Elden

Tuesday, 25 February, 14:15

Nyheter om Elden

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 23 Jan 20 kl. 12:27

Elden: - Tiltalt for angrep på demokratiet

Tiltalen mot Laila Anita Bertheussen er klar. - Hun ser fram til å møte i retten og bevise sin uskyld, sier hennes advokat, John Christian Elden..

P4 - 24 Jan 20 kl. 22:04

Undersøker e-poster sendt til Elden

Påtalemakten varsler at mystiske e-poster mot Laila Anita Bertheussens forsvarer vil bli tema under rettssaken. I e-postene sendt til forsvarer John Christian Elden i fjor påtok noen andre seg ansvaret for truslene mot mot tidligere justisminister Tor Mikkel Wara. Ifølge NRK åpner statsadvokat Marit Formo at det er Bertheussen som står bak e-postene.

P4 - 13 Jan 20 kl. 06:55

Elden slår NAV-alarm

Advokat John Christian Elden mener alle trygdesaker fra 1994 må granskes. Foreløpig er saker tilbake til 2012 gransket, og det er funnet at 78 personer er uskyldig dømt. Nå har advokatselskapet Elden gjort en vurdering av NAV-saken.

VG - 03 Feb 20 kl. 08:52

Aylar om Northug-biografien: - Jeg føler meg veldig urettferdig behandlet

OSLO TINGRETT (VG) Advokat John Christian Elden karakteriserer omtalen av Aylar Lies privatliv i Petter Northugs selvbiografi for et sleivspark og et PR-jippo..

VG - 03 Feb 20 kl. 08:52

Advokat om Aylar-omtale: – Et sleivspark

OSLO TINGRETT (VG) Advokat John Christian Elden karakteriserer omtalen av Aylar Lies privatliv i Petter Northugs selvbiografi for et sleivspark og et PR-jippo..

VG - 13 Jan 20 kl. 06:18

Elden slår NAV-alarm: Alle trygdesaker fra 1994 må granskes

Advokatselskapet Elden har gjort en vurdering av NAV-saken. Konklusjonen er rammende: Helt siden 1994 har trygdede i Norge kunne ta med trygd til EU-land..

NRK - 23 Jan 20 kl. 12:28

Bertheussen blir tiltalt

Riksadvokaten har bestemt at det skal tas ut tiltale mot Laila Anita Bertheussen. Samboeren til tidligere justisminister Tor Mikkel Wara er tiltalt for blant annet «angrep mot demokratiet». Advokat Elden sier Bertheussen fortsatt nekter straffskyld..

P4 - 23 Jan 20 kl. 21:43

Bertheussen ser frem til rettssak

Laila Anita Bertheussen ser frem til rettssaken mot henne og er klar på å slå tilbake. Det sier hennes forsvarer, John Christian Elden. Til Dagbladet utdyper han at Bertheussen føler seg forhåndsdømt både av folk og media i en sak hun nekter all straffskyld for.

NRK - 19 Jan 20 kl. 12:38

Meiner IS-kvinna kan bli sett fri

Fleire advokatar meiner at det ikkje nødvendigvis er sikkert at IS-kvinna sitt fengslingsmøte vil enda med at ho blir varetektsfengsla. Blant anna seier advokat John Christian Elden at «dette er ingen sak der det er automatikk i fengsling»..

P4 - 16 Jan 20 kl. 05:15

Skjønner ikke drapspågripelse

Den 18 år gamle mannen som i går ble pågrepet for drapet i Prinsdal i Oslo forrige uke stiller seg uforstående til siktelsen. Det sier hans forsvarer John Christian Elden til Dagbladet. 18-åringen skal avhøres i dag.

NRK - 28 Dec 19 kl. 17:22

Hokksund-siktet nekter straffskyld

Mannen som torsdag ble pågrepet i Sverige etter drapet i Hokksund lille julaften, nekter straffskyld, sier forsvarer John Christian Elden til Dagbladet. Elden forteller at han skal møte den siktede i Karlstad mandag..

Dagbladet - 28 Dec 19 kl. 16:30

Hokksund-drapet: - Siktede nekter straffskyld

Det opplyser hans utnevnte forsvarer John Christian Elden..

NRK - 30 Dec 19 kl. 19:50

Nordmann samtykker til utlevering

Mannen som er siktet for drapet i Hokksund lille julaften, har nå samtykket til å bli utlevert til Norge så snart han har fått ryddet ut av huset sitt, melder NTB. Sammen med forsvareren sin, advokat John Christian Elden, satt mannen i avhør mandag..

Aftenposten - 28 Dec 19 kl. 17:53

Hokksund-drapet: Siktet nekter straffskyld

Mannen som er siktet for drapet på en mann i 70-årene i Hokksund lille julaften, nekter straffskyld, opplyser hans forsvarer John Christian Elden..

Dagbladet - 20 Dec 19 kl. 15:49

- Skjønner hennes frustrasjon

Advokat Elden håper at saken mot samboeren til eks-justisminister Tor Mikkel Wara - Laila Bertheussen - henlegges..

Dagbladet - 01 Dec 19 kl. 16:26

Elden: - Situasjonen virker absurd

John Christian Elden og hans team har ikke fått direkte kontakt med Ingrid (32) som er fengslet i Japan..

Dagbladet - 30 Nov 19 kl. 16:03

Får hjelp av Elden

Advokat John Christian Elden bistår norske Ingrid (32) som er fengslet i Japan..

NRK - 01 Dec 19 kl. 12:03

Elden-advokat drar til Japan

Advokat Farid Bouras i advokatkontoret Elden skal dra til Japan for å bistå den norske kvinnen som sitter fengslet i Tokyo, melder VG..

NRK - 16 Dec 19 kl. 22:06

Sju migrantar døde i Middelhavet

Sju menneske døde, mens 70 blei redda, då ein båt med flyktningar og migrantar sank i Middelhavet måndag. Båten var på veg frå Marokko til Spania. Båten sank etter at det oppstod ein brann.

NRK - 15 Dec 19 kl. 14:46

Norskpakistanar lauslaten i Dubai

Ein mann i slutten av 30-åra frå Oslo som blei pågripen i ei hasjsak i Dubai er lauslaten, opplyser hans forsvarar John Christian Elden, melder VG..

VG - 01 Dec 19 kl. 11:36

Elden-advokat drar til Japan for å bistå Ingrid

Advokat Farid Bouras i advokatkontoret Elden skal dra til Japan for å bistå Ingrid Martinussen som sitter fengslet der..

VG - 15 Dec 19 kl. 14:43

Elden: Mann løslatt i hasj-sak i Dubai

Mann i slutten av 30-årene fra Oslo ble pågrepet i hasj-sak etter anmodning fra norsk politi. Nå sier forsvareren at han er løslatt..

P4 - 15 Dec 19 kl. 14:54

Nordmann løslatt i Dubai

En norskpakistansk mann i slutten av 30-årene fra Oslo, som er siktet av Kripos for grov narkotikaforbrytelse, er nå løslatt i Dubai. Det skriver VG. Mannen ble pågrepet der i slutten av oktober etter anmodning fra norsk politi.

NRK - 09 Dec 19 kl. 04:41

Twitter-bevis i Japan-saken

Dette er kakene den norske studenten bestilte fra USA. Bistandsadvokat Farid Bouras fra advokatselskapet Elden DA har funnet twittermeldingene som er hovedbevisene i saken. Han forsøker også å finne tråden som er gjort som skjult kommunikasjon..

NRK - 06 Dec 19 kl. 09:36

Håper å få norsk kvinne løslatt

Farid Bouras fra advokatkontoret Elden landet i Tokyo i dag for å hjelpe den norske kvinnen som sitter fengslet der. Bouras sier til NRK at han håper å få henne løslatt før jul, og at han vil forsøke å besøke henne i dag eller i morgen..

Dagbladet - 02 Dec 19 kl. 20:24

Anklaget for marijuana-kake

Advokat John Christian Elden samarbeider nå med en japansk advokat for å få løslatt den norske studenten Ingrid Martinussen.

NRK - 04 Nov 19 kl. 15:28

Elden: Utvisning får etterspill

Utvisningen av Greg Johnson vil få et etterspill, sier den amerikanske høyreekstremistens forsvarer John Christian Elden til NTB. Elden stiller seg undrende til utvisningen og krever svar fra regjeringen..

VG - 30 Nov 19 kl. 10:02

Ingrid (32) fengslet i Japan

Den kvinnelige studenten Ingrid Martinussen har sittet fengslet i Tokyo siden 20. november. Familien er bekymret for helsen hennes.

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 05:43

Advokat Elden førte Nav-feil for Høyesterett uten å vinne frem

Advokat John Christian Elden tok opp en feiltolkning av EØS-regelverket for Høyesterett i 2017. Han ble ikke hørt i saken..

NRK - 03 Nov 19 kl. 22:14

– PST tolket loven feil

Forsvarer John Christian Elden sier PST tolket loven feil da de krevde at høyreradikale Greg Johnson skulle sendes tilbake til Ungarn. – Han kan reise dit han vil, og blir løslatt i kveld om det går et fly til hvor som helst, sier Elden til NRK..

VG - 03 Nov 19 kl. 23:16

John Christian Elden tok opp NAV-feil med Høyesterett i 2017: Ble ikke hørt

John Christian Elden tok opp feiltolkningen av EØS-regelverket i en NAV-sak som ble behandlet i Høyesterett. – Jeg fikk beskjed om at det ikke var tema for retten, sier han til VG..

P4 - 19 Nov 19 kl. 23:26

Undersøker torpedopåstandene

Politiet vurderer å starte etterforskning etter påstandene om at Kjell Inge Røkke har tilbudt Jan Erik Iversen 100 millioner kroner for å «fjerne» den straffedømte finansmannen Christer Tromsdal. Iversen hevdet dette i rettsaken mot ham. Røkke har kalt dette absurd, og Tromsdal har betegnet det som en «Donald Duck-historie».

NRK - 30 Oct 19 kl. 12:31

Elden sier norsk lov bør endres

Hovedproblemet i Nav-skandalen er at det som står i folketrygdloven, er feil, sier advokat John Christian Elden. Han sier til NTB at det mest naturlige når man tar inn en EU-forordning, er at man samtidig endrer norsk lov som sier det motsatte..

P4 - 03 Nov 19 kl. 22:16

- PST tolket loven feil

PST tolket loven feil da de krevde at en amerikansk høyreekstemist ble utvist fra Norge til Ungarn mandag formiddag. Det sier hans forsvarer, John Christian Elden til NRK. Elden mener arresten er ulovlig, fordi han selv ønsker å reise før og har opphold i hele EØS.

P4 - 05 Nov 19 kl. 20:57

- Mobilbevis kan være ubrukelige

De mange tekstmeldingene sendt mellom tidligere polititopp Eirik Jensen og hasjbaron Gjermund Cappelen kan være ubrukelige i retten. Det mener forsvareren til Jensen, Jon Christian Elden, som mener dataene i ytterste konsekvens må fjernes fra saken. Mobilbevisene er blandt de viktigste bevistemaene i ankesaken, som begynner i morgen I et brev til spesialenheten skriver Elden at det ikke er dokumentert om etterforskerne faktisk har sikret at dataene i saken ikke kan manipuleres, skriver Dagbladet.

P4 - 30 Oct 19 kl. 15:04

Håper på henleggelse

Håpet nå er at trusselsaken mot samboeren til tidligere justisminister Tor Mikkel Wara henlegges. Det sier forsvarer John Christian Elden til P4-nyhetene. Laila Anita Bertheussen er mistenkt for å stå bak flere trusler mot familiens hjem, og PST sendte sin innstilling til tiltale i september.

NRK - 09 Oct 19 kl. 14:03

Elden har ankommet

Advokat John Christian Elden ankom retten like før kl. 14.00.

Dagbladet - 06 Nov 19 kl. 17:29

Mor dømt for å krenke datterens rett til privatliv

Nå varsler kvinnens advokat John Christian Elden at de vil ta klage Norge inn for Den europeiske menneskerettighetsdomstolen..

NRK - 03 Nov 19 kl. 23:30

Tok opp NAV-feil med Høyesterett

Advokat John Christian Elden sier til VG at han tok opp feiltolkningen av EØS-regelverket i en NAV-sak, som ble behandlet i Høyesterett i 2017, med domstolen. – Jeg fikk beskjed om at det ikke var tema for retten, sier han til avisen..

NRK - 04 Nov 19 kl. 12:15

Johnson på fly ut av Norge

Den amerikanske høyreekstremisten Greg Johnson ble fraktet med PU-bil direkte til flyet ut av Norge. Johnson er nå på et fly til Budapest i Ungarn, opplyser Johnsons advokat i Norge, John Christian Elden til NRK..

P4 - 04 Nov 19 kl. 15:10

Høyreekstremist sendt ut av Norge

Den amerikanske høyreekstremisten, rasisten og antisemitten som ble pågrepet av PST i helgen er nå sendt ut av Norge. Amerikaneren ble erklært uønsket i landet da han skulle tale for likesinnede under en konferanse på Sinsen. Hans forsvarer, John Christian Elden, mener pågripelsen og utvisningsvedtaket var ulovlig, og varsler etterspill..

VG - 05 Nov 19 kl. 15:53

Jusprofessor om EØS-avvisningen: – Foruroligende at dette fortsatt virker uklart for Høyesterett

Advokat John Christian Elden tok opp EØS-spørsmål for Høyesterett i 2017, men ble avvist og fortalt at EØS lå utenfor saken. Det var feil av Høyesterett, mener jusprofessor Hans Petter Graver..

P4 - 03 Nov 19 kl. 10:55

Forlater Norge

Den amerikanske høyreekstremisten som i går ble pågrepet under et arrangement i Oslo vil nå forlate Norge. Det opplyser hans advokat John Christian Elden, til Dagbladet. Mannen sa i går at han motsatte seg utvisning.

NRK - 03 Nov 19 kl. 23:24

Ekstremist blir i Norge til mandag

Den amerikanske høyreekstremisten Greg Johnson blir i Norge til mandag. Det opplyser hans norske forsvarer, advokat John Christian Elden. Johnson skal etter planen holde et nytt foredrag i Portugal mandag..

P4 - 02 Nov 19 kl. 19:34

Motsetter seg utvisning

Den amerikanske høyreekstremisten som ble pågrepet av politiet under et arrangement for høyreekstreme på Sinsen i Oslo i dag motsetter seg utvisning. Politiets sikkerhetstjeneste mener han utgjør en fare fordi han har innflytelse og kan påvirke andre til å ty til vold. Mannen avviser dette, og sier via sin forsvarer John Christian Elden til Dagblade,t at han kun har benyttet seg av sin ytringsfrihet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt