Faren

Thursday, 02 April, 23:38

Nyheter om Faren

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - Igår: 06:55

Flere har varslet om pandemifare

Flere har varslet om Faren for pandemi i Norge. Senest i fjor varslet Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap om Faren, skriver Vårt Land. Ole Andreas Hegland Engen er en av Norges fremste professorer i samfunnssikkerhet.

NRK - I førrgår: 15:53

Foreldre sikta for barnebortføring

Politiet i Innlandet tror fire brødre i alderen 9 til 19 år er sendt på koranskole i Somalia mot sin vilje. Faren er varetektsfengsla mens mora forsvant etter at hun var i avhør..

Aftenposten - I førrgår: 18:17

Pappa reagerte sterkt på sønnens spilling. Så la han merke til et tall i hjørnet av skjermen.

På loftet brukte Even Holand (18) mye tid foran dataskjermen. Faren hadde lyst å sette foten ned. I stedet utfordret han seg selv..

NRK - I førrgår: 05:35

Stor snøskredfare tirsdag

Vind og snø gir stor snøskredfare på Helgeland, i Salten og i Ofoten i dag, melder meteorologene. Faren for naturlig utløste skred gjelder alle stedene. Hold deg oppdatert på situasjonen på varslingstjenesten varsom.

E24 - Igår: 07:42

Øglænd-sjefen endret sin egen sjefsjobb så mye at han ikke vil ha den mer

Han endret sin egen sjefsjobb så mye at han ikke vil ha den mer. Nå slutter Geir Austigard i Øglænd System Gruppen, selskapet Faren hans hadde ideen til..

Aftenposten - 30 Mar 20 kl. 11:59

Pappa truet med å kappe kabelen til sønnens PC. Det var før han visste at sønnen var en ener i e-sport

På loftet brukte Even Holand (18) mye tid foran dataskjermen. Faren hadde lyst å sette foten ned. I stedet utfordret han seg selv..

P4 - I førrgår: 16:21

Foreldre siktet for bortføring

Et foreldrepar i Sør-Østerdal er siktet for grov frihetsberøvelse etter å ha sendt sine fire barn på koranskole i Somalia eller Kenya. Faren er varetektsfengslet , mens moren forsvant etter at hun var i avhør, melder NRK. Den siktede mannen nekter for at barna, som er mellom 9 og 19 år, er sendt ut av landet mot sin vilje, og hevder de går på vanlig skole.

P4 - I førrgår: 07:57

Frykter deltid øker koronasmitten

Fagforbundets leder Mette Nord frykter deltidsansatte i helsesektoren øker Faren for smitte av korona. Til Klassekampen sier hun at mange av de som jobber deltid, jobber på ulike arbeidsplasser, og peker på at smitten dermed kan spre seg i enda større grad. Fagforbundet har lenge kjempet for flere heltidsstillinger i helsesektoren..

P4 - I førrgår: 07:35

Siktet for å sendt barn på koranskole

Et foreldrepar er siktet for å ha bortført barna sine ved å sende dem på koranskole i Somalia. De fire guttene er mellom ni og 19 år, melder NRK. Barnas mor forsvant etter at politiet i Innlandet tok ut siktelse mot foreldrene for noen uker siden.

P4 - 29 Mar 20 kl. 09:54

Stor skogbrannfare i Agder

Mens det er snøstormer i Nord-Norge for tiden er situasjonen på Sørlandet helt annerledes. På grunn av tørre forhold er det ut gult farevarsel om skogbrannfare for Agder. Faren vil fortsette frem til det kommer nedbør av betydning..

Dagbladet - 24 Mar 20 kl. 19:09

Kappløp med døden i hælene

Regjeringen kappløper med viruset, folkets tålmodighet og Faren for økonomisk nedsmelting. Erna må komme først i mål..

VG - 15 Mar 20 kl. 21:56

Kong Felipe fraskriver seg arven fra Faren

Spanias kongehus kunngjorde søndag at kong Felipe (52) ikke vil ha noen privat arv fra sin far (82) når den tid kommer. Felipe fratar også Faren det årlige stipendet..

Dagbladet - 23 Mar 20 kl. 11:27

Line mistet Faren til corona

73-åringen døde av corona søndag..

NRK - 25 Mar 20 kl. 07:43

Stenger for utleie av kystledhytter

Oslofjordens friluftsråd har stanset bestilling av hytter på grunn av Faren for spredning av koronasmitte. Etter planen skal flere av deres kystledhytter åpne 3. april, men dette er nå høyst usikkert.

VG - 25 Mar 20 kl. 15:51

OL-håp frykter portforbud – har kjøpt tredemølle

Etter å ha opplevd portforbudet i Spania, frykter Norges OL-håp Håvard Haukenes (29) i karantene det samme hjemme hos moren og Faren i Bergen – og har kjøpt sin første tredemølle..

P4 - 24 Mar 20 kl. 23:41

Thunberg i isolasjon

Greta Thunberg tror hun er smittet av koronaviruset og har nå isolert seg i en leilighet. Den 17 år gamle klimaaktivisten forteller at hun for ti dager siden merket symptomer som trøtthet, sår hals og hoste og er sikker på at hun ble smittet under en tur i Sentral-Europa. Også Faren hennes har vært syk..

VG - 23 Mar 20 kl. 11:08

Line mistet Faren (73) til corona: – Han kjempet og kjempet

Line Nilsens far var kreftsyk og coronasmittet. Søndag døde han på Akershus universitetssykehus..

P4 - 26 Mar 20 kl. 18:56

Drapsdømt fikk forsvarlig helsehjelp

Fylkeslegen i Vestland mener at mannen som er dømt til tvungen psykisk helsevern etter drapet og drapsforsøket på foreldrene i Bergen, fikk forsvarlig helsehjelp. Den 37 år gamle mannen er dømt for drap på sin 63 år gamle mor og drapsforsøk på Faren i mars i fjor. Fylkeslegen mener helsepersonellet ikke hadde grunnlag for å kunne forutse voldshandlingen.

P4 - 23 Mar 20 kl. 23:35

Dømt for å ha filleristet baby

En 48 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett dømt til to års fengsel for å ha filleristet sin seks uker gamle sønn. Gutten fikk hjerneblødning og hjerneskade samt varig medisinsk invaliditet. Det var leger ved barneklinikken ved Haukeland sykehus som i 2014 oppdaget babyens hodeskade.

P4 - 22 Mar 20 kl. 14:26

Stor gress- og lyngbrannfare

Det er nå stor gress og lyngbrannfare i flere områder der det har vært lite snø den siste tiden. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for Viken, Vestfold og Telemark, Oslo, Agder og Rogaland. Faren fortsetter inntil det kommer nedbør av betydning..

NRK - 22 Mar 20 kl. 14:12

Stor gress- og lyngbrannfare

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel på lokalt stor gress- og lyngbrannfare i områder som ikke har hatt snø en tid for Viken, Vestfold og Telemark, Oslo, Agder og Rogaland. Faren fortsetter inntil det kommer nedbør av betydning..

VG - 18 Mar 20 kl. 22:18

Familien Bøkko hardt rammet av coronaviruset: – Veldig ubehagelig

Både moren og Faren til skøyteløperen Hege Bøkko har fått påvist coronasmitte. Sannsynligvis er både hun selv og samboeren også smittet..

VG - 20 Mar 20 kl. 16:40

Kurtovic-familiens tøffe tid: – Herregud. Idrett betyr ingen ting

Fredag skulle Amanda Kurtovic gjort comeback for håndballjentene. I stedet er hun i coronakarantene. Bror og Sandefjord-spiller William er permittert.

Aftenposten - 15 Mar 20 kl. 20:01

Pappajente

14 år gamle Lo har et fantastisk forhold til Faren sin. Men én dag fersker han henne når hun ser på porno, og forholdet endrer seg dramatisk. (Regi: Julia Lindström).

VG - 20 Mar 20 kl. 16:40

Kurtovic-familiens tøffe vinter: – Herregud. Idrett betyr ingen ting

Fredag skulle Amanda Kurtovic gjort comeback for håndballjentene. I stedet er hun i coronakarantene. Bror og Sandefjord-spiller William er permittert.

Aftenposten - 18 Mar 20 kl. 11:05

Mener forbud kan øke smitteFaren: Slik trener Molde-spillerne nå

MFK-spillerne trener sammen i små grupper på Aker stadion. Trener Erling Moe mener et totalt forbud vil øke Faren for smitte..

NRK - 16 Mar 20 kl. 07:10

Bergensbanen er åpen igjen

Bergensbanen åpnet igjen i dag tidlig, melder BaneNor. Et snøras søndag morgen stengte linja midlertidig, og Faren for flere ras gjorde at all passasjertrafikk ble innstilt. Godstrafikken gikk som normalt..

Aftenposten - 16 Mar 20 kl. 05:32

The New York Times: Disse yrkene er mest i faresonen for koronaviruset

Mange av dem som fortsatt går på jobb, er også i nærkontakt med andre. Da kan smitteFaren være stor. I denne oversikten kan du se hvor Faren er størst..

VG - 17 Mar 20 kl. 09:51

Carlsen-rival skal kåres: – 50 prosent sjanse for at vi kan spille ferdig

Kvalifiseringen om hvem som skal møte Magnus Carlsen (29) i VM-kamp starter tirsdag - tross corona-Faren. Men rekker de å kåre noen motstander til den norske verdensmesteren?.

NRK - 16 Mar 20 kl. 08:18

Tiltalt etter drap på sønnen

En 45 år gammel mann er tiltalt for å ha drept sin 15 år gamle sønn på Kapp i Østre Toten. Han er også tiltalt for seksuell omgang med barn under 14 år. Sønnen ble påført livstruende skader av Faren i familiens hjem 9.

NRK - 15 Mar 20 kl. 21:44

Kutter pengestrømmen til Faren

Spanias kong Felipe gir avkall på all fremtidig arv fra sin far, kong Juan Carlos, og stopper alle økonomiske overføringer til sin far. Den tidligere kongen er anklaget for økonomisk mislighold, og det skal være bakgrunnen for søndagens kunngjøring..

P4 - 16 Mar 20 kl. 07:15

Bergensbanen åpnet igjen

Bergensbanen er nå åpen igjen. Et snøras stengte banen i går, og Faren for flere ras gjorde at all trafikk ble innstilt. Nå er banen åpnet igjen og trafikken går som normalt opplyser BaneNor..

P4 - 16 Mar 20 kl. 08:09

Tiltalt for drap på sønnen

En far er tiltalt for å ha drept sin 15 år gamle sønn på Kapp på Østre Toten. Gutten ble drept i deres felles hjem i oktober i fjor. Han døde som følge av skadene Faren pådro han.

VG - 15 Mar 20 kl. 15:56

Wayne Rooney mener fotballspillere ble brukt som forsøkskaniner

Wayne Rooney (34) går hardt ut mot fotballtoppene. Han er ikke den eneste sportsstjernen som mener at lederne har reagert for sent på corona-Faren..

VG - 15 Mar 20 kl. 15:56

Wayne Rooney mener fotballspillere blir brukt som forsøkskaniner

Wayne Rooney (34) går hardt ut mot fotballtoppene. Han er ikke den eneste sportsstjernen som mener at lederne har reagert for sent på corona-Faren..

Dagbladet - 11 Mar 20 kl. 13:42

Avlyser alt

Nationaltheatret avlyser alle forestillinger ut uka på grunn av Faren for coronasmitte..

Dagbladet - 11 Mar 20 kl. 11:34

Avskjedskonserter utsatt

Vazelina Bilopphøggers sine avskjedskonserter utsettes på grunn av Faren for coronasmitte..

NRK - 13 Mar 20 kl. 13:49

Nokas-ranar blir halden i forvaring

Borgarting lagmannsrett har avsagt dom om forlenging av tidsramma for forvaring av Nokas-ranaren Metkel Betew. Lagmannsretten forlenger forvaringsperioden hans med to år på grunn av Faren for gjentaking og av omsyn til samfunnet, heiter det i dommen..

P4 - 15 Mar 20 kl. 16:05

Tyskland stenger grensene

Tyskland stenger grensene til Frankrike, Sveits og Østerrike fra i morgen tidlig, klokken 8. Stengingen skjer etter at flere personer har tatt seg over grensene og hamstret mat i grenseområdene, i tillegg til Faren for smitteoverføring. Varetransporten mellom nabolandene vil ikke bli berørt, og pendlere skal fortsatt få krysse grensen.

Dagbladet - 09 Mar 20 kl. 11:49

Bryan Adams dropper Norge

De planlagte konsertene i Oslo og Stavanger er avlyst på grunn av Faren for coronasmitte..

NRK - 13 Mar 20 kl. 01:06

Politiet stenger publikumsmottak

Politiet stenger flere steder i landet sine skranker for publikumshenvendelser på grunn av Faren for koronasmitte. Politiet i Sør-Øst ber publikum kontakte dem på 2800 eller via Facebook. Politiet i Trøndelag stenger også..

NRK - 10 Mar 20 kl. 05:28

LO ber om nye permitteringsregler

Faren for permitteringer er i stor i en rekke bedrifter på grunn av korona-utbruddet. LO-sjef Hans Christian Gabrielsen mener regjeringen må vurdere å endre permittringsreglene for å hjelpe bedriftene..

Dagbladet - 09 Mar 20 kl. 11:49

Bryan Adams konsert avlyst

Den planlagte konserten i Stavanger er avlyst på grunn av Faren for coronasmitte..

P4 - 22 Feb 20 kl. 07:17

- Faren var i huset

Faren til mannen som drepte ti mennesker i Hanau i Tyskland denne uken, er nå ett av politiets viktigste vitner. Faren skal ha vært til stede da 43-åringen skjøt moren og seg selv etter angrepet natt til torsdag, ifølge tyske medier. Skytemassakren i Hanau etterforskes som et terrorangrep med rasistisk motiv..

NRK - 10 Mar 20 kl. 15:21

Avlyser NM i janitsjar

NM i janitsjar i Trondheim som skulle vært arrangert 27.- 28. mars, er avlyst på grunn av Faren for koronasmitte.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt