Erna Solberg

Onsdag, 21 April, 15:48

Nyheter om Erna Solberg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 mars 21 kl. 10:10

Solberg: Må regne med konkurs

Statsminister Erna Solberg sier en del bedrifter vil gå konkurs det neste året. Samtidig påpeker hun at det så langt i koronapandemien har vært færre konkurser enn man fryktet. Tirsdag sparket regjeringen i gang budsjettkonferansen, hvor regjeringen skal planlegge statsbudsjettet for neste år.

Aftenposten - 14 april 21 kl. 16:34

Erna Solberg fulgte ikke opp løftene sine slik hun burde

Statsminister Erna Solberg løftet ikke beredskapen slik hun hadde lovet..

E24 - 14 april 21 kl. 11:23

Erna Solberg åpner for økte utslipp i Norge

Statsminister Erna Solberg (H) åpner for at klimautslippene i kvotepliktig sektor i Norge kan øke i framtida..

VG - 13 april 21 kl. 21:00

Erna Solberg ber Ap bli med på å legalisere små doser narkotika

Statsminister Erna Solberg (H) går nå ut og flagger sin holdning i rusreformdebatten: – Som ledd i en stor sosialpolitisk reform håper jeg Ap blir med på å avkriminalisere små doser narkotika, sier hun..

VG - 13 april 21 kl. 21:00

Erna Solberg ber Ap bli med på å avkriminalisere små doser narkotika

Statsminister Erna Solberg (H) går nå ut og flagger sin holdning i rusreformdebatten: – Som ledd i en stor sosialpolitisk reform håper jeg Ap blir med på å avkriminalisere små doser narkotika, sier hun..

NRK - 09 april 21 kl. 14:18

Erna Solberg om prins Phillip

"Det er selvfølgelig trist, men han var en mann i en anselig alder og ikke minst med en anselig historie som har vært en flott person for det britiske kongehuset". Det sier statsminister Erna Solberg etter at det ble kjent at prins Phillip er død.

E24 - 09 april 21 kl. 10:11

Statsminister Erna Solberg får bot på 20.000 kroner

Statsminister Erna Solberg får nå bot for å ha deltatt i planleggingen av restaurantmiddagen hun selv ikke deltok på..

NRK - 09 april 21 kl. 12:50

Solberg: – Jeg betaler boten

– Jeg tar politiets avgjørelse til etterretning. Tidligere har jeg sagt at hvis restaurantbesøket blir fulgt opp med bøter, så skal vi selvsagt gjøre opp for oss. Jeg beklager det som skjedde og kommer til å betale boten, sier Erna Solberg.

E24 - 07 april 21 kl. 11:36

Erna Solberg: Slik skal Norge åpne opp

Erna Solberg åpner Norge i fire trinn, men setter ingen dato for når samfunnet er helt åpent igjen..

NRK - 07 april 21 kl. 11:20

Solberg legg fram gjenopningsplan

Straks legg statsminister Erna Solberg fram plan for gjenopninga av Noreg. Utgreeinga og debatten i Stortinget startar kl. 11.

NRK - 19 mars 21 kl. 09:12

Mener Erna Solberg må få bot

Statsminister Erna Solberg bør bøtelegges etter at hun brøt smittevernreglene i vinterferien. Det mener jusprofessor Hans Fredrik Marthinussen. Solberg og familien var flere enn ti stykker sammen to kvelder på rad på vinterferie på Geilo..

E24 - 18 mars 21 kl. 20:38

Erna Solberg brøt smittevernregler i vinterferien

Statsminister Erna Solberg og familien trosset smittevernråd og brøt regler mens de var på vinterferie på Geilo, melder NRK. Solberg beklager hendelsene..

NRK - 18 mars 21 kl. 21:51

Solberg beklager regelbrudd

Statsminister Erna Solberg beklager at smittevernregelene ble brutt da familien hennes var samlet på Geilo i vinterferien. – Jeg burde ha kunnet reglene bedre, sa hun i Debatten på NRK1 i kveld. Fredag 25.

NRK - 31 mars 21 kl. 18:52

Solberg stuper på ny måling

Populariteten som statsminister stuper for Erna Solberg, viser ei ny måling. Året starta sterkt for Solberg, der over halvparten av veljarane peika på henne som den beste statsministeren. No har ho falle frå 58 til 46 prosent..

NRK - 14 april 21 kl. 19:37

Solberg kritiserte FHI

FHIs første smitteprognoser under pamdemienvar helt feil. Det har statsminister Erna Solberg forklart til Koronakommisjonen. FoHI anslo at det ville være 100 koronasmittede før påske i fjor, men det ble flere tusen og over 300 innlagt på sykehus..

VG - 14 april 21 kl. 13:51

Corona-oppgjøret: Her får Solberg hard kritikk

Koronakomisjonen retter hard kritikk mot regjeringen for manglende beredskap og for manglende kontroll på at smitteverntiltakene ikke brøt Grunnloven. Kritikken går direkte på embetsførselen til statsminister Erna Solberg (H) og regjeringen..

NRK - 14 april 21 kl. 12:50

Neste koronarapport etter valet

Den neste rapporten frå koronakommisjonen kjem truleg ikkje før etter valet i haust. Det seier statsminister Erna Solberg. Etter elleve månader kjem den første rapporten om handteringa av pandemien i dag.

NRK - 14 april 21 kl. 06:44

Koronakommisjonen skal fortsette

Statsminister Erna Solberg ber koronakommisjonen om å fortsette å evaluere myndighetenes håndtering av pandemien. I dag legger de fram sin rapport om hvordan Norge taklet utbruddet. Til NTB bekrefter Solberg at hun har bedt dem fortsette arbeidet..

VG - 13 april 21 kl. 21:56

Solberg om Johnson & Johnson-stans: – Dette er dårlige nyheter

Johnson & Johnson-vaksinen ble først satt på pause i USA, før produsenten valgte å utsette Europa-utrullingen. Dårlige nyheter, slår Erna Solberg fast..

VG - 13 april 21 kl. 21:56

Solberg om sjokkavgjørelsen til Johnson & Johnson: – Dette er dårlige nyheter

Johnson & Johnson-vaksinen ble først satt på pause i USA, før produsenten valgte å utsette Europa-utrullingen. Dårlige nyheter, slår Erna Solberg fast..

NRK - 24 mars 21 kl. 11:59

Erna Solberg dropper bergenspåske

Statsminister Erna Solberg hadde planer om å reise til Bergen i påsken. Nå har hun endret planene på grunn av de nye nasjonale koronatiltakene til regjeringen. – Min plan er å bli i Oslo, sier hun til Dagbladet..

VG - 23 mars 21 kl. 11:55

Statsminister Erna Solberg har vært i politiavhør

Erna Solberg har tidligere sagt hun burde stoppet bursdagsfeiringen sin på Geilo i vinterferien, der en rekke familiemedlemmer deltok. Nå er hun avhørt i saken..

VG - 09 april 21 kl. 20:41

SMK etter Erna Solbergs forklaring om omstridte dokumenter: – Hun må ha husket feil

Statsminister Erna Solberg sa fredag til VG at hun fikk den omstridte vurderingen av coronareglene før politiet startet sin etterforskning av hennes bursdagsfeiring. Men dokumentene viser noe annet..

Aftenposten - 09 april 21 kl. 09:29

Politiet har konkludert i saken mot Erna Solberg. Slik har de reagert i andre koronasaker

Fredag offentliggjør politiet avgjørelsen i etterforskningen av statsminister Erna Solbergs eventuelle brudd….

Klartale - 09 april 21 kl. 08:26

Politiet er ferdig med å etterforske Erna

Politiet har etterforsket om statsminister Erna Solberg brøt reglene om smittevern. Nå er saken ferdig etterforsket, sier de..

Aftenposten - 09 april 21 kl. 15:37

NRK: Helsedepartementet vurderte om Solberg kunne ha brutt koronaforskriften

Helsedepartementet sendte samme dag som politiet startet etterforskning av Erna Solberg, en vurdering til SMK av om hun….

Aftenposten - 09 april 21 kl. 15:37

Helsedepartementet vurderte om Solberg kunne ha brutt koronaforskriften: – Dette går jo ikke an

Helsedepartementet sendte samme dag som politiet startet etterforskning av Erna Solberg, en vurdering til….

Aftenposten - 09 april 21 kl. 14:11

Juseksperter: Politiets begrunnelse for Solberg-bot holder ikke mål

Det eneste et knippe jusprofessorer er enige om når det gjelder boten til Erna Solberg (H) er følgende: Begrunnelsen til….

VG - 09 april 21 kl. 12:27

Solberg innrømmer: Bakke-Jensen skulle vært på søkerlisten

Før Frank Bakke-Jensen (H) søkte på jobben som fiskeridirektør, tok han kontakt med sin sjef, statsminister Erna Solberg (H) og fikk grønt lys. Men forsvarsministeren slapp å stå på den offentlige listen over søkere..

VG - 07 april 21 kl. 06:07

Bergensernes beskjed til Erna: Ikke slipp opp for tidlig

BERGEN (VG) Onsdag skal statsminister Erna Solberg presentere regjeringens plan for gjenåpning av Norge. Blant bergenserne VG møtte i Solbergs hjemby tirsdag, var det nesten ingen som ville ha snarlige lettelser i smitteverntiltakene..

NRK - 07 april 21 kl. 12:36

Reagerer på sprikende budskap

Regjeringen må sørge for orden i kommunikasjonen rundt gjenåpning av samfunnet, mener Ap og Frp. Statsminister Erna Solberg (H) understreket i Stortinget onsdag at regjeringen ikke setter noen dato for framdriften av gjenåpningen fordi det er så mange usikkerhetsmomenter. – Det er klokt å ikke sette noen dato.

NRK - 07 april 21 kl. 12:00

Vurderer å utvide innreiseordning

Neste uke vurderer regjeringen å utvide innreiseordningen for arbeidsreisende ytterligere, opplyser statsminister Erna Solberg (H). – Vi vurderer å utvide ordningen ytterligere i neste uke. Det overordnede målet er i første omgang å prioritere utenlandske arbeidstakere som kan bidra til å gjøre tapet av verdiskaping og jobber minst mulig innenfor de rammer som følger av smittevernhensyn, sa Solberg i onsdagens redegjørelse for Stortinget om gjenåpning av samfunnet..

E24 - 07 april 21 kl. 11:15

Solberg forteller hvordan Norge skal åpnes opp

Stortinget får onsdag en orientering for hvordan regjeringen ser for seg å gjenåpne landet. Senere vil statsminister Erna Solberg også avholde en pressekonferanse..

NRK - 07 april 21 kl. 10:39

– Må leve med énmetersregelen

Enmetersregelen gjør at sommeren i all hovedsak blir preget av koronapandemien også i år, sier statsminister Erna Solberg (H) til VG. I dag skal Solberg redegjøre for Stortingen om hvordan regjeringen ser for seg en gjenopning av Norge..

VG - 07 april 21 kl. 10:29

Solberg om sommer-gjenåpning: Enmetersregelen vil sette begrensninger

Enmetersregelen gjør at sommeren i all hovedsak blir preget av coronapandemien også i år, sier statsminister Erna Solberg (H) til VG..

VG - 19 mars 21 kl. 13:04

Erna Solberg: – Jeg er sint på meg selv

Statsminister Erna Solberg sier til VG at hun er forberedt på ta boten om politiet mener hun har brutt smittevernloven..

VG - 19 mars 21 kl. 13:04

Erna Solberg: – Jeg er også sint på meg selv

Statsminister Erna Solberg sier til VG at hun er forberedt på ta boten om politiet mener hun har brutt smittevernloven..

Klartale - 19 mars 21 kl. 09:53

Solberg og familien brøt råd og regler som skal hindre smitte

Erna Solberg sier hun og familien har brutt råd og regler som skal hindre smitte med korona. – Jeg har gjort feil, og for det vil jeg si unnskyld, sier Solberg..

Klartale - 19 mars 21 kl. 08:58

Solberg brøt egne råd og regler

Erna Solberg sier hun har brutt råd og regler som skal hindre smitte med korona. – Jeg har gjort feil, og for det vil jeg si unnskyld, sier Solberg..

Aftenposten - 18 mars 21 kl. 22:35

Erna Solberg fikk en 60-årsfeiring hun aldri kommer til å glemme

Erna Solberg fikk en 60-årsfeiring hun aldri kommer til å glemme..

VG - 18 mars 21 kl. 18:59

Statsminister Erna Solberg og familien brøt smittevernreglene: – Beklager

– Jeg synes dette er flaut, skriver Erna Solberg på Facebook. Hun var på Geilo for å feire 60-årsdag..

VG - 18 mars 21 kl. 18:59

Statsminister Erna Solberg og familien brøt smittevernreglene: – Flaut

Statsminister Erna Solberg og 13 andre spiste sushi i leiligheten på Geilo i vinterferien. Nå legger hun seg flat..

VG - 18 mars 21 kl. 18:59

Statsminister Erna Solberg og familien brøt smittevernreglene: – Tabbet meg skikkelig ut

Statsminister Erna Solberg og 13 familiemedlemmer spiste sushi i leiligheten på Geilo i vinterferien. Nå legger hun seg flat..

VG - 18 mars 21 kl. 18:59

Erna Solberg og familien brøt smittevern­reglene: – Tabbet meg skikkelig ut

Statsminister Erna Solberg og 13 familiemedlemmer spiste sushi i leiligheten på Geilo i vinterferien. Nå legger hun seg flat..

NRK - 18 mars 21 kl. 21:51

– Jeg skjønner hvis folk er sinte

Statsminister Erna Solberg beklager at smittevernregelene ble brutt da familien hennes var samlet på Geilo i vinterferien. – Jeg burde ha kunnet reglene bedre, sa hun i Debatten på NRK1 i kveld. Fredag 25.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt