Faren

Mandag, 06 Juli, 13:51

Nyheter om Faren

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 29 juni 20 kl. 14:00

RBK-profil mistet Faren dagen før kamp: – Han var den eneste som støttet meg da jeg ville bli fotballspiller

Samuel Adegbenro fikk muligheten til å droppe Brann-kampen. Men han ville til Bergen og vinne for Faren..

NRK - 4 timer siden

Varslar mykje snø i fjella

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for snøbyger i fjella på Vestlandet og i Sør-Noreg. SnøFaren aukar frå måndag kveld og held fram til onsdag. Det er størst fare for snø over 800 meter.

NRK - Igår: 22:40

Trosset reiseråd og dro til Hellas

Faren til den britiske statsministeren Boris Johnson, Stanley Johnson, forsvarer sin tur til Hellas til tross for regjeringens råd om å begrense reiser til utlandet. Stanley informerte pressen om at han var på en forretningsreise , skriver Reuters..

P4 - I førrgår: 16:42

Ni års fengsel for overgrep mot datter

En mann i 40-årene er dømt til ni års fengsel for gjentatte overgrep mot sin egen datter. I følge dommen startet overgrepene da datteren var 10 år, og holdt på fram til hun var 14. Mannen er også dømt for å ha lastet ned bilder og videoer som viser seksuelle overgrep mot barn.

NRK - 18 juni 20 kl. 07:38

Far og sønn tiltalt for drapsforsøk

En far og hans sønn er tiltalt for drapsforsøk for å ha stukket en mann med kniv i Bærum. Politiet mener at den 60 år gamle norsk-irakiske Faren ville hevne seg på datterens giftermål med mannens bror, et ekteskap som ikke var godkjent av Faren..

P4 - 02 juli 20 kl. 17:25

- Forsinket trusselmelding på grunn av ferie

Ferieavvikling var en av grunnene til at hverken politiet eller befolkningen ble informert om at PST hadde oppjustert Faren for høyreekstrem terror i fjor sommer. Det er ett av funnene til utvalget som i dag la frem en rapport om PST og politiets håndtering av angrepet mot Al-Noor-moskeen i Bærum, skriver Aftenposten- PST får hardt kritikk for ikke å informere den nye trusselvurderingen. Og bakgrunnen for at det ikke skjedde, var at PST ikke ville skape uro, og at kommunikasjonsansatte i PST skulle ha ferie..

P4 - 01 juli 20 kl. 08:17

Boforhold påvirker smitte

- Hvordan folk bor, påvirker Faren for smitte. Det sier forsker ved Fafo, Inger Lise Skog Hansen, om hvorfor det er mer smitte øst i Oslo enn vest. 2.

Aftenposten - 29 juni 20 kl. 07:08

Halshuggingen av en 13-åring rystet Iran. Siden har æresdrapene bare fortsatt.

ISTANBUL/OSLO (Aftenposten): Faren hugget hodet av sin 13 år gamle datter. Hvert år drepes 5000 jenter og kvinner for ærens skyld..

NRK - 26 juni 20 kl. 13:23

Sønn råkjørte – far mista lappen

En mann i 40-årene mistet i formiddag førerkortet i en politikontroll i Vindafjord. Han øvelseskjørte med sønnen på 17 år som kjørte for fort. Dette førte til at Faren fikk tre prikker.

P4 - 25 juni 20 kl. 21:46

Frykter norgesferie skal føre til branner

Nordmenn på ferie i eget land kan øke Faren for skogbrann. Det advarer Norsk brannvernforening. Leder i foreningen, Rolf Søtorp, sier til NRK at nordmenn liger å gå i skog og mark, mens de utenlandske tursitene gjerne oppsøker mer urbane miljø..

P4 - 28 juni 20 kl. 10:21

Nakstad oppgitt igjen

- Vi får bare håpe at det var få smitteførende personer i køene ved Oslos utesteder i natt. Det sier Espen Nakstad i Helsedirektoratet, etter nok en natt der folk var tett samlet i hovedstaden, både i køer og i parker. Også i går advarte han om Faren for smitte etter at folk ikke overholdt smittevernreglene.

P4 - 25 juni 20 kl. 12:24

Døde da han forsøkte å redde sønnen

Mannen i 30-årene som døde i en druikningsulykke i Hønefoss i går, druknet da han forsøkte å redde sin ti år gamle sønn. Det opplyser politiet til Ringerikes Blad nå i dag. Ti-åringen falt i elva, og Faren hoppet etter for å redde ham.

Aftenposten - 24 juni 20 kl. 07:31

Lokal gassalarm utløst på Herøya i Porsgrunn

Ingen er skadd, og Faren er over etter en gasslekkasje som utløste lokal alarm fra Herøya Industripark i Porsgrunn natt til onsdag. Fabrikken er i full drift..

NRK - 22 juni 20 kl. 17:20

Dømt for flere voldtekter

En 20 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til ni års forvaring for flere voldtekter og vold mot sin tidligere samboer da han var 16 år, melder NTB. Lagmannsretten mener Faren for gjentakelse av alvorlige seksuallovbrudd er nærliggende..

E24 - 24 juni 20 kl. 06:04

Lokal gassalarm utløst på Herøya i Porsgrunn

Ingen er skadd, og Faren er over etter en gasslekkasje som utløste lokal alarm fra Herøya Industripark i Porsgrunn natt til onsdag. Fabrikken er i full drift..

P4 - 25 juni 20 kl. 06:20

Bekymret for barn og unge

Mange helsesykepleiere er fortsatt ikke tilbake på skolene etter at koronakrisen rammet, og barneombudet er bekymret. Barn og unge har dermed ikke tilgang på helsetjenestene de har krav på. Blant annet har ikke elever fått veiledning i overgangen fra ungdomsskolen til videregående, noe som øker Faren for frafall.

Klartale - 18 juni 20 kl. 10:51

Far og sønn tiltalt for drapsforsøk

Faren ville hevne seg på datterens giftermål. Det mener politiet..

NRK - 21 juni 20 kl. 21:42

Kontroll på brann på Tynset

Brannvesenet har fått kontroll på brannen på en gård i Tynset. Garasjebygningen som brant har klappet sammen. Det var fare for spredning til driftsbygninger med dyr i, men Faren er nå over og ingen kom til skade.

P4 - 22 juni 20 kl. 15:55

Flere kommuner forbereder seg på flom

Flere kommuner er nå i flomberedskap, etter at flomFaren har økt det siste døgnet. Det er oransje Farenivå i deler av Nordland, Trøndelag, Ottadalen, og vestlige deler av Sør-Norge. Ifølge NVE har Faren økt kraftig i Ottsdalen og Gudbrandsdalslågen.

VG - 21 juni 20 kl. 10:11

Ny og farlig fase

Coronapandemien avtar i noen land, men øker i langt flere. Heller ikke i Norge er Faren over. Selv om samfunnet åpner bør vi alle opprettholde fornuftige smitteverntiltak.

NRK - 19 juni 20 kl. 09:20

– Fortsatt fare for nye utbrudd

Statsminister Erna Solberg understrekte under redegjørelsen for Stortinget at Faren for ny oppblussing av koronasmitte ikke er over. – Testing, isolering og sporing vil fremover være viktig for å beholde kontrollen, sa Solberg..

P4 - 21 juni 20 kl. 10:53

Stor flomfare flere steder i landet

Faren for flom øker flere steder i landet akkurat nå. Det er nå stigende vannføring i mange elver, og NVE har valgt å sende ut oransje flomvarsel for vestlige deler av Sør-Norge og deler av Nordland og Trøndelag. Det er også ventet regn i Sør-Norge i dag som kan forverre situasjonen..

P4 - 20 juni 20 kl. 20:38

Flere i Trump-kampanje smittet

Seks av president Donald Trumps valgkampmedarbeidere som jobber med folkemøtet i Tulsa i kveld har testet positivt for koronaviruset. De seks ble umiddelbart satt i karantene, melder CNN. Det er ventet at over 100.

Aftenposten - 17 juni 20 kl. 12:01

Sydentemperaturer skaper trøbbel for togene

Det varme været i Sør-Norge øker Faren for solslyng. Dette vil påvirke togtrafikken på flere strekninger, opplyser Bane Nor..

P4 - 18 juni 20 kl. 07:51

Far og sønn tiltalt for drapsforsøk

En far og en sønn er tiltalt for drapsforsøk etter knivstikking av en mann i Bærum. Politiet mener den 60 år gamle norsk-irakiske Faren ville hevne seg på datterens giftermål med mannens bror. Æresmotiv vil derfor bli belyst under rettssaken, opplyser politiet til Budstikka..

NRK - 17 juni 20 kl. 11:16

Auka risiko for solslyng

Det varme vêret i Sør-Noreg aukar Faren for solslyng, som påverkar togtrafikken på fleire strekningar, opplyser Bane Nor. Solslyng er når stålet i togskjenene utvidar seg på grunn av varme, og dei siste dagane har det vore solslyng fleire stader..

NRK - 17 juni 20 kl. 05:57

Fortsatt stor skogbrannfare

Det er fortsatt stor skogbrannfare i Sør-Norge. Faren ligger på gult nivå for store deler av landsdelen, etter mange dager med høye temperaturer og lite nedbør. Enkelte steder vil det være stor skogbrannfare inntil det kommer nedbør av betydning..

Aftenposten - 28 mai 20 kl. 11:53

NVE nedskalerer Faren for storflom i store deler av landet

Varmt vær de neste dagene gjør at NVE nedskalerer Faren for storflom i det meste av landet, men på sikt er Faren likevel relativt stor..

Aftenposten - 17 juni 20 kl. 09:17

Norwegian trapper opp og vil ikke miste markedsandeler: – Dette er en risiko som er riktig å ta

Etterspørselen fra passasjerene har kommet raskere tilbake enn mange fryktet. Derfor åpner Norwegian nå flere ruter og setter flere fly i trafikk. I denne kritiske opptrappingsfasen balanserer selskapet på en hårfin balanse mellom Faren for tap og ønsket om å sikre markedsandelene..

E24 - 17 juni 20 kl. 09:10

Norwegian trapper opp og vil ikke miste markedsandeler: – Dette er en risiko som er riktig å ta

Etterspørselen fra passasjerene har kommet raskere tilbake enn mange fryktet. Derfor åpner Norwegian nå flere ruter og setter flere fly i trafikk. I denne kritiske opptrappingsfasen balanserer selskapet på en hårfin balanse mellom Faren for tap og ønsket om å sikre markedsandelene..

E24 - 12 juni 20 kl. 08:27

Podkast: Er Faren over for oljeleverandørene?

Hør fersk episode av Det vi lever av..

NRK - 28 mai 20 kl. 12:13

Avblåser Faren for storflom

Varmt vær de neste dagene gjør at NVE avlyser Faren for storflom over det meste av landet. Det eneste unntaket er vassdragene der det fortsatt er fare for flom utover normalflom, er Alta- og Tana-vassdraget, opplyser NVE til Adresseavisen..

VG - 09 juni 20 kl. 17:13

Magdi om demonstrasjonene: – Det handler om menneskeliv

Magdi fra Karpe tok med familien og dro på Floyd-demonstrasjonen foran Stortinget. Men han ba Faren – som er i risikosonen for corona – om å bli hjemme..

Aftenposten - 28 mai 20 kl. 11:53

NVE avblåser Faren for storflom i store deler av landet

Varmt vær de neste dagene gjør at NVE avlyser Faren for storflom over det meste av landet. Det eneste unntaket er Finnmark..

Dagbladet - 06 juni 20 kl. 17:06

Det gjør vondt å dele

Jeg vet hvordan det føles å ha en baby i magen og ut fra morskjærlighet håpe at barna dine ligner mer på Faren sin enn de ligner på deg..

NRK - 07 juni 20 kl. 15:55

Svært stor flomfare i Finnmark

Faren for flom i Alta, Karasjok og Porsanger er nå satt til rødt nivå. I resten av Finnamrk har NVE beholdt Farenivå oransje. Årsaken er stigende temperaturer og store snømengder som smelter, det melder varsom.

NRK - 08 juni 20 kl. 12:40

Spania etterforsker eks-kongen

Spanias øverste domstol har åpnet etterforskning av tidligere kong Juan Carlos. Faren til kong Felipe abdiserte i 2014. Etterforskningen er knyttet til en spansk kontrakt med Saudi-Arabia om bygging av høyhastighetsjernbane, melder Reuters..

NRK - 04 juni 20 kl. 10:48

Tillater ikke demonstrasjoner

Faren for koronasmitte gjør at myndighetene setter foten ned for demonstrasjonene i Oslo, Bergen og Trondheim i forbindelse med George Floyds død. Over 15.000 personer har varslet at de vil delta på demonstrasjonen utenfor USAs ambassade i Oslo..

P4 - 06 juni 20 kl. 16:03

FlomFaren kan øke

Nye undersøkelser viser at det kan ligge mye mer snø i fjellet enn tidligere antatt. Det er i Innlandet, der det fra før var kjent at det er unormalt mye snø i fjellet, at NVE nå sier at snøsmeltingen har gått sakte. Dermed er Faren for en skadeflom i Gudbrandsdalen og Mjøsa større enn prognosene de siste ukene har vist, melder NRK.

NRK - 22 mai 20 kl. 02:38

Tilgir de som drepte Faren

Familien til den saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggi opplyste fredag at de tilgir de som drepte Faren på det saudiske konsulatet i Istanbul i 2018, skriver nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 24 mai 20 kl. 16:28

Et valg Faren gjorde da hun var 13 år, har gjort henne til tidenes best betalte kvinnelige idrettsutøver.

Naomi Osaka er tidenes best betalte kvinnelige idrettsutøver i løpet av et år. En av grunnene er at Faren hennes valgte Japan fremfor USA..

NRK - 03 juni 20 kl. 23:43

Fant maursyre i død gutt

Seks år etter at en 15 måneder gammel gutt ble funnet død i Vanvikan i Trøndelag, fant politiet ut at gutten hadde maursyre i kroppen. Faren er siktet i saken. Nå skal saken behandles i Høyesterett..

Aftenposten - 04 juni 20 kl. 10:43

Myndighetene nekter støttedemonstrasjoner for George Floyd i Oslo, Bergen og Trondheim

Faren for koronasmitte gjør at myndighetene setter foten ned for demonstrasjonene i Oslo, Bergen og Trondheim i forbindelse med George Floyds dødsfall..

VG - 01 juni 20 kl. 10:25

«Bredbånd» betyr ikke det samme over hele landet

De siste ukene med lockdown og coronakrise har vist oss at Faren for et digitalt klasseskille. Et likeverdig internettilbud til alle er ennå ikke realisert. Fortsatt henger distrikts- og bygdekommuner etter..

Klartale - 14 mai 20 kl. 12:01

Faren: – Ingen av oss kan skjønne det

Philip Manshaus er tiltalt for drap og terror. Faren og stemoren snakket i retten onsdag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt