Elev

Thursday, 04 June, 17:22

Nyheter om Elev

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 23 May 20 kl. 20:37

Elev smittet av korona - klasse i karantene

En klasse ved Jordal Ungdomsskole i Oslo er satt i karantene etter at en Elev fikk påvist koronaviruset. Det bekrefter skolen til Dagsavisen. Det er en halv klasse på 15 personer, altså en kohort som er rammet.

Klartale - Igår: 14:54

Elever med dysleksi fikk for lite og dårlig hjelp

Dysleksi Norge spurte hvordan foreldre og Elever hadde det når skolene var stengt. – Uten foreldrene mine hadde det ikke gått, skriver en Elev..

P4 - Igår: 10:31

16-åring omkom i ulykke

En 16 år gammel Elev ved Sola videregående skole omkom i en ulykke da han jobbet med et skoleprosjekt hjemme fredag. Politiet har ikke gitt informasjon om hva slags prosjekt han jobbet med, men understreker at det ikke er mistanke om at det har skjedd noe kriminelt. Familien til gutten ivaretas av kriseteamet i Sola kommune, skriver Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 20:00

Nå må kunnskapsministeren vise vei | Bork Johnson og Rebekka Stensbø

Hver fjerde Elev som begynner på videregående skole, fullfører ikke innen fem år..

P4 - 18 May 20 kl. 08:50

Slår alarm om bygging av skoler

Barna får alt for lite uteplass når det skal bygges nytt i grunnskolen. I en rapport utarbeidet på oppdrag fra Helsedirektoratet kommer det fram at det må settes av 30 kvadratmeter med utearealer per Elev. Men tall som Dagsavisen har innhentet fra Utdanningsetaten i Oslo, viser at i de ni seneste prosjektene som omhandler barne- og ungdomsskoler, er det i gjennomsnitt satt av 13,3 kvadratmeter med utearealer per Elev..

P4 - 31 May 20 kl. 15:32

18 Elever i karantene

18 Elever og tre lærere på Veitvet skole i Oslo er satt i karantene etter at én Elev testet positivt for koronaviruset. Det var moren til et søskenpar som først testet positivt før barna to dager etter også ble bekreftet smittet, skriver VG..

P4 - 20 May 20 kl. 21:12

20 Elever i karantene

20 Elever og tre lærere ved Vikse skole i Sveio kommune er satt i karantene etter at en Elev har testet positivt for koronaviruset. Alle foresatte ved alle skolene i kommunen har fått informasjon om saken. Kommunen planlegger normal drift av skolen fra mandag av..

NRK - 20 May 20 kl. 20:59

20 Elever i karantene i Sveio

En skoleklasse på cirka 20 Elever og tre lærere ved Vikse skule i Sveio er satt i karantene etter at en Elev har testet positivt på covid-19. Eleven holdt seg hjemme etter å ha fått symptomer. Kommunen har satt i gang smittesporing..

NRK - 16 May 20 kl. 18:46

SkoleElev i Tønsberg koronasmittet

En Elev på Vear skole i Tønsberg har testet positivt for covid-19. Eleven har det bra, og har ikke vært på skolen siden tirsdag, ifølge kommunen. – Det viktige nå er å gjøre alt for at smitten ikke spres på skolen, sier kommunalsjef Espen Riiser..

P4 - 04 May 20 kl. 15:12

VideregåendeElev koronasmittet

En Elev ved en videregående skole i Trondheim har fått påvist koronasmitte. De siste fire dagene har 23 av byens innbyggere fått påvist viruset, og åtte av dem er i tenårene. Rektor ved skolen til den aktuelle Eleven sier personen var på skolen forrige uke, og har vært i kontakt med en annen Elev og noen ansatte.

Aftenposten - 09 May 20 kl. 10:15

For å være helt ærlig, føler jeg meg ikke trygg | Hedvig Haugen

Ikke prioriter meg, en Elev på studiespesialisering som ikke må møte opp fysisk..

Aftenposten - 04 May 20 kl. 09:26

Trenger du hjelp til hjemmeskolen eller inspirasjon til læring?

Ni uker med hjemmeskole kan ta på. Her får du som Elev, forelder og lærer inspirasjon i undervisingen. Sjekk ut guiden vår..

Dagbladet - 26 Apr 20 kl. 18:24

Flere barnehagebarn smittet på Karmøy

Barnehagebarn i to barnehager på Åkra, og en Elev på Stangaland ungdomsskole er bekreftet smittet av coronaviruset..

NRK - 01 Apr 20 kl. 18:37

Ung gutt knivdrept i Göteborg

En gutt som ble knivstukket utenfor en skole i Göteborg mandag, har mistet livet. En annen gutt mistenkes for å stå bak. Begge er yngre enn 15 år.

VG - 01 Apr 20 kl. 17:10

Tira (7) er eneste barn i klassen

Tira (7) er eneste Elev i klassen sin: – Jeg savner vennene mine..

P4 - 03 Apr 20 kl. 09:43

Usikre på om de får begynne på studier

Mange Elever som skulle ta eksamen som privatist i april er nå usikre på om de får begynne på det studiet de ønsker ti høsten. Privatistkontoret i Oslo sier det ikke blir gjennomført noen eksamen mellom 14. og 30.

NRK - 05 Mar 20 kl. 22:13

Barneskole-Elev smittet av korona

En Elev ved en barneskole i Stavanger har fått påvist korona-smitte. Barnet har vært på ferie i Nord-Italia. Kommunen opplyser at de følger opp Eleven, og samarbeider med nasjonale helsemyndigheter..

NRK - 06 Mar 20 kl. 08:38

Elev i Trøndelag smittet

En Elev ved Levanger videregående skole i Trøndelag er smittet av korona-viruset. Både Elevene og lærerne i klassen er nå satt i karantene i to uker, melder Trønder-Avisa. Gutten er i familie med kvinnen på Frosta som i går ble bekreftet smittet..

VG - 06 Mar 20 kl. 07:53

Syv skoler rammet av coronasmitte

To Elever i Stavanger, to Elever i Bærum, en Elev i Levanger og en Elev i Vestfold og Telemark er bekreftet smittet med coronavirus. I tillegg er to barneskoleansatte i Asker smittet..

VG - 19 Mar 20 kl. 15:17

Tidligere Solskjær-Elev Peter Whittingham (35) er død

Den tidligere Cardiff- og Aston Villa-spilleren Peter Whittingham er død, bare 35 år gammel, melder Cardiff på sine hjemmesider..

VG - 19 Mar 20 kl. 15:17

Tidligere Solskjær-Elev Peter Whittingham (35) død: – Vil bli dypt savnet

Den tidligere Cardiff- og Aston Villa-spilleren Peter Whittingham er død, bare 35 år gammel, melder Cardiff på sine hjemmesider..

Aftenposten - 06 Mar 20 kl. 08:08

Elever ved fem skoler er smittet av koronaviruset

To Elever i Stavanger, to Elever i Bærum og en Elev i Vestfold og Telemark er bekreftet smittet med koronavirus..

VG - 06 Mar 20 kl. 07:53

Elever ved fem skoler er smittet av koronaviruset

To Elever i Stavanger, to Elever i Bærum og en Elev i Vestfold og Telemark er bekreftet smittet med koronavirus..

VG - 06 Mar 20 kl. 07:53

Elever ved fem skoler er smittet av coronaviruset

To Elever i Stavanger, to Elever i Bærum og en Elev i Vestfold og Telemark er bekreftet smittet med koronavirus..

VG - 06 Mar 20 kl. 07:53

Seks skoler rammet av coronasmitte

To Elever i Stavanger, to Elever i Bærum og en Elev i Vestfold og Telemark er bekreftet smittet med coronavirus. I tillegg er to barneskoleansatte i Asker smittet..

P4 - 06 Mar 20 kl. 07:56

Elever ved fem skoler smittet

Elever ved fem skoler er nå smittet av koronaviruset. To i Stavanger, to i Bærum og en Elev i Vestfold og Telemark er bekreftet smittet. Bare en av skolene holder stengt som følge av smitten, det er den private barneskolen Oslo International School på Bekkestua i Bærum..

NRK - 05 Mar 20 kl. 11:23

Sju nye smittede i Sverige

Sju nye personer er smittet av koronaviruset i Skåne i Sverige. Det melder svenske Expressen. Prinsesse Estelles skole holder i dag stengt etter at en Elev testet positivt for det nye viruset.

NRK - 06 Mar 20 kl. 01:36

Barneskole i Bærum stengt

Oslo International School i Bærum er stengt fra fredag etter at en Elev fikk påvist koronasmitte torsdag kveld, melder TV 2. På den Facebook-side natt til fredag er det lagt ut en kort beskjed om at skolen er stengt for Elever fredag..

NRK - 06 Mar 20 kl. 06:48

Elev smittet av koronavirus

Vestfold og Telemark fylkeskommune vil ikke si hvilken videregående skole Eleven går på, skriver Tønsbergs Blad. Fylkeslegen sier tre personer er bekreftet smittet i Vestfold og Telemark, men at det totalt kan være fire smittede personer..

P4 - 05 Mar 20 kl. 22:04

BarneskoleElev smittet av korona

En Elev ved en barneskole i Stavanger er smittet med koronavirus etter å ha vært på ferie i Nord-Italia. Eleven har vært på skolen én dag denne uken, skriver Stavanger Aftenblad. Elever på samme trinn som barnet har fått beskjed om å holde seg hjemme fra skolen i morgen, og unngå kontakt med andre.

P4 - 06 Mar 20 kl. 05:23

Korona-stenger skole i Bærum

En barneskole i Bærum er stengt fra i dag på grunn av faren for koronasmitte. En Elev ved Oslo International School skal ha testet positivt på viruset i går, melder TV 2. Lokale helsemyndigheter vil nå følge opp hvilken kontakt Eleven har hatt med andre, opplyser skolen i et brev til de foresatte.

Dagbladet - 16 Feb 20 kl. 07:36

Elev (10) seksuelt trakassert av lærer

Denne uka erkjente en kvinnelig lærer i Sverige straffskyld for å ha seksuelt trakassert en ti år gammel Elev. I en melding skrev hun at hun elsket tiåringen..

P4 - 03 Mar 20 kl. 18:10

Ung mann tiltalt for lærervold

En 19 år gammel Elev ved Bodø videregående skole er tiltalt for å ha angrepet en lærer som førte til at han brakk armen. Angrepet ble filmet og delt på sosiale medier og viser at 19-åringen dyttet læreren i bakken på skolen. Eleven risikerer fengsel i opptil et år.

Dagbladet - 13 Feb 20 kl. 17:41

Elev døde av influensa

En Elev ved Kongerød ungdomsskole i Skien døde i dag på Rikshospitalet av influensa..

P4 - 13 Feb 20 kl. 17:46

Elev døde av influensa

En Elev ved Kongerød ungdomsskole i Skien døde i dag på Rikshospitalet av influensa. Dødsfallet skyldtes komplikasjoner til vanlig influensa, opplyser Skien kommune. At ungdom dør av influensa i Norge er sjelden.

Aftenposten - 13 Feb 20 kl. 18:34

Elev ved ungdomsskole i Skien døde av influensa

En Elev ved Kongerød ungdomsskole i Skien døde torsdag på Rikshospitalet på grunn av komplikasjoner av vanlig influensa..

P4 - 07 Feb 20 kl. 17:08

Elev alvorlig skadet i ulykke

En Elev er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter en ulykke ved Tana videregående skole natt til i dag. Ifølge rektor ved skolen skjedde skaden da gutten stupte kråke, skriver iFinnmark. Gutten ble hentet med helikopter..

Dagbladet - 14 Feb 20 kl. 13:47

- Forferdelig trist og meningsløst

Torsdag døde en Elev på Kongerød skole i Skien av influensa-komplikasjoner..

NRK - 14 Feb 20 kl. 22:52

Lærerinne tiltalt for overgrep

En svensk lærer er tiltalt for seksuelt overgrep mot en 10 år gammel Elev. Kvinnen skal også ha sendt kjærlighetserklæringer på sms til barnet, som foreldrene oppdaget. Rettssaken avsluttes neste uke, melder avisen Expressen..

VG - 13 Feb 20 kl. 17:48

SkoleElev døde etter komplikasjoner ved influensa

En Elev ved Kongerød ungdomsskole i Skien døde torsdag på Rikshospitalet som følge av komplikasjoner ved vanlig influensa..

NRK - 13 Feb 20 kl. 19:10

UngdomsskoleElev døde av influensa

En Elev ved Kongerød ungdomsskole i Skien døde i dag på Rikshospitalet på grunn av komplikasjoner av vanlig influensa. Kommuneoverlege Vegard Høgli i Skien sier det er sjelden ungdommer dør av influensa, men det hender av og til..

VG - 13 Feb 20 kl. 17:48

SkoleElev i Skien døde etter komplikasjoner ved influensa

En Elev ved Kongerød ungdomsskole i Skien døde torsdag på Rikshospitalet som følge av komplikasjoner ved vanlig influensa..

NRK - 06 Feb 20 kl. 10:22

Lærer dømt for overgrep

En tidligere lærer i 30-årene fra Midt-Troms er dømt til tre år og ni måneders fengsel for gjentatte overgrep mot en Elev på barneskolen. I fjor ble mannen dømt for å ha misbrukt to Elever. Mannen må betale 175.

Dagbladet - 02 Feb 20 kl. 21:55

Lærerinne fikk Elev til å drepe sin egen mann

Pamela Smart trodde hun hadde den perfekte planen..

P4 - 06 Feb 20 kl. 10:33

Lærer dømt for overgrep

En tidligere lærer i 30-årene fra Midt-Troms er dømt til tre år og ni måneders fengsel for gjentatte overgrep mot en Elev på barneskolen. Også i fjor ble mannen dømt - da for å ha misbrukt to Elever. Mannen må betale 175.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt