Etter

Tuesday, 20 August, 00:51

Nyheter om Etter

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 4 timer siden

Dansk kvinne med topplassering i Ironman tre måneder Etter fødsel

Å svømme 3,8 kilometer, sykle 180 kilometer og løpe et maraton Etter hverandre er mildt sagt tøft. Michelle Vesterby gjorde det tre måneder Etter en fødsel..

Aftenposten - 18 timer siden

Hoppet fra 2. etasje Etter brann i skotørker i Langhus

To beboere får tilsyn Etter å ha fått i seg røyk, og en tredje person tas hånd om av helsepersonell Etter å ha hoppet fra 2. etasje under en brann i Akershus..

P4 - 19 timer siden

Flere evakuert Etter brann i Ski

Totalt 22 beboere ble evakuert Etter en brann i et boligkompleks på Langhus i Ski i Akershus i natt. Tre personer får tilsyn av helsepersonell, to personer har pustet inn røyk, mens en person har skadet foten Etter å ha hoppet ut av en vindu fra tredje etasje. Det forteller opersjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt..

P4 - 12 timer siden

Vurderer nye tiltak Etter hjertestans

Norges Skiforbund vurderer strengere sikkerhetsregime Etter at langrennsløper Sondre Turvoll Fossli nylig falt om Etter hjertestans. Forbundet tok med seg hjertestarter til damelandslagets samling i Sverige denne uken som en direkte konsekvens av hendelsen med Fossli. Langrennssjefen Espen Bjervik sier til VG at de nå skal gå gjennom om de har riktig førstehjelpsutstyr med seg på trening og samlinger..

Dagbladet - 6 timer siden

Muslim-frykt og hat Etter terroren

Også Etter terrorangrepet mot moskéen i Bærum florerer hat og trusler mot muslimer på nett. Og i muslimers hverdag. - Det er trist.

P4 - I førrgår: 07:36

Leteaksjon Etter savnet fisker

Det pågår en leteaksjon Etter en mann i 20-årene som fisket Etter krabbe i Arendal. Mannen ble meldt savnet av sine kamerater i natt og ble sist sett på land på i Tromøy, opplyser politiet. Søket Etter vannet er avsluttet og det søkes nå på land.

Aftenposten - 4 timer siden

Fengselsdirektør har fått sparken Etter Epsteins dødsfall

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA har fått sparken av justisminister William Barr Etter at milliardæren Jeffrey Epstein ble funnet død på cella..

Hegnar.no - 8 timer siden

Håvard Ulstein forlater sjefsstolen i Island Offshore

Etter å ha planlagt et lederbytte i flere år, er det klart. Tommy Walaunet blir ny toppsjef i offshorerederiet Etter Håvard Ulstein..

P4 - I førrgår: 20:49

Leter Etter eldre mann i Steinkjer

Det er igangsatt en leteaksjon Etter en 85 år gammel mann som er savnet Etter en fottur ved Heimtjønna i Steinkjer i Trøndelag. Mannen skal ikke ha dukket opp på en hytte som avtalt. Et Sea King-helikopter bistår i letingen..

NRK - 7 timer siden

Mista livet Etter tankbilkollisjon

19 personar mista livet då ein tankbil kolliderte med tre køyretøy og eksploderte i Uganda søndag. 25 butikkar sto i brann Etter ulukka, melder AFP. Ulukka skal ha skjedd i ein by i Kyambura, vest i landet..

NRK - 3 timer siden

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut Etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer Etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..

Aftenposten - Igår: 21:06

Start-børsen: Slik vurderer vi spillerne Etter hjemmeseieren

En forsvarspiller blir Starts beste på vår spillerbørs Etter seieren over Tromsdalen..

P4 - 1 time siden

3000 evakuert Etter mistenkelig gjenstand

Rundt 3000 personer har blitt evakuert gjennom kvelden i den svenske byen Linkøping Etter at det ble funnet en mistenkelig gjenstand utenfor politihuset. Gjenstanden ble oppdaget på Ettermiddagen og bombegruppen i Sverige ble kalt ut. De jobber fortsatt på stedet og håper å uskaddeliggjøre den i løpet av kort tid..

VG - 2 timer siden

Pogba-miss skaper storm Etter ny Wolves-skrell: – Uforklarlig

WOLVERHAMPTON (VG) (Wolverhampton Wanderers – Manchester United 1–1) Ole Gunnar Solskjær (46) klarte ikke å slå Wolverhampton på tredje forsøk heller, Etter at Paul Pogba (26) på kontroversielt vis tok og bommet på et straffespark..

VG - 2 timer siden

Pogba-miss skaper storm Etter ny Wolves-nedtur: – Uforklarlig

WOLVERHAMPTON (VG) (Wolverhampton Wanderers – Manchester United 1–1) Ole Gunnar Solskjær (46) klarte ikke å slå Wolverhampton på tredje forsøk heller, Etter at Paul Pogba (26) på kontroversielt vis tok og bommet på et straffespark..

Dagbladet - Igår: 21:32

Ti-åring hardt skadd Etter båtulykke

Gutten betegnes som hardt skadd Etter at småbåten traff et skjær i Bjerkvik i Nordland..

NRK - Igår: 03:32

Leter Etter person i vannet

Det er gjort overflatesøk med båt, og søk med dykkere ved havna i Kristiansand sentrum Etter at politiet fant tøy og sko på land. Så langt er det ikke noe funn i søket..

NRK - Igår: 21:19

Leteaksjon Etter eldre kvinne

Det er satt i gang en større leteaksjon Etter en kvinne i 70-årene forsvant fra et sykehjem i Øygarden i Hordaland. Hun ble sist sett ved 15-tiden i Ettermiddag, melder politiet..

Aftenposten - I førrgår: 05:09

Leteaksjon i havet avsluttet – søker Etter savnet krabbefisker på land

En mann i 20-årene, som natt til lørdag fisket Etter krabbe på Tromøy i Arendal, er meldt savnet. Søket Etter ham i vannet er avsluttet. Nå søkes det på land..

P4 - I førrgår: 12:51

Person døde Etter fall

Politiet ønsker nå tips Etter at en person døde Etter et fall fra en bygning i Oslo i Ettermiddag. Politiet opplyser at personen muligens har falt fra et stillas som står inntil en høyblokk ved Tåsen senter. De vet fortsatt ikke noe mer om årsaken til ulykken, men sier at det er ingen ting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt..

Aftenposten - Igår: 21:36

TUIL-tap i Kristiansand Etter kontroversiell situasjon:- Trodde han skulle blåse straffe

TUIL kom ned på jorda igjen borte mot Start Etter å ha sikret seg sesongens første seier forrige helg..

NRK - I førrgår: 07:14

Mann meldt savnet Etter krabbefiske

Politiet søker Etter en mann som ble meldt savnet på østre del av Tromøya i Arendal i natt. Mannen skal ha dykket Etter krabber og det er uavklart for politiet om hva som har skjedd. Søket pågår for fult på land og i vannet..

Dagbladet - I førrgår: 21:59

Nygift politimann drept: 13-åring blant de arresterte

Den britiske politimannen døde på torsdag Etter å ha blitt slept langs veien Etter en bil. Ti gutter og menn er arrestert og siktet for drap..

VG - Igår: 14:32

Nytt toppår for a-ha

Ni år Etter sin egen avskjedsturné har a-ha for lengst funnet ut at turneer gir klingende mynt i kassa. 2018 ble derfor nok et gullår, slik det ble Etter den foregående turneen i 2016..

P4 - Igår: 15:26

Til sykehus Etter ulykke

En fører av en motorsykkel er fløyet til sykehus med Sea King-helikopter Etter en ulykke i Vikna i Trøndelag. Det melder politiet i Trøndelag. Mannen er bevisst, men skadeomfanget er uklart..

Hegnar.no - Igår: 07:52

Bompengepartiet starter nytt lokallag Etter intern strid

Etter mye uenighet i hovedstaden, har Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) besluttet å starte et nytt lokallag i Oslo kun fire uker før valget..

NRK - Igår: 15:07

Til sykehus Etter MC-ulykke

En mannlig motorsykkelfører er fløyet til sykehus Etter en ulykke i Vikna i Trøndelag. Motorsykkelen kjørte av veien, og det var ikke andre kjøretøy enn motorsykkelen involvert i ulykken..

P4 - 15 timer siden

Norwegian tar av på Oslo Børs

Norwegian-aksjen skyter til værs på Oslo børs i morgentimene i dag, Etter nyheten om at selskapet selger seg ut av Bank Norwegian. Før børsåpning meldte Norwegian at de selger alle aksjene i forbrukslånsbanken for drøyt 2,2 milliarder kroner. Ti minutter Etter børsåpning er Norwegian-aksjen opp over 9 prosent..

VG - Igår: 19:21

Chelsea snublet hjemme mot Leicester Etter pangstart

(Chelsea – Leicester 1–0) Mason Mount (20) sørget for hjemmejubel på Stamford Bridge allerede Etter syv minutter. Den varte én time – så stilnet vertene..

NRK - Igår: 10:26

Fem til sykehus Etter trafikkulykke

Fem personer er fraktet til sykehus Etter at en personbil og en varebil kolliderte på E39 i Jølster i Sogn og Fjordane. Én av de fem ble fraktet til sykehus med luftambulanse. Det er ukjent skadeomfang, opplyser politiet..

P4 - 14 timer siden

Bolsonaro anklager Norge for hvaldrap

Brasils president Jair Bolsonaro anklager norske myndigheter for å sponse hvaldrap. En video av et hvaldrap hevdes å være tatt i Norge 29. mai i år, men det er ikke riktig, ifølge Dagbladet.

Aftenposten - Igår: 23:49

Fem år Etter at opprørere tok kontroll over byen, inntar Assads styrker by i nord

Syriske regimestyrker har gått inn i byen Khan Sheikhoun nordvest i Syria, fem år Etter at opprørere tok kontroll over byen. Kampene raser i området..

NRK - Igår: 15:41

Brann i bil som havnet på taket

Flere personer har kommet seg ut av en bil som havnet på taket Etter en ulykke på E16 ved Lomen i Oppland. Bilen begynte å brenne Etter ulykken, opplyser politiet. Det er foreløpig ikke klart om noen personer ble skadd i ulykken..

NRK - I førrgår: 00:04

En død Etter ulykke i Trøndelag

En person er bekreftet omkommet Etter en utforkjøring i Foldereid i Trøndelag lørdag kveld. Bilen har kjørt inn i en bergvegg, opplyser politiet på Twitter. Det jobbes nå med undersøkelser på stedet.

NRK - I førrgår: 23:38

Minst 40 døde Etter angrep i Kabul

Tallet på døde har steget til 40 Etter at en selvmordsbomber sprengte seg selv i en bryllupshall vest i Afghanistans hovedstad Kabul, melder New York Times. Over 100 mennesker skal være skadet. Ingen har så langt tatt på seg skylden for angrepet..

P4 - 19 timer siden

Samboerdrapssak starter i tingretten i Haugesund

I dag starter rettssaken mot trebarnsfaren som har innrømmet å ha knivdrept samboeren i Haugesund i januar. Samboeren ble funnet død Etter en brann i en enebolig i Haugesund natt til 1. januar.

Aftenposten - I førrgår: 21:16

Misfornøyd Horneland Etter poengtapet. Dette mener han ikke var godt nok.

Eirik Horneland mener det er umulig å spå om seriegullet glapp Etter uavgjortresultatet mot Odd..

NRK - Igår: 09:44

Savnet kvinne i Ålesund funnet

Søndag morgen ble det iverksatt leteaksjon Etter en kvinne som var meldt savnet Etter en festival i Ålesund. Kvinnen er kommet til rette, opplyser politiet. Kvinnen ble sist sett på festivalen Jugendfest rundt klokken 23 lørdag kveld..

P4 - I førrgår: 23:49

Etterlyser bil Etter angivelig bortføring

Politiet i Sør-Øst ber om tips Etter melding om at en person angivelig skal ha blitt ført inn mot sin vilje i en mørk bil på Tolvsrød i Tønsberg ved 20-tiden i kveld. Bilen forsvant fra stedet i høy fart. Politiet ber folk ta kontakt dersom de har opplysninger om saken..

NRK - I førrgår: 15:44

En til sykehus Etter trafikkulykke

En person er fraktet til sykehus i Førde Etter en trafikkulykke ved Sandane i Sogn og Fjordane. Tre biler var involvert i ulykken, og to andre personer ble lEttere skadd, melder politiet..

NRK - Igår: 06:50

Leteaksjon i Ålesund

Det er søndag morgen iverksatt en leteaksjon Etter en kvinne i 30-årene som er meldt savnet Etter en festival på Colorline Stadion i Ålesund lørdag. Kvinnen ble sist sett på Jugendfest rundt klokken 23 og ble meldt savnet av venner og bekjente..

P4 - Igår: 21:03

Forhandler om 21 milliarder

Bompengeskissen som regjeringspartiene krangler om har en total kostnadssum på rundt 21 milliarder. Det skriver flere medier i kveld. Skissen går ut på å øke den statlige finaniseringen av kollektivsatsingen, men også redusere bompengetrykket med flere milliarder kroner.

P4 - Igår: 21:03

Forhandler om 21 milliard i bompengeavtale

Bompengeskissen som regjeringspartiene krangler om har en total kostnadssum på rundt 21 milliarder. Det skriver flere medier i kveld. Skissen går ut på å øke den statlige finaniseringen av kollektivsatsingen, men også redusere bompengetrykket med flere milliarder kroner.

NRK - I førrgår: 16:29

Pressekonferanse Etter avhør

Politiet møter nå pressen Etter å ha avhørt terror- og drapssiktede Philip Manshaus. Han er siktet for terrorangrep på Al Noor-moskeen i Bærum, og for drapet på sin adopterte stesøster, 17 år gamle Johanne Zhangjia Ihle-Hansen..

NRK - I førrgår: 03:07

Søker Etter krabbefisker

På Tromøy utenfor Arendal er det natt til lørdag satt i gang søk Etter en savnet person. Den savnede skal ha drevet med krabbefiske. Det er uklart hva som har skjedd, opplyser politiet i Agder på Twitter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt