Erklærer

Sunday, 25 August, 09:26

Nyheter om Erklærer

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 Aug 19 kl. 21:35

Tsjad Erklærer unntakstilstand

Tsjads president Idriss Déby Erklærer unntakstilstand i to provinser øst i landet, der rundt 50 mennesker har blitt drept i kamper. Siden 9. august er 50 mennesker drept i kamper mellom bønder og gjetere fra ulike folkegrupper i området..

NRK - 06 Aug 19 kl. 13:33

Erklærer nasjonal epidemi

Filippinenes helsedepartement har erklært utbruddet av denguefeber for en nasjonal epidemi. Ved en slik erklæring kan lokale myndigheter kreve rask hjelp fra et spesielt fond. Så langt i år er 146.

NRK - 07 Aug 19 kl. 04:01

Dengue-epidemi i Filippinene

Filippinske myndigheter Erklærer et utbrudd av denguefeber en epidemi. Siden januar har over 145.000 mennesker blitt smittet, og over 600 mistet livet, ifølge The Guardian.

NRK - 17 Jul 19 kl. 20:02

Erklærer global helsekrise

Verdens helseorganisasjon (WHO) Erklærer Ebolautbruddet i Kongo som en global helsekrise. Erklæringen kom onsdag etter at viruset denne uka spredte seg til Goma, en by med to millioner innbyggere..

VG - 19 Jul 19 kl. 04:23

Erklærer varmekrise i New York

Meteorologer har sendt ut varsel om at en farlig hetebølge vil ramme USAs østkyst denne helgen. Ordføreren i New York Erklærer lokal krise..

Aftenposten - 28 Jul 19 kl. 09:40

Byer og regioner Erklærer seg fri for «LHBT». Situasjonen for homofile i Polen spisser seg til.

NYHETSANALYSE: Såkalte LHBT-frie soner er den nye hete saken i den polske regjeringens «kulturkamp» der seksuelle minoriteter får svi..

Aftenposten - 28 Jul 19 kl. 09:40

Byer og regioner Erklærer seg fri for «LHBT». Situasjonen for homofile i Polen spisser seg til.

NYHETSANALYSE: Såkalte LHBT-frie soner er den nye hete saken i den polske regjeringens «kulturkamp» der seksuelle minoriteter får svi..

VG - 19 Jul 19 kl. 04:23

Hetebølge i USA: Erklærer krisetilstand i New York

Meteorologer har sendt ut varsel om at en farlig hetebølge vil ramme USAs østkyst denne helgen. Ordføreren i New York Erklærer lokal krise..

VG - 28 Jul 19 kl. 08:05

Babytvillinger døde i glovarm bil - faren nekter skyld for drap

New York-mannen (39) som er siktet for å ha drept sine ett år gamle tvillinger for to dager siden, Erklærer seg ikke skyldig i anklagene..

VG - 28 Jul 19 kl. 08:05

Babyer døde i glovarm bil - faren nekter skyld for drap

New York-mannen (39) som er siktet for å ha drept sine ett år gamle tvillinger for to dager siden, Erklærer seg ikke skyldig i anklagene..

Aftenposten - 20 Jul 19 kl. 12:05

New York i hetekrise

Halve USA opplever ekstrem varme denne helgen. New York City Erklærer lokal krisetilstand. Festivaler, månemarkering og NYC Triathlon er avlyst..

NRK - 06 Jul 19 kl. 11:51

Erklærer unntakstilstand

California guvernør Gavin Newsom Erklærer unntakstilstand for San Bernardino County, etter det andre jordskjelvet i Los Angeles-området på fredag. Det melder CNN..

P4 - 17 Jul 19 kl. 20:54

Erklærer global helsekrise

Ebola-utbruddet i Kongo er nå en internasjonal folkehelsekrise. Det advarer Verdens helseorganisasjon. Viruset har krevd over 1.

Dagbladet - 11 Jul 19 kl. 02:12

Erklærer unntakstilstand i Louisiana

Orkanen «Barry» er på vei..

VG - 17 Jul 19 kl. 20:21

WHO: Ebola-utbruddet i Kongo er en global helsekrise

Verdens helseorganisasjon (WHO) Erklærer at det dødelige Ebola-utbruddet i Kongo nå er en global helsekrise..

Aftenposten - 09 Jul 19 kl. 14:17

Corbyn krever ny folkeavstemning om brexit

Labour vil heller bli værende i EU ennå gå ut uten avtale eller med en toryavtale, Erklærer partileder Jeremy Corbyn..

NRK - 24 Jun 19 kl. 16:30

Sydney Erklærer klimakrise

Australias størte by, Sydney, Erklærer klimakrise. Byen slutter seg dermed til hundrevis av byer, kommuner og regioner verden rundt som krever nødtiltak mot klimaendringene..

Aftenposten - 24 Jun 19 kl. 16:35

Sydney Erklærer klimakrise

Sydney har erklært klimakrise. Byen slutter seg dermed til hundrevis av byer, kommuner og regioner verden rundt som krever nødtiltak mot klimaendringene..

P4 - 21 Jun 19 kl. 05:51

Bergen kommune Erklærer klimakrise

Bergen kommune har besluttet å erklære klimakrise. Kommunen sier i en uttalelse at de vil gå foran som en bærekraftig og klimasmart kommune. Bystyrerepresentant Øystein Bønes er fornøyd med erklæringen.

E24 - 24 Jun 19 kl. 16:20

Sydney Erklærer klimakrise

Sydney har erklært klimakrise. Byen slutter seg dermed til hundrevis av byer, kommuner og regioner verden rundt som krever nødtiltak mot klimaendringene..

P4 - 14 Jun 19 kl. 08:19

Trøndelag Erklærer klimakrise

I går var det en by - Kongsberg - som erklærte klimakrise. I dag følger et helt fylke opp - Trøndelag har vedtatt å erklære at vi lever i en klimakrise, melder Adresseavisen. Forslaget kom fra Miljøpartiet de Grønne, som også mener hele Norge - via Stortinget - skal gjøre det samme..

Hegnar.no - 21 Jun 19 kl. 06:14

Bergen kommune Erklærer klimakrise

Bergen kommune har besluttet å erklære klimakrise. Samtidig lover kommunen å forplikte seg til en klimastrategi..

P4 - 04 Jul 19 kl. 06:24

Mener nedleggelse har vært planlagt lenge

De tillitsvalgte mener sjefene på Nord universitet har planlagt avvikling lenge. Nå Erklærer de mistillit til rektor og styret, etter at styret i juni vedtok å legge ned studiestedene på Nesna og Sandnessjøen, skriver Klassekampen. De mener styret har fordreid og manipulert statistikk og tallmateriale.

P4 - 19 Jun 19 kl. 10:38

Ber Bergen erklære klimakrise

Demonstranter fra aktivistgruppen Extinction Rebellion krever at Bergen Erklærer klimakrise. Gruppen demonstrerte før bystyremøtet i Bergen med krav om at politikerne gjør mer for å møte klimautfordringene. På mandag ble ti aktivister fra samme gruppe arrestert utenfor Klima- og miljødepartementet da de nektet å fjerne seg da politiet ba de om det..

NRK - 14 Jun 19 kl. 05:08

Trøndelag Erklærer klimakrise

Trøndelag fylkeskommune Erklærer «vi lever i en klimakrise». Fylkesordføreren advarer imidlertid mot å la krisen bli en moralsk konkurranse om å være best. Det skriver Adresseavisen.

P4 - 16 Jun 19 kl. 20:53

Frankrike Erklærer krise

Kraftig uvær gjør at Frankrike nå Erklærer krise. I går traff kaftige nedbørsmengder og haglstormer sørøstlige deler av landet, ifølge The Guardia. Hagl på størrelse med bordtennisballer skal også ha truffet deler av Sveits.

P4 - 18 Jun 19 kl. 08:12

Trump Erklærer gjenvalg i kveld

Donald Trump kommer trolig i kveld til å erklære at han stiller til gjenvalg ved presidentvalget i 2020. Og innvandring vil igjen bli en viktig valgkampsak. Så bare timer før gjenvalgserklæringen, truer Trump med å deportere millioner av immigranter som oppholder seg ulovlig i USA.

Hegnar.no - 13 Jun 19 kl. 06:27

Kongsberg kommune Erklærer klimakrise

Et enstemmig Kongsberg kommunestyre erklærte onsdag klimakrise. De er nå i selskap med Hedmark fylkeskommune og Storbritannia som tidligere har gjort det samme..

VG - 27 Jun 19 kl. 10:04

Skal Høyre gi fra seg kontrollen i jernbanepolitikken?

I VG 25.06 står jubelen i taket da representanten Peter Frølich Erklærer statens oppgave med drift av jernbane død. Det ligger mye politikk som det norske folk bør være bekymret for i den setningen der..

NRK - 13 Jun 19 kl. 01:36

Kongsberg Erklærer klimakrise

Et enstemmig Kongsberg kommunestyre erklærte onsdag klimakrise. De er nå i selskap med Hedmark fylkeskommune og Storbritannia som har gjort det samme. Kommunen har også satt «satt klare mål i kommuneplanen mot 2030», skriver Laagendalsposten..

P4 - 13 Jun 19 kl. 05:21

Kongsberg Erklærer klimakrise

Kongsberg Erklærer klimakrise. Et enstemmig kommunestyre i Kongsberg følger dermed etter Hedmark fylkeskommune og Storbritannia som tidligere har gjort det samme. I vedtaket som ble gjort i går kveld heter det at Kongsberg erkjenner at verden er i en klimatisk nødsituasjon, skriver Laagendalsposten .

Dagbladet - 17 Jun 19 kl. 09:18

17-åringen Erklærer seg ikke skyldig i drap

Rettssaken har startet..

P4 - 21 Jun 19 kl. 21:07

Kritisk til at demonstranter fikk blokkere Stortinget

- Det er uhørt at Stortinget og politiet i dag aksepterte at hovedinngangen til parlamentet ble sperret i timesvis av demonstranter. Det sier Frps Roy Steffensen til TV2. Klimademonstranter fra gruppen Extinction Rebellion blokkerte inngangen mens de kom med krav om at Stortinget Erklærer klimakrise.

NRK - 17 Jun 19 kl. 09:08

Erkjenner ikke straffskyld

Aktor, statsadvokat Iris Storås leser opp drapstiltalen. Svein Jemtland Erklærer seg ikke skyldig..

P4 - 01 Jun 19 kl. 14:11

Hedmark Erklærer klimakrise

Hedmark fylkeskommune har erklært klimakrise. Og de oppfordrer nå regjeringen til å gjøre det samme. Fylkeskommunen skriver i en pressemelding at det må tas grep for å sikre at det skapes flere grønne arbeidsplasser som kan erstatte inntektene fra oljeøkonomien..

NRK - 11 Jun 19 kl. 15:41

Meslingepidemi i Kongo

Helsemyndighetene i Kongo Erklærer meslingepidemi. Så mange som 1.500 kan ha mistet livet av sykdommen.

NRK - 23 May 19 kl. 12:00

Modi Erklærer seier i India

Indias statsminister Narendra Modi Erklærer seier i valget. Statsminister Narendra Modi og hans hindunasjonalistiske parti BJP ligger an til en overveldende valgseier og en ny periode ved makten i India..

NRK - 31 May 19 kl. 20:40

Russisk FN-ansatt uønsket i Kosovo

Kosovo Erklærer en russisk FN-ansatt uønsket etter at han ble pågrepet og såret i en politiaksjon. Statsminister Ramush Haradinaj skriver at han ble utvist for å ha motsatt seg «den konstitusjonelle orden, universelle verdier, fred og stabilitet»..

NRK - 15 May 19 kl. 23:03

Trump Erklærer nødssituasjon

USAs president Donald Trump signerte onsdag en erklæring om «nasjonal nødssituasjon» som forbyr amerikanske selskaper å benytte teleutstyr fra leverandører som utgjør en sikkerhetsrisiko. Hensikten er å beskytte amerikanske selskaper mot dataangrep..

P4 - 10 May 19 kl. 16:48

Erklærer klimakrise

Irland Erklærer klimakrise. Vedtaket pålegger også regjeringen å finne tiltak som kan virke mot tapet av mangfold i naturen. Den irske nasjonalforsamlingen går dermed i Storbritannias fotspor som forrige fredag også erklærte det samme.

P4 - 07 May 19 kl. 08:06

- Må Erklærere nasjonal klimakrise

SV ber Stortinget erklære nasjonal klimakrise. I dag fremmer partileder Audun Lysbakken forslaget om dette i Stortinget. Det britiske parlamentet ble nylig det første i verden til å erklære en klimakrise.

P4 - 07 May 19 kl. 08:06

- Må erklære nasjonal klimakrise

SV ber Stortinget erklære nasjonal klimakrise. I dag fremmer partileder Audun Lysbakken forslaget om dette i Stortinget. Det britiske parlamentet ble nylig det første i verden til å erklære en klimakrise.

NRK - 10 May 19 kl. 16:46

Irland Erklærer klimakrise

Den irske nasjonalforsamlingen har erklært klimakrise, og landet går dermed i Storbritannias fotspor. Vedtaket pålegger også regjeringen å finne tiltak som kan virke mot tapet av mangfold i naturen..

VG - 21 May 19 kl. 17:14

Det er byfolk som klager

Etter seks år i sjefsstolen Erklærer finansminister Siv Jensen nasjonal bompengekrise. Det ender sikkert med en ny utredning..

NRK - 06 May 19 kl. 05:32

Erklærer valgseier i Panama

Sosialdemokraten Laurentino Cortizo Erklærer valgseier i Panama, selv om landets valgkommisjon ikke har utnevnt en vinner i presidentvalget..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt