Drept

Tuesday, 26 May, 08:41

Nyheter om Drept

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - Igår: 07:53

Barn Drept i angrep på Filippinene

To barn ble Drept da granater ble skutt mot en bolig i provinsen Maguindanao sør på Filippinene. Flere andre familiemedlemmer ble såret..

NRK - I førrgår: 23:34

Ti elefanter Drept siste måneden

Ti elefanter har den siste måneden blitt Drept nord i Namibia, for å beskytte bønder og deres avlinger, opplyser talsmann for miljø, skogbruk og turisme (MEFT), Romeo Muyunda lørdag. – Vi hadde ikke noe annet valg, sa han, ifølge nyhetsbyrået Xinhua..

NRK - 19 May 20 kl. 08:37

Seks soldater Drept i Pakistan

Seks soldater ble Drept og fire såret da angripere slo til mot et olje- og gassanlegg i Balutsjistan i Pakistan mandag kveld. Separatistgruppen United Baloch Army sier de står bak. Nylig ble seks soldater Drept i en bombeeksplosjon i området..

Aftenposten - 20 May 20 kl. 19:51

Nesten 1000 Drept i kamper på én dag i Sør-Sudan

Nesten 1.000 personer ble Drept da seks sørsudanske landsbyer ble angrepet sist lørdag, oppgir en tjenestemann i landet..

NRK - 19 May 20 kl. 20:33

Minst syv Drept i Afghanistan

Minst syv personer ble Drept og tolv skadet etter et angrep mot en moské i Afghanistan tirsdag. Det opplyser lokalt politi til AFP. Angriperne skal ha skutt mot folk som var samlet til kveldsbønn i en landsby nord for hovedstaden Kabul..

NRK - 19 May 20 kl. 17:37

Åtte Drept i Taliban-angrep

Åtte afghanske soldater ble Drept da den strategisk viktige byen Kunduz ble angrept av Taliban tirsdag, melder AFP. Angrepet på byen nord i Afghanistan utløste harde kamper som varte i flere timer, ifølge det afghanske forsvarsdepartementet..

NRK - 18 May 20 kl. 15:01

20 Drept i angrep i Nigeria

20 sivile er Drept i et angrept i Nigeria. Angrepet skjedde søndag kveld i en landsby nordøst i landet, opplyser lokale til nyhetsbyrået AFP. Terrorgruppen Boko Haram skal stå bak angrepet..

Aftenposten - 18 May 20 kl. 07:16

Minst fem Drept av bilbombe i Afghanistan

Minst fem personer ble Drept da en bilbombe gikk av ved et lokale som tilhører den afghanske etterretningstjenesten i provinsen Ghazni øst i landet..

Aftenposten - 18 May 20 kl. 07:16

Minst sju Drept av bilbombe i Afghanistan

Minst sju personer ble Drept da en bilbombe gikk av ved et lokale som tilhører den afghanske etterretningstjenesten i provinsen Ghazni øst i landet..

NRK - 18 May 20 kl. 06:39

Flere Drept av bilbombe

I Afghanistan er minst fem personer Drept og 32 personer såret av en bilbombe i provinsen Ghazni. Angrepet var rettet mot et afghansk etterretningsbyrå, sier lokale myndigheter..

P4 - 14 May 20 kl. 23:04

Jordmor Drept i Kabul

En jordmor som jobbet for Leger uten Grenser var blant de som ble Drept i et angrep mot et sykehus i Kabul i Afghanistan tidigere denne uken. Det melder nyhyetsbyrået DPA. Minst 24 personer ble Drept, blant dem flere barn, i angrepet mot barselavdelingen..

NRK - 19 May 20 kl. 17:50

Opprørsleder Drept i Kashmir

En viktig opprørsleder ble tirsdag Drept av indiske styrker i en skuddveksling i byen Srinagar i Kashmir, opplyser indiske myndigheter. Slike sammenstøt er relativt vanlig i Kashmir, men sjeldne i Srinagar, melder AFP..

Aftenposten - 23 timer siden

Påtalemyndigheten ber om at Sigrids drapsmann blir holdt i tvungen behandling

Mannen som er dømt for å ha Drept Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) må fortsatt holdes i tvungent psykisk helsevern, mener påtalemyndigheten..

NRK - 20 timer siden

Fortsatt psykisk helsevern

45-åringen som er dømt for å ha Drept 16 år gamle Sigrid Schjetne må fortsatt holdes i tvungent psykisk helsevern. Det sier påtalemyndigheten, som mener det er gjentakelsesfare. Jenta ble funnet død i 2012.

Dagbladet - Igår: 17:41

- UD og norsk politi vil ikke hjelpe politiet i Laos

UD og Kripos sender ikke informasjon til Laos om mannen som er etterlyst for å ha Drept Nerid Høiness. Fordi det er dødsstraff i Laos..

P4 - 20 timer siden

Fortsatt psykisk helsevern etter drapet på Sigrid

45-åringen som er dømt for å ha Drept 16 år gamle Sigrid Schjetne i Oslo må fortsatt holdes i tvungent psykisk helsevern. Påtalemyndigheten mener det er fare for gjentakelse. Jenta ble funnet død i 2012.

NRK - 17 May 20 kl. 15:29

Barn Drept i massakre i Kongo

Barn og kvinner er blant minst 20 sivile som er Drept i et angrep i Ituru-provinsen nordøst i Kongo, ifølge lokale tjenestemenn. – Vi har 20 Drepte hittil og 17 sårede, hvorav noen er innlagt på sykehus, sier Adel Alingi i administrasjonen til AFP..

NRK - Igår: 23:44

Opprør i kvinnefengsel , flere døde

Seks innsatte ble Drept i forbindelse med opptøyer i et kvinnefengsel på Honduras lørdag. To andre ble skadet, da det blant annet ble satt i gang en brann, opplyste landets myndigheter søndag. Det er satt i gang etterforskning av hendelsen melder TT..

NRK - 16 May 20 kl. 21:19

Kvinne Drept i Sverige

En kvinne er Drept i Jarfalla, nordvest for Stockholm, i Sverige, melder Aftonbladet. Kvinnen ble funnet med alvorlige stikkskader, og døde senere av skadene. En mann i 30-årene er pågrepet, mistenkt for drap, sier politiet til avisen..

Dagbladet - 22 May 20 kl. 16:16

Sjuåring Drept: - Sjokk

En mann er siktet for drap etter at han angivelig Drepte sju år gamle Bella Rose Desrosiers foran moren..

P4 - 22 timer siden

- Må fortsatt holdes i tvungent psykisk helsevern

Påtalemyndigheten mener mannen som er dømt for å ha Drept 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne fortsatt må holdes i tvungent psykisk helsevern. De viser til stor gjentagelsesfare. I dag blir den 45 år gamle ålesunderen framstilt for tredje gang siden domsavsigelsen i 2014.

NRK - I førrgår: 12:05

Skal ha avverget angrep

Egyptiske sikkerhetsstyrker har Drept en gruppe militante i Nord-Sinai øst i landet. De er mistenkt for å stå bak planer om et angrep mot Eid-feringen som markerer slutten på Ramadan, det melder statlig tv lørdag. To offiserer ble såret i angrepet..

NRK - I førrgår: 12:05

Avverget jihadist-angrep

Egyptiske sikkerhetsstyrker har Drept en gruppe jihadister i Nord-Sinai øst i landet. De er mistenkt for å stå bak planer om et angrep mot Eid-feringen som markerer slutten på Ramadan, det melder statlig tv lørdag. To offiserer ble såret i angrepet..

P4 - 15 timer siden

Birgittes fetter får ikke prøvd saken på nytt

Fetteren til Birgitte Tengs får ikke prøvd saken sin på nytt. Det har Agder lagmannsrett bestemt. Fetteren ble først dømt, men senere frifunnet for drapet på den 17 år gamle kusinen, men likevel dømt til å betale de etterlatte 100.

NRK - 14 May 20 kl. 21:21

22 Drept i Colombia

22 mennesker er Drept i et flyangrep mot en geriljabase i Colombia, det opplyser lokale myndigheter. Basen tilhørte ELN, som i motsetning til FARC ikke har inngått noen fredsavtale med myndighetene..

NRK - 15 May 20 kl. 02:16

Geriljaleder Drept i Colombia

Colombianske myndigheter sier fire medlemmer av den venstreorienterte geriljagruppen ELN, inkludert opprørslederen Mocho Tierra, var blant de Drepte i et flyangrep torsdag. I alt ble 22 mennesker Drept i angrep mot ELN-baser i delstaten Bolivar..

NRK - 15 May 20 kl. 03:33

USA mener IS sto bak sykehus-angrep

USA legger skylda på terrororganisasjonen IS for to angrep i Afghanistan denne uka der mer enn 50 mennesker er Drept. På et sykehus ble flere nyfødte, mødre og sykepleiere Drept..

P4 - 22 May 20 kl. 17:21

13-åring mistenkt for knivdrap

En 13 år gammel gutt er mistenkt for å stå bak et knivran i Sverige den 10. mai der en 55 år gammel kvinne ble Drept. Kvinnen ble alvorlig skadet og døde på sykehus i dag, melder Expressen.

P4 - 15 May 20 kl. 12:56

Tiltalt for drap på datter

I Sverige er en kvinne tiltalt for å ha Drept sin tre år gamle datter i Norrköping i januar i år. Ifølge tiltalen ble jenta Drept med stump vold, som blant annet ga indre hodeskader. Treåringen ble også dopet ned, noe som sammen med volden bidro til at hun døde..

P4 - 23 May 20 kl. 08:08

To overlevde flystryt i Pakistan

To passasjerer overlevde flystyrten i Pakistan i går. Mens 97 andre mistet livet da flyet styrtet i et boligområde i hovedstaden Karachi Det er klart etter at redningsmannskap nå har søkt gjennom flyet og alle passasjerer og ansatte er gjort rede for, melder Geo News. Ingen på bakken ble Drept, men flere ble reddet ut fra skadde bygninger og sendt til sykehus med ukjent skadeomfang..

P4 - 23 May 20 kl. 08:08

To overlevde flystyrt i Pakistan

To passasjerer overlevde flystyrten i Pakistan i går. Mens 97 andre mistet livet da flyet styrtet i et boligområde i hovedstaden Karachi Det er klart etter at redningsmannskap nå har søkt gjennom flyet og alle passasjerer og ansatte er gjort rede for, melder Geo News. Ingen på bakken ble Drept, men flere ble reddet ut fra skadde bygninger og sendt til sykehus med ukjent skadeomfang..

VG - 22 May 20 kl. 01:28

Les dagens avis her!

I dagens eavis kan du lese hvorfor politiet mener Anne-Elisabeth Hagen ble Drept hjemme i Sloraveien på Lørenskog. Du kan også les politiets teori om drapsmetode..

Aftenposten - 22 May 20 kl. 08:49

Khashoggis sønner tilgir farens drapsmenn

Sønnene til journalisten og regimekritikeren Jamal Khashoggi, som ble Drept inne på Saudi-Arabias konsulat i Istanbul i 2018, sier de tilgir farens drapsmenn..

P4 - 21 May 20 kl. 22:21

Tror skyting i Texas var terror

Skyteepisoden på mot en militær flyplass i Texas i USA i dag kan være terrormotivert. Det tror FBI. En mann ble såret da en person begynte å skyte på flyplassen.

NRK - 21 May 20 kl. 22:20

Terrormotivert angrep på flyplass

En mann ble såret da en mann angrep en militær flyplass i Corpus Christi i Texas torsdag. FBI tror angrepet var terrormotivert. Mannen som skjøt, ble Drept av sikkerhetsstyrker på stedet..

P4 - 14 May 20 kl. 06:18

24 Drept i angrep på sykehus

Dødstallet etter angrepet på en fødeavdeling i Kabul i Afghanistan tirsdag har steget til 24. Nyfødte babyer, mødre og sykepleiere er blant ofre, etter at bevæpnede menn stormet barselavdelingen på sykehuset. Ifølge Reuters ble gjerningspersonene Drept av sikkerhetsstyrker.

P4 - 21 May 20 kl. 07:34

Tiltalt for drap på sin mor

En 31 år gammel mann er tiltalt for å ha Drept sin egen mor med kniv på Ellingsrud i Oslo i februar. Påtalemyndigheten mener mannen begikk drapet i psykotisk tilstand, og vil legge ned påstand om tvungent psykisk helsevern. Saken starter i Oslo tingrett neste uke..

Dagbladet - 10 May 20 kl. 20:56

Kvinne Drept av alligator

Ble dratt med under vann og Drept..

NRK - 13 May 20 kl. 21:52

26 Drept i Sudan

26 mennesker er Drept i sammenstøt mellom væpnede grupper sør i Sudan, opplyser myndighetene. Sammenstøtene skal ha funnet sted sted i Sør-Kurdufan, angivelig etter at en krangel om våpenhandel. Det er innført portforbud for å roe situasjonen..

P4 - 20 May 20 kl. 22:31

IS-leder pågrepet

Mannen som tok over som leder av terrorgruppen IS i oktober i fjor da den forrige lederen Abu Bakr al-Baghdadi ble Drept skal ha blitt pågrepet i Irak. Det opplyser Iraks etterretningstjeneste, i følge Sky News Arabia. Opplysningene er ikke bekreftet fra annet hold..

NRK - 14 May 20 kl. 16:34

Jordmor Drept i Kabul-angrep

En jordmor som jobbet for Leger Uten Grenser er blant dem som ble Drept i angrepet mot et sykehus i Kabul tirsdag. Ukjente gjerningspersoner angrep fødeavdelingen og Drepte 24 personer, blant de Drepte var også nyfødte..

NRK - 12 May 20 kl. 09:36

Soldat Drept på Vestbredden

En israelsk soldat ble Drept under en militæroperasjon på den okkuperte Vestbredden, ifølge den israelske hæren. Den 21 år gamle soldaten ble truffet av en stein som ble sluppet fra et hustak ved byen Jenin. Et søk pågår etter gjerningspersonen..

Dagbladet - 17 May 20 kl. 18:18

- Dere kommer aldri til å løse Wilmas drap

Ekskjæresten til svenske Wilma Andersson (17) er tiltalt for å ha Drept henne. På cella skal han ha lagt igjen en lapp..

NRK - 18 May 20 kl. 07:46

Æret demokratiforkjempere

Sør-Koreas president Moon Jae-in æret mandag ofrene etter studentenes demokratiopprør i Gwangju for 40 år siden, der rundt 160 ble Drept. Opprøret var rettet mot militærdiktator Chun Doo-hwan, som i 1996 ble dømt til døden for forræderi.

P4 - 20 May 20 kl. 16:10

Trump raser mot Kina igjen

USAs president Donald Trump har flere ganger gått hardt ut mot Kinas ansvar for koronapandemien. Nå beskylder han landet for verdensomspennende massedrap. I en Twitter-melding i ettermiddag, skriver Trump følgende; " En gærning i Kina har kommet med en uttalelse som skylder på alle andre enn Kina for viruset som nå har Drept hundretusener av mennesker.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt