Facebookside

Torsdag, 04 Mars, 00:45

Nyheter om Facebookside

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 20 feb. 21 kl. 15:11

MGP-Jorn måtte fjerne innlegg på fra Facebook

I et innlegg på sin egen Facebookside oppfordret Metallartisten Jorn utenlandske fans til å lage bruker og stemme på han under MGP-finalen i kveld..

VG - 20 feb. 21 kl. 15:11

MGP-Jorn måtte fjerne Facebook-innlegg

I et innlegg på sin egen Facebookside oppfordret Metallartisten Jorn utenlandske fans til å lage bruker og stemme på han under MGP-finalen i kveld..

NRK - 07 jan. 21 kl. 17:02

Trump utestengt i to veker

President Donald Trump er utestengt frå Facebook i to veker, det skriv Facebook-sjef Mark Zuckerberg på si eiga Facebookside. Han er også mellombels stengt ute frå Twitter og Instagram..

NRK - 07 jan. 21 kl. 17:02

Trump utestengt på ubestemt tid

President Donald Trump er utestengt frå Facebook på ubestemt tid, men i minst to veker, det skriv Facebook-sjef Mark Zuckerberg på si eiga Facebookside. Han er også mellombels stengt ute frå Twitter og Instagram..

NRK - 01 des. 20 kl. 10:41

Byrådslederen testet negativt

Roger Valhammer, byrådsleder i Bergen, testet negativt for korona. Det forteller han på sin Facebookside. Valhammer ble forkjølet i helgen, og tok en test som følge av dette.

NRK - 27 sep. 20 kl. 11:46

Ingen tilsette smitta

Seks tilsette ved Åkrafjordtunet har testa negativt for covid-19. Det melder Åkrafjordtunet på si eiga Facebookside. Dei seks har vore i karantene etter at storparten av eit reisefølge frå Stavanger som var innom kafeen, fekk påvist korona..

P4 - 31 aug. 20 kl. 05:19

Tyrkia fordømmer SIAN-markering

Tyrkia fordømmer markeringen til den anti-islamiske gruppa SIAN i Oslo i helgen. Det er Tyrkias ambassade som på sin Facebookside i et innlegg har skrevet at de nå forventer at norske myndigheter tar grep. Lørdag spyttet SIAN på en koran og rev den i stykker under markeringen i Oslo.

NRK - 08 juli 20 kl. 11:06

Skodespelar Grethe Ryen er død

Skodespelar Grethe Ryen er død, 70 år gammal. Det skriv Det Norske Teatret på si Facebookside. Ho har dei siste åra vore alvorleg sjuk.

NRK - 02 juli 20 kl. 14:58

Problemer med Vipps

Betalingsløsningen Vipps har problemer. På sin Facebookside skriver de om problemer som gjør at betalinger i Vipps feiler. Det gjelder både vennebetaling og betaling til bedrifter.

VG - 12 april 20 kl. 13:48

Urimelig og ulogisk fra Senneset

I en video på vg.no og på egen Facebookside har Aftenposten-kommentator Ingeborg Senneset sluppet løs sin indre, moralistiske dommer. Konklusjon: De som gikk tur i Oslomarka skjærtorsdag håner landets helsepersonell..

P4 - 15 mars 20 kl. 13:04

Erna holder pressekonferanse for barn

Det er mange som er litt usikre for tiden - og ikke minst gjelder det barna. Så i morgen skal statsminister Erna Solberg ha en egen pressekonferanse for barn om koronaviruset. Nå er jo både skoler og barnehager stengt fra i morgen.

NRK - 20 feb. 20 kl. 21:12

Snøras i Nordkapp kommune

Elleve personer er fraktet ut fra Skarsvågrevva og Skipsfjorden på grunn av ras og stengte veier. Alle er fraktet ned til Kamøyvær, hvor Kamøyvær bygdelag har tatt hånd om dem, melder Nordkapp kommune på sin Facebookside..

P4 - 17 nov. 19 kl. 15:08

- Homofile er utsatt for uakseptable overgrep

Overgrepene enkelte homofile har blitt utsatt for av mennesker som hevder å utføre Guds vilje er uakseptable. Det skriver statsminister Erna Solberg på sin Facebookside i dag. Hun sier videre at enkelte av overgrepene kan være ulovlig, og hun mener vi må se nærmere på dette.

P4 - 19 mai 19 kl. 12:25

Flere mener Norge er den virkelige vinneren

En rekke personer mener Norge ble snytt for seieren i Eurovision, og tyr til sosiale medier for å si sin mening. På Eurovision Song Contest sin Facebookside ble det i natt lagt ut et innlegg med resultatene av finalen, og i kommentarfeltet mener mange at Norge burde vunnet, men ble snytt av juryen. Keiino lå på 15.

NRK - 14 feb. 18 kl. 11:50

Kulturminister kritiserer danskene

Den danske kulturministeren, Mette Bock, kritiserer dansker på sin Facebookside for hykleri når de hyller prins Henrik etter hans død, men mobbet ham mens han levde, melder NTB..

NRK - 01 jan. 18 kl. 21:38

Giske sier han er enig i beslutning

– Slik situasjonen er, ser jeg det som umulig å utøve oppgavene som nestleder i Arbeiderpartiet på en god måte. I samråd med partilederen har jeg derfor kommet til at jeg vil tre tilbake på ubestemt tid, skriver Trond Giske på sin Facebookside..

P4 - 20 des. 17 kl. 21:22

- Varslere blir tatt på alvor

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre sier at han ikke vil kommentere enkeltsaker etter at det i kveld har blitt meldt at nestleder Trond Giske må forklare seg om upassende oppførsel. Det skriver Støre på sin egen Facebookside. Støre understreker at varslere i partiet blir tatt på alvor.

P4 - 17 nov. 17 kl. 10:29

Kristian Valen dømt for polititrusler

Komiker Kristian Valen er dømt til 21 dagers betinget fengsel for trusler mot politiet og for å ha båret en våpenkopi i og rundt bygget han bor i. Borgarting lagmannssrett opprettholder dermed dommen fra Oslo tingrett. 5.

P4 - 04 aug. 17 kl. 08:43

Reklamebyråer vil jobbe gratis for Listhaug

Flere reklamebyråer og filmprodusenter tilbyr seg å jobbe gratis for innvandringsminister Sylvi Listhaug. Listhaug er blant politikerne som skaper mest engasjement på sosiale medier. Likevel har hun takket nei til tilbudene, sier rådgiver Espen Teigen til Dagens Næringsliv.

P4 - 09 juli 17 kl. 15:20

Blå holder stengt etter skyting

Utestedet Blå i Oslo holder stengt i et par dager etter at en 24-åring i natt skjøt fire personer ved utestedet. På deres Facebookside beskriver de dagen som tung. Utestedet skriver at situasjonen er svært alvorlig og at dagens arrangementer vil utgå og at de nå vil bistå politiet i deres arbeid..

NRK - 19 juni 17 kl. 01:04

Nytt tsunamivarsel på Grønland

Politiet på Grønland sender ut nytt varsel om tsunamifare. Folk i området rundt Uummannaq blir oppfordret om å søke opp i landet, skriver Grønlands Politi på sin Facebookside. Minst fire er savnet etter tsunamibølgen etter jordsskjelv utenfor kysten..

P4 - 11 juni 17 kl. 15:24

Kalte Listhaug "jævla rasistkjerring"

Bystyrepolitiker for Arbeiderpartiet i Arendal, Gjermund O. Bjørnhaug, kaller Sylvi Listhaug en «jævla rasistkjerring» på ministerens Facebookside natt til i dag, Arendal-politikeren nekter å beklage utspillet, som han sier til VG at han står 100 prosent inne for. Han skjønner at folk kan reagere på språkbruken, men sier innlegget han kommenterte - som handlet om særfordeler til flyktninger - bare er et av flere fra Listhaug som fremmer rasisme.

NRK - 19 april 17 kl. 14:53

AfD-leder trekker seg før valget

Lederen for høyrepartiet Alternativ for Tyskland (AfD), Frauke Petry, vil ikke lede partiet under valgkampen til høsten. Det kunngjorde hun i en video på sin Facebookside nå i ettermiddag. Det har i det siste vært mye uro innad i partiet..

P4 - 09 feb. 17 kl. 18:36

Krf-nei til et tredje kjønn

KrF sier det er uaktuelt å innføre en tredje kjønnskategori slik Arbeiderpartiet åpner for. Leder i KrF, Knut Arild Hareide skriver på sin egen Facebookside at kjønnskategoriene mann og kvinne er grunnleggende for både familie og samfunn, og at det er en skivebom å bestrebe å få kjønnsnøytralitet. Han utdyper til NRK at de heller vil ha tiltak som treffer mennesker med utfordringer rundt sin kjønnsidentitet..

P4 - 05 jan. 17 kl. 16:23

- Uansvarlig å ta imot 100 000

Det er helt uansvarlig å ta imot 100 000 flyktninger som tidligere statsråd Victor Nordmann har foreslått, det skriver innvandringsminster Sylvi Listhaug på sin egen Facebookside. Listhaug skriver at det vil medføre dramatiske konsekvenser for Norge på både kort og lang sikt, og at Norge allerede har store utfordringer med å integrere alle de som har kommet til nå..

P4 - 26 nov. 16 kl. 22:12

Vipps virker igjen

Betalingsappen Vipps virker igjen. Ved 22-tiden opplyste Vipps på sin egen Facebookside at tjenesten igjen kunne brukes, men at det fortsatt kan være litt småfeil. To millioner nordmenn har lastet ned betalingsappen og ble rammet da en teknisk feil gjorde at brukerne ble stengt ute.

P4 - 22 nov. 16 kl. 10:32

- Skjønner hvis noen føler seg lurt

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug skriver på sin Facebookside at hun skjønner dersom folk føler seg lurt av stuntet mot henne på Facebook i går. Folk har donert 2,6 millioner kroner til NOAS etter at skuespiller Kristoffer Joner i går oppfordret til å gi 100 kroner til organisasjonen i Listhaugs navn. I dag kom det fram at NOAS og et reklamebyrå sto bak etter å ha fått godkjent stuntet av Joner..

P4 - 11 sep. 16 kl. 11:05

14 hunder døde på kennel i Canada

Minst 14 hunder døde etter en feil i varmesystemet på en kennel i Canada. Feilen skal ha gjort at det strømmet varme inn i lokalene over lengre tid. Kennelen skriver på sin egen Facebookside at de har vært i kontakt med hundeeierne, og at det er satt igang etterforskning av hendelsen..

NRK - 22 juli 16 kl. 08:13

– Angi de som støtter Gülen

På en Facebookside i Sverige for støttespillere til det tyrkiske regjeringspartiet AKP, oppfordres det til å rapportere personer og organisasjoner som støtter det som omtales som Fethullah Gülens terrororganisasjon, melder Sveriges Radio skriver NTB..

P4 - 12 juli 16 kl. 06:23

-Stoltenberg bombet Libya ulovlig

Norges bombing av Libya i 2011 var ulovlig. Det mener Thorbjørn Jagland som nå trekker Jens Stoltenberg inn i Irak-debatten. Den krasse kritikken kommer fra sjefen for Europarådet på sin private Facebookside i følge Dagens Næringsliv.

P4 - 07 juli 16 kl. 15:19

Hjertesvikt for Lars Lillo-Stenberg

Vokalisten i DeLillos, Lars Lillo-Stenberg er lagt inn på sykehus med hjertesvikt. På bandets Facebookside står det at 54-åringen skal igjennom en operasjon, og at han etter forholdene er i god form. Hele DeLillos' sommerturne må imidlertid trolig avlyses..

P4 - 06 juni 16 kl. 09:47

Styret i Islamsk Råd trekker seg

Hele styret i Islamsk Råd trekker seg. Det gjør de etter at styrets oppsigelse av generalsekretær Mehtab Afsar ble forkastet i et rådsmøte. Styreleder Ghulam Abbas skriver på sin Facebookside at styret i en lang periode har avdekket alvorlige mangler i arbeidet til Afsar - og at det har svekket omdømmet til Islams Råd.

P4 - 19 feb. 16 kl. 12:13

Trøbbel hos Telenor

Telenor har problemer med mobilnettet og kunder får verken ringt eller mottatt samtaler. Problemene oppsto like før klokka 12 i dag. Selskapet skriver på sin Facebookside at de jobber med saken..

VG - 09 jan. 16 kl. 10:02

Sammie ble hugget i halsen: – Flaks at jeg avverget dødelige hugg

Svenske Sammie Olovsson havnet på sykehus etter angrepet på et turisthotell i Egypt fredag kveld. På sin Facebookside skriver 27-åringen at tilstanden er stabil tross fire knivstikk..

NRK - 19 des. 15 kl. 14:48

– Ingen savnet etter snøskredet

Sysselmannen på Svalbard har på nåværende tidspunkt ikke mottat meldinger om savnede personer etter snøskredet i Longyearbyen. Det skriver Sysselmannen på sin Facebookside klokken 14.40..

Aftenposten - 28 sep. 15 kl. 14:26

Trond Giske og Haddy N'jie venter baby

Det skriver artisten på sin egen Facebookside..

Aftenposten - 13 sep. 15 kl. 17:14

Svensk politimann med gripende hjertesukk om asylbarn

Hva faen holder vi på med? spør politimannen «Tobbe» i et innlegg som ble delt på politiet i Lunds Facebookside søndag..

Dagbladet - 10 sep. 15 kl. 15:38

100.000 facebook-likes!

Facebook blir en stadig viktigere kanal for spredning av stoffet vårt, og vi har opplevd en eventyrlig vekst. Nå har vi nådd 100.000 følgere på dagbladet meningers Facebookside..

P4 - 28 aug. 15 kl. 05:35

Facebook med en milliard brukere

For første gang har en milliard brukere logget på Facebook i løpet av en og samme dag. Dette skjedde sist mandag, skriver grunnlegger Mark Zuckerberg på sin egen Facebookside. Skaperen av Facebook mener det er en stor milepæl at en av sju personer i verden bruker det sosiale mediet på en og samme dag..

Aftenposten - 28 aug. 15 kl. 00:01

Facebook med en milliard brukere

For første gang har en milliard brukere brukt Facebook på en og samme dag. -Det er første gang vi har passert denne milepælen, skriver grunnleggeren Mark Zuckerberg på sin egen Facebookside..

P4 - 27 aug. 15 kl. 14:00

Riise opprørt over Lundekvam

John Arne Riise reagerer på påstander i Claus Lundekvams nye bok, "En kamp til". I boken skriver Lundekvam blant annet at den mye omtalte krangelen mellom Carew og Riise under en landslagssamling handlet om hvem som hadde flest damer under samling. Ifølge Lundekvam skal Riise ha hatt med seg 3-4 damer på rommet en dag under samlingen.

Aftenposten - 25 aug. 15 kl. 14:05

Frp markedsfører seg med Anundsen-video

Smakebiter fra justisminister Anders Anundsens video «Trygghet i hverdagen» ble lagt ut på Frps Facebookside allerede den 21. august, flere dager før den ble publisert på Justisdepartementets hjemmeside..

NRK - 14 juli 15 kl. 11:26

Jagland: - avtalen viktig for fred

Leiar i Europarådet, Thorbjørn Jagland skriv på si personlege Facebookside at atomavtalen mellom Iran og stormaktene i 5+1-gruppa er enormt viktig for fred i verda..

P4 - 09 april 15 kl. 06:13

Fransk TV-nettverk hacket av IS

En fransk tv-kanal er blitt utsatt for et hackerangrep fra personer som hevder de tilhører IS. Alle TV-sendingene ble stanset, først etter tre timer var tv-kanalen tilbake på lufta. Også kanalens Facebookside ble overtatt av gjerningspersonene.

P4 - 17 jan. 15 kl. 22:37

Oktay Dahl melder seg ut av Høyre

Den profilerte Høyrepolitikeren André Oktay Dahl melder seg ut av Høyre. 39-åringen begrunner på sin Facebookside utmeldelsen med at han aldri har passet inn, melder Romerikes Blad. Han vil ikke utdype overfor avisen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt