Dopingprøve

Sunday, 18 August, 21:07

Nyheter om Dopingprøve

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 24 Jun 19 kl. 09:40

Wadjis positive Dopingprøve: Svikten er elementær

Det skal være en selvfølge for en toppidrettsutøver at medisin som er innkjøpt i et annet land, må sjekkes særdeles nøye..

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 10:37

Eliteserieprofil med positiv Dopingprøve

Haugesund-spiller Ibrahima Wadji testet positivt på stoffet morfin etter seriekampen mot Kristiansund 19. mai..

VG - 21 Jun 19 kl. 10:33

Ibrahima Wadji med positiv Dopingprøve: – Kom som et sjokk

FK Haugesund-spiller Ibrahima Wadji (24) har testet positivt på stoffet morfin..

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 10:37

Eliteserieprofil testet positivt på Dopingprøve

Haugesund-spiller Ibrahima Wadji testet positivt på stoffet morfin etter seriekampen mot Kristiansund 19. mai..

VG - 21 Jun 19 kl. 10:33

Ibrahima Wadji med positiv Dopingprøve

FK Haugesund-spiller Ibrahima Wadji (24) har testet positivt på stoffet morfin..

P4 - 21 Jun 19 kl. 10:38

Wadji med positiv Dopingprøve

FK Haugesund-spiller Ibrahima Wadji har testet positivt på stoffet morfin. Det bekrefter Haugesund i en pressemelding i dag. 24-åringen testet positivt etter kampen mot Kristiansund 19.

VG - 31 Jan 19 kl. 14:12

Rallykjører utestengt i åtte år for doping

Rallykjøreren Paul Bird (51) nektet å avgi Dopingprøve. Nå er briten utestengt åtte år for andre gangs brudd på dopingreglene..

VG - 11 Jan 19 kl. 14:54

Rister på hodet etter feil i Dopingprøve: – Utrolig betenkelig

Flere norske idrettsprofiler reagerer etter at friidrettstalentet Sondre Guttormsen (19) klarte å åpne sin egen Dopingprøve – uten tilsynelatende synlige spor..

VG - 11 Jan 19 kl. 14:54

Rister på hodet etter feil i Dopingprøve: – Helt krise for utøverne

Flere norske idrettsprofiler reagerer etter at friidrettstalentet Sondre Guttormsen (19) klarte å åpne sin egen Dopingprøve – uten tilsynelatende synlige spor..

VG - 11 Jan 19 kl. 04:51

Skjult video avslører alvorlig sikkerhetsbrist i Dopingprøve: – Sjokkert

Her gjør friidrettstalentet Sondre Guttormsen (19) det som ikke skal være mulig: Han åpner sin egen Dopingprøve, tilsynelatende uten synlige spor. Nå krever Antidoping Norge svar fra den sveitsiske produsenten..

VG - 11 Jan 19 kl. 18:11

Antidoping Norge trekker utstyr etter VG-avsløring

Tilbakekalling av beholdere og ekstra forsegling: Antidoping Norge setter inn hastetiltak etter at friidrettstalentet Sondre Guttormsen (19) klarte å åpne sin egen Dopingprøve..

VG - 23 Nov 18 kl. 18:00

Real Madrid-stjerne dopingetterforsket to ganger i all hemmelighet

Først avga Sergio Ramos (32) i all hemmelighet en positiv Dopingprøve etter Champions League-finalen for halvannet år siden. I høst var Real Madrid-kapteinen involvert i enda en sak..

VG - 16 Nov 18 kl. 11:42

Johaug utklasset konkurrentene – på gråten av mammas hilsen

BEITOSTØLEN/OSLO (VG) To år etter at nyheten om Therese Johaugs (30) positive Dopingprøve lamslo langrennsverden, var jenta fra Dalsbygda fredag formiddag tilbake i en konkurranse på snø..

VG - 16 Nov 18 kl. 11:42

Nervøs Johaug utklasset konkurrentene i comebacket: - Jeg klarte det

BEITOSTØLEN/OSLO (VG) To år etter at nyheten om Therese Johaugs (30) positive Dopingprøve lamslo langrennsverden, var jenta fra Dalsbygda fredag formiddag tilbake i en konkurranse på snø..

VG - 25 Sep 18 kl. 16:10

Dopingtatt ishockeyspiller skylder på kosttilskudd

Ishockeyspilleren Marcus Bryhnisveen (23) har overfor ledelsen i klubben sin forklart at forurenset kosttilskudd må være årsaken til at han har avgitt en Dopingprøve som inneholder et forbudt middel..

VG - 17 Sep 18 kl. 14:05

Idrettens store Dopingprøve: Stanken av svik

Sterke krefter på innsiden jobber med å påføre internasjonalt antidopingarbeid et nakkeskudd. Vil Linda Hofstad Helleland få støtte fra norsk idrett i kampen mot at dette skal skje?.

VG - 03 May 18 kl. 03:21

Ingebrigtsen-rival avviser positiv EPO-prøve

Kenyanske Asbel Kiprop (28), som er olympisk mester og verdensmester på 1500 meter, har ifølge flere medier testet positivt på en Dopingprøve..

VG - 07 Mar 18 kl. 12:24

Doptatte russere om norske OL-rivaler: – Motbydelig

Positiv Dopingprøve gjorde at russerne mistet OL-medaljen i curling. Nå raser de mot det norske laget som overtok bronsen..

NRK - 23 Feb 18 kl. 11:39

Russisk bobkjører tatt for doping

Den russiske bobkjøreren Nadezjda Sergejeva har testet positivt for doping under vinter-OL i Pyeongchang, melder Insidethegames. Tidligere er OAR fratatt bronsemedaljen i mixed curling etter Alexander Krusjelnitskijs positive Dopingprøve..

P4 - 21 Feb 18 kl. 16:25

Dopinghøring i curlingsak i morgen

Høringen i dopsingsaken mot den russiske curlingspilleren Aleksandr Krusjelnitskij begynner klokken seks i morgen, norsk tid. Det melder Idrettens voldgiftsrett, CAS. Russeren har avgitt en positiv Dopingprøve, og om han blir dømt, kan OAR miste bronsen i mix-double, som da vil gå til Norge..

NRK - 22 Feb 18 kl. 00:08

– Russere leverer tilbake bronse

Ifølge det russiske nyhetsbyrået TASS leverer de russiske curlingspillerne Alexander Krushelnitsky og Anastasia Bryzgalova tilbake OL-bronsen i mixed curling, etter en positiv Dopingprøve. Det kan bety at det norske curlingparet får bronse likevel..

VG - 18 Feb 18 kl. 10:55

Russisk medaljevinner i OL om dopingrykter: – Jeg kjenner ikke noe til dette

Den russiske storavisen Sport Ekspress hevder at curlingspilleren Aleksander Krusjelnitskij har avgitt positiv Dopingprøve. Men utøveren selv sier at han ikke kjenner noe til dette..

VG - 18 Feb 18 kl. 10:55

Russerne bekrefter mulig dopingsak

Den russiske OL-komiteen bekrefter nå at de har en mulig dopingsak. Storavisen Sport Ekspress hevder at curlingspilleren Aleksander Krusjelnitskij har avgitt positiv Dopingprøve. Men utøveren selv sier at han ikke kjenner noe til dette..

P4 - 12 Feb 18 kl. 22:31

Japansk skøyteløper med positiv prøve

Den japanske kortbaneskøyteløperen Kei Saito har testet positivt på en Dopingprøve, melder japanske medier. Saito er reserve til 5000 meter stafett, og har ikke konkurrert i OL i Pyeongchang. Det er ikke kjent hva han skal ha testet positivt for..

NRK - 13 Dec 17 kl. 08:14

Froome avga positiv Dopingprøve

En av Dopingprøvene som syklisten Chris Froome (32) leverte under Spania rundt i fjor, viste for høy konsentrasjon av virkestoffet salbutamol, som er vanlig i astmamedisin, melder VG..

VG - 13 Dec 17 kl. 08:01

Froome i astmatrøbbel: Leverte positiv Dopingprøve

En av Dopingprøvene Chris Froome leverte under Spania rundt i fjor, viste for høy konsentrasjon av virkestoffet salbutamol, som er vanlig i astmamedisin..

VG - 14 Dec 17 kl. 07:16

Froome: – Jeg har absolutt ikke brutt noen regler

Chris Froome forstår at hans positive Dopingprøve kommer som et sjokk. Nå snakker han om saken..

P4 - 28 Nov 17 kl. 06:32

IOC knallharde med Legkov

Den internasjonale olympiske komité (IOC) gir i en 40 sider lang uttalelse full støtte til funnene i McLaren-rapporten om at russerne har tuklet med Dopingprøver under Sotsji-lekene. Samtidig er kritikken mot russerne knallhard, og i rapporten spenner de fullstendig ben under dem som mener at de må foreligge en positiv Dopingprøve for å dømme en utøver, skriver VG. Neste uke skal IOC ta stilling til om russiske utøvere skal få delta i OL i Pyeongchang i februar..

VG - 26 Nov 17 kl. 19:59

Armstrongs overmann om Sundby-utspill: – Utdatert

EINDHOVEN (VG) Martin Johnsrud Sundby (33) støttet russiske langrennsløpere og mener at en positiv Dopingprøve må til for å nekte dem å gå skirenn. Det får USADA-sjef Travis Tygart til å bruke ordet «utdatert»..

VG - 01 Nov 17 kl. 22:10

Sterke reaksjoner på Legkov-straffen

IOC offentliggjorde i dag at Aleksandr Legkov (34) er utestengt av OL på livstid – uten å ha avgitt positiv Dopingprøve. Det skaper ikke overraskende sinne og fortvilelse i Russland..

VG - 19 Oct 17 kl. 12:28

Flere dopingtatt i Iditarod – hundene løp på smertestillende

Flere hunder har avgitt positiv Dopingprøve på smertestillende midler etter verdens mest kjente hunde-sledekonkurranse Iditarod som går over 1500 kilometer gjennom Alaska..

VG - 22 Sep 17 kl. 20:53

To fotballstjerner tatt i doping: Serie A-spiller tatt for Johaug-dop

Serie A-spiller Fabio Lucioni (29) har testet positivt for samme stoff som Therese Johaug. Senere fredag avla også den kroatiske landslagslegenden Darijo Srna (35) en positiv Dopingprøve..

VG - 22 Sep 17 kl. 20:53

Fotballstjerner tatt i doping: Serie A-spiller testet positivt på clostebol

Serie A-spiller Fabio Lucioni (29) har testet positivt for samme stoff som Therese Johaug (29). Senere fredag avla også den kroatiske landslagslegenden Darijo Srna (35) en positiv Dopingprøve..

Hegnar.no - 05 Sep 17 kl. 13:40

Marit Bjørgen: – Jeg blir litt paranoid noen ganger

Marit Bjørgen grøsser fortsatt litt på ryggen av frykten for en positiv Dopingprøve etter slurv eller misforståelse..

P4 - 17 Aug 17 kl. 14:38

OL-vinner tatt i doping

Tidligere OL-gullvinner på sykkel Samuel Sánchez er utestengt etter å ha avlagt en positiv Dopingprøve. Det bekrefter det internasjonale sykkelforbundet i en pressemelding. Den 39 år gamle spanjolen skulle egentlig ha syklet Spania Rundt til helgen, men det blir ikke noe av.

VG - 17 Aug 17 kl. 14:35

OL-vinner skulle sykle Vuelta: Positiv dopingtest

Bare et par dager før han skulle stille til start i Vuelta a España, blir tidligere OL-vinner Samuel Sánchez (39) utestengt etter å ha avgitt positiv Dopingprøve..

VG - 15 Jun 17 kl. 06:46

Ville trikse med Dopingprøve – jobber på Bislett i kveld

Friidrettsutøvere med alvorlige dopingdommer er erklært uønsket under Bislett Games. Men på indre bane jobber Maurie Plant med arrangørens velsignelse..

P4 - 29 May 17 kl. 06:09

Johaug: - Vil slite med å stole på medisinsk støtteapparat igjen

Skistjerne Therese Johaug sier hun vil slite med å stole på det medisinske støtteapparatet igjen. 6. juni venter høringen i CAS, hvor Johaug nok en gang må forklare seg om bakgrunnen for at hun i september i fjor avla en positiv Dopingprøve for det forbudte stoffet clostebol Johaug sier til NTB at hun ikke stoler på noen andre enn seg selv lenger og at denne saken har bevist at det er utøveren selv som har ansvaret.

VG - 13 May 17 kl. 15:59

Lillestrøm minst effektive på 20 år

Han ble valgt til styreleder for to måneder siden. På den tiden har Morten Kokkim rukket å se: LSK fylle 100 år, sportssjefen har trukket seg, keeperen har avlagt positiv Dopingprøve, og A-laget toppe tabellen – i misbrukte sjanser..

P4 - 06 May 17 kl. 13:36

Lillestrøm-keeper tatt i doping

Lillestrøms portugisiske keeper Daniel Fernandes har avlagt positive Dopingprøve. Det bekrefter Lillestrøm Sportsklubb på sin hjemmeside. Han har testet positivt på stoffet Dextroamfetamin - en medisin som vanligvis benyttes til behandling av ADHD.

P4 - 06 May 17 kl. 15:15

- Fernandes informerte ikke om medisinbruk

Lillestrøms keeper Daniel Fernandes informerte ikke klubben om at han gikk på ADHD-medisiner. Det sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen, som nå har utestengt Fernandes fra fellestreningene etter at han har avlagt en positiv Dopingprøve. Fernandes testet positivt på stoffet dextroamfetamin, som benyttes til behandling av ADHD - en medisin han ikke hadde søkt om fritak for å bruke, ifølge Lauritsen..

P4 - 25 Jan 17 kl. 09:31

Johaugs Dopingprøve offentliggjort

Konsentrasjonen av clostebol i Therese Johaug var 13 nanogram per milliliter i den positive Dopingprøven. Det offentliggjorde Antidoping Norge da den muntlige behandlingen at Johaugs dopingssak ble innledet på Ullevaal i formiddag. Idrettsjurist Gunnar Martin Kjenne mener dette er et overraskende høyt tall utifra det offentligheten har fått høre tidligere..

VG - 30 Jan 17 kl. 08:30

Kasirye ble dopingtatt for ett år siden – venter fortsatt på dommen

Ruth Kasirye (34) var Norges flaggbærer i OL. For ett år siden avla vektløfteren positiv Dopingprøve. Saken er ennå ikke behandlet av domsutvalget i Idrettsforbundet.

VG - 27 Jan 17 kl. 07:10

Så åletrangt er nåløyet

Therese Johaugs mål er å slippe straff etter å ha avlagt en positiv Dopingprøve. Historien om Daria Goltsova sier noe om hvor himla vanskelig det kan være å nå frem..

VG - 26 Jan 17 kl. 10:20

Johaug-lege: – Nesten ikke til å bære

ULLEVAAL STADION (VG) Tidligere landslagslege Fredrik S. Bendiksen kjempet mot tårene da han igjen påtok seg all skyld for Therese Johaugs positive Dopingprøve i dag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt