Etter

Onsdag, 21 April, 15:55

Nyheter om Etter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 april 21 kl. 11:41

Ikke funnet Etter vannscooterulykke

En 24 år gammel mann er fortsatt savnet Etter en vannskuterulykke i Salhusfjorden fredag. En annen mann ble reddet opp av vannet Etter ulykken. Redningsaksjonen Etter den savnede Nicolai Øvrås Espetvedt er nå avsluttet, og går over i søk Etter antatt omkommet..

NRK - 23 timer siden

BT: Fylkeslegen granskar dødsfall

Fylkeslegen i Vestland granskar Haukeland universitetssjukehus Etter at ein pasient i slutten av mars døydde Etter å ha fjerna mandlane, skriv BT. Etter det avisa kjenner til, er det snakk om ein yngre vaksen pasient. Tilsynet omfattar alle ledd i behandlinga..

NRK - Igår: 08:42

Tilsynssak Etter utbrudd på Gran

Statsforvalteren har åpnet tilsynssak Etter at tre ansatte og tre beboere på et tilrettelagt bofellesskap på Gran har blitt koronasmittet. Tilsynssaken åpnes Etter en anonym klage om en smittet helsefagarbeider, skriver VG. – Vi skal undersøke om det er begått brudd på smittevernloven, helsepersonelloven og koronaforskrifter, både når det gjelder den ansatte og kommunen, sier fylkeslege Harald Vallgårda.

Dagbladet - 2 timer siden

Åtte smittet Etter begravelse

Åtte personer i Gjøvik kommune har fått påvist coronaviruset Etter å ha vært i samme begravelse..

NRK - 3 timer siden

Fire pågrepet Etter bilbrann

Fire personer skal avhøres Etter en bilbrann på Sem i Tønsberg i natt. Politistasjonssjef Øystein Holt sier bilbrannen og drapet på Heimdal i Tønsberg Etterforskes som to separate saker..

NRK - 4 timer siden

8 smitta Etter gravferd

8 personar er koronasmitta Etter å ha vore i same gravferd i Gjøvik. Smitteutbrotet har også ført til at ein heil skuleklasse ved Biri ungdomsskule er i karantene..

NRK - 6 timer siden

Satt fastklemt Etter ulykke

En person sendes til sjukehuset i Hamar Etter kollisjon mellom personbil og tankbil på riksveg 3, like sør for Strand kirke i Stor-Elvdal. Mannen satt fastklemt i personbilen. Sjåføren av tankbilen skal ikke være fysisk skadd.

VG - 7 timer siden

Strammer grepet Etter presidentens død

Hæren har oppløst nasjonalforsamlingen og innført portforbud for å sikre kontrollen i Tsjad Etter at presidenten døde tirsdag. – Det vil overraske meg om de vil klare å beholde stabiliteten, sier forsker..

NRK - 7 timer siden

Mann arrestert Etter bilbrann

Ein mann er arrestert Etter ein bilbrann på Sem i Vestfold i natt. Det melder Tønsbergs Blad. Det er førebels uvisst om bilbrannen har noko å gjera med drapet på ein mann i Tønsberg i går kveld..

VG - 7 timer siden

Fotball-Europa jubler Etter Super League-skred: – Eierne må bønnfalle om tilgivelse

Kjente spillere og fotballpersonligheter reagerer med glede Etter at de engelske klubbene trekker seg ut av Super League-satsingen..

Aftenposten - 7 timer siden

Fotball-Europa jubler Etter Super League-skred: – Eierne må bønnfalle om tilgivelse

Kjente spillere og fotballpersonligheter reagerer med glede Etter at de engelske klubbene trekker seg ut av Super….

VG - 9 timer siden

Demonstrerte Etter Floyd-dom: – Vi har bare skrapt i overflaten

MINNEAPOLIS (VG) Adrienne, Tachianna og Michael marsjerte i gatene Etter at George Floyd-avgjørelsen falt. Dette sier de at avgjørelsen betyr for dem – og USA..

VG - 16 timer siden

Mann død Etter skyting i Tønsberg – politiet Etterlyser vitner

En mann i 30-årene er bekreftet død Etter en skyteepisode tirsdag kveld. Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner og har kontrollerer utfartsveiene fra Tønsberg..

VG - 18 april 21 kl. 11:16

Nicolai (24) savnet Etter vannscooter-velt: Hadde kontakt med kameraten rett Etter ulykken

De to kameratene skal ha holdt kontakten mens de svømte tilbake mot vannscooteren. Kort tid Etter var Nicolai Øvrås Espetvedt (24) borte..

E24 - 20 timer siden

Solberg Etterlyste svar Etter artikkel om oligarker

Først Etter at BT/E24 skrev om hvilke russere som sto bak Bergen Engines-oppkjøpet, havnet saken på statsministerens bord..

NRK - 21 timer siden

Mann døde Etter en ulykke

En mann i 50-årene omkom i tirsdag Ettermiddag Etter å ha havnet i klem under en bil han reparerte på en privat eiendom på Karlsøy. Pårørende er varslet..

E24 - 23 timer siden

Oljeprisen faller Etter «Nopec»-nyheter

Oljeprisen faller Etter meldinger om lovforslag som vil åpne for konkurransesøksmål mot oljekartellet Opec..

NRK - Igår: 14:39

Slipper fengsel Etter drap på moren

Mannen fra Halden som i fjor sommer knivstakk sin egen mor, er dømt til tvungent psykisk helsevern for drapet, skriver Halden Arbeiderblad. Drapet skjedde utenfor en blokk på Karrestad, og moren døde av skadene Etter å ha blitt påført et tjuetalls knivstikk. Sønnen var psykotisk i gjerningsøyeblikket og kan derfor ikke straffes, har Søndre Østfold tingrett konkludert..

NRK - Igår: 14:12

Regjering og parlamentet oppløst

Hæren i Tsjad sier at regjeringen og parlamentet er oppløst. Et militært råd tar midlertidig over Etter at presidenten døde. Hæren lover at det skal gjennomføres demokratiske valg Etter overgangsperioden på 18 måneder, melder AFP..

VG - Igår: 13:23

Én av tre drakk mindre alkohol Etter at Norge stengte ned

I en ny FHI-undersøkelse sier 30 prosent at de drakk mindre Etter at Norge ble stengt ned i mars i fjor. 13 prosent sier at de drakk mer..

NRK - Igår: 13:04

Søker Etter mann som har rømt

Politiet leter Etter en mann som har rømt fra Tønsberg tingrett, det melder Sør-Øst politidistrikt på twitter..

Dagbladet - Igår: 10:01

Døde Etter fall

Galopprytteren Lorna Brooke (37) døde Etter en tragisk ulykke på ridebanen..

NRK - Igår: 09:13

Fransk ambassadør kan bli utvist

Nasjonalforsamlingen i Pakistan skal avgjøre om Frankrikes ambassadør skal sendes ut av landet Etter måneder med protester. Protestene startet Etter at Frankrikes president Emmanuel Macron forsvarte et satiremagasins rett til å trykke Muhammed-karikaturer..

Aftenposten - Igår: 09:09

De sjeldne blodproppene Etter vaksinering kan lett behandles. Men de må oppdages i tide.

De sjeldne, men alvorlige bivirkningene Etter Astra Zeneca-vaksinen kan behandles..

Aftenposten - Igår: 08:50

En sjelden anledning

Sjelden har Etterspørselen Etter eneboliger i Bergen vært større. Stadig flere ser Etter drømmeboligen, men hva er….

NRK - Igår: 08:07

Janssen-konklusjon kommer i dag

Det europeiske legemiddeltilsynet EMA kommer med en oppdatert anbefaling om Janssen-vaksinen tirsdag. Bruken av vaksinen fra Johnson & Johnson er satt på vent i USA Etter at sjeldne tilfeller med blodpropp og lave blodplater oppsto hos vaksinerte. Rundt 6,8 millioner mennesker har fått dosen i USA.

E24 - Igår: 07:25

Ferd selger alle Sbanken-aksjene Etter DNBs milliardbud

Investeringsselskapet var syvende største eier i Sbanken, men tar en solid gevinst Etter å ha solgt alle aksjene..

Dagbladet - Igår: 22:29

Livet i fengsel Etter skandalefestivalen

Fyre Festival-svindleren Billy McFarland fikk hard smekk Etter podkastintervju..

VG - Igår: 21:27

OUS Etter AstraZeneca-rapporten: Vil se på retningslinjene

Oslo universitetssykehus sier de vil gjennomgå retningslinjer for samarbeid med industri, Etter at forfatterne bak AstraZeneca-artikkelen ikke oppga finansielle bindinger..

NRK - Igår: 16:56

Krepsefisker funnet død

En krepsefisker er funnet død Etter at nødetatene mandag Ettermiddag rykket ut Etter melding om en savnet person ved Utsira utenfor Karmøy i Rogaland. De pårørende er varsla, opplyser Hovedredningssentralen til NTB..

NRK - 17 april 21 kl. 07:38

Søket Etter savnet mann fortsEtter

Søket Etter en mann i 20-årene som forsvant Etter en vannscooter-ulykke i Salhusfjorden ved Knarvik i Vestland fredag, intesiveres igjen lørdag morgen. Søket ble trappet ned noe i natt på grunn av mørket. HRS Sør-Norge sier at flere båter settes inn..

NRK - Igår: 16:18

Tar over Etter Raul Castro

Miguel Diaz-Canel tar over som Cubas leder Etter Raul Castro. Det opplyser det cubanske kommunistpartiet, ifølge AFP..

E24 - I førrgår: 15:49

Jens Rugseth er blitt 162 mill. rikere på én dag Etter å ha kjøpt et selskap fra staten

Sikri stiger hele 23 prosent på Oslo Børs Etter kjøpet av Ambita fra den norske stat. Likevel synes Sikris hovedeier Jens Rugseth at han har betalt for mye..

E24 - I førrgår: 15:15

Nedgang på Wall Street – Tesla-fall tiltar

Den kjente sportsutstyrsprodusenten Peloton faller tungt Etter advarsel fra amerikanske myndigheter, og Tesla-aksjen møter motbør Etter dødsulykke..

Dagbladet - I førrgår: 13:50

Leter Etter Nicolai: - Har vært tungt

Familien til den savnede 24-åringen deltar i søket Etter vannscooterulykken fredag kveld. Politiet antar at han er omkommet..

NRK - 17 april 21 kl. 02:11

Fortsatt leting Etter skuterulykke

Kystvaktskipet Tor og flere andre båter deltar i letingen Etter en mann i 20-åra som er savnet Etter en vannskuterulykke ved Tellevik fort i Salhusfjorden ved Bergen. En mann ble reddet opp av vannet, mens den andre på skuteren er savnet..

NRK - I førrgår: 08:53

Restauranter åpner i Finland

Barer og restauranter åpner igjen mandag i Finland, Etter å ha vært stengt i seks uker. Det er likevel fortsatt strenge koronarestriksjoner i regionene med mye smitte, som Nyland, Egentliga Finland og Österbotten. Der får resteraunter holde åpent mellom klokken 05 og 19, men får ikke servere alkohol Etter klokken 17.

Dagbladet - I førrgår: 07:57

Slår alarm Etter gigabeslag

Fire personer er pågrepet Etter at den filippinske kystvakta beslagla over 200 tonn med skall fra kjempemuslinger verdt nesten 210 millioner kroner..

NRK - I førrgår: 07:35

Narkoselger tatt Etter spaning

En mann i 20-åra er dømt til ett år i fengsel for å ha solgt narkotika for flere hundre tusen kroner, skriver HA. Mannen ble tatt på fersk gjerning ved en skole, med en sekk med nær 1,5 kilo hasj, Etter spaningsarbeid fra politiet..

NRK - I førrgår: 07:23

Sørlandsbanen åpna Etter midnatt

Togstrekninga mellom Nordagutu og Kongsberg åpna igjen klokka 00:20 i natt, Etter at gressbrann ved sporet førte til at strekninga ble stengt. Pressevakt Oda Riska i Go-Ahead sier nattoget var det første som fikk passere igjen like Etterpå..

VG - 16 april 21 kl. 21:38

Mann savnet Etter vannscooter-velt i Vestland

Redningsmannskapene leter på fjerde timen Etter en mann som forsvant Etter en vannscooter-ulykke i Knarvik fredag..

VG - 16 april 21 kl. 21:38

Søker Etter savnet Etter vannscooter-velt i Vestland

En mann i 20-årene er savnet Etter en vannscooter-ulykke i Knarvik fredag..

NRK - 30 minutter siden

Oljesøl funne

Det har vorte funne oljesøl der den sakna ubåten mista kontakten med forsvaret i Indonesia, melder fleire nyheitsbyrå. To militærfartøy har vorte sendt av garde for å hjelpe til med søket Etter ubåten, som har 53 personar om bord..

Aftenposten - 30 minutter siden

Hun studerer to steder og har tre deltidsjobber. Slik får hun det til

Etter flere år har Karolina Berg (26) endelig funnet den perfekte studieteknikken..

NRK - I førrgår: 05:44

Inntektene øker igjen i landbruket

Bøndenes inntekter økte i 2020, viser ferske tall fra Budsjettnemnda for jordbruket. Det skjedde Etter fem år med flat inntektskurve i landbruket. Økt Etterspørsel Etter norske råvarer som følge av koronapandemien er en stor årsak til veksten..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt