Elev

Monday, 22 July, 12:29

Nyheter om Elev

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 16:54

Solskjærs tidligere Elev tilbake i Premier League: – Spillere som Pogba og King så opp til ham

Tidligere Manchester United-spiller Ravel Morrison signerte tirsdag en ettårskontrakt med Sheffield United..

P4 - 16 Jul 19 kl. 13:20

Henlegger voldtektssak mot barnskoleansatt

Politiet har henlagt saken mot en kvinnelig barneskoleansatt i 50-årene fra Stavanger som i fjor ble siktet for voldtekt mot en tidligere Elev. Politiet ilegger likevel kvinnen en bot på 10.000 kroner for seksuelt krenkende atferd mot den mindreårige gutten og for brudd på besøksforbud.

E24 - 14 Jul 19 kl. 15:04

Timelønn på 21 kroner: – Det er sosial dumping

Lærekandidater i Vest-Agder har en timelønn på 21 kroner. Elev- og lærlingombudet kaller det sosial dumping. I arbeidskontrakten kalles det motivasjonslønn..

NRK - 26 Jun 19 kl. 20:11

Elev forfalsket legeerklæringer

En Elev ved en videregående skole i Aust-Agder er dømt til 100 timers samfunnsstraff etter at han skrev falske legeerklæringer for å slippe ugyldig fravær. SkoleEleven slipper fengsel fordi han kun var 17 år da forholdet skjedde, skriver Agderposten..

P4 - 26 Jun 19 kl. 20:50

Forfalsket legeerklæringer

En Elev ved en videregående skole i Aust-Agder er dømt til 100 timer samfunsstraff for å ha forfalsket legeerklæringer. SkoleEleven skal totalt ha forfalsket 100 legeerklæringer for å slippe ugyldig fravær, melder Agderposten. Eleven slipper fengsel fordi han kun var 17 år da forholdet skjedde..

Dagbladet - 19 Jun 19 kl. 11:53

Ville vi akseptert slike tall på en arbeidsplass?

Hver tredje Elev i videregående skole oppgir at de føler seg «ulykkelige, triste eller deprimerte», og nesten halvparten føler at «alt er et slit» og «bekymrer seg for mye om ting»..

VG - 21 Jun 19 kl. 15:09

Klassekamerat om tiltalte: – Han var litt spesiell mot slutten

LILLEHAMMER (VG) Den tiltalte 17-åringens medElever mener gutten endret seg mye i løpet av ungdomsskolen. – Han hadde en merkelig atferd, sa en Elev..

NRK - 17 Jun 19 kl. 17:27

Lærer dømt for vold

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot en gutt på 10 år og en jente på 11 år, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en Elev..

NRK - 17 Jun 19 kl. 17:27

Lærer dømt for vold mot Elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en Elev. Han får fortsatt være lærer..

P4 - 18 Jun 19 kl. 22:18

Dropper anmeldelse av Elev

Bergen kommune trekker anmeldelsen av den 13 år gamle Eleven som i fjor avdekket at 35.000 passord til lærere og Elever lå tilgjengelig på Elevnettet. Gutten ble navngitt av kommunen og senere anmeldt av politiet for å ha påført kommunen tap av omdømme, en avgjørelse som skapte sterke reaksjoner.

P4 - 17 Jun 19 kl. 17:06

Lærer dømt for vold mot Elever

En lærer i 60-årene er dømt til 28 dagers betinget fengsel for å ha utøvd vold mot en ti år gammel gutt og en jente på elleve år. Læreren skal ifølge dommen ha slått Elevene i ansiktet med flat hånd under en en skoleforestilling. Han nektet straffskyld.

P4 - 31 May 19 kl. 15:28

Barn døde av hjernehinnebetennelse

En Elev ved en barneskole i Oppegård i Akershus er død etter å ha fått smittsom hjernehinnebetennelse. Det melder NRK. Onsdag denne uken varslet kommuneoverlegen om at en Elev ved Vassbonn skole var innlagt på sykehus, og at det var mistanke om at Eleven var smittet av den alvorlige sykdommen..

NRK - 31 May 19 kl. 15:29

Elev død av hjernehinnebetennelse

En Elev ved en barneskole i Oppegård er død etter å ha fått smittsom hjernehinnebetennelse. Folkehelseinstituttet har nå slått fast at Eleven hadde smittsom hjernehinnebetennelse. 30 personer som har vært i kontakt med Eleven har fått antibiotika..

Aftenposten - 09 Jun 19 kl. 10:24

Hvor billig går det an å drive en skole? Høyre vil innføre minstenivå for å sikre forsvarlig drift.

Forrige gang Høyre styrte Oslo strammet de til skolebudsjettene og lærertettheten falt. Nå vil de legge millioner på bordet til skolene som får minst pr. Elev..

VG - 05 Jun 19 kl. 04:28

Sikkerhetsvakt tiltalt etter skolemassakre

14. februar i fjor skjøt og drepte en tidligere Elev 17 personer på en skole i Florida. Nå er en av sikkerhetsvaktene på skolen tiltalt for ikke å ha grepet inn..

P4 - 31 May 19 kl. 16:34

- Faren for at andre er smittet er lav

Oppegård kommune i Akershus mener å ha kontroll over smittefaren etter at en ni år gammel Elev ved en barneskole i går døde av hjernehinnebetennelse. Barnet ble innlagt på sykehus onsdag med den smittsomme sykdommen. Kommuneoverlege Dianne Lustvee Steenberg sier det skal mye til for at andre er blitt smittet..

P4 - 30 May 19 kl. 07:54

Innlagt med smittsom hjernehinnebetennelse

En Elev ved Vassbonn skole i Oppgård i Akershus er innlagt med smittsom hjernehinnebetennelse. Det melder Oppegård Avis. Skolen, Elever, foreldre og andre pårørende er kontaktet, og tiltak er iverksatt.

Hegnar.no - 12 May 19 kl. 07:33

Elev pågrepet etter spøk om skoleskyting

Politiet har løslatt en Elev på Osterøy videregående skole som ble pågrepet fredag etter å ha fremsatt en trussel om skyting på skolen. .

Dagbladet - 23 May 19 kl. 13:32

5 tips til hvordan du kan støtte skolestreiken

Er du en litt for gammel Elev, en voksen, foreldre, besteforeldre, lærer eller bare vil heie på; Slik kan du hjelpe:.

NRK - 11 May 19 kl. 18:06

Elev tatt for spøk om skoleskyting

En Elev ved en videregående skole i Hordaland ble pågrepet fredag etter at politiet fikk vite om en mulig trussel om skoleskyting. Den angivelige trusselen ble sendt som et bilde på Snapchat. Eleven hevdet i avhør at det hele var en spøk..

Aftenposten - 11 May 19 kl. 18:35

Elev pågrepet etter spøk om skoleskyting på Osterøy

Politiet har løslatt en Elev på Osterøy videregående skole som ble pågrepet fredag etter å ha fremsatt en trussel om skyting på skolen..

P4 - 11 May 19 kl. 18:16

Elev pågrepet etter spøk om skyting

En Elev i Hordaland ble pågrepet etter å ha spøkt om å gjennomføre skoleskyting i går. Eleven skal ha delt et bilde på snapchat der personen poserer med et våpen og en tekst som kan tolkes som trussel om skoleskyting. Politiet pågrep Eleven kort tid etter at de fikk melding om den mulige trusselen.

P4 - 20 May 19 kl. 12:22

Lærer nekter straffskyld for overgrep

En mannlig lærer som er tiltalt for å ha forgrepet seg mot to av sine Elever da de var sju og ni år gamle, nektet straffskyld da rettssaken starta i Senja tingrett i dag. Læreren er også tiltalt for å ha vært i besittelse av bilder og videoer som viser overgrep mot barn, noe han også nekter straffskyld for. Mannen er tidligere frikjent for overgrep mot en annen Elev i klassen..

Klartale - 15 May 19 kl. 12:57

– Vi må snakke om volden

Lærer Knut Larssen ble slått av en Elev. Men han vil helst snakke om hvorfor volden skjer..

NRK - 10 May 19 kl. 20:35

Elev har meldt seg etter trussel

En ungdomsskoleElev fra Mo i Rana har meldt seg for politiet og erkjent å ha skrevet en melding på Wikipedia som ble oppfattet som en trussel mot en skole..

Aftenposten - 10 May 19 kl. 20:45

Elev har meldt seg og erkjent trusselmelding i Rana

En ungdomsskoleElev fra Mo i Rana har meldt seg for politiet og erkjent å ha skrevet en melding på Wikipedia som ble oppfattet som en trussel..

NRK - 08 May 19 kl. 22:15

Jente mistenkt for skoleskyting

En av to mistenkte etter et skyteangrep på en skole i USA i går er en mindreårig jente. En Elev ble drept og åtte skadd. Sheriffen i Douglas County sa først at de hadde pågrepet to gutter.

NRK - 08 May 19 kl. 03:24

Ein drepen i skoleskyting i USA

Ein 18 år gamal Elev er meld drepen i skoleskytinga i Denver i delstaten Colorado i USA. Åtte andre er skadd og to personar er arresterte. Politiet kom raskt til staden, noko dei trur avverga at fleire blei drepne..

P4 - 10 May 19 kl. 20:41

Elev har meldt seg etter trussel

En ungdomsskoleElev har nå meldt seg for politiet etter den mulige trusselen om skoleskyting i Rana i dag. Gutten har erkjent å ha skrevet meldingen på Wikipedia som gjorde at alle elvene ved skolene i kommunen i dag ble sendt hjem, melder Rana Blad. Politiet ser alvorlig på forholdet, men berømmer gutten for å ha meldt seg..

VG - 11 May 19 kl. 19:39

Gjekstad til Mørk på banen: – Ro deg litt ned, det er finale i morgen

BUDAPEST (VG) (Vipers-Györ 22–31) Her glemmer Ole Gustav Gjekstad det sviende semifinaletapet. Vipers-treneren gleder seg stort over at hans gamle Elev er tilbake på banen. Selv er Nora Mørk stolt over å være tilbake på toppnivå..

VG - 08 May 19 kl. 01:41

Én drept og flere kritisk skadet etter skyting ved skole i Colorado

– Det er med stor sorg vi kan bekrefte at en Elev ved skolen er drept i dagens skyting, skriver sheriffkontoret i Douglas County i en uttalelse..

VG - 08 May 19 kl. 01:41

Én drept og flere kritisk skadet etter skyting ved skole i Colorado

– Det er med stor sorg vi kan bekrefte at en Elev ved skolen er drept i dagens skyting, skriver sheriffkontoret i Douglas County i en uttalelse..

NRK - 25 Apr 19 kl. 17:42

Usikkert hvem som står bak trussel

Politiet vet ikke hvem som sto bak trussel om skoleskyting mot Fana Folkehøgskule i Bergen onsdag. Trusselmeldingen kom via Kirkens SOS-chat og væpnet politirykket ut til skolen. En tidligere Elev ble arrestert, men er nå sjekket ut av saken..

Hegnar.no - 23 Apr 19 kl. 14:22

Mobbeoffer vant mot kommune - får 1,2 millioner

En tidligere Elev på en grunnskole i Ringsaker kommune er tilkjent 1,2 millioner kroner i erstatning etter at hun ble mobbet på barneskolen og ungdomsskolen..

P4 - 26 Apr 19 kl. 09:28

SkoleElev døde etter fall i Tromsø

Den 15 år gamle gutten som falt i et vann i svenske Abisko, tirsdag, er nå erklært død på sykehuset i Tromsø. Det melder SVT. Den svenske gutten var på skitur med klassen da ulykken skjedde, like ved grensen til Narvik, og han ble fløyet til Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø.

NRK - 02 Apr 19 kl. 13:36

Elev truet med kniv i Oslo

Oslo-politiet leter etter en Elev fra Rustad skole etter at en annen Elev ble truet med kniv på skolen i dag. Ingen ble fysisk skadet, opplyser Operasjonssentralen på Twitter...

VG - 23 Apr 19 kl. 14:12

Mobbeoffer vant fram mot Ringsaker kommune – får 1,2 millioner i erstatning

En tidligere Elev på en grunnskole i Ringsaker kommune er tilkjent 1,2 millioner kroner i erstatning etter at hun ble mobbet på barneskolen og ungdomsskolen..

VG - 23 Apr 19 kl. 14:12

Mobbeoffer vant fram mot Ringsaker kommune – får 1,2 millioner i erstatning

En tidligere Elev på en grunnskole i Ringsaker kommune er tilkjent 1,2 millioner kroner i erstatning etter at hun ble mobbet på barneskolen og ungdomsskolen..

P4 - 24 Apr 19 kl. 16:37

Videregående skole mottok trusler

Hetland videregående skole i Stavanger mottok i går alvorlige trusler. En Elev har sendt ut svært alvorlige trusler mot medElever og skolen via sosiale medier, det kommer frem i en SMS rektor har sendt til foreldrene. Politiet har vært i kontakt med Eleven som står bak meldingen.

Aftenposten - 19 Apr 19 kl. 08:38

Elev i Bangladesh skal ha blitt brent i hjel på ordre fra rektor

En 19-årig kvinne ble ifølge politiet brent i hjel i Bangladesh på ordre fra rektor på skolen der hun gikk. Hun hadde anmeldt ham for seksuell trakassering..

VG - 19 Apr 19 kl. 09:11

Elev i Bangladesh skal ha blitt brent i hjel på ordre fra rektor

En 19-årig kvinne ble ifølge politiet brent i hjel i Bangladesh på ordre fra rektor på skolen der hun gikk. Hun hadde anmeldt ham for seksuell trakassering..

Dagbladet - 12 Apr 19 kl. 22:15

Lærer hadde forhold med Elev over flere måneder

Den kvinnelige læreren hadde sex med en av sine grunnskoleElever ved flere anledninger..

Aftenposten - 02 Apr 19 kl. 13:24

Elev knivtruet på skole i Oslo

Nødetatene har rykket ut..

Klartale - 25 Mar 19 kl. 13:04

Elev døde etter dykkerulykke

En Elev ved Karmøy folkehøyskole døde etter en dykkerulykke..

NRK - 26 Mar 19 kl. 09:40

Politiet undersøker dykkerutstyret

Dykkerutstyret som ble brukt under drukningsulykken på Karmøy torsdag, er nå blitt sendt til HVL i Bergen for tekniske undersøkelser. Politiet undersøker videre om prosedyrene ble fulgt under dykket der en Elev ved Karmøy folkehøgskole druknet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt