Demonstrerte

Sunday, 17 November, 21:00

Nyheter om Demonstrerte

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 10 Nov 19 kl. 23:04

Demonstrerte mot islamofobi

Flere tusen mennesker Demonstrerte i dag i Paris mot islamofobi. Marsjen ble organisert for å vise støtte til muslimer to uker etter at en man med ytre-høyre-sympatier skjøt inn i en moské i byen Bayonne. To eldre menn ble skadet i skyteepisoden..

NRK - Igår: 19:43

Stor demonstrasjon i Tsjekkia

Over 200.000 tsjekkarar Demonstrerte laurdag i Praha, både for å markere 30-årsjubileet for Fløyelsrevolusjonen og for å krevje at statsminister Andrej Babis går av, melder nyheitsbyrået AFP. Babis er klaga for blant anna korrupsjon..

P4 - Igår: 20:15

Demonstrasjoner i Praha

Over 200.000 tsjekkere Demonstrerte i dag i Praha - både for å markere 30-årsjubileet for Fløyelsrevolusjonen og for å kreve statsministerens avgang. Bakgrunnen er korrupsjons-beskyldningene mot landets statsminister, milliardæren Andrej Babis.

NRK - 10 Nov 19 kl. 18:54

Marsjerte mot islamofobi

Flere tusen Demonstrerte søndag i Paris mot islamofobi. Marsjen ble organisert for å vise støtte til muslimer to uker etter at en man med ytre-høyre-sympatier skjøt inn i en moské i byen Bayonne sørvest i Frankrike. To eldre menn ble skadet..

NRK - 09 Nov 19 kl. 16:17

Kurdisk demonstrasjon i Oslo

Kurdere Demonstrerte lørdag ettermiddag i Oslo mot Tyrkias invasjon i Nord-Syria-. Demonstrantene hadde samlet seg på Jernbanetorget med med kurdiske flagg og bannere med slagord som «Stans Tyrkias krig mot kurderne»..

NRK - 08 Nov 19 kl. 21:17

Demonstrerte mot homofilm

Hundrevis av rasende georgiere samlet seg fredag ved en kino i Tbilisi for å protestere mot en film om homofil kjærlighet. Demonstrantene brente et regnbueflagg og ropte «Lenge leve Georgia» og «Skam!».

NRK - 08 Nov 19 kl. 21:17

Demonstrerte mot homofilm i Georgia

Hundrevis av rasende georgiere samlet seg fredag ved en kino i den georgiske hovedstaden Tbilisi for å protestere mot ensvensk-georgisk film om homofil kjærlighet. Demonstrantene brente et regnbueflagg og ropte «Lenge leve Georgia» og «Skam!»..

NRK - 24 Oct 19 kl. 04:40

Hundretusenvis Demonstrerte

Hundretusenvis av mennesker Demonstrerte mot ulikhet i Chile onsdag, til tross for at president Sebastián Piñera har lovet reformer. Blant annet skal to kjøpesentre blitt satt i brann, og et hotell plyndret. Det melder nyhetsbyrået DPA, via NTB..

P4 - 28 Oct 19 kl. 13:30

Skolestreik mot regjeringen i Irak

Tusenvis av studenter og skolebarn i Bagdad Demonstrerte i dag mot regjeringen i Irak. Elevene protester mot korrupsjon, høy arbeidsledighet og dårlige offentlige tjenester i landet. Skolestreiken er planlagt å vare i ti dager..

NRK - 26 Oct 19 kl. 10:27

19 drept i Chile

Nærmere en million mennesker Demonstrerte fredag i gatene i Chile. De krever sosiale reformer og avgangen til president Sebastián Piñera..

NRK - 26 Oct 19 kl. 21:58

Stor demonstrasjon i Barcelona

Hundretusenvis av katalanarar Demonstrerte i Barcelona laurdag. Dei protesterte mot fengselsstraffene mot ni politikarar som jobbar for at regionen Catalonia skal lausrive seg frå Spania. Søndag er det venta ein motdemonstrasjon, melder BBC..

Aftenposten - 26 Oct 19 kl. 21:21

Ny kjempedemonstrasjon i Barcelona

Hundretusenvis av katalanere Demonstrerte lørdag i Barcelona. De protesterte mot fengselsstraffene mot ni politikere som arbeidet for løsrivelse fra Spania..

NRK - 26 Oct 19 kl. 20:07

Kritisk til demonstrasjonstidspunkt

Ein talsperson for kurdarane som Demonstrerte i Oslo laurdag er kritisk til at ei tyrkisk gruppe fekk demonstrere kort tid før deira markering. Det var to timar mellom dei varsla demonstrasjonane for og mot Tyrkias militæroffensiv i Syria..

P4 - 26 Oct 19 kl. 21:39

Ny kjempedemonstrasjon i Barcelona

Flere hundre tusen katalanere Demonstrerte i Barcelona i dag. De protesterte mot fengslingen av ni politikere som jobbet for løsrivelse fra Spania. Ifølge lokalt politi deltok 350.

Aftenposten - 26 Oct 19 kl. 00:39

Enorme demonstrasjoner i Chile

Hundretusenvis Demonstrerte fredag i gatene i Chile. De krever sosiale reformer og avgangen til president Sebastián Piñera..

P4 - 13 Oct 19 kl. 18:45

Demonstrerte mot antisemittisme

Over 10.000 personer Demonstrerte i dag mot antisemittisme i Berlin. Tysklands innenriksminister har denne uken innrømmet at trusselen fra høyreekstreme er veldig høy, etter at en mannen angrep en synagoge i Halle.

NRK - 09 Oct 19 kl. 19:58

Kurdere Demonstrerte på Oslo S

Omtrent 70 kurdere Demonstrerte med flagg og plakater inne på Oslo S torsdag kveld etter Tyrkias angrep i Nord-Syria. Demonstrantene møtte opp ved 18.30-tiden onsdag og sto ved togtavlen inne på stasjonen, sier politiet til NTB..

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 06:18

Store protester i Chile tross løfter om sosiale reformer

Hundretusenvis av mennesker Demonstrerte mot ulikhet i Chile onsdag, til tross for at president Sebastián Piñera har lovet reformer..

P4 - 26 Oct 19 kl. 23:26

Chiles president lover endringer

Chiles president lover store endringer i regjeringen. Det skjer etter at fler enn en million Demonstrerte fredag med krav om økonomisk og politisk reform, samt presidentens avgang. President Sebastián Piñera er hardt presset etter en serie store protester hvor minst 19 personer er drept.

NRK - 20 Oct 19 kl. 06:57

120 kvinner drept i sine hjem

Flere hundre kvinner Demonstrerte lørdag i Paris ved å legge seg ned på gater og plasser for å rette oppmerksomhet mot vold i hjemmet. Over 120 kvinner er drept i Frankrike hittil i år i sine hjem, melder Reuters..

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 05:47

Tusenvis protesterte mot straff for sexundervisning i Polen

Tusenvis av mennesker Demonstrerte i Warszawa onsdag kveld mot et lovforslag som kan kriminalisere seksualundervisning på skoler i Polen..

NRK - 17 Oct 19 kl. 02:28

Tusenvis protesterte i Warszawa

Tusenvis av mennesker Demonstrerte i Warszawa onsdag kveld mot et lovforslag som kan kriminalisere seksualundervisning på skoler i Polen. Demonstrasjoner ble også holdt i en rekke andre polske byer onsdag kveld.

NRK - 15 Oct 19 kl. 20:17

Tyrkia-demonstrasjon på Gardermoen

Rundt 50 demonstranter møtte opp på Oslo lufthavn Gardermoen tirsdag kveld. De oppfordret til boikott av Tyrkia og Demonstrerte mot Turkish Airlines. Demonstrantene var på flyplassen i en halvtime og forlot området i 19-tiden, bekrefter Avinor..

NRK - 14 Oct 19 kl. 16:00

Demonstrerte mot fengselsstraffer

Demonstranter har protestert på flyplassen i Barcelona etter at katalanske politikere ble dømt til lange fengselsstraffer. Ni tidligere katalanske uavhengighetspolitikere er dømt til mellom 9 og 13 års fengsel..

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 18:12

Opprørspolitiet brukte køller og skjold mot demonstranter i Barcelona i kveld

Tusener av katalanere Demonstrerte i Barcelona og andre byer, for andre dag på rad, i protest mot at katalanske politikere er dømt til fengsel..

NRK - 13 Oct 19 kl. 16:20

Protesterer mot ny lov i Algerie

Hundrevis Demonstrerte søndag mot ei ny straumlov i Algerie. Lova skal få utlendingar til å investere i straumproduksjonen i landet. Demonstrantane meiner det er eit forsøk på å samle vestleg støtte mot masseprotestane i Algerie dei siste månadane..

NRK - 13 Oct 19 kl. 17:56

Demonstrerte mot antisemittisme

Rundt 10.000 menneske deltok i ein protest mot antisemittisme i Berlin søndag. Mange tyskarar er sjokkerte etter at ei synagoge i byen Halle blei angripe onsdag, og fryktar høgreekstreme er på frammarsj i Tyskland..

Klartale - 07 Oct 19 kl. 11:23

Demonstrerte for sykehus

Folk møtte opp foran Stortinget da statsbudsjettet ble lagt fram..

P4 - 12 Oct 19 kl. 16:42

Demonstrerte mot Tyrkia

Det har vært demonstrasjoner mot den tyrkiske militæraksjonen i Syria i flere norske byer i dag. Over 3000 personer fra det kurdiske miljøet i Oslo demonstrerer nå utenfor Utenriksdepartementet hvor de også krever Norge stanser all våpeneksport til Tyrkia. I Bergen måtte politiet rykke ut til Torgallmenningen etter en ikke lovlig meldt demonstrasjon hvor demonstrantene krevde at Tyrkia trekker seg ut av Syria..

Aftenposten - 05 Oct 19 kl. 11:23

Maskerte demonstranter protesterer i Hongkong mot maskeringsforbud

Maskerte demonstranter Demonstrerte lørdag i Hongkong mot det nye forbudet mot å tildekke ansiktet. Tog- og T-banetrafikk sto stille, og butikker holdt stengt..

NRK - 02 Oct 19 kl. 21:31

Over 50 politiselvmord i Frankrike

Hver femte dag tar en fransk politimann sitt eget liv. Tusenvis av sinte politifolk Demonstrerte i dag i Paris mot arbeidsforholdene i politiet. Siden 1997 minst 1026 franske politifolk tatt sine liv..

NRK - 02 Oct 19 kl. 06:40

Demonstrasjonar i Hongkong

Fleire hundre studentar Demonstrerte onsdag utanfor ein skule etter at politiet skaut mot demonstrantar på Kinas 70-årsdag tysdag. Ein 18 år gammal mann blei skoten i brystet. Tilstanden skal vere kritisk, men stabil, opplyser sjukehuset..

NRK - 30 Sep 19 kl. 17:27

Forlenger oppholdsforbud på Frøya

Vindmøllemotstandere på Frøya får fortsatt ikke lov til å oppholde seg på anleggsområdet. Politiet forlenger oppholdsforbudet til 31. oktober.

Aftenposten - 29 Sep 19 kl. 16:47

Rundt 20.000 Demonstrerte i Russland

– Vi må fortsette å kreve respekt for våre rettigheter, sa opposisjonspolitiker Ljubov Sobol da rundt 20.000 demonsterte i Moskva søndag..

NRK - 28 Sep 19 kl. 15:37

Tusenvis Demonstrerte i Hongkong

Markeringen var på forhånd godkjent av politiet. Bakgrunnen for lørdagens markering er femårsdagen for starten av paraplybevegelsen – masseprotestene som rammet deler av Hongkong i drøye to måneder høsten 2014..

NRK - 13 Sep 19 kl. 21:04

Thunberg Demonstrerte i USA

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg Demonstrerte utenfor Det hvite hus fredag. 16-åringen, som har inspirert unge mennesker verden over, krever tiltak fra verdens største økonomi og dens klimaskeptiske president..

VG - 30 Sep 19 kl. 10:40

Hongkong: Politi kledd som demonstrant avfyrte skudd

En sivilkledd politimann kledd i shorts og T-skjorte, avfyrte skudd for å avskrekke demonstranter som Demonstrerte i Hongkongs gater..

P4 - 29 Sep 19 kl. 17:18

Store demonstrasjoner i Russland

Rundt 20 000 personer Demonstrerte i dag i gateane i Moskva. De krever at en rekke støttespillere av opposisjonen som er blitt fengslet de siste månedene, blir sluppet fri. Rundt 2.

Aftenposten - 27 Sep 19 kl. 22:56

Thunberg i klimamarsj i Canada: – Et kompliment at folk vil kneble oss

Klimaaktivisten Greta Thunberg Demonstrerte sammen med titusenvis av andre i Montreal på det som ble en ny fredag med globale klimaprotester..

Aftenposten - 27 Sep 19 kl. 22:56

Thunberg i klimamarsj i Canada: – En kompliment at folk vil kneble oss

Klimaaktivisten Greta Thunberg Demonstrerte sammen med titusenvis av andre i Montreal på det som ble en ny fredag med globale klimaprotester..

VG - 27 Sep 19 kl. 22:02

500.000 marsjerte med Thunberg i Canada: – Et kompliment at folk vil kneble oss

Klimaaktivisten Greta Thunberg Demonstrerte sammen med en halv million andre i Montreal på det som ble en ny fredag med globale klimaprotester..

Klartale - 20 Sep 19 kl. 13:38

– Vi må gjøre alt vi kan for å få politikerne til å høre

Fredag Demonstrerte folk over hele verden for klimaet. Giselle Penny og Luke Petersen har kommet helt fra Australia for å demonstrere i Oslo..

P4 - 13 Sep 19 kl. 21:47

Greta Thunberg Demonstrerte utenfor Det hvite hus

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg Demonstrerte utenfor Det hvite hus i dag. Demonstrasjonen er den første av en rekke demonstrasjoner som skal finne sted i løpet av de neste to ukene. Thunberg holdt selv en appell under demonstrasjonen til de rundt 1500 fremmøtte.

NRK - 21 Sep 19 kl. 01:26

Demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker Demonstrerte fredag kveld mot president Abdul Fattah al-Sisi, på Tahrirplassen i Egyps hovedstad Kairo, melder BBC. Politiet tok i bruk tåregass mot demonstantene. Protestene er de første siden al-Sisi tok makten i 2014..

NRK - 20 Sep 19 kl. 20:43

Greta Thunberg: – En seier

Den svenske klima-aktivisten Greta Thunberg var på plass sammen med tusenvis av andre som Demonstrerte for bedre klima i New York i dag. – Dette er en stor seier. Jeg kunne aldri ha forutsett at dette kunne skje, sa Thunberg til nyhetsbyrået AP..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt