Erna Solberg

Monday, 29 November, 03:48

Nyheter om Erna Solberg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 27 okt 21 kl. 10:27

Solberg: Støre skaper forvirring

Høyres parlamentariske leder Erna Solberg beskyldte Jonas Gahr Støre for å spre forvirring om rammene for oljefondet da Ap-lederen deltok i sin aller første spørretime på Stortinget som statsminister i dag. Solberg viste til et intervju i Financial Times i forkant av helgens klimakonferanse i Glasgow. – Der uttrykte han at det norske oljefondet skal være et politisk instrument.

Klartale - 12 okt 21 kl. 15:50

Stolt av det de har fått til

Tirsdag talte statsminister Erna Solberg for Stortinget. Det gjorde hun for å søke avskjed som statsminister. Dette er vanlig å gjøre etter at en ny regjering har blitt valgt.

Klartale - 12 okt 21 kl. 14:35

Her kan du følge pressekonferansen med Erna Solberg

Tirsdag talte statsminister Erna Solberg for Stortinget. Det gjorde hun for å søke avskjed som statsminister. Dette er vanlig å gjøre etter at en ny regjering har blitt valgt.

Klartale - 14 okt 21 kl. 10:00

Her kan du se Solbergs siste timer som statsminister

For tre dager siden talte statsminister Erna Solberg for Stortinget. Det gjorde hun for å søke avskjed som statsminister.Solt av hva de har fått tilTorsdag skal regjeringen byttes ut.

Klartale - 13 okt 21 kl. 23:27

Solberg: – Jeg forstår at mange er redde

– Vi har i kveld fått meldinger om at en mann har drept flere mennesker i Kongsberg. Vi har også vite høre at mange er skadd, sier statsminister Erna Solberg. Hun hadde pressekonferanse med justisminister Monica Mæland.

NRK - 12 okt 21 kl. 15:04

Solberg: – Jeg er stolt

Avgående statsminister Erna Solberg møtte pressen tirsdag etter å ha lagt inn avskjedssøkand. – Jeg er stolt over at Norge har tatt mange viktige steg. Jeg mener vi har ført en politikk som ruster Norge for fremtiden, sier Erna Solberg.

NRK - 12 okt 21 kl. 13:27

Siste statsråd for Solberg

Statsminister Erna Solberg var i ettermiddag i statsråd på slottet for siste gang. Solberg overleverte sin avskjedssøknad til kong Harald. Kong Harald vil nå etter råd fra Solberg kontakte Ap-leder Jonas Gahr Støre og formelt gi ham oppdraget med å danne ny regjering, mens han ber Solberg fortsette som leder av et forretningsministerium inntil en ny regjering er klar på torsdag..

Klartale - 12 okt 21 kl. 11:18

Pekte på Jonas Gahr Støre som ny statsminister

Tirsdag talte statsminister Erna Solberg for Stortinget. Det gjorde hun for å søke avskjed som statsminister. Dette er vanlig å gjøre etter at en ny regjering har blitt valgt.

NRK - 21 okt 21 kl. 10:29

Solberg angrep «ullen» plattform

Hurdalsplattformen til Arbeiderpartiet og Senterpartiet er svært lite konkret, fremholdt Høyres parlamentariske leder Erna Solberg i trontaledebatten i Stortinget i dag. Hun mener vi egentlig ikke vet så mye om kursen til den nye regjeringen. – Vi vet lite om de konkrete forslagene, fordi vi sjelden har fått en mer ullen og mindre konkret redegjørelse, sa Solberg.

NRK - 14 okt 21 kl. 13:51

Solberg: – Et privilegium

Avtroppende statsminister Erna Solberg (H) overleverte nøklene til Statsministerens kontor til sin etterfølger Jonas Gahr Støre (Ap) rundt klokken 14 torsdag. – Det er vemodig å overlate kontoret til noen andre, men jeg har lyst til å si at du møter et SMK (Statsministerens kontor, red.anm.

VG - 12 okt 21 kl. 15:05

Erna Solberg: – Det er trist

Erna Solberg (H) er snart ferdig som statsminister, og planlegger for et regjeringsskifte torsdag. I opposisjon skal Høyre gjøre det beste for landet, sier Solberg..

NRK - 21 sep 21 kl. 17:56

Solberg: – USA skal vera vaktbikkje

– Det var eit USA som vi kjenner frå tidlegare, seier Erna Solberg til NRK om talen til Joe Biden og viser til at han i talen ville at USA skulle ta på seg ei leiarrolle. Ho meiner talen var truverdig etter intensjonen hans, og at det viktigaste var at vil tre inn att i verda. Ho viser til at han var tydeleg på klima, pandemien og menneskerettar.

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 08:12

Solberg om Jensens påstander: – Jeg kommer kanskje med min versjon om mange, mange år.

Tidligere statsminister Erna Solberg vil hverken bekrefte eller avkrefte at hun var villig til å gå av hvis….

VG - 08 nov 21 kl. 15:34

SV om Vedum-budsjettet: Svakere enn Solberg på klima

SVs Kari Elisabeth Kaski sier at de ikke kan støtte et budsjett som svekker klimapolitikken. Hun mener Støre-regjeringen leverer et svakere klimabudsjett enn Erna Solberg (H)..

NRK - 21 okt 21 kl. 15:36

Solberg ber om Støres koronstrategi

Stortingsrepresentant Erna Solberg (H) ber statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) redegjøre for regjeringens koronastrategi. – Vi ser at innleggelsene øker igjen. Vi ser fra veldig mange andre land i Europa at det er en oppblomstring i pandemien.

NRK - 13 sep 21 kl. 19:32

Erna Solberg blir historisk

Erna Solberg (H) får kanskje ikke noen tredje statsministerperiode. Men hun blir den første på over 100 år som blir valgt inn ni ganger på Stortinget. Helt siden 1989 har Solberg vært valgt inn på Stortinget.

NRK - 14 okt 21 kl. 23:09

Her handler Erna på Ikea

Avtroppende statsminister Erna Solberg la torsdag kveld ut et bilde på Instagram av henne og ektemannen Sindre Finnes på handletur på IKEA. – Vanlige folk på handletur på IKEA. Trenger kommoder.

NRK - 14 okt 21 kl. 10:33

Solberg ønsket Støre lykke til

Avtroppende statsminister Erna Solberg var tydelig rørt da hun takket for seg og egen regjering etter sitt siste statsråd. – Tusen takk for at denne buketten her har fått lov å styre Norge i åtte år. At vi har fått det ærefulle verv å få lede et land som er så fantastisk å være statsminister og regjeringsmedlemmer for, sa Solberg.

VG - 12 okt 21 kl. 15:05

Erna Solberg: – Åtte år er lang tid

Erna Solberg (H) er snart ferdig som statsminister, og planlegger for regjeringsskifte torsdag..

NRK - 12 okt 21 kl. 10:55

Erna Solberg søker avskjed i dag

Erna Solberg (H) varsler Stortinget om at hun og resten av regjeringen kommer til å søke kongen om avskjed. Klokken 13 møter regjeringen i statsråd på slottet for å informere kongen om beslutningen og levere sin avskjedssøknad..

VG - 12 okt 21 kl. 10:55

Erna Solberg varsler at hun søker avskjed som statsminister

Erna Solberg (H) varsler Stortinget om at hun og resten av regjeringen kommer til å søke kongen om avskjed..

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 10:59

Erna Solberg søker avskjed som statsminister – peker på Støre

Erna Solberg (H) har varslet Stortinget om at hun og resten av regjeringen søker kongen om avskjed..

VG - 12 okt 21 kl. 10:55

Her signerer Erna Solberg avskjedssøknaden

Erna Solberg (H) har varslet Stortinget om at hun og resten av regjeringen søker kongen om avskjed..

NRK - 12 okt 21 kl. 15:13

Stikk mot Støre: – Brudd

Det er stort behov for opposisjonspolitikere, forklarer avgående statsminister Erna Solberg. – Jeg vet at velgerne i Norge forventer at vi uansett om vi er i posisjon eller i opposisjon, gjør det beste for landet, sier Solberg tirsdag. – Vi kommer til å føre en tydelig, men konstruktiv opposisjonspolitikk.

Aftenposten - 27 okt 21 kl. 12:18

Solberg mener Støre gjorde en stor feil i intervju med britisk storavis

Erna Solberg mener Jonas Gahr Støre gjorde en stor feil i et intervju med Financial Times..

VG - 06 okt 21 kl. 15:50

Erna Solberg vil ikke følge rådet fra Carl I. Hagen: – Regjeringen søker avskjed til uken

HURDAL (VG) Statsminister Erna Solberg (H) sier at hun ikke vil være med på noe spill og at hun vil levere sin avskjedssøknad til uken..

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 15:05

Nei, Siv Jensen. Det var ingen fillesak som felte Listhaug.

Dessverre tar det år og dag før Erna Solberg gir sin versjon av en justisministers fall..

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 08:12

– Vi kom frem til at vi måtte avlede Carl: gi ham noe å holde fingrene i

Tidligere statsminister Erna Solberg vil verken bekrefte eller avkrefte at hun var villig til å gå av hvis….

NRK - 08 nov 21 kl. 12:16

Kutter bistanden med 750 millioner

Støre-regjeringen reduserer bistandsbudsjettet for 2022 med 750 millioner kroner sammenlignet med forslaget fra den avgåtte regjeringen til Erna Solberg (H). Bistandsbudsjettet foreslås likevel økt med 3 milliarder kroner neste år sammenlignet med saldert budsjett for 2021. Bistanden utgjør 1 prosent av anslått bruttonasjonalinntekt for 2022, skriver regjeringen..

NRK - 14 sep 21 kl. 01:16

Solberg: – Blir opposisjonsparti

Høyre blir opposisjonsparti i det nye Stortinget sa Erna Solberg som tror valgvinnerne vil slite med å oppfylle løftene sine. – Vi skal være et konstruktivt parti i opposisjon, et tydelig alternativ, og vi vil tydelig utfordre på alt vi har lovet, sa Erna Solberg..

NRK - 13 sep 21 kl. 23:38

Solberg: Høyres arbeidsøkt er over

Statsminister Erna Solberg gikk på talerstolen 23.31 og talte til sine partifeller i Høyre. – For åtte år siden på omtrent denne tiden, sto jeg på denne scenen og takket velgerne for støtte til et nytt borgelig flertall, sier Solberg.

E24 - 05 nov 21 kl. 06:54

LO brukte over 40 millioner på å bytte ut Erna Solberg

LO-familien drysset 42 millioner over de rødgrønne i valgkampåret. Sylvi Listhaug (Frp) mener doblingen av fagforeningsfradraget er premie for valgkampstøtten..

VG - 05 nov 21 kl. 04:56

LO brukte over 40 millioner på å bytte ut Erna Solberg

LO-familien drysset 42 millioner over de rødgrønne i valgkampåret. Sylvi Listhaug (Frp) mener doblingen av fagforeningsfradraget er premie for valgkampstøtten..

Dagbladet - 11 sep 21 kl. 07:58

Slik fikk de Erna på talerstolen

Høyre-politiker Aamir J. Sheikh fikk Erna Solberg til å åpne en konferanse med Muslim World League, samtidig som han selv var betalt av den saudiarabiske organisasjonen. Han har også formidlet kontakt mellom Erna Solberg og Saudi-Arabias utenriksminister..

NRK - 02 nov 21 kl. 12:16

Støre møtte Joe Biden

Jonas Gahr Støre har hatt sitt første møte som statsminister med den amerikanske presidenten Joe Biden. De møttes i forbindelse med klimatoppmøtet i Glasgow. Støre uttalte til NTB at det ble en god samtale mellom de to.

NRK - 02 nov 21 kl. 07:20

Støre tar over havpanelet

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) tar over ledelsen av det internasjonale høynivåpanelet for en bærekraftig havøkonomi. Støre etterfølger tidligere statsminister Erna Solberg (H) som leder av havpanelet..

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 13:21

Støre fikk nøkkelkortet til Statsministerens kontor – og ga fra seg en klem til Solberg

De siste ukene har Erna Solberg brukt på å pakke ned åtte års statsministervirksomhet..

Klartale - 14 okt 21 kl. 09:00

Dette skjedde i Kongsberg

Klokken 18.13: Politiet får en melding om en hendelse i en Coop-butikk i Kongsberg.Klokken 18.

NRK - 13 okt 21 kl. 22:47

Erna: meldingane er grufulle

– Meldingane som kjem frå Kongsberg i kveld er grufulle. Hendinga skakar oss, og det er mange som er redde. Difor er det viktig å understreke at politiet meiner dei har kontroll på situasjonen , seier statsminister Erna Solberg.

VG - 13 okt 21 kl. 22:46

Erna om Kongsberg-drapene: – Ryster oss

Minst fire er drept i Kongsberg, opplyser kilder til VG. Erna Solberg omtaler det som en svært dramatisk situasjon..

VG - 13 okt 21 kl. 22:46

Erna om Kongsberg-drapene: – Forstår at mange er redde

Minst fire er drept i Kongsberg, opplyser kilder til VG. Statsminister Erna Solberg omtaler det som en svært dramatisk situasjon..

NRK - 13 okt 21 kl. 22:47

– Meldingane er grufulle

– Meldingane som kjem frå Kongsberg i kveld er grufulle. Gjerningsmannen har gjennomført fryktelege handlingar mot fleire personar, seier statsminister Erna Solberg på ein pressekonferanse i kveld. – Hendinga rystar oss, og det er mange som er redde.

VG - 13 okt 21 kl. 22:46

Solberg om Kongsberg-drapene: – Forstår at mange er redde

Fem personer er drept i Kongsberg, opplyser politiet onsdag kveld. Statsminister Erna Solberg omtaler det som en svært dramatisk situasjon..

NRK - 13 okt 21 kl. 22:38

Solberg møter pressen

Statsminister Erna Solberg (H) og justisminister Monica Mæland (H) møter pressen klokka 22.45 i forbindelse med angrepet på Kongsberg. Det opplyser Statsministerens kontor..

NRK - 13 okt 21 kl. 21:52

Solberg varsla pressekonferanse

Det er planlagt pressekonferanse med statsminister Erna Solberg og Justis- og beredskapsminister Monica Mæland etter politiet si pressebrifing klokka 22..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt