Feil

Søndag, 24 Januar, 23:23

Nyheter om Feil

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 21:55

Sykehus beklager Feil om fødsler

Akershus Universitetssykehus beklager at en gal opplysning har skremt fødende fra Nordre Follo. Pressesjef Geir Lindhjem sier det under oppdatering av nettsidene ved en Feil ble lagt inn at kvinnene ikke kunne ha med seg ledsager. Feilen er rettet..

NRK - 21 jan. 21 kl. 23:23

Feil sprøytebruk vekker uro

Feil bruk av sprøyte ved setting av koronavaksinen kan gi dårligere immunitet og fortsatt smitte, frykter anestesilege Monica Thallinger på Bærum sykehus. Hun har jobbet med en rekke vaksinasjonskampanjer og uttrykker sin uro i et Facebook-innlegg..

NRK - 21 jan. 21 kl. 23:23

Lege frykter vaksinen gis Feil

Feil bruk av sprøyte ved setting av koronavaksinen kan gi dårligere immunitet og fortsatt smitte, frykter anestesilege Monica Thallinger på Bærum sykehus. Hun har jobbet med en rekke vaksinasjonskampanjer og uttrykker sin uro i et Facebook-innlegg..

Aftenposten - 17 jan. 21 kl. 18:45

Forskerne fant at Feil type ros kan gi barna angst. Her er de beste måtene å rose på.

Å gi ros på Feil måte kan svekke barnets selvstendighet og selvtillit..

Aftenposten - 05 jan. 21 kl. 21:04

Rødt-politiker hevdet at arbeidere fra Polen og Litauen slipper karantene. Det stemmer ikke.

Helseminister Bent Høie (H) understreker at det er Feil å tro at utenlandske arbeidere slipper karantene. Rødt-politiker erkjenner at hun ga Feil inntrykk..

NRK - 8 timer siden

Strømmen tilbake i Sirdal

Strømmen er tilbake, etter at Agder Energi søndag ettermiddag fant nye Feil på strømnettet i Sirdal. Vind og mye snø har ført til en utfordrende helg for både Agder Energi og Telenor. De kan ikke utelukke at strømmen igjen kan forsvinne..

VG - 20 timer siden

FN-topp om coronatiltakene: Dette gjorde Norge Feil

UNICEF-sjef Henrietta Fore mener Norge, og mange andre land verden over, bommet på et sentralt tiltak da coronaviruset først rammet i fjor vår..

E24 - Igår: 17:47

Eksperter: SAS har ikke krav på Norwegian-støtte

Tidligere ESA-direktør for konkurranse og statsstøtte, Per Andreas Bjørgan, sier det er en «vanlig misforståelse» at man har krav på samme statsstøtte som konkurrenter. – Det fungerer overhodet ikke på den måten. Det er nesten alltid Feil..

Aftenposten - Igår: 09:00

Er det noe alvorlig galt i familien? Eller tar barnevernet fryktelig Feil? Maja Jul Larsen stiller det vanskelige spørsmålet.

Maja Jul Larsen forsøker å stille det vanskelige spørsmålet i sin nye TV-serie..

VG - I førrgår: 20:05

Tusenvis har blitt vaksinert med Feil sprøytespiss – undersøker om det har redusert effekten

Da Norge startet vaksineringen mot corona i romjulen, brukte man en for tykk sprøytespiss med et filter som ikke skulle vært der..

NRK - I førrgår: 19:17

Høie: Færre doser fra AstraZeneca

Helseminister Bent Høie bekrefter at vaksineprodusenten AstraZeneca har varslet om en betydelig forsinkelse i leveransen til Norge. Overfor Reuters har selskapet bekreftet at en Feil under produksjonen vil gjøre at EU-land får færre doser enn lovet..

Klartale - I førrgår: 08:38

Lege frykter at vaksinen settes Feil

Det kan gi dårligere beskyttelse, sier hun..

NRK - 21 jan. 21 kl. 14:59

Øker beredskapen i Ofoten

Nordkraft øker beredskapen i møtet med ekstremværet «Frank». Selskapet har kalt inn ekstra mannskap i Narvik og Ballangen, som rykker ut for å rette eventuelle Feil i strømnettet..

VG - 01 jan. 21 kl. 17:48

FHI publiserte hemmelige vaksineopplysninger ved en Feil

FHI publiserte vaksineopplysninger ved en Feil. Skulle ikke ligget ute, sier Geir Bukholm i FHI..

E24 - 20 jan. 21 kl. 16:22

Everfuel: Teknisk Feil stoppet børsmelding

Før børsåpning onsdag sendte Everfuel ut pressemelding om en ny kontrakt med verdens største vindkraftprodusent. Børsmeldingen til Oslo Børs kom nesten tre timer senere..

VG - 19 jan. 21 kl. 14:55

Feil valg av straff: Lær av Fantomet!

Det engelske fotballforbundet bør lytte til den klassiske tegneseriehelten Fantomet når det gjelder hva det er grunn til å slå hardt ned på..

E24 - 18 jan. 21 kl. 13:43

Reve og Hagesæther: Victor Normann tar Feil om innovasjon og «syklubber»

Professor emeritus Victor Norman ved NHH har holdt foredrag om innovasjon for NHH Alumni. Der hevder han at norsk innovasjonspolitikk har Feilet ved å rette seg mot klyngene, for der skjer det ingen innovasjon - akkurat som i syklubber..

NRK - 17 jan. 21 kl. 10:46

79 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 79 nye smittede i Oslo siste døgn. Det er 53 færre tilfeller enn døgnet før. NRK meldte tidligere i dag at det var registrert 75 nye smittede, men det viste seg å være Feil..

NRK - 17 jan. 21 kl. 07:14

FHI bomma på smittetal

I romjula slo Folkehelseinstituttet alarm om aukande smitte og fleire positive prøvar. No syner det seg at tala var Feil, skriv Aftenposten. 2.

NRK - 17 jan. 21 kl. 06:33

Etterforsker kongresstormingen

Flere komiteer i Representantenes hus ba lørdag om dokumenter for å avdekke Feil, finne advarsler og måter å motvirke ekstremisme etter opptøyene i Washington. Brevet fra komiteene er stilt til FBI, sikkerhetsdepartementet og flere andre etater..

NRK - 28 des. 20 kl. 18:37

Kjørte Feil veg på E6

Førerkortet til føreren av vogntoget som stansa trafikken på E6 på Dombås tidligere i dag beslaglegges. Han kjørte på Feil side av vegen i rundt en kilometer og en bil skal nesten ha frontkollidert med han. Ett felt er nå åpna for manuell dirigering..

VG - 17 jan. 21 kl. 04:23

Folkehelseinstituttet bommet på smittetall i romjulen

Folkehelseinstituttet slo alarm om økt smitte og flere positive prøver romjulen. Nå viser det seg at tallene var helt Feil, skriver Aftenposten..

Aftenposten - 16 jan. 21 kl. 20:00

– Kanskje var det der jeg selv også dreit meg ut

Didrik Tønseth har slitt i ett år. Før søndagens skjebnerenn erkjenner skistjernen at han kan ha gjort en stor Feil..

Aftenposten - 28 des. 20 kl. 07:00

Spådommer for boligmarkedet 2021: – Jeg håper jeg tar Feil. Jeg ønsker å ta Feil.

Dette forventer ekspertene av boligprisene neste år. Renten har mye å si for utfallet..

Aftenposten - 15 jan. 21 kl. 22:43

Professoren forelsket seg i USA. Nå mener han landet ikke lenger lar seg elske.

Espen Hammer trodde boken hans om hvordan USA havnet i krise skulle bli uaktuell kort tid etter valget. Der tok han Feil..

E24 - 07 des. 20 kl. 10:20

Infront viste Feil aksjekurser i en drøy halvtime

Fra børsåpning mandag og i en drøy halvtime viste aksjekursene i Infront Feil, noe som gjorde betydelige utslag i hovedindeksen. Det var ingen varsler i terminalen om at noe var Feil..

VG - 14 jan. 21 kl. 21:08

Klagestorm mot TV-bildene fra håndball-VM: – Skandale

TV-bildene fra Norges VM-åpningskamp mot Frankrike varierer i lysstyrke. Feilen skal skyldes Feil innstillinger på kameraene i Egypt..

VG - 14 jan. 21 kl. 16:51

Da «Ex on the Beach» kom til bygda: – Sender ut Feil signaler

HEMSEDAL (VG) «Ex on the beach: Afterski» har kommet til Hemsedal. Sjokk-realityen møter familie- og naturverdier, og for noen blir kontrasten for stor..

VG - 14 jan. 21 kl. 16:14

Influencer Emma Ellingsen: – Jeg ser ut som en bitch

I den kommende sesongen av «Bloggerne» gleder Emma Ellingsen (19) seg til å vise litt flere sider av seg selv, foruten det å være født i Feil kropp..

E24 - 14 jan. 21 kl. 05:45

Tesla bedt om å tilbakekalle biler med defekt skjerm

Det amerikanske veivesenet ber elbilprodusenten Tesla tilbakekalle om lag 158.000 biler på grunn av en Feil med berøringsskjermene..

Aftenposten - 25 des. 20 kl. 15:36

Feil med propellene kunne ført til at Norges største krigsskip havarerte eller gikk på grunn

Det store krigsskipet hadde vært inne til ett års vedlikehold. En etterkontroll viste alvorlige propellproblemer. Så ble samme Feil oppdaget på to søsterskip..

Klartale - 13 jan. 21 kl. 15:34

Slik rydder Nav etter skandalen

En Feil har gått utover 3.400 personer. Noen har sittet i fengsel..

Klartale - 13 jan. 21 kl. 14:24

Dømt etter at han hjalp mor

Han går rundt med en klump i magen. Mannen er dømt for bedrageri, men myndighetene har gjort Feil..

NRK - 13 jan. 21 kl. 13:37

Dom om Larvik-brannar er oppheva

Agder lagmannsrett har oppheva tingrettens dom om brannen på Larvik bibliotek og ein mordbrann. Ein 29-åring blei i tingretten dømd til 6 års fengsel. Lagmannsretten seier at tingretten brukte lova Feil då mannen blei dømd for brannene..

NRK - 13 jan. 21 kl. 08:30

Advokater må betale 100 milioner

Polaris Media er tilkjent 100 millioner kroner i erstatning for tap som følge av Feil råd fra advokatfirmaet Arntzen de Besche i forbindelse med aksjesalg. Høyesterett har avvist en anke fra advokatformaet over en dom fra Borgarting lagmannsrett..

NRK - 13 jan. 21 kl. 08:21

Savnet mann kom til rette

Mannen i 70-årene som var savnet på Vinstra i Gudbrandsdalen er funnet. Mannen hadde gått inn i Feil leilighet og lagt seg til å sove. Politiet og helikopter har lett etter mannen som ble meldt savnet ved midnatt..

E24 - 13 jan. 21 kl. 07:48

Polaris Media får 100 mill. etter seier i advokatsak

Høyesteretts ankeutvalg har avslått anken etter Borgarting lagmannsretts dom 17. september 2020, der Polaris Media ved datterselskapene Adresseavisen AS og Polaris Media Nord-Norge AS ble tilkjent 100 millioner kroner i erstatning for tap som følge av Feil ved advokatrådgivning, og i tillegg dekning av saksomkostninger med ca. 3 millioner kroner.

VG - 12 jan. 21 kl. 17:50

Minnes Oddekalv: Oppvekst som innflytter og minstemann skapte miljøkrigeren

Noe av tøffheten fikk Kurt Oddekalv (63) de første skoleårene som minstemann og innflytter med Feil dialekt. Dette har vært med på å forme miljøkrigeren Kurt, skriver Miljøvernforbundet i sitt minneord..

E24 - 12 jan. 21 kl. 10:09

Ivar IKS får kritikk i stor byggesak: – Alvorlege manglar

Under bygginga av biogassanlegget på Grødaland gjorde Ivar IKS så mange Feil at dei har mista retten til å vera ansvarleg søkar i Hå..

Dagbladet - 04 des. 20 kl. 08:29

Tegnell rapporterte Feil dødstall: - Ikke intensjonen

Svenskenes statsepidemiolog Anders Tegnell rapporterte i november om Feil antall coronarelaterte dødsfall i landet. - Det var ikke min intensjon å si Feil, sier han..

NRK - 10 jan. 21 kl. 05:50

Strømmen delvis tilbake i Pakistan

En Feil på strømnettet sør i Pakistan førte lørdag kveld til at store deler av landet ble mørklagt. Litt over halve landet har søndag morgen strøm igjen. Like før midnatt lokal tid ble store deler av Pakistan rammet av strømbruddet..

Aftenposten - 09 jan. 21 kl. 23:00

Kort sagt, søndag 10. januar

Feil i historiske fremstillinger om krigen. Dette er dagens kortinnlegg..

Aftenposten - 20 des. 20 kl. 11:31

Leonard Hemsen ble fratatt fedrekvoten ved en Feil. Han er en av få som så langt har fått tilbake penger fra Nav.

Hittil har Nav funnet 781 fedre som kan ha blitt fratatt fedrekvoten på Feil grunnlag. Leonard Hemsen meldte selv fra til Nav om at han var rammet. De fleste andre vet ikke at de har en overraskelse i vente..

VG - 08 jan. 21 kl. 15:51

Jeg tok Feil om Trump i 2016

Jeg trodde Trump ville dempe seg som president. Nå må vi gå i oss selv om hvordan vi kunne bidratt til å stanse dette alvorlig angrepet på demokratiet. Samarbeid mellom søsterpartier gir mulighet til å si tydelig fra..

NRK - 08 jan. 21 kl. 11:01

Varebiler blir holdt igjen

Flere varebiler, som frakter varer til og fra Storbritannia, blir holdt igjen i byen Calais i Frankrike, opplyser DFDS til Reuters. Årsaken skal være Feil i papirene til sjåførene. I overgangsperioden etter brexit, må gods tollklareres..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt