Fikk

Monday, 26 September, 17:02

Nyheter om Fikk

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 30 aug 22 kl. 16:00

Kongeparet Fikk møte 105 år gamle Nikka

Kong Harald og dronning Sonja var på besøk i Valldal i Fjord kommune tirsdag. Det er i fylket Møre og Romsdal. Kongen og dronningen har pleid å reise rundt i fylkene i Norge hvert år.

Klartale - 19 sep 22 kl. 09:38

Dobbel jubel over norske gull i VM

– Det kjennes ut som jeg drømmer. Jeg kan ikke tro det. Det er helt uvirkelig.

Klartale - 31 aug 22 kl. 16:00

Onsdag er det 25 år siden prinsesse Diana døde

Diana ble bare 36 år gammel.Natt til 31. august 1997 krasjet bilen hun satt i en tunnel i Pari.

NRK - 21 sep 22 kl. 04:33

Bergensere Fikk utgått covidvaksine

Ved en feil Fikk 47 personer i Bergen covidvaksine som var gått ut på dato. Det Fikk ingen negative konsekvenser for dem, men anses likevel som alvorlig. Dagbladet har fått innsyn i en epost fra en assisterende smittevernoverlege i Bergen til Legemiddelverket.

VG - 23 timer siden

Tok syv år før hun Fikk diagnosen: – Må fortsette å snakke og kreve endring

Det var ikke så mange som snakket om kvinnehelse for syv år siden. Martine hadde aldri hørt om endometriose da hun Fikk det påvist..

VG - Igår: 17:02

Fikk politiet på døren etter instagram-sending

Aaron Carter Fikk politiet på døren etter at fansen trodde han brukte narkotika mens han var live på Instagram..

Aftenposten - Igår: 10:56

Da Ida (23) Fikk livmorhalskreft, bestemte hun seg for å bruke resten av livet på å oppfordre unge jenter til å sjekke seg.

Da Ida (23) Fikk livmorhalskreft, bestemte hun seg for å bruke resten av livet på å oppfordre unge jenter til å sjekke….

NRK - I førrgår: 06:57

Sir Elton John Fikk medalje av president Biden

Artisten Sir Elton John ble rørt til tårer da president Joe Biden overrasket artisten med en National Humanties medalje fredag. – Jeg er aldri overrasket, men jeg er overrasket, sa en synlig rørt John. 'Han Fikk prisen etter en opptreden på South Lawn i Det hvite hus fredag.

NRK - 23 sep 22 kl. 11:24

Rapport: Utslitt kobling førte til tap av oljetrykk

Det var en helt nedslitt kobling til en oljepumpe som førte til at et helikopter Fikk et plutselig tap av oljetrykk i hovedgirboksen under en øvelse i Nordsjøen 25. september i fjor. Det konkluderer Statens havarikommisjon med i en fersk rapport (ekstern lenke).

VG - 23 sep 22 kl. 07:47

Fikk 1.3 millioner kroner i strømregning

Leiv Vidar-fabrikken på Hønefoss Fikk strømregning som var over én million kroner dyrere enn vanlig. 2023 kan bli kjempeutfordrende, sier fabrikksjefen..

Klartale - 05 sep 22 kl. 10:06

Prøvde Trump å hindre arbeidet til politiet?

Donald Trump blir etterforsket av spesialpoliti fra USA. De kaller seg FBI. For en måned siden Fikk de ransake en av Trump sine hus.

NRK - 22 sep 22 kl. 13:20

Gutt døde etter båtulykke på Byfjorden i Bergen

Onsdag Fikk politiet melding om at gutten (11) som var om bord i katamaranen som kantret søndag 11. september, nå er død. Gutten har vært innlagt på Haukeland Universitetssykehus siden ulykken.

NRK - 22 sep 22 kl. 13:20

Gutt (11) døde etter båtulykke i Bergen

Onsdag Fikk politiet melding om at gutten (11) som var om bord i katamaranen som kantret søndag 11. september i Bergen, nå er død. Gutten har vært innlagt på Haukeland Universitetssykehus siden ulykken.

VG - 22 sep 22 kl. 12:12

Fikk ikke holde innlegg i strømdebatten: – Udemokratisk

Stortingsrepresentant Irene Ojala fra Finnmark Fikk ikke snakke under mandagens strømdebatt. – De vet jo at jeg er her, sier hun..

VG - 22 sep 22 kl. 08:48

Han varslet om legen i 2006 – men advarselen legen Fikk ble ikke fulgt opp

TRØNDELAG (VG) I 2007 Fikk den siktede kommuneoverlegen en advarsel og måtte legge om sin praksis, men hverken kommunen eller Helsetilsynet fulgte opp advarselen..

Klartale - 10 aug 22 kl. 06:00

Slik er det å være smittet med apekopper

– Jeg merket de første symptomene 11. juli, sier Silver Steele til Klar Tale. Han er en av de over 18.

Klartale - 13 sep 22 kl. 13:44

Tina Bru har fått varsel om skattesmell

Flere politikere har utnyttet seg av en ordning for bolig. Skatteetaten kontrollerte politikerne som hadde fått pendlerbolig. Det gjorde de fra 2017 til 2020.

Klartale - 13 sep 22 kl. 10:12

Dette ble vinnerne av Emmy-prisene

De amerikanske Emmy-prisene deles ut til de beste innen TV-bransjen. Seriene «Succession» og «Ted Lasso» ble nok en gang kåret til årets beste serier.Nykommeren «Squid Game» ble historisk.

NRK - 13 sep 22 kl. 09:50

Stoppet av for mye «pynt» i frontruta

Åtte tungbiler Fikk ikke kjøre videre etter en kontroll som Statens vegvesen hadde på Namnå i Grue mandag. En lastebil kjørte med piggdekk foran og alt for slitte dekk på tilhengerhjulene. Ellers Fikk de kjøreforbud blant annet på grunn av lang last som var for dårlig merket og overlast.

Klartale - 21 sep 22 kl. 08:38

Fikk koronavaksine som hadde gått ut på dato

En smittevern-overlege i Bergen har sendt en e-post til Legemiddelverket. Den har avisa Dagbladet sett. Der spør legen om de som hadde tatt vaksine tok skade av feilen.

NRK - 20 sep 22 kl. 11:29

Madeleine McCanns foreldre har tapt injuriesak

Foreldrene til den savnede britiske jenta Madeleine McCann har tapt en injuriesak i Den europeiske menneskerettsdomstolen. Kerry og Kate McCann har gått til sak mot en etterforsker som rettet anklager mot dem i en bok som ble utgitt i 2008. Men tirsdag besluttet Menneskerettsdomstolen i Strasbourg (EMD) at foreldrene Fikk en rettferdig behandling da Portugals rettsvesen tok stilling til saken, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Klartale - 20 sep 22 kl. 11:05

Flere nordmenn drar på rehabilitering etter korona

Noen av de som har hatt korona har fått senskader. De har fortsatt ikke blitt helt friske. Det kalles «long covid» på engelsk.

Klartale - 11 sep 22 kl. 09:39

Synes det er bra at det er Oslo Pride igjen

Arian Augustin Ytterland møter Klar Tale et par timer før regnbuetoget starter i Oslo. Han møter oss på utsiden av London Pub og det som har blitt regnbuegata.Ytterland var der den kvelden skytingen skjedde.

Klartale - 19 sep 22 kl. 10:27

Kvinne døde etter å ha blitt arrestert

Mahsa Amini var med familien på besøk i Teheran. Teheran er hovedstaden i Iran. Der ble hun arrestert for å ikke følge kleskoden.

Aftenposten - 2 timer siden

Visste ingenting og Fikk gladnyheten på direkten

Kristine Leine ante ikke at landslagssjef Hege Riise hadde tatt henne ut i den neste troppen..

NRK - 09 sep 22 kl. 10:45

Ingen fjellrev-valper i år

Fjellrevene på avlstasjonen i Oppdal Fikk ingen valper i år. I fjor Fikk alle de seks parene ynglinger, men årets sju par Fikk altså ingen. Forskerne lurer på om mangel på vitamin B1 er årsaken til dette.

NRK - 09 sep 22 kl. 09:51

Fikk 12 millioner kroner for å bygge satellitter

Professor i reguleringsteknikk ved UiT Narvik, Raymond Kristiansen, Fikk nylig tildelt en finansiell støtte på 12 millioner kroner for å utforske romsøppel med hjelp av satellitter. Det skriver avisen Fremover. – Prosjektet skal vise at man kan bruke vanlige, kommersielle satellitter til å kartlegge romsøppel helt ned til noen få millimeters størrelse.

NRK - 09 sep 22 kl. 09:51

Fikk 12 millioner kroner til å bygge satellitter

Professor i reguleringsteknikk ved UiT Narvik, Raymond Kristiansen, Fikk nylig tildelt en finansiell støtte på 12 millioner kroner for å utforske romsøppel med hjelp av satellitter. Det skriver avisen Fremover. – Prosjektet skal vise at man kan bruke vanlige, kommersielle satellitter til å kartlegge romsøppel helt ned til noen få millimeters størrelse.

VG - 3 timer siden

Khloe Kardashian og «365 Days»-stjernen Michele Morrone satte fyr på nettet

Michele Morrone (31) la ut bilde av seg og Khloe Kardashian (35) på Instagram. Det Fikk nettet til å koke..

Aftenposten - 3 timer siden

Marit (10) utkonkurrerte 6500 andre: - Jeg er i sjokk

Ski-VMs store logokonkurranse er avsluttet. Marit Ann Osinga (10) Fikk seg en skikkelig overraskelse mandag..

Dagbladet - 4 timer siden

Britisk turist døde i Portugal

En britisk kvinne døde på stranda i Portugal etter at hun Fikk et illebefinnende ute i havet..

NRK - 7 timer siden

Ikke personer i bolig som brant i Ås

Det er ikke personer i eneboligen som har brent i Ås i Follo. Det opplyser politiet på stedet til NRK. Brannvesenet Fikk kl.

VG - 7 timer siden

Strid om personalsak mot PST-varsler

Politimester Hans Vik sier han Fikk i oppdrag av Politidirektoratet å vurdere en personalsak mot PST-varsler Øyvind Tenold – etter at han hadde varslet mot Benedicte Bjørnland og andre toppledere i politiet..

Aftenposten - 9 timer siden

Kryptokollaps: – Glad jeg solgte riggen

Kevin Duong Fikk solgt mining-riggen rett før kryptovalutaen ethereums historiske oppdatering..

E24 - 10 timer siden

Kevin (20) solgte kryptoriggen kort tid før lønnsomhetskollaps

Kevin Duong Fikk solgt mining-riggen rett før kryptovalutaen ethereums historiske oppdatering. Nå er det knapt nok mulig å tjene penger på å utvinne kryptovaluta med skjermkort..

NRK - 18 timer siden

Hyttebrann ved Sanderstølen på Golsfjellet

Nødetatene Fikk melding om en brann i en hytte ved Sanderstølen på Golsfjellet søndag kveld. Brannen startet i en bod som spredte seg til hytta, som nå er overtent. Brannvesenet har sendt inn røykdykkere som har konstatert at hytta er tom.

NRK - 20 timer siden

Fem tenåringer Fikk førerkort beslaglagt

Politiet har fått kontroll på flere MC-førere i Larvik, samtlige er gutter i tenårene. Samtlige er fra Vestfold og Grenland. Fem gutter har fått førerkortet beslaglagt på grunn av brudd på VegtraFikkloven og for å unndra seg kontroll..

Klartale - 17 sep 22 kl. 06:00

Hvorfor bryr vi oss mer om noen dyr enn andre?

I sommer Fikk mange se hvalrossen Freya i Oslofjorden. Hvalrosser pleier ikke å oppholde seg langs Norskekysten. Hun Fikk mye oppmerksomhet.

NRK - 21 timer siden

Kjørte i 146 km/t i 100-sone

En bilfører Fikk førerkortet beslaglagt etter at farten på bilen ble målt til 146 km/t i en 100-sone ved Gaupemyr i Lillesand..

Aftenposten - 21 timer siden

Verdenslaget vant for første gang – Ruud snytt for avgjørende kamp

(Stefanos Tsitsipas - Frances Tiafoe 6–1, 6–7, 8–10) Casper Ruud Fikk ikke muligheten til å avgjøre Laver Cup da Frances….

VG - 21 timer siden

Verdenslaget vant for første gang – Ruud snytt for avgjørende kamp

(Stefanos Tsitsipas - Francis Tiafoe 6–1, 6–7, 8–10) Casper Ruud Fikk ikke muligheten til å avgjøre Laver Cup da Francis Tiafoe sørget for at verdenslaget gikk til topps for første gang i turneringens historie..

NRK - 23 timer siden

Bil i full brann

Alle nødetatene er på vei til Ørmenveien i Fredrikstad etter at de Fikk melding om at et kjøretøy brenner. – Det er ikke så mye vi vet ennå, for vi er ikke fremme. Men det er snakk om en personbil i full overtenning, sier operasjonsleder Finn Harald Aas i Øst politidistrikt til NRK.

VG - 23 timer siden

Skrekkskade etter lårhøne: – Jeg Fikk sjokk

Brodd-spiller Marcus Laursen (21) trodde han hadde fått en alminnelig lårhøne, men da låret nesten tredoblet seg i størrelse skjønte han at han måtte på sykehuset..

Aftenposten - 23 timer siden

Skrekkskade etter lårhøne: – Jeg Fikk sjokk

Brodd-spiller Marcus Laursen (21) trodde han hadde fått en alminnelig lårhøne, men da låret nesten tredoblet seg i….

Klartale - 22 aug 22 kl. 08:56

Norge vant seks medaljer under mesterskap

Norge er blitt et land som kan ta flere medaljer når det gjelder friidrett. Sist uke var det klart for Europa-mesterskap. Tyskland var vertsnasjon.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com