Dikemark-ansatte

Wednesday, 19 February, 15:05

Nyheter om Dikemark-ansatte

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 15 Jan 20 kl. 11:11

Dikemark-ansatte får ikke risikotillegg: – Sterkt etterlyst i mange år

Til tross for at de jobber på en avdeling som har det høyeste sikkerhetsnivået for psykiatribehandling i Norge, får ingen av de ansatte ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark i Asker risikotillegg..

NRK - 07 Feb 20 kl. 06:01

Sikkerhetsavdeling i marka

Helse Sør-Øst har bestemt at ny Regional sikkerhetsavdeling bør ligge sør for Ila landsfengsel i Bærumsmarka. Blir planen vedattt skal bygget ha plass til 69 pasienter og 500 ansatte og erstatte dagens psykiatriske sykehus på Dikemark i Asker..

VG - 12 Feb 20 kl. 12:33

Makaveli Lindén overført til sykehus

Etter flere forsøk ble drapssiktede Lindén denne uka overført til det psykiatriske sykehuset Dikemark i Asker, ifølge Dagbladet..

VG - 14 Jan 20 kl. 08:10

Flere ansatte melder fra om vold: Ble slått hardt i hodet

Aldri før har det blitt meldt inn flere hendelser med vold, trusler og utagering ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark, som det ble i 2018. Noen av hendelsene har ført til at den ansatte ikke har kommet tilbake i jobb..

NRK - 15 Dec 19 kl. 04:44

Bil kjørte i strømstolpe i Asker

To personer er lettere skadd etter en uforkjøring ved Dikemark i Akser natt til søndag. BIlen har kjørt inn i en strømstolpe. Stolpen er brukket tvers av, opplyser Oslo politidistrikt..

NRK - 15 Dec 19 kl. 04:44

Bil traff lyktestolpe i Asker

To personer er lettere skadd etter en uforkjøring ved Dikemark i Akser natt til søndag. BIlen har kjørt inn i en lyktestolpe. Stolpen er brukket tvers av, opplyser Oslo politidistrikt.

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 07:00

Kommisjon frykter uriktig tvangsbruk ved Dikemark

Flere ansatte ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark har sluttet. Kontrollkommisjonen sier det er sårbart og bekymringsfullt og frykter uriktig tvangsbruk..

VG - 02 Nov 19 kl. 08:00

Frykter uriktig bruk av tvang ved Dikemark: – Sårbart og bekymringsfullt

To overleger og én psykologspesialist har sluttet ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark i Asker. Nå frykter Kontrollkommisjonen dårligere pasientbehandling og uriktig tvangsbruk..

P4 - 02 Nov 19 kl. 08:49

Frykter uriktig tvangsbruk

Kontrollkommisjonen frykter nå uriktig tvangsbruk etter at flere ansatte ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark har sluttet. Tone Wilberg i kontrollkommisjonen ved Oslo universitetssykehus sier til VG at det er sårbart og urovekkende når det er kun to overleger og én psykologspesialist på avdelingen. Det skal være tre overleger, tre psykologspesialister og én seksjonsoverlege ved avdelingen..

Aftenposten - 26 Jul 18 kl. 14:55

Iraker stukket i halsen på Dikemark asylmottak

En 36 år gammel mann fra Irak er skadd etter å ha blitt stukket i halsen i en slåsskamp på Dikemark asylmottak. En 28 år gammel mann fra Sudan er pågrepet..

VG - 26 Jul 18 kl. 15:00

Person stukket i halsen på Dikemark asylmottak

En person er skadd etter å ha blitt stukket i halsen i en slåsskamp på Dikemark asylmottak torsdag ettermiddag. En person er pågrepet..

Dagbladet - 26 Jul 18 kl. 14:54

Person er stukket i halsen i slåss­kamp på Dikemark asylmottak

Bevisst da han ble kjørt i ambulanse..

NRK - 26 Jul 18 kl. 14:57

Slåsskamp på asylmottak

En person er stukket i halsen etter en slåsskamp på Dikemark Asylmottak i Asker. Skadeomfanget er ukjent. En annen er pågrepet og kjørt til arresten.

Aftenposten - 26 Jul 18 kl. 14:55

Person stukket i halsen i slåsskamp på asylmottak

En mann er skadet etter å ha blitt stukket i halsen i en slåsskamp på Dikemark asylmottak torsdag ettermiddag. En person er pågrepet..

Aftenposten - 26 Jul 18 kl. 14:55

Iraker stukket i halsen på Dikremark asylmottak

En 36 år gammel mann fra Irak er skadd etter å ha blitt stukket i halsen i en slåsskamp på Dikemark asylmottak. En 28 år gammel mann fra Sudan er pågrepet..

Aftenposten - 26 Jul 18 kl. 14:55

Person stukket i halsen i slåsskamp på asylmottak

En person er skadd etter å ha blitt stukket i halsen i en slåsskamp på Dikemark asylmottak torsdag ettermiddag. En person er pågrepet..

NRK - 07 Jun 18 kl. 16:10

Savnet mann funnet

Mannen som forsvant fra Sykehuset Dikemark i Oslo i dag som politiet har søkt etter er nå funnet, melder politiet Oslo på sin Twitter-konto..

NRK - 07 Jun 18 kl. 16:01

Politiet advarer om farlig mann

Politiet i Oslo søker etter en pasient som forsvant fra Dikemark sykehus i dag. Mannen er afrikansk, ca. 170 cm høy, svært tynn, har bart, grå bukse og beige jakke.

P4 - 22 Apr 17 kl. 13:23

Vil ha ny sikkerhetsavdeling på Ila

Helse Sør-Øst vil bygge en ny sikkerhetsavdeling på Ila like ved fengselet i Bærum. Det konkluderer prosjektgruppen som har utredet hvor den nye avdelingen bør ligge, skriver Budstikka. Bakgrunnen til prosjektet er at den eksisterende sikkerhetsavdelingen på Dikemark er både gammel og uegnet..

P4 - 06 Jun 16 kl. 06:56

Leger frykter sykere og mer voldelige pasienter

Leger frykter sykere pasienter og mer vold mot ansatte ved Dikemark psykiatriske sykehus. I fjor ble det registrert over 400 skademeldinger på personalet ved Dikemark sykehus. Seks av sykemeldingene endte i sykemelding på over tre måneder, skriver VG.

P4 - 07 Jun 16 kl. 05:54

Krever full granskning

Venstre krever nå full granskning av norsk pyskiatri. Flere av de største sykehusene holder til i så gamle bygninger at det skal være skadelig for de ansatte. De ansatte på Dikemark har overfor VG hevdet at pasientene blir sykere og mer voldelige fordi bygget er gammelt og lite tilrettelagt for pasientene.

VG - 07 Jun 16 kl. 13:13

Helsepolitikere om Dikemark: – Ikke akseptabelt

Forholdene ved Dikemark regionale sikkerhetsavdeling understreker behovet for en full gransking av norsk psykiatri, mener Venstre..

VG - 06 Jun 16 kl. 06:03

Leger slår alarm om psykiatribygg: Frykter mer vold og sykere pasienter på Dikemark

ASKER (VG) På Dikemark regionale sikkerhetsavdeling bor 13 av Norges farligste psykiatriske pasienter. Bygget er så gammelt og uegnet at det kan gjøre pasienter sykere og mer voldelige..

VG - 07 Jun 16 kl. 11:35

Gjøkungen på Gaustad

VGs rapport om vanskjøtselen ved Dikemark sykehus er bare en forsmak på hva vi har i vente..

NRK - 26 Nov 15 kl. 08:10

Tjener millioner på flyktninger

Investor Ola Moe tjener millioner på å huse flyktninger i Asker. Moe leier ifølge VG de gamle sykehuslokalene på Dikemark sykehus av Oslo kommune for 83.000 per måned, og selger akutte asylplasser på samme eiendom til staten for fire millioner kroner per måned..

NRK - 08 Sep 15 kl. 08:32

Overleger på Dikemark slår alarm

For få ansatte og gamle bygg gjør at pasienter ved Dikemark psykiatriske sykehus blir dårligere, mener fire overleger der. – Vi ser at pasienter som trenger ro, men ikke får det fordi andre pasienter skriker, ofte blir dårligere, sier en av overlegene..

P4 - 25 Apr 15 kl. 10:18

Døde etter voldsepisode

Mannen som ble utsatt for en voldsepisode på Haslum på onsdag døde av skadene. Det bekrefter politiet i Asker og Bærum til P4 Nyhetene. Mannen i 30-årene ble påført alvorlige hodeskader etter en voldsom slåsskamp, og den siktede er ennå ikke avhørt av politiet.

VG - 24 Feb 15 kl. 21:55

Taxi havnet i skisporet i Bærum

Taxisjåføren og venninnen ble nok overrasket da politiet dukket i skiløypa i Dikemark..

VG - 24 Feb 15 kl. 21:55

Taxi havnet i skisporet i Asker

Taxisjåføren og venninnen ble nok overrasket da politiet dukket i skiløypa i Dikemark..

VG - 06 Nov 14 kl. 14:48

Siktet alenemor legges inn på Dikemark

Baremoren som er siktet for omsorgssvikt med døden til følge, skal døgnobserveres i åtte uker ved Dikemark sykehus..

Aftenposten - 05 Oct 14 kl. 06:21

To nye branner på Dikemark

To nye branner med få timers mellomrom skaper frykt blant de psykiatriske pasientene på Dikemark sykehus i Asker..

Aftenposten - 05 Oct 14 kl. 07:15

To branner ved Dikemark asylmottak i natt

Politiet mistenker at to branner på asylmottaket på Dikemark i Asker natt til søndag ble påsatt..

Aftenposten - 05 Oct 14 kl. 06:21

Branner på Dikemark asylmottak

To nye branner med få timers mellomrom skaper frykt blant beboerne på Dikemark asylmottak i Asker..

Aftenposten - 06 Oct 14 kl. 15:25

Natt til søndag brant mottaket for fjerde gang siden mai

Det går en brannstifter løs på asylmottaket i Dikemark. For fjerde gang på fem måneder har noen prøvd å sette fyr på mottaket..

VG - 01 Oct 14 kl. 04:17

Brann på Dikemark sykehus

Halv tre i natt sto deler av sikkerhetsavdelingen på Dikemark sykehus i Bærum i brann..

Aftenposten - 01 Oct 14 kl. 04:40

To til sykehus etter brann på Dikemark

To personer ble sendt til sykehus etter en brann i sikkerhetsavdelingen på Dikemark psykiatriske sykehus i Asker natt til onsdag..

P4 - 01 Oct 14 kl. 05:40

Brann på Dikemark sykehus

Det begynte å brenne på Dikemark psykiatriske sykehus i Asker i Akershus i natt. Alle pasientene fra avdelingen ble evakuert og to personer måtte fraktes til sykehus etter brannen. Det skal ikke være snakk om alvorlige skader.

Dagbladet - 01 Oct 14 kl. 04:21

Brann på Dikemark sykehus

To personer ble sendt til sykehus..

VG - 19 Aug 14 kl. 10:49

– Jeg savner henne hver eneste dag

OSLO TINGHUS (VG) Mens ektemannen til drepte Anni Rachmawati Godager (34) forklarte seg, ville den tiltalte 27-åringen hurtigst mulig tilbake til Dikemark sykehus..

P4 - 17 Aug 14 kl. 10:41

- Ønsker å forklare seg

Den 27 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept en ansatt ved et Nav-kontor i Oslo i fjor ønsker å forklare seg når rettsaken nå starter. Det forteller mannens forsvarer til NTB. 27-åringen, som nekter straffskyld, har vært innlagt på Dikemark sykehus helt siden han ble pågrepet.

P4 - 24 Jun 14 kl. 09:19

- Nav-drapsmann ikke tilregnelig

Aktor kommer til å be om tvungent psykisk helsevern for mannen som i august i fjor tok livet av en saksbehandler på et Nav-kontor i Oslo. De sakkyndige psykiaterne har konkludert med at mannen da og fortsatt er å regne som utilregnelig, melder NTB. Den tiltalte 27-åringen har tilbrakt hele varetektsperioden på Dikemark sykehus der han har vært under observasjon..

Aftenposten - 30 Sep 13 kl. 18:20

- Alt virket helt normalt. Helt til han åpnet munnen

Åtte ukers observasjon på Dikemark viste at den 38 år gamle tiltalte i Sigrid-saken fungerte normalt i det daglige. Men da han åpnet munnen, begynte det erfarne helsepersonalet å stusse, og skjønte ikke alt 38-åringen snakket om..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt