Demonstrerte

Friday, 06 December, 22:21

Nyheter om Demonstrerte

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 02 Dec 19 kl. 10:31

Demonstrerte før rettssak

Rundt 40 personer Demonstrerte utenfor Trondheim tinghus i dag for å støtte reindriftssamer som har gått til sak mot staten. Reineierne mener vedtaket om å bygge 80 vindmøller på Fosen strider med folkerettens urbefolkningsvern. De tapte saken i Inntrøndelag tingrettog nå skal Frostating lagmannsrett behandle saken..

NRK - 14 timer siden

Streiken fortsetter i Frankrike

Store deler av tog- og kollektivtrafikken vil stå stille også i dag i Frankrike, i protest mot myndighetenes pensjonsreform. 20 prosent av flyavgangene er innstilt, skriver Le Monde. I går Demonstrerte 800.

Aftenposten - Igår: 06:55

40.000 Demonstrerte mot presidenten i Colombia

I en ny protestmarsj mot president Iván Duque samlet 40.000 demonstranter seg i gatene i Colombia onsdag..

NRK - Igår: 02:18

Protester mot politiet i Brasil

Innbyggerne i favelaen Paraisopolis i São Paulo i Brasil Demonstrerte mot politiet onsdag kveld etter at ni personer ble trampet i hjel under en politiaksjon søndag. Politiet aksjonerte mot en funk-konsert, angivelig etter å ha blitt beskutt..

NRK - 01 Dec 19 kl. 19:31

Statsminister biter seg fast

Maltas statsminister Joseph Muscat er under kraftig press, men hadde søndag ennå ikke kunngjort sin avgang. Tusener Demonstrerte i hovedstaden Valletta med krav om at Muscat må trekke seg..

NRK - 01 Dec 19 kl. 19:31

Statsminister på Malta nekter å gå

Maltas statsminister Joseph Muscat er under kraftig press, men hadde søndag ennå ikke kunngjort sin avgang. Tusener Demonstrerte i hovedstaden Valletta med krav om at Muscat må trekke seg. Han får kritikk for håndteringen av en drapssak..

NRK - 01 Dec 19 kl. 01:01

40.000 Demonstrerte i Firenze

I Firenze i Italia deltok 40.000 mennesker i en protestmarsj mot Matteo Salvini og hans ytre høyreparti Ligaen. Bak protestene står Sardinbevegelsen som ble ble grunnlagt i november av unge aktivister fra Bologna som en protest mot Salvini..

NRK - 28 Nov 19 kl. 13:15

Fire drepne i Bagdad i Irak

Fire personar som Demonstrerte i Iraks hovudstad Bagdad er drepne etter samanstøyt med tryggingsstyrkar. Det seier irakiske tenestepersonar, melder AP..

P4 - 10 Nov 19 kl. 23:04

Demonstrerte mot islamofobi

Flere tusen mennesker Demonstrerte i dag i Paris mot islamofobi. Marsjen ble organisert for å vise støtte til muslimer to uker etter at en man med ytre-høyre-sympatier skjøt inn i en moské i byen Bayonne. To eldre menn ble skadet i skyteepisoden..

P4 - 29 Nov 19 kl. 12:57

Krever obligatorisk ID-merking av kjæledyr

Dyrebeskyttelsen mener myndighetene må ta mer ansvar. Obligatorisk ID-merking av alle kjæledyr må på plass for å forebygge dumping og vanskjøtsel av dyr. Det krever Dyrebeskyttelsen, som i dag Demonstrerte utenfor Stortinget.

NRK - 23 Nov 19 kl. 19:15

Demonstrerte mot kvinnevald

Titusenvis av demonstrantar marsjerte i Frankrike laurdag med krav om at det må bli slutt på partnarvald mot kvinner. 116 kvinner skal ha blitt drepne av sine partnarar eller ekspartnarar i løpet av det siste året, ifølgje offisielle tal..

Aftenposten - 25 Nov 19 kl. 21:35

10.000 surfere Demonstrerte mot Equinors oljeutvinningsplaner i Australia

Tusenvis av australske surfere mobiliserte i helgen for å stoppe et potensielt svært lønnsomt Equinor-prosjekt i et sårbart område. Samtidig har australske petroleumsmyndigheter nok en gang underkjent selskapets beredskapsplaner..

NRK - 21 Nov 19 kl. 19:18

Demonstrerte mot homoterapi

Omtrent 200 demonstranter møtte i ettermiddag opp foran Stortinget, for å markere sin motstand mot såkalt konverteringsterapi. Arbeiderpartiet og MDG har foreslått å forby terapi som har som formål å «omvende» homofile til å bli heterofile..

NRK - 16 Nov 19 kl. 19:43

Stor demonstrasjon i Tsjekkia

Over 200.000 tsjekkarar Demonstrerte laurdag i Praha, både for å markere 30-årsjubileet for Fløyelsrevolusjonen og for å krevje at statsminister Andrej Babis går av, melder nyheitsbyrået AFP. Babis er klaga for blant anna korrupsjon..

P4 - 16 Nov 19 kl. 20:15

Demonstrasjoner i Praha

Over 200.000 tsjekkere Demonstrerte i dag i Praha - både for å markere 30-årsjubileet for Fløyelsrevolusjonen og for å kreve statsministerens avgang. Bakgrunnen er korrupsjons-beskyldningene mot landets statsminister, milliardæren Andrej Babis.

NRK - 10 Nov 19 kl. 18:54

Marsjerte mot islamofobi

Flere tusen Demonstrerte søndag i Paris mot islamofobi. Marsjen ble organisert for å vise støtte til muslimer to uker etter at en man med ytre-høyre-sympatier skjøt inn i en moské i byen Bayonne sørvest i Frankrike. To eldre menn ble skadet..

NRK - 09 Nov 19 kl. 16:17

Kurdisk demonstrasjon i Oslo

Kurdere Demonstrerte lørdag ettermiddag i Oslo mot Tyrkias invasjon i Nord-Syria-. Demonstrantene hadde samlet seg på Jernbanetorget med med kurdiske flagg og bannere med slagord som «Stans Tyrkias krig mot kurderne»..

NRK - 08 Nov 19 kl. 21:17

Demonstrerte mot homofilm

Hundrevis av rasende georgiere samlet seg fredag ved en kino i Tbilisi for å protestere mot en film om homofil kjærlighet. Demonstrantene brente et regnbueflagg og ropte «Lenge leve Georgia» og «Skam!».

NRK - 08 Nov 19 kl. 21:17

Demonstrerte mot homofilm i Georgia

Hundrevis av rasende georgiere samlet seg fredag ved en kino i den georgiske hovedstaden Tbilisi for å protestere mot ensvensk-georgisk film om homofil kjærlighet. Demonstrantene brente et regnbueflagg og ropte «Lenge leve Georgia» og «Skam!»..

NRK - 24 Oct 19 kl. 04:40

Hundretusenvis Demonstrerte

Hundretusenvis av mennesker Demonstrerte mot ulikhet i Chile onsdag, til tross for at president Sebastián Piñera har lovet reformer. Blant annet skal to kjøpesentre blitt satt i brann, og et hotell plyndret. Det melder nyhetsbyrået DPA, via NTB..

P4 - 28 Oct 19 kl. 13:30

Skolestreik mot regjeringen i Irak

Tusenvis av studenter og skolebarn i Bagdad Demonstrerte i dag mot regjeringen i Irak. Elevene protester mot korrupsjon, høy arbeidsledighet og dårlige offentlige tjenester i landet. Skolestreiken er planlagt å vare i ti dager..

NRK - 26 Oct 19 kl. 10:27

19 drept i Chile

Nærmere en million mennesker Demonstrerte fredag i gatene i Chile. De krever sosiale reformer og avgangen til president Sebastián Piñera..

NRK - 26 Oct 19 kl. 21:58

Stor demonstrasjon i Barcelona

Hundretusenvis av katalanarar Demonstrerte i Barcelona laurdag. Dei protesterte mot fengselsstraffene mot ni politikarar som jobbar for at regionen Catalonia skal lausrive seg frå Spania. Søndag er det venta ein motdemonstrasjon, melder BBC..

Aftenposten - 26 Oct 19 kl. 21:21

Ny kjempedemonstrasjon i Barcelona

Hundretusenvis av katalanere Demonstrerte lørdag i Barcelona. De protesterte mot fengselsstraffene mot ni politikere som arbeidet for løsrivelse fra Spania..

NRK - 26 Oct 19 kl. 20:07

Kritisk til demonstrasjonstidspunkt

Ein talsperson for kurdarane som Demonstrerte i Oslo laurdag er kritisk til at ei tyrkisk gruppe fekk demonstrere kort tid før deira markering. Det var to timar mellom dei varsla demonstrasjonane for og mot Tyrkias militæroffensiv i Syria..

P4 - 26 Oct 19 kl. 21:39

Ny kjempedemonstrasjon i Barcelona

Flere hundre tusen katalanere Demonstrerte i Barcelona i dag. De protesterte mot fengslingen av ni politikere som jobbet for løsrivelse fra Spania. Ifølge lokalt politi deltok 350.

Aftenposten - 26 Oct 19 kl. 00:39

Enorme demonstrasjoner i Chile

Hundretusenvis Demonstrerte fredag i gatene i Chile. De krever sosiale reformer og avgangen til president Sebastián Piñera..

P4 - 13 Oct 19 kl. 18:45

Demonstrerte mot antisemittisme

Over 10.000 personer Demonstrerte i dag mot antisemittisme i Berlin. Tysklands innenriksminister har denne uken innrømmet at trusselen fra høyreekstreme er veldig høy, etter at en mannen angrep en synagoge i Halle.

NRK - 09 Oct 19 kl. 19:58

Kurdere Demonstrerte på Oslo S

Omtrent 70 kurdere Demonstrerte med flagg og plakater inne på Oslo S torsdag kveld etter Tyrkias angrep i Nord-Syria. Demonstrantene møtte opp ved 18.30-tiden onsdag og sto ved togtavlen inne på stasjonen, sier politiet til NTB..

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 06:18

Store protester i Chile tross løfter om sosiale reformer

Hundretusenvis av mennesker Demonstrerte mot ulikhet i Chile onsdag, til tross for at president Sebastián Piñera har lovet reformer..

P4 - 26 Oct 19 kl. 23:26

Chiles president lover endringer

Chiles president lover store endringer i regjeringen. Det skjer etter at fler enn en million Demonstrerte fredag med krav om økonomisk og politisk reform, samt presidentens avgang. President Sebastián Piñera er hardt presset etter en serie store protester hvor minst 19 personer er drept.

NRK - 20 Oct 19 kl. 06:57

120 kvinner drept i sine hjem

Flere hundre kvinner Demonstrerte lørdag i Paris ved å legge seg ned på gater og plasser for å rette oppmerksomhet mot vold i hjemmet. Over 120 kvinner er drept i Frankrike hittil i år i sine hjem, melder Reuters..

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 05:47

Tusenvis protesterte mot straff for sexundervisning i Polen

Tusenvis av mennesker Demonstrerte i Warszawa onsdag kveld mot et lovforslag som kan kriminalisere seksualundervisning på skoler i Polen..

NRK - 17 Oct 19 kl. 02:28

Tusenvis protesterte i Warszawa

Tusenvis av mennesker Demonstrerte i Warszawa onsdag kveld mot et lovforslag som kan kriminalisere seksualundervisning på skoler i Polen. Demonstrasjoner ble også holdt i en rekke andre polske byer onsdag kveld.

NRK - 15 Oct 19 kl. 20:17

Tyrkia-demonstrasjon på Gardermoen

Rundt 50 demonstranter møtte opp på Oslo lufthavn Gardermoen tirsdag kveld. De oppfordret til boikott av Tyrkia og Demonstrerte mot Turkish Airlines. Demonstrantene var på flyplassen i en halvtime og forlot området i 19-tiden, bekrefter Avinor..

NRK - 14 Oct 19 kl. 16:00

Demonstrerte mot fengselsstraffer

Demonstranter har protestert på flyplassen i Barcelona etter at katalanske politikere ble dømt til lange fengselsstraffer. Ni tidligere katalanske uavhengighetspolitikere er dømt til mellom 9 og 13 års fengsel..

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 18:12

Opprørspolitiet brukte køller og skjold mot demonstranter i Barcelona i kveld

Tusener av katalanere Demonstrerte i Barcelona og andre byer, for andre dag på rad, i protest mot at katalanske politikere er dømt til fengsel..

NRK - 13 Oct 19 kl. 16:20

Protesterer mot ny lov i Algerie

Hundrevis Demonstrerte søndag mot ei ny straumlov i Algerie. Lova skal få utlendingar til å investere i straumproduksjonen i landet. Demonstrantane meiner det er eit forsøk på å samle vestleg støtte mot masseprotestane i Algerie dei siste månadane..

NRK - 13 Oct 19 kl. 17:56

Demonstrerte mot antisemittisme

Rundt 10.000 menneske deltok i ein protest mot antisemittisme i Berlin søndag. Mange tyskarar er sjokkerte etter at ei synagoge i byen Halle blei angripe onsdag, og fryktar høgreekstreme er på frammarsj i Tyskland..

Klartale - 07 Oct 19 kl. 11:23

Demonstrerte for sykehus

Folk møtte opp foran Stortinget da statsbudsjettet ble lagt fram..

P4 - 12 Oct 19 kl. 16:42

Demonstrerte mot Tyrkia

Det har vært demonstrasjoner mot den tyrkiske militæraksjonen i Syria i flere norske byer i dag. Over 3000 personer fra det kurdiske miljøet i Oslo demonstrerer nå utenfor Utenriksdepartementet hvor de også krever Norge stanser all våpeneksport til Tyrkia. I Bergen måtte politiet rykke ut til Torgallmenningen etter en ikke lovlig meldt demonstrasjon hvor demonstrantene krevde at Tyrkia trekker seg ut av Syria..

Aftenposten - 05 Oct 19 kl. 11:23

Maskerte demonstranter protesterer i Hongkong mot maskeringsforbud

Maskerte demonstranter Demonstrerte lørdag i Hongkong mot det nye forbudet mot å tildekke ansiktet. Tog- og T-banetrafikk sto stille, og butikker holdt stengt..

NRK - 02 Oct 19 kl. 21:31

Over 50 politiselvmord i Frankrike

Hver femte dag tar en fransk politimann sitt eget liv. Tusenvis av sinte politifolk Demonstrerte i dag i Paris mot arbeidsforholdene i politiet. Siden 1997 minst 1026 franske politifolk tatt sine liv..

NRK - 02 Oct 19 kl. 06:40

Demonstrasjonar i Hongkong

Fleire hundre studentar Demonstrerte onsdag utanfor ein skule etter at politiet skaut mot demonstrantar på Kinas 70-årsdag tysdag. Ein 18 år gammal mann blei skoten i brystet. Tilstanden skal vere kritisk, men stabil, opplyser sjukehuset..

NRK - 30 Sep 19 kl. 17:27

Forlenger oppholdsforbud på Frøya

Vindmøllemotstandere på Frøya får fortsatt ikke lov til å oppholde seg på anleggsområdet. Politiet forlenger oppholdsforbudet til 31. oktober.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt