Drept

Tuesday, 20 August, 01:08

Nyheter om Drept

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - Igår: 20:52

63 Drept i IS-angrep

63 er Drept og 182 er såret i et selvmordsangrep i Kabul lørdag kveld. IS har tatt på seg ansvaret..

Aftenposten - 2 timer siden

Burkina Faso: Mange soldater Drept i terrorangrep

Et titall soldater er Drept i et større angrep utført av det hæren kaller væpnede terrorgrupper nord i Burkina Faso..

NRK - Igår: 07:23

Tre palestinere Drept

Tre palestinere er Drept av israelske soldater ved grensen til Gaza, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Hegnar.no - Igår: 08:16

63 Drept av selvmordsbombe under bryllup

Myndighetene opplyser at minst 63 personer ble Drept og at 182 personer er såret etter at en selvmordsbombe ble utløst i en bryllupshall i Kabul lørdag kveld.

NRK - Igår: 08:08

Drept av veibombe i Afghanistan

Mellom ti og tolv sivile ble Drept da et kjøretøy ble rammet av en veibombe nord i Afghanistan, opplyser en talsmann for politiet. Bomben gikk av på en vei ved grensen til Turkmenistan ved 6-tiden søndag morgen..

P4 - Igår: 10:47

Tre palestinere Drept

Tre palestinere er Drept av israelske soldater ved grensen mellom Israel og Gazastripen. Det opplyser palestinske myndigheter. Den israelske hæren meldte tidligere i dag at et kamphelikopter og en stridsvogn har skutt mot det som omtales som «bevæpnede mistenkte» langs grensegjerdet..

NRK - I førrgår: 22:08

Fransk kelner skutt og Drept

En kelner i en restaurant i en forstad til paris ble i kveld skutt og Drept av en restaurantgjest. Gjerningsmannen skal ha vært rasende fordi han måtte vente på maten, ifølge politiet. Det er startet drapsetterforskning av saken..

NRK - 16 Aug 19 kl. 18:26

Politimann Drept

En politimann er Drept i Berkshire sør i England etter at han rykket ut som følge av melding om innbrudd. Ti gutter og menn er pågrepet. De ti er i alderen 13 til 30 år, og alle er mistenkt for drap, melder BBC..

NRK - Igår: 21:35

Tsjad erklærer unntakstilstand

Tsjads president Idriss Déby erklærer unntakstilstand i to provinser øst i landet, der rundt 50 mennesker har blitt Drept i kamper. Siden 9. august er 50 mennesker Drept i kamper mellom bønder og gjetere fra ulike folkegrupper i området..

P4 - I førrgår: 22:25

Minst 20 Drept i eksplosjon i Afghanistan

Minst 20 personer skal være Drept eller såret etter en eksplosjon under et bryllup i Afghanistans hovedstad Kabul. Det er forløpig uklart hva som er årsaken til eksplosjonen. Hundrevis av mennesker skal ha vært tilstede da bomben gikk av, skriver nyhetbsbyrået AP..

P4 - I førrgår: 22:27

Kelner skutt og Drept i Paris

I Paris har en restaurantgjest skutt og Drept en kelner på et utested i utkanten av hovedstaden. Det opplyser politiet til nyhetsbyrået France24. Mannen skalangivelig ha blitt rasende og mistet besinnelsen fordi han måtte vente på maten.

P4 - Igår: 07:35

63 Drept av selvmordsbombe

63 personer er Drept og 182 personer er skadd etter at en selvmordsbombe ble utløst i et bryllup i Kabul i Afghanistan i går kveld. Alle de Drepte og skadde er sivile, opplyser en talsmann for regjeringen. Flere hundre mennesker antas å ha vært til stede i bryllupshallen da bomben skal ha blitt utløst i nærheten av en scene.

P4 - 16 Aug 19 kl. 18:29

Politimann Drept i England

Ti gutter og menn i alderen 13 til 30 år er pågrepet etter at en politimann ble Drept i Berkshire sør i England. Ifølge britiske medier skal politimannen ha blitt mishandlet. Statsminister Bori Johnson sier han er sjokkert over hendelsen.

NRK - 16 Aug 19 kl. 21:04

SOHR: Minst 13 sivile Drept i Syria

Minst 13 sivile, deriblant fire barn, er Drept i et russisk flyangrep nordvest i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)..

NRK - 16 Aug 19 kl. 00:28

Minst 14 Drept i Myanmar

Minst 14 mennesker ble Drept da opprørere i Myanmar gjennomførte fem angrep torsdag. To ble gjennomført i Mandalay-regionen, og tre andre i delstaten Shan. Nordalliansen, som består av væpnede grupper fra ulike minoriteter, har tatt på seg skylden..

P4 - 11 Aug 19 kl. 15:45

Nok en palestiner Drept på Gazastripen

Nok en bevæpnet palestiner skal være skutt og Drept av det israleske militære. Det skriver The Guardian. Lørdag ble fire bevæpnede palestinere Drept av militæret samme sted..

NRK - 16 Aug 19 kl. 15:39

Palestinsk bilfører skutt og Drept

En palestinsk bilfører er skutt og Drept etter at han kjørte på og skadet to israelske tenåringer på den okkuperte Vestbredden, ifølge den israelske hæren..

P4 - 15 Aug 19 kl. 22:09

Skal ha vært ruspåvirket under masseskyting

Den 24 år gamle gjerningsmannen bak masseskytingen i Dayton i Ohio tidligere i august, var påvirket av kokain og andre narkotiske stoffer. Det skriver NBC News. Ni personer ble Drept og over 30 skadet i skyteepisoden som skjedde utenfor en pub.

NRK - 09 Aug 19 kl. 06:04

30.000 sivile kan ha blitt Drept

Den uavhengige britiske organisasjonen Airwars har mottatt rapporter om at nærmere 30.000 sivile er Drept i flyangrepene som de siste fem årene er utført mot antatte IS-mål i Syria og Irak. Den USA-ledede koalisjonen erkjenner å ha Drept 1.

NRK - 15 Aug 19 kl. 20:28

Flere Drept i skyting i Kashmir

Minst fem personer er Drept i skyting over delelinjen i Kashmir. Det opplyser pakistanske myndigheter, som anklager indiske soldater for å ha skutt først, melder AFP. Indias forsvarsdepartement anklager pakistanske soldater for å ha skutt uprovosert..

NRK - 14 Aug 19 kl. 16:34

Ti Drept i Somalia

Minst ti personer ble Drept da opprørsgruppa al-Shabaab angrep en militærbase utenfor Mogadishu onsdag, ifølge det somaliske militæret. Opprørerne angrep militærbasen fra ulike retninger etter at bilbomber hadde gått av, skriver NTB..

NRK - 12 Aug 19 kl. 17:34

Det var Johanne (17) som ble Drept

Det var 17 år gamle Johanne Zhangjia Ihle-Hansen som ble Drept i familiens hjem på Eiksmarka i Bærum lørdag ettermiddag. - Vi offenltiggjør navnet i samråd med familien, sier politiet under en pressekonferanse..

Dagbladet - Igår: 11:27

Kelner skutt og Drept «fordi han var for treig»

Erklært død på stedet..

NRK - 13 Aug 19 kl. 21:08

Tron (66) Drept i politiskyting

Det var Tron Simen Lien (66) som ble skutt og Drept av politiet i en politiaksjon på Jaren forrige mandag. Lien bodde alene i sin bolig i Moveien på Jaren. Han etterlater seg to barn, to barnebarn og fire søsken..

Klartale - 12 timer siden

IS tar på seg skylden for blodig angrep

63 mennesker ble Drept i Afghanistan lørdag. Terror-gruppa IS har tatt på seg skylden for angrepet..

P4 - 15 Aug 19 kl. 16:20

- Styrker teori om radikalisering

En instagramkonto kan styrke politiets teori om at terrorsiktede Philip Manshaus er høyreradikalisert. Kontoen er i Manshaus sitt navn, og det er delt et bilde av massedrapsmannen Anders Behring Breivik der. Politiet jobber nå med å finne ut om det er 21-åringen som står bak, melder Nettavisen.

Klartale - 11 Aug 19 kl. 18:28

Siktet for å ha Drept stesøster

Ei 17 år gammel jente ble funnet Drept i et hus i Bærum. Hun var stesøsteren til mannen som angrep moskeen. Politiet mener angrepet var terror..

NRK - 10 Aug 19 kl. 12:11

Fire militante palestinere Drept

Fire militante palestinere er Drept av israelske soldater nær grensegjerdet til Gazastripa, melder nyhetsbyrået AP. Det israelske forsvaret sier mennene ble Drept fordi de forsøkte å ta seg gjennom grensegjerdet mellom Israel og Gaza..

VG - 12 Aug 19 kl. 15:41

Rektor til Drept 17-åring: – Tankene mine går til familien

Neste uke skulle 17-åringen begynne i 2. klasse på Sandvika videregående skole. Lørdag ble hun Drept – og stebroren er siktet..

VG - 2 timer siden

Frikjent for drap på dødfødt baby

Salvaodrianske kvinner kan juble en liten stund: Evelyn Hernández (21) var dømt to ganger for å ha Drept sin dødfødte baby. I dag ble hun frifunnet..

VG - 2 timer siden

Frikjent for drapet på sin dødfødte baby

Salvaodrianske kvinner kan juble en liten stund: Evelyn Hernández (21) var dømt to ganger for å ha Drept sin dødfødte baby. I dag ble hun frifunnet..

VG - 2 timer siden

Frikjent for drap på sin dødfødte baby

Salvaodrianske kvinner kan juble en liten stund: Evelyn Hernández (21) var dømt to ganger for å ha Drept sin dødfødte baby. I dag ble hun frifunnet..

Aftenposten - 13 timer siden

IS styrker grepet i Afghanistan

Den ytterliggående islamistgruppen IS blir stadig sterkere i Afghanistan, der de tok på seg ansvaret for helgens terrorangrep der 63 sivile ble Drept..

P4 - 06 Aug 19 kl. 12:33

Tre Drept av politiet på 10 år

Det er svært sjeldent at folk blir skutt og Drept av norsk politi. De siste ti årene er 3 personer Drept i forbindelse med at politiet har avfyrt skudd, ifølge tall fra Spesialenheten for politisaker. Et av dem skjedd i går da en mann i 60-årene ble skutt og Drept da han i følge politiet gikk til angrep med blant annet motorsag..

NRK - 11 timer siden

Fem Drept på sykehus i Romania

En pasient på et psykiatrisk sykehus i Romania Drepte fem medpasienter før han ble overmannet, ifølge NTB. 38-åringen slo vilt rundt seg med et stativ for intravenøs veske, og flere andre pasienter ved institusjonen nordøst i Romania ble skadd..

VG - 11 timer siden

USA: 9-åring skutt og Drept etter krangel på sosiale medier

Tyrese Simmons (19) skulle konfrontere en rivaliserende rapper da han skjøt gjennom feil dør og Drepte 9 år gamle Brandoniya Bennet..

VG - 11 timer siden

USA: Niåring skutt og Drept etter krangel på sosiale medier

Tyrese Simmons (19) skulle konfrontere en rivaliserende rapper da han skjøt gjennom feil dør og Drepte 9 år gamle Brandoniya Bennet..

NRK - 11 Aug 19 kl. 12:04

Minst 40 personer Drept i Jemen

Minst 40 personer er Drept og 260 skadd i et sammenstøt i Jemens nest største by Aden. Det melder nyhetsbyrået AFP..

P4 - 13 Aug 19 kl. 22:27

Høyreekstreme håpet mange skulle bli Drept

Flere av de som deltok på diskusjonsforumene til høyreekstremister skrev at de håpet mange ville bli Drept under angrepet mot moskeen i Bærum lørdag. Og de skrev rett ut at det var en skuffelse da det ikke skjedde. Flere av de som deltok utgir seg for å være norske.

P4 - 14 Aug 19 kl. 22:12

- Drept fordi hun ikke var etnisk norsk

Philip Manshaus skal ha Drept sin 17 år gamle stesøster fordi hun ikke var etnisk norsk. Det skriver Dagbladet i kveld. Ifølge avisen skal politiets funn i boligen og ytterligere etterforskning vise at drapet var rasistisk motivert.

NRK - 11 Aug 19 kl. 04:02

FN-ansatte ble Drept av bilbombe

Tre FN-ansatte ble Drept av en bilbombe i Benghazi, selv om rivaliserende styrker i Tripoli lørdag inngikk en våpenhvile, før den muslimske høytiden eid. Ingen har så lagt påtatt seg skylden for bilbomben..

NRK - Igår: 05:38

63 bekreftet døde i Kabul

Tallet på døde etter at en selvmordsbomber sprengte seg selv i en bryllupshall vest i Afghanistans hovedstad Kabul lørdag fortsetter å stige. 63 personer er Drept og 182 er skadd, melder nyhetsbyrået AFP..

Dagbladet - 11 Aug 19 kl. 15:22

Fant siktedes lillesøster (17) Drept etter terrorforsøk

Først etter at politiet hadde pågrepet mannen som er siktet for terrorforsøk og drap, fant de stesøstera hans (17) Drept hjemme..

Dagbladet - 11 Aug 19 kl. 15:22

Fant lillesøsteren (17) Drept etter terrorforsøk

Først etter at politiet hadde pågrepet Philip Manshaus (21), fant de stesøsteren hans (17) Drept hjemme..

P4 - Igår: 13:52

IS tar på seg skylden for angrep

Terrorgruppen IS tar nå på seg skylden for angrepet mot en bryllupsfest i Kabul i går kveld. Minst 63 personer ble Drept og opp mot 200 skadd da en selvmordsbomber sprengte seg selv i en bryllupshall. Selvmordsangrepet er det 17 som har rammet Kabul i år og det dødeligste i byen så langt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt