Fant

Tuesday, 16 July, 06:12

Nyheter om Fant

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 11 Jul 19 kl. 20:47

Fant dumpet katteunge - nå har den fått seg en perlevenn

Midt i dumpesesongen Fant Marie Helen Hansen katten Coffeberry i veikanten. Nå har katteungen fått seg en ny beskytter..

NRK - I førrgår: 10:36

Fant bilfører sovende i grøfta

En mann i 20-årene har fått førerkortet beslaglagt etter at politiet ved 09-tiden i dag Fant ham sovende i en bil i grøfta. Han er anmeldt for promillekjøring. Han ble funnet ved Skrantebygda i nærheten av Rakkestad i Østfold, opplyser politiet..

P4 - 09 Jul 19 kl. 23:31

Leter etter person etter utforkjøring

Politiet søker etter en person etter at de Fant en bil som hadde kjørt i en fjellvegg ved Skien. Da politiet kom til ulykkestedet var bilen forlatt, men de Fant en lettere skadet person i nærheten av stedet. De leter etter ytterligere en person, og ber folk som kan ha sett noe ta kontakt..

Dagbladet - 12 Jul 19 kl. 18:15

Fant svartbjørn på hotellet

Skulle bare ta bilde av soloppgangen..

NRK - 5 timer siden

Arrestert i stjålet båt

Klokka 23.20 fikk politiet i Stavanger melding om at en stjålet privatbåt var funnet igjen. Da politiet kom fram til båten Fant de en mann om bord.

Dagbladet - 11 Jul 19 kl. 15:49

Dyreverngruppe fortviler: Ni hjorter døde av plast

Fant søppel på 4,3 kilo i en av magene..

NRK - Igår: 00:51

Fant seks skip i Bjørvika

Arkeologer har funnet seks skip i Bjørvika siden april, det skriver Aftenposten. Prosjektleder og arkeolog Elling Utvik Hammer kaller utbyggingen av stedet «et arkeologisk eventyr»..

Dagbladet - 11 Jul 19 kl. 13:59

Politiet: Mann spist av egne hunder

Politiet Fant beinrester i hundenes avføring..

NRK - I førrgår: 16:04

Angrep på hotell i Afghanistan

Minst tre fra de afghanske styrker er drept etter at Taliban angrep et hotell tidligere i dag. Angrepet Fant sted i byen Qala-i-Naw som er hovedstad i den vestlige delstaten Badghis. Delstatsguvernøren hevder at de var forberedt på angrepet..

NRK - 12 Jul 19 kl. 21:26

Somalia: Minst 12 drept

Minst 12 mennesker skal være drept i den somaliske byen Kismayu etter al-Shabaab-angrepet som Fant sted tidligere i kveld, ifølge NTB. Det gikk først av en selvmordsbombe på et hotell, dernest angrep terrorister bygningen med skytevåpen..

NRK - 12 Jul 19 kl. 21:26

Somalia: Minst 10 drept

Minst 10 mennesker skal være drept i den somaliske byen Kismayu etter al-Shabaab-angrepet som Fant sted tidligere i kveld, ifølge NTB. Det gikk først av en selvmordsbombe på et hotell, dernest angrep terrorister bygningen med skytevåpen..

NRK - 12 Jul 19 kl. 20:34

Reagerer på stillhet rundt Merkel

Den tyske avisen Bild hevdet fredag at partiet til regjeringssjef Angela Merkel, CDU, drev med sensur hva Merkels skjelvetokter angår. Avisen er frustrert over at partiet later som om skjelvetoktene aldri Fant sted..

Klartale - 10 Jul 19 kl. 13:01

Fant død person i skred

Et snøskred tok fire personer i Troms i januar. Nå er den fjerde personen funnet..

NRK - 12 Jul 19 kl. 14:43

Bryter loven om minstelønn

Nesten halvparten bryter loven om minstelønn i serveringsbransjen i Oslo og Akershus, viser tallene fra LOs sommerpatrulje etter årets kontroll. I andre bransjer Fant patruljen også omfattende brudd på overtidsbestemmelser og personvernreglement..

Dagbladet - 12 Jul 19 kl. 02:39

Åpnet graver i jakten på Emanuela. Resultatet sjokkerte

Torsdag ble to graver åpnet for å prøve å finne Emanuela Orlandi. Men etterforskerne Fant ikke det de ventet å finne..

P4 - 11 Jul 19 kl. 11:52

Fant savnet mann

Mannen i 60-åra som var savnet i fjellet i Åfjord i Trøndelag er nå funnet. Letemannskaper har siden i natt lett etter mannen som ble meldt savnet av en turkamerat. Han er i grei form og hentes nå ut med helikopter, opplyser politiet..

P4 - 11 Jul 19 kl. 11:18

- Sukkerdrikker øker kreftrisiko

Inntak av sukkerholdige drikker som brus og fruktjuice kan øke risikoen for noen typer kreft. Det kommer fra i en ny fransk studie. Forskerne Fant ut at kun en økning på én desiliter per dag av sukkerholdige drikker økte sjansen for å få kreft med 18 prosent..

NRK - 11 Jul 19 kl. 20:23

Anholdt etter skuddsalver

Politiet i Øst melder på Twitter at de har anholdt seks menn etter at naboer meldte om skuddsalver fra en adresse. Skuddene skal ha kommet fra en startpistol, men politiet Fant imidlertid også en mindre dose narkotika på stedet..

NRK - 10 Jul 19 kl. 14:45

Tilbakekaller biffstrimler

Nortura tilbakekaller et parti biffstrimler produsert for REMA 1000 etter at det ble funnet en tablett i en av pakkene. Det skriver OA. Det skal være en forbruker som Fant tabletten i pakken, og produktet tas nå ut av butikkhyllene..

P4 - 11 Jul 19 kl. 18:29

Fant kvinne i god behold

En kvinne som hadde lagt ut på svømmetur ved Borøya i Oslofjorden er funnet, etter at det ble satt i gang et søk etter henne i kveld. Det kom melding om at kvinnen hadde forsvunnet, men politiet melder at hun er funnet i god behold..

NRK - 09 Jul 19 kl. 22:59

Søker person etter utforkjøring

Da politiet kom fram til en bil som hadde kjørt i en fjellvegg i Skien Fant de ingen i bilen, men en skadet person i nærheten, skriver Varden. De leter etter en annen person..

Dagbladet - 07 Jul 19 kl. 23:41

- Jeg fikk sjokk

Lørdag formiddag omkom to nordmenn da en personbil var involvert i et sammenstøt med et tog i Danmark. Line Ostenfeldt sier at hun var den siste som så dem før ulykken Fant sted..

Dagbladet - 08 Jul 19 kl. 14:04

De dramatiske minuttene

Line Ostenfeldt sier at hun møtte familien minutter før dødsulykken. Christoffer Damsgaard Fuglsig (23) forteller om den dramatiske redningsaksjonen som Fant sted etter sammenstøtet..

NRK - 09 Jul 19 kl. 15:30

Tysk politi Fant ingenting

Tysk politi avblåser søket i en moské i Köln etter at det kom inn en bombetrussel via e-post tidligere i dag. Etter flere timers leting avdekket ikke politiet noe uvanlig, skriver Faz..

Dagbladet - 05 Jul 19 kl. 21:07

Fant hund dumpet med kjetting rundt halsen i vannet

- Det er forferdelig å tenke at noen kan gjøre slikt mot et dyr..

Aftenposten - 08 Jul 19 kl. 07:52

Mol og Sørum ble inspirert av fotballjentene før VM-suksessen: – Vi er litt i samme båt

Anders Mol (22) og Christian Sørum (23) sikret søndag Norges første VM-medalje i sandvolleyball på 18 år. Før mesterskapet Fant de inspirasjon i det norske kvinnelandslaget i fotball..

NRK - 08 Jul 19 kl. 16:14

Fant 145 ulovlige teiner

I en stor aksjon mot ulovlige fiskeredskaper fra Sotra til Stavanger, ble til sammen 145 ulovlige fiskeredskaper funnet i sjøen og inndratt. Aksjonen ble utført 3. og 4.

NRK - 06 Jul 19 kl. 17:05

Fant ingen kantret båt

Politiet har ikke funnet noen kantret båt eller personer i nød ved Båtholmen i Ålesund. Det er søkt både med båt, dykkere og helikopter. Søke er nå avsluttet..

P4 - 09 Jul 19 kl. 05:53

Unge blir ikke mer aggressive av gaming

Ungdommer blir ikke aggressive av å spille voldelige videospill. Det viser en ny forskningsrapport fra Singapore der over 3000 unge ble testet, melder NRK. Forskerne Fant ut at de unge måtte spille dataspill kontinuerlig i 27 timer per dag, altså flere timer enn det er i et døgn, for at de skulle kunne ta skade av det..

NRK - 07 Jul 19 kl. 03:23

Mann slo til to jenter i Oslo

Politiet i Oslo har pågrepet en mann etter han slo to jenter i hodet med en glassgjenstand. Jentene ble kjørt til legevakt for behandling av kuttskader. Hendelsen Fant sted på et utested i Oslo sentrum natt til søndag..

Klartale - 04 Jul 19 kl. 14:12

– En typisk norsk gave

Crys Sulli lette etter noe som var helt typisk for Norge. Det Fant hun i en butikk på Karl Johan i Oslo..

E24 - 08 Jul 19 kl. 11:55

Equinor banket på døren og ville selge: – Da muligheten bød seg grep vi den

Da Equinor banket på døren Fant Lundin raskt frem sjekkheftet for å kjøpe oljegiganten nesten helt ut av selskapet. Equinor kan notere seg en pen aksjegevinst og fester samtidig grepet om eleFantfunnet Johan Sverdrup i Nordsjøen..

Dagbladet - 03 Jul 19 kl. 16:58

Ulver holdt fanget - brukt til avl med hunder

Politiet mistenker at flere av ulvene ble holdt som kjæledyr. Da de slo til, Fant de mer enn 60 dyr i bur..

NRK - 05 Jul 19 kl. 22:23

Dumpet hund i vann

Politiet Fant torsdag en død hund i vannet på Garnes i Bergen. Hunden var tilsynelatende dumpet der med kjetting rundt halsen. Politiet etterforsker saken.

P4 - 05 Jul 19 kl. 22:44

Fant død hund dumpet i vannet

En død hund ble funnet dumpet i vannet ved Garnes i Bergen i går. Hunden var dumpet der med kjetting rundt halsen og politiet etterforsker nå saken. Ifølge Dagbladet var det også festet et lodd på den ene siden av hodet til hunden..

NRK - 05 Jul 19 kl. 18:59

Kvinne mistet livet i Skagerrak

En tysk kvinne i 40-årene mistet livet da hun falt over bord fra et cruiseskip fredag ettermiddag. Det bekrefter dansk politi overfor NRK. Et dansk helikopter Fant kvinnen i sjøen midt mellom Kristiansand og Hanstholm..

Dagbladet - 02 Jul 19 kl. 15:44

Døde i bilen - ble rundstjålet

Håkan Lindh (66) omkom i bilen sin i Uddevalla. Mennene som Fant ham tok verdisakene før de slo alarm..

Aftenposten - 04 Jul 19 kl. 17:57

På disse datamaskinene Fant politiet norgeshistoriens største beslag av overgrepsbilder

Krypterte harddisker skjulte overgrepsmateriale i et omfang politiet aldri før har sett. Beslaget har avdekket et pedofilt nettverk som har vært aktivt i over 20 år..

Aftenposten - 04 Jul 19 kl. 17:57

På disse datamaskinene Fant politiet Norges-historiens største beslag av overgrepsbilder

Krypterte harddisker skjulte overgrepsmateriale i et omfang politiet aldri før har sett. Beslaget har avdekket et pedofilt nettverk som har vært aktivt i over 20 år..

Aftenposten - 05 Jul 19 kl. 14:34

Kvinne falt over bord fra cruiseskip – funnet i sjøen i Skagerrak

Et redningshelikopter Fant en kvinne i sjøen etter melding om at en person hadde falt over bord fra et stort cruiseskip i Skagerrak fredag ettermiddag..

Dagbladet - 02 Jul 19 kl. 21:27

Fant fem valper forlatt: - Det er kvalmt!

Fem valper ble tirsdag ettermiddag funnet innesperret i et lite bur langs en vei i Vanse i Farsund i Vest-Agder. Saken er politianmeldt..

Dagbladet - 01 Jul 19 kl. 05:58

Tollerne Fant 80 000 piller i svenskens kofferter

Tollerne på Gardermoen er bekymret over de mange beslagene av store mengder tramadol..

NRK - 02 Jul 19 kl. 13:02

Minst 50 døde i Nigeria

Minst 50 personer døde og 70 fikk brannskader i en tankbileksplosjon i Ahumbe-landsbyen som ligger i delstaten Benue i Nigeria. Hendelsen Fant sted mandag i et boligområdet, skriver nettstedet legit.ng.

P4 - 03 Jul 19 kl. 22:52

Fant massegrav i Raqqa

Det er funnet en massegrav med levninger av minst 200 mennesker i Raqqa i Syria. Det opplyser eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights.. Raqqa var i flere år hovedsetet til terrorgruppa IS og dette er en av flere massegraver som er funnet i området.

Dagbladet - 28 Jun 19 kl. 23:20

Stang ut på Ekeberg

Volbeat Fant ikke formen på Tons of Rock..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt