Fikk

Tuesday, 02 June, 18:38

Nyheter om Fikk

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - I førrgår: 17:40

Trønder Fikk drømmen oppfylt - endte i fiasko

Looking Superb Fikk aldri opp farten og ble slått ut..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 21:35

Skihopperen veide på et tidspunkt så lite at han Fikk treningsnekt, mens i fjor var han for tung: – Jeg Fikk nok

Tidligere i uka ble det klart at Rishi Sæther, som forrige sesong var på rekrutteringslandslaget i skihopp, legger opp. En av hovedgrunnene er vektpresset i sporten..

VG - 30 May 20 kl. 14:43

Første kamper i Norge etter coronapausen: Brann gikk på smell i «vestlandsderbyet»

Det har ikke blitt spilt en fotballkamp i Norge siden nedstengningen 12. mars, men torsdag Fikk toppfotballen grønt lys for treningskamper. Lørdag Fikk Brann kjørt seg av «lillebror» fra sør..

NRK - 24 May 20 kl. 16:13

Kjørte 112 km/t i 60-sone

En person Fikk førerkortet beslagslagt ved Stamnan i Renenbu i Trøndelag. Personen kjørte i 112 km/t i 60-sone. Ytterligere to Fikk førerkortet beslagslagt i samme UP-kontroll.

NRK - 8 timer siden

Rapport: Døde av trykk mot halsen

Den tredje obduksjonsrapporten av George Floyd konkluderer med at han Fikk hjertestans som følge av politiets pågripelse og trykk mot halsen. Rapporten er i samsvar med en privat obduksjonsrapport bestilt av Floyds familie..

E24 - 9 timer siden

Subaru Fikk 766.306 i kontantstøtte selv om omsetningen økte med 19,5 mill.

Sesongvariasjoner og tilfeldigheter gir store forskjeller - blant vinnerne finner man bilimportører, mens taperne er i sportsbransjen.

NRK - 7 timer siden

Samlet inn over 279.000 kroner

Mads Hansens innsamling til Rett Fram Opplevelser Fikk totalt inn over 279.000 kroner. Den tidligere Mjøndalen-spilleren lovte selv å donere én krone for hver følger to realitydeltakere mistet på Instagram.

Aftenposten - 7 timer siden

Offisiell rapport: Floyds hjerte stanset som følge av trykk mot halsen

En oppdatert obduksjonsrapport konkluderer med at afroamerikanske George Floyd Fikk hjertestans som følge av politiets pågripelse og trykk mot halsen..

VG - 1 time siden

Tinashe Williamson Fikk rasistisk melding: – Sjokkert og sint

På en dag som markeres med massiv antirasisme på Instagram, mottok Tinashe Williamson en melding i samme medium om at hun er et «svart, dumt dyr»..

P4 - 5 timer siden

Ny person pågrepet for drapsforsøk

Ytterligere en person er pågrepet for drapsforsøket i Osterhaus' gate i Oslo i mars. Dermed er tre personer pågrepet i saken, etter at en mann i 30-årene ble knivstukket. Offeret Fikk livreddende behandling på sykehus, men er nå utskrevet..

VG - 8 timer siden

Offentlig rapport: Floyds hjerte stanset som følge av trykk mot halsen

En offisiell obduksjonsrapport konkluderer med at afroamerikanske George Floyd Fikk hjertestans som følge av politiets pågripelse og trykk mot halsen..

VG - 1 time siden

Rektoralarm: Seks av ti Fikk ikke dekket ekstrautgifter etter coronaen

600 av 975 skoleledere (62 prosent) har ikke fått dekket ekstrautgifter etter coronakrisen på sine skoler. I stedet må de kutte i skoletilbudet..

VG - 8 timer siden

Ny obduksjonsrapport: Floyds hjerte stanset som følge av trykk mot halsen

En offisiell obduksjonsrapport konkluderer med at afroamerikanske George Floyd Fikk hjertestans som følge av politiets pågripelse og trykk mot halsen..

Dagbladet - 30 May 20 kl. 07:53

Fant død mann ved slott

Fikk meldinger om steiner som ble kastet..

Aftenposten - Igår: 17:47

Iditarod-vinner Wærners fly måtte snu i luften

Etter å ha sittet koronafast i Alaska i tre måneder var hundekjøreren Thomas Wærner på vei tilbake til Norge i et veteranfly. Så Fikk flyet problemer..

P4 - 8 timer siden

Tror på boligprisvekst i mai

- Lav rente trumfer høy arbeidsledighet og kommer til å gi en boligprisvekst på 0,5 til 1 prosent i mai. Det mener eiendomsmeglertopper Dagens Næringsliv har snakket med. Omsetningen i boligmarkedet Fikk seg en knekk da koronatiltakene ble innført 12.

P4 - 8 timer siden

Døde av trykk mot halsen

Den tredje obduksjonsrapporten av George Floyd er nå klar. Den konkluderer med at han Fikk hjertestans som følge av politiets pågripelse og trykk mot halsen. Rapporten er dermed i samsvar med den private obduksjonsrapporten som ble bestilt av Floyds familie, etter at den første, som var en foreløpig rapport fra rettsmedisinerne, ikke kunne se fysiske tegn på kvelning..

E24 - 8 timer siden

Base Gruppen med sterk vekst

Alfred Ydstebø sitt selskap Base Gruppen kan Fikk et resultat før skatt på 76,5 millioner kroner i fjor, opp fra 1,1 millioner kroner i 2018..

Aftenposten - Igår: 08:02

Solbakkens frykt: – Der Fikk jeg angsten for å mislykkes igjen

– Du kan se på 30 meters avstand om jeg har vunnet eller tapt når jeg kommer hjem etter en kamp, sier Ståle Solbakken..

Aftenposten - 23 timer siden

– Vi har et stort problem. Han sier han har drept moren sin og trenger hjelp til å fjerne henne.

Trygve Lunde Vaage (19) sier det gikk kaldt nedover ryggen hans da han Fikk telefonen av kameraten..

P4 - 9 timer siden

Full fres i bruktbåtsalget

Det går dobbelt så raskt å selge en bruktbåt på Finn.no nå, som på denne tiden i fjor. Det tok i snitt 20 dager i mai i fjor fra en båt ble lagt ut til den Fikk ny eier - nå er ventetiden halvert til ti dager.

P4 - 3 timer siden

Jobber fortsatt på åsted

Politiet jobber fortsatt med kriminaltekniske undersøkelser på Sotra utenfor Bergen der en kvinne ble funnet død på lørdag. Sønnen til kvinnen er pågrepet og siktet for drap, og ble i går varetektsfengslet i fire uker. Politiet Fikk derimot ikke medhold å ilegge siktede to ukers medieforbud, og har nå anket denne delen av kjennelsen til lagmannsretten.

P4 - 8 timer siden

Høyre fortsatt størst

Høyre er Norges største parti for andre måned på rad. Det viser gjennomsnittet av maimålingene fra Poll of polls . Der får Høyre 26,7 prosent, fram 0,7 prosentpoeng.

VG - Igår: 12:56

Drapssiktet sønn varetektsfengsles i fire uker

«Han sier han har drept moren sin og trenger hjelp til å fjerne henne» Fikk Trygve Lunde Vaage beskjed om på telefon fra en felles bekjent av ham og den drapssiktede mannen..

VG - 22 timer siden

Terrorangrepet i Kabul: Hun ammet de morløse spedbarna

Firooza Omar (27) satt hjemme og ammet sin egen sønn da hun Fikk høre om terrorangrepet mot barselavdelingen i Kabul. Hun bestemte seg for å hjelpe de nyfødte babyene..

P4 - 4 timer siden

EU opprørt over Floyds død

Dødsfallet til George Floyd fordømmes av EU. EUs utenrikssjef Josep Borell, er sjokkert og opprørt og mener 46-åringen åpenbart døde som et resultat av maktmisbruk. Utenrikssjefen sier Europa støtter retten til å demonstrere fredelig, men fordømmer vold og rasisme av alle slag, og ber om at den spente situasjonen i USA trappes ned.

Dagbladet - 30 May 20 kl. 10:41

Fikk satiretegning fjernet

Teamet til Donald Trump skal ha tatt grep mot den kjente illustratøren Nick Anderson..

NRK - Igår: 13:25

Strynefjellet stengt etter snøskred

Fjellovergangen på Strynefjellet er stengt etter et snøskred som gikk ved Strynesvingane. Det skriver Vest politidistrikt på Twitter. En bil ble truffet av skredet og Fikk frontruten knust, men det skal ikke være noen skadede i raset..

NRK - Igår: 05:37

Mann til sykehus etter brann

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss natt til mandag. Politiet Fikk melding om brannen klokka 04.08.

P4 - Igår: 13:47

Strynefjellet stengt etter skred

Riksvei 15 over Strynefjellet er stengt etter et snøskred ved Strynesvingene. Det skriver Vest politidistrikt på Twitter. En bil ble truffet av skredet og Fikk frontruten knust, men ingen personer skal være skadet.

NRK - Igår: 21:32

Mann omkom i bilulykke på Hadeland

En mann i 60-årene omkom etter å ha kjørt av veien i Lunner på Hadeland, opplyser politet. De Fikk melding om ulykken like før halv åtte søndag kveld. Pårørende er varslet..

P4 - Igår: 10:46

Tankbil kjørte inn i folkemengde

Sjåføren av en Tankbilen som kjørte inn i en demonstrerende folkemengde på en motorveibro i Minneapolis i Minnesota i går kveld skal ha gjort det med vilje. Det melder lokalt politi. Demonstrasjonen var del av de landsomfattende protestene etter den dødelige pågripelsen av George Floyd.

NRK - 30 May 20 kl. 17:54

Båt på grunn ved Årebrot

En båt har gått på grunn ved Krespinusholmen nord for Florø. Redningsmannskap er på vei til stedet. Politiet Fikk melding om hendelsen 17.

P4 - I førrgår: 07:43

Tre skutt under protest

Minst tre personer ble skutt under en demonstrasjon i Indi-anapolis mot dødsfallet til afroamerikaneren George Floyd - en av dem ble drept. Det bekrefter politiet i byen, melder CNN. Skadeomfanget til de to andre er uklart.

VG - Igår: 21:32

Usikkert når Østberg kan trene normalt igjen

Det er ikke sikkert Ingvild Flugstad Østberg (29) er i gang med normal trening før i september, på grunn av tretthetsbruddet hun Fikk i hælen i mars. Da spøker det for formen til sesongstarten..

VG - Igår: 12:56

Drapssiktet sønn varetektsfengsles i fire uker – bekjent skal ha funnet moren død

«Han sier han har drept moren sin og trenger hjelp til å fjerne henne» Fikk Trygve Lunde Vaage beskjed om på telefon fra en felles bekjent av ham og den drapssiktede mannen. Da reiste han til kvinnens hus..

E24 - I førrgår: 17:05

SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon nådde fram til Den internasjonale romstasjonen ISS søndag og Fikk koblet seg til uten problemer..

Aftenposten - 30 May 20 kl. 17:18

Brann Fikk bank i vestlandsderby

Brann tapte mot Haugesund i lagenes første treningskamp etter koronapausen..

Aftenposten - 30 May 20 kl. 17:18

Brann Fikk bank av eliteserielag

Brann tapte mot FK Haugesund i lagenes første treningskamp etter koronapausen..

Aftenposten - I førrgår: 22:19

Barna Fikk bursdagskroner på døren. Men barnehagens viktigste jobb er det få som ser.

Da jeg ba om hjelp til barnehage-hyllest, strømmet historiene inn fra hele landet. Likevel var det noen som manglet..

P4 - Igår: 19:39

Astronautene gikk om bord

Etter flere timer med spenning Fikk de to astronautene fra SpaceX gå om bord den internasjonale romstasjonen ISS for rundt en time siden. Dokkingen gikk uten problemer tidligere i dag, men det tok flere timer før alle sikkerhetssystemer ga grønt lys..

P4 - I førrgår: 15:32

Gutt overført til Rikshospitalet

Gutten som ble funnet i sjøen i Molde i går er nå overført til Rikshospitalet. Gutten ble funnet av dykkere fra brannvesenet og Fikk livreddene førstehjelp på stedet. Tilstanden til gutten, som er under ti år, er uavklart, opplyser Møre og Romsdal politidistrikt..

VG - Igår: 19:51

Sancho scoret tre: Hedret George Floyd - Fikk gult kort

(Paderborn-Dortmund 1–6) Jadon Sancho (20) vrengte av seg drakten for å vise sin støtte til George Floyd som ble drept i USA i forrige uke, etter at han scoret..

P4 - 30 May 20 kl. 08:56

Fikk støtte etter økt omsetning

Flere hundre selskaper får kontantstøtte iselv om de gjør det bedre under koronakrisen enn i fjor. Det skriver Dagens Næringsliv. Staten har til sammen betalt 16,5 milliarder kroner til bedrifter som har økt omsetningen i mars eller april..

Aftenposten - 30 May 20 kl. 18:24

Da Bislett-sjefen så hva de gjorde i tysk fotball, Fikk han en idé: – Mye morsommere

Bislett-general Steinar Hoen har ambisjoner om at «Impossible Games» kan sette standarden for hvordan et koronastadion kan se ut..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt