Etter

Saturday, 22 February, 07:55

Nyheter om Etter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 2 timer siden

To savnet Etter båtvelt i Kr.sand

En mann er reddet på land og får helsehjelp, mens det søkes Etter ytterligere to personer Etter en båtvelt i Korsvik marina i Kristiansand, opplyser politiet i Agder..

P4 - Igår: 11:40

Søker Etter 92 år gammel mann

Store letemannskap søker nå Etter en 92 år gammel mann som har vært savnet i Vikedal i Rogaland siden i går kveld. Politi og frivillig søker Etter ham på land, samtidig som det søkes Etter en antatt omkommet i elv og sjø..

P4 - Igår: 15:08

Savnet Etter ras

To personer er savnet Etter at det har gått et ras på en bre sør for Barentsburg på Svalbard rundt klokken 15 i dag. Det bekrefet Sysselmannen på Svalbard til VG. Det er ikke kjent hvor stor raset er.

NRK - 15 timer siden

Dømt for vald

Ein mann i 20-åra frå norddalen er av Nord-Gudbrandsdal tingrett dømt til fengsel i 60 dagar Etter ei valdsepisode i oktober i 2019, skriv GD. På ein privat fest vart mannen aggressiv, slo ein mann i ansiktet, og sparka Etter politibetjent..

NRK - I førrgår: 00:55

Stor politijakt Etter åtte drap

Store politistyrker i delstaten Hessen leter Etter flere gjerningsmenn Etter åtte drap på to barer i byen Hanau ved 22-tiden onsdag kveld. Fem mennesker er alvorlig skadet. Politiet Etterlyser en mørk bil som ble sett på vei bort fra skytingen..

P4 - 45 minutter siden

Evakuert Etter brann

Flere boliger er evakuert på grunn av brann i en enebolig i Sagvåg på Stord. Politiet i Sør-Vest melder at både beboerne i huset og flere nabohus er evakuert. Det er ikke meldt om skadde personer.

P4 - 30 minutter siden

Til sykehus Etter slagsmål

En kvinne er sendt til sykehus og to menn er pågrepet Etter et slagsmål i en leilighet på Galgeberg i Oslo i natt. Seks eller sju personer var ifølge politiet involvert, og kvinnen som er sendt til sykehus skal ha blitt slått med batong. Tilstanden hennes er ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Ettersløkking i Etter Florø-brann

Brannvesenet i Kinn held framleis på med Ettersløkking Etter bustadbrannen i ein tomannsbustad i Lyngvegen i Florø. Huset har brent heilt ned. 13 bebuarar vart evakuerte fra huset og to nabohus i natt..

VG - 1 time siden

Norsk nedtur Etter strålende 1. omgang

Henrik Kristoffersen (25) og Leif Kristian Nestvold-Haugen (32) lå strålende an Etter førsteomgangen i storslalåmen i Japan. Begge måtte imidlertid se seg solid slått da det gjaldt som mest..

VG - 9 timer siden

Frykter Etterlignere Etter terroren i Tyskland - endrer ikke norsk trusselbilde

Etter angrepet i Tyskland har tyske myndigheter tatt grep for å hindre personer som vil Etterape terroristen..

NRK - 1 time siden

Ettersløkking Etter Florø-brann

Brannvesenet i Kinn held framleis på med Ettersløkking Etter bustadbrannen i ein tomannsbustad i Lyngvegen i Florø. Huset har brent heilt ned. 13 bebuarar vart evakuerte fra huset og to nabohus i natt..

NRK - 3 timer siden

Ranet og slått med øks og batong

I Oslo er en mann sendt til sykehus med alvorlige, men ikke kritiske hodeskader, Etter et ran i Københavngata. En gjerningsperson slo offeret med øks og batong. Offeret, en mann i 30-årene, ble kjørt til sykehus.

NRK - I førrgår: 21:53

Leter Etter knivstikker

Flere politipatruljer leter i rundt Lilleborg kirke Etter en melding om at en person er stukket med kniv. De skriver på Twitter at en person har kuttskader i ansiktet og blir tatt hånd om av ambulanse. Politiet søker Etter en gjerningsmann..

NRK - I førrgår: 21:53

Leter Etter knivstikker på Torshov

Flere politipatruljer leter i rundt Lilleborg kirke Etter en melding om at en person er stukket med kniv. De skriver på Twitter at en person har kuttskader i ansiktet og blir tatt hånd om av ambulanse. Politiet søker Etter en gjerningsmann..

P4 - Igår: 05:28

En død i brann

En person er bekreftet omkommet Etter en brann i en leilighet i Kristiansund i går kveld. Det opplyser politiet nå. Det kom åpnet flammer fra en av leilighetene Etter at brannen brøt ut, og seks personer ble evakuert..

NRK - 2 timer siden

Voldsoffer til sykehus i Tønsberg

En mann i 20-årene er arrestert i Tønsberg Etter at en mann i 30-årene er lagt inn på sykehus med ukjente skader Etter en voldshendelse i setntrum i natt..

P4 - Igår: 05:34

91 savnet i Middlehavet

91 personer er savnet Etter at en gummibåt kan ha forlist i Middelhavet. De 91 var ifølge FNs migrasjonskontor på flukt fra Libya da båten deres forsvant. Det ble sent ut et nødanrop til libysk kystvakt, men det ble ikke besvart før Etter fem timer..

P4 - I førrgår: 10:49

Store skader Etter snøskred

Skadene Etter snøraset mellom Ustaoset og Myrdal på Bergensbanen er omfattende, og vil trolig ikke åpnes i dag. Det opplyser Bane Nor, som nå har begynt opprydningsarbeidet Etter snøskredet som traff et snøoverbygg på mandag. Det vil komme en ny vurdering i morgen klokken 16..

P4 - I førrgår: 14:50

Evakuert Etter brann

17 personer er evakuert Etter en brann på et behandlingssenter i Lunde i Telemark. Noen ansatte sjekkes Etter at de kan ha pustet inn røyk, men det er ikke meldt om alvorlige skader. Politiet mistenker at brannen er påsatt..

NRK - Igår: 23:55

Mann arrestert Etter øksetrusler

Politiet har arrestert en person på Sørum på Romerike Etter at han skal ha truet to andre med øks i en bolig. Øst politidistrikt opplyser at den arresterte blir undersøkt av helsepersonell..

NRK - I førrgår: 10:15

To forvaringsdømt Etter «Dark room»

To menn er dømt til 19 og 16 års forvaring Etter å ha bestilt og instruert grove overgrep mot barn i utlandet. Dommene kommer Etter ankeforhandlinger i Gulating lagmannsrett. Sakene er Etterforsket som en del av «prosjekt Dark room»..

P4 - 13 timer siden

"Abortlovens mor" vil avvikle nemndene

Til tross for at hun var med på å skrive abortloven i 1978 - tar tidligere høyesterettsdommer Karin Bruzelius nå til orde for å endre dagens lov. Hun sier til Klassekampen at hun vil fjerne nemndene, og foreslår at kvinnen skal ta beslutningen sammen med fastlegen. I dag er det selvbestemt abort fram til uke 12.

NRK - 11 timer siden

Mann til legevakt Etter snøskred

Ein mann er tatt med til legevakt for sjekk Etter at bilen han satt i vart tatt av eit snøskred på E39 i Våtedalen i Jølster. Bilføraren, ein mann i 40-åra, hadde smerter i ryggen. Han var åleine i bilen.

Aftenposten - 20 timer siden

Minneord: Å få komme inn i trylleringen rundt Jan E. Hansen var en befrielse | Erik Fosnes Hansen

Jan E. Hansen er død Etter en tids sykdom, lød nyhetsmeldingen. Det kunne like gjerne stått: er død Etter en tids liv.

Aftenposten - Igår: 18:16

To menn fengslet Etter mistenkelig dødsfall i Tromsø

To menn i 20-årene som er siktet Etter et at en 17-år gammel jente ble funnet død i Tromsø tirsdag blir varetektsfengslet med full isolasjon i en uke..

P4 - Igår: 13:14

Fastklemt Etter bilulykke

En person ble sittende fastklemt Etter en bilulykke i Kristiansand i Ettermiddag. Bilen hadde kjørt inn i et tre. Skadeomfanget til personen er ikke kjent..

VG - Igår: 18:27

Røthe fortviler Etter at han hjalp Bolsjunov: – Ødelegger for alle

MERÅKER (VG) Sjur Røthe var utrøstelig og ikke nådig mot seg selv, Etter at han ødela for Pål Golbergs mulighet til å vinne Ski Tour 2020 sammenlagt..

E24 - Igår: 22:08

Høyeste gullpris på syv år Etter virusfrykt

Gullprisen stiger til det høyeste nivået siden februar 2013, og ekspertene peker på virusfrykt og at investorene søker Etter trygge havner..

Aftenposten - Igår: 13:22

Federer står over storturnering Etter operasjon

Roger Federer går glipp av flere turneringer, blant annet sommerens Roland-Garros, Etter at han onsdag gjennomførte en kneoperasjon..

NRK - I førrgår: 05:40

Mistenkt funnet død

Politiet i Südost-Hessen – Offenbach melder på Twitter torsdag morgen at en angivelig gjerningsmann er funnet død i sitt eget hjem Etter nattens jakt på gjerningspersoner Etter skytingene i Tyskland onsdag kveld..

VG - Igår: 15:49

Norge tok gull Etter taktisk grep fra Bø

ANTERSELVA (VG) Johannes Thingnes Bø og Marte Olsbu Røiseland tok norsk gull på single mixed stafett, Etter et overraskende rykk av Thingnes Bø..

VG - Igår: 15:49

Norge tok gull Etter taktisk grep fra Bø: - Ønskereprise

ANTERSELVA (VG) Johannes Thingnes Bø og Marte Olsbu Røiseland tok norsk gull på single mixed stafett, Etter et overraskende rykk av Thingnes Bø..

VG - Igår: 15:49

Thingnes Bø med Sverige-stikk Etter VM-gull

ANTERSELVA (VG) Johannes Thingnes Bø og Marte Olsbu Røiseland tok norsk gull på single mixed stafett Etter et overraskende rykk av Thingnes Bø..

VG - Igår: 15:49

Thingnes Bø med Sverige-stikk Etter VM-gull: – Fjerdeplass er bra

ANTERSELVA (VG) Johannes Thingnes Bø og Marte Olsbu Røiseland tok norsk gull på single mixed stafett Etter et overraskende rykk av Thingnes Bø..

Aftenposten - I førrgår: 17:34

Nytt idrettslag tar grep Etter shortsdebatt

Nå blir Sandved IL helgrønne Etter at jenter i klubben ønsket å bytte farge på shortsene..

Aftenposten - I førrgår: 06:10

Bergensbanen igjen åpen for trafikk Etter snøskred

Bergensbanen er gjenåpnet for trafikk Etter snøskred mandag..

NRK - I førrgår: 05:40

Mistenkt funnet død i Hanau

Tysk politi melder at en angivelig gjerningsmann er funnet død i sitt eget hjem Etter nattens jakt på gjerningsmenn Etter skytingene i Hanau onsdag kveld. Ytterligere en person er funnet død i leiligheten..

P4 - Igår: 21:50

- Stone har gode sjanser for å bli renvasket

Roger Stone blir ikke benådet umiddelbart, men han har en god sjanse til å full renvaskelse. Det sa president Donald Trump i kveld - bare timer Etter hans tidligere nære rådgiver ble dømt til vel tre års fengsel. Dommen var langt lavere enn aktoratets opprinnelige påstand om sju til ni års fengsel.

Aftenposten - Igår: 14:11

Henriksen om Hull-marerittet: – Det har vært veldig frustrerende og urettferdig

Etter over et halvt år i kulden i Hull City, får Markus Henriksen (27) endelig spilletid Etter overgangen til Bristol City. Nordmannen mener at situasjonen burde blitt håndtert annerledes..

NRK - I førrgår: 01:38

En arrestert Etter politjakt i Hana

Politiet i Hessen har pågrepet minst én person Etter skyting i byen Hanau der åtte mennesker ble drept onsdag kveld, melder avisa Bild. De åtte ble drept på to vannpipebarer i Hanau, og store politistyrker jakter på gjerningsmennene..

VG - I førrgår: 23:57

11 døde Etter skytedrama i den tyske byen Hanau

Etter massive søk gjennom natten, har politiet funnet en antatt gjerningsperson død i hans eget hjem. Der fant de også en annen død person..

VG - Igår: 14:13

Pärmäkoski kollapset Etter Johaug-bank: - Jeg husker ingenting

MERÅKER (VG) Fire minutter og 31 sekunder Etter Therese Johaug kom finske Krista Pärmäkoski i mål. Hun var fullstendig utmattet. Hun husker ingenting..

NRK - I førrgår: 01:38

Én tatt Etter politjakt i Hanau

Politiet i Hessen har pågrepet minst én person Etter skyting i byen Hanau der åtte mennesker ble drept onsdag kveld, melder avisa Bild. De åtte ble drept på to vannpipebarer i Hanau, og store politistyrker jakter på gjerningsmennene..

VG - Igår: 12:15

Skjebnedager for Godset Etter trøblete avtale: – Vi har dårlig tid

DRAMMEN (VG) 15 år Etter at syv pengesterke folk berget et skakkjørt Strømsgodset skal klubben skille lag med sine gamle hjelpere. Klubben stresses av det de omtaler som en lite gunstig exit-avtale..

P4 - Igår: 15:54

Ber om to ukers varetekt Etter dødsfall

Politiet ber om to ukers varetekt for de to mennene i 20-årene som er siktet Etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i Tromsø sent tirsdag kveld. Det melder NRK. Mennene er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt