19 kl. 22:13

Ble smittet av valp

Kvinnen i 20-årene som døde av rabies ble smittet av en liten valp hun hadde reddet på Filippinene. Det opplyser familien hennes i en pressemelding i kveld. Hun skal ha fått skrammer mens valpen lekte.

P4 - 09 May 19 kl. 10:40

Nordmenn siktet for overgrep på Filippinene

En mann i 30-årene fra Sørlandet er siktet for overgrep på Filippinene. Han skal ha bestilt flere direktesendte overgrep mot filippinske barn. Saken er ferdig etterforsket, og det vil i løpet av kort tid bli tatt ut tiltale i saken, opplyser Agder politidistrikt til NRK..

P4 - 09 May 19 kl. 10:40

Nordmann siktet for overgrep på Filippinene

En mann i 30-årene fra Sørlandet er siktet for overgrep på Filippinene. Han skal ha bestilt flere direktesendte overgrep mot filippinske barn. Saken er ferdig etterforsket, og det vil i løpet av kort tid bli tatt ut tiltale i saken, opplyser Agder politidistrikt til NRK..

VG - 24 May 19 kl. 11:44

Farlige fordommer mot gatehunder

Etter snart et år med importforbud har EFTA varslet at forbudet strider mot EU-retten. Dette har fått Torill Moseng i Den norske veterinærforening til å gå ut mot det hun kaller "farlig omsorg for gatehunder", med henvisning til det tragiske dødsfallet etter rabiessmitte på Filippinene. .

Aftenposten - 17 May 19 kl. 22:53

Filippinerne stemte igjen for Dutertes politikk. Nå vil presidenten gjeninnføre dødsstraff og straffe barn ned til ni år.

Mellomvalget på Filippinene vil etter alt å dømme styrke president Rodrigo Duterte politisk..

P4 - 15 May 19 kl. 12:32

Bisettes etter rabies-dødsfall

Den 24 år gamle kvinnen som forrige mandag døde av rabies, blir nå klokken 13 gravlagt fra Foldnes kirke i Fjell kommune. Kvinnen ble trolig smittet av en valp da hun var på ferie på Filippinene i vinter. Det er første gang sykdommen er påvist hos mennesker i Norge siden 1815..

VG - 15 May 19 kl. 12:18

Birgitte døde av rabies etter valpebitt – bisettes i dag

FJELL (VG) Da Birgitte Kallestad (24) forsøkte å redde en valp på Filippinene, ble hun smittet av rabies, som to måneder senere skulle koste henne livet. I dag samles familie og venner for å ta farvel..

VG - 15 May 19 kl. 12:18

Birgitte døde av rabies etter valpebitt: – En dyreelsker av de sjeldne

FJELL (VG) Da Birgitte Kallestad (24) forsøkte å redde en valp på Filippinene, ble hun smittet av rabies, som to måneder senere skulle koste henne livet. I dag er familie og venner samlet for å ta farvel..

Dagbladet - 09 May 19 kl. 22:19

Birgitte (24) døde av rabies

Familien forteller hva som skjedde med kvinnen som døde av rabies på sykehuset i Førde etter å ha blitt smittet på Filippinene..

VG - 09 May 19 kl. 22:01

Birgitte døde av rabies

Ble smittet av valp på ferie på Filippinene..

VG - 09 May 19 kl. 22:01

Birgitte Kallestad døde av rabies

Hun ble smittet av valp på ferie på Filippinene..

VG - 09 May 19 kl. 22:01

Birgitte Kallestad (24) døde av rabies

Hun ble smittet av valp på ferie på Filippinene..

P4 - 11 May 19 kl. 09:07

Ingen rabies-symptomer hos de andre

Ingen av de andre som lekte med valpen som smittet avdøde Birgitte Kallestad med rabiespå Filippinene har symptomer på sykdommen, etter det Folkehelseinstuttet kjenner til. Det melder VG. Ifølge familien der hunden oppholdt seg skal flere ha lekt med valpen som også skal ha bitt dem..

Aftenposten - 09 May 19 kl. 22:19

Birgitte Kallestad (24) fra Hordaland døde av rabies

Birgitte Kallestad døde av rabies etter å ha blitt smittet av en valp mens hun var på ferie på Filippinene, melder familien..

Aftenposten - 09 May 19 kl. 22:19

Birgitte Kallestad (24) fra Fjell døde av rabies

Birgitte Kallestad fra Fjell døde av rabies etter å ha blitt smittet av en valp mens hun var på ferie på Filippinene, melder familien..

VG - 11 May 19 kl. 06:46

Birgitte døde av rabies: Ingen kjente symptomer hos andre

Ingen andre som lekte med valpen på Filippinene, skal ha tegn til rabies-symptomer..

Aftenposten - 22 Apr 19 kl. 13:46

Fem døde i jordskjelv på Filippinene

Fem personer mistet livet da to bygninger raste sammen under et jordskjelv på Filippinene..

P4 - 10 May 19 kl. 20:18

Kontakter folk på Filippinene etter rabiesdødsfall

Filippinske helsemyndigheter har blitt varslet om at en norsk kvinne døde av rabies etter å ha blitt smittet under et besøk i landet. De jobber nå med å komme i kontakt med alle de berørte, opplyser det filippinske helsedepartementet til Bergens Tidende. Nordmannen ble smittet av en valp hun hadde reddet.

NRK - 23 Apr 19 kl. 04:02

Dødstallet stiger på Filippinene

Tallet på døde etter mandagens jordskjelv på Filippinene er oppe i elleve. Søket etter overlevende pågår for fullt. Provinsen Pampanga, nord for hovedstaden Manila ble hardest rammet av skjelvet, som ulike kilder gir en styrke på mellom 6,1 og 6,3..

Aftenposten - 23 Apr 19 kl. 08:25

Nytt jordskjelv på Filippinene

Samtidig som tallet på døde stiger etter mandagens jordskjelv på Filippinene, er landet rammet av et nytt skjelv..

P4 - 22 Apr 19 kl. 23:06

Dødstallet stiger i Filippinene

Dødstallet etter jordskjelvet som rammet Filippinene i dag har nå steget til åtte. Minst 20 er skadet, og flere fryktes også fanget i sammenraste bygninger. Skjelvet hadde en styrke på 6,1, og hadde episenter seks mil nordvest for hovedstaden Manila..

Aftenposten - 23 Apr 19 kl. 05:49

Elleve døde etter jordskjelv på Filippinene

Tallet på døde etter mandagens jordskjelv på Filippinene er oppe i elleve. Søket etter overlevende pågår for fullt..

VG - 19 Apr 19 kl. 18:15

Se bilder: Påskefeiringen verden rundt

Mens mange nøyer seg med egg og parader på Langfredag, er det en håndfull mennesker på Filippinene som velger å feire påsken på et kors..

NRK - 03 Apr 19 kl. 14:52

18 skadd av bombe på Filippinene

Minst 18 mennesker ble skadet da en bombe eksploderte på en restaurant i byen Isulan på Mindanao sør på Filippinene onsdag. Det er mistanke om at eksplosjonen kan være et hevnangrep fra en militant gruppe, opplyser forsvaret ifølge Reuters..

NRK - 14 Apr 19 kl. 15:52

Problemer for Facebook og Instagram

Facebook, Instagram og WhatsApp-brukere flere steder i verden ble rammet av driftsstans søndag. Oversikten Downdetector.com, viser at problemene startet rundt 12.

VG - 10 Apr 19 kl. 20:05

Ny menneskeart oppdaget

Homo luzonensis-fosiler er funnet i grotter på Luzon på Filippinene. De kan være opptil 67.000 år gamle..

VG - 10 Apr 19 kl. 20:05

Forskere har funnet ny menneskeart

Homo luzonensis-fosiler er funnet i grotter på Luzon på Filippinene. De kan være opptil 67.000 år gamle..

NRK - 06 Apr 19 kl. 06:15

Ett av tre gisler reddet

Et indonesisk gissel klarte å svømme i sikkerhet, mens en landsmann druknet i en aksjon for å frigi dem på Filippinene. En malaysier ble skutt av gisseltakerne. En militær talsmann sier redningsaksjonen fant sted på øya Simusa i Sulu-regionen..

NRK - 06 Apr 19 kl. 11:51

Gissel klarte å rømme

En indonesisk statsborger som ble holdt som gissel av militante islamister fra terrorgruppen Abu Sayyaf på Filippinene klarte å rømme fra fangenskap. To andre gisler som også forsøkte å rømme døde under forsøket..

Aftenposten - 18 Mar 19 kl. 15:36

Død hval på Filippinene hadde 40 kilo plast i magen

En gåsenebbhval som ble skylt på land på Filippinene hadde 40 kilo plastsøppel i magen..

Aftenposten - 31 Mar 19 kl. 13:44

Filippinsk jurist: Hele nabolag vet om overgrep

Misbruk av barn innad i familien er den vanligste formen for nettovergrep på Filippinene. Fagfolk mener fattigdom gjør at det er en viss aksept for slike overgrep i landet..

NRK - 31 Mar 19 kl. 06:30

14 antatte opprørere drept

Politiet på Filippinene sier de har skutt og drept 14 mistenkte opprørere i provinsen Negros Oriental. Menneskerettighetsgrupper og grupper av bønder fordømte drapene og sier de drepte var bønder, inkludert to landsbyoverhoder..

NRK - 24 Mar 19 kl. 06:03

Hval døde med 40 kg plast i magen

En gåsenebbhval er funnet død på Filippinene med 40 kilo plast i magen. Hvalen døde av dehydrering og/eller sult, mener forskere ved et museum i Davao. De fant et rekordstort antall plastposer, rissekker og annet plastavfall da de obduserte hvalen..

NRK - 20 Mar 19 kl. 06:50

Metamfetamin gjemt i te og kjeks

Amfetamin for nesten 180 millioner kroner er funnet skjult i teposer og kjeksbokser i årets hittil nest største narkotikabeslag i Filippinene. Filippinske myndigheter opplyser at tre kinesere og en kinesiskfilippinsk tolk er pågrepet i saken..

Hegnar.no - 20 Mar 19 kl. 06:21

Gjemte metamfetamin i te og kjeks

Metamfetamin er funnet gjemt i te og kjeks i Filippinene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt