Fem-seks

Fredag, 23 Oktober, 02:31

Nyheter om Fem-seks

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 okt. 20 kl. 15:29

Fem dømde til døden i Bangladesh

Ein domstol i Bangladesh har dømd fem menn til døden etter ei gjengvaldtekt av ei 15 år gammal jente i 2015. Dei fem vart dømde i ein spesiell domstol som er sett opp for å handtere saker om vald og seksuell vald mot kvinner og barn..

NRK - 18 okt. 20 kl. 08:17

Fem døde etter jordskred i Vietnam

Fem soldater har mistet livet og 18 personer er savnet etter et jordskred i Vietnam søndag, melder AFP. Kraftig regnvær den siste uken har ført til flommer og jordskred. Soldatene skal ha vært satt inn for å bistå de rammede i landet..

VG - 17 okt. 20 kl. 19:44

VG anmelder «Stjernekamp» låt for låt: Terningkast fem

Å stå sånn hulkende alene mot et minimalistisk pianorefreng krever både sin vokal, og sin uperfekte mann med følelser. Perfekt er det dessverre ikke. Men mektig, javisst, mener VGs anmelder om Knut Marius Djupvik sang «Someone You Loved.

NRK - 17 okt. 20 kl. 14:25

Fem nye smittede i Hammerfest

Det er registrert fem nye koronasmittede i Hammerfest det siste døgnet. 12 personer har nå fått påvist korona. Hammerfest sykehus forblir stengt i 14 dager og det innføres tometersregel i kommunen, sa ordfører Marianne Sivertsen Næss..

NRK - 17 okt. 20 kl. 08:53

Fem nye pågrepet etter halshugging

Ytterligere fem personer er pågrepet etter at en lærer ble halshugget i en Paris-forstad i går, skriver AFP. Læreren ble drept for å ha vist frem Muhammed-karikaturer. Fire personer er pågrepet fra før..

Aftenposten - 16 okt. 20 kl. 08:53

Jakob Ingebrigtsen tror han vil nå toppen om fem år: – Toppidrett er ikke noe gøy

Jakob Ingebrigtsen (20) knuste rekorder og brøt drømmegrensen på 1500 meter, men mener det vil ta ytterligere fem år før han er på sitt aller beste..

Aftenposten - 13 okt. 20 kl. 12:19

Nav-opprydding fem måneder forsinket av koronakrisen

Arbeids- og sosialminister Henrik Asheim (H) sier koronakrisen har ført til en forsinkelse på fem måneder i arbeidet for å rydde opp i trygdeskandalen i Nav..

Aftenposten - 12 okt. 20 kl. 13:25

Superliga-spiller utestengt i fem kamper for homohets

Lyngby-spilleren André Riel er suspendert i fem kamper for å ha kommet med homofobiske rop mot Sønderjyskes Stefan Gartenmann..

NRK - 11 okt. 20 kl. 01:41

Cannabis-valg i fem delstater i USA

Velgere i fem amerikanske delstaten skal stemme over legalisering av cannabis under valget i november, melder CNN. I Arizona, New Jersey, Sør-Dakota og Montana er det snakk fritt salg til voksne, mens i Mississippi er det snakk om medisinsk bruk..

P4 - 10 okt. 20 kl. 20:40

Fem døde i flyulykke i Frankrike

Fem personer mistet livet da to små fly kolliderte vest i Frankrike i dag. Det opplyser lokale myndigheter. Det var tre personer om bord i det ene flyet, og to i det andre, og ingen overlevde..

Aftenposten - 7 timer siden

Løp 6,7 kilometer hver time i 75 timer. Da han stoppet, hadde Karel (30) satt verdensrekord.

Belgiske Karel Sabbe (30) har vært ultraløper i fem år. På den tiden har han satt tre ekstreme verdensrekorder. Selv mener han at tre ting har gjort det mulig..

Dagbladet - 12 timer siden

- Veldig leit

Enda flere har nå varslet forskerne bak forskningsprosjektet om ukultur i etaten. Politihøgskolen har imidlertid ikke fått noen varsler på fem år..

NRK - 10 okt. 20 kl. 11:58

Fem nye smittetilfeller i Tromsø

Ytterligere fem personer i Tromsø har testet positivt på covid-19. Det opplyser Tromsø kommune lørdag. Antal smittede i Tromsø er nå 40, mens 106 personer er i karantene.

NRK - 13 timer siden

44 innlagt for covid-19 i Norge

44 personer er torsdag innlagt på norske sykehus med covid-19. Det er åtte flere enn onsdag, og det høyeste antallet på fem måneder. Fire personer behandles i respirator..

NRK - 17 timer siden

Sikrer Bjerknessenter finansiering

Forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim vil sikre Bjerknessenteret ved Universitetet i Bergen 30 millioner kroner i året i fem nye år. Senteret er et av Europas største naturvitenskapelige klimaforskningssenter..

NRK - 17 timer siden

Én av 20 yrkesfagelever dropper ut

Sjansen for å droppe ut av videregående skole er større på yrkesfag enn på studieforberedende program, viser nye tall fra Utdanningsdirektoratet. Fem prosent av yrkesfagelever sluttet i skoleåret i fjor, mot 1,9 prosent på studieforberedende..

Aftenposten - 20 timer siden

Vekterselskaper permitterer streikelederne

Etter fem uker med streik hos vekterne har de to største vekterselskapene permittert sine hovedtillitsvalgte..

E24 - 20 timer siden

Vekterselskaper permitterer streikelederne

Etter fem uker med streik hos vekterne har de to største vekterselskapene permittert sine hovedtillitsvalgte..

NRK - Igår: 23:42

15 migranter mistet livet i forlis

Et forlis utenfor kysten av Libya skal ha krevd minst 15 menneskeliv, opplyser FNs migrasjonsorganisasjon IOM. Opplysningene stammer fra fem overlevende som ble brakt i land av fiskere..

NRK - 15 sep. 20 kl. 08:44

Fem passasjerer på fem måneder

Innbyggerne i Hamarøy i Nordland mistet i januar den populære bussruta mellom Oppeid og Bodø. Det nye bussalternativet tar istedet folk til hurtigbåten som går til Bodø. Denne ruta er bare brukt av fem passasjerer på fem måneder..

P4 - 26 sep. 20 kl. 21:35

Fem skoler berørt av smitte i Ullensaker

Ullensaker kommune betegner nå smittesituasjonen i kommunen som alvorlig. Elever og lærere ved totalt fem skoler og en barnahage er satt i karantene. I dag har kommunen fått bekreftet smitte hos ytterligere fire personer.

NRK - 08 okt. 20 kl. 22:40

Høyreekstrem tatt ved moské

En 47 år gammel mann som deltok på en nazistisk markering fem dager tidligere, ble pågrepet av politiet ved synagogen i Oslo 2. oktober, melder Filter Nyheter. Fem nynazister i Den nordiske motstandsbevegelsen aksjonerte ved synagogen 28.

NRK - 08 okt. 20 kl. 22:40

Høyreekstrem tatt ved synagoge

En 47 år gammel mann som deltok på en nazistisk markering fem dager tidligere, ble pågrepet med kniv av politiet ved synagogen i Oslo 2. oktober, melder Filter Nyheter. Fem nynazister i Den nordiske motstandsbevegelsen aksjonerte ved synagogen 28.

Aftenposten - I førrgår: 21:06

Peter Madsen rømte: Dette vet vi om truslene, flukten og ventingen i gresset

Drapsdømte Peter Madsen var på frifot i fem minutter før politiet satte håndjern på ham. En tidligere dansk polititopp kaller flukten «det villeste han har sett»..

VG - I førrgår: 15:38

Fengselet om Madsens fluktforsøk: - Psykisk belastende

Peter Madsen ble funnet etter fem minutter på frifot. Da hadde han på seg det som lignet på et bombebelte..

VG - I førrgår: 15:38

Madsen siktet for fangeflukt – vurderer ytterligere siktelser

Peter Madsen ble funnet etter fem minutter på frifot. Nå er han pågrepet og siktet for «fangeflukt»..

NRK - 08 okt. 20 kl. 11:52

Fem med korona i Hasvik

31 personer testet ble onsdag testet for korona, hvor én testet positivt, bekrefter ordfører Eva Huseby. Det er nå fem som er smittet i kommunene, hvor av to er besøkende. Det er snakk om samme smittekilde i alle tilfellene, sier Huseby..

Aftenposten - I førrgår: 11:22

Har 3,8 mill. brukere - nå kaster Vipps seg inn i mobilmarkedet

Drøye fem år etter oppstarten seiler Vipps inn i et nytt og ukjent farvann: Mobilmarkedet. Satsingen skal både være enkelt for kundene og bidra til at Vipps snart går med overskudd..

E24 - I førrgår: 11:10

Har 3,8 mill. brukere - nå kaster Vipps seg inn i mobilmarkedet

Drøye fem år etter oppstarten seiler Vipps inn i et nytt og ukjent farvann: Mobilmarkedet. Satsingen skal både være enkelt for kundene og bidra til at Vipps snart går med overskudd..

Aftenposten - I førrgår: 09:58

Sent ute med å skifte til vinterdekk? Her er fem nyttige råd

Dette bør du vite før bilen er klar for vinteren..

NRK - 08 okt. 20 kl. 07:23

Narkotatte svensker i varetekt

Fem svensker som er siktet for grov narkotikaforbrytelse, ble i går varetektsfengslet i fire uker. I en leilighet i Trondheim ble det mandag funnet et større parti narkotika, samt pengebunker og mobiltelefoner. De fem nekter straffskyld..

NRK - 08 okt. 20 kl. 06:39

Fem smittet ved studenthjem

Fem beboere ved Blindern Studenterhjem i Oslo er så langt smittet med koronaviruset, og flere beboere venter på svar på koronatester. Alle de 200 beboerne ved hjemmet har fått anbefaling om å være i karantene..

Aftenposten - I førrgår: 07:50

Warholm uten treningspause på fem år

Karsten Warholm (24) har ikke hatt en eneste sesongpause siden han startet å trene under Leif Olav Alnes' regime i 2016..

NRK - 19 okt. 20 kl. 22:34

Irland stenger ned samfunnet

Regjeringen i Irland har kunngjort en ny nedstenging. Fra og med onsdag må butikker som ikke selger helt nødvendige varer stenge. Restauranter og barer får kun tilby take away.

E24 - 19 okt. 20 kl. 20:12

Mannen bak milliardbedriften bryr seg ikke om formuesskatt. Forskere mener de færreste har problemer med å betale den.

Tre av fem eiere av små bedrifter betalte ikke formuesskatt i 2015. Gründer Karl Munthe-Kaas mener det kan krympe formuesskatten å investere i småbedrifter utenfor børs..

Aftenposten - 19 okt. 20 kl. 20:12

Dagligvaregründeren eier aksjer for 240 millioner, men slipper formuesskatt. Han er langt ifra alene.

Tre av fem eiere av små bedrifter betalte ikke formuesskatt i 2015. Gründer Karl Munthe-Kaas mener det kan krympe formuesskatten å investere i småbedrifter utenfor børs..

VG - 19 okt. 20 kl. 16:53

Tertnes-profil avslører intern uro før Romania-tur

Hele fem Tertnes-spillere har fått påvist coronasmitte etter europacupspill i Romania. I forkant var det ulike meninger om man burde reise eller bli hjemme..

Aftenposten - 19 okt. 20 kl. 15:51

Munnbind, hansker, egen mat og hotellrom i separat etasje hindret ikke at koronaen lammer Tertnes. – Angrer ikke på at vi reiste.

Fem Tertnes-spillere har testet positivt på korona. Sist ut er Kaja Haugseng..

NRK - 19 okt. 20 kl. 15:34

Smitteråka skipsverft opna igjen

Ein av fem tilsette ved skipsverftet Havyard i Hyllestad vart koronasmitta. Etter to og ei halv veke med full stopp i arbeidet, opna dei opp att i dag. Dei har innført strengare smittevern-rutinar for dei nær 500 tilsette..

Aftenposten - 19 okt. 20 kl. 10:58

Fem spillere rammet av korona - neste uke skal de møte Molde

Tertnes-leieren er hardt rammet av viruset..

NRK - 19 okt. 20 kl. 10:47

Fleire smitta ved sjukeheim

Ni personar er smitta av koronaviruset ved Sør-Tromsøya sjukeheim i Tromsø. Fire av dei er bebuarar og fem er tilsette..

Aftenposten - 19 okt. 20 kl. 06:45

Staten kan tjene nesten fem milliarder ekstra i alkoholavgifter

Kronene renner inn i statskassen fordi taxfree og svenskehandel er strupt. Men neste år legger regjeringen opp til at vi harryhandler som før koronaen..

E24 - 19 okt. 20 kl. 06:45

Staten kan tjene nesten fem milliarder ekstra i alkoholavgifter

Kronene renner inn i statskassen fordi taxfree og svenskehandel er strupt. Men neste år legger regjeringen opp til at vi harryhandler som før koronaen..

NRK - 18 okt. 20 kl. 14:22

Braathen med storslåm-seier

Norske Lucas Braathen vant dagens storslalåm i verdenscupåpningen i Sölden i dag. Braathen lå på 5.plass etter første omgang og kjørte inn til ledelse fem hundredeler foran sveitsiske Marco Odermatt.

NRK - 18 okt. 20 kl. 08:17

Flere døde etter skred i Vietnam

Fem soldater har mistet livet og 17 personer er savnet etter at et jordskred traff en militærleir i Vietnam søndag, melder AFP. Politiet tror flere ligger begravd under jordmassene. Kraftig regnvær den siste uken har ført til flommer og jordskred..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt