Fikk

Friday, 19 July, 01:18

Nyheter om Fikk

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 4 timer siden

Ask (10) Fikk favorittdrakten ødelagt etter alvorlig ulykke. Da tok supporterne et rørende grep.

Ask Kjeldstad Sørensen (10) fra Ski Fikk et håndballmål over seg og var i kunstig koma i to dager..

Aftenposten - Igår: 17:43

Forbannet Kristoff Fikk problemer like før mål

Alexander Kristoff (32) Fikk store problemer kun to kilometer før mål. Det ødela vinnersjansene på den ellevte etappen..

Dagbladet - Igår: 10:18

Kongens sjåfører Fikk nei til lavere pensjonsalder

Det kongelige hoff Fikk nei fra statens pensjonskasse da de søkte om lavere pensjonsalder for kongefamiliens sjåfører..

VG - 6 timer siden

Fikk norsk statsborgerskap mens han var terrortiltalt i Italia

En av mennene som mandag ble dømt for terrorplanlegging sammen med mulla Krekar Fikk innvilget statsborgerskap i Norge etter at Italia tiltalte ham for terror..

P4 - 6 timer siden

Innvilget norsk statsborgerskap

En 46 år gammel mann, som tidligere denne uken ble dømt for terrorplanlegging sammen med mulla Krekar, Fikk innvilget norsk statsborgerskap samtidig som han var terrortiltalt i Italia. Det skriver Nettavisen. Han Fikk utstedt det norske passet sitt i juli i fjor og kan nå ikke bli utlevert til Italia.

P4 - I førrgår: 15:37

Mann omkom etter brann i omsorgsenter

En mannlig beboer i 60-årene døde av skadene han Fikk i brannen på et omsorgssenter i Bamble i Telemark søndag. Mannen ble fløyet til Haukeland sykehus, som er eksperter på brannskader, men livet sto ikke til å redde. Åtte beboere ble evakuert som følge av brannen, som startet på et beboerrom.

Hegnar.no - 14 Jul 19 kl. 10:26

Så mange nordmenn bruker sovemedisin

Om lag 275.000 kvinner Fikk utskrevet sovemedisin i fjor, mens rundt 150.000 menn Fikk det samme..

NRK - 15 Jul 19 kl. 10:39

Kvinne døde etter uforsvarlig drift

En rekke tilsyn har avdekket svikt i rutiner ved sykehuset i Hammerfest. Blant annet døde en kvinne etter at hun i tolv dager Fikk høye doser med feil medisin. Kvinnen ble forgiftet, Fikk hjertestans og døde..

E24 - I førrgår: 15:23

Handleriet.no reddet fra konkurs i vinter – mer enn doblet underskuddet i fjor

I vinter var det nesten over for det vesle dagligvareselskapet på nett, men Handleriet.no Fikk inn friske penger og Fikk leve videre. Styreleder sier selskapet vil tape penger også ut 2019..

Dagbladet - 4 timer siden

Meddømt i Krekar-saken Fikk norsk statsborgerskap

- Det skal ikke skje, sier advokat..

P4 - 15 Jul 19 kl. 10:49

Kvinne døde etter uforsvarlig sykehusdrift

En kvinne døde på grunn av sviktende rutiner og uforsvarlig sykehusdrift i Hammerfest. Det kommer fram i flere tilsynsrapporter fra Fylkesmannen, melder NRK. Kvinnen Fikk i tolv dager for høye doser med feil medisin, Fikk hjertestans og døde.

Aftenposten - 1 time siden

Her blir det supporterkaos under Branns Europa-exit

Irske supportere stormet banen og jublet vilt. Håkon Opdal Fikk en flaske kastet mot seg..

P4 - 13 Jul 19 kl. 07:52

Leverte inn våpen mot penger

Våpeneiere på New Zealand Fikk i går penger mot å levere inn våpen, da regjeringens tiltak for å fjerne halvautomatiske våpen trådte i kraft. Den første av mer enn 250 landsomfattende innsamlinger ble holdt i Christchurch, hvor 51 muslimer ble drept i terrorangrep under fredagsbønnen for under fire måneder siden. Regjeringen Fikk umiddelbart gjennomslag for å stramme inn New Zealands våpenlover etter angrepet..

P4 - 14 Jul 19 kl. 09:40

Skrevet ut etter seilbom-ulykke

Kvinnen som i går Fikk en 200 kilo tung seilbom over seg er nå skrevet ut av sykehuset. Det melder Tønsbergs Blad. Hun skal ikke ha fått noen brudd, men skal være forslått etter hendelsen.

Dagbladet - Igår: 12:09

EU unngikk krise

Ved å dra den politiske strikken så lang til venstre som den kunne tåle, Fikk EU-kommisjonen en konservativ leder, skriver Einar Hagvaag..

NRK - 4 timer siden

Forvarer til dødsdømte anker dommen

De tre hovedmistenkte som drepte Maren Ueland og Louisa Veterager Jespersen anker dødsdommen de Fikk torsdag. Det opplyser advokat Hafida Haksaoui til TV 2 torsdag kveld. Hun vil levere anken på fredag..

NRK - 15 timer siden

Fly Fikk tekniske problemer

Et charterfly fra Apollo operert av Novair fra Gardermoen til Chania i Hellas måtte snu i luften nå i morgentimene på grunn av tekniske problemer, skriver VG. Flyet står på bakken nå..

Aftenposten - 15 timer siden

Etter påskeangrepene i Sri Lanka, må de overlevende lære seg å leve alene

COLOMBO (The Washington Post): Naresh og familien Fikk ståplasser bakerst i kirken den morgenen terroristene slo til..

NRK - 5 timer siden

Trump ut mot kongresskvinner

Under et kongressmøte i Nord-Carolina fortsatte USAs president Donald Trump kritikken mot fire kongresskvinner. Det var spesielt den muslimske kvinnen Ilhan Omar som Trump Fikk støtte av flere tusen fremmøte som ropte «send her back.».

P4 - 5 timer siden

Pågrepet for å ha drept hund

En mann i 40-årene er pågrepet og mistenkt for å ha sparket en hund til døde i Oslo forrige uke. Ifølge politiet gikk mannen til angrep på både hunden og hundeeieren i forbindelse med et ran i en park. Mannen Fikk med seg et pengebeløp etter ranet.

NRK - 15 timer siden

Charterfly Fikk tekniske problemer

Et charterfly fra Apollo operert av Novair fra Gardermoen til Chania i Hellas måtte snu i luften nå i morgentimene på grunn av tekniske problemer, skriver VG. Flyet står på bakken nå..

VG - 13 Jul 19 kl. 11:51

Restaurant-lekter knakk i Skienselva – bandet Fikk Titanic-følelse

En gjest havnet i elven og vokalisten i bandet Fikk «Titanic-feeling» da Lektern i Skien knakk med et smell fredag kveld..

NRK - 16 timer siden

Netflix stupte på børsen

Strømmegigantens aksje falt over 10 prosent da selskapet rapporterte en skuffende lav økning i nye abonnenter. Netflix Fikk 2,7 millioner nye abonnenter på verdensbasis mellom april og juni, langt færre enn analytikerne hadde forventet. (NTB).

NRK - 6 timer siden

Innvilget norsk statsborgerskap

En av mennene som tidligere denne uken ble dømt for terrorplanlegging sammen med mulla Krekar, Fikk innvilget norsk statsborgerskap samtidig som han var terrortiltalt i Italia. Dermed kan han ikke bli utlevert til Italia..

VG - 4 timer siden

Bilal (20) Fikk 124 kilos monsterkveite på kroken

Den erfarne fiskeguiden satte ny personlig rekord på storhavet utenfor Hasvik. Like etter doblet han rekorden sin..

Hegnar.no - I førrgår: 22:14

Finans og handelskrig i fokus på Wall Street

Finansgigantene gjorde opp status etter andre kvartal. Apple går til angrep på Spotify og Pizzakjempe Fikk en real nesestyver..

Aftenposten - Igår: 22:13

RBK-spillerne Fikk klar beskjed av Horneland i pausen

Trener Eirik Horneland var ikke fornøyd med hvordan Rosenborg fremstod den første omgangen mot Linfield..

Dagbladet - I førrgår: 15:07

Smugleren ble avslørt av tupeen

Mannen virket ekstremt nervøs, men det var tupeen hans som Fikk alarmen til å gå hos det spanske politiet..

P4 - Igår: 16:19

"El Chapo" Fikk livstid

Den mexicanske narkobaronen Joaquin «El Chapo» Guzman er i en domstol i New York dømt til livstid i fengsel, pluss 30 år. 62-åringen ble i februar kjent skyldig på alle tiltalepunkter, som omfattet drap, hvitvasking og narkotikasmugling. Ifølge dommen har han innført 155 kilo kokain til USA..

P4 - 07 Jul 19 kl. 19:51

Flere skadd under okseløp

Flere personer ble skadet i det tradisjonsrike okseløpet i Pamplona i går. Tre personer ble spiddet, en av dem i halsen. To andre personer Fikk hodeskader og er innlagt på sykehus.

Aftenposten - Igår: 10:44

Kongens sjåfører Fikk nei til lavere pensjonsalder

Det kongelige hoff har søkt om lavere pensjonsalder for kongefamiliens sjåfører. Statens pensjonskasse sier foreløpig nei..

VG - 6 timer siden

Norge G19 var centimeter unna å sende Tsjekkia ut av EM

(Tsjekkia G19-Norge G19 0–0) Norge Fikk ikke hull på byllen mot Tsjekkia, og måtte ta til takke med ett poeng. Med norsk seier ville Tsjekkia vært ute av kampen om avansement..

NRK - I førrgår: 20:43

Dykkerinstruktør fra Estland døde

Han var instruktør for en gruppe turister fra Estland. – Det ble igangsatt tiltak for å få liv i ham, sier operasjonsleder i Trøndelag, Ebbe Kimo. Mannen Fikk trolig et illebefinnende under vann.

Dagbladet - 15 Jul 19 kl. 14:44

Eiendomskonge skuslet bort 200 mill. på aksjer

Eiendomsmilliardær Erik Bøhler Fikk seg en real nesestyver i aksjermarkedet i fjor..

Aftenposten - I førrgår: 20:29

Instruktør omkom under dykking på Hitra

En mann i 60-årene fra Estland omkom i en drukningsulykke på Hitra i Trøndelag. Mannen, som var dykkerinstruktør, Fikk trolig et illebefinnende..

VG - I førrgår: 19:00

Norge J19 ble utklasset i EM-åpningen

(Norge J19 - Nederland J19 0–5) Før EM hadde J19-landslaget satt seg som mål å komme til finale. Mot Nederland Fikk de en brutal start på mesterskapet..

NRK - I førrgår: 23:43

Utfordrer Trump i fitness

Joe Biden (76) sier at han vil utfordre president Donald Trump (73) i en fitness-duell, dersom han Fikk muligheten til å stille i en TV-sendt debatt neste år. Det skriver nyhetsbyrået AFP..

Hegnar.no - Igår: 06:23

Iran bistår savnet tankskip

Iran opplyser at de har tatt et Panama-registrert tankskip som var meldt savnet, på slep etter at det Fikk tekniske problemer og ba om hjelp..

P4 - Igår: 09:32

Redningsaksjon i Hustadvika avblåst

Redningsaksjonen i Hustadvika i Møre og Romsdal er avblåst etter etter at politiet Fikk melding om en surfer som hadde problemer. En redningsskøyte rykket ut til surferen som kunne fortelle at alt sto bra til, og at vedkommende ikke var i nød. Aksjonen er derfor avbrutt..

P4 - 19 timer siden

Tatt for fyllekjøring, kjørte igjen

En kvinne som sent i går kveld ble tatt for promillekjøring i Rana i Nordland nektet å la bilen stå. Etter den positive promilletesten ble hun sendt hjem med taxi. Der hentet kvinnen bilnøklene og Fikk noen til å kjøre seg tilbake til bilen som hun så kjørt hjem.

P4 - I førrgår: 07:46

NAF: – Nye regler for EU-kontroll må revurderes

NAF krever nå en gjennomgang av de nye reglene for EU-kontroller. Endringer som trådde i kraft i februar i år, gjør at bileiere selv kan bestemme når de tar EI-kontrollen så lenge det er før fristen. Det har ført til stor forvirring og bare i mai Fikk 30.

NRK - 05 Jul 19 kl. 12:40

Fiskemottak Fikk millionbot

Et fiskemottak i Egersund Fikk en bot på 1,35 millioner kroner etter at en litauisk mann døde på jobb, melder NTB. Ifølge en pressemelding fra Økokrim, så døde mannen etter at han Fikk en skyvearm i hodet..

NRK - I førrgår: 19:19

Får SOME-nekt av føderal dommer

Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, får ikke lov til å publisere på Instagram, Facebook eller Twitter. Det har en føderal dommer bestemt etter han gikk over grensen for hvor mye han Fikk lov å si offentlig om saken sin, skriver Reuters..

NRK - I førrgår: 15:07

Døde etter brann i omsorgsbolig

En mann i 60-årene døde av skadene han Fikk i brannen i Langesund søndag. Operasjonsleder Tore Grindem i politiet sier mannen døde på Haukeland sykehus i går. Det var søndag kveld at det begynte å brenne inne hos en beboer på Krogshavn omsorgssenter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt