Etter

Sunday, 05 April, 11:54

Nyheter om Etter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 6 timer siden

Stanset Etter at skudd ble avfyrt

En mann og en kvinne er arrestert på Sandøya i Vestvågøy kommune i Lofoten Etter at bilen de satt i nektet å stanse for politiet. Politiet bevæpnet seg Etter at det ble hørt skudd fra bilen..

P4 - I førrgår: 17:14

Skadet Etter vold

En person er kjørt til sykehus Etter en voldshendelse i Arendal i Ettermiddag. Skadeomfanget er ikke kjent. Politiet opplyser at de søker Etter gjerningspersonen..

P4 - 23 timer siden

- Forsøkte å kjøre på politiet

Politiet skjøt mot dekkene på en bil på Mosterøy, nord for Stavanger, i dag tidlig, Etter at en person skal ha forsøkt å kjøre på to polititjenestemenn. Væpnet politi rykket ut Etter melding om mannens oppførsel og tisltand. Da de to tok kontakt med mannen, skal han ha forsøkt på kjøre på dem.

P4 - Igår: 17:12

Kritisk til skoleåpning Etter påske

Det vil være krevende å åpne skolene Etter påsken. Det sier leder i Utdanningsforbundet, Steffen Handal til VG. Mange lærere er slitne Etter tre uker med digital undervisning, men er likevel skeptiske til å dra tilbake til skolene fordi de er redde for at det ikke vil være tilfredsstillende smitteverntitlak på plass..

NRK - 7 timer siden

En røykskadd Etter brann på Karmøy

En person er kjørt til sykehus i Haugesund Etter å ha fått i seg røyk da det brøt ut brann i en campingvogn på Torvastad på Karmøy ved midnatt. Brannen spredte seg til kledningen på et bolighus, melder politiet i Sør-Vest..

Aftenposten - 2 timer siden

Krevende nystart for Fagermo: – Livet er tøft og kan være brutalt

Dag-Eilev Fagermo har hatt en vinter med utfordringer Etter at han takket ja til Vålerenga. Farens bortgang kom noen dager Etter at sønnen startet i jobben..

P4 - 21 timer siden

To døde Etter knivangrep

To personer er drept og fem er skadd Etter at en mann angrep folk med kniv i et galleri sør for Lyon i Frankrike i dag. En mann i 30-årene fra Sudan er pågrepet. Motivet for angrepet er ikke kjent..

Aftenposten - Igår: 10:00

Kaster du dem Etter utløpsdato? De fleste tørrvarer har uendelig holdbarhet, med noen unntak

Åtte punkter om maten du kan spise Etter datomerkingen..

VG - 1 time siden

Frøydis (25) ble permittert fire uker Etter at hun begynte i ny jobb

BERGEN (VG) Fire uker Etter at Frøydis Eide (25) begynte i ny kokkejobb, kom permitteringsvarselet. Fredag Ettermiddag la cateringfirmaet hun er ansatt i ned driften på ubestemt tid..

P4 - 13 timer siden

To til sykehus Etter trafikkulykke

To personer er fraktet til sykehus Etter en trafikkulykke på Riksvei 5 ved Sundafjelltunnelen i Sunnfjord. Skadeomfanget er ukjent, opplyser Vest politidistrikt. Det var en personbil med tre personer som kjørte inn i en fjellvegg i tunnelen.

P4 - 45 minutter siden

Vil ikke åpne skolene ennå

Kun 35 prosent av medlemmene i Skolenes landsforbund mener det er trygt å gjenåpne skolene rett Etter påske. Det viser en undersøkelse forbundet har gjennomført. - De ansatte trenger opplæring i smittevern og tid til å drøfte hvordan de kan innrette smittevernet i praksis på sin skole, sier fobundsleder Anne Finborud.

VG - 15 timer siden

Massiv barnehage-motstand mot åpning Etter påske

Bare en av tjue privateide norske barnehager mener det er riktig å åpne for full ordinær drift første uke Etter påske. Samtidig frykter over halvparten av barnehagene at de kan bli presset til å åpne før det er forsvarlig..

VG - 19 timer siden

Kennedy-tragedien: Søket Etter mor og sønn (8) er avsluttet

Søket Etter Robert F. Kennedys barnebarn Meave Kennedy McKean og hennes åtte år gamle sønn, som forsvant under en kanotur, er nå avsluttet..

P4 - 02 Apr 20 kl. 11:25

Fastklemt Etter ulykke

En bussjåfør ble sittende fastklemt Etter en trafikkulykke mellom to busser og en personbil på E39 på Furusetfjellet i formiddag. Sjåføren er nå frigjort. Skademofanget er ikke kjent.

Aftenposten - 15 timer siden

Mann til sykehus Etter trafikkulykke i Mysen

En mann i 30-årene ble fløyet med luftambulanse til sykehus Etter en trafikkulykke i Mysen lørdag kveld. Personen er hardt skadd, opplyser Øst politidistrikt..

Klartale - Igår: 18:03

Advarer mot å åpne skolene Etter påske

Lærere frykter at skoler ikke vil ha nok tiltak for å hindre smitte. Det er dersom skolene åpner Etter påske. Det sier Utdannings-forbundet..

Aftenposten - 15 timer siden

Person til sykehus Etter trafikkulykke i Mysen

En person er fløyet med luftambulanse til sykehus Etter en trafikkulykke i Mysen lørdag kveld. Personen er hardt skadd, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - I førrgår: 09:03

Oslo Børs stig Etter opning

Hovudindeksen på Oslo Børs stig frå start fredag. Like Etter opning var indeksen opp 0,5 prosent. Det skjer Etter at Oslo Børs enda ned nær 1 prosent torsdag..

NRK - I førrgår: 00:31

Hardt skadet Etter knivstikking

Politiet har natt til fredag rykket ut til en adresse i Oslo Etter melding om en voldshendelse. Her har politiet fått kontroll på tre personer. – En person er hardt skadet, Etter det som formentlig er en knivstikking, opplyser politiet til VG..

Aftenposten - 15 timer siden

Mann i 30-årene lEttere skadd Etter trafikkulykke i Mysen

En mann i 30-årene ble fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus Etter en trafikkulykke i Mysen lørdag kveld. Han kom fra ulykken med lEttere skader..

NRK - 23 timer siden

Salet av torsk går ned

Eksporten av fersk torsk fall med 62 prosent på tre veker, ifølge Norges sjømatråd. Etter ein vinter med mykje dårleg vêr som har øydelagt for fisket, har fisket igjen vorte godt. Men koronakrisa har ramma Etterspurnaden Etter fersk torsk hardt..

Aftenposten - 15 timer siden

Mann i 30-årene til sykehus Etter trafikkulykke i Mysen

En mann i 30-årene ble fløyet med luftambulanse til Ulleval sykehus Etter en trafikkulykke i Mysen lørdag kveld. Personen har ukjent skadeomfang..

NRK - Igår: 05:40

Mann til sykehus Etter brann

En mann i 50-årene behandles på Haukeland sykehus Etter en brann i en ubebodd bolig i Nordhordland i Vestland fylke. Mannen skal være oppegående, men skadeomfanget hans er ukjent. Politiet meldte først om brannen på Twitter klokken 3.

NRK - Igår: 16:23

17. mai-avklaring Etter påske

Kulturminister Abid Raja (V) varsler 17. mai-avklaring Etter påske. – Vi skal ha en feiring i år også, sier han, men understreker at vi må forvente en annerledes feiring..

NRK - Igår: 00:29

Kjørte fra politiet - mistet lappen

En mann i 20-årene fikk førerkortet sitt beslaglagt Etter at han stakk av fra politiet i sørgående retning på E6 ved Kløfta fredag kveld. En annen patrulje fikk Etter hvert stanset bilen på en sidevei og mannen ble annmeldt for å unndra seg kontroll..

P4 - 14 timer siden

Motstand mot barnehage-åpning

Det er massiv barnehage-motstand mot å gjenåpne rett Etter påske. Bare en av tjue privateide barnehager mener det er riktig å åpne for full ordinær drift første uke Etter påske. Det viser en undersøkelse Private Barnehagers Landsforbund har gjort blant sine medlemmer i helgen.

E24 - I førrgår: 08:51

Oslo Børs svinger fra start Etter oljeoptimisme

Børsen er i minus i tidlig handel Etter å ha steget fra start..

NRK - I førrgår: 09:43

Oslo Børs fell Etter svak oppgang

Hovudindeksen på Oslo Børs fell fredag morgon, Etter å ha gått svakt opp frå opning. 0940 var børsen 0,6 prosent ned..

P4 - Igår: 16:15

Barn til sykehus Etter ulykke

Et barn er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang Etter en go-kart ulykke i Vennesla i Agder i Ettermiddag. Barnet er hentet av ambulanse. Politiet er på vei til stedet..

Aftenposten - Igår: 15:16

Se hvordan bevegelsene våre endret seg da Norge stengte

Google har sporet bevegelsesmønstrene våre før og Etter landet stengte ned. Slik har nordmenns bevegelser endret seg Etter at hjemmekontor og karantene ble den nye hverdagen..

Aftenposten - I førrgår: 11:20

Alpinstjernen Etter Kilde-duellen: – Jeg var lei meg

Alpinstjernen Alexis Pinturault vedgår at det var tungt å se Aleksander Aamodt Kilde kapre verdenscuptrofeet Etter det som ble en amputert sesongavslutning..

VG - Igår: 23:03

Kennedy-familien rammet igjen: Mor og sønn (8) savnet Etter kano-ulykke

Kennedy-familien er igjen rammet: Robert F. Kennedys datterdatter og hennes sønn (8) er savnet Etter en kanotur..

VG - Igår: 23:03

Kennedy-familien rammet igjen: Mor og sønn (8) antatt døde Etter kano-ulykke

Kennedy-familien er igjen rammet: Robert F. Kennedys datterdatter og hennes sønn (8) er savnet og antatt døde Etter en kanotur..

NRK - I førrgår: 09:03

Oslo Børs svakt opp frå start

Hovudindeksen på Oslo Børs stig frå start fredag. Like Etter opning, klokka 0903, var indeksen opp 0,5 prosent. Det skjer Etter at Oslo Børs enda ned nær 1 prosent torsdag..

P4 - I førrgår: 05:29

Kritisk skadet Etter knivstikking

En mann er kjørt til sykehus Etter å ha blitt knivstukket i en leilighet i Oslo i natt. Ifølge politiet har mannen alvorlige eller kritiske skader. En kvinne er pågrepet, mistenkt for å ha stukket mannen.

Aftenposten - Igår: 16:15

Utdanningsforbundet: Mange lærere er bekymret for at skolene åpnes Etter påske

Mange lærere er bekymret for om de vil klare å håndtere smittevernreglene hvis skolene åpnes igjen Etter påske..

NRK - I førrgår: 02:19

Evakuert Etter at bombe fra krigen

Et universitetssykehus i den tyske byen Bonn ble torsdag evakuert Etter at en bombe fra andre verdenskrig ble funnet på eiendommen. Totalt ble rundt 200 pasienter evakuert, blant annet elleve koronasmittede personer som mottok intensivbehandling..

NRK - I førrgår: 00:31

Mann skadd Etter mulig knivstikking

En mann i 40-årene er sendt til Ullevål med Etter en mulig knivstikking i en leilighet i Oslo. To personer avhøres av politiet, melder NTB..

Aftenposten - I førrgår: 23:23

Verden gisper Etter flere respiratorer. Konger og statsledere ringer personlig og trygler.

Alle land skriker Etter respiratorer. – Du kan ikke få en baby på én måned ved å gjøre ni kvinner gravide, svarer produsent..

VG - I førrgår: 21:04

Jurister kritiske til regjeringens hemmelighold

I disse dager jobber fagmiljøene på spreng for å finne ut hvilke coronatiltak som skal gjelde Etter påske. Men du og jeg får ikke vite hva ekspertene mener før Etter regjeringen har bestemt seg..

VG - 02 Apr 20 kl. 11:02

Har stanset bil Etter skyteepisode - jakter nok en bil

Roy Haagensen (47) sto ute og drakk morgenkaffen da han hørte høylytt krangling - Etterfulgt av to høye smell. Politiet har stoppet én bil Etter episoden..

VG - 02 Apr 20 kl. 11:02

Har stanset bil Etter skyteepisode - jakter fler

Roy Haagensen (47) sto ute og drakk morgenkaffen da han hørte høylytt krangling - Etterfulgt av to høye smell. Politiet har stoppet én bil Etter episoden..

NRK - 02 Apr 20 kl. 11:49

16 utskrevet Etter koronasmitte

16 pasienter er skrevet ut Etter behandling for koronasmitte ved Sykehuset Østfold, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. De som blir lagt inn med påvist smitte, ligger i minimum ti dager, sier Jetmund Ringstad, avdelingssjef ved infeksjonsavdelingen..

Aftenposten - I førrgår: 21:36

Feltsykehus tas i bruk Etter 30 nye dødsfall i Stockholm

Stockholm åpner et feltsykehus med plass til 140 intensivpasienter Etter 30 nye koronadødsfall. Sykepleieres ordinære arbeidstid økes til 48 timer i uka..

P4 - I førrgår: 07:57

Ny nedtur for oljeprisen

Oljeprisen faller krafitg igjen i dag, Etter en kraftig opptur i går. I går steg oljeprisen med rundt 20 prosent, Etter at president Donald Trump antydet at det kunne komme på plass en avtale mellom Saudi-Arabia og Russland. Dette avviste senere Russlands president Vladimir Putin.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt