Fall

Sunday, 19 January, 06:55

Nyheter om Fall

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 10:56

Arbeidar medvitslaus etter Fall

Ein arbeidar som Fall ned frå eit stillas ved ein privatbustad i Sola i Rogaland i formiddag var medvitslaus då naudetatane kom til staden. Det var eit firma som utførte arbeid på staden. Skadeomfanget er elles ukjent opplyser politiet..

Aftenposten - 15 timer siden

«An Act of God»: Vingede skarer i fritt Fall

«Ta godt imot – Gud!» (Pauker og basuner.).

Aftenposten - 13 timer siden

Ble hentet i helikopter etter stygt Fall: Sesongen over norsk alpinist

Dårlige nyheter for Adrian Smiseth Sejersted..

Aftenposten - 13 timer siden

Ble hentet i helikopter etter stygt Fall: Sesongen over for norsk alpinist

Dårlige nyheter for Adrian Smiseth Sejersted..

E24 - Igår: 10:35

Tungt Fall for inntjeningen til tankskipene

Tankmarkedet har fått seg en knekk etter knallstarten på det nye året. Analytiker venter mer kollaps, men: – Fortsatt historisk høyt nivå..

VG - Igår: 13:12

Nå kommer finværet i Sør-Norge

Fredag startet med grått vær, men når helgen kommer er det bare å finne frem solbrillene – i hvert Fall i sør i landet..

Aftenposten - Igår: 12:30

Nordmann falt stygt - fløyet bort i helikopter

Adrian Smiseth Sejersted ble hentet i helikopter etter et stygt Fall i kombinasjonsrennet i Wengen fredag. Østerrikske Matthias Mayer var i egen klasse..

Aftenposten - Igår: 12:30

Nordmann falt stygt – fløyet bort i helikopter

Adrian Smiseth Sejersted ble hentet i helikopter etter et stygt Fall i kombinasjonsrennet i Wengen fredag. Østerrikske Matthias Mayer var i egen klasse..

VG - Igår: 11:58

Sejersted fraktet bort med helikopter – til sykehus etter Fall

Skadeomfanget er ikke kjent etter at Adrian Smiseth Sejersted (25) kjørte ut og ble hentet ut med helikopter under dagens superkombinasjon i Wengen..

VG - Igår: 11:58

Sejersted fikk hjernerystelse etter stygt Fall i utforløypa

Skadeomfanget er ikke kjent etter at Adrian Smiseth Sejersted (25) kjørte ut og ble hentet ut med helikopter under dagens superkombinasjon i Wengen. Han pådro seg en hjernerystelse..

VG - Igår: 11:58

Sejersted forslått, men uten alvorlige skader etter stygt Fall

Adrian Smiseth Sejersted (25) slapp unna alvorlige skader da han kjørte ut og ble hentet ut med helikopter under dagens superkombinasjon i Wengen, men kan ha pådratt seg en lettere hjernerystelse..

NRK - 15 Jan 20 kl. 17:43

Ny russisk statsminister foreslått

President Vladimir Putin har foreslått Mikhail Misjustin som Russland sin nye statsminister. Misjustin er i dag sjef for det russiske skattevesenet. Han tar i så Fall over etter Dmitrij Medvedev som gjekk av saman med resten av regjeringa onsdag..

E24 - 05 Jan 20 kl. 13:37

Norsk elbilboom avhenger av Europa: Kan bli både ventelister og priskrig

Elbilboomen i Norge avhenger av hvor raskt salget stiger i Europa, ifølge bilbransjen. I verste Fall kan kundene havne på venteliste, og i beste Fall blir det priskrig og billigsalg..

NRK - 10 Jan 20 kl. 07:07

Færre druknet i 2019

Tall fra Redningsselskapets viser at 86 personer omkom i drukningsulykker i fjor, mot 102 året før. Drukning i forbindelse med bading og etter Fall fra land eller brygge er ulykkestypene med størst nedgang..

NRK - 31 Dec 19 kl. 10:20

Kraftig Fall i straumprisane

Nedbør og mildvêr har sendt straumprisane nedover på tampen av 2019, skriv DN. Utsiktene for nyåret ser nå betre ut enn tidlegare. Prisen Fall gjennom helga til 31 euro per megawattime.

NRK - 09 Jan 20 kl. 05:00

Nytt Fall for Venstre på måling

Venstre Faller med 1,2 poeng til 2,3 prosent på en ny meningsmåling fra Norstat for Aftenposten og NRK. De store vinnerne på målingen er Arbeiderpartiet og Høyre, som begge går kraftig fram. Både Frp, Sp og MDG går tilbake..

VG - 09 Jan 20 kl. 00:12

Faren over – for denne gang

At president Donald Trump unngår å svare militært på Irans siste rakettangrep gjør at verden kan puste litt lettere. I hvert Fall for en stakket stund..

NRK - 07 Jan 20 kl. 16:33

USAs import Faller

USAs handelsunderskudd krympet i november til sitt laveste nivå på tre år. For første gang på seks år er USA på vei mot et Fall i det årlige handelsunderskuddet, noe som er et viktig mål for president Donald Trump og hans aggressive handelspolitikk..

NRK - 07 Jan 20 kl. 14:14

Kraftig Fall i tysk klimautslipp

Utslippene av klimagasser i Tyskland falt med hele 6,5 prosent i fjor, ifølge den tyske tankesmien Agora Energiewende. Hvis tallene stemmer, har Tyskland kuttet omtrent like mye klimagasser som Norge slipper ut i løpet av et helt år..

VG - 06 Jan 20 kl. 17:06

TV-anmeldelse «Mannen som falt»: Et Fall – og en løsning?

Selvmord? Ulykke? Politisk motivert mord?

P4 - 07 Jan 20 kl. 19:27

Bilbrann dekkes av kasko

Det er i hvert Fall en liten trøst for de som har mistet bilene sine i brann i dag at dette er dekket av forsikringene - hvis du har kasko eller delkasko. Men for den aller minste forsikringstypen, som da er bare ansvarsforikring, er ikke bilbrann dekket, opplyser IF ttil VG..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 05:32

Sjokkmåling for Venstre: Bare hver femte V-velger fra 2017 vil stemme på partiet i dag

Venstre opplever dramatisk Fall i velgerlojalitet – fra et allerede svært lavt nivå. Bare 20 prosent av dem som stemte Venstre ved forrige stortingsvalg vil gjøre det igjen..

Aftenposten - 05 Jan 20 kl. 18:58

I ruinene av Den islamske staten – del 1

DOKUMENTARSERIE: De menneskelige tragediene etter IS’ Fall er enorme. Terrorstaten kontrollerte på det meste en tredjedel av landområdene i Irak, og tiltrakk seg mer enn 40.000 fremmedkrigere fra hele verden.

P4 - 08 Jan 20 kl. 21:19

Flertallet har ikke tillit til Trump

Verdens befolkning har ikke tillit til USAs president Donald Trump. I alle Fall ikke de spurte i en måling Pew Research Center har gjort i 33 land. Der svarer 64 prosent at de ikke har tillit til at Trump tar riktige utenrikspolitiske beslutninger.

P4 - 07 Jan 20 kl. 19:41

Stor medlemsvekst for MDG og Rødt

Rødt har doblet medlemstallet sitt på to år. I 2017 var tallet 4.540, i fjor var det økt til 9.

Aftenposten - 05 Jan 20 kl. 10:04

Norge tar grep før omstridt etappe: – Skal teppebombe dalen med stavposter

På den dramatiske sistedagen av Tour de Ski kan det forventes knall, Fall og stavbrekk. Norge hanker inn hjelp fra sponsorer for å få nok støttepersonell i løypen..

Aftenposten - 04 Jan 20 kl. 19:47

Her er uenighetene som kan velte Oslopakke 3

I løpet av våren skal den store bompengeavtalen i Oslo og Viken reforhandles. Her er seks spørsmål som skaper problemer og i verste Fall kan velte forhandlingene helt..

P4 - 06 Jan 20 kl. 06:07

Lover hevn etter generaldrap

Den nye lederen av den iranske Revolusjonsgardens eliteenghet lov hevn mot USA. Esmail Qaani tar over etter Qasem Soleimani som ble drept i en amerikansk droneangrep i Irak før helgen. I et intervju med iransk TV sier han det det helt sikkert vil bli en hevn.

Aftenposten - 02 Jan 20 kl. 22:48

Liverpool fortsatte den elleville rekken: Disse gjeve rekordene kan stå for Fall

Liverpool nekter å la seg bremse i jakten på Premier League-tittelen..

Dagbladet - 30 Dec 19 kl. 20:16

Overlevde Fall på 60 meter

Kvinnen (32) var opptatt med mobilen sin, og så ikke stupet. Etter Fallet ble hun liggende i 13 timer før hun fikk hjelp..

Aftenposten - 02 Jan 20 kl. 17:18

Betaler deler av lønna hvis erkerivalen henter TILs største profil: Glimt-investor møtte Gamst i Bodø på julaften

Morten Gamst Pedersen blir Bodø/Glimt-spiller. I hvert Fall hvis Benn Eidissen får viljen sin..

NRK - 31 Dec 19 kl. 10:20

Kraftig Fall i strømprisane

Nedbør og mildvêr har sendt strømprisane nedover på tampen av 2019, skriv DN. Utsiktene for nyåret ser nå betrakteleg bedre ut enn tidligere..

E24 - 31 Dec 19 kl. 10:32

Kraftig Fall i strømprisene

Nedbør og mildvær har sendt strømprisene nedover på tampen av 2019. Utsiktene for nyåret ser nå betraktelig bedre ut enn tidligere..

P4 - 31 Dec 19 kl. 10:24

Kraftig Fall i strømprisene

Nedbør - som gjør at vi trenger mindre oppvarming - og mildvær som smelter snø og fyller opp vannmagasinene - har gjort strømmen betydelig billigere på tampen av 2019. Og utsiktene for nyåret er også langt mer positive for forbrukerne enn tidligere antatt. Kraftanalytiker Marius Holm Rennesund sier til til Dagens Næringsliv at bare gjennom helgen falt strømprisen med nesten tjue prosent..

Aftenposten - 22 Dec 19 kl. 20:05

Warholm: – Gavene kjøper jeg i beste Fall lillejulaften!

Hytte-jul i Nordfjord på verdensmester Karsten Warholm..

NRK - 21 Dec 19 kl. 18:23

Mobil under lading ga dynebrann

Det har vært to dynebranner på et halvt døgn i Bergen og omegn. I hvert Fall den ene skyldtes mobil som lå på lading. Brannvesenets generelle råd til publikum er å la være å lade telefoner uten tilsyn..

VG - 22 Dec 19 kl. 11:32

Ny sprintfiasko for kvinnene: – Svenskene setter Norge på plass

Lørdag ble det knall og Fall for de norske kvinnesprinterne. Søndag fikk Maiken Caspersen Falla og Ane Appelkvist Stenseth juling av svenskene på lagsprinten..

Aftenposten - 18 Dec 19 kl. 11:15

Når statsråden ikke vil snakke. (Ikke med oss, i alle Fall.) | Einar Tho

Er det greit at helseminister Bent Høie nekter å la seg intervjue av Haugesunds Avis, men svarer Aftenposten umiddelbart?.

E24 - 20 Dec 19 kl. 06:46

Norges Bank om oljeinvesteringene fra 2021: – En naturlig avdemping

Norges Bank jekker opp anslagene for veksten i oljeinvesteringene i 2020, men ser fortsatt for seg Fall i 2021 og 2022. – En naturlig avdemping, sier sentralbanksjef Øystein Olsen..

P4 - 17 Dec 19 kl. 09:56

Fall i bilsalget i hele verden

Bilsalget Faller i hele verden. Nedgangen er størst i Kina, der har salget falt med 8 prosent, melder Finansavisen. Færre kjøper også nye biler i USA, Europa og Japan.

Aftenposten - 15 Dec 19 kl. 17:52

Nordmann ut på båre etter Fall: – Nei, nei, nei!

Marius Lindvik leverte karrierebeste med 3.-plass i verdenscuprennet i Klingenthal, men resultatet kom delvis i skyggen av skaden til Thomas Aasen Markeng..

NRK - 16 Dec 19 kl. 12:47

Tina Bru kan bli nestleiar

Tina Bru rykker stadig nærmare vervet som nestleiar i Høgre. Det skriv Dagbladet. Bru vil i så Fall erstatta Bent Høie, som har varsla at han ikkje ynskjer attval som nestleiar.

Aftenposten - 15 Dec 19 kl. 17:52

Nordmann ut på båre etter Fall: – Veldig ubehagelig

Thomas Aasen Markengs skade satte en god norsk omgang i Klingenthal i skyggen søndag. Hopperen fra Lensbygda ble båret ut av bakken..

Aftenposten - 15 Dec 19 kl. 17:52

Norsk talent ut på båre etter Fall: – Nei, nei, nei!

Marius Lindvik leverte karrierebeste med 3.-plass i verdenscuprennet i Klingenthal, men resultatet kom delvis i skyggen av skaden til Thomas Aasen Markeng..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt