Enighet

Saturday, 21 September, 12:50

Nyheter om Enighet

Sortering: Relevans | Senaste
VG - Igår: 21:44

Bred politisk Enighet i Evenes: Tror på omvalg

I Evenes kommune er det bred politisk Enighet om å underkjenne kommunevalget, etter funn av flere avvik. Det har ikke vært omvalg i Norge på 36 år..

NRK - 19 timer siden

Forhandlinger i Alta

Alta Senterpartiet, Alta Arbeiderpartiet og Alta SV har fredag hatt forhandlingsmøte. Ordførerkandidat for Senterpartiet, Jan Martin Rishaug, sier forhandlingene har gått bra og tror partiene vil komme til Enighet fort..

NRK - 05 Sep 19 kl. 05:20

Enighet i Overhuset

Ifølge BBC skal det ha blitt Enighet mellom de konservative og Labour, om at loven som stopper en hard brexit, kommer til å passere overhuset på fredag. Det er bekreftet av partipiskene til begge partier, overfor kanalen..

P4 - 17 Sep 19 kl. 05:55

Apotekstreik avverget

Apotekstreiken i Vitus er avverget. En time på overtid ble det oppnådd Enighet mellom Norsk Medisinaldepot og arbeidsgiverforeningen Spekter hos Riksmekleren. Det ble brudd i lønnsoppgjøret for farmasøyter i mai i vår, og mellomoppgjøret gikk derfor til mekling..

NRK - 17 Sep 19 kl. 04:39

Streik i Felleskjøpet

352 ansatte ved 37 avdelinger av Felleskjøpet Agri og Grønt Maskin tas ut i streik tirsdag morgen. Det skjer etter at det ikke ble oppnådd Enighet i meklingen mellom YS Spekter og Spekter..

NRK - 17 Sep 19 kl. 03:20

Streik avverget i Vitusapotekene

En time på overtid ble det oppnådd Enighet mellom partene hos Riksmekleren i mellomoppgjøret natt til tirsdag. Dermed blir det ikke streik for farmasøytene. Norsk Medisinaldepot AS og Spekter møttes hos Riksmekleren mandag klokka 10..

P4 - 16 Sep 19 kl. 14:15

Godtok Norwegians redningsplan

Flyselskapet Norwegian har fått utsatt betalingsfristen for to milliardlån, der det ene skulle betales allerede i desember. I et møte med lånegiverne i dag ble det Enighet om en ny gjeldsplan som vil utsette forfallet av lånene med to år, melder selskapet i en børsmelding. Utsettelsene var viktige for å sikre Norwegians pressede økonomi..

NRK - 17 Sep 19 kl. 04:39

352 tas ut i streik i Felleskjøpet

352 ansatte ved 37 avdelinger av Felleskjøpet Agri og Grønt Maskin tas ut i streik tirsdag morgen. Det skjer etter at det ikke ble oppnådd Enighet i meklingen mellom YS Spekter og Spekter. Partene brøt forhandlingene like etter klokken 03..

P4 - 04 Sep 19 kl. 14:20

Enighet om bymiljø­pakke

Det er nå lokal Enighet om bymiljøpakken for Nord-Jæren. Det innebærer blant annet at rushtidsavgiften avskaffes, og at elbiler må betale halv takst, skriver Stavanger Aftenblad. Enigheten kommer etter regjeringens bompakke som sørget for at rushtidsavgiften fjernes..

NRK - 12 Sep 19 kl. 18:31

Norge og Kina nærmere Enighet

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen melder om framgang i handelssamtalene med Kina. Den 16. forhandlingsrunden ble gjennomført i Wuhan i Hubei-provinsen i Kina denne uka..

Hegnar.no - 30 Aug 19 kl. 06:20

Enighet i meklingen for sykepleierne

Nesten tre timer på overtid ble det Enighet i meklingen mellom Norsk Sykepleierforbund og NHO Service og Handel. Dermed blir det ingen streik fra fredag morgen..

NRK - 11 Sep 19 kl. 22:49

Ap og Sp skal styre i Innlandet

Forhandlingsutvalgene i Innlandet Arbeiderparti og Oppland og Hedmark Senterparti har kommet fram til Enighet om å fremme forslag til sine partier om et samarbeide for fylkestingsperioden 2019 – 2023. Hvem som blir fylkesordfører er ikke klart enda..

NRK - 10 Sep 19 kl. 22:46

Enighet i Stavanger

Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiet, Senterpartiet og Folkeaksjonen nei til mer bompenger skal styre Stavanger kommune de neste fire årene. Det melder Stavanger Aftenblad..

NRK - 11 Sep 19 kl. 21:24

Enighet i Trøndelag

Arbeiderpartiet, Senterpartiet, SV og KrF er enige om en samarbeidsavtale som sikrer flertall i Trøndelag de neste fire årene. Avtalen innebærer at Aps Tore O. Sandvik blir fylkesordfører, mens Tomas Iver Hallem fra Sp blir varaordfører..

NRK - 30 Aug 19 kl. 12:07

Enighet i meklingen for sykepleiere

Nesten tre timer på overtid ble det Enighet i meklingen mellom Norsk Sykepleierforbund og NHO Service og Handel. Dermed ble det ingen streik fra fredag morgen. Partene ble blant annet enige om et generelt tillegg på 2,50 kroner per time..

P4 - 11 Sep 19 kl. 20:21

MDG har brutt fylkesforhandlingene

Miljøpartiet de Grønne har brutt forhandlingene med Arbeiderpartiet om hvem som skal styre Trøndelag. Nå skal Ap i stedet være i forhandlinger med Senterpartiet, KrF og SV, melder Adresseavisen. MDG opplyser til avisen at de valgte å gå da forutsetningene som lå til grunn for en Enighet ikke lenger var til stede..

P4 - 12 Sep 19 kl. 18:32

Norge og Kina nærmere Enighet om frihandelsavtale

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen melder om framgang i handelssamtalene med Kina. Han tar likevel forbehold om at det gjenstår å finne løsninger på en rekke krevende områder. – Dette gjelder spesielt markedsadgang for varer.

NRK - 10 Sep 19 kl. 19:35

Enighet i Randaberg

Høyre, Senterpartiet, KrF og Venstre er blitt enige om valgteknisk samarbeid i Randaberg kommune. Ny ordfører blir Jarle Bø (Sp) mens Øystein Stjern (KrF) blir ny varaordfører..

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 23:45

Enighet mellom Vy og konduktørene

Etter ett år med forhandlinger, kom løsningen i meklingen mellom Vy og Norsk Jernbaneforbund (NJF)..

NRK - 09 Sep 19 kl. 23:31

Enighet i jernbanesektoren

Vy og konduktørene er enige etter et års forhandling. Norsk jernbaneforbund og Vy er enige om at det skal jobbes fram et felles regelverk for jernbanen i Norge. Det skriver Norsk Jernbaneforbund i en pressemelding..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 16:41

Corbyn vil gå til valg på ny folkeavstemning om brexit

Labour-leder Jeremy Corbyn sier han vil gå til valg på å holde en ny folkeavstemning om brexit når det blir Enighet om nyvalg i Storbritannia..

P4 - 10 Sep 19 kl. 20:41

Enighet i Trondheim

Rita Ottervik fortsetter som ordfører i Trondheim etter at Ap har blitt enige med MDG, SV og KrF om et samarbeid i trønderhovedstaden. Arbeiderpartiet i Trondheim fikk en oppslutning på 25 prosent under årets kommunevalg. Det er en nedgang på hele 16 prosent fra forrige valg.

E24 - 30 Aug 19 kl. 06:08

Enighet i meklingen for sykepleierne

Nesten tre timer på overtid ble det Enighet i meklingen mellom Norsk Sykepleierforbund og NHO Service og Handel. Dermed blir det ingen streik fra fredag morgen..

E24 - 09 Sep 19 kl. 22:01

Forhandler for å unngå togstreik: Fortsatt ingen løsning

Hvis ikke jernbaneansatte og Vy kommer til Enighet kan togtrafikken på Østlandet bli rammet av streik fra tirsdag morgen. Mandag kveld sitter partene hos Riksmekleren..

E24 - 08 Sep 19 kl. 18:42

Kan bli togstreik på Østlandet: – Tragedie for togkunder

Fra tirsdag morgen kan togtrafikken på Østlandet rammes hardt om ikke jernbaneansatte og Vy kommer til Enighet. 62 konduktører kan tas ut i streik, og forbundslederen utelukker ikke at det kan bli flere..

P4 - 08 Sep 19 kl. 20:12

Fare for togstreik

Det er fare for togstreik fra tirsdag, dersom partene i lønnsoppgjøret i Vy ikke blir enige. Dersom det blir streik, vil det først og fremst påvirke trafikken på regiontog på Østlandet, opplyser Vy i kveld. Enkelte lokaltog vil også bli berørt, og det kan bli innstillinger også på andre togstrekninger.

Hegnar.no - 30 Aug 19 kl. 19:33

Enighet om kraftig økning av Sveriges forsvarsbudsjett

Forsvarsbudsjettet i Sverige skal økes med 20 milliarder kroner innen 2025, ifølge en avtale mellom regjeringspartiene, Centern og Liberalerna..

Aftenposten - 31 Aug 19 kl. 09:30

Klubbene nær Enighet – detaljer unna å bli RBK-spiller

Ifeanyi Mathew nærmer seg Rosenborg. Han kan bli klar før overgangsvinduet stenger ved midnatt..

P4 - 21 Aug 19 kl. 21:20

Jobbes intens for å finne en Enighet

Det jobbes på spreng i regjeringen for å komme til Enighet i bompengesaken. Ifølge kilder NRK har snakket med er det bare Venstre, Krf og Høyre som møtes hos statsministeren i kveld for å diskutere saken, Frp kommer ikke på krisemøte. Rundt halv ni i kveld ankom Venstre-leder Trine Skei Grande statsministerboligen..

Hegnar.no - 30 Aug 19 kl. 10:34

Rushtidsavgiften skrotes på Nord-Jæren

Rushtidsavgiften fjernes på Nord-Jæren, og elbilene skal betale 50 prosent i bomringene, fremgår det av en politisk Enighet fredag..

NRK - 30 Aug 19 kl. 03:11

Sykepleierstreik avverget

Nesten tre timer på overtid ble det Enighet i meklingen mellom Norsk Sykepleierforbund og NHO Service og Handel. Dermed blir det ingen streik fra fredag morgen. Forhandlingene har stått om sykepleiernes minstelønnsgaranti..

Hegnar.no - 28 Aug 19 kl. 19:05

Fare for ny sykepleierstreik

Torsdag starter meklingen mellom Norsk Sykepleierforbund og NHO Service og Handel. Om det ikke blir Enighet, går 49 sykepleiere fredag ut i streik..

P4 - 02 Sep 19 kl. 05:21

Frykter bom-konsekvenser

Oslo-ordfører Marianne Borgen fra SV frykter konsekvensene av regjeringspartienes bom-kompromiss. Etter flere måneder med forhandlinger kom partiene for en drøy uke siden til Enighet, og blant annet øker den statlige finansieringen av store prosjekter. Men kommunene skal nå også selv betale minimum 20 prosent egenandel, som ikke kan betales av bompenger.

NRK - 30 Aug 19 kl. 10:38

Skroter rushtidsavgift

Rushtidsavgiften fjernes på Nord-Jæren, og elbilene skal betale 50 prosent i bomringene, fremgår det av en politisk Enighet fredag, melder Rogalands Avis. Når avgiften skal avvikles og halv avgift på elbiler innføres, er ennå ikke avklart..

P4 - 30 Aug 19 kl. 10:27

Rushtidsavgiften skrotes på Jæren

Rushtidsavgiften fjernes på Nord-Jæren, og elbilene skal betale 50 prosent i bomringene. Det ble det politisk Enighet om i dag, melder Rogalands Avis. Tidspunktet for endringen er ennå ikke avklart.

Hegnar.no - 28 Aug 19 kl. 19:27

Enighet om ny regjering i Italia

Femstjernersbevegelsen (M5S) i Italia sier de er enige med sosialdemokratiske PD om å danne ny regjering. Giuseppe Conte får fortsette som statsminister..

P4 - 30 Aug 19 kl. 05:43

Sykepleierstreik avverget

Det blir ingen sykepleierstreik. Nesten tre timer på overtid ble det Enighet i meklingen mellom Norsk Sykepleierforbund og NHO Service og Handel. Forhandlingene har stått om sykepleiernes minstelønnsgaranti.

Aftenposten - 26 Aug 19 kl. 16:42

UEnighet forkledd som Enighet | Andreas Slettholm

Resultatet av regjeringens bompengeforhandlinger er uklart og forvirrende. Det er ikke tilfeldig..

Hegnar.no - 13 Aug 19 kl. 07:43

Jensen: - Regjeringen nær Enighet om bompenge-pakke

Regjeringspartiene er nær en Enighet om bompengenivå og bypakker, ifølge Frp-leder Siv Jensen..

E24 - 28 Aug 19 kl. 19:19

Enighet om ny regjering i Italia

Femstjernersbevegelsen (M5S) i Italia sier de er enige med sosialdemokratiske PD om å danne ny regjering. Giuseppe Conte får fortsette som statsminister..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 07:08

Jensen: – Regjeringen nær Enighet om bompenge-pakke

Regjeringspartiene er nær en Enighet om bompengenivå og bypakker, ifølge Frp-leder Siv Jensen..

E24 - 28 Aug 19 kl. 10:31

Går av som toppsjef i Sbanken

Sbanken-sjef Magnar Øyhovden forlater stillingen som Sbanken-sjef. Han går av «etter Enighet med styret», opplyser selskapet..

P4 - 13 Aug 19 kl. 05:30

- Nær Enighet om bompenge-pakke

De fire regjeringspartiene skal være nær en Enighet om en bompenge-pakke. Det sier Frp-leder Siv Jensen til VG. Ifølge henne kan det komme friske penger både til bompenge-kutt og kollektivtransport..

Klartale - 23 Aug 19 kl. 23:13

Statsministeren krevde Enighet om bompenger

Statsminister Erna Solberg la fram en ny avtale om bompenger. Hun krevde at alle partiene i regjeringen ble enige. De hørte på henne..

Klartale - 23 Aug 19 kl. 21:53

Statsministeren krever Enighet om bompenger

Statsminister Erna Solberg har lagt fram en ny avtale om bompenger. Hun krever at alle partiene blir enig om den..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt