Erna

Mandag, 26 Oktober, 10:36

Nyheter om Erna

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 07 okt. 20 kl. 14:28

Fant «Erna ser deg»-munnbind på nettet

Erna møtte opp til fremleggelsen av statsbudsjettet i et munnbind med teksten «Erna ser deg». Det skal minne om å passe på avstand og smittevern, sier hun selv..

Aftenposten - I førrgår: 12:17

Erna Solberg håper vaksine kan godkjennes rundt juletider

– I alle europeiske land stiger nå smitten kraftig. Flere land er i vei til å stenge ned igjen, sier statsminister Erna Solberg (H). Neste uke kommer nye tiltak også i Norge, varsler hun..

Aftenposten - I førrgår: 12:17

Erna Solberg håper vaksine kan godkjennes rundt juletider - i beste fall

– I alle europeiske land stiger nå smitten kraftig. Flere land er i vei til å stenge ned igjen, sier statsminister Erna Solberg (H). Neste uke kommer nye tiltak også i Norge, varsler hun..

E24 - 22 okt. 20 kl. 07:23

Erna Solberg fortsatt Norges mektigste kvinne

Statsminister Erna Solberg troner fortsatt på topp på Kapitals liste over mektige kvinner i Norge..

E24 - 22 okt. 20 kl. 07:23

Erna Solberg troner på topp i maktkåring preget av at vi er i coronaens år

Statsminister Erna Solberg troner fortsatt på topp på Kapitals liste over mektige kvinner i Norge. Flere sentrale aktører i møtet med pandemien klatrer..

Klartale - 09 okt. 20 kl. 14:26

Erna gratulerer Klar Tale i video

Klar Tale fyller 30 år. Statsminister Erna Solberg har sendt en hilsen. Se video!.

E24 - 30 minutter siden

Regjeringen legger frem nye coronatiltak

Klokka 16 mandag legger regjeringen frem nye coronatiltak på en pressekonferanse med Erna Solberg, Bent Høie, Guri Melby og Kjell Ingolf Ropstad..

NRK - 1 time siden

Hele nye E6 åpnes i dag

Klokka 12.00 i dag åpner statsminister Erna Solberg siste del av den 43 kilometer nye E6 mellom Kolomoen og Moelv. Det er den lengste veistrekningen som er bygget sammenhengende i Norge noen gang.

Aftenposten - 07 okt. 20 kl. 23:38

Stortingspresidenten tar selvkritikk etter Erna Solbergs naziuttalelse

Stortingspresident Tone W. Trøen (H) sier hun skulle slått ned på ordvalget da Erna Solberg i Stortinget uttalte at hun og regjeringen var «ganske nazi»..

VG - 07 okt. 20 kl. 21:25

Erna fnyser av Støres budsjett-skatteslakt

En rystet Ap-leder Jonas Gahr Støre kalte regjeringens nye kutt i formuesskatten til de rikeste en «unorsk skatteskandale» - men Høyre-leder Erna Solberg sier at Ap selv har vært med på å redusere både formuesskatten og andre skatter..

VG - 07 okt. 20 kl. 21:25

Erna fnyser av Støres skatteslakt av budsjettet

En rystet Ap-leder Jonas Gahr Støre kalte regjeringens nye kutt i formuesskatten til de rikeste en «unorsk skatteskandale» - men Høyre-leder Erna Solberg sier at Ap selv har vært med på å redusere både formuesskatten og andre skatter..

Aftenposten - 16 timer siden

Erna Solberg gratulerer Fredrikstad Fotballklubb etter opprykket

FFK skal spille 1. divisjon neste sesong. Det har statsministeren lagt merke til..

Dagbladet - 19 timer siden

Erna angripes av bolighaier

Men finner likevel en løsning i denne ukas «Miniminister»..

VG - I førrgår: 09:35

Nye coronatiltak

Natt til i går ble det registrert 270 nye smittetilfeller i Norge. Totalt for uken er det meldt inn 962 nye coronasmittede. Dermed nærmer vi oss nivået fra mars.

P4 - I førrgår: 07:21

Solberg frykter viruset kan ødelegge julen

Statsminister Erna Solberg frykter at koronaviruset kan ødelegge julen dersom alle ikke holder seg til smittevernreglene. Til NRK sier hun at faren for at storfamilien ikke kan møtes og feire julen sammen er til stede dersom situasjonen forverrer seg. Hun får støtte av helseminister Bent Høie som påpeker at situasjonen må bli mye verre enn den er i dag før studenter og andre blir koronafaste..

Dagbladet - I førrgår: 20:56

- Ingen av oss er sikret

Flere statsledere har blitt smittet med coronaviruset. Norges statsminister Erna Solberg sier at ingen av oss er sikret mot coronasmitte..

P4 - I førrgår: 14:48

- Ikke like strengt som i vår

- Det er ikke klart hvilke innstramminger som kommer men det vil ikke bli like strengt som det var i vår. Det sier statsminister Erna Solberg som i dag varslet at det neste uke blir innført nye korona-innstramminger over hele landet. Det kan komme innstramminger på hvor mange mennesker en kan møte samtidig..

Klartale - I førrgår: 13:42

Solberg: – Jeg er bekymret

Neste uke kommer det nye korona-regler fra regjeringen. Det sier statsminister Erna Solberg..

Klartale - I førrgår: 13:36

Varsler strengere regler

Neste uke kommer det nye korona-regler fra regjeringen. Det varsler statsminister Erna Solberg..

NRK - I førrgår: 13:04

Nasjonale innstramminger neste uke

Statsminister Erna Solberg sier det innføres nasjonale innstramminger neste uke. Det sier hun på en pressekonferanse om koronasituasjonen i Norge. Hun sier hun er bekymret for smittesituasjonen i landet..

P4 - I førrgår: 13:05

Solberg: - Kommer nye innstramminger

- Det kommer nye korona-innstramminger som vil gjelde for hele landet i neste uke. Det varslet statsminister Erna Solberg på en pressekonferanse nå. Regjeringen har nå gitt Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet i oppdrag å anbefale nye smittetiltak på grunn av økende koronasmitte i Norge..

P4 - I førrgår: 12:30

Fylkeskommune vil ikke fly med Wizz Air

Listen over store potensielle kunder som ikke ønsker å reise med Wizz Air øker. Nordland fylkeskommune sier det er uaktuelt å la deres ansatte fly med selskap som ikke legger til rette for et organisert arbeidsliv. Det ungarske flyselskapet skal nå skal starte opp innenrikstrafikk i Norge og har fått kraftig kritikk for at de ikke vil inngå tariffavtaler for sine ansatte.

Klartale - I førrgår: 12:06

Solberg med siste nytt om korona

Erna Solberg skal møte pressen fredag. Du kan se sendingen her fra klokka 13.00..

Aftenposten - 05 okt. 20 kl. 10:32

Slik preges nordmenns lommebok etter to runder med Erna Solberg

Med lommene fulle av oljepenger har Erna Solberg styrt norsk økonomi gjennom stormfulle år. Norges Bank hjelper til med null rente..

E24 - 05 okt. 20 kl. 10:32

Skattelette og magre oppgjør: Slik preges nordmenns lommebok etter to runder med Erna Solberg

Med lommene fulle av oljepenger har Erna Solberg styrt norsk økonomi gjennom stormfulle år. Norges Bank hjelper til med null rente..

P4 - 22 okt. 20 kl. 13:28

Wizz Air åpner åtte nye ruter

Flyselskapet Wizz Air utvider satsingen sin i Norge med åtte nye ruter og åpner ny base i Trondheim. Rutene skal være i drift fra 17. desember og selskapet skal selge flybillettene fra 99 kroner opplyste selskapet på en pressekonferanse nå i ettermiddag.

Klartale - 22 okt. 20 kl. 08:56

Hun er Norges mektigste kvinne

Statsminister Erna Solberg er fortsatt den mektigste kvinnen i Norge, mener bladet Kapital..

P4 - 22 okt. 20 kl. 07:18

Solberg fortsatt mektigst

Kapitals liste over Norges mektigste kvinner publiseres i dag. Ikke uventet topper statsminister Erna Solberg listen. På plassene bak kommer utenriksminister Ine Eriksen Søreide og justis- og beredskapsminister Monica Mæland.

NRK - 21 okt. 20 kl. 16:32

Flere boikotter Wizz Air

Bransjeorganisasjonen Lederne vil boikotte Wizz Air på grunn av lavprisselskapets nei til fagforeninger. Fagforeningen YS, Nito og Industri Energi har fra før av bestemt seg for å boikotte. Det har også statsminister Erna Solberg..

E24 - 03 okt. 20 kl. 11:47

Erna med budsjettnyhet: To mrd. til karbonfangst i 2021

Statsminister Erna Solberg (H) sier at regjeringen setter av 2,0 milliarder kroner til karbonfangst og lagring på neste års statsbudsjett..

E24 - 30 sep. 20 kl. 20:22

Erna Solberg: Vi må være ærlige. Høyre vil ikke fjerne hele formuesskatten.

Statsminister Erna Solberg skroter Høyre-landsmøtets ferske vedtak om å fjerne hele formuesskatten. – Målet er å få redusert formuesskatten på arbeidende kapital. Noe mer enn det kan ikke Høyre love for neste stortingsperiode, sier hun..

Aftenposten - 30 sep. 20 kl. 19:51

Erna Solberg: Høyre vil ikke fjerne hele formuesskatten

Statsminister Erna Solberg skroter Høyre-landsmøtets ferske vedtak om å fjerne hele formuesskatten. – Målet er å få redusert formuesskatten på arbeidende kapital. Noe mer enn det kan ikke Høyre love for neste stortingsperiode, sier hun..

Dagbladet - 17 okt. 20 kl. 11:10

Hvorfor lukter det vodka?

Erna og Ine får uønskede gjester i denne ukas utgave av «Miniminister»..

NRK - 17 okt. 20 kl. 10:53

Solberg fordømmer angrep

Vi må stå sammen mot angrep på tankefrihet, sier statsminister Erna Solberg på Twitter i forbindelse med lærerdrapet i en forstad i Paris i går. Læreren ble drept for å ha vist fram Muhammed-karikaturer i en skoletime..

NRK - 17 okt. 20 kl. 02:03

Frp får ikke svar av regjeringen

Frp-leder Siv Jensen har flere ganger i høst bedt regjeringen om oppdaterte tall på ventelister og helsekøer i sykehusene, uten å få svar. – Jeg spurte Erna igjen på onsdag. Jeg fikk ikke noe svar.

VG - 16 okt. 20 kl. 15:13

Forsvaret må styrkes

Regjeringen la fredag frem to svært viktige Stortingsmeldinger. Den ene omhandler samfunnssikkerhet, den andre er en langtidsplan for Forsvaret. Statsminister Erna Solberg beskrev et trusselbilde mot Norge som er komplisert, krevende og omskiftelig..

Klartale - 16 okt. 20 kl. 12:29

– Det er til å få utslett av

Simon Solheim er journalist i NRK. Han er aktuell med boka «Livvakt – på innsida av PST». Han har fulgt livvaktene som passer på statsminister Erna Solberg og andre i regjeringen..

NRK - 10 sep. 20 kl. 14:08

Erna Solberg: Vi kan ikke åpne mer

Statsminister Erna Solberg sier at samfunnet ikke kan gjenåpnes ytterligere nå. – Vi er i en usikker situasjon og følger den fra dag til dag. Vi kan ikke åpne mer nå, sier Erna Solberg på en pressekonferanse torsdag..

P4 - 15 okt. 20 kl. 22:13

Letter på innreiseregler

Nå skal det bli lettere å få besøk av familie som bor i utlandet. Regjeringen letter på innreiserestriksjonene fra onsdag neste uke. Statsminister Erna Solberg sier til VG at hun håper dette blir en tidlig julegave for alle dem som har savnet sine kjære.

P4 - 15 okt. 20 kl. 14:46

Wizz Air: - Vi skal følge reglene

Wizz Air avviser at de driver med prisdumping og utnytter ansatte. Fordi de ikke har fagorganiserte har selskapet, i forbindelse med at de skal starte opp innenrikstrafikk i Norge, fått kraftig kritikk. Men selskapet sier de vil følge norske regler og forskrifter, og vil heller ikke forby ansatte å organisere seg.

E24 - 15 okt. 20 kl. 13:01

Wizz Air svarer etter Erna-kritikk: – Uriktige påstander

I en pressemelding skriver Wizz Air at det har kommet «uriktige påstander» om selskapet og at de vil overholde regler og lover i landene de opererer i..

P4 - 14 okt. 20 kl. 17:55

Microsoft vil lagre CO2 i Norge

Teknologigiganten Microsoft har inngått en avtale med Equinor om å lagre CO2 under Nordsjøen. Det opplyste konsernene i ettermiddag, der blant annet statsminister Erna Solberg var tilstede. Microsoft har som mål om å bli karbonnegative innen 2030..

P4 - 14 okt. 20 kl. 17:55

Microsoft skal lagre CO2 i Norge

Teknologigiganten Microsoft har inngått en avtale med Equinor om å lagre CO2 under Nordsjøen. Det opplyste konsernene i ettermiddag, der blant annet statsminister Erna Solberg var tilstede. Microsoft har som mål om å bli karbonnegative innen 2030..

Aftenposten - 14 okt. 20 kl. 17:00

Udramatisk flytur, skummelt i skogen

Erna Solberg får fly med Jonas Gahr Støre. Og blir advart om kinesere i skogen av Trygve Slagsvold Vedum..

P4 - 14 okt. 20 kl. 15:13

- Forbyr ingen å organisere seg

- Wizz Air forbyr ingen ansatte å organisere seg. Det sier personaldirektøren i det ungarske flyselskapet. Fordi de ikke har fagorganiserte har selskapet, i forbindelse meda t de skal starte opp innenrikstrafikk i Norge, fått kraftig kritikk.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt