Donald Trump

Saturday, 19 October, 12:22

Nyheter om Donald Trump

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - I førrgår: 09:13

Skittkasting og drama under møte i Det hvite hus

Et møte mellom Donald Trump og Demokratenes ledere endte ikke godt. Trump kalte Nancy Pelosi en tredjeklasses politiker. – Trump har sammenbrudd, kontret hun..

Dagbladet - I førrgår: 20:53

Trump: - Ga ikke grønt lys for invasjon

Donald Trump slår tilbake mot kritikken..

Dagbladet - 16 Oct 19 kl. 01:54

Langer ut mot Trump

Demokratenes presidentkandidater åpnet nattas debatt med å angripe president Donald Trump..

Dagbladet - 16 Oct 19 kl. 01:54

Krever riksrett mot Trump

Demokratenes presidentkandidater åpnet nattas debatt med å angripe president Donald Trump..

P4 - Igår: 15:53

– I overkant selv til Trump å være

Brevet som USAs president Donald Trump sendte Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan forrige uke, er i overkant selv til Trump å være. Det mener professor i amerikansk historie, Ole Moen. I brevet oppfordrer Trump den tyrkiske presidenten til å ikke gjøre noe dumt etter invasjonen av Nord-Syria og ber ham blant annet om å ikke være en tøffing eller en narr..

P4 - 13 timer siden

Trump nominerer ny energiminister

Donald Trump har nominert vise-energiminister Dan Brouillette til å bli USAs nye energiminister. I går ble det kjent at Rick Perry fratrer stillingen ved nyttår..

VG - 11 timer siden

Dramatisk uke for Trump: – Temperaturen har økt

De siste dagene har flere nøkkelpersoner i kretsen rundt Donald Trump satt seg på bakbeina i den tilspissede og beinharde drakampen om riksrett..

Aftenposten - 12 timer siden

Trump har nominert ny energiminister

USAs president Donald Trump har nominert viseenergiminister Dan Brouillette til landets nye energiminister..

NRK - 13 timer siden

Trump nominerer ny energiminister

USAs president Donald Trump har nominert Dan Brouillette som ny energiminister. Brouillette er tidligere visepresident i Ford, og har også jobbet i energisektoren i delstaten Louisiana. Han overtar etter Dan Perry..

VG - 11 timer siden

Dramatisk uke for Trump: – Temperaturen har steget

De siste dagene har flere nøkkelpersoner i kretsen rundt Donald Trump satt seg på bakbeina i den tilspissede og beinharde drakampen om riksrett..

NRK - Igår: 17:23

Tar avstand fra Trump i høring

Donald Trump delegerte USAs Ukraina-politikk til sin advokat Rudy Giuliani, ifølge et lekket vitnemål fra EU-ambassadør Gordon Sondland. Det inkluderer forsøket på å få i stand en etterforskning av elskapet Burisma, der Joe Bidens sønn satt i styret..

NRK - I førrgår: 05:16

Handelsavtale blir formalisert

Handelsenigheten som Kina og USA inngikk forrige uke, vil formelt bli skrevet ned, sier USAs president Donald Trump. – Den er ikke på papiret ennå, men den blir det, sa Trump til journalister i Det hvite hus onsdag..

NRK - I førrgår: 20:29

Trump: PKK større trussel enn IS

Den kurdiske PKK-geriljaen i Tyrkia kan være «en større terrortrussel enn IS», sier USAs president Donald Trump. Uttalelsen falt under en pressekonferanse i Det hvite hus onsdag. Tyrkia mener gruppa har nære bånd til syriskkurdiske YPG-militsen..

E24 - 3 timer siden

Trump håper å få i havn handelsavtale med Kina i november

President Donald Trump sier at han tror en handelsavtale mellom USA og Kina vil bli signert innen APEC-møtet i Chile i midten av november..

NRK - I førrgår: 05:25

Pelosi: Trump fikk et sammenbrudd

Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, og president Donald Trump anklager hverandre for å ha hatt et sammenbrudd under et møte i Det hvite hus. De to møttes for første gang siden riksrettsprosessen startet..

Aftenposten - Igår: 17:05

Ambassadør tar avstand fra Trump i riksrettshøring

President Donald Trump delegerte USAs Ukraina-politikk til sin advokat Rudy Giuliani, ifølge et lekket vitnemål fra EU-ambassadør Gordon Sondland..

VG - Igår: 07:14

Trump latterliggjort av sin tidligere forsvarsminister under gallamiddag

Dagen etter at Donald Trump hadde kalt James Mattis for «verdens mest overvurderte general», kom den tidligere forsvarsministeren med et stikk tilbake mot presidenten..

P4 - 15 Oct 19 kl. 07:49

Trump ringte Erdogan

USAs president Donald Trump pratet i går direkte på telefon med Tyrkias president Recep Erdogan. Trump gikk kraftig ut på Twitter i går og truet med å ødelegge Tyrkias økonomi om de fortsetter invasjonen av Nord-Syria. Han sier de økonomiske sanksjonene vil omfatte stans i forhandlinger om en handelsavtale, økt toll på stål og personlige sanksjoner mot tyrkiske ledere.

P4 - 14 Oct 19 kl. 14:37

Trump: Kurdere vil blande inn USA

President Donald Trump mener kurderne frigir fengslede IS-krigere for å trekke USA inn i krigen mot Tyrkia. I helgen kom det meldinger om at nesten 800 personer tilknyttet IS og deres familiemedlemmer hadde rømt fra en fangeleir nord i Syria etter tyrkiske bombeangrep. Trump skriver på Twitter at USA aldri kommer til å gå inn i krigen mot Tyrkia på kurdernes side..

NRK - I førrgår: 00:19

Trump: – Ikke gjør noe dumt

USAs president Donald Trump skrev i et brev til Recep Tayyip Erdogan forrige uke der han ber Tyrkias president «ikke gjøre noe dumt» og «ikke være en tøffing». Brevet er datert 9. oktober og ble publisert av Det hvite hus onsdag..

NRK - 10 Oct 19 kl. 22:37

Trump foreslår at USA kan megle

President Donald Trump foreslår at USA kan megle fram en avtale mellom Tyrkia og kurderne. I en Twitter-melding torsdag redegjør Trump for det han mener er USAs tre alternativer..

P4 - 13 Oct 19 kl. 16:21

Trump truer med sanksjoner

USAs president Donald Trump vil ha nye sanksjoner mot Tyrkia. Trump skriver på Twitter at han diskuterer innføring av kraftige sanksjoner med andre medlemmer av kongressen og at Finansdepartementet er klare. Tidligere i dag kom det fram at rundt 1000 amerikanske soldater som har blitt fanget i kampene mellom tyrkiske og kurdiske styrker i Syria nå trekker seg ut av landet..

P4 - I førrgår: 05:47

Trump i brev til Erdogan

USAs president Donald Trump skrev et brev til Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan forrige uke der han ber han ikke gjøre noe dumt etter invasjonen av Nord-Syria. Du vil ikke være ansvarlig for å slakte tusenvis av mennesker, og jeg vil ikke være ansvarlig for å ødelegge den tyrkiske økonomien, skriver Trump. Han håper at Erdogan i stedet sørger for å lande en god avtale med kurderne i Nord-Syria..

NRK - 14 Oct 19 kl. 22:00

USA skjerper sanksjoner mot Tyrkia

USAs president Donald Trump øker straffetollen på stål fra Tyrkia. Trump åpner for sanksjoner mot enkeltpersoner som jobber eller har jobbet for tyrkiske myndigheter, opplyser presidenten på Twitter..

Dagbladet - 14 Oct 19 kl. 07:51

Trump: Europa bør ta hjem IS-fanger nå

Donald Trump ber på ny Europa ta ansvar. Oppfordringen kommer etter flere meldinger om at IS-fanger har rømt fra leirer og fengsler i Nord-Syria..

E24 - 14 Oct 19 kl. 22:22

Trump truer med å ødelegge Tyrkias økonomi

USAs president Donald Trump varsler sanksjoner mot medlemmer av den tyrkiske regjeringen på grunn av deres handlinger i Nord-Syria..

VG - 14 Oct 19 kl. 22:04

Trump truer med å ødelegge Tyrkias økonomi

USAs president Donald Trump varsler sanksjoner mot medlemmer av den tyrkiske regjeringen på grunn av deres handlinger i Nord-Syria..

P4 - 15 Oct 19 kl. 21:42

Trump bekrefter Tyrkiareise

Donald Trump bekrefter i kveld at USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo drar til Tyrkia i morgen. Det melder nyhetsbyrået AFP. USA vil forsøke å få Tyrkia til å stanse kamphandlingene mot kurderne i Nord-Syria..

Aftenposten - I førrgår: 01:03

Les brevet president Trump sendte til Erdogan samme dag som angrepene begynte

USAs president Donald Trump skrev et brev til Recep Tayyip Erdogan forrige uke der han ber Tyrkias president «ikke gjøre noe dumt» og «ikke være en tøffing»..

E24 - I førrgår: 06:11

Trump i brev til Erdogan: – Ikke gjør noe dumt

USAs president Donald Trump skrev et brev til Recep Tayyip Erdogan forrige uke der han ber Tyrkias president «ikke gjøre noe dumt» og «ikke være en tøffing»..

Dagbladet - 14 Oct 19 kl. 22:16

Trump vil innføre sanksjoner mot Tyrkia

USAs president Donald Trump har lagt ut en uttalelse der han skisserer sanksjoner som snart vil bli innført mot Tyrkia..

Dagbladet - I førrgår: 01:01

Stormet ut fra kaosmøte

Både Nancy Pelosi og Donald Trump anklager hverandre for å ha hatt et sammenbrudd under et møte i Det hvite hus..

Aftenposten - 1 time siden

Vendepunktet | Therese Sollien

President Donald Trump legger en mørk uke bak seg. Det synes ikke å plage ham nevneverdig..

NRK - 02 Oct 19 kl. 16:16

Ny bok om Donald Trump

En ny bok beskriver hvordan en stadig mer frustrert Donald Trump foreslo å skyte migranter i benet, bygge elektriske grensegjerder eller lage vollgraver med slanger for å stoppe dem fra å komme til USA..

NRK - 15 Oct 19 kl. 21:36

Trump: Pence og Pompeo til Tyrkia

USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo drar til Tyrkia på onsdag, bekrefter president Donald Trump. Det melder nyhetsbyrået AFP. USA vil forsøke å få Tyrkia til å stanse kamphandlingene mot kurderne i Nord-Syria..

NRK - 15 Oct 19 kl. 21:36

Trump bekrefter Tyrkia-reise onsdag

USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo drar til Tyrkia på onsdag, bekrefter president Donald Trump. Det melder nyhetsbyrået AFP. USA vil forsøke å få Tyrkia til å stanse kamphandlingene mot kurderne i Nord-Syria..

P4 - 30 Sep 19 kl. 05:54

Trump-varsler under beskyttelse

Varsleren om telefonsamtalen mellom Donald Trump og Ukrainas president er nå under føderal beskyttelse. Det kommer frem av et brev fra varslerens advokat til etteretningssjefen i USA, melder CBS. Demokratene har åpnet riksrettsprosess mot president Donald Trump etter at han ba Ukrainas president om å etterforske hovedmotstander Joe Biden.

NRK - 11 Oct 19 kl. 03:24

Sier handelssamtalene går bra

President Donald Trump antyder at det er oppnådd fremskritt allerede etter første dag av handelssamtalene med den kinesiske delegasjonen i Washington. Samtalene ble innledet torsdag og fredag er det ventet at Trump skal møte Kinas visestatsminister..

Dagbladet - I førrgår: 01:01

Full krangel i Det hvite hus

Både Nancy Pelosi og Donald Trump anklager hverandre for å ha hatt et sammenbrudd under et møte i Det hvite hus..

NRK - 07 Oct 19 kl. 15:09

Trump må legge fram skattemelding

USAs president Donald Trump saksøkte statsadvokaten i New York for å stoppe utlevering av skattemeldingen hans. New York Times melder nå at Trump har tapt saken, og er beordret til å legge frem skattemeldingene fra de siste åtte årene..

P4 - 09 Oct 19 kl. 20:05

Trump: Invasjon en dårlig ide

USAs president Donald Trump sier Tyrkias invasjon i Nord-Syria er en dårlig idé og at amerikanerne ikke støtter militæraksjonen. - Vi har gjort det klart overfor Tyrkia at aksjonen er en dårlig idé, sier Trump. USA har ikke lenger soldater i området.

NRK - 14 Oct 19 kl. 01:34

Ber Europa ta imot IS-krigere

Donald Trump ber Europa ta imot IS-krigere som sitter fengslet i Syria. – USA har de verste IS-fangene. Tyrkia og kurderne må ikke la dem unnslippe.

P4 - 10 Oct 19 kl. 22:52

Trump foreslår at USA kan megle

President Donald Trump foreslår nå at USA kan megle fram en avtale mellom Tyrkia og kurderne. I en Twitter-melding i kveld norsk tid skriver Trump at USA har tre alternativer. Sende inn tusenvis av soldater og vinne militært, ramme Tyrkia veldig hardt økonomisk og med sanksjoner, eller megle fram en avtale..

P4 - 30 Sep 19 kl. 06:41

Trump vil møte anonym varsler

USAs president Donald Trump krever å få møte varsleren om telefonsamtalen mellom han selv om Ukrainas president. – Jeg fortjener å møte min anklager, skriver Trump på Twitter. Han mener varsleren har referert fra telefonsamtalen på en totalt feil måte.

VG - 11 Oct 19 kl. 05:13

Trump i Minnesota: Til angrep på Biden, Omar og Pelosi

MINNEAPOLIS (VG) På sitt første valgkampmøte etter at riksrettsprosessen mot ham startet, hamret Donald Trump løs på Demokratene med flere personangrep..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt