Egen

Wednesday, 29 June, 07:53

Nyheter om Egen

Sortering: Relevans | Senaste
VG - I førrgår: 20:45

Nato-toppmøtet: Tyrkia får Egen sesjon om terrorisme

Nato-generalsekretær Jens Stoltenberg og det spanske vertskapet har innvilget Tyrkia en Egen bolk på Nato-toppmøtet, for å diskutere Tyrkias sikkerhetsutfordringer. Håpet er at det kan medvirke til å få Tyrkia til åpne Nato-døren for Sverige og Finland..

NRK - 03 jun 22 kl. 13:58

Flertall for Haram som Egen kommune

Et flertall i Stortingets kommunalkomitè vil at Haram skal få bli en Egen kommune fra 2024. Senterpartiet, Arbeiderpartiet, SV, Rødt og Frp går inn for å la hele Haram få skille seg fra Ålesund. Stortingsrepresentant Heidi Greni (Sp) mener det er rett av Stortinget å la Haram få gjenoppstå som Egen kommune etter at et stort flertall gikk inn for dette i en folkeavstemning.

VG - 16 jun 22 kl. 06:05

Kristiansand-politikere raser mot regjeringens press: – Jeg synes det er helt absurd

– Det må være grenser for hvor lite kompetente vi er til å bestemme over Egen kommune, sier Aps gruppeleder i Kristiansand. Lokalpolitikere avslår å holde ny folkeavstemning – og raser over at kommunalministeren truer med å holde sin Egen..

Klartale - 13 jun 22 kl. 15:45

Hun har tegnet Onkel Skrues nye pengebinge

Onkel Skrue er en del av Donald Duck sin verden. Skrue er veldig rik og har derfor en Egen pengebinge.De siste årene har pengebingen vært et grått og kjedelig bygg.

VG - 9 timer siden

«Regjeringens Tom Cruise» på flytime: – Forstår at folk som mister flyet er frustrerte

KJELLER FLYPLASS (VG) Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) mener han er regjeringens Egen Tom Cruise. Mens tusenvis av nordmenn har slitt med flyreisene sine, tar statsråden selv spakene i hendene..

NRK - 14 timer siden

76 prosent av SAS-avgangene «trolig innstilt» ved streik

76 prosent av alle planlagte SAS-avganger fra Gardermoen onsdag blir «trolig innstilt» dersom det blir SAS-streik, ifølge flyselskapets Egen nettoversikt. For de andre store flyplassene i Norge ligger litt færre utgående avganger an til å bli innstilt, men også her ligger graden av mulige innstillinger på mellom 46 og 64 prosent. Situasjonen for inngående flygninger er omtrent den samme.

VG - 14 timer siden

Oversikt: 76 prosent av SAS-avgangene fra Gardermoen onsdag «trolig innstilt» ved streik

76 prosent av alle planlagte SAS-avganger fra Gardermoen onsdag blir «trolig innstilt» dersom det blir SAS-streik, ifølge flyselskapets Egen nettoversikt..

E24 - 14 timer siden

Oversikt: 76 prosent av SAS-avgangene fra Gardermoen onsdag «trolig innstilt» ved streik

76 prosent av alle planlagte SAS-avganger fra Gardermoen onsdag blir «trolig innstilt» dersom det blir SAS-streik, ifølge flyselskapets Egen nettoversikt..

NRK - 22 timer siden

Skar ut kulehull fra moské

I går, nesten tre år etter terroren mot Al Noor-moskeen i Bærum, ble kulehullene skåret ut av veggen. De skal stilles ut i et eget museumsrom, skriver Budstikka. Stiftelsen 10.

NRK - Igår: 04:00

Russland lover gjødsel til Brasil

Russlands president Vladimir Putin garanterer Brasil levering av gjødsel til det store landbrukslandet. Putin hadde mandag et telefonmøte med Brasils president Jair Bolsonaro. På agendaen sto «matsikkerhet» og «energiusikkerhet», ifølge en uttalelse fra Bolsonaro.

Aftenposten - Igår: 20:52

Flyktet fra London pub med skutt venn på rullestolen. Først senere skjønte Nikita Amber Abbas at hun selv var truffet.

Vennen brukte Egen kropp som skjold for å redde Nikita Amber Abbas fra kuleregnet ved London Pub. Så reddet hun ham..

VG - Igår: 14:13

Tøvete kritikk mot Islamsk Råd Norge

Yousef Barto Al-Nahi angriper i VG 26. juni IRN med tom skyts i et polemisk innlegg som faller på sin Egen urimelighet.

NRK - Igår: 10:51

Søster dømt for overgrep

En 21 år gammel kvinne er dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot sin Egen halvbror og kameraten hans. Kvinnen var 18 år da overgrepene skjedde. Den ene gutten var tolv år, mens den andre snart fylte tolv.

NRK - I førrgår: 16:17

Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar

Fotballpresident Lise Klaveness og en rekke andre reisende ble søndag nektet ombordstigning på et fly til Qatar på grunn av manglende koronatest-dokumentasjon. Dermed har fotballpresidenten stadig ikke kommet seg av gårde på sin reise til Qatar sammen med en Uefa-delegasjon. Flere medlemmer av den norske pressen, blant andre to NTB-medarbeidere, ble også nektet å sette seg på flyet på Gardermoen.

NRK - 08 jun 22 kl. 16:21

Dømt etter overgrep mot Egen datter

En mann i 40-årene på Sunnmøre er dømt til to år og tre måneder i fengsel for flere overgrep mot sin Egen datter. Han dømmes også til å betale oppreisningserstatning på 150 000 kroner til datteren..

VG - 25 jun 22 kl. 19:38

Agnes Kittelsen: – Jeg er veldig glad nå

De tre norske skuespillerprofilene Agnes Kittelsen (42), Nicolai Cleve Broch (46) og Jon Øigarden (51) som var saksøkt av sin Egen agent, uttrykker stor lettelse over frifinnelsen fredag..

NRK - 25 jun 22 kl. 16:56

Ordfører: Hele Sievjerodonetsk er falt til russerne

Russiske invasjonsstyrker okkuperer nå hele Sievjerodonetsk ved frontlinjen i Øst-Ukraina, opplyser ordføreren i byen. – Byen er nå under full russisk okkupasjon, sier Sievjerodonetsks ordfører Oleksandr Strjuk ifølge nyhetsbyrået Reuters. – De forsøker å opprette sin Egen orden, og så vidt jeg vet har de utnevnt en slags kommandant, sier Strjuk til nasjonalt fjernsyn lørdag.

Klartale - 24 jun 22 kl. 15:25

Skjerper reglene mot korona-smitte på Oslo universitetssykehus

Korona-viruset sprer seg i det norske samfunnet på nytt. Denne uka ble rutinene for smitte skjerpet for ansatte på Oslo universitetssykehus (OUS). På Ullevål sykehus jobber det 24.

Dagbladet - 06 jun 22 kl. 09:03

Forfalsket Egen død - dømt for overgrep

En 48 år gammel militærveteran, som i 2018 angivelig forfalsket sin Egen død for å unnslippe overgrepsanklager, har blitt dømt til 85 år i fengsel..

Klartale - 23 jun 22 kl. 14:00

Partier mener det er regjeringen sin feil at renta blir høyere

Torsdag satte Norges Bank opp styringsrenta til 1,25 prosent. Det er den fjerde økningen siden september. Flere av opposisjons-partiene mener regjeringa må ta skylda.

VG - 23 jun 22 kl. 13:34

Forsvarssjefen takker kvinnene som har stått frem

Forsvaret innrømmer feil i varslingsrutinene i ny rapport. Men forsvarssjef Eirik Kristoffersen har ingen betenkeligheter med å sende sin Egen datter til Forsvaret..

VG - 23 jun 22 kl. 13:34

Vil ha ekstern gjennomgang av varsler: – Vil ikke si at det er en ukultur

Forsvaret innrømmer feil i varslingsrutinene i ny rapport. Men forsvarssjef Eirik Kristoffersen har ingen betenkeligheter med å sende sin Egen datter til Forsvaret..

NRK - 22 jun 22 kl. 18:20

Utstilling av dronning Sonjas kunstsamling ble åpnet

Dronning Sonja og kronprinsesse Mette-Marit var til stede under den offisielle åpningen av utstillingen «Åpne dører» i Dronning Sonja kunststall i kveld. Utstillingen består av over 100 verk av 50 kunstnere fra dronningens Egen kunstsamling. Dronning Sonja er en ivrig kunstsamler og har en samling som rommer over 1600 verk totalt, som er samlet i løpet av 65 år.

VG - 05 jun 22 kl. 03:11

Forfalsket sin Egen død: Dømt til 85 års fengsel for seksuelle overgrep mot tenåring

Militærveteran Jacob Blair Scott (45) forfalsket sin Egen død i 2018 for å komme seg unna kriminelle anklager. Torsdag ble han dømt for seksuelle overgrep mot en da 14 år gammel jente..

Aftenposten - 20 jun 22 kl. 07:00

Han fornyer klisjeen om vakre, unge menn

I kunsten beundres ynglingen på avstand. Med stor oppfinnsomhet skildrer Jonathan Lengali ungguttens Egen kroppsfølelse..

Klartale - 16 maj 22 kl. 06:00

Hva skjer med Bosnia-Hercegovina?

Den blodigste krigen siden andre verdenskrig skjedde blant bosniere, kroater og serbere. 100.000 døde og to millioner mennesker flyktet.

NRK - 19 jun 22 kl. 19:46

Over 200 medlemmer av amhara-folket skal være drept i Etiopia

Vitner i Etiopia sier at over 200 medlemmer av amhara-folket er drept i et angrep i Oromia-regionen. En opprørsgruppe beskyldes for massakren. – Jeg har telt 230 døde.

E24 - 19 jun 22 kl. 12:04

Norrøna vokser i USA: – Har ikke vekstambisjoner i Norge

Turutstyrsgiganten Norrøna gjør seg mindre avhengig av Norge, og sikter mot USA. Samtidig som varehandelen opplever synkende salg, satser selskapet hardt på Egen butikkvirksomhet, og bryter med Sport1..

E24 - 01 jun 22 kl. 14:14

Gassrør fra Norge til Danmark og Polen: Syvsover-mus får Egen bro

Truede arter som hasselmus har skapt hodebry for gassrøret Baltic Pipe, som skal frakte norsk gass til Polen. Nå får musene sin Egen bro for å kunne krysse en av prosjektets adkomstveier..

Aftenposten - 18 jun 22 kl. 20:18

Betaler medisinen selv. Nå saksøker han staten for forskjellsbehandling.

Espen Kolding (65) har brukt 600.000 kroner fra Egen lomme til å kjøpe en livsforlengende hjertemedisin..

VG - 17 jun 22 kl. 10:59

Jon Snow får Egen TV-serie

HBO jobber med en «Game of Thrones»-spin-off med rollefiguren Jon Snow i sentrum..

Nyhetspressen - 17 jun 22 kl. 11:02

Høye strømpriser bidrar til anstrengt privatøkonomi for mange

Første halvdel av 2022 har vært preget av store bevegelser i mange av de økonomiske faktorene som påvirker norske husholdninger. Rentenivået er på vei opp, inflasjonen er høyere enn målet til Norges Bank – økende priser på strøm og drivstoff er en sterkt bidragende komponent i høy inflasjon. Selv om myndighetene har bidratt med støtte, vil de høye strømprisene uten tvil påvirke mange husholdningers økonomi.

Aftenposten - 16 jun 22 kl. 22:27

Klarte ikke å slå sin Egen rekord igjen: – For meg var ikke regnet det verste

Pål Haugen Lillefosse klarte ikke gjøre det bedre enn han gjorde på Trond Mohn Games, men innehar fortsatt norgesrekorden i stavhopp..

E24 - 16 jun 22 kl. 16:00

Dette vet vi om avgangen til Joachim Høegh-Krohn

Argentum-direktør Joachim Høegh-Krohn forlater Argentum for å investere Egen formue i nytt investeringsselskap..

Klartale - 16 jun 22 kl. 14:26

Unge har liten tro på at verden kan løse klimakrisen

Barn og unge har liten tro på at det blir en løsning på problemene med klimaet. Kun 14 prosent av barn og unge mener politikerne gjør nok. Det viser en undersøkelse.

Aftenposten - 16 jun 22 kl. 10:46

Han er gift med en diplomat: Mener diplomat-par får for dårlig betalt

Mange ektefeller ender opp uten Egen inntekt og pensjonsoppsparing etter mange år i utlandet..

Klartale - 16 jun 22 kl. 08:48

Du kan måtte jobbe til du er over 70 år

Folk må jobbe lenger. Ellers vil Norge slite med å betale utgiftene til pensjon. Det sier Pensjonsutvalget.

VG - 15 jun 22 kl. 18:06

Drømmen om Egen bedrift

Kanskje er det blitt for enkelt å starte bedrift? Jeg vet ikke. Men hva skjedde med at det skulle bli enklere å drive en bedrift?.

NRK - 15 jun 22 kl. 15:28

Nå øker stortingslønna til over millionen

Med 56 mot 44 stemmer vedtok Stortinget i dag å øke lønnen for stortingsrepresentanter, statsråder og statsministeren. Vedtaket betyr at stortingsrepresentanter får 1.064318 kroner i årslønn, statsråder 1.

VG - 15 jun 22 kl. 13:27

Avslører Haaland-dokumentar: – Usedvanlig god tilgang

De neste seks årene skal Viaplay sende Premier League. Under onsdagens presentasjon i Oslo kunngjorde reporter Jan Åge Fjørtoft at kanalen kommer med en Egen film om overgangssagaen rundt Erling Braut Haaland (21)..

VG - 14 jun 22 kl. 20:12

Kristiansand kan si nei til folkeavstemning – da vurderer staten sin Egen

Kommunalminister Sigbjørn Gjelsvik (Sp) sier at han ikke kan pålegge Kristiansand å holde folkeavstemning i den omstridte saken om kommunesplittelse. Men hvis de sier nei, så vil han vurdere om staten kan arrangere folkeavstemning selv..

NRK - 14 jun 22 kl. 10:09

Høyre: «Politisk ansvar å dempe risikoen for at renta øker mer»

Høyres 2. nestleder Tina Bru, kommenterer budsjettet slik: – Fra regjeringen la frem revidert nasjonalbudsjett til nå har prisene økt enda mer enn man trodde de ville gjøre, det er varslet dobbel renteheving og folk er bekymret for Egen økonomi. Det er et politisk ansvar å dempe risikoen for at renta øker mer og raskere enn nødvendig.

Klartale - 13 jun 22 kl. 10:30

Finland vil kun bli del av Nato om Sverige og blir det

Finland og Sverige har søkt om å få bli medlem av forsvars-samarbeidet Nato. Den prosessen har tatt lengre tid enn det som var planlagt. Tyrkia har nemlig sagt at Sverige ikke får bli med.

VG - 12 jun 22 kl. 15:39

Stoltenberg: Stor forståelse for Tyrkias krav til Finland og Sverige

NÅDENDAL, FINLAND (VG) Tyrkias bekymringer for Egen sikkerhet er er legitime. Vi må sette oss ned og ta dem alvorlig. Det sier Natos generalsekretær Jens Stoltenberg, som er på besøk i Finland søndag..

Aftenposten - 12 jun 22 kl. 13:42

Russernes Egen versjon av McDonald’s åpnet. Hevder burgeren smaker det samme

Det var lange køer da «Vkusno & tochka» åpnet i McDonald’s gamle restaurant i Moskva søndag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com