Nyheter om Drap

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - Igår: 12:38

Etterlyst nordmann pågrepet for Drap

En nordmann i begynnelsen av 20-årene som har vært etterlyst i forbindelse med et Drap i London ble i helgen pågrepet i Oslo. Mannen er en av flere personer som er siktet for Drapet som skjedde for noen måneder siden, skriver TV2. Han har vært etterlyst av britiske myndigheter som har begjært ham utlevert.

Klartale - Igår: 09:50

Mann siktet for Drap på kvinne i Bergen

En kvinne i 20-årene ble lørdag kveld funnet død i en leilighet i Åsane i Bergen. Der var det også en mann, som ble sendt til sykehus. Han er nå siktet for Drap..

P4 - Igår: 09:01

Student siktet for Drap

Den 19 år gamle mannen som er siktet for Drap på en 20 år gammel kvinne i Bergen samtykker til varetektsfengsling. Kvinnen ble funnet død i en leilighet i Åsane lørdag kveld. Ifølge Bergens Tidende er både siktede og offeret studenter fra Østlandet som hadde flyttet til Bergen nå i høst.

NRK - Igår: 20:25

Mann sikta for Drap i Bergen

Mannen som var i leilegheita i Åsane i Bergen, der ei kvinne blei funne død seint laurdag, har blitt arrestert og sikta for Drap, melder politiet. Både mannen og den avdøde kvinna er i 20-åra. Han blir framstilt for varetektsfengsling måndag..

Aftenposten - Igår: 20:28

Mann pågrepet og siktet for Drap i Åsane

Politiet har pågrepet mannen som var i leiligheten i Åsane og siktet ham for Drap på en kvinne i 20-årene..

Aftenposten - Igår: 20:28

Mann pågrepet og siktet for Drap på kvinne i Åsane

Politiet har pågrepet den 19 år gamle mannen som var i leiligheten i Åsane og siktet ham for Drap på en 20 år gammel kvinne..

NRK - 26 sep. 20 kl. 14:55

30-åring varetektsfengslet

Mannen som er siktet for Drap på en mann i 50-åra i Sarpsborg ble lørdag varetektsfengslet i fire uker, og samtykket til dette. Det bekrefter mannens forsvarer, advokat Kristin Morch. Den siktede erkjenner ikke straffskyld for Drap..

VG - 26 sep. 20 kl. 12:45

Mann i 30-årene siktet for Drap i Sarpsborg

En mann i 30-årene er siktet for Drap etter at en mann i 50-årene ble funnet død i Sarpsborg onsdag denne uken..

P4 - 26 sep. 20 kl. 09:20

TV2: Hagen betalte 10 mill i løsepenger

Tom Hagen skal ha betalt 10 millioner kroner til de antatte kidnapperne for å få et livstegn fra kona Anne-Elisabeth Hagen. Det melder TV2. Betalingen skal ha skjedd hos Kripos dagen etter at Hagen fikk en epost med beskjed om at løsepengekravet var senket fra 9 millioner euro til 5,4 millioner.

P4 - 22 sep. 20 kl. 13:00

Tiltalt for uaktsomt Drap

En taxisjåfør fra Kristiansand er tiltalt for uaktsomt Drap etter at han kjørte på 89 år gammel mann i desember i fjor. 89-åringen var på vei over et fotgjengerfelt da han ble påkjørt og døde på sykehus dagen etter. Ifølge tiltalen kjørte taxisjåføren raskere enn fartsgrensen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 18 sep. 20 kl. 21:42

Kvinne funnet død i Oslo

En kvinne er funnet død i Oslo. Dødsfallet etterforskes som Drap, skriver politiet i en pressemelding. En mann er pågrepet og siktet for Drap.

Aftenposten - 18 sep. 20 kl. 21:42

Kvinne funnet død i Oslo - etterforskes som Drap

En mann er pågrepet og siktet for Drap, melder Oslo-politiet i en pressemelding..

VG - 18 sep. 20 kl. 21:47

Kvinne funnet død i Oslo - mann siktet for Drap

En mann er pågrepet og siktet for Drap etter at en kvinne ble funnet død i Oslo fredag..

VG - 18 sep. 20 kl. 21:47

Sønn siktet for Drap på mor i Oslo

En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for Drap etter at en kvinne ble funnet død i Oslo..

P4 - 18 sep. 20 kl. 11:41

Sperrebånd fjernet fra Hagen-bolig

Politiet har nå fjernet sperrebåndene som har vært satt opp rundt boligen i Lørenskog der Anne-Elisabeth Hagen forsvant i oktober 2018. Det melder VG. I tillegg skal overvåkningskameraer ha blitt tatt ned.

NRK - 16 sep. 20 kl. 21:33

Eksmann tiltalt for Drap

En 32 år gammel mann er tiltalt for Drap på sin fraseparerte kone, skriver Romerikes Blad. Kvinnen (33) ble drept med 45 knivstikk på Strømmen 1. april 2019.

NRK - 16 sep. 20 kl. 16:52

16-åring varetektsfengslet for Drap

To gutter på 14 og 16 år er mistenkt for Drap etter at en 18-åring ble skutt i hodet på åpen gate i Frederiksberg i København i helgen. Det melder Ritzau. 16-åringen er varetektsfengslet i fire uker på lukket institusjon..

Dagbladet - 15 sep. 20 kl. 09:28

Tiltalt for Drap på konas elsker

En mann i Wales er siktet for å ha gjennomført et nøye planlagt Drap på mannen som kona var utro med..

P4 - 14 sep. 20 kl. 11:29

Brøytebilsjåfør dømt for Drap

En brøytebilsjåfør er i Romsdal tingrett dømt til 30 dagers fengsel for uaktsomt Drap etter at han rygget over en eldre kvinne i Åndalsnes i fjor. Den 86 år gamle kvinnen kom gående med en spark over parkeringsplassen der mannen brøytet snø, og da hjullasteren rygget havnet kvinnen under hjulene. I retten innrømmet mannen ikke straffskyld fordi han mente å ha vært tilstrekkelig aktsom..

P4 - 3 timer siden

Vil ha vurdering av psykiater

Politiet vil at en psykiater skal vurdere mannen i30-årene som er siktet for Drap på en mann i 50 årene i Sarpsborg i forrige uke. Mannen er nå til behandling i helsevesenet, og politiet ivaretar varetektsfengslingen ved vakthold opplyser de til Sarpsborg Arbeiderblad. Den siktede har samtykket til fire uker i varetekt, men han erkjenner ikke straffsyld for Drapet..

NRK - 3 timer siden

Forsvarer: Mehamn-Drapet et uhell

37-åringen som er tiltalt for Drapet i Mehamn, kan bare dømmes for uaktsomt Drap. Det mener forsvareren hans. Tiltalte sier skuddet gikk av ved et uhell i basketaket mellom ham og broren.

P4 - 6 timer siden

Død kvinne obdusert

Den 20 år gamle kvinnen som ble funnet død i leiligheten sin i Åsane er nå obdusert. Det bekrefter politiet som har fått en muntlig rapport fra Gades institutt. De vil ikke kommentere innholdet.

P4 - 7 timer siden

Ønsker 13 års fengsel for Mehamn-Drap

Aktor mener den 37 år gamle mannen som er tiltalt for å ha skutt og drept halvbroren sin i Mehamn i fjor, må dømmes til 13 år i fengsel. Det kom frem da statsadvokaten avsluttet sine prosedyrer i Øst-Finnmark Tingrett i Vadsø i dag. Tiltalte mente det var et uhell at han skjøt broren i lysken, det tror ikke aktor.

NRK - 8 timer siden

Ber om 13 års fengsel etter Drap

37-åringen som er tiltalt for Drapet på storebror sin i Mehamn bør bli dømt til 13 års fengsel, seier aktor. Gisli Thor Thorarinsson døydde i fjor av eit hagleskot som trefte han i lysken. Aktor avviser forklaringa om at skotet var eit uhell..

P4 - 22 timer siden

Vil utlevere Drapssiktet nordmann

Oslo tingrett mener en nordmann som har vært etterlyst i forbindelse med et Drap i London kan utleveres til Storbritannia. Mannen ble pågrepet i Oslo i helgen og er en av flere personer som er siktet for Drapet som skjedde for noen måneder siden. Han anket tingrettens avgjørelse på stedet..

NRK - 22 timer siden

Kan utlevere Drapssiktet nordmann

Nordmannen i 20-årene som var etterlyst i Storbritannia og siktet for Drap der, kan utleveres. Det bestemte Oslo tingrett mandag. 20-åringen ble pågrepet i Oslo på lørdag.

NRK - Igår: 15:43

Fikk medhold i fengsling

Politiet fikk medhold i sin begjæring om fengsling i fire uker med brev- og besøksforbud for 19-åringen som er siktet for Drap på en 20 år gammel kvinne i Åsane. Det opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding. Mannen har samtykket til fengsling..

Aftenposten - Igår: 15:50

Drapssiktet 19-åring i Bergen varetektsfengslet i fire uker

19-åringen som er siktet for Drap på en 20 år gammel kvinne i Åsane i Bergen, er i Bergen tingrett varetektsfengslet i fire uker..

P4 - Igår: 15:37

Drapssiktet fengslet i fire uker

Den 19 år gamle mannen som er siktet for Drap i Åsane i Bergen er nå varetektsfenglset i fire uker med brev og besøksforbud. En 20 år gammel kvinne ble funnet død i leiligheten sin lørdag. Allerede før fengslingsmøte skal den siktede ha samtykket til fengsling.

VG - Igår: 15:12

Vil ha rettspsykiatrisk vurdering av Drapssiktet 19-åring i Bergen

Politiet vil at 19-åringen som er siktet for Drap på en 20 år gammel kvinne i Åsane i Bergen, skal undersøkes av rettspsykiatere. Mannen har godtatt dette..

NRK - Igår: 13:22

Ber om fire uker for 19-åring

Påtaleansvarlig Eli Valheim har bedt om fire ukers varetektsfengsling med brev, besøks- og medieforbud for mannen som er siktet for Drap på en 20 år gammel kvinne i Åsane. Grunnen er fare for bevisforspillelse. 19-åringen har samtykket til fengsling..

NRK - Igår: 12:55

19-åring fremstilles for fengsling

Mannen som er siktet for Drap på en 20 år gammel kvinne i Åsane, blir nå fremstilt for varetektsfengsling i Bergen tingrett. Ifølge 19-åringens forsvarer Erik Johan Mjelde vil han samtykke til fengsling. Påtaleansvarlig vil be om fire uker..

NRK - Igår: 12:38

Drapssikta nordmann arrestert

Ein nordmann i 20-åra som er etterlyst for Drap i Storbritannia blei laurdag pågripen i Oslo, og blir framstilt for varetektsfengsling måndag, melder TV 2. Drapet skal ha skjedd i London tidlegare i år, og fleire personar er sikta av britisk politi..

NRK - Igår: 12:21

Undersøker nytt dødsfall etter Drap

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad undersøker politiet nå et annet dødsfall etter at en mann i 50-årene ble funnet drept i Sarpsborg sentrum forrige uke. Dødsfallet de nå undersøker er en mann som ble funnet død i Skjeberg. De avdøde var venner..

P4 - Igår: 10:16

Mistanken styrket etter Drap

Mistanken mot mannen i 30-årene som er siktet for å ha drept en mann i 50-årene i Sarpsborg, er styrket. Det opplyser politiet som viser til funn de har gjort i løpet av åstedsundersøkelsen. De vil ikke utdype funnene.

NRK - Igår: 09:41

Blir framstilt for fengsling

19-åringen som er siktet for Drap på en 20 år gammel kvinne i Åsane, blir fremstilt for varetektsfengsling i dag klokken 12.45. Det bekrefter mannens forsvarer Erik Johan Mjelde.

P4 - Igår: 20:23

Mann siktet for Drap

Mannen som befant seg i leiligheten i Åsane der en ung kvinne ble funnet død er nå pågrepet og siktet for Drapet. Det opplyse Vest politidistrikt. De har innkalt til en pressebrief om hendelsen seinere i kveld.

P4 - 09 sep. 20 kl. 13:08

Beslagla dør i Hagen-saken

Politiet beslagla baderomsdøren og flere toalettdeler tidlig i etterforskningen av forsvinningen til Anne-Elisabeth Hagen. Det melder TV2. Politiet har underveis i etterforskningen hatt en teori om at hun ble angrepet mens hun var på badet.

P4 - 09 sep. 20 kl. 10:15

- Peter Madsen innrømmer Drap

Peter Madsen skal nå ha erkjent Drapet på den svenske journalisten Kim Wall, ifølge den danske avisen Berlingske Tidende. Innrømmelsen skal ha kommet i en telefonsamtale i forbindelse med et TV-program. - Det er min skyld, hun døde.

NRK - 08 sep. 20 kl. 15:31

Advarer om journalist-Drap

Drap og vold mot journalister i Pakistan, gjerne knyttet til anklager om blasfemi, vekker bekymring fra FNs høykommissær for menneskerettigheter (OHCHR). Ifølge organisasjonen blir ikke de som står bak etterforsket, tiltalt eller ansvarliggjort..

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 16:51

Landet står på kanten av stupet. Nå beskyldes presidenten for å ha beordret Drap og tortur av egne landsmenn.

En knusende FN-rapport gir presidentens innerste krets ansvaret for forbrytelser mot menneskeheten..

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 12:47

Mann i 30-årene siktet for Drap i Sarpsborg

Politiet har siktet en mann i 30-årene for Drapet på mannen som ble funnet død i Sarpsborg 23. september..

P4 - 26 sep. 20 kl. 12:43

Mann siktet for Drap

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for Drapet på mannen i 50-årene som ble funnet drept i sin egen leilighet i Sarpsborg 23. september. Siktede og avdøde er bekjente, men politiet ønsker ikke å si noe om hva slags relasjon det er snakk om.

NRK - 07 sep. 20 kl. 17:38

Arrestert for Drap på hester

Øst i Frankrike er en mann arrestert og mistenkt for Drap på hester, melder Reuters. En hesteeier i Dijon slo alarm mandag, og det oppsto en politijakt på to personer. Flere hester over hele landet er den siste tiden blitt lemlestet og drept..

Dagbladet - 25 sep. 20 kl. 19:39

Tror han ble drept i leiligheten

Den foreløpige rettsmedisinske undersøkelsen viser at den avdøde personen har skader som er forenlig med Drap..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt