Etter

Friday, 12 August, 05:03

Nyheter om Etter

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - Igår: 06:00

Slik er det å være smittet med apekopper

– Jeg merket de første symptomene 11. juli, sier Silver Steele til Klar Tale. Han er en av de over 18.

NRK - 2 timer siden

Avis: FBI lette Etter dokumenter om atomvåpen

FBI-agentene som ransaket hjemmet til Donald Trump, så Etter dokumenter om atomvåpen, skriver The Washington Post. Ifølge avisas kilder er det dyp bekymring blant amerikanske tjenestemenn for hvilke dokumenter som kunne være i Trumps besittelse på eiendommen i Mar-a-Lago. Avisa skriver at det ikke er klart om dokumentene FBI så Etter dreide seg om amerikanske atomvåpen, eller om andre staters våpenarsenal.

NRK - 3 timer siden

Mann i 60-årene funnet død Etter leteaksjon

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon langs Femundselva i Engerdal kommune Etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake Etter en fisketur. Mannen ble meldt savnet av pårørende. Både redningshelikopter og frivillige mannskaper bisto politiet i søket.

NRK - 10 timer siden

To personar frakta til sjukehus Etter trafikkulykke i Alver

Nødetatane rykka ut Etter melding om ei trafikkulykke i Alver kommune utanfor Bergen, skreiv Vest politidistrikt på Twitter. To personer er frakta til sjukehus Etter ulykka, mellom to motorsyklar og ein lastebil. To personar sat ilag på den eine motorsykkelen.

NRK - 11 timer siden

Titalls fortsatt savnet Etter båtforlis i Hellas

Redningsaksjonen i Egerhavet startet Etter forliset av en migrantblåt natt til onsdag. Torsdag fortsatte et gresk militærskip og tre andre skip søket Etter mellom 25 og 45 mennesker som antas å være savnet, opplyser greske myndigheter. Båten forliset cirka 33 nautiske mil fra den greske øya Kárpathos, mellom øyene Rhodos og Kreta, og var på vei til Italia fra Atalanya i Tyrkia.

Klartale - 16 timer siden

Slik fikk Celine et sted å bo før skolestart

Ungdommer begynner på studier neste uke. I de store byene er det lange ventelister for studentboliger. Celine Bendiksrud er 18 år gammel.

NRK - Igår: 21:36

Første skip med korn fra Ukraina losser i Tyrkia

Det første skipet som forlot Ukraina med korn Etter en FN-støttet avtale, har lagt til kai i Tyrkia der det er funnet en kjøper for lasten med mais. Skipet Razoni seilte fra Odesa 1. august med 26.

NRK - Igår: 17:09

Dødstall doblet Etter angrep i Mali

Hæren i Mali sier tallet på døde Etter et mistenkt jihadistangrep søndag er oppe i 42, dobbelt så mange som de først meldte. 42 soldater ble drept, opplyser hæren onsdag i et dokument der navnene på de drepte også er listet opp. Angrepet beskrives som et av de verste i den langvarige kampen mot jihadistiske opprørere i landet.

NRK - Igår: 16:28

Politiet søker Etter gjerningsperson i Oslo Etter alvorleg valdshending

Politiet er i kontakt med ein person som har det som ser ut som stikk- og slagskadar, melder politiet i Oslo. Personen blir behandla av ambulanse og skal vere bevisst, men alvorleg skadd. Ingen er førebels pågripen Etter hendinga.

NRK - Igår: 15:15

Optimistiske børser Etter amerikansk inflasjonsnyhet

Etter en dårlig start på dagen gjorde Oslo Børs sin hovedindeks et betydelig løft Etter nyheten om at inflasjonen i USA var lavere enn ventet. I USA er det ventet at det blir en god børsdag når børsene åpner halv fire, norsk tid..

VG - I førrgår: 22:54

Én person trolig alvorlig skadet Etter utforkjøring i Larvik

Nødetatene rykket ut tirsdag kveld Etter melding om fastklemt person Etter en trafikkulykke i Larvik. Bilen skal ha kjørt av veien og landet på et jorde, ifølge politiet..

NRK - 9 timer siden

Aftonbladet: Fann over 60 kilo sprengstoff i bil i Stockholm

Ein mann i 20-åra og ei kvinne i 30-åra er varetektsfengsla Etter at politiet fann over 60 kilo med sprengstoff i bilen deira i Kungsholmen i Stockholm, ifølge opplysningar gjeve til svenske Aftonbladet. Den nasjonale bombeberedskapsgruppa undersøkte bilen, medan fleire ambulanseteam stod i beredskap i nærleiken av aksjonen. Etter arrestasjonen, valte politiet å ransaka heimane deira.

NRK - 10 timer siden

CNN: Dokumentbeslag på Mar-a-lago også i juni

Etter FBI-aksjonen mot Donald Trumps luksusresidens tirsdag, har det kommet opplysninger om at føderale agenter også besøkte anlegget i juni. Ifølge CNN hentet agentene den gang ut flere graderte dokumenter fra Trumps kjeller. Fem måneder tidligere ble 15 kasser med dokumenter hentet ut av eiendommen.

NRK - I førrgår: 15:33

Mann varetektsfengslet Etter knivstikking i Sunnfjord – hevder det skjedde i nødverge

En mann i 30-årene er varetektsfengslet i fire uker Etter knivhendelsen på Vassenden i Sunnfjord kommune lørdag. Mannen ble tirsdag varetektsfengslet i fire uker, med brev- og besøksforbud i to av ukene, skriver Firda. Forsvarer Ivar Blikra sier hans klient ikke erkjenner straffskyld og at han mener knivstikkingen skjedde i en nødvergesituasjon.

NRK - I førrgår: 15:17

Nye mistenkte Etter svane-mishandling i Stavanger

Politiet har identifisert to nye personer Etter at flere svaner ble mishandlet i Stavanger onsdag kveld. Totalt er det nå fire mistenkte i saken. – Vi har identifisert ytterligere to personer som kan være av interesse for Etterforskningen, og vil kalle inn disse til avhør, sier politifullmektig Lars Christian Hoff til Dagbladet.

Aftenposten - 11 timer siden

Skimiljøet i sjokk Etter dødsulykken i Rogaland: – Utrolig tragisk

Det norske langrennsmiljøet er rystet Etter at slovenske Hana Mazi Jamnik (19) omkom i en ulykke på rulleski i Strand….

VG - 11 timer siden

Skimiljøet i sjokk Etter dødsulykken i Rogaland: – Utrolig tragisk

Det norske langrennsmiljøet er rystet Etter at slovenske Hana Mazi Jamnik (19) omkom i en ulykke på rulleski i Strand kommune..

NRK - 10 timer siden

Begge guttene er funnet Etter leteaksjon i Agder

Det ble iverksatt en leteaksjon Etter to unge gutter ved Håholmene i Tvedestrand i Agder. Guttene er nå funnet i god behold. HRS har kontakt med begge.

Klartale - I førrgår: 14:15

Hva skjer egentlig Etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

NRK - I førrgår: 13:50

Redningsaksjon på Senja Etter kajakkpadler

Det er satt i gang en redningsaksjon utenfor Torsken på Senja, Etter at en person har veltet med kajakk. Padleren har selv ringt Etter hjelp, og både helikopter og båter er i gang med søk..

E24 - 13 timer siden

Wall Street stiger fra start

Oppgang på Wall Street Etter tall som viste et fall i de amerikanske produsentprisene. Disney stiger 9 prosent Etter kvartalstall..

E24 - 13 timer siden

Nasdag snur ned

Oppgangen på Wall Street avtar Etter noen timers handel torsdag. Disney stiger 5 prosent Etter kvartalstall..

NRK - 13 timer siden

Syklist hardt skadd Etter trafikkulykke i Asker

Ein syklist er køyrd til sjukehuset Etter ein kollisjon med ein bil i Asker, skriv OPS Politiet Oslo på Twitter. Syklisten var bevisst då vedkommande blei behandla av ambulansen, men stod fram som hardt skadd, opplyser politiet. Politiet mistenker at syklisten var alkoholpåverka.

NRK - I førrgår: 11:26

Venter til Etter skolestart med å trappe opp streiken

Skolenes landsforbund vil vente med å trappe opp lærerstreiken til alle skolene har startet opp Etter ferien. Siden juni har nær 50 lærere i Bergen streiket, tre av dem fra Skolenes landsforbund. Når skolene starter opp Etter ferien, blir trolig streiken trappet opp.

NRK - 15 timer siden

Lastebilsjåfør siktet Etter 19-åring omkom i rulleskiulykke i tunnel

En lastebilsjåfør er siktet Etter at en 19 år gammel kvinne omkom i en rulleskiulykke i en tunnel, opplyser politiet i Sør-Vest til Stavanger Aftenblad. Kvinnen ble fraktet til Stavanger universitetsykehus med luftambulanse, men livet sto ikke til å redde..

NRK - 14 timer siden

Bil på taket Etter trafikkulykke i Tønsberg

En bil har havnet på taket Etter en utforkjøring i Tønsberg, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Bilen ligger omtrent 50 meter fra veien. Det skal være en person i bilen.

NRK - 15 timer siden

19 år gammel kvinne død Etter rulleskiulykke

– En 19 år gammel kvinne døde Etter at hun var involvert i en ulykke med en lastebil da hun gikk på rulleski sør for Jørpeland i dag, sier politiadvokat Sveinung Andersen i en pressemelding. Politiet fikk melding om ulykken klokken 08.41.

NRK - 16 timer siden

Opprettar tilsyn Etter at gut vart funnen mishandla

Statsforvaltaren har torsdag opna tilsyn med barnevernstenesta, Etter at ein sju år gamal gut sundag skal ha vorte funnen fastbunde og med skadar, skriv BA. Faren til guten, ein åleinefar i 30-åra, vart tysdag varetektsfengsla, sikta for grov mishandling..

E24 - 16 timer siden

Equinor Etter brannen: – Johan Cast­berg blir ikke for­sinket

De 1500 Aker Solutions-ansatte som arbeider på Johan Castberg-skipet på Stord, jobber videre som normalt Etter brannen onsdag kveld..

NRK - 17 timer siden

Born frakta til sjukehus Etter trafikkulukke

Eit born er frakta med luftambulanse til Haukeland eller Førde Sentralsjukehus Etter ei trafikkulukke på fylkesveg 55 ved Ese mellom Balestrand og Dragsvik. Det skal ha vore fire personar involvert, der tre av dei er born. Ingen skal ha vore fastklemt og alle blei tilsett av helse på staden, før det eine barnet blei sendt med luftambulanse.

NRK - 17 timer siden

Barn frakta til sjukehus Etter trafikkulukke

Eit barn er frakta med luftambulanse til Haukeland eller Førde Sentralsjukehus Etter ei trafikkulukke på fylkesveg 55 ved Ese mellom Balestrand og Dragsvik. Det skal ha vore fire personar involvert, der tre av dei er born. Ingen skal ha vore fastklemt og alle blei tilsett av helse på staden, før det eine barnet blei sendt med luftambulanse.

NRK - 18 timer siden

7-åring savnet i Bergen

Politiet har startet leteaksjon Etter en syv år gammel gutt som er savnet Etter at han ikke dukket opp på SFO i Olsvikåsen i Bergen i dag..

VG - 18 timer siden

Alvorlig skadet Etter rulleskiulykke i tunnel

Veien er stengt i begge retninger Etter en rulleskiulykke i en tunnel på Jørpeland..

E24 - 22 timer siden

Børsoppgang i Asia Etter amerikanske inflasjonstall

Børsene i Asia følger Wall Street oppover Etter at de ferske amerikanske inflasjonstallene var bedre enn ventet..

Klartale - 27 jul 22 kl. 06:30

Sanja har vært syk Etter korona i snart 2,5 år

Sanja Salih fikk korona i mars 2020. Det var da korona-viruset var nytt i Norge. Det var lenge før folk hadde fått vaksiner.

NRK - Igår: 02:42

Økonomer ber USA gi Afghanistan tilbake frosne midler

En lang rekke økonomer fra USA og andre land oppfordrer amerikanerne til å gi Afghanistan tilbake midler som er frosset Etter Talibans maktovertakelse. Etter at Taliban tok makten i Afghanistan i august i fjor, ble minst 7 milliarder dollar den afghanske sentralbanken hadde frosset i USA. I tillegg ble minst 2 milliarder frosset av Storbritannia, Tyskland og De forente arabiske emirater.

NRK - Igår: 00:42

FBI-sjefen bekymret for trusler Etter Trump-ransakelsen

FBI-direktør Christopher Wray advarer mot trusler fra sinte tilhengere av Donald Trump Etter at ekspresidentens hjem ble ransaket denne uka. Utenfor Trumps eiendom i Mar-a-Lago i Florida har det samlet seg demonstranter daglig siden ransakelsen. På nettet har det kommet mange trusler mot FBI-agenter.

NRK - Igår: 22:38

Syria sier IS-topp er drept sør i landet

En IS-topp sprengte seg selv i lufta Etter at han ble omringet av regjeringsstyrker sør i Syria, opplyser statlige medier i landet. Sikkerhetsstyrkene gjennomførte en spesialoperasjon i Daraa-regionen, som førte til «terroristen Abu Salem al-Iraqis» død, melder nyhetsbyrået Sana onsdag. Iraqi utløste et bombebelte Etter å ha blitt såret og omringet, skriver byrået og viser til kilder i sikkerhetsapparatet.

VG - Igår: 20:56

Mann alvorlig skadet Etter voldshendelse på Grønland

Politiet jakter to gjerningspersoner Etter en alvorlig voldshendelse på Grønland onsdag. Saken Etterforskes som drapsforsøk..

NRK - Igår: 20:52

FHI følger med polio-utvikling Etter funn i Storbritannia

Etter funn av poliosmitte i kloakken i London, blir alle barn mellom åtte og ni år i byen no tilbydd ein boosterdose av poliovaksinen, skriv Guardian. Også i New York har det vore funn av polio. I Noreg har det ikkje vore poliosmitte sidan 1969, med unntak av enkelte importerte tilfelle.

NRK - 08 aug 22 kl. 17:18

Russisk soldat dømt for krigsforbrytelser i Ukraina

En russisk soldat er dømt til ti års fengsel for krigsforbrytelser i Tsjernihiv nord i Ukraina. Soldaten er dømt for å ha skutt fra en stridsvogn mot en bygård, en ordre han fikk kort tid Etter at krigen begynte i slutten av februar, ifølge ukrainsk rikskringkasting. En leilighet i tiende etasje av bygningen skal ha blitt ødelagt, men ingen ble såret i angrepet.

Dagbladet - Igår: 19:22

Arrestert for drap Etter 40 år

Politiet i Sunnyvale California arresterte en 75-år gammel mann Etter dødsfallet av 15-år gammel jente, som ble kidnappet fra et busstopp i 1982..

NRK - Igår: 17:06

Handelsdagen endte i rødt på Oslo Børs

Oslo Børs gikk onsdag svakt ned fra start. Ved stenging lå hovedindeksen på 1.248 poeng, ned 0,52 prosent.

NRK - 08 aug 22 kl. 14:01

Gresk statsminister under hardt press Etter avlyttingsskandale

Den greske statsministeren, Kyriakos Mitsotakis, er under hardt press Etter at det blei kjent at Etterretningstenesta i landet i 2021 avlytta telefonen til opposisjonspolitikar Nikos Androulakis. Androulakis er leiar for den tredje største partiet PASOK og er også medlem i Europaparlamentet. – Det som skjedde kan ha vore lovleg, men det var ein feil.

Klartale - Igår: 15:45

Hvordan var livet til prinsesse Diana?

Prinsesse Diana ble ofte kalt «folkets prinsesse». Alle elsket Diana. Fredag 12.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com