Feil

Sunday, 18 August, 21:52

Nyheter om Feil

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 07:14

Prøvde å komme seg inn i Feil hjem

Politiet fikk i natt melding om at en beruset og forvirret mann prøvde å komme seg inn i Feil kjellerleilighet på Kampen i Stavanger. Mannen ble bortvist og geleidet hjem til rett adresse av politiet..

VG - 10 Aug 19 kl. 08:35

Ap trekker støtten til politireformen: Går i Feil retning

JEVNAKER (VG) Jonas Gahr Støre varsler nå at Ap ikke lenger kan støtte «Nærpolitireformen», som partiet avtalte med Solberg-regjeringen i 2015. Grunnen er at norsk politi har utviklet seg i Feil retning, ifølge Støre..

P4 - Igår: 12:41

Vys billettsystem er rettet opp

En teknisk Feil hos Vy gjorde at passasjerer fikk reise gratis i ettermiddag. Det var både problemer med appen, nettsiden og om bord på tog over som førte til at de ikke fikk solgt billetter. Feilen ble funnet, og er nå rettet..

Dagbladet - 15 Aug 19 kl. 20:12

Sanner: - Ikke mulig å følge alle hoppene til Støre

- Når 97 prosent av skoleelevene har med seg matpakke, er det Feil bruke statlige milliarder på gratis skolemat, sier kunnskapsminister Jan Tore Sanner (H) til Dagbladet..

NRK - 06 Aug 19 kl. 19:26

Feil i dansk politis IT-system

En Feil i dansk politis IT-system gjør at folk som blir tatt for å bruke mobiltelefon mens de kjører, ikke får prikk i førerkortet, skriver DR. 15.373 personer har blitt tatt for dette i år.

Dagbladet - 12 Aug 19 kl. 20:19

- Jeg var naiv etter 22. juli

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen (Ap), trodde de grufulle angrepene 22. juli ville føre til en ny samfunnsdebatt, men nå mener han at han nok tok Feil..

Dagbladet - 13 Aug 19 kl. 07:59

Folk tror på Feil konspirasjonsteori

Forskjellige fløyer mener Bill Clinton eller Donald Trump hadde noe å gjøre med den traffickinganklagede milliardærens død. De burde være opptatt av hva de rike vennene hans gjorde mens han var i live..

P4 - 15 Aug 19 kl. 05:45

Store forskjeller i kommune

Det er enorme forskjeller på hvor mye midler kommunene i Norge nå har i fond. Det kommer fram i en gjennomgang Nationen har gjort. Undersøkelsen ble gjort etter at statsminister Erna Solberg uttalte på tirsdag at det er Feil å si det er et stort problem med kommuneøkonomien i Norge.

Dagbladet - 12 Aug 19 kl. 10:18

Danske meteorologer avviser varmerekord på Grønland

Tidligere i august rapporterte Danmarks meteorologiske institutt DMI om ny varmerekord på Grønland. Men den målte temperaturen viste seg å være Feil..

P4 - 14 Aug 19 kl. 13:10

Svarer på kritikk av politireformen

Det er underlig at Arbeiderpartiet trakk støtten til politireformen uten å snakke med Politidirektoratet først. Det sier politidirektør Benedicte Bjørnland til VG. Ap-leder Jonas Gahr Støre trakk støtten i helgen fordi han mener regjeringen har utviklet politiet i Feil retning.

Aftenposten - 12 Aug 19 kl. 10:10

Danske meteorologer avviser varmerekord på Grønland

Tidligere i august rapporterte Danmarks meteorologiske institutt DMI om ny varmerekord på Grønland. Men den målte temperaturen viste seg å være Feil..

VG - 12 Aug 19 kl. 09:49

Danske meteorologer avviser varmerekord på Grønland

Tidligere i august rapporterte Danmarks meteorologiske institutt DMI om ny varmerekord på Grønland. Men den målte temperaturen viste seg å være Feil..

VG - 12 Aug 19 kl. 16:07

Superstart for VAR i Premier League: Feil har ingen sjarm

Det er ikke usjarmerende å maksimere sannsynligheten for at viktige avgjørelser blir korrekte. Et «praktmål» er nemlig bare et praktmål dersom alt utføres innenfor regelverket..

Hegnar.no - 11 Aug 19 kl. 09:14

Private barnehager i dragkamp med regjeringen om pensjon

Regjeringen mener private barnehager får for mye støtte til å dekke pensjoner, men Private Barnehagers Landsforbund hevder de har regnet Feil..

Hegnar.no - 10 Aug 19 kl. 16:53

Støre varsler at Ap ikke lenger kan støtte politireformen

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener norsk politi har utviklet seg i Feil retning, og varsler at Arbeiderpartiet ikke lenger kan støtte nærpolitireformen..

Dagbladet - 10 Aug 19 kl. 11:34

Støre varsler at Ap ikke lenger kan støtte politireformen

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener norsk politi har utviklet seg i Feil retning, og varsler at Arbeiderpartiet ikke lenger kan støtte nærpolitireformen..

Aftenposten - 08 Aug 19 kl. 17:49

Bendik HK på Øya: Bra mann på Feil tid

Klokken fire på ettermiddagen er tungt, selv for en svært lovende techno-nykommer..

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 11:01

Støre varsler at Ap ikke lenger kan støtte politireformen

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener norsk politi har utviklet seg i Feil retning, og varsler at Arbeiderpartiet ikke lenger kan støtte nærpolitireformen..

P4 - 01 Aug 19 kl. 11:37

Mener politiet har tatt Feil mann

Mannen i 40-årene som ble pågrepet etter skytingen på Bjerke i Oslo natt til i går blir fremstilt for fengsling klokken 15.00 i dag. Han er siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen etter at det ble avfyrt skudd i et rekkehus.

Hegnar.no - 09 Aug 19 kl. 15:03

Elizabeth Warren - kan hun utfordre Donald Trump?

Elizabeth Warren er en av demokratenes presidenkandidater, som Donald Trump i forrige runde kalte Pocahontas. Hun trodde aldri Donald Trump kunne bli president i USA, men tok Feil. Nå kan den tidligere advokaten og republikaneren bli Donald Trumps utfordrer i neste års presidentvalg..

P4 - 08 Aug 19 kl. 16:34

Høyre: - Vedum tar direkte Feil

- Trygve Slagsvold Vedum snakker bare tull når han påstår at dagens regjering er tidenes mest sentraliserende regjering. Det sier Mari Holm Lønseth, som sitter i kommunalkomiteen for Høyre på Stortinget. I et intervju med P4-nyhetene tidligere i dag anklaget Vedum regjeringen for å fjerne statlige arbeidsplasser i kommunene.

P4 - 08 Aug 19 kl. 15:40

PFU skal behandle Giske-video

Pressens Faglige utvalg skal behandle klagen om VGs omstridte sak om dansevideoen med Trond Giske 28. august. Det opplyser fagbladet Journalisten.

VG - 07 Aug 19 kl. 22:10

Totlands tidligere sjef: Slik ble han hele Norges Kjell Arne

Kongereporter Kjell Arne Totland dro på oppdrag for norske Se og Hør til det store Diana-museet på Althorp utenfor London. Og fant fire Feil som museet måtte rette..

NRK - 04 Aug 19 kl. 16:33

To kvinner alvorleg skada i ulukke

Ein personbil skal ha kome over i Feil køyrebane og ført til ein frontkollisjon på E39 i Hemne i Trøndelag. Ei kvinne var fastklemd og blir frakta til St. Olavs hospital i luftambulanse, skriv NTB..

NRK - 05 Aug 19 kl. 13:40

Oppjusterer dødstall i Kairo

Egyptiske myndigheter oppjusterer antall døde etter en eksplosjon i Kairo fra 19 til 20. En bil kjørte først i Feil retning og krasjet med andre biler, før den eksploderte utenfor Egypts nasjonale kreftinstitutt i hovedstaden søndag..

Aftenposten - 28 Jul 19 kl. 18:42

Nest-Sotra leverte Feil lagoppstilling – spiller straffet med suspensjon

Nest-Sotra leverte Feil lagoppstilling i forkant av 1.-divisjonskampen mot Aalesund. Som straff fikk de en spiller suspendert fra kampen..

P4 - 04 Aug 19 kl. 22:42

759 kunder rammet av strømbrudd

På Tromsøya er over 700 kunder rammet av strømbrudd i kveld. Grunnen skyldes en Feil i høyspentnettet, men Troms Kraft opplyser på sine sider at de jobber med å finne Feilen..

P4 - 04 Aug 19 kl. 22:42

1200 kunder rammet av strømbrudd

Over 1.200 kunder er rammet av strømbrudd på Tromsøya. Årsaken er en Feil i høyspentnettet, opplyser Troms Kraft nett på sine sider.

NRK - 24 Jul 19 kl. 12:03

Feil å tvangsreturnere PKK-medlem

UDI innrømmer Feil i vedtaket om å utvise Gulizar Tasdemir, som for et år siden ble tvangsreturnert fra Norge og fengslet i Tyrkia. Nå får hun likevel asyl, skriver Aftenposten. UDI skriver i vedtaket at det ble lagt vekt på Feilaktige opplysninger..

NRK - 04 Aug 19 kl. 00:58

Stenger basseng etter skandale

En kinesisk vannpark har stengt sitt flodbølgebasseng etter at 44 personer ble skadet av det som var en teknisk Feil i bassenget, skriver CNN. En video som ble delt på Weibo viser hvordan den massive bølgen skadet mange av dem som var i bassenget..

P4 - 03 Aug 19 kl. 16:27

31 drept i Syria

Tolv regimesoldater har blitt drept under en eksplosjon i Syria. Hendelsen skjedde like ved en militærflyplass sentralt i landet, ifølge nyhetsbyrået AFP. Årsaken til eksplosjonen er foreløpig uklar, men det statlige nyhetsbyrået SANA rapporterte at det var en teknisk Feil under transport av ammunisjon..

NRK - 01 Aug 19 kl. 10:59

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er pågrepet etter skyting på Bjerke i Oslo fremstilles torsdag for varetektfengsling. Ifølge mannens forsvarer mener siktede at politiet har tatt Feil mann..

VG - 02 Aug 19 kl. 08:15

#distriktsdebatten: – Framtidsmulighetene må gjelde alle

Jeg vil gi Venstre-ordfører Alfred Bjørlo honnør for at han fortsetter ordskiftet om distriktspolitikken anno 2019. Men Bjørlo tar Feil når han påstår at Sp romantiserer fortida..

P4 - 03 Aug 19 kl. 16:27

Tolv drept i Syria

Tolv regimesoldater har blitt drept under en eksplosjon i Syria. Hendelsen skjedde like ved en militærflyplass sentral i landet, ifølge nyhetsbyrået AFP. Årsaken til eksplosjonen er foreløpig uklar, men det statlige nyhetsbyrået SANA rapporterte at det var en teknisk Feil under transport av ammunisjon..

NRK - 02 Aug 19 kl. 15:18

Russland: – USA gjør en stor Feil

Russlands utenriksminister sa fredag at USA gjør en «stor Feil» når de trakk seg fra INF-avtalen, som gikk ut i dag, skriver AFP. I februar ble det klart at både USA og Russland ville trekke seg fra avtalen, som forbyr bruk av mellomdistanseraketter..

P4 - 05 Aug 19 kl. 09:37

- Klimakrisen en nasjonal nødsituasjon

Regjeringen må innse at klimakrisen er en nasjonal nødsituasjon. Det sier SV-leder Audun Lysbakken til VG. Han mener det nå er på tide å snakke om det politiske ansvaret som regjeringen har for det Lysbakken kaller den totale handlingslammelsen i norsk klimapolitikk, Han hevder regjeringens politikk går i Feil retning, blant annet med tanke på oljeutvinning.

P4 - 23 Jul 19 kl. 15:16

Fant Feil til strømbrudd

Det omfattende strømbruddet i Finnmark i går kveld hadde sammenheng med en Feil i Alta transformatorstasjon. Det opplyser Statnett i dag. Feilen førte til at store deler av Finnmark ble rammet i en kort periode etter klokken sju i går kveld..

NRK - 02 Aug 19 kl. 15:18

Russland:–USA gjør en alvorlig Feil

Russlands utenriksminister sa fredag at USA gjør en «alvorlig Feil» ved å trekke seg fra INF-avtalen, som gikk ut i dag, ifølge AFP. I februar ble det klart at USA og Russland ville trekke seg fra avtalen, som forbyr bruk av mellomdistanseraketter..

P4 - 24 Jul 19 kl. 12:24

UDI erkjenner Feil i tvangsretur

UDI innrømmer Feil i vedtaket da de utviste en 43 år gammel kvinne og tvangsreturnerte henne til Tyrkia for ett år siden. Hun kom til Norge som politisk flyktning i 2015, men ble ikke trodd på at hun hadde vært aktivt medlem i den kurdiske organisasjonen PKK. Hun ble fengslet med en gang hun landet i Tyrkia og sitter fortsatt fengslet.

Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 15:01

Bakenga mener TIL forsterket Feil posisjon: – Ikke på spissplassen vi trengte spillere mest

Mushaga Bakenga (26) er ikke enig i at TIL trengte en ny spiss. TIL-trener Simo Valakari åpner for at laget oftere kan spille med to på topp..

Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 16:56

Jonas Gahr Støre om Arbeiderpartiets dårlige målinger: – Det ville vært helt Feil å skulle begynne å ligne på andre

UTØYA (Aftenposten): Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støres avviser at partiet endrer sin politikk for å hente velgerne tilbake fra Senterpartiet og Rødt..

Dagbladet - 30 Jul 19 kl. 12:16

Krise i DNB Eiendom

Pilene peker i Feil retning for DNB Eiendom. Eiendomsmeglerkjeden selger stadig færre boliger, og resultatet har stupt fra 225 til 22 millioner kroner på tre år..

P4 - 01 Aug 19 kl. 07:52

Trailersjåfør kjørte kun på felgene ned Trollstigen

En vogntogsjåfør er anmeldt etter at han kjørte kun på felgene på to hjul ned Trollstigen i Møre og Romsdal. Fem forskjellige personer ringte i går kveld inn til politiet og meldte fra om farlig kjøring og at det lå igjen bildeler og dekk i hver eneste sving, skriver Romsdals budstikke. Det var en utenlandsk sjåfør som kjørte og han sa til politiet at han kjørte Feil.

P4 - 24 Jul 19 kl. 10:54

Feil å påføre folk flyskam før alternativer er på plass

Det blir Feil å påføre folk flyskam før vi har gode alternativer på plass. Det sier partileder i miljøpartiet Venstre, Trine Skei Grande. Dermed støtter Grande statsminister Erna Solberg som denne sommeren har uttalt at flyskam er en uting.

P4 - 01 Aug 19 kl. 16:54

Løslates etter skyting

Mannen som ble pågrepet etter en skyteepisode på Bjerke i Oslo natt til i går, blir nå løslatt. Det skjer etter et fengslingsmøte i Oslo tingrett nå i ettermiddag. Politiet anker avgjørelsen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt