Etter

Monday, 24 June, 15:32

Nyheter om Etter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 minutter siden

Pilot funnet i live Etter styrt

En av pilotene skal være funnet i live Etter at to jagerfly styrtet nordøst i Tyskland. Det melder nyhetsbyrået DPA. Søket Etter den andre jagerflypiloten fortsEtter.

P4 - 5 timer siden

Døde Etter badeulykke i Lofoten

Gutten som har vært innlagt på sykehus med kritiske skader Etter en badeulykke i Kabelvåg 7. juni, døde i helgen. Det opplyser politiet til Lofotposten.

P4 - Igår: 21:50

LEttere skadet Etter flystyrt

To menn er lEttere skadet Etter flystyrten i Mandal i Ettermiddag. Det opplyser Sørlandet sykehus. Den tredje personen som ble hentet opp av sjøen Etter ulykken er sendt til Ullevål sykehus i Oslo, og tilstanden er foreløpig ikke kjent.

P4 - 17 timer siden

Småfly styrtet Etter kort tid

Småflyet som styrtet i sjøen utenfor Mandal i går skal ha styrtet kort tid Etter at det tok av. Det viser Havarikommisjonens undersøkelser så langt, melder VG. De har snakket med to av de tre som var ombord.

Aftenposten - 5 timer siden

Gutt døde Etter badeulykke i Lofoten

En gutt som har vært innlagt på sykehus Etter en badeulykke i Kabelvåg 7. juni, døde av skadene i helgen..

VG - 5 timer siden

Gutt døde Etter badeulykke i Lofoten

En gutt som har vært innlagt på sykehus Etter en badeulykke i Kabelvåg 7. juni, døde av skadene i helga..

P4 - 18 timer siden

Banket opp Etter pride

En 26 år gammle mann skal ha blitt banket opp av tre menn Etter Pride paraden i Oslo i går fordi han var homofil. Han forteller til Dagbladet at de skal ha sagt skjeldsord til ham samtidig som han ble utsatt for vold. Han skal ha fått brudd i armen og hjernerystelse Etter hendelsen.

NRK - 6 timer siden

Bassenget tømt på Askøy

Høydebassenget på Øvre Kleppe på Askøy er nå tomt for vann, Etter pumpejobben som ble gjort i helgen. I dag skal geologer gå inn i bassenget for å vurdere fjellet og se Etter sprekker som kan ha ført til at drikkevannet fikk bakterier i seg..

NRK - 9 timer siden

24 døde Etter bygningskollaps

Redningsarbeidere lette mandag fortsatt Etter døde i ruinene av blokka som raste over opptil 50 sovende arbeidere i byen Sihanoukville i Kambodsja. Dødstallet har mandag steget til 24 personer. Et tilsvarende antall mennesker er meldt skadd..

NRK - 16 timer siden

En til akuttmottak Etter brann

En person har pustet inn røyk og ble sendt til akuttmottak Etter en brann på Saupstad i Trondheim. Det brant i en leilighet i en blokk, men brannen er slukket nå..

NRK - 19 timer siden

Syklist til sykehus Etter kollisjon

En syklist er fraktet til sykehus Etter å ha kollidert med en bil i Larvik søndag. Han skal ikke være alvorlig skadd, sier politiet til NTB..

Dagbladet - 19 timer siden

- Ble kalt «soper» og banket opp Etter Pride-paraden

Alexander Schei (26) hevder seg utsatt for hatkriminalitet Etter Pride-paraden i Oslo..

P4 - 16 timer siden

Aldvorlig skadet Etter knivstikking

En person er alvorlig skadet Etter å ha blitt knivstuket på Majorstuen i Oslo i kveld. Politiet har flere patruljer på stedet og har pågrepet en person de mistenker står bak. De jobber nå med å finne ut hva som har skjedd..

NRK - 19 timer siden

Sikrer bevis Etter skolebrann

Brannen på taket på Bodøsjøen skole i Nordland ble slukket Etter kort tid, skriver politiet på Twitter. Politiet har startet Etterforskning og jobber med å sikre beviser på taket..

NRK - Igår: 06:52

Til sykehus Etter fall fra båt

En mann i 60-årene er fraktet til sykehus Etter å ha falt ut av en båt ved Tjuvholmen på Hamar. Ifølge politiet var han noe nedkjølt da han ble reddet opp av brannvesenet..

Hegnar.no - Igår: 08:30

Varsler gjennomgang av hele Askøys vannsystem

Askøy kommunes politikere vil undersøke 18 mil med vannrør Etter at 76 personer ble lagt inn på sykehus Etter å ha blitt syke av drikkevannet..

P4 - 5 timer siden

Bassenget tømt på Askøy

Høydebassenget på Øvre Kleppe på Askøy er nå tomt for vann, Etter pumpejobben som ble gjort i helgen. I dag skal geologer gå inn i bassenget for å vurdere fjellet og se Etter sprekker som kan ha ført til at drikkevannet fikk bakterier i seg. Forrige uke ble det avdekket åpne hull, store nok til at både småfugl, mus og rotter kan ha kommet inn.

Aftenposten - Igår: 00:20

Tjærnås-børsen: Hun kåres til Norges beste Etter «genial» pasning

Her er Lars Tjærnås’ vurdering av de norske spillerne Etter seieren mot Australia..

Hegnar.no - Igår: 08:12

17 funnet døde Etter bygningskollaps i Kambodsja

Redningsarbeidere har funnet 17 døde og reddet ut 24 overlevende Etter at en bygning under oppføring kollapset i byen Sihanoukville i Kambodsja lørdag..

NRK - Igår: 20:58

Millionerstatning Etter ulukke

Ein mann i 30-åra er i Sunnhordland tingrett tilkjent 3,7 millionar kroner i erstatning Etter ei arbeidsulukke i 2016, skriv BT. Arbeidaren gjekk til sak mot forsikringsselskapet, som var usamde i at ulukka gav han posttraumatisk stressliding..

Dagbladet - I førrgår: 03:44

Mann antatt omkommet Etter fall fra ferje

Natt til lørdag ble det satt i gang en storstilt redningsaksjon Etter at en mann gikk over bord fra MS «Stavangerfjord». I morgentimene gikk søket over i søk Etter antatt omkommet person..

NRK - Igår: 02:56

Rykker Etter melding om tom båt

Etter at noen fant en tom båt med motoren i gang utenfor Nesøya i Bærum ble det satt i gang et søk. De har funnet en person på et skjær, og sier at ingenting tyder på at det var flere i båten. Personen er fraktet i land..

Aftenposten - Igår: 19:00

Åtte spillere får to på børsen Etter ydmykelsen

Slik vurderer vi Start-spillernes prestasjon Etter tapet mot Notodden..

P4 - 9 timer siden

26 evakuert Etter brann på Mysen

24 beboere ble evakuert Etter brann i en flermannsbolig på Mysen i Østfold. Brannvesenet har nå kontroll på brannen som de fikk melding om rundt klokken halv fem. Da var deler av boligen overtent.

P4 - 9 timer siden

Mann alvorlig skadet Etter knivstikking

En mann i 20-årene er alvorlig skadet Etter å ha blitt knivstukket på Majorstuen i Oslo sent i går kveld. Ifølge politiet skjedde knivstikkingen trolig i en oppgang i en blokk. Operasjonsleder Christian Krohn Engeseth sier en annen mann er pågrepet da politiet kom til stedet.

NRK - I førrgår: 00:39

Trump: – Ikke ute Etter krig

USAs president DOnald Trump sier i et intervju med NBC News at han ikke er ute Etter en krig med Iran. Spenningen mellom de to landene har vært høy Etter at Iran skjøt ned en amerikansk drone..

E24 - 9 timer siden

Skjeggete offshoreansatt fikk sparken – tar saken til retten

Etter 29 år som ansatt i italienske Saipem Drilling ble Kjell Henning Eriksen sagt opp, fordi han nektet å føye seg Etter nye HMS-regler. Saken havner i retten..

Aftenposten - Igår: 07:12

17 funnet døde Etter bygningskollaps i Kambodsja

Redningsarbeidere har funnet 17 døde og reddet ut 24 overlevende Etter at en bygning under oppføring kollapset i byen Sihanoukville i Kambodsja lørdag..

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 19:00

Bli igjen Etter i Toledo, Etter at hordene av dagsturister har dratt

Glem dagsturen. Steder som Toledo oppleves best Etter solnedgang..

Aftenposten - Igår: 08:18

Leteaksjon Etter ung kvinne i Møre og Romsdal

Det er satt i gang en større leteaksjon i Stordal i Møre og Romsdal Etter en ung kvinne som har vært savnet siden midnatt..

Dagbladet - Igår: 08:16

Leteaksjon Etter ung kvinne i Møre og Romsdal

Det er satt i gang en større leteaksjon i Stordal i Møre og Romsdal Etter en ung kvinne som har vært savnet siden midnatt..

P4 - Igår: 07:24

Kritisk skadd Etter flystyrt

En av de tre mennene som ble hentet opp fra sjøen Etter småflystyrten utenfor Mandal i går er livstruende skadd. Det opplyser Ullevål sykehus i Oslo der han nå får behandling, melder NRK. De to andre involverte ble fraktet til Kristiansand sykehus med lEttere skader.

P4 - I førrgår: 06:58

Falt fra ferje

En mann er antatt omkommet Etter at han falt over bord fra passasjerfergen Stavangerfjord utenfor Mandal i natt. Nødetatene iverksatte en omfattende redningsaksjon da meldingen om hendelsen kom rundt klokken halv ett. Temperaturen i vannet var rundt 14 grader, og Etter å ha søkt i rundt fem timer, ble mulighetene for å finne vedkommende i live ansett som for lav, og det søkes nå der\for Etter en antatt omkommet.

NRK - I førrgår: 05:55

Avslutter søk Etter mann på sjøen

Hovedredningssentralen Sør-Norge avslutter søket Etter mannen som gikk over bord mellom Hirtshals og Bergen..

NRK - Igår: 08:11

Leteaksjon Etter ung kvinne

Det er satt i gang en leteaksjon i Møre og Romsdal Etter en ung kvinne som har vært savnet siden midnatt. Hun ble sist sett kl. 18.

VG - Igår: 19:00

Tre personer hentet opp av sjøen Etter flystyrt

Tre personer er hentet opp av sjøen Etter at et småfly styrtet i Skagerak utenfor Mandal..

NRK - I førrgår: 13:47

Fire til sykehus Etter sykkelritt

Politiet i Innlandet melder på Twitter at totalt fire syklister er fraktet til sykehus Etter ulykker ved sykkelrittet Den store styrkeprøven. Ingen er alvorlig skadd..

VG - Igår: 13:29

Den tyrkiske staten gikk Etter dem. Nå håper Erdogans ofre valget vil gi nye tider

ISTANBUL (VG) Etter kuppforsøket, som de ikke hadde noe med, ble de fratatt jobb, pass og sosiale rettigheter. Møt lærerne Tyrkias myndigheter straffet, som nå håper dagens valg kan gjøre en forskjell..

NRK - Igår: 19:22

Småflyet var på politioppdrag

Småflyet som styret utenfor Mandal var på oppdrag for politiet, sier hovedredningssentralen til NRK. Flyet skal ha bistått politiet i et søk Etter en savnet person som falt over bord på et skip tidligere i dag. Personen de søkte Etter er ikke funnet..

Dagbladet - Igår: 02:29

Livstruende skadd Etter flystyrt

Tre menn ble hentet opp fra sjøen utenfor Mandal lørdag kveld, Etter at et småfly styrtet. To av dem ble fraktet til Kristiansand sykehus med lEtter skader, mens den tredje ble fraktet til Ullevål sykehus hvor han behandles for livstruende skader..

VG - 19 timer siden

Berg (21) i tårer Etter Glimt-seier i Stavanger

STAVANGER (VG) (Viking-Bodø/Glimt 3–4) Bodø/Glimt vant lagets første kamp Etter bortgangen til klubblegende Arild Berg (43). Etterpå tørket nevøen Patrick (21) tårer på vei av kunstgresset..

Aftenposten - Igår: 20:31

Merkel maner til hardere kamp mot nynazister Etter drap på politiker

Tysklands statsminister Angela Merkel sier man må trå hardere til mot nynazistiske strømninger Etter en lokalpolitiker ble drept av en mistenkt høyreekstremist..

Hegnar.no - I førrgår: 08:18

Høydebassenget i Askøy tømmes for vann

Etter at høydebassenget i Askøy er tømt, skal geologer gå inn for å se Etter gjennomgående sprekker i fjellet..

NRK - I førrgår: 03:09

Leter Etter savnet i sjøen

Mannskaper leter Etter en person som skal ha gått over bord på en ferge på vei fra Hirtshals til Bergen. Redningsleder Eirik Walle i Hovedredningssentralen Sør-Norge suer til VG at de vil fortsette å lete til det er lyst..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt