Farlige

Tirsdag, 26 Januar, 12:57

Nyheter om Farlige

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 31 des. 20 kl. 02:44

Refser coronaskeptikere: - Falske og Farlige

Konspirasjonsteorier om coronaviruset er ikke bare falske og Farlige, men også kyniske og onde, sier Tysklands statsminister Angela Merkel..

Dagbladet - 23 jan. 21 kl. 06:01

Kampen kan bli langt hardere

Det britiske mutantviruset, som er særdeles smittsomt, truer nå Oslo-regionen. Myndighetene vet ikke hvor det kommer fra eller hvor mange som er smittet. Vi har fått en ny pandemi i en pågående pandemi.

Aftenposten - 19 jan. 21 kl. 22:47

Diaré, døde fugler og et fylleslag. Å innsette USAs president går ikke alltid etter planen.

Fra det flaue til det Farlige: Her er syv episoder der edsavleggelsen ble mer dramatisk enn planlagt..

NRK - 09 jan. 21 kl. 12:31

Støre kritisk til Trump-sletting

– Jeg skjønner at Trumps utsagn er problematiske, var Farlige og oppmuntret til hat, men det er en veldig høy terskel å sperre folk ute, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre til NRK. Det kan sette ytringsfriheten på spill, sier han..

VG - 07 jan. 21 kl. 00:13

Les dagens VG her!

Flere nye mutasjoner av coronaviruset er påvist den siste tiden. Det kan gjøre pandemien vanskeligere å holde i sjakk, ifølge eksperter. Hvor Farlige er mutasjonene?

NRK - 05 jan. 21 kl. 11:56

Ras under søket i skredområdet

Det har gått et ras mens søket i skredområdet i Gjerdrum har pågått, opplyser politiet. Raset gikk ikke langt fra der redninsmannskaper holdt på søke. Alle mannskaper er i sikkerhet og er trukket ut av det Farlige området..

NRK - 04 jan. 21 kl. 08:50

Vil ha punktskrift på matvarer

Nesten seks av ti mener det bør komme krav om punktmerking av matvarer, ifølge en undersøkelse gjort for Norges Blindeforbund av Ipsos. Tre av fire mener det er viktig at potensielt Farlige produkter, som vaskemidler, også merkes med punktskrift..

NRK - 04 jan. 21 kl. 08:50

Vil ha blindeskrift på matvarer

Nesten seks av ti mener det bør komme krav om punktmerking av matvarer, ifølge en undersøkelse gjort for Norges Blindeforbund av Ipsos. Tre av fire mener det er viktig at potensielt Farlige produkter, som vaskemidler, også merkes med punktskrift..

Aftenposten - 03 jan. 21 kl. 20:00

Ikke la deg skremme av mobilstråling - du kan bli syk av det

Det er ingen robuste funn som tyder på at våre trådløse apparater er Farlige..

Dagbladet - 26 des. 20 kl. 19:46

Mystisk barnesyndrom: 125 nye tilfeller

I november ble det registrert 125 nye tilfeller av det Farlige barnesyndromet MIS-C i USA. Siden starten av pandemien er 1288 barn og unge i USA rammet. 23 har dødd..

VG - 06 des. 20 kl. 13:15

Flere hundre biler i aksjon på motorveien: – Livsfarlig

Politiet melder om Farlige trafikkstasjoner og flere nestenulykker som følge av en saktegående kolonne med flere hundre biler på E6 og E16..

Dagbladet - 03 des. 20 kl. 13:08

FN fjerner cannabis fra liste over Farlige stoffer

FNs narkotikakommisjon CND stemte onsdag for å fjerne cannabis fra listen over de farligste narkotiske stoffene som inkluderer heroin og syntetiske opioider..

Dagbladet - 24 okt. 20 kl. 11:28

Nå er konspirasjonsteoriene Farlige

Angrepet på tre museer i Berlin er bare det siste eksempler på at konspirasjonsteorier som QAnon fører til alvorlige lovbrudd og Farlige handlinger. Samfunnet trenger en strategi..

NRK - 22 nov. 20 kl. 11:27

Advarer mot utenlandske nettkjøp

Forbrukerrådet advarer om at varer kjøpt utenfor EU og EØS kan være Farlige, melder NTB. En undersøkelse fra den europeiske forbrukerorganisasjonen viste at to av tre testede produkter kjøpt fra blant andre Amazon, eBay og Wish hadde alvorlige feil..

VG - 20 nov. 20 kl. 04:12

Ny Giuliani-pressekonferanse vekker oppsikt: – Farligste TV-minuttene i USAs historie

Til tross for at det var hårfargen til Rudy Giuliani som fikk mest oppmerksomhet under pressekonferansen torsdag, mener den ny-sparkede sikkerhetstoppen Chris Krebs at Trumps advokat leverte noen svært Farlige TV-minutter..

VG - 20 nov. 20 kl. 04:12

Ny Giuliani-pressekonferanse vekker oppsikt

Til tross for at det var rennende væske fra hodet til Rudy Giuliani som fikk mest oppmerksomhet under pressekonferansen torsdag, mener den nysparkede sikkerhetstoppen Chris Krebs at Trumps advokat leverte noen svært Farlige TV-minutter..

VG - 17 nov. 20 kl. 20:37

Trumps Farlige arv

Det brukes ofte som et formildende trekk ved Donald Trump at han ikke har startet noen krig. Vil han holde fred i 11 time av sin tilmålte tid i Det hvite hus?.

E24 - 16 nov. 20 kl. 17:24

Slik rammer corona kvinnelige gründere i Norge

Korona pandemien har påvirket livene til millioner av mennesker globalt, ettersom den Farlige sykdommen fortsetter å sette et dypt kutt i verdens økonomien. Gründere og småbedriftseiere er i frontlinjen for disse konsekvensene, på grunn av samfunnsnedstigning, og kansellering av ulike forretningsaktiviteter og arrangementer som har tømt selve livsnerven i mange virksomheter..

P4 - 28 aug. 20 kl. 15:32

Lusekjørere skaper Farlige situasjoner

De er nesten like Farlige som de som kjører galemattias. Vi snakker om lusekjørerne som ligger langt under fartsgrensen - og gjerne lager køer bak seg. Sju av ti sier de har opplevd Farlige situasjoner i trafikken, fordi bilister kjører under fartsgrensen.

NRK - 06 nov. 20 kl. 19:20

Mitt Romney ut mot Trump

Den republikanske senatoren Mitt Romney sier fredag at Donald Trump ikke har rett til å si at valget er stjålet og anklager ham for å nøre oppunder Farlige stemninger. Flere republikanere har fredag tatt avstand fra Trump, melder nettstedet Axios..

Aftenposten - 06 nov. 20 kl. 10:55

Ap anklager justisministeren for lovbrudd - mener innsatte får ulovlig streng straff som følge av koronakrisen

Fanger som ikke vurderes som Farlige, må nå sone i et fengsel med høyt sikkerhetsnivå. Ap mener det vil gi domfelte ulovlig streng straff..

VG - 05 nov. 20 kl. 22:26

Når ord blir Farlige

President Donald Trump bidrar ikke akkurat til å styrke troen på demokratiet og verdien av frie, uavhengige institusjoner. Hans bekmørke «seierstale» onsdag morgen var intet mindre enn en skandale. Twitter-oppfølgingen torsdag om å stanse opptellingen av korrekt innkomne stemmesedler, viser at Trump overhodet ikke forstår sin egen rolle..

P4 - 30 okt. 20 kl. 06:52

Mange bruker billys feil

1 av 4 norske bilister vet ikke hvordan man bruker lysene på bilen riktig. Det viser en ny undersøkelse utført av InFact for NAF. Når hver fjerde bilist er usikre på hva lysbryteren i bilen skal stå på for å få riktig lys til enhver tid, kan det skape Farlige situasjoner i trafikken, mener orgamnisasjonen som etterlyser mer kunnskap..

VG - 27 okt. 20 kl. 13:48

Cannabisbruk blant unge øker for første gang på ti år

Helsemyndighetene ser nå en økt bruk av cannabis blant 15–16 åringer, samtidig som færre tror at slike narkotiske stoffer er Farlige..

P4 - 24 okt. 20 kl. 07:28

Til sykehus etter elsparkesykkel-brann

To personer er sendt til sykehus etter en brann i en elsparkesykkel inne i en leilighet på Linderud i Oslo i natt. Politiet sier det begynte å brenne i batteriet og de to får oppfølging fordi de kan ha pustet inn Farlige gasser. Politiet har gjort undersøkelser på stedet..

NRK - 19 okt. 20 kl. 16:09

Nær 900 evakuert fra boligblokker

Nesten 900 beboere i seks boligblokker i Brentford ved London fikk beskjed om å flytte ut på dagen. Konstruksjonsfeil gjør blokkene Farlige å oppholde seg i, melder the Guardian. Grenfell-brannen i London i 2017 lå bak arbeidet med å lete etter feil..

Aftenposten - 19 okt. 20 kl. 07:30

Øk fartsgrensen for moped!

Den nåværende fartsgrensen kan skape Farlige situasjoner på veien..

NRK - 18 okt. 20 kl. 13:55

Ny lov skal beskytte varslere

Kina håper en ny biosikkerhetslov skal minske risikoen for en ny pandemi, melder AFP. Loven skal beskytte de som varsler om mulige Farlige situasjoner. Kina har blant annet blitt anklagd for hemmelighold i starten av pandemien, skriver NTB..

P4 - 13 okt. 20 kl. 08:09

Selges Farlige blekekremer i Norge

Mattilsynet og Tollvesenet har avdekket at kremer som bleker huden smugles til Norge og selges ulovlig. I en rapport fra Mattilsynet kommer det frem at butikker i Norge trosser forbudet mot salg av kremer, såper og oljer med helsefarlig innhold skriver Aftenposten Mattilsynet fant produkter med kvikksølv i over halvparten av de undersøkte butikkene og salongene i Oslo-området..

VG - 03 sep. 20 kl. 10:09

En ledende budbringer av Farlige konspirasjonsteorier

President Donald Trump kaller kritisk journalistikk for falske nyheter. Selv er han en ledende budbringer av falske og Farlige konspirasjonsteorier..

VG - 08 okt. 20 kl. 08:50

Antibiotikaresistente bakterier ødelegger helsevesenet vårt innenfra

Farlige bakterier dyrkes fram i svin og kylling. Nå forverrer de corona-krisen.

P4 - 03 okt. 20 kl. 19:34

Trump sier han har det bra

Den amerikanske presidenten opplyser selv i kveld at han har det bra. Han skryter samtidig av den Farlige og medisinske oppfølgingen han mottar på militærsykehuset Walter Reed, der han er innlagt. Presidenten sier samtidig at det har skjedd en enorm fremgang det siste halvåret i å bekjempe koronaviruset som han omtaler som en pest..

NRK - 02 okt. 20 kl. 12:20

Putin ønsker Trump god bedring

– Jeg er sikker på at din livskraft, gode humør og optimisme vil hjelpe deg med å hamle opp med dette Farlige viruset, skriver Putin til Trump i meldingen. Budskapet ble overbrakt i et telegram..

P4 - 30 sep. 20 kl. 05:03

Brann hos Elkem Solar

Det brøt i natt ut brann hos Elkem Solar i Kristiansand. Det skal ikke ha vært fare for eksplosjoner eller utslipp av Farlige gasser. Og brannvesenet fikk raskt kontroll over brannen.

NRK - 30 sep. 20 kl. 03:11

Brann hos Elkem Solar

Det brøt natt til onsdag ut brann hos Elkem Solar i Kristiansand. Brannmannskaper jobber med å få kontroll, men det skal ikke være fare for eksplosjoner. Det skal heller ikke være fare for utslipp av Farlige gasser..

NRK - 30 sep. 20 kl. 03:11

Brann hos bedrift i Kristiansand

Det brøt natt til onsdag ut etter melding om et branntilløp hos Elkem Solar i Kristiansand. Brannmannskaper fikk raskt kontroll på situasjonen. Det var ikke fare for eksplosjoner.

Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 07:51

Soppinteressert? Slik unngår du Farlige nybegynnerfeil.

Se opp for kantareller i nyhetsfeeden din. Nå er sopp-plukking blitt en trend blant unge..

P4 - 21 sep. 20 kl. 20:31

Lettere å dømme noen til tvungent psykisk helsevern

Det skal nå bli lettere å dømme personer som står bak mindre alvorlige lovbrudd til tvunget psykisk helsevern. Justisminister Monica Mæland sier Norge må verne lokalsamfunn mot Farlige personer som ikke skal sitte i fengsel. Lovendringen gjelder for gjennomføring eller forsøk på mindre alvorlige lovbrudd, som mindre alvorlige voldsforbrytelser, og gjelder fra 1.

E24 - 14 sep. 20 kl. 18:57

Feds Farlige strategi

Dersom den amerikanske sentralbanken følger sin nye strategi, kan det påføre både USA og resten av verden betydelig økonomisk skade..

VG - 10 sep. 20 kl. 13:43

IS-kvinner flyttes fra al-Hol

QAMISHLI/OSLO (VG) Etter at flere IS-kvinner har rømt fra de Farlige forholdene i al-Hol leiren i Syria, har kurdiske militser begynt å flytte utenlandske kvinner ut av leiren..

P4 - 09 sep. 20 kl. 14:19

Brudd på alle tilsyn i landbruksbransjen

Arbeidstilsynet har funnet brudd i alle de 30 tilsynene de har gjort i landbruksbransjen de siste tre årene. Det er spesielt boforholdene til sesongarbeiderne som er kritikkverdige. Arbeidstilsynet opplyser til VG at de verste tilfellene er alvorlig sosial dumping.

VG - 03 sep. 20 kl. 10:09

Falske nyheter

President Donald Trump kaller kritisk journalistikk for falske nyheter. Selv er han en ledende budbringer av falske og Farlige konspirasjonsteorier..

P4 - 01 sep. 20 kl. 15:22

Reagerer på russisk flyaktivitet over Danmark

NATO protesterer mot det de kaller flere Farlige hendelser etter at et russisk jagerfly fløy over den danske øya Bornholm i Østersjøen nylig. Ifølge NATO var flyvingen en alvorlig krenkelse av luftrommet i NATO-landene. Russland avviser at de har gjort noe galt, og sier de forsøkte å avskjære et amerikansk B-52-fly..

Aftenposten - 01 sep. 20 kl. 08:52

Stans i togtrafikken etter togkollisjon og eksplosjonsfrykt i Göteborg

Mye av togtrafikken i Göteborg ble tirsdag stanset etter en kollisjon mellom flere togvogner som man antok var lastet med Farlige kjemiske stoffer..

NRK - 29 aug. 20 kl. 05:18

Spyttprøver kan være Farlige

Norske laboratorieleger er kritiske til spyttprøver som de mener gjør jobben deres Farligere. Dessuten mener de feilprosenten høy. – Det er ikke aktuelt å ta i bruk spyttprøver her, sier overlege Øyvind Kommedal ved i Helse Bergen til Bergens Tidende.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt