Enighet

Tuesday, 25 February, 12:45

Nyheter om Enighet

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 19:15

USA sier det er Enighet om våpenhvile i Afghanistan

En amerikansk tjenestemann sier det er oppnådd Enighet med Taliban om en syv dager lang våpenhvile i Afghanistan..

P4 - Igår: 22:35

Usikkert på brexit-Enighet i år

Frankrikes president, Emmanuel Macron, er usikker på om EU og Storbritannia vil bli enige om en handelsavtale i år. Overgangsperioden for brexit utløper ved nyttår, og tiden frem til det skal partene bruke på å bli enige om en rekke avtaler. Men Maxcron tror dette vil dra ut i tid..

NRK - 21 Feb 20 kl. 20:00

EU uten Enighet om langtidsbudsjett

EU-landenes ledere klarte ikke å bli enige om et nytt langtidsbudsjett på det ekstraordinære toppmøtet i Brussel, opplyser diplomater. Toppmøtet er over, bekrefter EU-president Charles Michels talsmann på Twitter fredag kveld..

P4 - 21 Feb 20 kl. 19:48

Ingen budsjettEnighet på EU-toppmøte

EUs ekstraordinære toppmøte i Brussel er avsluttet uten at landene har blitt enige om et nytt langtidsbudsjett. Det skriver en talsperson for EU-presidenten på Twitter i kveld. Det skal heller ikke være Enighet om hvor stort budsjettet skal være.

NRK - 20 Feb 20 kl. 13:40

Ny regjering i Sør-Sudan

De politiske rivalene Salva Kiir og Riek Machar sier de er kommet til Enighet om en ny koalisjonsregjering. President Kiir og opprørsleder Machar opplyser at de planlegger å danne ny regjering førstkommende lørdag, melder NTB..

NRK - 21 Feb 20 kl. 12:14

Avtale mellom Taliban og USA

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier at de har kommet til Enighet om en avtale med Taliban i Afghanistan. Avtalen, som vil signeres den 29. februar, vil innebære en «signifikant nedtrapping» av volden i Afghanistan, sier Pompeo..

P4 - 21 Feb 20 kl. 12:21

Avtale mellom USA og Taliban

Det er opnådd Enighet mellom USA og Taliban. USAs utenriksminister Mike Pompeo skriver på Twitter nå i ettermiddag at partene, etter tiår med konflikt, har kommet til en avtale som innebærer kraftig nedgang i volden i Afghanistan. Avtalen skal signeres 29.

NRK - 14 Feb 20 kl. 18:34

Mulig afghansk våpenhvile

En amerikansk tjenestemann sier det er oppnådd Enighet med Taliban om en sju dager lang våpenhvile i Afghanistan. Holder våpenhvilen i ti dager skal den etterfølges med fredssamtaler..

NRK - 14 Feb 20 kl. 18:34

Mulig våpenhvile med Taliban

Det skal være oppnådd Enighet mellom Taliban og USA om en sju dager lang våpenhvile i Afghanistan, det sier en amerikansk tjenestemann til nyhetsbyrået AP. Ifølge den anonyme kilden kan våpenhvilen føre til fredssamtaler..

P4 - 14 Feb 20 kl. 20:28

- Kan trekke soldater ut

- NATO er villig til å redusere antallet soldater i Afghanistan om Taliban minsker volden i landet. Det sier generalsekretær Jens Stoltenberg til VG. Han opplyser at det er gjort betydelige fremskritt i forhandlingene med Taliban de siste dagene.

VG - 11 Feb 20 kl. 09:08

Enighet mellom Frp og regjeringen: Dette er pelsdyrforliket

Fremskrittspartiet har blitt enige med regjeringen om en kompensasjonsordning for pelsdyrbøndene..

Aftenposten - 11 Feb 20 kl. 08:56

Enighet mellom Frp og regjeringen om kompensasjon til pelsdyrbøndene

Frp bekrefter at partiet er blitt enig med regjeringen om kompensasjon til pelsdyrbøndene..

P4 - 11 Feb 20 kl. 08:54

Enighet om full pelsdyr-kompensasjon

Det blir likevel gitt full erstatning til pelsdyrbøndene som er tvunget til å avvikle driften. Frp, H, KrF og V er enige om å endre kompensasjonsordningen, som pelsdyrbønedene har krevet . Enigheten ble oppnådd rett før dagens debatt og votering i Stortinget.

E24 - 11 Feb 20 kl. 09:44

Equinor og Aker BP nærmer seg «fredsavtale»

Etter to år med utsettelser og krangling melder Aker BP nå at de nærmer seg en Enighet med Equinor om Noaka-området. Går alt på skinner er det duket for en ny stor milliardutbygging på norsk sokkel..

P4 - 11 Feb 20 kl. 14:24

Opposisjonen: – Viktig og riktig at pelsdyrbøndene får full erstatning

Fornøyde etter Enighet om mer i erstatning. – Det er svært viktig at pelsdyrbøndene får mer i kompensasjon fra staten. Det mener leder for næringskomiteen på Stortinget, Senterpartiets Geir Pollestad.

Aftenposten - 04 Feb 20 kl. 18:03

Etter lange diskusjoner: Start og kommunen nærmer seg Enighet

Etter flere år med diskusjoner kan det nå virke som sagaen rundt Start og Kristiansand kommune nærmer seg en løsning..

Aftenposten - 01 Feb 20 kl. 13:03

Ingen Enighet om Gregersen før vinduet stengte: Derfor gikk overgangen til England i vasken

Wigan prøvde både å kjøpe og leie Stian Gregersen, men Molde sa nei fordi budene ikke var høye nok til at klubben kan erstatte midtstopperen med pengene..

P4 - 31 Jan 20 kl. 23:05

Britene går ut av EU

Ved midnatt norsk tid går Storbritannia ut av EU. Etter en lang og komplisert prosess siden folkeavstemningen i juni 2016, har britene kommet til Enighet med EU, og Brexit er nå et faktum. - Dette er ikke slutten, men begynnelsen, sa statsminister Boris Johnson i en tale til folket nå sent i kveld.

Aftenposten - 27 Jan 20 kl. 20:00

Når Enighet blir feil | Simen Gaure

Det er ikke alltid enstemmighet og overveldende beviser er et gode. Gamle rettsregler analyseres med nye metoder..

E24 - 28 Jan 20 kl. 08:19

Airbus bekrefter forlik etter korrupsjonsetterforskning

I en uttalelse bekrefter Airbus Group at de har kommet til Enighet med myndighetene i Frankrike, Storbritannia og USA..

NRK - 29 Jan 20 kl. 09:33

Frankrike for tostatsløsning

Frankrikes utenriksdepartement sier de ønsker Donald Trumps innsats for fred i Midtøsten velkommen. De vil studere planen nøye, men sier allerede nå at Enighet om en tostatsløsning er nødvendig for varig fred mellom Israel og Palestina, melder AFP..

P4 - 27 Jan 20 kl. 05:17

Ropstad vil lokke Vedum bort fra rød side

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad mener Senterpartiet heller bør søke tettere samarbeid med KrF enn å fortsette det rødgrønne samarbeidet. Til Klassekampen sier Ropstad at de to partiene har hatt mye godt samarbeid tidligere, og at de har mye Enighet om ulike saker i dag. Krf-lederen sier han ikke forstår hva Senterpartiet har å hente fra Rødt, SV og MDG..

E24 - 25 Jan 20 kl. 15:50

EU mykner opp reglene for folkefinansiering

Norske gründere jubler etter EU-Enighet om nytt regelverk for folkefinansiering. Regelverket er langt mer liberalt enn forslaget fra Finanstilsynet i fjor som bransjen mente vil ødelegge den norske næringen..

E24 - 16 Jan 20 kl. 06:29

Tysk Enighet om plan for kullavvikling

Tysklands regjering har blitt enige med de kullproduserende delstatene om en tidslinje for avvikling av kullkraftproduksjonen i landet..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 23:00

Facebook støtter nye globale skatteregler | Nick Clegg

En tilnærming basert på Enighet kan bidra til en langsiktig stabil skattepolitikk som gir internasjonale bedrifter sikkerheten de har behov for..

NRK - 11 Jan 20 kl. 15:28

Enighet om regjering i Nord-Irland

Politikerne i landet har kommet sammen for første gang på tre år. Regjeringen brøt sammen blant annet etter en krangel om ny språklov. Unionistpartiet og Sinn Feinn er enige om en ny regjering etter hardt press fra London og Dublin..

NRK - 09 Jan 20 kl. 19:03

– Ga klart uttrykk fra 2017

– Etter juni 2017 har det vært intern Enighet i Trygderetten om hvordan man skal forstå artikkel 21; at man ikke kan stille krav om opphold. Det ga vi veldig klart uttrykk for i enkelte saker, sier Trygderettens leder Trine Fernsjø..

NRK - 09 Jan 20 kl. 19:03

– Trygderetten klargjorde i 2017

– Etter juni 2017 har det vært intern Enighet i Trygderetten om hvordan man skal forstå artikkel 21; at man ikke kan stille krav om opphold. Det ga vi veldig klart uttrykk for i enkelte saker, sier Trygderettens leder Trine Fernsjø..

E24 - 08 Jan 20 kl. 19:23

Birk Sport-sjefen etter konkursen: – Det er et enormt prispress i sportsmarkedet

Birk Sport forhandlet om en redningspakke med største eier, men kom ikke til Enighet. Etter noen utfordrende år for selskapet, synes daglig leder Martin Nordgård Vermundsberget det var trist å melde oppbud..

Aftenposten - 05 Jan 20 kl. 21:11

Enighet om utslippsfri norsk sokkel i 2050

Equinor, LO og NHO går sammen om et mål om en utslippsfri norsk sokkel innen 2050. Planene skal presenteres mandag..

Aftenposten - 05 Jan 20 kl. 21:11

E24 og VG: Enighet om utslippsfri norsk sokkel i 2050

Equinor, LO og NHO går sammen om et mål om en utslippsfri norsk sokkel innen 2050, ifølge VG og E24s opplysninger. Planene skal presenteres mandag..

Aftenposten - 05 Jan 20 kl. 21:11

Enighet om mål om utslippsfri norsk sokkel i 2050, melder E24 og VG

Equinor, LO og NHO går sammen om et mål om en utslippsfri norsk sokkel innen 2050, ifølge VG og E24s opplysninger. Planene skal presenteres mandag..

NRK - 04 Jan 20 kl. 01:51

Klarer ikke enes om nødhjelp

Tross flere møter fredag har medlemmene av FNs sikkerhetsråd ikke kommet nærmere noen Enighet om å fornye en resolusjon som muliggjør nødhjelp til Syria uten regimets godkjennelse. Det nåværende mandatet utløper 10. januar..

P4 - 06 Jan 20 kl. 05:13

DN: Fare for nye streik i SAS

Det skal være fare for en ny streik i SAS i vår. En seks dager lang streik blant pilotene i selskapet i fjor vår, rammet 300.000 passasjerer, og 4.

P4 - 03 Jan 20 kl. 07:12

Vil ikke godta at narkotikabruk straffes

Venstre ber Frp og Krf om å forlate regjeringen hvis de ikke aksepterer de fire partienes Enighet om å avkriminalisere narkotikabruk. Partiene ble enige om dette i Granavolden-erklæringen - og rusreformutvalget har konkludert med det samme. Men nå har Frp og Krf fått kalde føtter, noe Carl Erik Grimstad (V) reagerer på.

Aftenposten - 15 Dec 19 kl. 12:35

Ingen Enighet om kvotehandel på klimakonferanse

FNs klimakonferanse i Madrid er over, to dager på overtid, uten at det ble oppnådd Enighet om et mer detaljert regelverk for kvotehandel..

E24 - 15 Dec 19 kl. 13:18

Ingen Enighet om kvotehandel på klimakonferanse

FNs klimakonferanse i Madrid er over, to dager på overtid, uten at det ble oppnådd Enighet om et mer detaljert regelverk for kvotehandel..

NRK - 12 Dec 19 kl. 20:57

Mulig Enighet om handelsavtale

Amerikanske forhandlere og Kina skal ha blitt enige om en handelsavtale, sier kilder til Bloomberg. I følge avisen venter de nå på president Trumps underskrift. Tidligere i dag tvittret Trump at det nærmet seg Enighet om en handelsavtale..

E24 - 13 Dec 19 kl. 16:08

Kina bekrefter Enighet om handelsavtale med USA

Kina melder om store fremskritt i forhandlingene, og Enighet om rammene for en delvis avtale. Partene er likevel ikke helt i mål, og ingen har undertegnet..

VG - 25 Dec 19 kl. 20:10

Amerikanske medier: Stjernepar stadig nærmere skilsmisse

Flere amerikanske medier melder at Miley Cyrus og Liam Hemsworth har kommet til Enighet om vilkårene for skilsmisse. Omtrent på dagen et år etter bryllupet..

NRK - 13 Dec 19 kl. 01:10

Enighet i EU om klimanøytralitet

Lederne på EUs toppmøte er enige om en avtale om å være klimanøytrale innen 2050, sier EU-president Charles Michel. Michel valgte å ta opp spørsmålet på nytt etter at det ikke ble Enighet om klimanøytralitet på toppmøtet i juni..

Aftenposten - 19 Dec 19 kl. 08:57

Enighet i regjeringen om asylamnesti for ureturnerbare

De fire regjeringspartiene er enige om en avtale for ureturnerbare asylsøkere som har vært lenge i Norge, etter det NTB erfarer..

Aftenposten - 19 Dec 19 kl. 08:57

Dagbladet: Enighet i regjeringen om amnesti for eldre, ureturnerbare asylsøkere

De fire regjeringspartiene er enige om en avtale for ureturnerbare asylsøkere som har vært lenge i Norge, etter det NTB erfarer..

P4 - 19 Dec 19 kl. 08:52

Enighet om asylamnesti

Regjeringen skal ifølge Dagbladet være enige om en engangsløsning for eldre, ureturnerbare asylsøkere. Enigheten skal bestå i at asylsøkere som staten ikke kan returnere får amnesti og dermed opphold i Norge..

P4 - 19 Dec 19 kl. 23:40

Ut mot E18-Enighet

Regjeringens E18-løsning vest for Oslo vil føre til dramatisk høye bompenger. Det mener det politiske flertallet i Oslo og nye Viken fylke. Aftenposten skriver i kveld at regjeringen nå har bevilget penger til ny E18 mellom Lysaker og Ramstadsletta.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt