Eidfjord

Tuesday, 02 June, 09:35

Nyheter om Eidfjord

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 Feb 20 kl. 12:05

Skred over vegen i Eidfjord

Eit snøskred sperrar innløpet til ein tunnel i Eidfjord i Hardanger. Naudetatane er på veg, skriv politiet på Twitter. Skredet er 10–15 meter breitt og fem meter høgt..

P4 - 22 Feb 20 kl. 12:30

Skred over vei Eidfjord

Det har gått et snøskred over Fylkesvei 7 i Eidfjord i Hardanger i dag. Skrevet er mellom ti og 15 meter bredt, og fem meter høyt, og dekker innløpet til en tunnel. Det er ingenting som tyder på at noen er tatt, melder politiet..

NRK - 22 Feb 20 kl. 13:30

Eidfjord isolert til i morgon

Eidfjord er isolert til i morgon, seier politiet til NRK. Raset som har gått over ein tunnel er enda større enn fem til ti meter, slik politiet opplyste tidlegare. Ingen er tatt av raset.

Aftenposten - 29 Feb 20 kl. 13:16

67 persone evakuert fra Hardangervidda: – Det var dramatisk

Flere biler trengte hjelp til å komme seg løs. Brannvesenet fra Voss, Eidfjord og Bergen bisto med personell og utstyr..

Aftenposten - 29 Feb 20 kl. 13:16

67 personer evakuert fra Hardangervidda: – Det var dramatisk

Flere biler trengte hjelp til å komme seg løs. Brannvesenet fra Voss, Eidfjord og Bergen bisto med personell og utstyr..

P4 - 28 Feb 20 kl. 08:24

Fikk 16 000 i bot for bombrikke-feil

En bilfører fikk på Brimnes i Eidfjord i Vestland fikk i går en sviende bot for å ikke ha hatt orden på bombrikken sin. Hele 16 000 kroner i gebyr fikk sjåføren for å mangle gyldig bombrikke. Vegvesen opplyser at gebyret ble så høyt fordi sjåføren er tatt for det samme tidligere..

Aftenposten - 22 Feb 20 kl. 19:05

En hel kommune innesperret i minst ett døgn

Snaut 1000 mennesker er fysisk avskåret fra omverdenen i Eidfjord kommune..

Aftenposten - 22 Feb 20 kl. 19:05

En hel kommune blir innesperret i minst ett døgn

Snaut 1000 mennesker er fysisk avskåret fra omverdenen i Eidfjord kommune..

NRK - 22 Feb 20 kl. 19:10

Berre to vegar mellom aust og vest

Skal du over fjellet i Sør Noreg er E16 over Filefjell og riksveg 52 over Hemsedalsfjellet dei einaste to alternativa. Her er det kolonnekøyring. Riksveg 7 er stengt på to stader, og Eidfjord i Hardanger er isolert i alle fall til i morgon..

NRK - 13 Feb 20 kl. 13:56

Vestland sier nei til strømkabel

Vestland vil ikke anbefale staten å legge til rette for utenlandskabelen North Connect fra Eidfjord til Skottland. Sp, Ap, SV og Frp frarådet konsesjon, og fikk støtte fra MDG og FNB. Bare H, KrF og V er positive til kabelen..

NRK - 03 Jan 20 kl. 17:01

Bygg blåst ned i Eidfjord

Et bygg er blåst ned i Skulevegen i Eidfjord. Det er foreløpig ikke meldt om personskade så langt. Det er meldt om kraftig vind og politiet oppfordrer folk til å ferdes med forsiktighet dersom man må ut..

NRK - 03 Jan 20 kl. 17:08

Tak blåst av på omsorgsbolig

Deler av et tak på en omsorgsbolig har blåst av i Eidfjord, Hordaland. Brannvesenet og politiet er på stedet og jobber med å sikre stede. Det melder brannvesenet på twitter..

P4 - 03 Jan 20 kl. 17:12

Flere uten strøm og bygg kollapset

Uværet fortsetter å herje langs norskekysten. Politiet melder nå at et bygg har kollapset i Eidfjord i Vestland. Det er kraftig vind på stedet og politiet oppfordrer folk til å ferdes forsiktig dersom man må ut.

NRK - 10 Dec 19 kl. 17:22

NVE: Sjøkabelen vil bli lønnsom

Den planlagte og omstridte kraftkabelen mellom Hardanger og Storbritannia vil bli lønnsom, men gi dyrere strøm, ifølge NVE. Ordføreren i Eidfjord ønsker kabelen velkommen, mens SV vil skrinlegge prosjektet..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 12:09

Svenske kjørte med sommerdekk på fjellet – slik gikk det

Bildene fra politiet i Eidfjord viser hvor risikofylt det er å kjøre med sommerdekk på snødekte veier..

NRK - 26 Aug 19 kl. 18:18

Helikopter på veg til Vøringsfossen

Naudetatar er på veg til elva ved Vøringsfossen i Eidfjord kommune der ein mann har falle uti. - Han sit oppå ein stein og kjem seg ikkje til lands, seier operasjonsleiar Terje Magnussen i Vest politidistrikt. Dei som står på stien og melde inn til naudetatane kjem seg heller ikkje ut til mannen..

Aftenposten - 01 Aug 19 kl. 19:01

Jørgen (27) deltar i ekstremtriatlonen Norseman for å matche romkompisen – her er tipsene for å begynne med triatlon

3,8 kilometer svømming i Eidfjord, 180 kilometer sykling over Hardangervidda og 42 kilometer løping opp mot Gaustatoppen venter Jørgen Yksnøy Rakvåg lørdag..

P4 - 19 Jul 19 kl. 08:18

Oslo på cruisetoppen

Fire av verdens ti mest populære cruisedestinasjoner er i Norge. Det viser en brukerkåring fra Cruise Critics, melder VG. Oslo, Flåm, Eidfjord og Geiranger er blant topp ti.

NRK - 19 Jul 19 kl. 06:55

Norge dominerer på cruise-liste

Fire av verdens ti mest populære cruise-destinasjoner er i Norge, viser Cruise Critics årlige bruker-kåring. Det skriver VG. Flåm, Eidfjord, Oslo og Geiranger er på topp ti-listen, som toppes av franske Avignon, Bora Bora og Glacier Bay i Alaska..

NRK - 19 Jul 19 kl. 06:55

Norge dominerer cruise-liste

Fire av verdens ti mest populære cruise-destinasjoner er i Norge, viser Cruise Critics årlige bruker-kåring. Det skriver VG. Flåm, Eidfjord, Oslo og Geiranger er på topp ti-listen, som toppes av franske Avignon, Bora Bora og Glacier Bay i Alaska..

Aftenposten - 05 Jun 19 kl. 05:40

To til sykehus etter utforkjøring i Eidfjord

To personer er fraktet til sykehus etter at en bil kjørte av veien mellom Maurset og Dyranut i Eidfjord i Hordaland..

NRK - 05 Jun 19 kl. 04:27

To til sykehus etter utforkjøring

En person er sendt til Haukeland sykehus med luftambulanse, mens en annen er kjørt til Voss sykehus i ambulanse etter en utforkjøring på riksvei 7 i Eidfjord i Hordaland natt til onsdag. Begge to skal ha vært ved bevissthet etter ulykken..

Hegnar.no - 08 Apr 19 kl. 13:33

Regjeringen tillater bygging av alpinlandsby

Til tross for Fylkesmannens bekymringer for villreinstammen på Hardangervidda, gir regjeringen nå klarsignal for utbygging av alpinlandsbyen Eidfjord Resort..

Aftenposten - 14 Jan 19 kl. 05:38

Nå står kampen om vannet i norske vassdrag: Hva skal prioriteres – bedre laksefiske eller produksjon av strøm?

Eidfjord (Aftenposten): Hele 70 prosent av norsk vannkraft skal få nye miljøregler innen 2022 for blant annet å ta vare på fisken. Det kan bety årlig tap av strømproduksjon tilsvarende hva Drammen by bruker på tre år..

Aftenposten - 04 Oct 18 kl. 15:02

To lettere skadd i frontkollisjon i Eidfjord

En mann og en kvinne ble kjørt til sykehus etter at to biler frontkolliderte i Måbøtunnelen på riksvei 7 i Eidfjord i Hordaland torsdag ettermiddag..

Dagbladet - 04 Oct 18 kl. 13:51

Frontkollisjon i Måbøtunnelen i Eidfjord

To kjøretøy frontkolliderte i Måbøtunnelen i Eidfjord i Hordaland torsdag ettermiddag. En av personene skal ha vært bevisstløs etter sammenstøtet..

Aftenposten - 04 Oct 18 kl. 15:02

To til sykehus etter frontkollisjon i Måbøtunnelen i Eidfjord

To personer er brakt til Voss sjukehus etter at to kjøretøy frontkolliderte i Måbøtunnelen i Eidfjord i Hordaland torsdag ettermiddag..

NRK - 29 Jul 18 kl. 08:50

Bil og campingvogn tatt av ras

En personbil med campingvogn ble tatt av et ras mellom Eidfjord og Kjeåsen i Hordaland i natt. Ingen personer ble skadet i raset, men fylkesvei 103 er stengt, melder BT..

NRK - 06 Jul 18 kl. 20:27

Kvinnelig syklist omkom

En kvinnelig syklist i 60-årene mistet livet etter at hun veltet i Eidfjord i Hordaland fredag kveld. Ifølge Vest politidistrikt er det ikke noe som tyder på at andre personer eller kjøretøy var involvert i ulykken..

NRK - 06 Jul 18 kl. 19:31

Kvinnelig syklist alvorlig skadd

En luftambulanse er sendt til en ulykke i Eidfjord i Hordaland, melder Bergens Tidende. En kvinnelig syklist er alvorlig skadd og det er satt i gang hjerte- og lungeredning, sier politiet til avisa..

NRK - 29 Jun 18 kl. 13:00

Fallulykke ved Vøringsfossen

En person skal ha falt fem meter ved Vøringsfossen i Eidfjord kommune i Hordaland. Nødetater er på vei til stedet..

P4 - 06 Jul 18 kl. 19:32

Kvinnelig syklist død etter ulykke i Hordaland

En kvinnelig syklist omkom etter en ulykke i Simadalen i Eidfjord i Hordaland i kveld. Politiet opplyser det ble satt i gang hjerte- og lungeredning, men kvinnen ble erklært død av lege på stedet. Avdøde er en utenlandsk kvinne i midten av 60-årene.

NRK - 29 Jun 18 kl. 13:00

Person falt ved Vøringsfossen

En person skal ha falt fem meter ved Vøringsfossen i Eidfjord kommune i Hordaland. Nødetater er på vei til stedet..

NRK - 01 May 18 kl. 19:06

Snøskuterulykke i Eidfjord

En person er skadd i en snøskuterulykke i Eidfjord i Hardanger. Til sammen to personer er involvert i ulykken. Luftambulanse blir sendt til stedet..

P4 - 01 May 18 kl. 19:49

En skadd i snøskuterulykke

En mann i 60-årene er sendt til sykehus med luftambulanse etter en snøskuterulykke i Eidfjord i Hardanger. Skuteren kjørte utfor en skråning og traff et tre. Skadeomfanget er ukjent.

P4 - 20 Feb 18 kl. 13:39

Fjellklatrer sitter fast i Eidfjord

En fransk fjellklatrer sitter fast i en isvegg i Måbødalen i Eidfjord i Hordaland. Ifølge politiet er mannen skadet i en arm, og kommer seg hverken opp eller ned. Nødetatene er nå på vei til stedet..

NRK - 20 Feb 18 kl. 17:44

Isklatrar har moderate skadar

Ein mann (27) har moderate skadar etter at is losna og trefte isklatraren i Måbødalen i Eidfjord i føremiddag, det skriv Haukeland universitetssjukehus i ei pressemelding..

NRK - 20 Feb 18 kl. 13:30

Fjellklatrer sitter fast

Politiet rykker ut til Måbødalen i Eidfjord, der en person sitter fast i en isvegg. Mannen har drevet isklatring, men er skadet og kommer seg hverken opp eller ned. Politi, ambulanse og redningshelikopter er på vei..

VG - 20 Feb 18 kl. 16:17

Fransk isklatrer reddet av Sea King-helikopter

En fransk klatrer som tirsdag ble skadd i armen og satt fast under klatring i en isvegg i Måbødalen i Eidfjord, er fløyet til sykehus..

NRK - 12 Oct 17 kl. 20:40

Mann truffet av steinblokk

En mann ble truffet av en steinblokk etter et ras i Eidfjord i Hardanger i Hordaland. Ifølge politiet er mannen ved bevissthet. Han og tre arbeidskolleger sitter fast på en fjellblokk og må flys ut av området.

Aftenposten - 12 Oct 17 kl. 19:37

Mann truffet av steinras i Hordaland

Stor redningsaksjon i Kjeåsen i Eidfjord i Hordaland etter at en mann ble slått bevisstløs av et steinras..

Dagbladet - 18 Sep 17 kl. 07:26

Mor, to barn og barnebarn gikk seg vill i fjellet

Ble hentet i luftambulanse i Eidfjord..

NRK - 10 Sep 17 kl. 14:20

Trafikkulukke i Måbødalen

På riksveg 7 i Måbødalen i Eidfjord har to bilar kollidert front mot front. Det skal vera tre personar involvert og alle er medvitne, ifølge politiet. Vegen er no stengd..

NRK - 10 Sep 17 kl. 16:34

Fire til sjukehus etter kollisjon

Fire personar er skadde etter ein frontkollisjon i Måbøtunnelen på riksveg 7 i Eidfjord i Hordaland. Politiet mistenker at den eine sjåføren var påverka av alkohol. To bilar og fire personar var involverte i ulukka..

NRK - 11 Jul 17 kl. 03:21

Brann i enebolig i Eidfjord

Det brenner i en enebolig i Eidfjord i Hordaland. Nødetatene er på stedet. Foreløpig er det én person som ikke er gjort rede for, opplyser operasjonsleder til NRK..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt