Det

Tirsdag, 22 September, 16:22

Nyheter om Det

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - I førrgår: 22:50

Kan tjene årslønn på Facebook-gruppe

En person som styrer en gruppe for såkalt kompiskjøring i drammensområDet, kan tjene rundt en halv million kroner på Det. I gruppen kan folk tilby seg å kjøre, eller å bli kjørt, dit man trenger. Og administratoren har bedt gruppemedlemmene om å betale en medlemsavgift på frem kroner i måneden, eller 50 kroner i året.

P4 - 4 timer siden

Høyeste smittetall så langt

Igjen er Det registrert rekordhøye smittetall i verden. Den siste uken er Det registrert nesten to millioner nye koronatilfeller, som er Det høyeste uketallet så langt, og en økning på 6 prosent fra forrige uke. Det melder AFP som viser til statistikk fra Verdens helseorganisasjon.

P4 - I førrgår: 10:07

41 nye smittet i Oslo

41 personer har fått påvist koronasmitte i Oslo Det siste døgnet. Det viser tall fra Oslo kommune. Det er ned fra 68 og 54 de to foregående dagene.

P4 - I førrgår: 11:38

Flomfare i nord

Det er fare for flom vest og sør i Troms og Finnmark de neste dagene. Det kan komme opp mot 100 millimeter nedbør i morgen og tirsdag, og Det er sendt ut gult farevarsel. Det kan bli lokale oversvømmelser, og Det er fare for at veier og broer kan bli stengt.

P4 - Igår: 21:32

Starter koronagransking

Riksrevisjonen skal i morgen starte undersøkelser av myndighetenes koronahåndtering. Det bekrefter riksrevisor Per Kristian Foss overfor DagblaDet. Han sier denne jobben skal prioriteres høyt, og at revisjonen om nødvendig vil sette andre undersøkelser til side.

NRK - 18 timer siden

1134 nye rammet av strømbrudd

Det er totalt tre strømbrudd på Senja, Lavangen og Sjursnes i Troms. Totalt 1134 husstander er rammet. Sannsynligvis er årsaken været.

P4 - 15 minutter siden

Hellas og Tyrkia vil forhandle

Hellas og Tyrkia skal være enige om å forhandle for å løse konflikten i Middelhavet. Det opplyser tyrkiske myndigheter, men enigheten er ikke bekreftet fra gresk hold. Landene er uenige om sjøgrensene øst i Middelhavet, der Det kan være store gassforekomster, og Det har vært frykt for at de steile frontene skulle utvikle seg til en regelrett krig..

P4 - 1 time siden

3800 færre ledige

Flere permitterte kommer seg tilbake i jobb - og Det er mye av grunnen til at ledighetstallet falt med 3.800 sist uke Det er nå registrert 200.000 arbeidsledige hos Nav.

NRK - 1 time siden

Fem koronadødsfall i Sverige

Det er registrert fem nye koronadødsfall i Sverige siden forrige oppdatering før helgen. I Danmark er Det registrert ett dødsfall og 476 smittede Det siste døgnet. Her ligger 79 personer på sykehus, 14 av dem på intensivavdeling og fem i respirator..

P4 - I førrgår: 14:23

14 smittet i Bergen

Det er registrert 14 nye koronatilfeller i Bergen Det siste døgnet. Det opplyser kommunen nå. Det er en nedgang fra i går, da 29 personer fikk påvist smitte.

NRK - 1 time siden

3.800 færre arbeidsledige siste uke

Det er nå registrert 200.000 arbeidsledige hos Nav. Det er 16.

P4 - I førrgår: 14:15

- Mange er uten alternativ

- De færreste som reiser med kollektivtransport i Oslo-områDet har mulighet til å endre reisevanene sine på kort sikt. Det sier forsker Jørgen Århaug ved Transportøkonomisk institutt til Aftenposten. Nesten 4.

P4 - I førrgår: 13:42

Blir mye vind i nord

Det vil blåse kraftig i deler av Nord-Norge fra i morgen ettermiddag til tirsdag morgen. Det er ventet storm langs kysten og kraftige vindkast i Nordland og Troms. Mest vind ser Det ut til å bli i Lofoten og Vesterålen, og Meteorologisk institutt anbefaler folk å sikre løse gjenstander.

P4 - 2 timer siden

21 koronasmittede innlagt

21 koronasmittede er innlagt på norske sykehus i dag. Det er to færre enn i går, da antallet var Det høyeste siden juni. Ingen av dem som nå er innlagt får respiratorbehandling, opplyser Helsedirektoratet nå i ettermiddag.

P4 - 2 timer siden

Korona-dødsfall i Bergen

I Bergen er Det registrert 19 nye smittetilfeller og ett koronarelatert dødsfall siste døgn. Det var en person ved Fyllingsdalen sykehjem som døde etter å ha blitt smittet med viruset, opplyser Bergen kommune. Når Det gjelder de nye smittede, er de fra 15 til 62 år..

P4 - Igår: 12:56

Høyeste innleggelser siden juni

Det er nå 23 koronasmittede som er innlagt på sykehus i Norge. Det er sju flere enn fredag og Det høyeste antall innlagte siden begynnelsen av juni, opplyser Helsedirektoratet. Men Det er ingen pasienter som nå får respiratorbehandling..

Klartale - 3 timer siden

Det kan bli mindre penger til bistand neste år

Dårlig økonomi i Norge kan også få følger i fattige land. Det er fordi Det kan bli mindre penger til bistand i 2021, ifølge avisa Aftenposten..

P4 - 3 timer siden

Trump har ringt Tybring-Gjedde

Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde fikk en spesiell telefon i dag. Det var USAs president som ringte. Det var for å takke Frp-politikeren for hans nominasjon av Donald Trump til Nobels fredspris.

P4 - Igår: 10:42

Ber folk sikre løse gjenstander

Politiet ber innbyggere i Nordland og Troms å sikre løse gjenstander. Det er i løpet av ettermiddagen varslet periodevis full storm med vindkast opp mot 30 meter i sekunder. I Tromsø er Det også utstedt farevarsel for jordskred, flom og mye regn.

NRK - 6 timer siden

92 i karantene i Helse Bergen

Én ny ansatt ved Helse Bergen har fått påvist koronasmitte, og 92 ansatte er nå i karantene, Det er en økning på 47 siden i går. Det er tre pasienter som er innlagt med covid-19 på Haukeland universitetssjukehus, Det melder Helse Bergen..

P4 - I førrgår: 09:07

- Velg noe annet, eller unngå reiser

- Ikke reis kollektivt med mindre du må. Det er beskjeden fra kollektivselskapet Ruter, som kjører i Oslo og deler av Viken. Det blir ikke satt inn ekstra kapasitet i kollektivtrafikken som følge av streiken, og selskapet sier Det kan bli mange som nå velger å reise med trikk, t-bane, tog og båt.

P4 - 7 timer siden

28 nye smittetilfeller i Oslo

Det siste døgnet har 28 nye personer i Oslo fått påvist koronasmitte. Det er en svak oppgang fra mandag, men en sterk nedgang fra helgen. ByråDet i Oslo innførte i går omfattende restriksjoner for å hindre den pågående smittespredningen i hovedstaden.

VG - Igår: 08:07

Dønnums mulige overgang til italiensk klubb lagt på is: – Det har dødd ut litt

VALLE (VG) Gode prestasjoner i Eliteserien har gjort at klubber i utlanDet følger nøye med på Aron Dønnum (22). Det ser imidlertid ikke ut som Det blir noen overgang til Serie B-klubben Lecce med Det første..

P4 - 8 timer siden

-Borettslag må bidra i kampen mot koronaviruset

-Borettslag og sameier bør bidra mer i kampen mot koroanviruset. Det sier helsebyråd i Oslo, Robert Steen Smittetallet i hovedstaden er stiende og i går ble Det kjent at kommunen forbyr sammenkomster med mer enn ti personer. Hvis borettslag kan bidra med og informere om smittevernsregler til sine beboere, så kan Det bidra til mindre smitte mener Steen..

P4 - 8 timer siden

Lavere dødelighet i Norge under pandemien

Dødeligheten generelt i Norge har gått ned under pandemien. Det viser også tall fra Dødsårsakregisteret. I perioden mars til mai døde færre av de største dødsårsakgruppene som kreft og hjerte- og karsykdommer.

NRK - Igår: 01:43

39 flere korona-smittede

I natt er Det registrert 12.897 koronasmittede personer her i lanDet, viser foreløpige tall som ble oppdatert klokka 01.30.

P4 - 17 timer siden

1134 uten strøm

Det er nå totalt tre strømbrudd på Senja, Lavangen og Sjursnes i Troms. Totalt 1134 husstander rammet opplyser Troms Kraft til NRK. Sannsynligvis er årsaken været.

VG - 17 timer siden

Ble permittert i vår: - Frykter Det verste

SANDEFJORD (VG) Anne-Lise Tollefsen var permittert i tre måneder i vår. - Det var et mareritt. Jeg håper inderlig å slippe en gang til, men når jeg ser så få hotellgjester vi har, frykter jeg Det verste, sier hun..

P4 - 18 timer siden

Dopingetterforskning etter Tour de France

Politiet etterforsker mulig bruk av doping i Tour de France. Mistanken er rettet mot laget Arkea- Samsic etter at Det er blitt funnet helseprodukter og legemidler som kan brukes til doping Det bekrefter Det internasjonale sykkelforbunDet nå i kveld. Laget endte på en 17.

P4 - Igår: 19:36

Ny dokumentlekkasje om omfattende hvitvasking

Flere amerikanske storbanker skal ha bistått svindlere, gangstere og oligarker med hvitvasking av penger. Det viser en dokumentlekkasje kalt FinCEN Files, som blant andre Aftenposten har fått tilgang til. Der går Det også fram at Det i Norge skal ha blitt sluset 1 milliard kroner gjennom ulike DNB-kontoer.

NRK - 20 timer siden

Ny koronarekord i Hellas

Det er registrert 453 nye smittetilfeller med koronavirus siste døgn i Hellas, melder Reuters. Det er Det høyeste antallet registrerte smittede på et døgn siden utbrudDet i lanDet. Regjeringen har iverksatt restriksjoner i to uker fra og med mandag..

E24 - 21 timer siden

Mathallen om registrering av tusenvis av gjester: – Ikke veldig praktisk

Flere store restaurant-aktører i Oslo mener Det blir vanskelig å registrere hver enkelt gjest. Mathallen har lenge mistenkt at Det kunne komme et påbud om registrering, og vurderer nå hvordan de skal gjøre Det..

Aftenposten - 21 timer siden

Mathallen om registrering av tusenvis av gjester: – Ikke veldig praktisk

Flere store restaurant-aktører i Oslo mener Det blir vanskelig å registrere hver enkelt gjest. Mathallen har lenge mistenkt at Det kunne komme et påbud om registrering, og vurderer nå hvordan de skal gjøre Det..

NRK - 20 timer siden

Ny smitterekord i Hellas

Det er registrert 453 nye smittetilfeller med koronavirus siste døgn i Hellas, melder Reuters. Det er Det høyeste antallet registrerte smittede på et døgn siden utbrudDet i lanDet. Regjeringen har iverksatt restriksjoner i to uker fra og med mandag..

P4 - 21 timer siden

Koronatest kan avsløre hvor syk du blir

En norskutviklet koronatest kan avsløre hvor syk du blir. Med støtte fra ForskningsråDet, skal testen utvikles i et samarbeid mellom Age Labs, Bærum sykehus, Oslo universitetssykehus og Folkehelseinstituttet. En enkel blodprøve vil kunne vise hvem som kommer til å utvikle alvorlig koronasykdom og dermed gjøre Det mulig å starte behandling tidligere.

P4 - 21 timer siden

Liv og helse i fokus

Rundt 1200 personer er isolert i Rana kommune i Nordland i forbindelse med uværet Sally. Ordfører i kommunen Geir Waage sier nå i kveld at Det er liv og helse nå fokus i kommunen. Der jobbes Det med å skaffe en oversikt over hvem som mottar helse- og omsorgstjenester, og sikre at disse tjenestene kan bli ivaretatt.

E24 - Igår: 17:23

FellesforbunDet om NHO-topps uttalelser om streiken: – Ikke bare er Det frekt, Det er også blank løgn

NHO Transport-sjefen mener fagforbundene satte altfor høye krav i forkant av meglingen. FellesforbunDet mener Det både er frekt og løgn å «late som om Det er et krav»..

Aftenposten - Igår: 17:23

FellesforbunDet om NHO-topps uttalelser om streiken: – Ikke bare er Det frekt, Det er også blank løgn

NHO Transport-sjefen mener fagforbundene satte altfor høye krav i forkant av meglingen. FellesforbunDet mener Det både er frekt og løgn å «late som om Det er et krav»..

P4 - Igår: 16:37

Evakuert etter bombefunn

Det er funnet fem bomber fra krigen i den tyske byen Münster. Rundt 16.000 mennesker er nå evakuert.

P4 - Igår: 16:17

Utvider permitteringsordningen

Permitteringsordningen blir utviDet - og Det blir også lønnsstøtten ut året. Det bekreftet finansminister Jan Tore Sanner på en pressekonferanse nå i ettermiddag. Det vil gi 15.

NRK - 15 minutter siden

Hellas og Tyrkia vil forhandle

Hellas og Tyrkia er enige om å forhandle for å løse konflikten i Middelhavet. Det opplyser tyrkiske myndigheter, men Dette er ikke bekreftet fra gresk hold. Landene er uenige om sjøgrensene øst i Middelhavet, der Det kan være store gassforekomster..

NRK - 30 minutter siden

179 pågrepet i flere land

179 personer er arrestert og over 60 millioner kroner beslaglagt i en aksjon mot et ulovlig nettverk for narkotikahandel på Det mørke nettet, opplyser Det amerikanske justisdepartementet. De fleste pågripelsene skjedde i USA og Tyskland..

P4 - 30 minutter siden

Reagerer sterkt på lederlønninger

Det er provoserende at bussjåfører blir bedt om å vise moderasjon samtidig som lederne tar ut millionlønninger. Det sier FellesforbunDet leder Jørn Eggum. En gjennomgang TV2 har gjort viser at lederlønningene hos flere av lanDets største busselskap ligger mellom 1,2 og 3,1 millioner kroner.

NRK - Igår: 15:29

Strømstans i Tromsø

1097 kunder i Tromsø kommune er mandag ettermiddag klokken 15.30 rammet av strømstans. Det opplyser Troms kraft.

Aftenposten - Igår: 15:24

ByråDet strammer inn. Her er de nye smitterådene for Oslo.

Forbud mot å samle mer enn ti personer i private hjem i Oslo og registrering av navnene til kafégjester. Det er noen av de nye tiltakene byråDet presenterte mandag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt