Drammen

Mandag, 06 Juli, 15:27

Nyheter om Drammen

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - Igår: 22:03

Skjenketidene strammes inn i Drammen

Samme dag som Drammen kommune kan slå fast at det er gått fire uker siden noen ble smittet av koronaviruset i byen strammer de inn på skjenketidene. Kommunestyret har stemt for å stenge kranene klokken 00:30 i sommer, mot 03.30 som utestedene har lov til nå.

VG - 10 timer siden

Pellegrinos stikk til gamletreneren: – Jeg var en av de beste på trening før jeg dro

Drammen (VG) (Strømsgodset – Kristiansund 2-2) Amahl Pellegrino (30) feiret med å sende et stikk til Strømsgodset-sjef Henrik Pedersen – og fortsatte etter kampen med å beskrive sin nye trener Christian Michelsen som danskens rake motsetning..

VG - 19 timer siden

«Årets mål»-kandidat fra Pellegrino – scorer mer enn Børven

Drammen (VG) (Strømsgodset – Kristiansund 2–2) Trener Henrik Pedersen hadde ikke alltid plass i kamptroppen til Amahl Pellegrino (30) da han var Strømsgodset-spiller. Søndag herjet Kristiansund-spilleren på Marienlyst..

Aftenposten - 15 juni 20 kl. 22:04

Masseslagsmål i Drammen – legevakten måtte stenge dørene

Rundt 30 ungdommer under 18 år barket sammen i slåsskamp i Svelvikveien i Drammen mandag kveld. Senere fortsatte tumultene på legevakta..

P4 - 02 juli 20 kl. 05:02

29 berørt av dataglipp i Drammen

Personnumrene til 29 Drammensere er blitt publisert åpent på kommunens hjemmeside. Feilen oppstod i forbindelse med rekruttering av meddommere. Kommunen beklager, men de berørte er ikke informert skriver Drammens Tidende.

Aftenposten - 15 juni 20 kl. 16:42

Drammen først ute med 30 grader

Tropevarmen er på plass i landet. Mandag ettermiddag passerte gradestokken 30 grader i Drammen..

Aftenposten - 28 juni 20 kl. 21:14

Straffesynderen: –Jeg taklet ham ikke. Dette svarer dommeren.

Aalesund løp og kjempet mot Strømsgodset, men et straffespark like før slutt ga poengdeling i Drammen. Det burde de ikke fått, ifølge mannen det ble blåst imot..

Aftenposten - 28 juni 20 kl. 21:14

Straffesynderen: – Jeg taklet ham ikke. Dette svarer dommeren.

Aalesund løp og kjempet mot Strømsgodset, men et straffespark like før slutt ga poengdeling i Drammen. Det burde de ikke fått, ifølge mannen det ble blåst imot..

P4 - 15 juni 20 kl. 16:49

30 grader i Drammen

For første gang i år er det målt over 30 grader. Og den grensen ble først passert i Drammen nå i ettermiddag, opplyser Meteorologisk institutt. Det er varmt i hele Sør-Norge nå, og utover i uken skal det blir varmere også i nord..

NRK - 15 juni 20 kl. 16:52

Drammen først ute med 30 grader

Tropevarmen er på plass i landet. Mandag ettermiddag passerte gradestokken 30 grader i Drammen, tvitrer Meteorologisk institutt. Over hele Sør-Norge ligger heten, og sommervarmen skal også komme lenger nord..

P4 - 27 juni 20 kl. 09:26

14-åring funnet

Den 14 år gamle gutten som var meldt savnet i Krokstadelva i Drammen kommune er funnet i god behold. Det opplyser politiet nå i formiddag. Det ble satt i gang en stor leteaksjon etter at han forsvant fra en bursdagsfeiring i natt..

VG - 28 juni 20 kl. 19:55

Seieren glapp i sluttminuttene for Bohinen & co.

Drammen (VG) (Strømsgodset-Aalesund 1–1) Lars Bohinens Aalesund hadde fått 13 mål i sekken på tre kamper. Søndag styrte AaFK mot tre poeng og null baklengs. Men så gikk det skeis..

VG - 28 juni 20 kl. 19:55

Haugen med «karrierens styggest mål» – hylles av Bohinen

Drammen (VG) (Strømsgodset-Aalesund 1–1) Sigurd Haugen (22) var i ferd med å bli årets første Aalesund-matchvinner, men etter Strømsgodset-matchen følte han skyld for at det bare ble ett poeng..

NRK - 15 juni 20 kl. 19:19

Slåsskamp i Drammen

Politiet har fått kontroll på en slåsskamp ved Nøstet i Drammen. Flere ungdommer i tenårene skal, ifølge politiet, ha slåss med planker og knyttnever. Flere er skadet og tatt hånd om av helsepersonell på stedet.

P4 - 27 juni 20 kl. 09:26

Søker etter 14-åring

Det pågår en stor leteaksjon etter en savnet 14 år gammel gutt i Krokstadelva i Drammen kommune. 14-åringen ble meldt savnet rudnt midnatt, og skal da ha vært iført shorts og t-skjorte, og var barbeint. Politiet ber folk i Krokstadelva sjekke hager, garasjer og uthus..

Dagbladet - 22 juni 20 kl. 14:15

Vannscooterforbud: - Uheldig

Drammen kommune vedtok onsdag å forby ferdsel med vannscooter i Drammenselva. Redningsselskapet sier at elva er et typisk sted hvor de bruker vannscooter til redningsarbeid..

VG - 22 juni 20 kl. 10:03

Håper RBK punger ut

Drammen (VG) Torgeir Børven (28) risikerer én måned uten fotballkamper dersom Rosenborg og Odd ikke blir enige om en overgang før vinduet stenger. Nå er han redd sesongen går i vasken..

VG - 21 juni 20 kl. 19:50

Odd sliter etter trenerskiftet – to strake tap

Drammen (VG) (Strømsgodset - Odd 1–0) Sogndølen Johan Hove (19) avgjorde for Strømsgodset, mens Odd har trøbbel uten Dag-Eilev Fagermo (53) som sjef..

Dagbladet - 16 juni 20 kl. 22:42

Uventet forbud etter kjøp

Henriette Hafslund Echholt (34) fra Drammen kjøpte mandag en vannscooter til 70 000 kr. Nå vil politikerne forby kjøretøyet i Drammenselva..

NRK - 08 juni 20 kl. 01:13

Koran påtent i Drammen

På Strømsø torg i Drammen skal nokon ha tent på ein koran og sprunge frå staden. Operasjonsleiar Anne Meyer i Søraust politidistrikt seier til Drammens Tidende at dei har oppretta ei sak på forholdet basert på brot på brann- og eksplosjonsvernloven..

VG - 20 juni 20 kl. 12:11

Landslagsroer Siri Eva Kristiansen var for tung for lettvekt: – Det var ofte litt kjipt

Drammen (VG) Da landslagsroer Siri Eva Kristiansen trente på seg mer muskler, måtte hun bli tynnere. Humøret forsvant. Av og til la hun seg sulten.

P4 - 08 juni 20 kl. 05:32

Koran tent på i Drammen

En Koran ble tent på i Drammen sentum i natt. Til Drammens Tidende sier politiet at en person løp fra stedet, og at det er grunn til å tro at denne personen også tente på. Brannen ble raskt slukket og politiet har opprettet sak på forholdet for brudd på brann- og eksplosjonsvernloven..

P4 - 15 juni 20 kl. 20:46

Tre til legevakt etter slåsskamp

Tre ungdommer er sendt til legevakt etter et masseslagsmål i Drammen i kveld. Rundt 10 ungdommer var innvolvert i slåssingen, samtlige er 18 år eller yngre, melder Sørøst politidistrikt. Skadene skal ikke være alvorlige..

P4 - 14 juni 20 kl. 15:24

Sian-leder pågrepet for å spraye gutt i ansiktet

Lederen av Stopp islamiseringen av Norge ble pågrepet i går etter å ha sprayet en 16-åring i ansiktet med forsvarsspray. Episoden fant sted i Drammen sentrum etter at Sian-medlemmer hadde delt ut materiale for den islamkritiske organisasjonen skriver Drammens Tidende. Gutten forsøkte å nappe til seg papirene og da reagerte Sian-leder Lars Thorsen med å spraye gutten med farge.

NRK - 27 mai 20 kl. 20:06

Ber om 21 års forvaring

Statsadvokat Marit Formo ber om 21 års forvaring, med en minstetid på 10 år, for den dobbeldrapstiltalte Zikrija Krkic som den siste måneden har møtt i Drammen tingrett. Drapet skal ha skjedd i Bosnia i 2014. Mannen er nå bosatt i Drammen..

Aftenposten - 09 juni 20 kl. 05:33

Sterk økning i etterspørselen etter gratis mat hos Frelsesarmeen under koronakrisen

– Vi opplever en sterk økning. Nesten dobbelt så mange som vanlig oppsøker oss ukentlig, sier Lill-Torunn Løwe, leder av Frelsesarmeens omsorgssenter i Drammen..

Aftenposten - 25 mai 20 kl. 06:12

Væpnet politiaksjon i Drammen etter voldshendelse

Væpnede politistyrker rykket ut til Bandidos-huset i Drammen søndag kveld etter at en mann meldte seg slått i hodet. Gjerningsmannen vil melde seg mandag..

P4 - 27 mai 20 kl. 17:34

Krever forvaring for dobbeltdrap

Aktor ba i Drammen tingrett i dag om 21 års forvaring for en dobbeltdrapstiltalt 46 år gammel mann fra Bosnia. Mannen, som har bodd i Drammen i mange år, er tiltalt for å ha skutt og drept to menn på en kafé i Bosnia med et automatvåpen sommeren 2014. Hans forsvarere kommer å kreve full frifinnelse i retten i morgen, melder TV2..

NRK - 25 mai 20 kl. 01:26

Væpnet aksjon i Drammen

Væpnede politistyrker rykket ut til Bandidos-huset på Tangen i Drammen søndag kveld etter at en mann skal ha blitt slått i hodet, men ikke alvorlig skadd. Det er Drammens Tidende som natt til mandag melder om aksjonen..

P4 - 21 mai 20 kl. 11:26

To elever i Drammen smittet av korona

To elever ved Åskollen skole i Drammen har fått påvist koronasmitte. Det er snakk om to søsken, men kommuneoverlegen mener de ikke har blitt smittet på skolen. 26 medelever som regnes som nærkontakter, og to lærere, settes nå i karantene i ti dager.

P4 - 01 juni 20 kl. 22:05

Under ti har fått smitte-SMS

Under ti personer har fått en SMS fra smittestopp-appen om at de har vært tett på en koronasmittet person. Det opplyser Folkehelseinstituttet til Bergens Tidende. Appen blir fortsatt testet ut i Drammen, Trondheim og Tromsø.

P4 - 02 juni 20 kl. 12:49

Henlegger drapssak mot samboer

Riksadvokaten henlegger saken mot samboeren som i fjor ble siktet for å ha drept sin 46 år gamle samboer på Fjell i Drammen. Politiet siktet mannen i 40-årene på bakgrunn av taktiske og tekniske spor i saken. Mannen har hele tiden nektet straffskyld drapet..

P4 - 27 mai 20 kl. 21:50

Politi krasjet med motorsykkel

En politibil kolliderte med en motorsyklist ved Tranby på E18 retning Drammen i ettermiddag. Det skriver Drammens Tidende. Politiet mener at motorsyklisten hadde en gjennomsnittsfart på 150 kilometer i timen og fikk god tid til å stoppe når de vinket sjåføren inn..

NRK - 26 mai 20 kl. 04:04

Rekonstruerer drap i Hokksund

Politiet i Drammen rekonstruerte mandag kveld og natt til tirsdag drapet på Borgar Giil Andresen (74) i Hokksund. Ifølge Drammens Tidende nærmer politiet seg slutten av etterforskningen, og ønsker å rekonstruere hendelsene fra drapskvelden..

Aftenposten - 26 mai 20 kl. 06:18

Rekonstruerer drap før jul i Hokksund

Politiet i Drammen rekonstruerer mandag kveld og natt til tirsdag drapet på Borgar Giil Andresen (74) i Hokksund. Han ble skutt lille julaften i fjor..

P4 - 16 mai 20 kl. 10:05

Ingen koronafunn med smitteapp

Smitte-appen fra helsemyndighetene har så langt ikke varslet noen om at de har vært i nærheten av en koronasmittet person. Appen testes ut i Drammen, Trondheim og Tromsø, før planen er at den skal brukes i større deler av landet. I Drammen har det vært sju registrerte smittede siden appen ble tatt i bruk, og kun to av dem er registrert i appen, skriver Dagbladet.

P4 - 27 mai 20 kl. 05:57

Frykter for tilbudet til barn

Norske kommuner frykter at koronakostnadene vil ramme tilbudet til barn, unge og eldre. Flere mener det blir konsekvensen av at staten ikke tar hele koronaregningen, skriver Dagsavisen. Ordfører i Drammen, Monica Myrvold Berg, sier koronaen koster kommunen rundt 50 millioner kroner ekstra i måneden, og at prislappen så langt har passert 100 millioner.

P4 - 25 mai 20 kl. 05:56

Væpnet politiasjon i Bandidos-huset

Væpnede politistyrker måtte i natt rykke ut etter at en mann ble slått i hodet i Bandidos-huset i Drammen. En mann i 40-årene skal ha blitt slått i hodet med en gjenstand, ifølge politiet, som rykket ut med hjelm, skjold og bevæpning, skriver Drammens Tidende. Gjerningspersonen er fortsatt ikke pågrepet..

P4 - 24 mai 20 kl. 16:27

Lange køer

Det er mange som skal hjem etter langhelg, og det vises som køer flere steder. Vegtrafikksentralen Sør melder at det er kø som fører til 50 minutters forsinkelse i Telemark mellom Rugtvedt og Moheim. Også mellom Drammen og Oslo er det kø, men ikke mer enn normalt.

Aftenposten - 12 mai 20 kl. 20:30

Tre menn tiltalt for voldtekt i Drammen

Tre menn i 20- og 30-årene må i juni møte i Drammen tingrett, tiltalt for voldtekt av en kvinne i 50-årene natt til 17. desember i fjor..

NRK - 21 mai 20 kl. 12:45

26 elever i karantene

Et søskenpar ved Åskollen skole i Drammen har fått påvist korona. 26 medelever og to lærere er dermed satt i karantene. Ifølge kommuneoverlege John David Johannessen er det likevel ikke grunn til å tro at de to søsknene er blitt smittet på skolen..

NRK - 21 mai 20 kl. 01:22

Brøt karantenebestemmelsen

Etter melding om støy fra russ i sentrum i Drammen oppdaget politiet at fører av en russebuss hadde brutt karantenebestemmelsen. Vedkommende blir nå anmeldt, melder politiet i Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

P4 - 03 mai 20 kl. 10:43

Kjørte i 124 km/t i 40 sonen

En 20 år gammel mann kjørte i 124 kilometer i timen i en 40-sone i en sentrumsgate i Drammen. Det melder nettavisen Drammen Live24. Mannen risikerer nå ubetinget fengsel.

NRK - 13 mai 20 kl. 20:14

Varetektsfengsles for spytting

En mann i 30-årene er i Drammen tingrett varetektsfengslet i fire uker, etter at han skal ha spyttet på en politibetjent, skriver Drammens Tidende. Påtalemyndigheten mener det er fare for gjentakelse. Mannen har erkjent straffskyld..

VG - 13 mai 20 kl. 15:05

Håndballstorhet i økonomisk krise: – Det er tøffe tilstander

Hele herrelaget til Drammen HK er fristilt. Spillerne kan gå til nye klubber om de ikke godtar lønnskutt, melder Drammens Tidende..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt