Etter

Tirsdag, 19 Januar, 06:22

Nyheter om Etter

Sortering: Relevans | Senaste
VG - Igår: 18:34

Alle fem funnet omkommet Etter hyttebrann: – Urettferdig

SVOLVÆR (VG) Lokalsamfunnet er i sorg Etter beskjeden om at alle de fem savnede er funnet omkommet Etter den tragiske hyttebrannen i Nordland. Fire er barn under 16 år..

NRK - Igår: 09:32

Leitar Etter skiløpar i Troms

Politiet leter med helikopter og drone Etter en savnet mann som ikke kom tilbake Etter skitur lørdag kveld. Mannen er i 50-åra, og var på tur på Kvaløya utanfor Tromsø..

Aftenposten - Igår: 08:53

Politiet fortsEtter søket Etter de savnede i hyttebrannen

Søkene Etter de savnede i brannruinene i Andøy er søndag morgen i gang igjen Etter å ha blitt stanset natt til søndag..

NRK - I førrgår: 01:02

Mann reddet Etter havari i Finnmark

En mann ble rett Etter midnatt natt til søndag funnet på land på Seiland i Finnmark Etter at båten hans havarerte lørdag kveld..

Aftenposten - 15 timer siden

To til sykehus Etter trafikkulykke i Vaksdal

To personer er fraktet til Haukeland sjukehus Etter at en bil kjørte i en betongkant i Kjenestunnelen på E16 i Vaksdal..

NRK - 15 timer siden

To til sykehus Etter trafikkulykke

To personer er fraktet til Haukeland sykehus Etter at en bil kjørte i en betongkant i Kjenestunnelen på E16 i Vaksdal, skriver Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 19 timer siden

FortsEtter søk Etter savnet mann

Søket Etter en mann som er savnet i fjellet på Kattfjordeidet i Tromsø fortsEtter. Skredfaren gjør det vanskelig å sende bakkemannskaper, så i første omgang blir det snakk om helikopter. Området er blant de mest populære skiområdene i kommunen..

NRK - 19 timer siden

Ennå ikke fått møte Navalnyj

Advokaten til den fengslede russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj har foreløpig ikke fått møte klienten sin. Navalnyj ble pågrepet da han i går vendte tilbake til Moskva, Etter å ha blitt behandlet i Tyskland Etter et forgiftningsforsøk..

Klartale - 20 timer siden

Leter Etter tre savnede i skredet

Sju er funnet, men tre er fortsatt savnet. Nå leter de Etter disse i skredet i Gjerdrum..

Aftenposten - 20 timer siden

Letemannskaper inn i skredområdet – søker Etter tre savnede personer

Klokken 9 mandag rykket mannskaper på nytt inn i det skredrammede området i Gjerdrum for å gjøre søk Etter tre personer….

Dagbladet - Igår: 05:16

Etter seks mil på ski: - Fantastisk vondt

Langrennsprofil Andreas Nygaard fikk dype frostskader på fingrene Etter skirenn. Han har sjeldent opplevd lignende, forteller han..

NRK - Igår: 01:48

USA fordømmer Navalnyj-pågripelsen

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier USA fordømmer pågripelsen av den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj. Navalnyj ble pågrepet straks Etter landing i Russland søndag, da han returnerte til hjemlandet Etter fire måneder i Tyskland..

NRK - Igår: 00:18

Pågrepet Etter knivstikking

En person er pågrepet Etter at en 13-åring ble knivstukket på Haugerud søndag kveld. – Vi har kontroll på en formentlig gjerningsperson, skriver politiet i Oslo..

NRK - Igår: 19:38

Knivstikking i Oslo

Politi og ambulanse er på Haugerudsenteret i Oslo Etter at en person er blitt knivstukket. Person blir tatt hånd om av ambulansepersonell. Politiet melder at de søker Etter gjerningspersoner..

NRK - Igår: 19:38

Person knivstukket i Oslo

Politi og ambulanse er på Haugerudsenteret i Oslo Etter at en person er blitt knivstukket. Personen blir tatt hånd om av ambulansepersonell, melder politiet, som søker Etter gjerningspersoner..

Aftenposten - Igår: 19:39

Person knivstukket ved Haugerudsenteret i Oslo

Politiet søker Etter gjerningspersoner Etter at en person ble knivstukket i lysken ved Haugerudsenteret i Alna bydel i….

Aftenposten - Igår: 19:39

13-årig gutt knivstukket ved Haugerudsenteret i Oslo

Politiet søker Etter gjerningspersoner Etter at en gutt på 13 år ble knivstukket ved Haugerudsenteret i Alna bydel i….

NRK - Igår: 19:04

Navalnyj pågrepet i passkontrollen

Aleksej Navalnyj er pågrepet i Russland, melder Reuters. Den 44 år gamle opposisjonspolitikeren reiste hjem til Russland Etter at han ble forgiftet med nervegiften Novitsjokpå en flytur i fjor. Han har oppholdt seg i Berlin Etter at han ble forgiftet..

NRK - Igår: 18:48

Alle beboere evakuert Etter brann

Nødetatene rykket søndag kveld ut Etter melding om brann i en enebolig i Askim, melder Øst politidistrikt. Det er mye røyk på stedet, men alle beboere er evakuert. Brannvesenet melder at de har kontroll på brannen..

VG - Igår: 18:34

Alle fem funnet omkommet Etter hyttebrann

Politiet opplyser søndag kveld at alle de fem savnede er funnet omkommet Etter hyttebrannen i Andøy kommune natt til lørdag..

Aftenposten - Igår: 17:43

Lindvik vant i Zakopane Etter superhopp

Marius Lindvik hoppet til seier Etter å ha hoppet bakken ned i finaleomgangen..

VG - Igår: 17:43

Lindvik vant i Zakopane Etter superhopp

Marius Lindvik (22) hoppet til sesongens første seier Etter å ha hoppet bakken ned i finaleomgangen..

NRK - Igår: 14:09

Avsluttar leiting Etter skiløpar

Leitinga Etter ein sakna skiløpar i 50-åra i Troms blir avslutta for dagen. Årsaka er stor skredfare og at det blir mørkt. Mannen blei meld sakna i går..

NRK - Igår: 11:59

2 personar funne døde i branntomt

2 personar er funne døde Etter hyttebrannen på Andøya natt til i går. Det opplyser politiet. Dei 2 er ikkje identifiserte.

Dagbladet - Igår: 10:14

To funnet døde

Lokalt politi og Kripos går igang med nye søk Etter hyttebrannen i Andøy kommune, hvor fire barn var blant fem savnede. Etter nattas søk, melder politiet om to omkomne..

Aftenposten - Igår: 08:53

Politiet: To personer funnet omkommet Etter hyttebrannen

To personer er funnet omkommet Etter nattens søk på branntomten. De to personene er ikke identifisert, ifølge politiet.

NRK - Igår: 08:01

Startar opp att leitinga

Leitinga Etter dei 5 sakna Etter hyttebrannen på Andøya startar opp att i dag. Det stadfester politiet til TV2. 4 av dei 5 sakna er barn under 16 år.

Aftenposten - Igår: 08:00

Skiløper savnet på Kvaløya i Tromsø – politiet kan ikke sende inn letemannskap

Skredfare skaper utfordringer for leteaksjonen Etter en mann i 50-årene, som er savnet Etter en skitur på Kvaløya i….

NRK - I førrgår: 03:26

Mann savnet Etter skitur i Tromsø

En mann i 50-årene er savnet Etter en skitur på Kvaløya i Tromsø lørdag kveld. Natt til søndag er det iverksatt en større leteaksjon i området. Mannen dro ut på skitur alene i 18-tiden lørdag, og ved 23-tiden tok samboeren hans kontakt med politiet..

NRK - I førrgår: 21:17

Person død Etter trafikkulykke

En person er omkommet Etter å ha kjørt i en fjellvegg på Tromøy i Arendal, bekrefter politiet overfor Fædrelandsvennen og Agderposten..

NRK - I førrgår: 20:43

Søk Etter antatt omkommet avsluttet

Søket Etter en antatt omkommet person i en dykkerulykke i Vadsø i Finnmakr er avsluttet for dagen som følge av mørkets frembrudd, opplyser politiet. Det planlegges nye søk i morgen..

E24 - 15 minutter siden

Bred børsoppgang i Asia

Etter en blandet start på uka går de fleste asiatiske børsene opp tirsdag..

NRK - I førrgår: 19:06

Koronasmittet Etter møte med EU

Portugals finasminister Joao Leao har testet positivt på korona, en dag Etter at han deltok i et møte med topper i EU. Blant dem var Europakommisjonens president Ursula von der Leyen. 46 år gamle Leao skal så langt ha få symptomer, skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

Ble fraranet mobiltelefonen

Politiet har pågrepet en mann (20) som skal ha ranet til seg en mobiltelefon fra en 18-åring Lagårdsveien i Stavanger ved hjelp av kniv like Etter midnatt. En snau time senere ble 20-åringen pågrepet, og tatt med til arresten..

NRK - I førrgår: 18:43

Søker Etter antatt omkommet

Redningsaksjonen utenfor Krampenes i Finnmark er avsluttet, og klokken 1630 ble det besluttet søk Etter antatt omkommet person. Letingen vil fortsette utover kvelden. Det har vært en dykkerulykke fra en båt og en person er savnet..

NRK - 1 time siden

Parler oppe på russisk plattform

Parler, det sosiale mediet som er blitt populært blant ytre høyre-tilhengere i USA, er delvis oppe igjen Etter å ha blitt kastet ut av App store. Et russisk teknologifirma har tilbudt Parler plass på sin plattform, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Garth Brooks syng for Biden

Countrystjerna Garth Brooks skal delta på scenen i Washington under innsettingsseremonien til Joe Biden, ifølgje Hollywood Reporter. Brooks er, Etter Beatles, den mestseljande plateartisten i USAs historie. Lady Gaga skal synge nasjonalsongen..

NRK - I førrgår: 17:22

Sikkerhetssone Etter tankbilvelt

Politiet i Finnmark har opprettet en sikkerhetssone på 100 meter Etter at det ble oppdaget lekkasje på en veltet tankbil i Oldernes. Sjåføren er tatt hånd om av helsevesen, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

To ministre smittet i Colombia

COlombias forsvarsminister, Carlos Holmes Trujillo, er innlagt på intensivavdeling med covid-19. Trujillo fikk påvist sykdommen i forrige uke, dagen Etter at utenriksminister Claudia Blum testet positivt.

NRK - 3 timer siden

Brann på Hamang i Bærum

Flere beboere har evakuert seg selv Etter at det begynte å brenne i en bygning i Hamang terrasse i Bærum ved halv tretida. Det brenner på taket. Slukking er i gang og røykdykkkere er i arbeid, melder 110-sentralen..

VG - I førrgår: 15:20

Sverre Lunde Pedersen på pallen i allround-EM Etter første dag

Sverre Lunde Pedersen (28) har levert en god dag på isen i Heerenveen. Han ligger på sølvplass i allround-EM Etter 500 og 5000 meter..

NRK - I førrgår: 15:26

Person savnet Etter dykkerulykke

Politiet i Finnmark melder om en dykkerulykke fra en båt utenfor Krampenes i Vadsø lørdag Ettermiddag. – En person er meldt savnet og vi leter Etter vedkommende, opplyser politiet ifølge VG..

VG - I førrgår: 15:20

Sverre Lunde Pedersen nest best i allround-EM Etter første dag

Sverre Lunde Pedersen (28) har levert en god dag på isen i Heerenveen. Han ligger på sølvplass i allround-EM Etter 500 og 5000 meter..

NRK - 6 timer siden

Høie skal revurdere seteregel

Etter press frå kulturlivet vil helseminister Bent Høie vurdere koronaregelen om fastmonterte seter på ny. – Blir det ei endring, er dette ein gladnyheit for musikk, kunst og kultur, seier Tone Østerdal i Norske Konsertarrangørar til Dagsavisen..

Aftenposten - 6 timer siden

Han tror EU vil kollapse innen 10 år. Med britene ute av EU, vil det bli et ras av nye land som vil følge Etter?

BRUSSEL (Aftenposten): Europas ubestridte EU-hater, Nigel Farage, spår at EU vil kollapse innen ti år..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt