FBI

Lørdag, 26 September, 05:21

Nyheter om FBI

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 27 aug. 20 kl. 11:53

En av FBI mest ettersøkte pågrepet

En av FBI mest ettersøkte personer er nå pågrepet. Yaser Abdel Said drepte sine tenåringsdøtre i Texas i 2008, og rømte fra åstedet. I 2014 ble han satt på FBIs liste over de ti mest ettersøkte personene.

NRK - 27 aug. 20 kl. 11:49

FBI-ettersøkt mann arrestert

Yaser Abdel Said, som sto på lista til FBI over dei ti mest ettersøkte personane i USA, vart onsdag arrestert i Texas, skriv FBI på nettsidene sine. Mannen var ettersøkt for drap på dei to tenåringsdøtrene sine 2008..

NRK - 20 sep. 20 kl. 04:06

Tror giftbrev ble sendt fra Canada

FBI tror at giftbrevet med ricin, som ble forsøkt sendt til president Donald Trump, ble sendt fra Canada. Canadas føderale politi RCMP bekrefter til CBC at de er bedt om å bistå FBI i etterforskningen..

Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 07:17

Trump med utspill mot FBI-sjefens trusselvurderinger før valget

USAs president Donald Trump retter kritikk mot FBI-sjef Christopher Wray for å ha pekt på Russland og høyreorienterte militsgrupper som trusler mot valget..

NRK - 19 sep. 20 kl. 05:59

Trump med utspill mot FBI

USAs president Donald Trump retter kritikk mot FBI-sjef Christopher Wray for å ha pekt på Russland og høyreorienterte militsgrupper som trusler mot valget. Trump mener at Wray heller burde pekt på Kina og grupperinger på venstresiden..

VG - 12 sep. 20 kl. 02:28

FBI ut mot feilinformasjon om massive skogbranner

På sosiale medier spres rykter om at det er antifascistiske aktivister som har startet skogbrannene – som ild i tørt gress. Nå slår FBI tilbake mot ryktene..

P4 - 11 sep. 20 kl. 11:22

Norsk gutt tiltalt for skoletrusler

En norsk tenåring er tiltalt for trusler om skoleskyting, etter å ha blitt avslørt av FBI. Sommeren 2018, da gutten var 15 år gammel, skrev han i en chattetjeneste på internett at han ville dra på skolen med våpen og bomber. Dette skal ha blitt fanget opp av FBI, og han er tiltalt for å ha fremsatt grove trusler mot forsvarsløse personer..

Aftenposten - 19 aug. 20 kl. 23:16

Tidligere FBI-jurist tilstår å ha endret dokument under Russland-granskingen

En tidligere FBI-jurist har erkjent å ha endret et dokument knyttet til hemmelig overvåking av en tidligere Trump-rådgiver under Russland-granskingen..

NRK - 19 aug. 20 kl. 19:45

FBI-advokat innrømmer forfalskning

Tidligere FBI-advokat, Kevin Clinesmith, innrømmer ifølge Reuters å ha forfalsket en e-post som legitimerte granskingen av forbindelsene mellom Russland og valgkampen til USAs president Donald Trump. Det melder Reuters..

NRK - 13 aug. 20 kl. 16:36

FBI med i etterforskinga

Ein representant for amerikanske styresmakter seier at FBI skal verte med i etterforskinga av eksplosjonen i Beirut førre veke, melder AP. Frå før skal også libanesiske og internasjonale etterforskarar undersøke eksplosjonen..

NRK - 07 juli 20 kl. 17:05

Mange saker knyttet til Kina

Nesten halvparten av rundt 5000 aktive FBI-saker som skal motvirke spionasje, er knyttet til Kina, sier en FBI-direktør til Reuters. Det betyr at FBI åpner en slik sak knyttet til Kina hver tiende time, ifølge nyhetsbyrået..

VG - 11 sep. 20 kl. 13:21

Norsk 15-åring fanget opp av FBI: Tiltalt for grove trusler

På et diskusjonsforum skal en 15 år gammel gutt ha skrevet at han ville drepe klassekameratene og at han skulle ta med bomber og våpen på skolen..

Dagbladet - 11 sep. 20 kl. 12:46

Norsk 15-åring avslørt av FBI

Den 15 år gamle gutten ble avslørt da han skrev at han ønsket å skyte andre på skolen, melder NRK. Nå skal saken opp i retten, og gutten nekter straffskyld..

Aftenposten - 03 sep. 20 kl. 16:36

I 2016 ble Putin anklaget for å hjelpe Donald Trump. Nå gjør russerne det igjen, advarer Facebook og Twitter.

En ny nettavis gir inntrykk av å ligge langt til venstre i amerikansk politikk. I virkeligheten skal den hjelpe Donald Trump med å vinne valget, ifølge FBI..

VG - 27 aug. 20 kl. 12:38

Siktet for æresdrap på døtrene – tatt etter 12 år på rømmen

Tolv år etter at han skal ha skutt og drept sine to døtre, ble Yaser Abdel Said (63) torsdag pågrepet av FBI i Justin nord i Texas..

NRK - 21 juli 20 kl. 00:07

Hovedmistenkt i drap på dommer død

FBI har navngitt en hovedmistenkt etter drapet på sønnen til den føderale dommeren Esther Sala i USA. FBI opplyser at hovedmistenkte er død, skriver BBC. Også mannen til dommeren ble skadet i angrepet som fant sted søndag, og skal være hardt skadd.

NRK - 16 juli 20 kl. 19:57

Reuters: FBI etterforsker hacking

FBI etterforsker hackingen av flere Twitter-kontoer, opplyser kilder til Reuters. En rekke kjendiser, blant dem Barack Obama og Bill Gates, ble hacket i en bitcoin-svindel onsdag..

NRK - 14 aug. 20 kl. 17:53

Sier seg skyldig i forfalskning

En tidligere FBI-advokat vil si seg skyldig i å ha forfalsket et dokument under etterforskningen av båndene mellom Russland og Donald Trumps presidentkampanje i 2016. Det melder The New York Times..

NRK - 14 aug. 20 kl. 17:53

Vil si seg skyldig i forfalskning

En tidligere FBI-advokat vil si seg skyldig i forfalskning av et dokument under etterforskningen av båndet mellom Russland og Trumps presidentkampanje i 2016, ifølge The New York Times. Kevin Clinesmith er tiltalt for å ha gitt falsk forklaring..

VG - 09 juli 20 kl. 14:03

FBI: Kina presser dissidenter hjem fra USA

Ifølge FBI skal en kinesisk utvandrer ha fått to alternativer: reise hjem til Kina – eller ta sitt eget liv. PST utelukker ikke at det kan skje i Norge også..

Dagbladet - 06 aug. 20 kl. 13:08

Youtube-stjerna ransaket av FBI

Myndighetene kom ut fra Calabasas-hus med en rekke våpen..

VG - 06 aug. 20 kl. 10:57

Jake Pauls hus undersøkt av FBI

Onsdag tok flere agenter seg inn i youtuberens villa i Calabasas i California. Flere skytevåpen skal ha blitt konfiskert. Det melder flere amerikanske medier..

NRK - 24 juni 20 kl. 06:47

FBI: Ikke hatkriminalitet i NASCAR

Den amerikanske bilrace-organisasjonen NASCAR reagerte da en renneløkke ble funnet i depotet til Bubba Wallace, den eneste svarte føreren i serien. FBI slår fast at tauet hadde ligget i depotet lenge, og ikke var en ytring mot Wallace, melder ABC..

Dagbladet - 21 juli 20 kl. 03:43

«Anti-feministisk» advokat funnet død - drapsmistenkt

Den profilerte advokaten Roy Den Hollander er funnet død. FBI mistenker at han sto bak drapet på sønnen til en føderal dommer..

Dagbladet - 17 juli 20 kl. 10:09

Twitter kalles inn på teppet

Twitter må forklare seg for det amerikanske Senatet etter at flere offentlige personer og amerikanske kjendiser denne uken ble hacket. FBI vil undersøke saken..

Aftenposten - 14 juli 20 kl. 05:59

Ghislaine Maxwell motsatte seg pågripelse

Ghislaine Maxwell, tidligere partner og venn av avdøde Jeffrey Epstein, ignorerte ordre fra FBI da hun ble pågrepet, sier påtalemyndigheten..

NRK - 14 juli 20 kl. 04:13

Maxwell sette seg imot arrestasjon

Ghislaine Maxwell, tidlegare partnar og venn av avdøde Jeffrey Epstein, ignorerte ordre frå FBI da ho vart arrestert, seier påtalestyresmakta. Agentar frå det føderale politiet måtte bryte opp døra til bustaden hennar da dei arresterte ho 2. juli..

VG - 14 juli 20 kl. 01:51

Avslører detaljer om pågripelsen av Ghislaine Maxwell: Prøvde å flykte fra FBI-agentene

Påtaleyndigheten mener det er en «ekstrem fare» for at Jeffrey Epsteins tidligere assistent og ekskjæreste Ghislaine Maxwell (58) vil prøve å flykte dersom hun løslates mot kausjon..

VG - 14 juli 20 kl. 01:51

Avslører detaljer om pågripelsen av Ghislaine Maxwell: Prøvde å komme unna FBI-agentene

Påtalemyndigheten mener det er en «ekstrem fare» for at Jeffrey Epsteins tidligere assistent og ekskjæreste Ghislaine Maxwell (58) vil prøve å flykte dersom hun løslates mot kausjon..

Dagbladet - 11 juli 20 kl. 11:36

Trusselen fra Kina har aldri vært større

FBI-sjef Christopher Wray sier at spionasje og sabotasje fra Kinas regjering utgjør den største trusselen mot USAs framtid, og tar et knallhardt oppgjør med stormakten..

Dagbladet - 06 juli 20 kl. 15:57

Nye detaljer om pågripelsen

FBI og bevæpnet politi sparket ned døra til overgrepssiktede Ghislaine Maxwell etter ett år i skjul..

NRK - 02 juli 20 kl. 16:07

Maxwell sikta for seks brot

Tidlegare Epstein-partnar Ghislaine Maxwell er sikta av FBI for seks brot, melder Reuters. Blant dei er å ha lokka ein mindreårig til ulovleg seksuell handling. Før han døydde var Epstein sikta for menneskehandel og overgrep mot mindreårige..

Aftenposten - 02 juli 20 kl. 15:42

Jeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell pågrepet

Jeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell ble torsdag pågrepet i New Hampshire og siktet i forbindelse med Epstein-skandalen, ifølge FBI..

P4 - 02 juli 20 kl. 15:45

Tidligere Epstein-partner pågrepet

Jeffrey Epsteins tidligere assistent og kjæreste er pågrepet av FBI. Det melder amerikanske medier. Ghislaine Maxwell er anklaget for å ha rekruttert jenter for Epstein, som før han døde ble siktet for en rekke tilfeller av overgrep mot mindreårige og for menneskehandel.

VG - 02 juli 20 kl. 15:38

Epsteins tidligere assistent og ekskjæreste pågrepet og tiltalt

En av verdens mest ettersøkte kvinner, Ghislaine Maxwell, ble pågrepet av FBI torsdag. Hun er blant annet tiltalt for å ha medvirket til å rekruttere mindreårige jenter til ulovlig seksuell aktivitet..

VG - 02 juli 20 kl. 15:38

Epsteins tidligere assistent og ekskjæreste pågrepet

En av verdens mest ettersøkte kvinner, Ghislaine Maxwell, ble pågrepet av FBI torsdag..

NRK - 02 juli 20 kl. 15:36

Epstein: tidlegare partnar pågripen

Den tidlegare partnaren til Jeffrey Epstein har blitt arrestert av FBI, ifølge NBC News. Ghislaine Maxwell er skulda for å ha rekruttert jenter for Epstein, som var sikta for fleire tilfelle av menneskehandel og overgrep mot mindreårige..

VG - 02 juli 20 kl. 15:38

Epsteins tidligere assistent og ekskjæreste pågrepet og siktet

En av verdens mest ettersøkte kvinner, Ghislaine Maxwell, ble pågrepet av FBI torsdag..

NRK - 22 mai 20 kl. 22:53

FBI skal granske Flynn-saken

FBI-sjef Christopher Wray har satt i gang en intern gransking av etterforskningen av USAs tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. Han gikk av da det ble kjent at han hadde skjult kontakten han hadde hatt med Russlands USA-ambassadør..

NRK - 24 juni 20 kl. 17:04

Saken mot Flynn blir henlagt

En føderal ankedomstol har beordret henleggelse av saken mot president Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. Flynn tilsto i 2017 å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russlands ambassadør i ukene før Trump ble innsatt..

P4 - 24 juni 20 kl. 17:08

Forkaster anklager mot Flynn

Den føderale ankedomstolen i USA har nå beordret at saken mot Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn henlegges. I 2017 innrømmet Flynn at han løy til FBI om sin kontakt med Russland, og ble dømt til fengsel. Flynn trakk senere tilståelsen, og bare dager før soningen brøt departementet inn i saken og Flynn ble frifunnet..

VG - 24 juni 20 kl. 16:48

Ankedomstol forkaster anklagene mot Michael Flynn

Den tidligere sikkerhetsrådgiveren har tilstått å løyet for FBI. Nå vil en ankedomstol forkaste anklagene..

Aftenposten - 23 juni 20 kl. 21:46

Funn av renneløkke i stjernens garasje vakte reaksjoner. FBI kaster nå helt nytt lys på saken.

Undersøkelser slår fast at det ikke lå hatkriminalitet bak plasseringen av renneløkken i depotet til Nascars eneste svarte fører..

NRK - 14 mai 20 kl. 18:54

FBI etterforsker senator

FBI har beslaglagt telefonen til den fremtredende republikanske senatoren Richard Burr i forbindelse med etterforskningen av aksjehandler han har gjort, melder Los Angeles Times. Burr leder etterretningskomiteen i Senatet..

NRK - 14 mai 20 kl. 18:54

FBI etterforsker sentral senator

FBI har beslaglagt telefonen til den republikanske senatoren Richard Burr i forbindelse med etterforskningen av aksjehandler han har gjort. Burr leder etterretningskomiteen i Senatet, men trekker seg foreløpig fra stillingen, melder New York Times..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt