Etter

Tirsdag, 07 Juli, 04:07

Nyheter om Etter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 timer siden

Tre personer pågrepet Etter ran

Tre personer er pågrepet Etter et ran på Tranby i Lier natt til søndag, melder Drammens Tidende. Ranet skal ha skjedd i en privatbolig, beboeren i huset hadde også slagskader i ansiktet. Politiet ser fortsatt Etter andre som kan ha vært involvert..

Aftenposten - 6 timer siden

Fem snakkiser Etter TIL-seieren: «Sørget for at Kongsvinger så ut som Valakaris TIL i 2019»

Vi gir deg fem av temaene det snakkes om Etter mandagens TIL-kamp..

NRK - 7 timer siden

Syv døde Etter tankbileksplosjon

I Colombia er syv personer døde og over 40 skadd Etter at en tankbil lastet med drivstoff eksploderte. Tankbilen lå veltet på siden på en veiskulder. En video fra ulykken viser en stor gruppe var samlet rundt bilen før eksplosjonen..

Aftenposten - 8 timer siden

Etter ti minutter var det slutt for Ciljan

For mange var det en meget rolig mandag Etter trepoengeren mot Stabæk. Keeper Hansen var ikke å se på feltet..

VG - Igår: 10:50

To døde Etter skyting på utested i USA

To personer mistet livet og åtte er skadet Etter skyting på et utested ved Greenville i South Carolina i USA. Politiet leter Etter to mistenkte..

P4 - 16 timer siden

Tre personer pågrepet Etter grovt hjemmeran

Tre personer er pågrepet av politiet Etter et grovt hjemmeran i Tranby i Lier i natt. Det melder Drammens Tidende. Ranet skjedde i en privat bolig og beboeren fikk slagskader i ansiktet, skadeomfanget er ikke kjent.

NRK - Igår: 08:59

En pågrepet Etter hjemmeran

Politiet har pågrepet en person og leter Etter flere mistenkte Etter at en mann ble slått og ranet i sitt hjem på Tranby i Lier natt til i dag, skriver Drammens Tidende. Politiet kan ennå ikke si om det er noen relasjon mellom de involverte..

P4 - 18 timer siden

Opptur på Oslo Børs

Oslo Børs starter uken med kraftig oppgang. Hovedindeksen er opp rundt 1,3 prosent, en time Etter åpning. Og det skjer Etter at de asiatiske børsene har steget mye i dag..

Aftenposten - 19 timer siden

«Lilyhammer»-skuespiller (41) død Etter koronasmitte

Skuespilleren Nick Cordero (41) er død som følge av komplikasjoner Etter koronasmitte..

NRK - 14 timer siden

Dødstall stiger Etter uvær i Japan

Minst 44 personer er døde Etter kraftig uvær i det sørlige Japan. 1,1 millioner mennesker evakueres som følge av flom og jordskred.14 personer som var antatt døde ved et sykehjem i prefekturet Kumamoto, er nå bekreftet omkommet..

NRK - 18 timer siden

Må betale 90 000 Etter fyllkjøring

En mann fra Hadsel i Nordland må betale 90 000 kroner Etter å ha kjørt med en promille på 2,17 i fjor sommer, skriver vol.no. Under kjøringen traff han en annen bil.

NRK - 18 timer siden

Må betale 90.000 Etter fyllekjøring

En mann fra Hadsel i Nordland må betale 90.000 kroner Etter å ha kjørt med en promille på 2,17 i fjor sommer, skriver vol.no.

Aftenposten - 13 timer siden

Ruud møter stjernespiller i første kamp Etter koronapausen

Tennisproffen Casper Ruud gjør comeback Etter koronapausen når han tirsdag møter verdenstreer Dominic Thiem, melder Eurosport..

NRK - 6 timer siden

Mann pågrepet Etter blotting

En mann i 50-årene er pågrepet Etter at politiet mandag Ettermiddag fikk flere henvendelser om blotting i Follo-området. – Vi har fått melding om hendelser i sentrum av Ski, Frogn og Ås i Ettermiddag, forteller Øst politidistrikt til NTB..

P4 - I førrgår: 09:36

Søker Etter savnet person

Det er satt i gang søk Etter en savnet person Etter at det ble funnet en tom båt drivende på Vårefjorden i Lindesnes. Det opplyser politiet. Det er hovedredningssentralen som koordinerer søket..

Aftenposten - 9 timer siden

Politiet: Fire innbrakt Etter ran ved Jernbanetorget i Oslo

Fire personer er innbrakt til politiets arrest Etter at en person skal ha blitt ranet ved Jernbanetorget i Oslo mandag Ettermiddag..

Aftenposten - Igår: 22:21

Målfest da Rosenborg kjørte over Stabæk Etter pause

Etter en sjansefattig førsteomgang herjet Rosenborg i andre omgang..

VG - 12 timer siden

Reagerer Etter sletting av «Paradise Hotel»-episode

Rasismeanklagene hagler mot «Paradise Hotel»-deltageren Sarah Dohn (18) Etter at et klipp fra årets sesong har fått ny oppmerksomhet. Deltager Türker Alici (27) tar henne i forsvar..

P4 - 21 timer siden

Pågrepet Etter knivstikking

Gjerningspersonen kan fremdeles være på frifot Etter knivstikkingen på Solsiden i Trondheim i natt. En mann i 20-årene ligger med alvorlige skader på sykehus, og i morgentimene ble en mann pågrepet for medvirkning. Politiet jobber med å finne ut av hva slags rolle han har hatt..

Aftenposten - 17 timer siden

Flere personer pågrepet Etter grovt hjemmeran i Lier

Til sammen tre personer er pågrepet Etter at en mann ble slått og ranet i sitt hjem på Tranby i Lier natt til søndag. Politiet jakter flere gjerningspersoner..

NRK - Igår: 03:50

Til legevakt Etter voldshendelse

En mann i Arendal er fraktet til legevakt for sjekk Etter en voldshendelse i sentrum. Politiet har avhørt involverte parter og vitner til hendelsen, skriver politiet i Agder på Twitter..

P4 - 9 timer siden

To personer pågrepet Etter ran

Politiet har pågrepet to personer Etter et ran på Jernbanetorget i Oslo. Den fornærmede skal ha blitt sparket og slått, og de mistenkte løp fra stedet. Den fornærmede blir sjekket av ambulanse på stedet, og politiet mistenker flere involverte..

Aftenposten - Igår: 19:10

En groruddøl vender hjem

Etter fire perioder på Stortinget er det slutt. Arbeiderpartiets Jan Bøhler (68) lukker ikke døren stille Etter seg når han annonserer at han ikke ønsker gjenvalg..

P4 - Igår: 23:51

Døde Etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne døde i dag Etter et fall fra en berg-og-dalbane i en fornøyelsespark nord i Frankrike. Parken hadde også en lignende hendelsen i 2009 sier en talsperson for parken til CNN..

NRK - Igår: 23:48

Døde Etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag Etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 7 timer siden

Mann i 80-årene savnet i Tønsberg

Politiet og frivillige mannskaper deltar i letingen Etter en mann i 80-årene som er savnet i Tønsberg. Mandag kveld deltok mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder i letingen Etter mannen, som sist ble sett søndag kveld..

VG - Igår: 19:54

Endelig seier for Sarpsborg Etter lekker hælflikk

(Sandefjord – Sarpsborg 08 0–3) Etter fem strake tap trengte Sarpsborg desperat poeng. Da dukket Ismaila Coulibaly (19) opp med et drømmemål..

P4 - I førrgår: 16:23

Leteaksjon Etter mann i 60-årene

Politiet i Sør-Vest har satt igang en leteaskjon Etter en mann i 60-årene i Sandnes. Frivillige deltar også i søket Etter mannen som sist er sett i området Hana. Vitner som har sett en mann med svart allværsjakke med mintgrønne detaljer, dongribukse og tresko bes ta kontakt med politiet..

P4 - Igår: 12:35

2 døde Etter skyteepisode

To personer er døde og åtte er skadet Etter skyteepsidoden i Greenville i South Carolina i USA i formiddag. Det melder ABC News. Skadeomfanget til de åtte er ikke kjent.

NRK - Igår: 08:12

Døde Etter påkjørsel i Seattle

En kvinne (24) er død Etter at hun ble kritisk skadet da en bil kjørte inn i en demonstrasjon mot politivold i Seattle i USA i går. Demonstrasjonen var på en stengt motorvei. Også en 32-årig kvinne ble truffet av bilen, og tilstanden er alvorlig..

VG - Igår: 18:31

Slettet «Paradise Hotel»-episode Etter rasisme-anklager

Vinneren av danske «Paradise Hotel» 2020 er i hardt vær i Sverige Etter å ha sagt at hun ikke dater utlendinger. Hun kaller det en «shitstorm» fra svenskene..

P4 - Igår: 07:34

Svært få har gått på kino

Svært få har gått på kino Etter at kinosalene åpnet dørene igjen i mai Etter koronanedstengingen Billettsalget i juni var hele 78 prosent lavere i år enn i fjor, melder Aftenposten. Det skyldes både at det har vært begrensninger i hvor mange det er lov å være i en kinosal samtidig, og at alle storfilmene har blitt utsatt..

P4 - 22 timer siden

Mann alvorlig skadet Etter knivstikking

En mann er alvorlig skadet Etter å ha blitt knivstukket utenfor en restaurant på Solsiden i Trondheim i natt. Politiet fikk melding om hendelsen rundt halv to i natt. Mannen er i 20-årene og får nå behandling på St.

VG - Igår: 19:28

Liverpool slo tilbake Etter City-ydmykelsen

(Liverpool – Aston Villa 2–0) Torsdag fikk seriemesteren rundjuling av Manchester City (0–4), men søndag var de tilbake på seierssporet Etter mål av Sadio Mané og Curtis Jones..

VG - Igår: 21:51

Brann-backen slaktes Etter marerittkamp – fikk ener på børsen

BODØ (VG) (Bodø/Glimt – Brann 5–0) Børsanmelderne krever sine ofre Etter at Brann ble ydmyket av serielederen. Ruben Kristiansen innrømmer selv at han ikke kan huske å ha spilt en verre omgang..

P4 - 13 timer siden

Siktet mann hentes hjem fra Spania

En mann som er siktet Etter en skyteepisode på åpen gate i Trondheim i fjor, hentes nå hjem fra Spania. Det melder Adresseavisen. Mannen ble pågrepet i nærheten av Torrevieja i begynnelsen av mai og har sittet i fengsel i Spania siden da.

VG - Igår: 19:51

Gauseth slakter seg selv: – Dette svir

MOLDE (VG) (Molde FK – Mjøndalen IF 2–1) Christian Gauseth var svært skuffet Etter straffebommen som sendte Mjøndalen tomhendte hjem igjen. Etter kampslutt kranglet Mjøndalen-kapteinen med Etzaz Hussain..

NRK - Igår: 05:11

Døde Etter fall i Grand Canyon

En kvinne døde Etter at hun falt i Grand Canyon nasjonalpark i Arizona fredag. Kvinnen tok bilder da hun falt, ifølge tjenestemenn, skriver Abcnews..

P4 - 12 timer siden

Fortsatt ingen pågrepet Etter brannforsøk

Politiet i Sandefjord har fortsatt ikke pågrepet noen Etter at huset til ordføreren i byen ble tent på natt til søndag. Til Sandefjord Blad sier de at de ikke har noen mistenkte i saken. De søker nå kontakt med Tesla-eiere som hadde bilen parkert i omrmådet og som kan ha filmet forhold knyttet til brannpåsettelsen.

P4 - Igår: 08:10

Døde Etter å bli påkjørt under demonstrasjon

En 24 år gammel kvinne døde på sykehus Etter å ha blitt påkjørt av en bil som kjørte inn i demonstranter i Seattle i USA i går. Det melder nyhetsbyrået Ap. Bilen kjørte i stor fart inn i en gruppe mennesker som sto på motorveien som var stengt av i forbindelse med demonstrasjonen.

P4 - Igår: 11:32

Politiet kritiske Etter gjenåpning

Politiet i England kritiserer folks oppførsel Etter at landet åpnet opp igjen i går. Tusenvis flokket til utestedene, da England for første gang på over tre måneder åpnet barer, puber og restauranter igjen. Britene må fortsatt overholde strenge koronaregler, men det ble for vanskelig for mange i går.

P4 - Igår: 08:25

Mann stukket med gjenstand

En mann i 30-årene er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang Etter å ha blitt stukket i kroppen med en gjenstand i Stavanger på morgenen i dag. Bevæpnet politi pågrep en mann i 20-årene sju minutter Etter at de ble varslet. Han var i boligen til den skadde mannen.

P4 - Igår: 14:27

Endrer rutiner Etter drap

Sør-Vest politidistrikt endrer nå rutinene sine Etter at en kvinne og en mann ble funnet drept i Stavanger natt til 24. juni. Kvinnen hadde bedt om besøksforbud mot mannen som nå er siktet for drapet, men spørsmålet om besøksforbud ble liggende ubehandlet i en måned.

NRK - I førrgår: 18:06

10-åring ranet i Oslo

Politiet søker Etter fire gutter i 13–14-årsalderen Etter at en 10 år gammel gutt skal ha blitt fraranet penger utenfor Møllergata skole i Oslo. – Fornærmede er nå sammen med sin mor, og blir tatt godt vare på, skriver politiet på Twitter..

P4 - I førrgår: 14:37

43 smittet Etter studentfest

43 personer er smittet av koronaviruset Etter en stor studentfest i Laholm i Sverige. Det melder Expressen. Oså flere andre steder i Sverige kommer det nå meldinger om en økning i smittetilfeller som kan knyttes til studentfester..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt