Eneste

Tuesday, 15 October, 08:39

Nyheter om Eneste

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - Igår: 14:01

Gult farenivå: - Snø og sludd

Et lavtrykk gir snø, sludd og gufne kjøreforhold i Sør-Norge som dessuten kan vente seg nedbør hver Eneste dag resten av uka..

Aftenposten - 1 time siden

Åsane kjemper om opprykk med lokale unggutter: – Eneste veien å gå

Ingen lag i Norges tre øverste divisjoner har scoret flere mål enn Åsane. Det har skjedd med unge, lokale talenter..

Aftenposten - Igår: 20:00

Embetet som sivilombudsmann er undergravet. Eneste kvalifiserte søker har bidratt til det. | Tron Strand og Vegard Venli

Som justisminister ville Hanne Harlem ikke respektere Sivilombudsmannen..

Aftenposten - 2 timer siden

Bankene frykter nytt EU-forslag vil gi dyrere boliglån

Bankbransjen frykter et prishopp både for boliglånskunder og banker dersom EU pålegger bankene å manuelt taksere hver Eneste bolig for å kunne gi boliglån..

E24 - 2 timer siden

Bankene frykter nytt EU-forslag vil gi dyrere boliglån

Bankbransjen frykter et prishopp både for boliglånskunder og banker dersom EU pålegger bankene å manuelt taksere hver Eneste bolig for å kunne gi boliglån..

Dagbladet - Igår: 21:56

Brexit: Frykter ny voldsbølge

Noen frykter for milliarder. Andre frykter for liv. Kenneth Leddy (50) frykter datteren vil oppleve konflikten han selv levde gjennom.

VG - I førrgår: 19:31

Keeperheltens råd til landslaget: Slik stopper dere Spania

Thomas Myhre (45) er den Eneste norske keeperen som har slått Spania. Nå håper han at den statistikken endelig kan ryke..

VG - Igår: 15:41

LO på EØS-villspor

Ingen seriøse myndigheter kan tillate cowboytilstander i arbeidslivet, slik vi ser i visse deler av byggebransjen. Men svaret er alt annet enn en usikker, uviss og unødvendig «Norxit». Det Eneste reelle alternativet til EØS-avtalen er fullt EU-medlemskap..

P4 - 2 timer siden

Frykter nytt EU-forslag vil gi dyrere boliglån

Bankbransjen frykter et prishopp både for boliglånskunder og banker dersom EU pålegger bankene å manuelt taksere hver Eneste bolig for å kunne gi boliglån. Det betyr betydelige kostnader for bankene, sier Finans Norge til NTB. I dag støtter banknæringen seg på statistiske data for verdsettelse av eiendom.

VG - I førrgår: 19:51

Hareide og Danmark i delt tabelltopp

(Danmark-Sveits 1–0) Yussuf Poulsen (25) ble vakkert spilt igjennom av Christiansen Eriksen til kampens Eneste mål da Åge Hareides Danmark gikk opp i delt tabelltopp i sin EM-pulje..

VG - I førrgår: 19:51

Åge Hareides Danmark i delt tabelltopp

(Danmark-Sveits 1–0) Yussuf Poulsen (25) ble vakkert spilt igjennom av Christian Eriksen (27) til kampens Eneste mål da Åge Hareides Danmark gikk opp i delt tabelltopp i sin EM-pulje..

VG - 09 Oct 19 kl. 22:38

Tyskland sprakk etter drømmestart mot Argentina

(Tyskland – Argentina 2–2) Tyskland imponerte selv uten en Eneste verdensmester i startoppstillingen – for første gang siden gull-finalen i 2014 – men rotet bort seieren mot Argentina..

P4 - 06 Oct 19 kl. 21:24

141 nye milliardærer

Det har blitt 141 nye milliardærer i Norge mens Erna Solberg har vært statsminister. Antallet milliardærer har økt fra 200 til 341 i følge Kapitals oversikt. Rødts partileder Bjørnar Moxnes sier til NTB at det ikke er tilfeldig da Solberg-regjeringen har økt skattegavene i hvert Eneste budsjett.

Dagbladet - 02 Oct 19 kl. 13:34

Vold virker som den Eneste muligheten

Snakkisen «Joker» vekker blandede følelser..

VG - 06 Oct 19 kl. 12:08

Jakob Ingebrigtsens 13 ekstreme dager i Doha: – Unik tankegang

DOHA (VG) Jakob Ingebrigtsen (19) er den Eneste som er igjen av pappa Gjerts risikoprosjekt i friidretts-VM. VG har sett nærmere på 19-åringens spesielle dager i Doha..

P4 - 06 Oct 19 kl. 12:30

Solskjær stenger Twitter-kontoen

Ole Gunnar Solskjær har sett seg nødt til å kvitte seg med sin egen Twitter-konto. Manchester United-manageren har fått mye hets etter at United spilte 0-0 borte mot nederlandske AZ Alkmaar i Europaligaen torsdag. Solskjærs menn hadde ikke ett Eneste skudd på mål.

VG - 04 Oct 19 kl. 16:33

«Stjernekamp»-Beate: – Får fort gråten i halsen

Beate Slettevoll Lech (45), alias Beady Belle, er Eneste kvinne igjen i «Stjernekamp». Hver uke kjemper hun for å kontrollere følelsene..

VG - 02 Oct 19 kl. 11:20

Kveldens travtips: V75-banker strøket

VGs travekspert, Anders Olsbu, endte til slutt opp med Montego Bay som Eneste holdepunkt i V75-omgangen på Bjerke Travbane i kveld, etter at Jackson Avery ble strøket i morges..

VG - 02 Oct 19 kl. 04:20

NFF kontrollerer ikke at egne voldsstraffer overholdes

Norges Fotballforbund (NFF) har ikke tatt initiativ til å sjekke om straffen ble overholdt i en Eneste av de 103 karantenene de har gitt for vold eller trusler siden 2010..

Dagbladet - 27 Sep 19 kl. 17:10

Skremmende bok: Sædkvaliteten stuper

Ha mer sex! Den oppfordringen er Eneste lyspunkt i en ny bok om menneskehetens mulige undergang..

VG - 02 Oct 19 kl. 13:08

Boris Johnson: – Vi elsker Europa, vi elsker europeere

LONDON (VG) I sin landsmøtetale vil statsminister Boris Johnsons presentere det Eneste som nå står i veien for en avtale mellom EU og britene: En endelig løsning på grensen mellom Irland og Nord-Irland..

VG - 02 Oct 19 kl. 13:08

Boris Johnsons ultimatum – Vi elsker Europa, vi elsker europeere

LONDON (VG) I sin landsmøtetale vil statsminister Boris Johnsons presentere det Eneste som nå står i veien for en avtale mellom EU og britene: En endelig løsning på grensen mellom Irland og Nord-Irland..

Aftenposten - 30 Sep 19 kl. 12:50

Vi er ikke den Eneste generasjonen som er blitt forrådt. En slik retorikk virker bare polariserende. | Peter Stefanovic

Vi trenger ikke å tegne bilde av en offer-overgriper-dynamikk..

Aftenposten - 29 Sep 19 kl. 10:00

Frida Ånnevik i «Mitt Oslo»: – Her er redningen når hverdagen rakner

Rett før hennes Eneste konsert i Oslo i høst: Frida Ånnevik røper så gjerne hvor i byen hun får reddet hverdagen sin. Og på hvilken buss du trenger spypose..

Aftenposten - 28 Sep 19 kl. 10:39

Stoltzen-veteranen Odvar Holsens beste tips: Ikke la deg lure av den «lette» starten

I 41 år har bergensere med sans for blodsmak slitt seg opp Stoltzekleiven i Stoltzen Opp, og hvert Eneste år har Odvar Holsen (73) testet kreftene i trappene..

Aftenposten - 27 Sep 19 kl. 13:02

Fire A-lagsspillere vraket: Sigurd (18) håper på comeback i troppen

Sigurd Grønli (18) fikk sin første og Eneste eliteseriestart mot Bodø/Glimt i mai. Nå har han ikke spilt for A-laget på fire måneder..

VG - 27 Sep 19 kl. 17:05

Pelosi mener Trump ikke ga Demokratene noe valg

Å sette i gang en granskning som kan føre til at USAs president stilles for riksrett, var det Eneste riktige, mener speaker Nancy Pelosi i Representantenes hus.

VG - 27 Sep 19 kl. 15:52

NFF har ikke anmeldt én Eneste av 78 voldssaker: – Hva slags signal sender det?

Norges Fotballforbund (NFF) har ikke anmeldt noen av voldsepisodene de har behandlet til politiet. Det er en praksis idrettsjurist Gunnar Martin Kjenner reagerer på..

E24 - 28 Sep 19 kl. 12:28

Veksten i apotekbransjen har dabbet av, men Komplett Apotek merker ikke utflatingen

Etter mange år med rask vekst, ser det ut til å stoppe opp for apotekbransjen. Den Eneste store rene nettaktøren kan imidlertid melde om langt høyere vekst enn bransjen som helhet, og spår «rakettfart» i 2020. Den største rivalen Apotek 1 sier de matcher Kompletts vekst på nett..

P4 - 27 Sep 19 kl. 17:16

NFF har ikke anmeldt en Eneste av 78 voldssaker

Norges Fotballforbund har ikke anmeldt noen av voldsepisodene de har behandlet til politiet. Det skriver VG. Siden 2010 har NFF behandlet 78 voldssaker, men har ikke meldt noen av de til politiet.

P4 - 27 Sep 19 kl. 06:28

MDG tar velgere fra nesten alle parti

Miljøpartiet de grønne tar velgere fra nesten alle de andre partiene. I en ny stortingsmåling gjort for Vårt Land får MDG 8,6 prosent. Flest velgere henter partiet fra Arbeiderpartiet, nesten 61 000, mens de tar 17 000 velgere fra Venstre.

NRK - 17 Sep 19 kl. 06:42

Norge Eneste land uten nominasjon

Sverige, Danmark, Island, Finland, Færøyene og Åland har alle kandidater nominert til Nordisk Råds Miljøpris 2019. Norge er Eneste land uten nominasjon i år. Norge har gjort som Sverige og nominert svenske Greta Thunberg, melder ABC Nyheter..

Aftenposten - 26 Sep 19 kl. 18:13

Norske Ole Kristian er verdens 94. beste Fantasy-spiller. Én detalj gjør det ekstra imponerende.

Nesten syv millioner spiller Fantasy Premier League. Norske Ole Kristian Gimse er blant de 100 beste – uten å ha gjort én Eneste endring på laget han satte opp før sesongstart..

P4 - 27 Sep 19 kl. 11:10

Varsler millioner i vannbøter for Oslo

Mattilsynet er lei av at Oslo somler med å finne en ny vannklide - og truer nå med dagbøter på en million kroner. I over femti år har Oslo lett etter nytt drikkevann. Hvis kommunen ikke tar en avgjørelse innen 20.

P4 - 25 Sep 19 kl. 07:05

Sukkerfri sommer

Nordmenn har trykket lightbrus til sitt bryst - for ikke å si, inn i sin munn. I august hadde sukkerfri brus en markedsandel på 58,7 prosent. Det er den høyeste sukkerfriandelen som er målt for brusmarkedet i Norge.

Dagbladet - 20 Sep 19 kl. 18:27

Filmulykken kostet henne armen

- Jeg har smerter hvert Eneste sekund, forteller stuntkvinnen. Nå har hun gått til søksmål..

Aftenposten - 23 Sep 19 kl. 05:55

Gründere ber om fiskeforbud ved undervannsrestaurant

Eierne av Norges Eneste undersjøiske restaurant, Under på Spangereid ved Lindesnes, har fått politikerne med på at det ikke skal fiskes rett ved restauranten..

E24 - 23 Sep 19 kl. 06:18

Gründere ber om fiskeforbud ved undervannsrestaurant

Eierne av Norges Eneste undersjøiske restaurant, Under på Spangereid ved Lindesnes, har fått politikerne med på at det ikke skal fiskes rett ved restauranten..

VG - 25 Sep 19 kl. 17:55

VIF uten seier etter Ejuke-salg: - Problemene stikker dypere

Vålerenga har ikke vunnet en Eneste kamp etter at klubben solgte Chidera Ejuke (21) i sommer. - Jeg tror problemene stikker dypere enn at Ejuke forsvant, mener den tidligere VIF-kjempen Vidar Davidsen..

VG - 23 Sep 19 kl. 02:44

Gründere ber om fiskeforbud ved undervannsrestaurant

Eierne av Norges Eneste undersjøiske restaurant, Under på Spangereid ved Lindesnes, har fått politikerne med på at det ikke skal fiskes rett ved restauranten..

NRK - 23 Sep 19 kl. 02:37

Vil stille Trump for riksrett

Flere demokrater krever riksrettssak mot USAs president Donald Trump etter at han skal ha forsøkt å presse Ukraina til å granske Joe Bidens sønn. Demokraten Adam Schiff sier at riksrett er den Eneste løsningen dersom opplysningene er riktige..

Aftenposten - 22 Sep 19 kl. 20:13

Opptur for Lillestrøm – tok viktig poeng mot Kristiansund

Lillestrøm må si seg mest fornøyd med det Eneste poenget etter 1–1 hjemme mot formlaget Kristiansund i Eliteserien for menn søndag..

Aftenposten - 22 Sep 19 kl. 07:00

Snikislamisering er ikke mulig i et sekularisert samfunn | Torkel Brekke

Den Eneste religiøse institusjon som kan tenkes å ha litt innflytelse over andre viktige samfunnssfærer, er Den norske kirke..

VG - 22 Sep 19 kl. 16:50

Full spisskrise for Solskjær etter tap: – Tror han vil være ute en stund

LONDON (VG) (West Ham – Manchester United 2–0) Ole Gunnar Solskjær (46) så laget sitt fortsette den skrekkelige formen på bortebane, men bekymrer seg kanskje enda mer over at han for øyeblikket ikke har en Eneste frisk spiss i troppen..

VG - 22 Sep 19 kl. 16:50

Full spisskrise for Solskjær etter tap mot West Ham

LONDON (VG) (West Ham – Manchester United 2–0) Ole Gunnar Solskjær (46) så laget sitt fortsette den skrekkelige formen på bortebane, men bekymrer seg kanskje enda mer over at han for øyeblikket ikke har en Eneste frisk spiss i troppen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt