Drapsforsøk

Sunday, 18 August, 22:19

Nyheter om Drapsforsøk

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 Aug 19 kl. 18:05

Siktet for Drapsforsøk

En 37 år gammel mann er siktet for Drapsforsøk etter at han knivstakk en mann i Sarpsborg natt til søndag, skriver Sarpsborg Arbeiderblad..

NRK - 10 Aug 19 kl. 20:58

Siktes for Drapsforsøk

Gjerningspersonen bak skytingen i en moske i Bærum lørdag, siktes for Drapsforsøk, opplyser Roar Hanssen i Oslo-politiet, skriver VG..

P4 - 14 Aug 19 kl. 18:28

Siktet for Drapsforsøk etter knivstikking

En 37 år gammel mann er siktet for Drapsforsøk etter at en mann i 50-årene ble knivstukket flere ganger i Sarpsborg natt til søndag. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Politiet rykket ut til hendelsen etter melding om en konflikt mellom naboer.

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 19:23

Politiet: Mann fra området pågrepet, siktes for Drapsforsøk

Politiet har ikke avhørt mannen i 20-årene som ble pågrepet etter moskeskytingen lørdag ettermiddag. Han siktes for Drapsforsøk..

P4 - 12 Aug 19 kl. 05:13

Erkjenner ikke straffskyld

21-åringen som er siktet for drap og Drapsforsøk etter moskeangrepet i Bærum erkjenner ikke straffskyld. Det fortalte mannens forsvarer til NTB sent i går kveld. Klokken 13 i dag vil siktede bli fremstilt for varetektsfengsling.

VG - 14 Aug 19 kl. 17:07

Slår tilbake mot NIFs spillrapport: – Underlig form

Den ferske spillpolitikk-rapporten, bestilt av Norges idrettsforbund, anklages for å ha en «underlig form», mangle kvalifisert kritikk og for å være et Drapsforsøk på andre rapporter..

NRK - 11 Aug 19 kl. 19:36

Mener den siktede forandret seg

Venner av 21-åringen som er siktet for drap og Drapsforsøk, sier han gjennomgikk en forandring det siste året. Han skal blant annet ha blitt svært religiøs og fått mer høyreekstreme meninger..

NRK - 12 Aug 19 kl. 10:06

Utvider siktelsen mot 21-åringen

Siktelsen mot 21-åringen som er siktet for drap og Drapsforsøk etter moskeeangrepet i Bærum blir utvidet til å også omfatte terror, ifølge forsvareren, melder NTB..

NRK - 12 Aug 19 kl. 06:37

Krisemøte i Bærum

Mandag morgen samles ledelsen i Bærum kommune til krisemøte etter moskéskytingen og drapet på en 17 år gammel jente lørdag. En 21 år gammel mann er siktet for drap og Drapsforsøk..

NRK - 12 Aug 19 kl. 10:06

Utvider siktelsen mot Manshaus

Siktelsen mot 21 år gamle Philip Manshaus, som er siktet for drap og Drapsforsøk etter moskéangrepet i Bærum lørdag, blir utvidet til å også omfatte terror, ifølge forsvareren, melder NTB..

NRK - 11 Aug 19 kl. 07:41

Drapssiktet mann avhørt

Mannen som er siktet for drap og Drapsforsøk etter hendelsen ved moskeen i Bærum, er avhørt. Det bekrefter mannens forsvarer, Unni Fries, overfor Dagbladet..

NRK - 21 Jul 19 kl. 22:53

Brødre tiltalt for Drapsforsøk

To menn er tiltalt for Drapsforsøk etter en knivstikking på Grønland i Oslo i februar. Sammen med en tredje mann er de også tiltalt for Drapsforsøk i 2017. De tre tiltalte er brødre, skriver Document.

NRK - 11 Aug 19 kl. 20:36

Blir ikke avhør i kveld

Advokat Unni Fries sier til NRK at 21-åringen som er siktet for drap og Drapsforsøk ikke vil la seg avhøre av politiet i kveld..

NRK - 11 Aug 19 kl. 09:24

Etterforsker nettaktivitet

Mannen som er siktet for drap og Drapsforsøk i Bærum har lagt igjen flere innlegg på diverse nettsteder. Politiet undersøker nå mannens nettaktivitet. Den drapssiktede skal blant annet ha hyllet angrepene i Christchurch, El Paso og San Diego, skriver VG..

NRK - 11 Aug 19 kl. 14:12

Kripos bistår i etterforskningen

En Bærums-mann i 20-årene er siktet for drap og Drapsforsøk. Politiet sier at saken etterforskes som en mulig terrorhandling. Kripos bekrefter overfor NRK at de bistår i etterforskningen..

Aftenposten - 11 Aug 19 kl. 20:10

Siktede latterliggjøres for «feilet terrorhandling»

Mannen som er siktet for drap og Drapsforsøk etter moskéskytingen og drapet i Bærum lørdag, henges ut i ekstreme nettfora som en mislykket terrorist. Det tror terrorforsker kan virke avskrekkende på andre..

Aftenposten - 11 Aug 19 kl. 23:42

Siktelsen mot 21-åringen utvides til å omfatte terror

En mann i 20-årene er siktet for drap og Drapsforsøk etter moskeangrepet i Bærum. Nå utvides denne til å omfatte terror, ifølge forsvarer..

P4 - 24 Jul 19 kl. 08:50

Rettsmøte i dag for Drapsforsøkssiktet 18-åring

Det blir rettsmøte i dag for den 18 år gamle mannen fra Bærum som er siktet for Drapsforsøk på en jevngammel kamerat på den greske ferieøya Ios. 18-åringen ble pågrepet av gresk politi etter en voldsepisode på et hotell natt til mandag. Den siktedes advokat, Kim Gerdts, sier til Budstikka at han håper å få endret siktelsen fra Drapsforsøk til grov kroppsskade, slik at han trolig slipper videre fengsling..

NRK - 11 Aug 19 kl. 23:51

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen i 20-årene som er siktet for drap og Drapsforsøk etter moskeangrepet i Bærum erkjenner ikke straffskyld, bekrefter hans forsvarer Unni Fries til NTB søndag kveld. Mandag klokken 13 vil mannen bli fremstilt for varetektsfengsling..

Aftenposten - 11 Aug 19 kl. 23:42

Siktede etter moskéskytingen erkjenner ikke straffskyld

Mannen i 20-årene som er siktet for drap og Drapsforsøk etter moskeangrepet i Bærum erkjenner ikke straffskyld..

Aftenposten - 11 Aug 19 kl. 23:42

Forsvarer: Siktelsen utvides til å omfatte terror

En mann i 20-årene er siktet for drap og Drapsforsøk etter moskeangrepet i Bærum. Nå utvides denne til å omfatte terror, ifølge forsvarer..

NRK - 11 Aug 19 kl. 01:29

Blir forsøkt avhørt i natt

Oslo politidistrikt skriver i en pressemelding natt til søndag blant annet at de i natt vil forsøke å avhøre mannen som er siktet for drap og Drapsforsøk i Bærum. Han har foreløpig ikke blitt avhørt på grunn av helsemessige årsaker..

VG - 10 Aug 19 kl. 23:03

Kvinne funnet død i Bærum – settes i sammenheng med moskéskyting

En mann er siktet for Drapsforsøk etter en skyteepisode ved en moské i Bærum. Politiet ser funnet av en død kvinne i sammenheng angrepet..

P4 - 11 Aug 19 kl. 20:48

Siktede blir ikke avhørt

21-åringen som er siktet for drap og Drapsforsøk vil ikke la seg avhøre i kveld. Det opplyser hans forsvarer Unni Fries til NRK. Heller ikke i natt ville mannen bli avhørt.

VG - 10 Aug 19 kl. 23:03

Ung kvinne funnet død i Bærum – mann siktet for drap

Mannen som er siktet for Drapsforsøk etter en skyteepisode ved en moské i Bærum, er nå også siktet for drap etter funn av en død kvinne..

P4 - 12 Aug 19 kl. 10:06

Siktelsen mot Manshaus utvides

Siktelsen mot 21 år gamle Philip Manshaus som var siktet for drap og Drapsforsøk i Bærum er nå utvidet til å også omfatte terror. Det bekrefter politiet. Siktede etterforskes for terror etter at han angrep al-Noor-moskéen i Bærum lørdag ettermiddag.

P4 - 01 Aug 19 kl. 20:20

Kvinne siktet for Drapsforsøk har endret forklaring

Kvinnen som er siktet for Drapsforsøk mot en annen kvinne på Nærbø i Rogaland har endret forklaring. I det nye avhøret kommer det frem at kvinnen hevder hun ikke var edru i det første avhøret, skriver Rogalands avis. En kvinne i 60-årene er alvorlig skadet etter at kvinnen angrep henne på kniv i mars.

P4 - 10 Aug 19 kl. 21:26

Skal ha hyllet gjerningsmannen på New Zealand

Mannen, som er siktet for Drapsforsøk etter skyteepisoden i en moske i Bærum, skal ha hyllet New Zealand-terroristen på nett. Ifølge TV2, som kjenner mannens idenitet, skal en person med hans navn ha publisert en slik hyllest to timer før angrepet på moskeen. På en pressekonferanse tidligere i kveld kom det frem at politiet nå skal undersøke siktedes nettaktivtet..

P4 - 11 Aug 19 kl. 14:16

Det er planlagt nytt avhør av siktet mann

Det er planlagt et nytt avhør i kveld av den siktede 21 år gamle mannen etter drapet i Bærum og skytingen i al-Noor-moskeen i Bærum. Mannen i 20-åra er ifølge NRK siktet for drap på sin 17 år gamle lillesøster og for Drapsforsøk i forbindelse med skuddene som ble avfyrt inne i moskeen i går. Han er siktet for forsøk på terror og drap..

NRK - 08 Aug 19 kl. 16:04

Siktet for Drapsforsøk undersøkes

17-åringen som skal ha kastet en seks år gammel gutt fra takterrassen på Tate Modern i London på søndag, skal gjennomgå psykiatrisk utredning. Gutten er alvorlig skadd, men tilstanden er ikke livstruende. Rettssaken skal starte i februar neste år..

P4 - 21 Jul 19 kl. 23:04

Tiltalt for Drapsforsøk

To menn er nå tiltalt for Drapsforsøk etter en knivstikking på Grønland i Oslo i februar. En 18 år gammel mann ble knivstukket, og ble kjørt til sykehus med alvorlige skader. De tiltalte er 18 og 20 år gamle.

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 18:55

VG: Ung nordmann siktet for Drapsforsøk på gresk øy

To unge nordmenn har vært involvert i en voldsepisode på den greske øya Ios. Én av dem ble skadet og den andre er siktet for Drapsforsøk, skriver VG..

NRK - 06 Aug 19 kl. 16:21

Gutt fikk hode- og ryggskader

Gutten som ble kastet ned fra en veranda på museet Tate Modern i London søndag, har fått skader i hodet og ryggen, skriver CNN. En 17-åring er siktet for Drapsforsøk etter at han kastet den franske gutten utfor verandaen i tiende etasje..

NRK - 06 Aug 19 kl. 02:38

17-åring drapssiktet

En 17 år gammel gutt er siktet for Drapsforsøk etter at en seksåring falt fra en takterrasse i 11. etasje på museet Tate Modern i London søndag. Tilstanden til seksåringen er kritisk, men stabil, ifølge Sky News..

NRK - 05 Aug 19 kl. 02:19

Kritisk for 6-åring i London

Tilstanden er kritisk for 6-åringen som ble kastet fra en takterrasse i 11. etasje på Tate Gallery i London søndag ettermiddag. En 17-åring er mistenkt for Drapsforsøk, melder NTB..

NRK - 05 Aug 19 kl. 11:40

Seksåring stabil etter fall

En seksåring som skal ha blitt kastet fra en balkong i tiende etasje i Tate Modern-museet i London, skal være i stabil tilstand, skriver BBC. En 17 år gammel gutt er arrestert og mistenkt for Drapsforsøk..

Aftenposten - 24 Jul 19 kl. 09:03

Rettsmøte onsdag for 18-åringen som er siktet for Drapsforsøk i Hellas

Det blir rettsmøte onsdag for den 18 år gamle mannen fra Bærum som er siktet for Drapsforsøk på en jevngammel oppvekstkamerat på feriebesøk i Hellas..

P4 - 22 Jul 19 kl. 19:05

Siktet for Drapsforsøk etter russebråk

En nordmann er siktet for Drapsforsøk etter en voldsepisode i forbindelse med en russetur til den greske ferieøya Ios. Det bekrefter gresk politi til VG. Den siktede skal ha forsøkt å slå en annen mann med en flaske.

P4 - 05 Aug 19 kl. 11:46

Seksåring stabil etter fall

En seks år gammel gutt som skal ha blitt kastet fra en balkong i Tate Modern-museet i London skal nå være i stabil tilstand. Det melder BBC. En 17 år gammel gutt er arrestert og mistenkt for Drapsforsøk, etter hendelsen som skjedde i går ettermiddag.

VG - 23 Jul 19 kl. 20:07

Volden på russetur: Pågående konflikt endte i mulig Drapsforsøk

Den unge mannen som er siktet for Drapsforsøk skal ha blitt provosert på fornærmede før han slo ham med en knust glassflaske. Mannen nekter straffskyld..

P4 - 05 Aug 19 kl. 06:45

Kritisk fra barn kastet fra tak

Tilstanden er kritisk for en seks år gammel gutt som ble kastet fra en takterrasse på Tate Gallery i London i går. En 17 år gammel gutt er mistenkt for Drapsforsøk. Politiet tror ikke 17-åringen kjente den lille gutten, men har ingen forklaring på det som skal ha skjedd.

NRK - 02 Aug 19 kl. 23:25

Mann pågrepet for øksehugg i hodet

I Sollentuna nord for Stockholm er en ung mann pågrepet, mistenkt for å ha hugget en tenåring i hodet med øks. Politiet etterforsker saken som et Drapsforsøk, skriver Expressen. Den antatte gjerningsmannen skal selv ha ringt og varslet politiet..

P4 - 04 Aug 19 kl. 21:37

Kastet seksåring ut fra tiende etasje

En tenåring kastet en seksåring fra tiende etasje på Tate Modern museum i London i dag. Ifølge politiet skal seksåringen ha landet på taket i femteetasje og er nå kritisk skadd. Det skal ikke være noe som tyder på at 17-åringen kjente gutten han kastet utenfor byggets utsiktspunkt.

NRK - 01 Aug 19 kl. 20:08

Har endret forklaring

En 25 år gammel kvinne som er siktet for Drapsforsøk mot en annen kvinne på Nærbø i Rogaland, har endret forklaring etter nye avhør, skriver Rogalands Avis. I det nye avhøret kommer det fram at kvinnen hevder hun ikke var edru i det første avhøret..

P4 - 15 Jul 19 kl. 17:52

Fengslet for Drapsforsøk

En mann i 20-årene er varetektsfengslet i fire uker etter at det ble avfyrt flere skudd i Oslo sentrum forrige uke. Mannen er siktet for Drapsforsøk. Væpnet politi rykket ut etter melding om at en blodig person kom inn i en butikk på fredag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt