Donald Trump

Friday, 29 May, 22:46

Nyheter om Donald Trump

Sortering: Relevans | Senaste
VG - Igår: 22:26

Donald Trump starter arbeid med lovgivning for sosiale medier

President Donald Trump har signert en presidentordre om sosiale medier..

NRK - 25 May 20 kl. 05:56

Valgkamstrategi: Å angripe Obama

Midt i koronakrisen tvitrer USAs president Donald Trump om «Obamagate». En forsker beskriver det som en avledningsmanøver og en valgkampstrategi.– Donald Trump vil få oppmerksomheten bort fra sin håndtering av koronaviruset, sier statsviter Galdieri..

Aftenposten - Igår: 09:26

Trump mot Twitter: – Trump er delvis skapt av Twitter. Derfor er dette en kamp.

President Donald Trump har flere muligheter til å gjøre alvor av sine trusler om å «regulere eller stenge ned» Twitter. En av hans arvefiender – CNN – mener Trump vil vinne..

NRK - 21 May 20 kl. 06:53

Trump kritiserer Kina igjen

President Donald Trump kritiserte igjen Kinas svar på koronautbruddet, og skrev at de lett kunne ha stoppet pandemien, men det gjorde de ikke. Desinformasjon og propagandaangrep på USA og Europa er en skam, melder Donald Trump på sin Twitter konto..

NRK - Igår: 22:22

Trump signerte sosiale medier-ordre

USAs president Donald Trump har signert en presidentordre som vil fjerne sosiale mediers beskyttelse mot erstatningsansvar. Trump beskylder Twitter for politisk aktivisme etter at de plasserte en faktasjekk-merkelapp på to av hans twittermeldinger..

Dagbladet - 15 timer siden

Trump raser mot opprørere

USAs president Donald Trump sier at han er villig til å strekke seg langt for å få demonstrasjonene i USA er under kontroll..

VG - I førrgår: 01:57

Donald Trump raser mot Twitter etter faktasjekk-advarsel

For første gang har Twitter markert noen av president Donald Trumps meldinger som potensielt villedende. Trump svarer med å anklage selskapet for å blande seg inn i presidentvalget..

VG - I førrgår: 01:57

Donald Trump i full Twitter-krig etter faktasjekk-merkelapp

For første gang har Twitter markert noen av president Donald Trumps meldinger som potensielt villedende. Trump svarer med å anklage selskapet for å blande seg inn i presidentvalget..

NRK - 22 May 20 kl. 19:08

Donald Trump pressekonferanse

USAs president, Donald Trump, holder pressekonferanse fra Det hvite hus fredag..

Dagbladet - Igår: 12:37

Hører ikke på pappa

Ivanka Trump tok i bruk munnbind dagen etter at faren og USAs president, Donald Trump, hevdet det var «politisk korrekt»..

Dagbladet - 1 time siden

Var det da det klikka for Trump?

Det er vanskelig å vite nøyaktig når det klikka for Donald Trump. Men mye tyder på at da han gikk til krig mot Twitter er øyeblikket. Nå driter han også i eget reir, skriver Morten Strand..

P4 - 15 timer siden

Trump raser mot demonstrantene

President Donald Trump har ingen sympati med demonstrantene som protesterer i gatene etter dødsfallet på George Floyd. Han twitret nå i morgentimene at de er kjeltringer som vanærer minnet til Floyd. Trump skriver at "Enten må den veldig svake venstreradikale borgermesteren ta seg sammen å få byen under kontroll, ellers sender jeg inn nasjonalgarden og får jobben gjort!

Aftenposten - Igår: 07:00

Trump trenger kirkegjengernes nåde | Frank Rossavik

Donald Trump ligger dårlig an nå. Håpet hans heter Joe Biden..

NRK - 20 May 20 kl. 02:43

Trump vurderer maske under besøk

President Donald Trump har ikke avgjort om han vil følge Fords strenge påbud om at alle må bruke ansiktsmaske når han torsdag skal besøke fabrikken. Så langt har president Donald Trump avvist å bruke ansiktsmaske i løpet av koronautbruddet..

NRK - 1 time siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

P4 - Igår: 22:43

Trump har signert presidentordre om sosiale medier

President Donald Trump har signert en presidentordre om sosiale medier. Orden vil gjøre Facebook, Twitter og Google mer åpne for erstatning, melder CBS news. Trump sier vider at han vil jobbe for en ytterligere lovgivning, og kommer etter at Twitter publiserte lenker til faktasjekking på to av hans Twitter-meldinger..

P4 - 1 time siden

Trump trekker støtten til WHO

USAs president Donald Trump bryter forholdet og trekker støtten til Verdens helseorganisasjon, WHO. I stedet vil han bruke penger på andre organisasjoner, fortalte han på en pressekonferanse som pågår akkurat nå. Presidenten har tidligere truet med å trekke støtten og har anklaget dem for dårlig innsats mot koronautbruddet og for å være ukritisk overfor Kina.

Klartale - 10 timer siden

Trump vil endre lover for sosiale medier

Donald Trump er sint på Twitter og Facebook. Nå har han skrevet under en president-ordre. Det kan bety at lover blir endret.

NRK - 13 timer siden

Twitter flagger ny Trump-melding

Twitter har markert enda en ny melding fra USAs president Donald Trump. Twitter mener meldingen er i strid med Twitter retningslinjer som gjelder glorifisering av vold..

VG - I førrgår: 17:20

Trump og fakta

Det er forståelig at president Donald Trump ble overrasket da Twitter tirsdag markerte to av hans meldinger med et varsel og lenker til faktasjekk. Det er aller første gang Twitter oppfordrer til faktasjekk av noe presidenten har skrevet. Som en reaksjon truer Trump med å stenge sosiale medier..

E24 - I førrgår: 05:46

Trump raser etter at Twitter merket tweet som villedende

For første gang har Twitter merket Twitter-meldinger fra USAs president Donald Trump som villedende. Trump anklager Twitter for å påvirke presidentvalget 2020..

NRK - 1 time siden

Donald Trump møter pressen

.

NRK - I førrgår: 23:12

Trump advarer mot sikkerhetslov

USAs president Donald Trump advarer om at Hongkong kan miste sin status som globalt finanssentrum hvis den foreslåtte sikkerhetsloven blir innført. Kritikere mener loven vil være et nådestøt mot Hongkongs friheter..

P4 - I førrgår: 05:21

Twitter faktasjekker Trump

For første gang har Twitter reagert på meldinger som president Donald Trump har lagt ut. I går kveld satte de en faktasjekk-merkelapp på to av hans Twitter-meldinger. De handler om stemmegivning via post, som Trump hevder vil føre til valgfusk.

P4 - 5 timer siden

Nasjonalgarden på plass

Nasjonalgarden er nå på plass i Minneapolis. Det opplyser president Donald Trump. Det har brutt ut voldsomme demonstrasjoner i Minneapolis etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en brutal pågripelse.

Aftenposten - I førrgår: 13:53

Trump går i strupen på Twitter

President Donald Trump er rasende over at Twitter for første gang har merket to av meldingene hans som villedende. Han truer nå med å stenge sosiale medier..

NRK - 26 May 20 kl. 21:56

President Trump møter pressen

USAs president, Donald Trump, møter pressen om koronaviruset. Ifølge Worldometers oversikt passerte landet i dag 100.000 registrerte koronarelaterte dødsfall..

Klartale - I førrgår: 12:34

Trump er sint på Twitter

Twitter la til en lenke på en melding fra Donald Trump. Det fikk presidenten i USA til å bli sint..

VG - 18 May 20 kl. 22:47

Donald Trump: – Jeg bruker hydroksyklorokin

USAs president Donald Trump sier på en pressekonferanse at han begynte å ta det omstridte malariamiddelet hydroksyklorokin for et par uker siden..

VG - 13 timer siden

Carl I. Hagen bruker samme malariamedisin som Trump

I ukens episode av podkasten Giæver og Giertsen forteller Carl I. Hagen at han har fått tak i samme malariamedisin som Donald Trump sverger til, og at han satser på Spania-ferie i sommer..

Aftenposten - Igår: 05:51

Trump kommer med egen presidentordre om sosiale medier

President Donald Trump vil torsdag signere en egen presidentordre om sosiale medier, opplyser Det hvite hus..

Aftenposten - Igår: 22:24

Trump har undertegnet presidentordre om sosiale medier

USAs president Donald Trump undertegnet torsdag en presidentordre som retter seg mot sosiale medier som Twitter..

VG - 22 timer siden

Borgermesteren slår tilbake mot Trump-slakt: – Vi er sterke som faen

Borgermesteren i Minneapolis fikk beskjed om å skjerpe seg av president Donald Trump, etter at opptøyene har tatt en dramatisk vending de siste dagene. Nå slår borgermester Jacob Frey tilbake mot presidenten..

VG - 22 timer siden

Trump slakter borgermesteren etter Floyd-dødsfallet

Samtidig som etterforskningen av dødsfallet til George Floyd pågår for fullt, er det nå erklært unntakstilstand og Minnesota-guvernøren setter inn nasjonalgarden. Nå får borgermesteren i Minneapolis beskjed om å skjerpe seg av president Donald Trump..

VG - 22 timer siden

Trump slakter guvernør etter Floyd-dødsfallet

Samtidig som etterforskningen av dødsfallet til George Floyd pågår for fullt, er det nå erklært unntakstilstand og Minnesota-guvernøren setter inn nasjonalgarden. Nå får guvernøren skarp kritikk av president Donald Trump..

NRK - 22 May 20 kl. 19:52

Trump: Menigheter skal åpnes i USA

Donald Trump beordrer åpning alle menigheter i USA. Presidenten holdt pressekonferanse fredag. Trump sier han anser menighetene som svært viktige for samfunnet, og at de derfor skal åpnes opp igjen..

NRK - 22 May 20 kl. 19:52

Trump beordrer åpning av menigheter

Donald Trump beordrer åpning alle menigheter i USA. Presidenten holdt pressekonferanse fredag. Trump sier han anser menighetene som svært viktige for samfunnet, og at de derfor skal åpnes opp igjen..

Aftenposten - 16 May 20 kl. 07:52

Donald Trump: – Jeg kaller det superduper-missilet

USAs president Donald Trump har gitt grønt lys for utvikling av et hypersonisk missil som skal være raskere enn noe Russland eller Kina har..

Aftenposten - I førrgår: 13:53

Trump truer med å stenge sosiale medier

President Donald Trump er rasende over at Twitter har merket to av meldingene hans som villedende og truer nå med å stenge sosiale medier..

VG - 22 timer siden

Trump slakter borgermesteren etter Floyd-dødsfallet - borgermester slår tilbake

Borgermesteren i Minneapolis fikk beskjed om å skjerpe seg av president Donald Trump, etter at opptøyene har tatt en dramatisk vending de siste dagene. Nå slår borgermester Jacob Frey tilbake..

NRK - 19 May 20 kl. 01:40

Trump angriper WHO

President Donald Trump angriper Verdens helseorganisasjon, kaller den Kinas marionett og gjentar sin trussel om å kutte støtten til organisasjonen. Trump kom med uttalelsen fra Det hvite hus samtidig som årsmøtet i WHO foregår..

NRK - 1 time siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

VG - I førrgår: 01:57

Donald Trump truer med å stenge sosiale medier etter faktasjekk-advarsel

For første gang har Twitter markert noen av president Donald Trumps meldinger som potensielt villedende. Nå truer han med å «sterkt regulere eller stenge de ned»..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt