Elden

Saturday, 21 September, 13:41

Nyheter om Elden

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - I førrgår: 23:47

Nettsted: Bertheussen er straffedømt tre ganger

Laila Bertheussens advokat John Christian Elden reagerer på opplysninger om at hans klient tidligere er straffedømt, er kommet ut nå..

E24 - 13 Sep 19 kl. 09:23

Sivilombudsmannen avviser klagen fra aksjonsgruppen

I et svar til advokatfirmaet Elden kommer det frem at Sivilombudsmannen ikke går videre med klagen fra aksjonsgruppen «Nei til vindkraft på Frøya». Det melder Frøya.no..

Dagbladet - 09 Sep 19 kl. 10:01

Vil inndra Oslo-penger

Advokat John Christian Elden mener medlemskontingenten som er samlet inn av en «supporterforening» i Oslo, må gå til partiets fylkeslag..

Dagbladet - 11 Sep 19 kl. 15:21

Bombetrussel mot politihuset i Oslo - mann siktet

Onsdag ettermiddag ble en mann i 40-åra pågrepet og siktet for å ha ringt inn en bombetrussel mot politihuset i Oslo. Hans advokat, John Christian Elden, sier at klienten verken hadde med seg bombe, eller erkjenner straffskyld..

NRK - 17 Aug 19 kl. 14:27

Elden blir advokat for Orderud

Advokat John Christian Elden blir advokat for Per Orderud er en av fire som ble dømt i det som trolig er Norgeshistoriens mest omtalte drapssak. Dagbladet skriver at Elden tok kontakt med Gjenopptakelseskommisjonen i juni og ba om å bli oppnevnt..

P4 - 17 Aug 19 kl. 13:57

Elden blir advokat for Per Orderud

John Christian Elden blir advokat for Per Orderud. Elden tok kontakt med Gjenopptakelseskommisjonen i juni og ba om å bli oppnevnt som bistandsadvokat, skriver Dagbladet. Han sier til avisen at han nå går kritisk igjennom dommen og bevismaterialet i Orderud-saken, for å se om det er grunnlag for en gjenåpning.

Hegnar.no - 18 Aug 19 kl. 08:01

Elden blir bistandsadvokat for Per Orderud

John Christian Elden er blitt engasjert som bistandsadvokat for Per Orderud i forbindelse med forsøket på å få saken opp for Gjenopptakelseskommisjonen..

Hegnar.no - 18 Aug 19 kl. 10:14

Elden inn i Veireno-saken før ankebehandlingen

Tidligere Veireno-sjef Jonny Enger har byttet ut advokat Christian Lundin som forsvarer etter dommen i Follo tingrett. John Christian Elden har tatt over..

Aftenposten - 19 Aug 19 kl. 10:08

Elden inn i Veireno-saken før ankebehandlingen

Tidligere Veireno-sjef Jonny Enger har byttet ut advokat Christian Lundin som forsvarer etter dommen i Follo tingrett. John Christian Elden har tatt over..

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 19:27

Elden blir bistandsadvokat for Per Orderud

John Christian Elden er blitt engasjert som bistandsadvokat for Per Orderud i forbindelse med forsøket på å få saken opp for Gjenopptakelseskommisjonen..

Dagbladet - 17 Aug 19 kl. 13:17

Elden blir advokat for Per Orderud

Advokat John Christian Elden er i full gang med å gjennomgå dommen Per Orderud fikk etter trippeldrapet i 1999. - Vi har fått flere navn, sier privatetterforsker Tore Sandberg..

P4 - 19 Aug 19 kl. 15:17

Bytter forsvarer og ber om bot

Tidligere sjef for renovasjonsselskapet Veireno, Jonny Enger, bytter forsvarer til John Christian Elden i ankesaken som startet i dag. Enger ble i fjor dømt til ett år og tre måneders ubetinget fengsel for å latt sine ansatte jobbe ulovlig mye overtid under søppelkaoset i Vestfold og Oslo fra 2015 til 2017. Elden sier de vil be om at fengselsstraffen settes til side, og mener bot er en passende straffereaksjon..

Dagbladet - 18 Aug 19 kl. 22:00

Kan straffes strengere enn Breivik

Advokat John Christian Elden og jusekspert Erling Johannes Husabø er enige: Terrorsiktede Philip Manshaus kan straffes strengere enn massemorderen Anders Behring Breivik..

NRK - 18 Aug 19 kl. 09:29

Ny forsvarer i Vereino-saken

Tidligere Veireno-sjef Jonny Enger har byttet ut advokat Christian Lundin som forsvarer etter dommen i Follo tingrett. John Christian Elden tar over før ankebehandlingen. Enger ble i fjor dømt til fengsel i ett år og tre måneder..

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 10:48

Elden har tatt over som forsvarer for bedragerisiktet stortingsrepresentant: – Han vil ta sin straff

Frps stortingsrepresentant Mazyar Keshvari venter nå på statsadvokatens påtaleavgjørelse etter Aftenpostens avsløringer om reiseregningsjukset på Stortinget..

NRK - 15 Jul 19 kl. 13:12

Elden skal forsvare sjubarnsmor

John Christian Elden har tatt over som forsvarer for 44-åringen som i begynnelsen av måneden ble dømt til 21 års forvaring for to drap i Kristiansand. Den drapsdømte sjubarnsmoren vil anke saken til Høyesterett..

Aftenposten - 30 Jul 19 kl. 19:32

Cecilia Brækhus tvangsutløser toppadvokater etter pengekrangel

Proffbokser Cecilia Brækhus kaster ut de profilerte advokatene John Christian Elden og Morten Andreassen fra selskapet sitt. De bestrider lovligheten..

Dagbladet - 26 Jul 19 kl. 19:44

- Ville vært uhørt før Trump

Hadde Donald Trump gjort det samme som han ba den svenske statsministeren om å gjøre i Asap Rocky-saken, ville han trolig blitt avsatt, mener advokat John Christian Elden..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 13:13

Drapsdømt sjubarnsmor bytter forsvarer

John Christian Elden har tatt over som forsvarer for 44-åringen som i begynnelsen av måneden ble dømt til 21 års forvaring for to drap i Kristiansand..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 13:13

Drapsdømt syvbarnsmor bytter forsvarer

John Christian Elden har tatt over som forsvarer for 44-åringen som i begynnelsen av måneden ble dømt til 21 års forvaring for to drap i Kristiansand..

Dagbladet - 15 Jul 19 kl. 13:19

Drapsdømt sjubarnsmor bytter forsvarer

John Christian Elden har tatt over som forsvarer for 44-åringen som i begynnelsen av måneden ble dømt til 21 års forvaring for to drap i Kristiansand..

P4 - 19 Jul 19 kl. 07:36

Lydopptak skal være bevis mot advokat

Lydopptak skal være noen av bevisene mot en advokat fra Oslo som er siktet for grov korrupsjon. Ifølge VG skal opptaket være en samtale med en klient om å motta flere tusen kroner og bestikke politiet. Politiet mener planen var å bestikke etterforskere til å frafalle en tiltalepost mot klienten.

P4 - 15 Jul 19 kl. 12:30

Dobbeltdrapsdømt skifter forsvarer

Den 44 år gamle kvinnen fra Kristiansand som er dømt for å ha drept sin far og sin ekssamboer bytter forsvarer. Kvinnen ble i lagmannsretten dømt til 21 års forvaring for de to overlagte drapene, men hun har anket til Høyesterett. Nå har John Christian Elden tatt over som hennes forsvarer, skriver Fædrelandsvennen..

Dagbladet - 14 Jun 19 kl. 21:04

- Det er noen som vil henne vondt

Etter Dagbladets avsløringer i saken mot Laila Anita Bertheussen, ber John Christian Elden PST finne ut hvem som står bak det han kaller «setup-en»..

NRK - 07 Jun 19 kl. 14:25

Ber om at Tvedt blir frifunnet

Tore Tvedts forsvarer, John Christian Elden, ber i Aust-Telemark tingrett om at Tvedt blir frifunnet. Tvedt er tiltalt for brudd på den såkalte rasismeparagrafen..

NRK - 07 Jun 19 kl. 07:36

Tiltalt for jødehets og rasisme

Tore Tvedt må i dag møte i Øst-Telemark tingrett, tiltalt for jødehets og rasisme.Tvedt nekter skyld, og mener han har lov til å ytre seg verbalt også med ukonvesjonelle meninger, skriver forsvareren John Christian Elden i en e-post til NRK..

P4 - 07 Jun 19 kl. 09:48

Vigrid-leder må i retten

Vigrid-leder Tore Tvedt må i dag møte i Aust-Telemark tingrett, tiltalt for jødehets og rasisme. Bakgrunnen er flere eposter sendt fra Tvedt til blant annet barnehager og skoler, der han antyder at jøder lyver om holocaust. I løpet av to måneder i 2016 sendte Tvedt 1.

P4 - 04 Jun 19 kl. 05:44

Wara-saken: PST fikk mystisk pakke

Den eller de som har sendt den anonyme pakken i forbindelse med Wara-saken må ha detaljkunnskap om saken og er involvert i denne. Det mener John Christian Elden, advokat til tidligere justisminister Tor Mikkel Waras samboer. Ifølge Dagbladet har politiets sikkerhetstjeneste skal ha mottatt en anonym pakke i forbindelse med saken.

Dagbladet - 21 May 19 kl. 21:12

Anker sexdukke-dom til Høyesterett

Høyesterett skal avgjøre om det er straffbart å eie sexdukker i barnestørrelse. John Christian Elden forsvarer en mann som nylig ble dømt for nettopp det..

Dagbladet - 26 Apr 19 kl. 18:48

Finner ingen lovbrudd mot politimesteren. Elden reagerer

Spesialenheten bekrefter at de foreløpig ikke har funnet at politimester Ellen Katrine Hætta er skyldig i straffbare forhold. Det får advokat John Christian Elden til å reagere..

Aftenposten - 06 May 19 kl. 14:24

Kjernen har hyret toppadvokat etter supportervisitering i Molde

John Christian Elden har fått i oppdrag av Rosenborgs supportergruppe å vurdere om Molde-politiet har handlet innenfor lovens rammer..

Dagbladet - 12 Apr 19 kl. 08:58

Elden i strupen på Spesialenheten

Politimester i Finnmark politidistrikt, Ellen Katrine Hætta, etterforskes av Spesialenheten etter korrupsjonsanklager. Nå går hennes advokat, John Christian Elden, kraftig ut mot Spesialenhetens håndtering av saken..

NRK - 15 Apr 19 kl. 20:29

Prøver å berge kunstverk frå Elden

Naudpersonalet i Paris prøver nå å redde kunstverk frå brannen i Notre-Dame-katedralen i Paris, skriv nyheitsbyrået Ap. – Alt brenn, ingenting vil stå igjen frå rammeverket, seier Notre-Dames talsmann Andre Finot til franske medium, ifølgje Ap..

Hegnar.no - 28 Mar 19 kl. 05:54

Resett.no henter Elden for å klage på NRK

Nettstedet Resett.no har hentet inn advokat John Christian Elden for å klage NRK inn for PFU etter et Satiriks-innslag..

Dagbladet - 24 Mar 19 kl. 22:38

Waras samboer klager VG inn til PFU. Hevder avisa fikk beskjed om feil

Advokat John Christian Elden skal ha gitt beskjed. Elden mener VG har latt saken bygge på kilde som «enten lyver eller ikke eksisterer»..

Dagbladet - 30 Mar 19 kl. 12:51

Elden på 90-tallet: - Disse to vil skaffe meg masse arbeid

«Gudfaren» Ghulam Abbas inviterte sin tidligere fiende og Young Guns-sjef Shahid Rasool til å lære ungdom om sine feil..

Hegnar.no - 15 Mar 19 kl. 07:58

Elden mener PST har brutt loven i Wara-saken

Advokat John Christian Elden mener PST brøt loven da de ifølge ham avhørte Waras samboer uten forsvarer til stede..

NRK - 15 Mar 19 kl. 07:34

Elden mener PST brøt loven

Advokat John Christian Elden mener PST brøt loven da de ifølge ham avhørte justisminister Tor Mikkel Waras samboer uten forsvarer til stede. Hun er siktet for å ha diktet opp en straffbar handling ved å tenne på familiens bil natt til 10. mars..

Hegnar.no - 29 Mar 19 kl. 13:55

Waras samboer kan bli avhørt neste uke

Advokat John Christian Elden håper Laila Anita Bertheussen kan avhøres neste uke..

NRK - 15 Mar 19 kl. 18:25

Elden nektar for styrka mistankar

Advokat John Christian Elden seier at PSTs mistanke mot hans klient Laila Bertheussen er svekka, ikkje styrka, slik NRK har fått opplyst. Bertheussen er justisminister Tor Mikkel Waras sambuar og er sikta for å ha dikta opp lovbrot..

NRK - 14 Mar 19 kl. 22:11

Elden: – Hun vil belyse sin uskyld

Tor Mikkel Waras samboer er meget bestemt på at politiet er på blindspor. Hun har svart på alle spørsmål og gitt PST tilgang til alle opplysninger for å belyse sin uskyld. Hun ble så løslatt, sier advokat John Christian Elden til Aftenposten..

Hegnar.no - 16 Mar 19 kl. 19:53

Elden: Siktelsen mot Waras samboer er bygget på indisier

John Christian Elden sier siktelsen mot justisminister Tor Mikkel Waras samboer er bygget på indisier og at hennes forklaring har svekket mistanken mot henne..

NRK - 29 Mar 19 kl. 13:48

Håper avhør kan skje snart

Advokat John Christian Elden håper Laila Anita Bertheussen kan avhøres neste uke. – Vi har bedt om avhør så snart som mulig, og håper å få det til førstkommende uke, skriver Bertheussens advokat til NTB fredag..

Aftenposten - 15 Mar 19 kl. 18:08

Elden: Mistanken mot Waras samboer er klart svekket

Mistanken mot justisminister Tor Mikkel Waras samboer er klart svekket, sier hennes advokat John Christian Elden. Han viser til oppdaterte saksdokumenter..

NRK - 15 Mar 19 kl. 12:31

Elden: Bygget på indisier

Forsvarer John Christian Elden sier avhøret og anklagen mot justisministerens samboer er bygget på indisier. Justisministerens samboer, Laila Bertheussen, er foreløpig avhørt én gang, og etter det NRK forstår, er det ikke planlagt nye avhør i dag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt