Drammen

Sunday, 26 January, 16:32

Nyheter om Drammen

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 17 Jan 20 kl. 20:56

Sporfeil stanser alle tog mellom Drammen og Asker

Togtrafikken er stengt mellom Drammen og Asker som følge av en feil på sporet. Det er uvisst når feilen er rettet og togene kan gå igjen..

Aftenposten - 17 Jan 20 kl. 23:38

Togsporet mellom Drammen og Asker åpnet for trafikk

Togtrafikken mellom Drammen og Asker er gjenopptatt etter at den ble stengt ved 18-tiden fredag etter en feil på sporet..

P4 - 16 Jan 20 kl. 06:21

Forsinkelser på Drammen- og Askerbanen

Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken mellom Drammen og Asker etter en signalfeil. Både Drammenbanen og Askerbanen er berørt. Bane NOR sier de jobber med å rette feilen..

P4 - 17 Jan 20 kl. 22:07

Fortsatt togproblemer mellom Drammen og Asker

Fortsatt er det helt stengt på togstrekningen mellom Asker og Drammen. Det er en feil på sporet som er årsaken til at det nå er store forsinkelser. Bane Nor vet fortsatt ikke når feilen vil være løst..

NRK - I førrgår: 13:59

Drapsmistenkt blir utlevert

Tingretten i Sverige har besluttet at mannen som er siktet for å ha drept en 74 år gammel mann i Hokksund utenfor Drammen, skal utleveres til Norge. Mannen har en uke på å anke avgjørelsen. Norsk politi får ikke avhørt mannen før han kommer til Norge.

E24 - I førrgår: 14:05

ID-svindel: Retten mener offerets nummer ble misbrukt

Telefonnummeret som ble brukt til å bestille ny kodebrikke i Shadi Ghozlos navn, stod registrert på henne, men var disponert av noen andre. Det legger Drammen tingrett til grunn..

Aftenposten - 23 Jan 20 kl. 05:56

Sp-politiker mister verv etter å ha delt klimainnlegg fra nazistisk nettsted

En Sp-representant i Drammen tas ut av klimautvalget i kommunen etter at hun delte en artikkel med kritikk av klimaforskningen fra et nynazistisk nettsted..

P4 - 07 Jan 20 kl. 08:10

Nye trusler mot skoler i Drammen

Flere skoler i Drammen er igjen utsatt for trusler. I går ble kjent at det var kommet flere trusler mot Danvik Folkehøgskole, og flere andre skoler i Drammen, på nett. Ifølge TV2 ble det i går publisert nye trusler på et nettforum.

P4 - 08 Jan 20 kl. 13:10

Alvorlig ulykke i Drammen

En person er bekreftet omkommet etter å ha blitt påkjørt i Drammen i ettermiddag. Personen skal ha blitt påkjørt av et tyngre kjøretøy, og politiet etterforsker ulykken..

NRK - 20 Jan 20 kl. 16:08

Togtrøbbel på Østlandet

Det er flere forsinkelser og innstillinger i togtrafikken, melder Bane Nor. Strekningen mellom Asker/Drammen og Nordagutu er stengt på grunn av signalfeil. De jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

NRK - 20 Jan 20 kl. 16:08

Togtrøbbel Østafjells

Det er flere forsinkelser og innstillinger i togtrafikken i Viken, Vestfold og Telemark, melder Bane Nor. Strekningen mellom Asker/Drammen og Nordagutu er stengt på grunn av signalfeil. De jobber med å rette feilen..

P4 - 20 Jan 20 kl. 16:25

Togtrøbbel på Østlandet

Det er nå i ettermiddag flere forsinkelser og innstillinger i togtrafikken på Østlandet. Det melder Bane Nor. Strekningen mellom Asker og Drammen er stengt på grunn av en signalfeil.

E24 - 21 Jan 20 kl. 19:00

Bank Norwegian anker ikke tingrettsdom etter ID-svindelen mot Shadi (33)

Bank Norwegian velger å ikke anke dommen fra Drammen tingrett i erstatningssaken mot Shadi Maleki Ghozlo..

NRK - 19 Jan 20 kl. 01:23

Turist kjørte bil i lysløypa

En utenlandsk turist som ville se på utsikten over Drammen, kjørte seg lørdag kveld fast i løyløypa på Strømsø, melder politiet i Buskerud. Det ble ingen skader på løypa grunnet manglende skiføre, konstaterer politiet tørt..

P4 - 17 Jan 20 kl. 23:07

Togproblemene er løst: - regn med forsinkelser

Den stengte togstrekningen mellom Asker og Drammen er nå åpner for trafikk igjen. Bane Nor opplyser at folk fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..

Aftenposten - 18 Jan 20 kl. 09:08

Smeller til etter EM-suksessen. Nå skal de sette rekord på ny

I november så rekordmange 7013 publikummere Kolstad knuse Drammen i eliteserien. Det tallet har de planer om å slå..

NRK - 17 Jan 20 kl. 21:37

Fortsatt togproblemer på Østlandet

Regiontoget mellom Oslo og Bergen, Flytoget og en rekke lokaltog er berørt av at togtrafikken mellom Drammen og Asker er stengt. Dette skyldes en feil på sporet, opplyser Bane Nor. De jobber med å rette feilen..

NRK - 17 Jan 20 kl. 18:37

Togproblemer på Østlandet

Det er forsinkelser og innstillinger på togene mellom Asker og Drammen på grunn av feil på sporet, opplyser Bane Nor. Regiontoget mellom Oslo og Bergen, Flytoget og flere lokaltog er berørt. Det er usikkert hvor lang tid det vil ta å rette feilen..

P4 - 03 Jan 20 kl. 16:10

Ulykke mellom buss og bil i Drammen

En buss og bil har kollidert i Solumstrand i Drammen. En person i personbilen skal være alvorlig skadet. Trafikken er stanset på stedet..

NRK - 17 Jan 20 kl. 23:18

Togene igang på Askerbanen

Togtrafikken mellom Drammen og Asker er gjenopptatt etter at den ble stengt ved 18-tiden fredag etter en feil på sporet. Sporet ble åpnet for trafikk ved 23-tiden. Bane Nor advarer mot at det kan oppstå forsinkelser og innstillinger..

NRK - 07 Jan 20 kl. 08:54

Trusler mot flere skoler i Drammen

Natt til tirsdag ble det publisert trusler på nett mot alle videregående skoler i Drammen, skriver Drammens Tidende. Forrige uke mottok Danvik Folkehøgskole trusler om et skyteangrep, og politiet stilte bevæpnet da skolen åpnet mandag..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 13:25

En person omkom etter påkjørsel i Drammen

Politiet bekrefter at en person omkom etter en påkjørsel i Drammen onsdag formiddag..

NRK - 04 Jan 20 kl. 03:56

Brann i enebolig i Drammen

Nødetatene rykket natt til lørdag ut til brann i en bolig i Drammen. Det bor fire personer i huset. Alle har kommet seg ut.

E24 - 17 Jan 20 kl. 20:31

Shadi ble svindlet for millionbeløp og saksøkt av Bank Norwegian – nå er hun frikjent

Bank Norwegian krevde over 300.000 kroner fra Shadi Ghozlo (33), til tross for at en svindler hadde misbrukt identiteten hennes. Det hørte ikke Drammen tingrett på..

Aftenposten - 10 Jan 20 kl. 10:04

Tenåring siktet etter flere trusler mot skoler i Drammen

Politiet har siktet en tenåring fra Buskerud etter at det er fremsatt flere trusler mot skoler i Drammen..

Aftenposten - 03 Jan 20 kl. 16:37

En person omkom i kollisjon mellom bil og buss i Drammen

En person mistet livet da en buss og en personbil kolliderte sør for Drammen sentrum, opplyser politiet..

NRK - 03 Jan 20 kl. 15:59

En skadet i trafikkulykke i Drammen

En person er skadet i trafikkulykken mellom en buss og en personbil i Svelvikveien i Drammen. Helsepersonell jobber med livreddende førstehjelp på stedet, ifølge politiet. Ingen i bussen er skadet.

P4 - 07 Jan 20 kl. 11:22

Trusler mot videregående skoler

Politiet gjør det de kan for å roe ned elever, ansatte og foresatte, etter at det har kommet flere trusler om skoleskyting mot flere videregående skoler i gamle Buskerud fylke. Før helgen ble det fremsatt trusler på nett om skoleskyting på en folkehøyskole i Drammen, og politiet væpnet seg. Og leder for politiets forebyggende seksjon i Drammen, Geir Oustorp, sier det natt til i dag kom nye trusler..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 16:01

Lekkasjen ved Svelvik er ikke så alvorlig som fryktet

Nødetatene rykket onsdag formiddag ut til en større lekkasje ved Svelvik sør for Drammen. Brannvesenet regner med at det er diesel som har lekket ut i sjøen..

NRK - 09 Jan 20 kl. 11:44

Færre små og flere store kommuner

Bare 21 kommuner har i dag et folketall under 1000. Drammen og Kristiansand går inn på topplisten med over 100.000 innbyggere etter kommunesammenslåingene.

Aftenposten - 09 Jan 20 kl. 15:05

Ekssoldat tiltalt for dobbeltdrap i Bosnia

En tidligere bosnisk soldat (46) bosatt i Drammen er tiltalt for å ha skutt og drept to personer i Bosnia sommeren 2014..

Dagbladet - 06 Jan 20 kl. 10:07

Politiet i Drammen bevæpnes etter skoletrussel

I forrige uke ble en trussel mot Danvik Folkehøgskole publisert på et internettforum..

NRK - 10 Jan 20 kl. 09:50

Oppretter straffesak etter trusler

Politiet oppretter straffesak mot tenåring etter flere trusler mot skoler i Drammen..

NRK - 08 Jan 20 kl. 15:54

Kvinne i 60-årene omkom

Fotgjengeren som ble påkjørt av en lastebil i Markusveien i Drammen, døde av skadene. Det er en kvinne i 60-årene som har mistet livet, melder politiet. Kvinnens pårørende er varslet.

Dagbladet - 08 Jan 20 kl. 16:37

Politiet om skoletrusler: - Det skjer ukentlig

Ifølge Geir Oustorp, seksjonsleder ved forebyggende avdeling på politistasjonen Drammen, skjer det skjer ukentlig at det kommer trusler rettet mot skoler..

P4 - 08 Jan 20 kl. 10:56

Stor lekkasje fra skip i Svelvik

Det skal ha lekket ut en større mengde diesel fra et skip i Svelvik i Drammen. Ifølge politiet har det spredt seg over et stort område i sjøen. Det jobbes nå med stoppe lekkasjen og begrense skadene..

NRK - 08 Jan 20 kl. 13:07

Døde etter påkjørsel

En person mistet livet etter å ha blitt påkjørt i Drammen. Det melder politiet i Sør-Øst. Pårørende er ikke varslet.

NRK - 09 Jan 20 kl. 14:42

Ekssoldat tiltalt for drap i Bosnia

En tidligere bosnisk soldat (46) bosatt i Drammen er tiltalt for å ha skutt og drept to personer i Bosnia sommeren 2014, skriver VG. I 2017 ble mannen frifunnet i bosnisk rett, men er nå tiltalt av norsk påtalemyndighet for samme forhold..

NRK - 08 Jan 20 kl. 11:01

Stor lekkasje i Drammensfjorden

Politiet i Oslo melder om en stor lekkasje i sjøen i Svelvik i Drammen. Politi og brannvesen jobber med å finne kilden og begrense lekkasjen. Politihelikopteret er på vei for å få bedre oversikt over omfanget..

P4 - 08 Jan 20 kl. 10:56

Stor lekkasje i Svelvik

Det jobbes nå med å spore opp kilden til en større lekkasje sjøen ved Svelvik i Drammen. Det er oppdaget en lekkasje, men så langt er ikke kilden funnet. Politiet opplyser nå at lekkasjen kan ha oppstått i et annet område, eller på et tidligere tidspunkt.

P4 - 08 Jan 20 kl. 17:34

Får ukentlige trusler mot skoler

Det skjer skoler nesten ukentlig at det kommer trusler rettet mot skoler. Det sier Geir Oustorp, seksjonsleder ved Forebyggende avdeling på politistasjonen Drammen til Dagbladet. Han anslår at 99 prosent av sakene ikke er reelle trusler, og nesten ingen av sakene blir anmeldt..

Dagbladet - 02 Jan 20 kl. 17:30

Etterforsker trussel mot folkehøgskole i Drammen

Truet med å ta med våpen og skade personer på skolen..

Dagbladet - 03 Jan 20 kl. 19:12

Omkom etter kollisjon med buss

En person er erklært død på stedet etter en frontkollisjon i Drammen..

Dagbladet - 03 Jan 20 kl. 19:12

27 år gammel mann omkom etter kollisjon med buss

Erklært død på stedet etter en frontkollisjon i Drammen..

NRK - 03 Jan 20 kl. 16:41

En død i trafikkulykke

En person er død i en trafikkulykke mellom en personbil og en buss på Svelvikveien i Drammen. Det var føreren av personbilen som døde..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt