Etter

Monday, 16 December, 06:03

Nyheter om Etter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 01:38

Søk Etter to døde fortsEtter

Det søkes både på land og i vann Etter de to siste savnede søndag Etter vulkanutbruddet på New Zealand. Åtte spesialsoldater dro søndag morgen tilbake til White Island for å søke Etter de antatt døde Etter mandagens vulkanutbrudd..

P4 - Igår: 08:55

Søker Etter flere døde

Politiets dykkere søker nå Etter de to siste som er savnet Etter vulkanutbruddet på New Zealand. Seks personer er bekreftet døde som følge av utbruddet på White Island tidligere denne uken, flere ligger med kritiske brannskader på sykehus. Søket Etter savnede har tidligere blitt satt på vent Etter at vulkanen har vist økt aktivitet..

P4 - Igår: 10:35

Tallet på omkomne stiger

Dødstallet Etter vulkanutbruddet på New Zealand fortsEtter å stige. Minst 17 personer er nå bekreftet omkommet. Politiets dykkere søker i dag Etter de to siste som er savnet Etter utbruddet på White Island tidligere denne uken.

NRK - I førrgår: 02:20

Søker Etter omkomne i vannet

Dykkere fra politiet søkte lørdag Etter de to siste som er savnet Etter vulkanutbruddet på New Zealand. Inkludert de to savnede som dykkerne søker Etter, har vulkanutbruddet krevd 16 menneskeliv..

NRK - 14 timer siden

Sju familier får overnattingstilbud

Sju familier i Kvinesdal for tilbud om å overnatte et annet sted i natt Etter raset i dag tidlig. Det opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug Etter at kommunen satt krisestab Etter nærmere 300 tonn med steinmasser raste ned et fjell bak et boligfelt..

NRK - 14 timer siden

Solberg skuffet Etter klimamøtet

Statsminister Erna Solberg er skuffet Etter FNs klimakonferanse i Madrid. Solberg hadde håpet å bli ferdig med de temaene som gjensto Etter fjorårets møte i Polen. Solberg sier prosessen går for sakte og har store forventninger før neste års møte..

P4 - 20 timer siden

Flere døde Etter vulkanutbrudd

Dødstallet fortsEtter å stige Etter vulkanutbruddet på New Zealand tidligere denne uken. 18 personer er nå bekreftet omkommet. Flere ligger på sykehus med kritiske brannskader, og en av dem døde av skadene.

VG - 18 timer siden

Tom Pettys Etterlatte enige om arveoppgjør

Etter langvarig krangel om arven Etter rock-legenden Tom Petty, har artistens enke og hans to døtre endelig blitt enige om fordelingen av arven Etter han..

VG - 16 timer siden

Enorm opphenting Etter grov miss av Kristoffersen

Etter å nesten ha røket ut i første omgang Etter en grov feil, slo Kristoffersen tilbake med en enorm andre omgang og havnet akkurat utenfor pallen..

P4 - Igår: 23:06

Siktet Etter påkjørsel

En mann i 20-årene er siktet Etter Etter at han kjørte på en mann i 70-årene da han forsøkte å krysse veien i Skien i Ettermiddag. Mannen ble påført alvorlige skader. Sjåførens førerkort er rutinemessig beslaglagt..

Aftenposten - Igår: 07:39

Dykkere søker Etter to døde ved vulkan på New Zealand

Dykkere fra politiet søkte lørdag Etter de to siste som er savnet Etter vulkanutbruddet på New Zealand..

Aftenposten - 17 timer siden

Her er børsen Etter tapet for russerne

Dette er børskarakterene Etter Norges tap for Russland i VMs bronsekamp..

NRK - I førrgår: 16:05

Funn i søk Etter savnet 16-åring

Det er funnet en død person i søket Etter den norske 16-åringen som har vært savnet på Island Etter en ulykke, skriver TV2..

Aftenposten - 15 timer siden

Molde-spiller ble verdensmester Etter utrolig finaledrama: – Fantastisk

Martine Smeets (29) kunne feire Etter elleville sluttsekunder i VM-finalen..

P4 - Igår: 07:41

Fire evakuert Etter brann

Fire personer er evakuert Etter en brann på en institusjon i Stavanger i natt. To ansatte og en beboer ble eksponert for røyk Etter at en dyne startet å brenne, opplyser politiet. Brannårsaken er foreløpig uklar..

NRK - 8 timer siden

USA utviste to kinesiske diplomater

To kinesiske diplomater ble utvist fra USA Etter anklager om spionasje Etter at de kjørte inn i en militærbase i Virginia. Utvisningen skal ha skjedd i all hemmelighet i september, først nå blir saken kjent gjennom en artikkel i New York Times..

VG - 12 timer siden

Solskjær om Haaland Etter VG-sak: – Vet vel hva han har lyst til

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) holder kortene tett til brystet Etter spørsmål om turen til Salzburg..

P4 - 6 timer siden

Mann knivstukket i Oslo

En mann er knivstukket i Brugata i Oslo sentrum. Politiet søker Etter en gjerningsmann som stakk fra stedet Etter hendelsen. Skadeomfanget er uklart.

NRK - 17 timer siden

Bevæpnet politi søker i Brugata

Politiet søker Etter en person Etter en trusselsituasjon hvor det er mulig at en kniv ble brukt, skriver de på Twitter. Ingen skal være fysisk skadet. Ifølge politiet har de foreløpig en dårlig beskrivelse av gjerningsperson..

NRK - 15 timer siden

Nederland er verdsmeistrar

Nederland er verdsmeister i kvinnehandball for første gong Etter dei vann 30-29 over Spania i finalen. Kun nokre sekund før kampen var ferdig blei resultatet klart. Russland kom på tredjeplass, Etter dei vann 33-28 mot Noreg..

P4 - 7 timer siden

Etterlyser bil Etter påkjørsel

En bilist stakk av Etter å ha kjørt på en kvinne trolig i eller ved et fotgjengerfelt i Drammen i kveld. Politiet ønsker opplysninger dersom de ser en rød bil som trolig var en Toyota Yaris. Kvinnen er oppegående og ble behandlet på stedet av helsepersonell.

P4 - I førrgår: 16:05

Død person funnet i søket Etter norsk gutt

Det er funnet en død person i søket Etter den 16 år gamle norske gutten som har vært savnet på Island Etter en ulykke i en elv. Det melder TV2. Gutten var på arbeid sammen lokal bonde da han ble tatt av en stor bølge onsdag, og det har pågått en stor leteaksjon Etter gutten siden.

VG - 12 timer siden

Herrem tok til tårene Etter tøft år: – Jeg er stolt

KUMAMOTO (VG) For ti måneder siden mistet hun sin viktigste støttespiller. Søndag ble Camilla Herrem (33) tatt ut på VMs All Star-lag som beste venstrekant. Det betydde mye Etter et tøft år..

P4 - 6 timer siden

Stakk Etter utforkjøring

Politiet i Rogaland Etterlyser en mann for å ha løpt fra stedet Etter å ha vært involvert i en utforkjøring på riksvei 44 ved Skarpenes i Sokndal. Bilen ligger på taket utenfor veien. Politiet sier det er viktig å avklare om mannen er skadd, og ber publikum om tips..

Aftenposten - I førrgår: 11:11

Træff snur Etter oppvaskmøte: Nå blir det damelag i 2. divisjon

Konflikten mellom hovedstyret og Træffs damelag i fotball får Etter alt å dømme en lykkelig utgang. Det er status Etter møtet torsdag..

Aftenposten - I førrgår: 11:11

Træff snur Etter oppvaskmøte: Vil stille damelag i 2. divisjon

Konflikten mellom hovedstyret og Træffs damelag i fotball får Etter alt å dømme en lykkelig utgang. Det er status Etter møtet torsdag..

P4 - Igår: 10:35

Leteaksjon Etter 22-åring

Det pågår en stor leteaksjon Etter en mann som har vært savnet på Sotra siden klokken halv seks i dag tidlig. Mannen ble meldt savnet da man ikke fikk kontakt med mannen Etter at han var på vei hjem fra en fest i området, sier politiet til Bergens Tidende. Politi, brannvesen, Norske redningshunder, Røde Kors og Norsk Folkehjelp deltar i søket..

NRK - 18 timer siden

Kvinne i 50-åra omkom i ulukke

Ei kvinne i 50-åra omkom Etter ei trafikkulukke ved Rossfjordstraumen i Troms søndag morgon. Pårørande er varsla. Tre personar måtte bli frigjort frå eit køyretøy Etter ei utforkøyring.

P4 - 17 timer siden

Trusselsituasjon i Oslo

Politiet i Oslo har nå kontroll på en kvinne i forbindelse med en trusselsituasjon med kniv i sentrum i Ettermiddag. Bevæpnet politi søkte Etter kvinnen Etter et basketak med en annen kvinne. Ingen ble fysisk skadd..

Aftenposten - 14 timer siden

Søskenpar funnet forlatt i Århus

Dansk politi leter Etter foreldrene Etter et søskenpar som ble funnet forlatt i en travel handlegate i Aarhus lørdag og tror de er østeuropeiske..

Aftenposten - 22 timer siden

Dødstallet Etter vulkanutbruddet på New Zealand stiger

Vulkanutbruddet på New Zealand har krevd 18 menneskeliv. Søndag ble det søkt på land og i vann Etter de to siste som er savnet..

P4 - 12 timer siden

Utenfor livsfare Etter påkjørsel

Mannen i 70-årene som ble påkjørt på Kjørbekk i Skien i går er utenfor livsfare. En mann i 20-årene er siktet for uaktsomhet Etter at han kjørte på mannen da han forsøkte å krysse veien, melder NTB. Sjåførens førerkort ble rutinemessig beslaglagt..

NRK - 17 timer siden

Væpna politi leitar Etter person

Væpna politi søker Etter ein person i samband med ein trusselsituasjon i Brugata i Oslo. Personen kan ha hatt ein kniv, melder politiet. Ingen skal vere fysisk skada.

NRK - 16 timer siden

Sett inn krisestab Etter steinras

Kommunen har sett inn krisestab i Kvinesdal Etter steinraset som gjekk søndag morgon. No skal dei vurdere om evakuering er naudsynt. Mellom 250-300 tonn har stein har lausna frå fjellsida.

Aftenposten - 14 timer siden

Søskenpar funnet forlatt i Aarhus

Dansk politi leter Etter foreldrene Etter et søskenpar som ble funnet forlatt i en travel handlegate i Aarhus lørdag og tror de er østeuropeiske..

NRK - 20 timer siden

Eitt barn døydde Etter jordskjelv

Styresmaktene i sør-Filippinane opplyser at eitt barn omkom Etter jordskjelvet som råka utanfor Davao søndag, melder Reuters. Jordskjelvet hadde ein styrke på 6.8.

NRK - 19 timer siden

Fann forlatt søskenpar i Aarhus

Dansk politi leiter Etter foreldra Etter at eit søskenpar blei funne forlatt i ei handlegate i Aarhus laurdag. Guten er truleg mellom to og tre år, og jenta er rundt eitt år. Politiet trur dei kan vere austeuropeiske, og har teke vare på dei..

NRK - Igår: 19:45

En død Etter restaurant-ran

I Sverige er en mann død Etter at tre maskerte menn tok seg inn på en restaurant i Gislaved og skadet en mann med et stikk- eller slagvåpen, melder Aftonbladet. Mannen døde på stedet..

VG - 18 timer siden

Søskenpar funnet forlatt i Aarhus

Dansk politi leter Etter foreldrene Etter et søskenpar som ble funnet forlatt i en travel handlegate i Aarhus lørdag og tror de er østeuropeiske..

VG - 12 timer siden

Lindvik tok 3. plass – Norge sterkt preget Etter stygt fall

Unggutten Thomas Aasen Markeng (19) fikk plutselig en voldsom og illevarslende vridning i kneet Etter landingen i sitt første hopp i Klingenthal. Marius Lindvik (21) presterte karrierebeste med 3. plass..

VG - 16 timer siden

Nederland jubler for sitt første VM-gull Etter kjempedrama

KUMAMOTO (VG) (Spania-Nederland 29–30) De har vært i både VM-finalen og EM-finalen uten å lykkes. Men i dag var det ingen som kunne stoppe de nederlandske håndballjentene. De vant VM-gull Etter et voldsomt drama..

VG - 16 timer siden

Nederland-gull Etter kjempedrama: – Jeg gjorde nesten i buksa

KUMAMOTO (VG) (Spania-Nederland 29–30) De har vært i både VM-finalen og EM-finalen uten å lykkes. Men i dag var det ingen som kunne stoppe de nederlandske håndballjentene. De vant VM-gull Etter et voldsomt drama..

VG - 16 timer siden

Nederland-gull Etter kjempedrama: – Jeg gjorde nesten i buksen

KUMAMOTO (VG) (Spania-Nederland 29–30) De har vært i både VM-finalen og EM-finalen uten å lykkes. Men i dag var det ingen som kunne stoppe de nederlandske håndballjentene. De vant VM-gull Etter et voldsomt drama..

P4 - 10 timer siden

Skuffet over utfallet av klimamøte

Utfallet av FNs klimakonferanse er et svik mot de fattigste. Det sier Røde Kors, Etter at verdenssamfunnet ikke kom til enighet om regler for handel av klimakvoter Etter to uker med forhandlinger. Organisasjonen påpeker at det internasjonale samfunnet har et ansvar om å hjelpe og beskytte mennesker i utsatte områder Også statsminister Erna Solberg sier prosessen går for sakte, og har store forventninger før neste års møte som skal holdes i Glasgow..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 10:31

Sjåfør døde Etter påkjørsel på E6 i Trondheim

En person er død Etter å ha blitt påkjørt på E6 ved Ranheim fabrikker i Trondheim. Vedkommende gikk ut av bilen Etter å ha punktert..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt