Donald Trump

Onsdag, 21 April, 17:03

Nyheter om Donald Trump

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 april 21 kl. 18:37

Trump: – Nyter livet uten Twitter

Tidligere president Donald Trump insisterer på at han nyter livet borte fra Twitter. Han ble utestengt fra meldingstjenesten etter opptøyene i kongressen 6. januar.

Dagbladet - 7 timer siden

Trump: - Vurderer seriøst å stille til valg igjen

I sitt første intervju med et stort nyhetsnettverk siden han forlot Det hvite hus, sier USAs tidligere president Donald Trump at han seriøst vurderer å stille til valg igjen i 2024..

NRK - 17 april 21 kl. 06:38

Avgjør om Trump får tilbake SoMe

Facebooks kontrollkomite skal i løpet av april avgjøre om tidligere president Donald Trump igjen skal få lov til å publisere meldinger på Facebook og Instagram. Trumps kontoer på flere sosiale medier ble stengt etter opptøyene i Kongressen i januar..

NRK - 17 april 21 kl. 03:56

Roger Stone skylder millioner

Skattemyndighetene i USA går til rettssak mot Roger Stone som var en nær alliert av tidligere president Donald Trump. Stone skal ha to millioner dollar i utestående skatt. Stone er dømt for å ha løyet til Kongressen, men Trump benådet ham..

Aftenposten - 13 april 21 kl. 23:43

Trump la dem for hat. Det tjente de på.

Donald Trump kalte dem «folkefiender». Allikevel tjente mediene gode penger på å dekke ham. Nå synker leser- og seertall..

NRK - 31 mars 21 kl. 07:30

Trump saksøkt av to betjenter

To betjenter i Kongressens politienhet saksøker Donald Trump for kongresstormingen i januar, melder AFP. Trump er allerede blitt frikjent i en riksrettssak for å ha oppildnet til opprøret. Nå saksøkes han av to betjenter som skriver at de ble fysisk og følelsesmessig skadd i angrepet..

NRK - 31 mars 21 kl. 03:32

Trump har lansert eget nettsted

Tidligere president Donald Trump har lansert nettstedet 45office.com. Trump ble stengt ute fra flere sosiale medier i etterkant av stormingen av Capitol hill i januar.

VG - 08 april 21 kl. 03:03

Etterforskes av justisdepartementet: Nekter for at han skal ha bedt Trump om benådning

Ifølge amerikanske medier skal kongressrepresentanten Matt Gaetz (38) ha bedt Donald Trump om en benådning, samtidig som han ble etterforsket. – Falske anklager, svarer republikaneren..

NRK - 26 mars 21 kl. 05:41

Trump forsvarte storminga

USAs tidlegare president Donald Trump forsvarar nokre av tilhengjarane hans som storma Kongressen og seier dei ikkje utgjorde nokon fare for politikarane som var der. Til Fox News klagar Trump over at det blir rettsforfølgte..

Dagbladet - I førrgår: 20:45

Mener Biden-dato er for sein

Ekspresident Donald Trump mener at Joe Bidens plan om å trekke ut soldatene fra Afghanistan innen 11. september er altfor svak..

VG - 06 april 21 kl. 02:10

Trump ut mot New York Times-artikkel

Tidligere president Donald Trump langer ut mot artikkelen der velgere mener de ble lurt til å donere penger til hans presidentkampanje..

NRK - 18 april 21 kl. 16:52

Blinken: USA lover å ta imot flere

President Joe Biden er bestemt på å heve tallet for hvor mange flyktninger USA skal ta imot. Tidligere i uka unngikk han å heve grensen på 15.000 som Donald Trump satte i fjor.

Dagbladet - 06 april 21 kl. 00:07

Langer ut: - Massiv trussel

Donald Trump og valgkamporganisasjonen hans anklages for å ha lurt egne tilhengere i innspurten av valgkampen. I en lang uttalelse, benekter Trump anklagene på det sterkeste..

NRK - 17 april 21 kl. 18:16

Politikk styrer vaksinasjon i USA

De fylkene i USA der færrest innbyggere er vaksinert mot korona har én ting til felles: et flertall støttet Donald Trump i presidentvalget i fjor. Det er konklusjonen til avisa New York Times, som har undersøkt statistikk fra nesten alle USAs fylker..

Dagbladet - 17 april 21 kl. 04:19

Bønnfalles av partifeller: - Veldig skuffet

Ordkrigen mellom Donald Trump og Mitch McConnell har skapt splittelse i det republikanske partiet. Nå ber partifeller dem om å begrave stridsøksa..

Dagbladet - 17 april 21 kl. 04:19

Partifeller trygler: - Veldig skuffet

Ordkrigen mellom Donald Trump og Mitch McConnell har skapt splittelse i det republikanske partiet. Nå ber partifeller dem om å begrave stridsøksa..

NRK - 17 april 21 kl. 03:28

Biden beholder tak på flyktninger

USAs president Joe Biden beholder taket på 15.000 nye flykninger per år, som er historisk lavt og på samme nivå som forgjengeren Donald Trump. Det hvite hus varsler at Biden vil komme med et nytt og høyere tall innen 15.

NRK - 16 april 21 kl. 18:25

Biden vil ikke ha flere flyktninger

President Joe Biden har gitt ordre om økt tempo i saksbehandlingen for flyktninger til USA. Han har imidlertid ikke økt taket på antall flyktninger USA skal ta imot i år, som hans forgjenger Donald Trump satte til 15.000, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 16 april 21 kl. 16:38

Navngir russer som mellommann

USAs finansdepartement har navngitt en russisk borger som mellommann mellom valgkampapparatet til Donald Trump og russisk etterretning i 2016. Konstantin Kilimnik er en av dem som er målet for USAs sanksjoner mot Russland, melder nyhetsbyrået AP..

Dagbladet - 22 mars 21 kl. 01:00

- Revet ned av Trump

USAs forrige president, Donald Trump, håner USAs nåværende president, Joe Biden, for den kaotiske situasjonen på grensa til Mexico. Biden-administrasjonen hevder på sin side at de forsøker å bygge opp innvandringssystemet igjen etter at Trump rev det ned..

NRK - 21 mars 21 kl. 18:13

Trump tilbake på sosiale medier

Donald Trump vender tilbake til sosiale medier og skal lansere egen plattform, opplyser Trumps tidligere rådgiver, Jason Miller, til Fox News. Trump ble utestengt fra Twitter etter kongresstormingen i januar. Ifølge Miller kommer Trumps nye satsing til å ha titalls millioner brukere..

NRK - 14 april 21 kl. 09:37

AP: Stor økning i bosettinger

Israel bygget flere enn 9000 hjem på den okkuperte Vestbredden mens Donald Trump var president i USA, melder nyhetsbyrået AP. Bosettinger ble bygget lengre inn på palestinsk område enn noen gang før, og gjør planene om en palestinsk stat vanskelige..

VG - 05 mars 21 kl. 20:48

Saksøker mener Trump begikk en terrorhandling

Kongressmann Eric Swalwell saksøker Donald Trump, Donald Trump jr., Rudy Giuliani og kongressmann Mo Brooks for å ha hisset opp til angrepet på Kongressen 6. januar..

NRK - 14 april 21 kl. 01:42

USA selger kampfly til UAE

Joe Bidens regjering går videre med planene om å selge våpen til De forente arabiske emirater (UAE) for 23 milliarder dollar, etter å ha vurdert innholdet i avtalen inngått av Donald Trump. På listen står blant annet F-35 kampfly og bevæpnede droner..

NRK - 13 april 21 kl. 12:19

Flere soldater til Tyskland

USA vil øke sitt militære nærvær i Tyskland med 500 soldater, opplyser forsvarsminister Lloyd Austin. Daværende president Donald Trump varslet uttrekking av flere tusen amerikanske soldater fordi Tysklands bidrag til Natos budsjett var for lavt..

VG - 06 mars 21 kl. 09:22

Trump-tilhenger: Håper på 14 år gamle Barron Trump i 2052

NEW YORK (VG) Bare en uke etter at Donald Trump annonserte at han holder alle dører åpne for 2024 – ser Trump-tilhengeren Edward X Young enda lengre frem i tid. Hele 31 år faktisk..

NRK - 17 mars 21 kl. 03:17

Trump oppfordrer til vaksinering

Tidligere president Donald Trump oppfordrer støttespillerne sine, en gruppe som er blant de mest vaksineskeptiske i USA, til å vaksinere seg mot covid-19. – Jeg vil anbefale det. Jeg vil anbefale det til mange mennesker som ikke vil ta den, og mange av dem er, ærlig talt, folk som stemte på meg, sa Trump i et intervju tirsdag..

Dagbladet - 11 april 21 kl. 05:43

Brutal tirade: «Denne dumme drittsekken»

På et lukket møte for republikanere på Mar-a-Lago holdt ikke USAs forrige president, Donald Trump, seg til manukriptet. I stedet gjentok han løgnen om at valget ble stjålet og gikk til et voldsomt angrep på republikanernes leder i Senatet, Mitch McConnell..

Dagbladet - 10 april 21 kl. 04:23

Trumps menn skrøt av «forsker-mobbing»

Ansatte utnevnt av daværende president Donald Trump, skal ha skrytt av sin innsats for å blokkere eller endre forskeres coronavirus-rapporter. Målet var at det skulle passe bedre med Trumps mer optimistiske budskap om utbruddet..

VG - 01 mars 21 kl. 20:53

USA-ekspert etter Trump-tale: – En kultbevegelse for Donald Trump

Dette har vært en dårlig helg for dem som håpet på et oppgjør med Donald Trump i Det republikanske partiet, mener Eirik Løkke..

NRK - 09 april 21 kl. 22:50

Biden vil ikke øke forsvarsbudsjett

USAs president Joe Biden setter av 715 milliarder dollar til forsvarsutgifter i sitt første utkast til budsjett. Det er kun en marginal økning fra forgjengeren Donald Trump, som økte forsvarsbudsjettet betydelig i løpet av sin presidentperiode..

Dagbladet - 08 april 21 kl. 06:04

Bryter stillheten: - Har aldri spurt meg

Tidligere president Donald Trump uttaler seg for første gang om etterforskningen av kongressmannen Matt Gaetz..

E24 - 26 mars 21 kl. 06:15

Trump forsvarer tilhengere som angrep Kongressen

Tidligere president Donald Trump forsvarer noen av tilhengere som stormet Kongressen 6. januar og sier de ikke utgjorde noen fare for politikerne som var der..

NRK - 07 april 21 kl. 21:38

Israel skuffet over USA

Israels ambassadør til USA sier han er skuffet over at amerikanerne gjenopptar bistanden til FNs organisasjon for palestinske flyktninger UNRWA. I 2019 stanset Donald Trump støtten til UNRWA, som bistår 5,5 millioner palestinske flyktninger...

NRK - 07 april 21 kl. 20:20

USA vil gi bistand til palestinerne

Biden-regjeringen lover 235 millioner dollar til palestinerne. Den amerikanske bistanden til palestinerne ble stanset av tidligere president Donald Trump. Utenriksminister Antony Blinken sier dette er i tråd med amerikanske interesser og verdier..

NRK - 06 april 21 kl. 18:21

Iran: Atomsamtaler «konstruktive»

Samtaler om å gjenoppta atomavtalen mellom Iran, USA; EU og Russland er konstruktive, sier Irans sjefforhandler. – Allerede fredag fortsetter samtalene, sier han til statlig iransk tv. Daværende president Donald Trump trakk USA ut av avtalen i 2018..

Dagbladet - 06 april 21 kl. 09:35

- Bandittgjeng

«Skandalesønnen» Hunter Biden går hardt ut mot Donald Trump og Rudy Giuliani i ny bok..

Dagbladet - 24 mars 21 kl. 10:52

Trump med stikk mot Pence

USAs tidligere president, Donald Trump roser flere framtredende republikanere - men utelater sin tidligere lojale høyre hånd og visepresident, Mike Pence..

Dagbladet - 06 april 21 kl. 00:07

- En provokatør

Donald Trump er fortsatt forvist fra Twitter, og hans egne sosiale medier-plattform er fremdeles bare en drøm. Likevel klarer ekspresidenten å kommunisere med omverdenen..

NRK - 05 april 21 kl. 17:02

Fauci sier angrep er «bisarre»

USAs ledende ekspert på smittevern, Anthony Fauci, sier angrepene på ham fra politikere på ytre høyre er «bisarre». Fauci har ledet kampen mot koronaviruset under Donald Trump og Joe Biden, men er nylig kalt «sosiopat» og «løgner» av Trumps allierte..

Aftenposten - 25 feb. 21 kl. 07:45

Trump vil lansere seg som partiets ubestridte leder. - De som angriper Donald Trump, angriper også grasrota i partiet

Donald Trump går nå i strupen på republikanere som har vendt ham ryggen..

NRK - 04 april 21 kl. 10:26

Kampanje tilbakebetalte en milliard

Valgapparatet til USAs forrige president Donald Trump har tilbakebetalt 122,7 millioner dollar, litt over én milliard norske kroner, til donorer som følte seg lurt etter å ha bli trukket flere ganger for valgkampstøtte. Det melder New York Times..

NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence gratulerer med seieren

Visepresident i USA, Mike Pence, har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris for å gratulere henne og påtroppende president Joe Biden med valgseieren i det amerikanske presidentvalget. Det melder The New York Times. Telefonsamtalen mellom Pence og Harris ble den første de to holdt siden visepresident-debatten, høsten 2020.

Dagbladet - 04 april 21 kl. 01:53

Pengeinnsamling: - Føltes som svindel

Donald Trump og valgkamporganisasjonen hans anklages for å ha lurt hans egne tilhengere under en spesielt aggressiv innsamling av pengestøtte i innspurten av presidentvalgkampen. Metoden er ikke direkte ulovlig, men regnes som klart uetisk av forbrukereksperter..

NRK - 03 april 21 kl. 00:17

Biden fjerner Trumps ICC-sanksjoner

USAs president Joe Biden opphevet fredag sanksjonene som Donald Trump hadde innført mot to ansatte i Den internasjonale straffedomstolen (ICC). Utenriksminister Antony Blinken sier at USA fortsatt er sterkt uenig i noen av domstolens oppgaver..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt