Fengslet

Torsdag, 06 August, 17:15

Nyheter om Fengslet

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - I førrgår: 12:32

Siktet mor blir Fengslet

En mor er siktet for å ha drept barna sine på Lørenskog. Hun blir varetektsFengslet..

NRK - 03 aug. 20 kl. 14:11

Jensen må fortsatt sitte Fengslet

Høyesteretts ankeutvalg har i en ny avgjørelse forkastet Eirik Jensen anke over fortsatt fengsling, opplyses det i en pressemelding. Jensen ble varektsFengslet 20. juni, etter å ha blitt dømt til 21 års fengsel i lagmannsretten dagen før..

P4 - I førrgår: 11:31

Drapssiktet mor Fengslet

Kvinnen som er siktet for å ha drept sine to barn i Lørenskog 19. juli, har samtykket til varetektsfengsling. Det opplyser politiet.

Dagbladet - 29 juli 20 kl. 16:59

Antatt gjengleder Fengslet

Den antatte presidenten (35) for Oslo-avdelingen av Satudarah MC er siktet for vold og frihetsberøvelse. Tirsdag ble varetektsfengslingen forlenget med fire uker..

NRK - 25 juli 20 kl. 15:42

Fengslet menneskerettsaktivist død

Journalisten og menneskerettsaktivisten Azimjon Askarov, som sonet en livstidsdom i Kirgisistan, er død i fengsel, opplyser advokaten hans. 69-åringen kjempet for rettighetene til den usbekiske minoriteten i Kirgisistan..

P4 - 24 juli 20 kl. 15:21

Fremstilles fengsling på nytt

Den ene av de to siktet for å ha drept eller medvirket til drap på en 43 år gammel mann i Askim blir fremstilt for varetektsfengsling i morgen formiddag. Mannen har tidligere vært arrestert og Fengslet, men ble tirsdag løslatt. Politiet gikk til ny pågripelse i natt.

NRK - 23 juli 20 kl. 04:38

Fortsatt varetekt i Regestrand-sak

De to mennene som er siktet for drap i Regestrand-saken, er varetektsFengslet i åtte nye uker. De forblir dermed Fengslet til rettssaken starter i høst. De to mennene på 23 år har vært varetektsFengslet siden pågripelsen, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 22 juli 20 kl. 11:12

Anti-apartheidaktivisten død

Den sørafrikanske anti-apartheidaktivisten Andrew Mlangeni, som i over to tiår satt Fengslet sammen med Nelson Mandela, er død, 95 år gammel. Han og flere ledere av bevegelsen ANC ble i 1963 dømt for deres kamp mot det rasistiske hvite regimet..

P4 - 23 juli 20 kl. 20:30

Michael Cohen løslates fredag

Donald Trumps tidligere advokat, Michael Cohen, løslates i morgen. Det har en domstol bestemt, melder nyhetsbyrået AP. Cohen saksøkte regjeringen tidligere denne uken, og hevder han ble beordret Fengslet 9.

NRK - 22 juli 20 kl. 17:47

Haglemann Fengslet i fire uker

Mannen som er sikta for vold, bortføring og trusler med skytevåpen, er varetektsFengslet i fire uker. Det opplyser etterforskningsleder Liv Seland. Mannen rømte fra politiet med ei avsagd hagle.

P4 - 23 juli 20 kl. 14:20

Drapssiktet i Askvoll Fengslet

19-åringen som er siktet for drapsforsøk med øks i Askvoll kommune i Vestland varetektsfengsles i fire uker. To av ukene må mannen sitte i isolasjon, har Sogn og Fjordane tingrett bestemt. Mannen er innlagt på psykiatrisk avdeling, og møtte derfor ikke i retten.

Aftenposten - 20 juli 20 kl. 15:28

Askim-drapet: – Ble drept mens han grillet

Christian Halvorsen (43) sto i hagen og grillet middag til familien da han søndag ble drept, ifølge bistandsadvokaten. De to siktede er Fengslet i fire uker..

VG - 20 juli 20 kl. 18:35

Askim-drapet: – Ble drept mens han grillet

Christian Halvorsen (43) sto i hagen og grillet middag til familien da han søndag ble drept, ifølge bistandsadvokaten. De to siktede er Fengslet i fire uker..

Klartale - 16 juli 20 kl. 10:41

For syk til å delta i møtet om fengsling

Natt til onsdag ble tre kvinner stukket med kniv. Mannen som er siktet, vil ikke møte for å forklare seg før han kan bli varetekts-Fengslet..

NRK - 18 juli 20 kl. 11:41

Demonstrerte for Fengslet guvernør

Titusener av demonstranter samla seg lørdag i russiske Khabarovsk for å demonstrere mot myndighetene i Kreml og vise sin støtte til byens fengslede guvernør. Guvernør Sergej Furgal er sikta for å ha beordra drap på flere forretningsmenn i 2004–2005..

Aftenposten - 18 juli 20 kl. 11:39

Titusener demonstrerte til støtte for Fengslet russisk guvernør

Titusener av demonstranter samlet seg lørdag i russiske Khabarovsk for å demonstrere mot myndighetene i Kreml og vise sin støtte til byens fengslede guvernør..

NRK - 17 juli 20 kl. 00:53

Volkswagen-dømt utleveres

En amerikansk dommer har godkjent overføring til Tyskland av en tidligere Volkswagen-ansatt som ble Fengslet i USA etter dieselutslippsskandalen i 2017. Mannen ble dømt til syv års fengsel, skriver nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 14 juli 20 kl. 21:06

Fengslet etter drapsforsøk

De to mennene som er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i Laksevåg i Bergen i helgen, er varetektsFengslet i fire uker. En mann ble knivstukket natt til lørdag. De to siktede nekter straffskyld, melder NTB..

Aftenposten - 14 juli 20 kl. 20:52

To menn Fengslet for drapsforsøk på Laksevåg

To menn på 23 og 28 år som er siktet for drapsforsøk i Laksevåg, er varetektsFengslet i fire uker. En mann i midten av 20-årene ble funnet med store kuttskader..

NRK - 14 juli 20 kl. 07:20

Maxwell møter i retten

Ghislaine Maxwell møter i retten for kausjonshøring i dag. Hun er tidligere partner av avdøde Jeffrey Epstein, og siktet for å ha bistått i seksuelle overgrep. Det skal avgjøres om hun forblir Fengslet fram til rettssaken..

P4 - 16 juli 20 kl. 18:32

Jensen vil ha anken i annen rett

Eirik Jensen vil at en annen lagmannsrett enn Borgarting skal vurdere hans anke om varetektsfengsling. Det sier forsvareren hans til NRK. I dag ble den tidligere polititoppen Fengslet i åtte nye uker.

P4 - 16 juli 20 kl. 09:39

Samtykker til varetekt

31-åringen som er siktet for drap og drapsforsøk i Sarpsborg natt til i går samtykker til varetektsfengsling. Mannen er siktet for å ha knivstukket tre kvinner. En av dem døde og en annen er alvorlig skadd.

Aftenposten - 09 juli 20 kl. 20:23

Trumps eksadvokat pågrepet igjen

Donald Trump tidligere advokat Michael Cohen er pågrepet og Fengslet igjen, melder flere amerikanske medier..

Dagbladet - 07 juli 20 kl. 22:29

Frykter for undulaten Hayatos liv

Ingrid Martinussen satt uskyldig Fengslet i Japan, nå frykter hun for livet til undulaten sin - Hayato - som Mattilsynet vurderer å nekte «innreise» til Norge..

VG - 06 juli 20 kl. 16:37

To nordmenn Fengslet i Tyskland

Ifølge advokat Patrick Lundevall-Unger ble nordmennene tatt med 70 kilo narkotika forrige uke..

P4 - 09 juli 20 kl. 14:50

Barna til svindeldømt Fengslet

Barna til en 65 år gammel svindeldømt danske kvinne er nå dømt til fengsel for grovt bedrageri. Kvinnen ble tidligere i år dømt til seks og et halvt år i fengsel for å ha underslått 159 millioner norske kroner fra den danske Socialstyrelsen. De tre barna hennes er dømt til mellom et halvt år og halvannet års fengsel for å ha mottat over 50 millioner fra morens svindel..

NRK - 06 juli 20 kl. 14:57

Ila-siktet hentes fra Spania

En mann som er siktet for drapsforsøk etter en skyteepisode på Ila i Trondheim i desember 2019, blir hentet i Spania av norsk politi. 28-åringen har sittet Fengslet i Spania siden mai, men på grunn av koronaviruset har det vært vanskelig å få ham utlevert til Norge..

NRK - 06 juli 20 kl. 14:57

Drapsiktet mann hentes fra Spania

En 28 årig mann som er siktet for drapsforsøk etter en skyteepisode på Ila i Trondheim i desember 2019, blir hentet i Spania av norsk politi. Mannen har sittet Fengslet siden mai. Pandemien har inntil nylig satt en stopper for utlevering til Norge..

Aftenposten - 06 juli 20 kl. 14:08

Svensk journalist er fortsatt i live etter 18 år i eritreisk fengsel

Den svenske journalisten Dawit Isaak, som har sittet Fengslet i Eritrea uten dom siden 2001, er fortsatt i live, ifølge datteren..

NRK - 05 juli 20 kl. 23:42

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge Fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.

P4 - 02 juli 20 kl. 13:12

Fengslet etter drap

Mannen i 30-årene som er siktet for å ha drept moren sin i Halden i går, er i Halden tingrett varetektsFengslet i fire uker. Han er ilagt brev- og besøksforbud. Mannen har samtykket til fengsling..

P4 - 02 juli 20 kl. 16:33

To siktet for seksuell omgang med dyr

To menn er siktet for seksuell omgang med dyr. De to er fra Trøndelag og Haugesund, og begge tilfeller skal det dreie seg om seksuell omgang med hunder, melder NRK. En av dem ble mandag Fengslet i to uker, mens den andre ble varetektsFengslet i dag..

Aftenposten - 02 juli 20 kl. 15:56

To menn siktet og Fengslet for seksuell omgang med dyr

En mann fra Trøndelag og en mann fra Haugesund er begge siktet for brudd på dyrevernloven. Det skal dreie seg om seksuell omgang med hunder..

P4 - 03 juli 20 kl. 15:34

Nytt overgrep etter å ha blitt tiltalt

Politiet mener en 45 år gammel mann som er tiltalt for flere voldtekter begikk en ny voldtekt mens han ventet på at saken skal opp for retten. Oslomannen ble i mai tiltalt for tre voldtekter og et voldtektsforsøk, og politiet mener han begikk en ny voldtekt i juni, melder TV2. Han har nå blitt varetektsFengslet, og politiet håper å få holde ham Fengslet til rettssaken starter i september..

P4 - 29 juni 20 kl. 16:36

Rømt fange ble pågrepet

Fangen som rømte fra Akershus universitetssykehus i Lørenskog i ettermiddag ble pågrepet på toget under en time etter at politiet varslet om flukten. Og politiet takker publikum for tipsene som gjorde at de fant ham. Folk ble bedt om å holde avstand om de så mannen, men det er ikke kjent hva han er Fengslet for..

NRK - 25 juni 20 kl. 15:37

Palestinsk forfatter får pris

Den palestinske forfatteren Dareen Tatour er tildelt Den norske Forfatterforenings Ytringsfrihetspris for 2019. Tatour har både sittet i husarrest og blitt Fengslet på grunn av sitt forfatterskap, skriver NTB..

P4 - 25 juni 20 kl. 16:47

Fengslet etter dobbeltdrap

Mannen som er siktet etter dobbeltdrapet i Stavanger natt til i går, er varetektsFengslet i fire uker. To av ukene holdes han i full isolasjon. Han har innrømmet drapene på en kvinne og en mann, og samtykket til fengsling..

NRK - 26 juni 20 kl. 13:49

Forlenget fengsling

Mannen som er siktet for å ha drept en mann i Nittedal er Fengslet i fire nye uker. Det opplyser politiadvokat Aud Gravås til NRK. Mannen har erkjent de faktiske forholdene og har samtykket til forlenget fengsling, sier forsvarer Cato Johannessen..

Klartale - 23 juni 20 kl. 11:57

Eirik Jensen blir ikke løslatt

Den tidligere politimannen blir varetekts-Fengslet i fire uker..

P4 - 23 juni 20 kl. 15:26

Løslatt etter kidnapping

En av de to mennene som er siktet for å ha ranet og tatt en kvinne som gissel i Kragerø 7.juni, er nå løslatt fra varetekt. Det skriver avisen Varden.

NRK - 12 juni 20 kl. 11:14

Journalist Fengslet i Tyrkia

Tyrkia har Fengslet journalist Muyesser Yildiz for å ha drevet «politisk og militær spionasje». Yildiz har blant annet laget reportasjer om møter mellom tyrkisk militærpersonell og den libyske opprørsgeneralen Khalifa Haftar..

P4 - 22 juni 20 kl. 22:16

Pågrepet for voldtekt av datter

En mann i midten av 40-årene i Bergen er pågrepet for å ha voldtatt sin fem år gamle datter. Mannen ble Fengslet av Bergen tingrett lørdag, skriver Bergensavisen. Voldtekten skal ha skjedd hjemme hos mannen forrige uke.

VG - 15 juni 20 kl. 17:05

Niesen til drapsoffer: - Onkel ble ikke skutt forgjeves

Kona til Rayshard Brooks som fredag ble skutt og drept av politiet i Atlanta krever nå at de to politimennene bak pågripelsen blir Fengslet..

VG - 15 juni 20 kl. 17:05

Niesen til drapsoffer: - Min onkel ble ikke skutt forgjeves

Kona til Rayshard Brooks som fredag ble skutt og drept av politiet i Atlanta krever nå at de to politimennene bak pågripelsen blir Fengslet..

VG - 15 juni 20 kl. 17:05

Kona til drapsoffer: – Sett politimennene i fengsel

Kona til Rayshard Brooks som fredag ble skutt og drept av politiet i Atlanta krever nå at de to politimennene bak pågripelsen blir Fengslet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt