Drap

Wednesday, 19 February, 14:31

Nyheter om Drap

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - I førrgår: 13:38

Siktet etter Drap løslatt

En av de siktede etter Drapet på en 44 år gammel på Sola i desember er nå løslatt. Mannen er fortsatt siktet for medvirkning til ran og grov frihetsberøvelse, men politiet mener det ikke lenger er fare for bevisforspillelse. To andre menn er siktet for Drap og medvirkning til Drap og er fengslet i fire nye uker..

Klartale - I førrgår: 12:12

Tiltalt for Drap og terror

Philip Manshaus er tiltalt for Drap og terrorhandling. Det melder avisa Dagbladet..

NRK - I førrgår: 13:34

En av de siktede er løslatt

Mannen som er siktet for medvirkning til ran og grov frihetsberøvelse etter at Sigbjørn Sveli (44) ble funnet død på Rægestranden i Sola kommune i fjor, er løslatt. To andre menn er siktet for Drap og medvirkning til Drap. Begge er fengslet i fire nye uker..

NRK - I førrgår: 11:54

Tiltalt for Drap og terrorhandling

Oslo statsadvokatembeter har tiltalt 22 år gamle Philip Manshaus for Drap og terrorhandling. 22-åringen er tiltalt for å ha drept sin stesøster Johanne Zhangjia Ihle-Hansen og for terrorhandling mot Al-Noor-moskeen i Skui i Bærum i august i fjor..

VG - I førrgår: 11:53

Philip Manshaus (22) tiltalt for Drap og terrorhandling

Philip Manshaus (22) fra Bærum er tiltalt for Drap på stesøsteren Johanne Zhangjia Ihle-Hansen (17) og for terrorhandling ved Drapsforsøk i al-Noor-moskeen i Bærum i fjor sommer..

NRK - 13 Feb 20 kl. 13:53

Nordmann tiltalt for Drap i Latvia

En 35 år gammel mann er tiltalt for Drap etter at en 41 år gammel mann døde da han ble knivstukket i Riga i april i fjor. Avdøde hadde 18 kuttskader på hake, i hals og bryst. Tiltalte hevder han handlet i nødverge, skriver Aftenbladet..

P4 - 13 Feb 20 kl. 16:06

Nordmann i retten for Drap i Latvia

En 35 år gammel nordmann er tiltalt for Drap etter at en 41 år gammel mann døde da han ble knivstukket i Riga i Latvia i fjor. Nordmannen skal ha forklart at det oppstod en krangel mellom dem og at han handlet i nødverge. 41-åringen hadde 18 kuttskader på hake, hals og bryst skriver Stavanger Aftenblad.

Aftenposten - I førrgår: 11:50

Philip Manshaus tiltalt for Drap og terrorhandling

Riksadvokaten har gitt grønt lys for at det kan tas ut tiltale mot Philip Manshaus..

P4 - 03 Feb 20 kl. 12:23

Drapssiktet tidligere dømt for Drap

Mannen som er siktet for å ha drept kjæresten sin i Sandefjord i går, er tidligere dømt for Drap. I 2018 slapp han ut etter å ha sonet for et Drap han ble dømt for tidligere på 2000-tallet, melder NTB. Politiet håper å få avhørt mannen i ettermiddag, og fremstille ham for varetekt i morgen.

P4 - 03 Feb 20 kl. 12:23

- Drapssiktet tidligere dømt for Drap

Mannen som er siktet for å ha drept kjæresten sin i Sandefjord i går, er tidligere dømt for Drap. I 2018 slapp han ut etter å ha sonet for et Drap han ble dømt for tidligere på 2000-tallet, melder NTB. Politiet håper å få avhørt mannen i ettermiddag, og fremstille ham for varetekt i morgen.

NRK - I førrgår: 11:54

Manshaus tiltalt for Drap og terror

Oslo statsadvokatembeter har mandag utferdiget tiltale i straffesaken mot Philip Manshaus, skriver Dagbladet. Det er tatt forbehold i tiltalen om å nedlegge påstand om forvaring, melder statsadvokatene i Oslo..

VG - Igår: 21:26

Hollywood-sexterapeut drept

Amie Harwick, kjent som terapeut i Hollywood og ekskjæreste til Drew Carey, ble funnet med fallskader natt til lørdag og døde senere på sykehus. En tidligere kjæreste er pågrepet, mistenkt for Drap..

NRK - 06 Feb 20 kl. 11:49

Fortsatt fengslet etter Sola-Drap

De to mennene som er siktet for å ha drept Sigbjørn Sveli i desember er begge varetektsfengslet for fire nye uker med brev- og besøksforbud. Begge mennene har erkjent deltakelse i vold mot Sveli, men ingen erkjenner straffskyld for Drap..

Klartale - 03 Feb 20 kl. 14:32

Drapssiktet mann tidligere dømt for Drap

Den Drapssiktede mannen i Sandefjord er tidligere dømt for Drap..

NRK - 03 Feb 20 kl. 10:31

Siktet for Drap på kjæresten

En mann ble siktet for Drap på en kvinne i Sandefjord i går. Politiet sier nå at de to var kjærester. Mannen skal avhøres i ettermiddag sammen med sin forsvarer.

Aftenposten - 13 Feb 20 kl. 14:54

35-åring tiltalt for Drap i Riga

Avdøde hadde 18 kuttskader på hake, i hals og bryst. Tiltalte hevder han handlet i nødverge..

NRK - 14 Feb 20 kl. 09:23

Svensk gjeng Drapstiltalt i Danmark

Fem svensker i alderen 17–25 år er tiltalt for to Drap i Herlev i Danmark. Ofrene var begge svenske. Politiet i Køvenhavn mener at dobbeltDrapet var en del av en konflikt mellom to svenske kriminelle gjenger.

Aftenposten - 13 Feb 20 kl. 23:33

Kvinnelige aktivister er mest utsatt for Drap. Likevel velger 19-åring å demonstrere.

Flere kvinnelige aktivister blir drept i Colombia til tross for fredsavtale..

P4 - 14 Feb 20 kl. 16:09

Forlenget fengsling etter Prinsdal-Drap

De tre mennene som er siktet for Drapet på 21 år gamle Halil Kara i Prinsdal i Oslo i januar er varetektsfengslet i fire nye uker. De tre samtykket i at fengslingsmøtene gikk uten at partene var tilstede. Politiadvokat Anne-Marie Hustad sier til NRK at dette er en alvorlig sak og en omfattende etterforskning, men at det utover det ikke er noe nytt i saken nå..

P4 - 14 Feb 20 kl. 13:05

Elleve og et halvt års fengsel for Drap

En 22 år gammel mann er dømt til elleve og et halvt års fengsel for å ha drept fetteren sin ved en bensinstasjon i Bergen i fjor. Straffen er i tråd med aktors påstand. Fetteren ble knivstukket og drept.

NRK - 12 Feb 20 kl. 19:05

Mann siktet for Drap på journalist

En 52 år gammel mann er siktet for Drapet på den 29 år gamle journalisten Lyra McKee i Nord-Irland i fjor vår. Den nordirske journalisten ble skutt og drept mens hun dekket sammenstøt mellom politi og demonstranter i Derry 18. april..

P4 - 14 Feb 20 kl. 21:40

Betalte millioner til antatte kidnappere

Tom Hagen skal ha betalt 1,3 millioner euro til personene som antas å ha kidnappet Anne-Elisabeth Hagen. Det skriver VG. Familien fikk 8.

VG - 02 Feb 20 kl. 18:12

Mann siktet for Drap i Sandefjord

En mann i 40-årene er siktet for Drap etter at en kvinne i 30-årene ble funnet død i en leilighet i Sandefjord søndag ettermiddag..

VG - 02 Feb 20 kl. 18:12

Mann siktet for Drap på kjæresten i Sandefjord

En mann i 40-årene er siktet for Drap på kjæresten etter at en kvinne i 30-årene ble funnet død i en leilighet i Sandefjord søndag ettermiddag..

NRK - 22 Jan 20 kl. 23:32

Kraftig økning i politiDrap i Rio

Mens antallet Drap stupte til knappe 4.000 i Rio de Janeiro i fjor, økte antallet Drap utført av brasiliansk politi til drøyt 1.800.

VG - 07 Feb 20 kl. 00:35

USA bekrefter Drap på al-Qaida-topp i Jemen

På oppdrag fra Donald Trump er Qasim al-Raymi, sjef for al-Qaida på Den arabiske halvøy, drept i et angrep..

P4 - 24 Jan 20 kl. 11:50

Ny person siktet i Prinsdal-saken

En 20 år gammel mann er pågrepet og siktet for Drap i forbindelse med Prinsdal-Drapet. Det opplyser politiet til VG. Fra før er tre personer siktet for Drap eller medvirkning til Drap etter at en mann ble skutt i hodet ved Prinsdal i Oslo fredag 10.

NRK - 07 Feb 20 kl. 00:25

Bekrefter Drap på Al-Qaida-topp

USAs president Donald Trump bekrefter at amerikanske styrker har drept en al-Qaida-topp i Jemen, melder nyhetsbyrået AFP..

P4 - 07 Feb 20 kl. 08:39

Gisselforhandlere tas ut av forsvinningssak

Gisselforhandlerne er nå tatt ut av etterforskningen av forsvinningen av Anne-Elisabeth Hagen. Årsaken er at det ikke er noen å forhandle med opplyser politiet til VG. Den påståtte motparten har ikke latt høre fra seg siden juli i fjor.

VG - 07 Feb 20 kl. 00:35

USA bekrefter Drap på al-Qaida-topper i Jemen

Qasim al-Raymi, sjef for al-Qaida på Den arabiske halvøy, er ifølge Det hvite hus drept i et amerikansk angrep i Jemen..

P4 - 22 Jan 20 kl. 18:27

Fire uker i varetekt for Drapssiktet

Mannen i 20-årene som er siktede for Drap eller medvirkning til Drap etter dobbeltDrapet i Arna i Bergen, er nå varetektsfengslet i fire uker. Mannen nekter straffskyld. Tilsammen er 6 personer siktet i saken, fem av de for Drap eller medvirkning til Drap.

Dagbladet - 02 Feb 20 kl. 17:53

Mann siktet for Drap i Sandefjord

Kvinne i 30-åra funnet drept i leilighet..

NRK - 06 Feb 20 kl. 11:49

Fortsatt fengslinger etter SolaDrap

De to mennene som er siktet for å ha drept Sigbjørn Sveli i desember er begge varetektsfengslet for fire nye uker med brev- og besøksforbud. Begge mennene har erkjent deltakelse i vold mot Sveli, men ingen erkjenner straffskyld for Drap..

NRK - 06 Feb 20 kl. 14:39

Ønsker tips om Sandefjord-Drap

Politiet ønsker å få tilsendt videoer fra dashbord og private overvåkingskamera i Sandefjord sentrum i forbindelse med Drapet på en kvinne søndag. Personer som har vært i sentrum mellom fredag kveld og søndag ettermiddag bes om å ta kontakt..

P4 - 06 Feb 20 kl. 14:13

Ønsker videoer fra biler og hus etter Drap

Politiet er interessert i videoer fra biler eller hus etter Drapet i Sandefjord. En 45 år gammel mann er siktet for å ha drept sin 31 år gamle samboer sist søndag. I en pressemelding sier politiet at de ønsker å høre fra folk som kan ha tatt opp videoer to dager før Drapet i området rundt Sandefjord sentrum..

Aftenposten - 04 Feb 20 kl. 17:50

Lesothos førstedame siktet for Drap på statsministerens ekskone

Lesothos førstedame Maesaiah Thabane er sammen med åtte andre siktet for det brutale Drapet på statsministeres ekskone i 2017..

Aftenposten - 04 Feb 20 kl. 18:46

Sandefjord-Drapssiktet fikk ikke prøveløslatelse

Mannen som søndag ble siktet for Drap i Sandefjord, måtte sone til siste dag av den forrige Drapsdommen han hadde. Prøveløslatelse ble vurdert som uforsvarlig..

VG - 04 Feb 20 kl. 16:05

Sandefjord-Drapet: Siktede ba om «en sjanse til» i 2018

TØNSBERG (VG) Den tidligere Drapsdømte mannen har fortalt at han slet etter at han slapp ut av fengsel etter over 14 år bak murene. Etter tre uker i frihet, var han mistenkt for åtte nye forhold. Nå er han på ny siktet for Drap..

NRK - 02 Feb 20 kl. 17:41

Drap i Sandefjord

En mann i 40-årene er siktet for å ha drept en kvinne i 30-årene i Sandefjord, opplyser politiet.

P4 - 22 Jan 20 kl. 08:05

Erkjenner Drap i Bergen

En av de siktede i dobbeltDrapssaken i Bergen erkjenner nå straffskyld. Det opplyser mannens forsvarer til NTB. Han sier hans 56 år gamle klient ga en lang forklaring til politiet i går kveld, og at han da erkjente straffskyld for siktelsen om Drap eller medvirkning til Drap.

Aftenposten - 03 Feb 20 kl. 10:55

Drapssiktet mann i Sandefjord tidligere dømt for Drap

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept en kvinne i Sandefjord søndag, ble løslatt etter en Drapsdom i 2018, skriver Sandefjords Blad..

P4 - 04 Feb 20 kl. 22:28

Fengsles videre etter Florø-Drap

Mannen i 20-årene som er siktet for å ha drept en mann i 40-årene i Florø i Vestland i april i fjor er varetektsfengslet videre i åtte nye uker. Også en annen mann er siktet, men ble sluppet fri etter to måneder i varetekt. Politiet er i følge NRK ferdige med å etterforske saken.

NRK - 03 Feb 20 kl. 14:07

Drapssiktet tidligere straffedømt

Søndag ble en mann i 40-åra pågrepet og siktet for Drap på kjæresten i Sandefjord. – Mannen er tidligere straffedømt, sier politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold til NRK. Han ønsker ikke si hva mannen tidligere er dømt for..

VG - 03 Feb 20 kl. 13:21

Sandefjord-siktet tidligere Drapsdømt

Mannen som søndag ble siktet for å ha drept sin egen kjæreste i Sandefjord, er tidligere dømt for et brutalt Drap..

P4 - 04 Feb 20 kl. 19:04

Drapssiktet fikk ikke prøveløslatelse

Kriminalomsorgen mente det ikke var forsvarlig å prøveløslate den 45 år gamle mannen som nå er siktet for Drapet på kjæresten i Sandefjord søndag. Han ble dømt til 14 års fengsel for et Drap på 2000-tallet, og måtte sone til siste dag. Kriminalomsorgen opplyser til TV2 at de forsøkte en rekke tiltak, men ikke vurderte det som trygt å slippe ham ut i samfunnet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt