Etter

Saturday, 19 October, 11:35

Nyheter om Etter

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 3 timer siden

Død Etter masseslagsmål

En mann er død Etter et masseslagsmål i Göteborg i natt. Det var rundt halv fire at politiet fikk melding om at et titall personer hadde barket sammen ved sentralstasjonen, og de fant mannen på bakken. En person er pågrepet Etter hendelsen..

P4 - 4 timer siden

Pågrepet Etter vold

To menn i 30-årene er pågrepet av politiet Etter en voldshendelse på et utested på Råholt ved Eidsvoll i natt. De to skal ifølge politiet ha slått ned og sparket en annen mann. Han ble hentet av ambulanse Etter hendelsen..

P4 - 21 timer siden

Ransforsøk hos gullsmed

Politiet leter Etter to personer Etter et ransforsøk mot en gullsmed på Stovner senter i Oslo. De løp fra stedet Etter hendelsen. Politiet har ikke fått melding om at noen ble fysisk skadet under ransforsøket.

NRK - 3 timer siden

Voldshendelse på Ammerud i Oslo

Politi og ambulanse er på en adresse på Ammerud i Oslo Etter melding om vold. Politiet har kontroll på to menn på stedet og søker Etter en person som skal være skadet..

P4 - 4 timer siden

Sjekket Etter brann

En person ble kjørt til sykehus Etter en brann i en enebolig i Sørskogbygda ved Elverum i natt. Personen, som bor i huset, hadde pustet inn røyk. Det var ikke flere personer i huset, opplyser politiet..

NRK - Igår: 20:46

Jakter fem Etter ny trusselepisode

Politiet leter Etter fem maskerte menn Etter nytt hærverk og trusler mot ansatte på et gatekjøkken i Oslo. De Etterforsker allerede trusler mot eieren og vold mot en ansatt som fikk hodeskader 8. oktober da seks unge menn raserte restauranten..

NRK - 8 timer siden

To menn pågrepet Etter vold

To menn i 30-årene er arrestert av politiet Etter en voldshendelse på et utested på Råholt ved Eidsvoll i Akershus. De to skal ifølge politiet ha slått ned og sparket en annen mann..

Aftenposten - 3 timer siden

Politiet søker Etter tre personer Etter voldshendelse på Ammerud

Nødetatene rykket lørdag morgen ut til en boligblokk på Ammerud i Oslo. Mye tyder på at tre personer oppsøkte en leilighet og utøvde vold, ifølge politiet..

VG - 1 time siden

Everton har brukt milliarder: – Har prøvd alt Etter at Lukaku forsvant

TV 2-ekspert PEtter Myhre fastslår at Everton ikke har klart å hente inn en ny målscorer Etter at Romelu Lukaku (26) forsvant sommeren 2017..

Aftenposten - 3 timer siden

Kvinne med kuttskader i arm Etter voldshendelse på Ammerud

Nødetatene rykket lørdag morgen ut til en blokk på Ammerud i Oslo Etter en mulig voldshendelse. I en leilighet ble det funnet en kvinne med kuttskader i en arm..

Dagbladet - Igår: 13:29

Reddet Etter dette

Deborah Pilgrim overlevde Etter intense døgn i den australske utmarka..

NRK - 17 timer siden

Person til sykehus Etter bilulykke

En person er kjørt til sykehus Etter at fire biler kolliderte på E18 ved Skaugum i Asker fredag Ettermiddag. To kjørefelt er stengt, ifølge politiet. Tilstanden til førstnevnte er ikke kjent, men vedkommende var bevisst..

Aftenposten - 18 timer siden

Selnæs suspendert i Kina

Ole Selnæs hadde håp om å slippe karantene Etter rødt kort. Slik ble det ikke. Den kinesiske klubben hans er i sportslig krise Etter et nytt tap..

Aftenposten - 18 timer siden

Person til sykehus Etter kjedekollisjon på E18 i Asker

En person er kjørt til sykehus Etter at fire biler kolliderte på E18 ved Skaugum i Asker fredag Ettermiddag. To kjørefelt er stengt, ifølge politiet..

Aftenposten - 18 timer siden

Person til sykehus Etter kjedekollisjon på E18 i Asker

En person er kjørt til sykehus Etter at fire biler kolliderte på E18 ved Skaugum i Asker fredag Ettermiddag. To kjørefelt er stengt, ifølge politiet..

NRK - Igår: 08:04

Sier opp Etter homoterapi-foredrag

To ansatte ved NLA Høgskolen i Bergen har sagt opp jobbene i protest Etter at skolen lånte ut lokaler til foredrag om konverteringsterapi for homofile, skriver Bergens Tidende. De to er professor Tone Sævi og førsteamanuensis Henrik Berg..

NRK - 23 timer siden

Puigdemont har meldt seg

Catalonias tidligere president Carles Puigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet Etter at Spania har utstedt en ny arrestordre på ham. Puigdemont flyktet for å slippe straffeforfølgelse Etter en folkeavstemningen om katalansk uavhengighet..

NRK - 19 timer siden

Seks hummerfiskere politianmeldt

Seks personer er anmeldt Etter at kystvaktskipet KV Nornen har gjennomført rutinekontroller i området rundt Hidra i Flekkefjord denne uken, skriver Agder. Personene er anmeldt Etter funn av rognhummer, samt hummer under minstemålet på 25 centimeter..

Dagbladet - Igår: 09:17

Ansatte ved høgskole i Bergen sier opp Etter foredrag om homoterapi

To ansatte ved NLA Høgskolen i Bergen har sagt opp jobbene i protest Etter at skolen lånte ut lokaler til foredrag om konverteringsterapi for homofile..

P4 - 17 timer siden

Person til sykehus Etter kollisjon

En person er kjørt til sykehus og to til legevakta Etter at fire biler kolliderte på E18 ved Skaugum i Asker fredag Ettermiddag. Tilstanden til personen som er fraktet til sykehus er ikke kjent, men vedkommende var ved bevissthet. To kjørefelt er stengt, og politiet jobber med å få åpnet disse så raskt som mulig.

P4 - 14 timer siden

Fengslet Etter funn av overgrepsmateriale

En mann fra trøndelag er varetektsfengslet i fire uker Etter at politiet fant store mengder overgrepsmateriale hjemme hos ham. Det skal være snakk om over 18.000 bilder og nesten 10.

Aftenposten - Igår: 06:34

Johnson vil snu tap til triumf i Parlamentet

Etter å ha gått på nederlag Etter nederlag i Parlamentet, spiller Boris Johnson høyt når han prøver å få brexitavtalen godkjent lørdag..

E24 - Igår: 06:07

Johnson vil snu tap til triumf i Parlamentet

Etter å ha gått på nederlag Etter nederlag i Parlamentet, spiller Boris Johnson høyt når han prøver å få brexitavtalen godkjent lørdag..

Aftenposten - Igår: 05:58

Ansatte ved høgskole i Bergen sier opp Etter foredrag om homoterapi

To ansatte ved NLA Høgskolen i Bergen har sagt opp jobbene i protest Etter at skolen lånte ut lokaler til foredrag om konverteringsterapi for homofile..

VG - Igår: 10:05

Tilsyn mot Oslo kommune Etter avsløring om 15.000 lovbrudd

Arbeidstilsynet åpner tilsyn mot Oslo kommune Etter at NRK avslørte 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven..

P4 - 22 timer siden

UtsEtter El Classico

Det spanske fotballforbundet utsEtter nå El Classico, kampen mellom Barcelona og Real Madrid, på grunn av urolighetene i Barcelona. Denne uka har flere demonstrert i Barcelona Etter at ni katalanske politikere ble dømt til fengsel Etter at de prøvde å løsrive Catalonia fra Spania. Kampen skulle spilles 26.

P4 - Igår: 11:34

Puigdemont har meldt seg

Catalonias tidligere president Carles Puigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet Etter at han på nytt har blitt Etterlyst internasjonalt av Spania. Han flyktet Etter den ulovlige folkeavstemningen om katalansk uavhengighet i 2017. Tidligere denne uken ble 12 tidligere katalanske politiker dømt til fengsel i mellom 9 og 13 år, noe som har ført til store protester i Barcelona..

NRK - 14 Oct 19 kl. 05:11

Søker Etter savnede i Japan

Redningsarbeidere graver seg gjennom jordskred og søker ved oversvømte elver Etter savnede Etter tyfonens herjinger i Japan. I dagslys fortsatte redningsarbeidere mandag med å lete Etter de 17 savnede, to dager Etter at tyfonen Hagibis traff landet..

NRK - Igår: 18:08

Dagbladet har stengt nettsiden

Dagbladet har valgt å ta ned nettsiden sin Etter at grove utsagn ble publisert der. Avisen sier det er for tidlig å si om det dreier seg om hacking. Etter det NRK får opplyst valgte Dagbladet selv å ta ned hele sida, til de vet hva som har skjedd..

P4 - Igår: 07:07

Politiet med åtte datainnbrudd

Norsk politi har gjennomført åtte datainnbrudd under Etterforskninger Etter at en ny lov med innført i 2016. De første to årene Etter at Stortinget vedtok lovendringen, ble metoden brukt bare én gang, men tall Aftenposten har hentet inn viser at det skjedde hele sju ganger i fjor. Kontrollutvalget for kommunikasjonskontroll mener det har vært vanskelig, også for domstolen, å kontrollere om politiets hacking og datainnbrudd skjer i samsvar med loven..

P4 - 23 timer siden

Oslo kommune: Varsler gjennomgang

- Det er naturlig at Arbeidstilsynet vil granske Oslo kommune Etter at de har fått opplysninger om brudd på arbeidsmiljøloven. Det sier byrådsleder Raymond Johansen til NRK. Tilsynet varslet i dag at de vil granske kommunen Etter at det ble avslørt 15.

P4 - I førrgår: 05:30

Til akuttmottak Etter elsparkesykkelulykke

En mann i 40-årene er sendt til akuttmottak Etter en ulykke med en elsparkesykkel i Stavanger i natt. Mannen i 40-åren var ved bevissthet, men politiet mistenker at han var beruset. De tar derfor en blodprøve av mannen.

E24 - I førrgår: 09:04

PGS-aksjen stiger kraftig på Børsen Etter sterkt resultat

Seismikkselskapet stiger kraftig i åpningen på Oslo Børs Etter at selskapet la frem kvartalsresultatet sitt torsdag morgen..

Aftenposten - Igår: 18:18

Dagbladet publiserte påstand om at Erna Solberg synes pedofili er greit. Nettstedet ble stengt, men er nå åpen igjen

Dagblad-eier Aller måtte stenge flere av sine sider Etter et mulig hackerangrep før klokken seks torsdag Ettermiddag. Først Etter ni var Dagbladet oppe igjen..

P4 - 15 Oct 19 kl. 18:13

Toåring påkjørt

En to år gammel gutt er fraktet til Kalnes sykehus Etter at han ble påkjørt av en bil i en garasje i Fredrikstad i Ettermiddag. Skadeomfanget er ukjent, men gutten skal ha vært bevisst Etter hendelsen. Bilføreren, som er en mann i 30-årene, skal ikke ha sett gutten før Etter at han hadde parkert bilen.

Aftenposten - I førrgår: 05:49

Bokser døde fire dager Etter knockout i kamp

Den 27 år gamle bokseren Patrick Day døde onsdag, fire dager Etter at han ble slått ut i tiende runde i en kamp i Chicago..

E24 - Igår: 13:26

Norske eiere vil overta Etter britisk hovedeiers Domino’s-exit

Etter at Domino's Pizza Group varsler exit fra blant annet Norge, vil norske eiere forsøke å ta over selskapet som driver pizzakjeden her hjemme, ifølge en av minoritetseierne..

P4 - Igår: 08:37

Vil endre loven Etter bortføring til Syria

Justisminister Jøran Kallmyr vil endre loven Etter at en terrordømt norsk-syrer slipper straffeforfølgelse. Han tok med seg ekskona og deres fem barn til et IS-kontrollert område i Syria. Statsadvokaten henla saken, fordi bortføring ikke er straffbart i Syria.

P4 - I førrgår: 08:47

Lange køer på E6

Det er lange køer på E6 i Sørum i Akershus Etter flere trafikkhendelser nå i morges. Først kolliderte tre biler, og like Etter mistet en lastebil flere dekk, som derEtter skal ha truffet flere biler. Køene strakk seg fra Gardermoen til Arteid.

Dagbladet - I førrgår: 15:38

Ga hverandre «high five» Etter voldtekt

Overvåkningsbilder viser to menn klemme hverandre og gi hverandre «high fives» Etter å ha voldtatt en kvinne på en nattklubb i London..

Klartale - 16 Oct 19 kl. 10:12

Område i Malmö avsperret Etter mistanke om bombe

Deler av havnen i Malmö i Sverige er sperret av Etter en brann. Den kan være en bombe i et bygg..

NRK - 16 Oct 19 kl. 04:34

74 omkom Etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet Etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..

P4 - 16 Oct 19 kl. 10:33

- Flere på trygd Etter AAP-innstramminger

Innstrammingen i arbeidsavklaringspengene har ført til at flere får uføretrygd eller sosialhjelp. Det slår NAV fast i en fersk rapport Etter at regjeringen i fjor strammet inn lengden på ordningen fra fire til tre år. Rapporten viser at også sannsynligheten for å komme tilbake i jobb har økt..

VG - I førrgår: 15:23

Toppserielag måtte dele garderobe med G15-lag: – Har aldri opplevd noe lignende

Farts lagleder Tone Marit Lierhagen Kjørum er oppgitt Etter det hun omtaler som et uverdig kaos som Fart-spillerne opplevde før, under og Etter tirsdagens Toppseriekamp mot Kolbotn..

Klartale - 16 Oct 19 kl. 08:59

74 døde i tyfonen i Japan

Redningsfolk leter fortsatt Etter savnede. 74 personer er bekreftet døde Etter tyfonen i Japan..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt