Fant

Tuesday, 18 February, 10:42

Nyheter om Fant

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 Feb 20 kl. 11:43

Fant ikke bombe i SAS' reklamebyrå

Politiets bombeeksperter Fant ingen eksplosiver da de gjennomsøkte lokalene til reklamebyrået til SAS i København, melder DR. Byrået fikk tidlig i morges trusler etter at flyselskapet det siste døgnet har fått hard kritikk for en ny reklamevideo..

Dagbladet - 21 timer siden

Fant livløs kvinne i 20-åra - ber om tips

Ble funnet utendørs. Politiet ber om hjelp til å finne svar..

Dagbladet - 18 timer siden

Fant overgrepsmateriale og barneklær - lærer pågrepet

Mannen har jobbet ved to skoler og SFO. Foreldre ble informert nesten to uker etter at han ble pågrepet..

P4 - 20 timer siden

Fant livløs kvinne

Politiet ønsker nå tips etter at en livløs kvinne ble funnet i terrenget i Herøysund lørdag. Kvinnen ble fløyet til Haukeland sykehus og er kritisk skadd. Det er foretatt undersøkelser i området hvor kvinnen ble funnet, men politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt..

VG - 14 Feb 20 kl. 18:45

Skatterazzia mot Afzzal Ghauris transportfirma

Mistenker skatteunndragelser. Fant bitcoin-koder hos barndomsvenn som er ansatt i firmaet..

Dagbladet - 11 Feb 20 kl. 21:59

Fant drept mann på trappa

NRK-veteranen byr på de mest dramatiske historiene fra sin karriere..

P4 - I førrgår: 20:52

Fant massegrav

En massegrav med over 6.000 lik er oppdaget i Burundi. Funnet er gjort ved seks massegraver i provinsen Karusi nordøst i landet, skriver The Guardian.

VG - 13 Feb 20 kl. 17:03

– Sjokkerende! Fant over 2400 fostre i huset til legen

Etter at abortlegen døde i september i fjor gjorde slektningene hans et makabert funn i mannens garasje i den amerikanske delstaten Illinois..

P4 - 14 Feb 20 kl. 08:54

Robbet mann på nachspiel

To prostituerte kvinner ble onsdag denne uken dømt til fengselsstraff etter å ha stjålet 326.000 kroner fra pengeskapet til en mann som hadde invitert dem med hjem. Drammensmannen Fant safen åpen og tom etter en fuktig natt på byen.

P4 - 13 Feb 20 kl. 10:56

Northug frikjent

Aylar Lie tapte saken mot Petter Northug i retten. Det ble klart da dommen fra Oslo tingrett falt nå i formiddag . Aylar Lie (35) saksøkte Petter Northug (43) og forlaget Strawberry publishings for krenkelse av privatlivets fred, etter hans biografi “min historie” fra høsten 2018.

P4 - 11 Feb 20 kl. 05:27

Pågrepet for bombeplaner i Sverige

Fem menn er pågrepet i Helsingborg i Sverige mistenkt for bombeplaner. Pågripelsene skjedde da politiet slo til mot en leilighet og Fant eksplosiver, skriver Helsingborgs Dagblad. Flere omstendigheter og hva som var målet er ikke klarlagt..

P4 - 13 Feb 20 kl. 11:42

Ingen bombe hos reklamebyrå

Politiet har nå opphevet sperringene som ble satt opp etter at et reklamebyrå i København, som står bak den omdiskuterte SAS-reklamen, ble utsatt for en bombetrussel i dag. Et stort området ble sperret av og forsvarets bombegruppe har nå undersøkt stedet. I følge politiet Fant de ingenting av politimessig interesse.

NRK - 11 Feb 20 kl. 19:28

Resett ikke inn i varmen

Redaktøren til nettstedet Resett, Helge Lurås, får ikke bli medlem i Norsk Redaktørforening. Resett har fått kritikk for å bryte med pressens egne retningslinjer, selv om medieforskere som nylig undersøkte nettavisen ikke Fant etiske brudd..

NRK - 11 Feb 20 kl. 19:28

Resett-redaktør ikke inn i varmen

Redaktøren til nettstedet Resett, Helge Lurås, får ikke bli medlem i Norsk Redaktørforening. Resett har fått kritikk for å bryte med pressens egne retningslinjer, selv om medieforskere som nylig undersøkte nettavisen ikke Fant etiske brudd..

P4 - 10 Feb 20 kl. 14:46

Avdekket alvorlig dyrevernsak

Mattilsynet har avdkeket det de mener er en alvorlig dyrevernsak i Overhalla i Trøndelag. Politiet Fant døde dyr i et fjøs, og nå har Mattilsynet overtatt omsorgen for 60 storfe. Det var fredag at politiet aksjonerte mot gården, skriver Namdalsavisa..

Dagbladet - 04 Feb 20 kl. 05:45

Fant uregelmessigheter i opptellingen

Demokratenes kamp om å bli presidentkandidat er i gang. Resultatene er imidlertid kraftig forsinket..

Dagbladet - 05 Feb 20 kl. 19:30

Siktet et år etter løslatelse: ­- Rå og brutal

Kriminalomsorgen Fant det ikke forsvarlig å prøveløslate mannen som er siktet for å ha drept kjæresten Thea Halvorsen Braavold (31)..

NRK - 06 Feb 20 kl. 12:47

Ulovlige midlertidige ansettelser

Mange arbeidstakere med midlertidige kontrakter skulle vært fast ansatt, viser en ny Fafo-rapport. Forskerne har undersøkt hvordan bedrifter begrunner midlertidige ansettelser, og Fant at 42 prosent kan ha mulige brudd på arbeidsmiljøloven..

P4 - 07 Feb 20 kl. 15:13

60 pasienter utsatt for journalsnoking

En ansatt ved Dalane distriktspsykiatriske senter i Egersund er anmeldt for å ha snoket i 60 journaler ulovlig. Medarbeideren har innrømmet forholdet som Fant sted i fjor høst, opplyser Helse Stavanger på sine nettsider. Sykehuset beklager på det sterkeste, og sier de tar saken svært alvorlig.

P4 - 10 Feb 20 kl. 05:21

Phoenix og Zellweger Oscar-vinnere

Verdens mest prestisjefulle filmpriser er delt ut i natt, norsk tid. Og Oscar for beste film ble historisk. Sør-koreanske Parasite vant - og dette er første gang en fremmedspråklig film vinner den gjeveste kategorien.

P4 - 04 Feb 20 kl. 16:40

Fant mulige eksplosiver

Det er funnet det som trolig er eksplosiver i et boligområde i Örebro i Sverige. Fire menn er pågrepet, mistenkt for å ha planlagt noe som kan føre til stor ødeleggelse. Mennene er mellom 20 og 35 år gamle.

Dagbladet - 02 Feb 20 kl. 18:14

Fant pistol i hekk

Da politiet rykket ut til en leilighet på Holmlia etter den voldsomme skuddløsningen på Furuset i 2012, gjorde de flere mistenkelige funn..

Aftenposten - 02 Feb 20 kl. 17:57

Lurer du på hvor det er blitt av all snøen? Vi Fant den, et stykke unna.

Japan har flest alpinanlegg i verden. Men det er ikke løypene som lokker..

NRK - 02 Feb 20 kl. 22:27

Savnet mann funnet død

Leteaksjonen ved Brekka i Lysøysundet på Fosen i Trøndelag er avslutta etter at de kl 21.50 Fant en død mann i leteområdet. Mannen ble meldt savna i området i ettermiddag og det er blitt leta med både hunder og helikopter..

Klartale - 04 Feb 20 kl. 08:43

Bilder av barn lå åpent på kommunens PC-er

Politikere i Bergen kommune Fant mapper med bilder av barn. De lå åpent på kommunens PC-er..

NRK - 01 Feb 20 kl. 13:24

Måtte avlive gravid elgku

Ei gravid elgsku måtte avlives i formiddag. Viltnemda Fant kua syk og skadet etter tips fra turgåere. Blant annet manglet den en halv bakfot, skriver Nordlys.

NRK - 01 Feb 20 kl. 13:24

Måtte avlive drektig elgku

Ei drektig elgsku måtte avlives i Målselv i Troms i formiddag. Viltnemda Fant kua syk og skadet etter tips fra turgåere. Blant annet manglet den en halv bakfot, skriver Nordlys.

NRK - 01 Feb 20 kl. 14:15

Gruvearbeidere steinet i hjel

Ni gruvearbeidere, som skal ha arbeidet ulovlig, ble steinet i hjel av mistenkelige rivaliserende arbeidere vest i Johannes-distriktet i Sør-Afrika. En tiende person ble funnet hardt skadet under hendelsen som Fant sted fredag, melder byrået AFP..

VG - 01 Feb 20 kl. 20:32

Fant 10,4 kilo kokain i ventilasjonsanlegget på norsk skip

Spansk politi beslagla torsdag 10,4 kilo kokain på et norsk skip som hadde lagt til kai i den spanske byen Vigo..

P4 - 01 Feb 20 kl. 19:48

Kokainbeslag på norsk skip

Det er gjort et stort kokainbeslag på et norsk skip i Spania. Torsdag Fant spansk politi 10,4 kilo kokain på skipet som lå til kai i byen Vigo, nordvest i Spania. Kokainen ble funnet inne i to sportsbager som var gjemt i ventilasjonsanlegget på bildekket, skriver Dagbladet..

NRK - 01 Feb 20 kl. 13:33

Mann dømt for eksplosiver i Oslo

En mann i 40-årene er i Oslo tingrett dømt til sju måneder i fengsel etter at han ble pågrepet med eksplosiver i en sekk på Karl Johans gate. Hendelsen Fant sted i september i fjor. Mannen bar et falsk politiskilt rundt halsen da han på pågrepet..

NRK - 31 Jan 20 kl. 10:22

Mulig ransforsøk var misforståelse

Politiet rykket ut til et mulig ransforsøk i en bank i Storgata på Jessheim fredag formiddag. Etter å ha sjekket overvåkningskamera og snakket med den mistenkte, Fant politiet ut at det var en misforståelse. Personen hadde vært i kundemøte i banken..

P4 - 01 Feb 20 kl. 13:46

Dømt for eksplosiver på Karl Johan

En mann i 40-årene er i Oslo tingrett dømt til sju måneders fengsel etter at han ble pågrepet på Karl Johans gate i Oslo med eksplosiver i sekken i september i fjor. Han hadde også på seg et falskt politiskilt. I boligen hans i Ski Fant politiet en øvingsgranat med krutt og lunte.

P4 - 30 Jan 20 kl. 13:31

Feil på halvparten av tunge kjøretøy

Statens vegvesen Fant feil og mangler på nesten halvparten av alle kontrollerte tungbiler i fjor. 45 prosent av trailere og lastebiler som ble kontrollert hadde feil. En fjerdedel av de som ble stanset fikk kjøreforbud.

NRK - 28 Jan 20 kl. 19:04

– En historisk dag

– Dette er en historisk dag, sa statsminister Benjamin Netanyahu om president Donald Trumps fredsplan i Midtøsten. – De andre mislyktes fordi de ikke Fant den rette balansen mellom Israels sikkerhetsbehov og palestinernes ønske om egen stat, sier han..

NRK - 27 Jan 20 kl. 16:42

Politiker hadde overgrepsbilder

En SV-politiker er tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale. Politiet Fant 1300 bilder og filmer da de ransaket hjemmet hans for to år siden. Bildene viser seksuelle overgrep mot barn ned i 10-årsalderen..

Aftenposten - 27 Jan 20 kl. 14:07

Under en treningstime ble ytterjakken til 4000 kr stjålet. Så sporet hun opp tyven på nettet.

Da den 27 år gamle kvinnen og venninnen oppdaget at ytterjakken og en turbukse var stjålet, regnet de med at de ikke kom til å se eiendelene sine igjen. Men plutselig Fant de tyvgodset til salgs på Finn.no..

Klartale - 14 Jan 20 kl. 08:20

Fant drept kvinne og mann under en presenning

Politiet Fant to døde personer i et turområde. De hadde blitt drept..

P4 - 28 Jan 20 kl. 06:28

SV-politiker tiltalt

En tidligere SV-topp er tiltalt etter at politiet Fant rundt 1300 overgrepsbilder og videoer av barn hos ham. Mannen i 50-årene var fortsatt aktiv politiker da politiet gjorde beslaget i 2018, men er det ikke lenger. Forsvareren hans sier til Dagsavisen at mannen erkjenner at det var overgrepsmateriale på PC-ene hans og han har samarbeidet med politiet..

VG - 25 Jan 20 kl. 13:13

Politiet undersøker om likfunn er savnede Eirin

Svensk politi Fant lørdag en død person i strandkanten sør for Landskrona i Sverige..

Dagbladet - 25 Jan 20 kl. 09:17

Fant skabb på mobiltelefoner

Stavanger universitetssjukehus har funnet levende skabb på mobiltelefoner. De tror det kan bety den lever lenger enn det man har trodd til nå..

VG - 26 Jan 20 kl. 16:53

«Mesternes Mester»-kjærligheten blomstrer

De Fant kjærligheten under innspillingen av fjorårets sesong av «Mesternes Mester». Nå har Kine Olsen Vedelden (25) og Tom Hilde (31) flyttet sammen..

VG - 26 Jan 20 kl. 16:53

Kjærligheten blomstrer for «Mesternes Mester»-paret

De Fant kjærligheten under innspillingen av fjorårets sesong av «Mesternes Mester». Nå har Kine Olsen Vedelden (25) og Tom Hilde (31) flyttet sammen..

NRK - 25 Jan 20 kl. 07:43

Nye posttyverier i Lier

I natt har det igjen vært tyveri fra postkasser i Lier. Politiet oppsøkte en adresse på Engersand og der Fant de igjen posten. En mann i 40 åra tilsto at det var han som hadde stjålet posten..

NRK - 13 Jan 20 kl. 14:52

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Politiet i Bergen har startet etterforskning etter at turgåere i dag Fant gjenstander i et populært turområde ved Gullfjellsvegen. Politiet dro til stedet og Fant en død kvinne. Den avdøde er foreløpig ikke identifisert..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt