Demonstrantar

Saturday, 30 May, 06:55

Nyheter om Demonstrantar

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 28 Apr 20 kl. 22:41

Demonstrantar sette fyr på bankar

I Libanon sette Demonstrantar fyr på fire bankar i Tripoli i protest mot den økonomiske situasjonen i landet i dag. Verdien på valutaen i Libanon har rast sidan oktober da Demonstrantar kravde reformer og skulda statsleiarane for korrupsjon..

NRK - 16 Apr 20 kl. 22:27

Årets pressebilete kåra

Den japanske fotografen Yasuyoshi Chiba er kåra til vinnaren av World Press Photo 2020 med biletet sitt av Demonstrantar i Sudan. Chiba arbeidar for det franske nyheitsbyrået AFP. Vinnarbiletet ser du under..

NRK - 19 Jan 20 kl. 12:15

Banka opp politi i Hongkong

I samanstøytane mellom politi og Demonstrantar i Hongkong søndag, blei to politifolk slåtte til blods av Demonstrantar, melder AFP. Det skjedde etter at politiet gav ordre om at demonstrantane måtte spreia seg..

NRK - 05 Feb 20 kl. 21:53

Aktivistar drepne i Irak

Sju aktivistar blei drepne og 52 såra då tilhengarar av den mektige sjialeiaren Muqtada al-Sadr raida ein leir med Demonstrantar i byen Najaf i Irak onsdag. Al-Sadr støtta tidlegare opprøret mot styresmaktene, men støttar no den nye statsministeren..

NRK - 12 Jan 20 kl. 15:42

Åtvarar om å drepe Demonstrantar

Donald Trump åtvarar Iran om å drepe Demonstrantar som protesterer mot nedskytinga av eit ukrainsk passasjerfly. 176 personar mista livet. USAs forsvarsminister seier dei er villige til å diskutere vegen vidare..

NRK - 18 Jan 20 kl. 18:45

Ber styrkar få ro i gatene

Libanons president Michel Aoun har spurt sikkerheitsstyrkar om å få ro i Beirut etter protestar i hovudstaden. Det har vore samanstøyt mellom sikkerheitsstyrkar og Demonstrantar laurdag kveld, melder Reuters..

NRK - 19 Jan 20 kl. 08:41

Fleire skadde i Libanon

Tala på skadde er oppjustert til 40 etter dei kraftige samanstøytane mellom Demonstrantar og politi i hovudstaden til Libanon, Beirut. Politiet brukte vasskanonar og tåregass mot demonstrantane som kasta steinar mot dei..

NRK - 18 Jan 20 kl. 20:44

160 såra i samanstøyt i Libanon

Over 160 personar er såra i samanstøyt mellom Demonstrantar og politi i Beirut i Libanon, ifølgje Røde Kors. Demonstrantane er frustrerte fordi forsøka på å danne ei regjering ikkje har lukkast, og landet står midt i ei økonomisk krise..

NRK - 19 Jan 20 kl. 10:52

Politiet brukte tåregass i Hongkong

I Hongkong brukte politiet tåregass mot Demonstrantar som var samla i ein park for å krevja valreform og boikotting av det kinesiske kommunistpartiet, melder AP søndag formiddag. Demonstrasjonen hadde godkjenning av politiet..

NRK - 12 Jan 20 kl. 12:14

Opprørspoliti utkommandert i Iran

Situasjonen er spent i hovudstaden Teheran, der opprørspoliti er utkommandert for å hindre nye protestar mot regimet. Laurdag blei fleire tusen Demonstrantar møtt med tåregass, då dei kravde at den øvste leiaren i Iran må gå av..

NRK - 16 Dec 19 kl. 22:10

Legg fram ny lov i Chile

Presidenten i Chile, Sebastián Piñera, foreslår ein ny lov for å beskytta politiet mot Demonstrantar. Han la fram loven tre dagar etter at FN skulda chilensk politi for alvorlege overgrep mot Demonstrantar under protestar mot regjeringa sin politikk..

NRK - 06 Dec 19 kl. 20:15

Femten Demonstrantar drepne i Irak

Til saman er femten Demonstrantar drepne i den irakiske hovudstaden Bagdad i dag. Dei drepne var Demonstrantar, som krev politiske reformar og slutt på korrupsjon..

NRK - 31 Dec 19 kl. 10:32

USAs ambassade i Irak evakuert

Ambassadøren og dei tilsette ved USAs ambassade til Irak i Bagdad, har blitt evakuerte, ifølge irakiske tenestemenn, melder Reuters. Det skjer etter at fleire hundre Demonstrantar har prøvd å storma ambassaden i morgontimane tysdag..

NRK - 31 Dec 19 kl. 09:39

Prøvar å storma USAs ambassade

I Bagdad i Irak prøver fleire hundre Demonstrantar og medlemmar av Kataib Hizbollah-militsen i landet å storma USAs ambassade til landet, melder AP. Det skjer etter 25 personar blei drepne då USA søndag bomba ei rekke basar til militsen..

NRK - 31 Dec 19 kl. 09:39

Prøver å storma USAs ambassade

I Bagdad i Irak prøver fleire hundre Demonstrantar og medlemmar av Kataib Hizbollah-militsen i landet å storma USAs ambassade til landet, melder AP. Det skjer etter 25 personar blei drepne då USA søndag bomba ei rekke basar til militsen..

NRK - 29 Dec 19 kl. 17:56

Blokkerer oljefelt i Irak

I Irak har fleire hundre regjeringskritiske Demonstrantar i to dagar blokkert eit oljefelt sør i landet, melder AFP. Dette er første gong demonstrajonane påverkar oljesektoren i landet. Demonstrantane krev politiske reformer og slutt på korrupsjon..

NRK - 26 Dec 19 kl. 18:30

Fleire pågripne i Hongkong

Uroa held fram i Hongkong, og fleire personar har blitt pågripne i samanstøyt med politiet andre juledag. Det er tredje dagen på rad med nye protestar, der Demonstrantar krev meir demokrati i provinsen..

NRK - 06 Dec 19 kl. 20:15

Tolv Demonstrantar drepne i Irak

Talet på drepne i den irakiske hovudstaden Bagdad i dag er no justert opp til tolv personar. Dei drepne var Demonstrantar. Drapa skjedde på Khilaniplassen i byen..

NRK - 03 Dec 19 kl. 06:34

Anerkjenner drap av Demonstrantar

Iransk statleg tv anerkjenner no at sikkerheitsstyrkar har drepe Demonstrantar i fleire byar etter demonstrasjonar mot auka bensinprisar. Det skriv nyheitsbyrået AP. Minst 208 personar skal vere drepne, ifølgje Amnesty International..

NRK - 17 Dec 19 kl. 16:33

Kastar gjenstandar mot politiet

I Paris i Frankrike har Demonstrantar tysdag kasta gjenstandar mot politiet. Det melder Reuters..

NRK - 28 Nov 19 kl. 07:25

To Demonstrantar drepne i Irak

I Irak er to Demonstrantar skotne og drepne, melder AFP torsdag morgon. Hendinga skal ha skjedd sør i landet..

NRK - 17 Dec 19 kl. 13:58

Brukte tåregass i Frankrike

I Nantes i Frankrike brukte politiet tåregass mot Demonstrantar under ein demonstrasjon mot pensjonsreforma til president Emmanuel Macron, melder Reuters..

NRK - 17 Dec 19 kl. 13:58

Brukte tåregass i Nantes

I Nantes i Frankrike brukte politiet tåregass mot Demonstrantar under ein demonstrasjon mot pensjonsreforma til president Emmanuel Macron, melder Reuters. Demonstrasjonen var organisert av fagforeiningar som er mot reforma..

NRK - 17 Dec 19 kl. 13:58

Bruker tåregass i Frankrike

Politiet i Frankrike bruker tåregass mot Demonstrantar i Nantes. Det melder Reuters..

NRK - 15 Dec 19 kl. 08:28

Fem drepne i samanstøyt

I den indiske delstaten Assam blei fem menneske drepne i kraftige samanstøyt mellom sikkerheitsstyrkar og Demonstrantar. Uroa starta etter at indiske styresmakter bestemte å innvilge statsborgarskap til ulovlege immigrantar frå naboland..

NRK - 06 Dec 19 kl. 19:15

Minst seks drepne i Irak

Minst seks Demonstrantar skal vere skotne i Iraks hovudstad Bagdad, melder Reuters. Over 20 fleire skal vere skadde i nærleiken av Tahrirplassen..

NRK - 06 Dec 19 kl. 19:15

– Minst seks drepne i Irak

Minst seks Demonstrantar skal vere skotne i Iraks hovudstad Bagdad, melder Reuters. Over 20 fleire skal vere skadde i nærleiken av Tahrirplassen..

NRK - 30 Nov 19 kl. 08:45

Nye protestar i Irak

Protestane mot regjeringa i Irak held fram, trass i at statsminister Abdel Abdel Mahdi fredag sa han ville trekke seg. Dei meiner regimet er korrupt og må gå av og bli dømde for urett dei har gjort, seier Demonstrantar til nyheitsbyrået AFP..

NRK - 28 Nov 19 kl. 07:55

Dødstala stig i Irak

I Irak har dødstala stige til åtte, etter samanstøyt mellom Demonstrantar og tryggingsstyrkar..

NRK - 28 Nov 19 kl. 08:59

Dødstala stig framleis i Irak

I Irak har dødstala stige til 13, etter at tryggingsstyrkar begynte å skyte mot Demonstrantar sør i landet, melder AFP. Hendinga skal ha skjedd då tryggingsstyrkane tok tilbake fleire bruer demonstrantane hadde okkupert..

NRK - 26 Nov 19 kl. 02:40

Tåregass i Georgia

Politiet i den tidlegare sovjet-republikken Georgia bruker tåregass for å spreie Demonstrantar utanfor nasjonalforsamlinga i hovudstaden Tbilisi, melder nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 24 Nov 19 kl. 21:26

Harde straffar mot Demonstrantar

Iranske styresmakter varslar at dei vil slå hardt ned på dei demonstrantane som er blitt arresterte etter protestane mot auka i bensinprisane. FNs menneskerettskontor meiner meir enn 1.000 personar skal vere arresterte..

NRK - 23 Nov 19 kl. 19:15

Demonstrerte mot kvinnevald

Titusenvis av Demonstrantar marsjerte i Frankrike laurdag med krav om at det må bli slutt på partnarvald mot kvinner. 116 kvinner skal ha blitt drepne av sine partnarar eller ekspartnarar i løpet av det siste året, ifølgje offisielle tal..

NRK - 03 Nov 19 kl. 17:40

Demonstrantar sperra vegar i Bagdad

Demonstrantar sette ut vegsperringar i Iraks hovudstad søndag for å auke presset på regjeringa. Dei meiner den bør gå av på grunn av korrupsjon, høg arbeidsløyse og dårlege offentlege tenester. Protestane i Irak har vart i over ein månad..

NRK - 24 Nov 19 kl. 18:25

Minst sju drepne i Irak

Sju Demonstrantar skal vere drepne av tryggingsstyrkar i Bagdad og i andre delar av Irak søndag. Mange skal i tillegg vere skada. Demonstrasjonane starta tidleg i oktober, og dei demonstrerer mot korrupsjon og vil ha politisk endring i landet..

NRK - 26 Oct 19 kl. 18:00

Tåregass mot Demonstrantar i Oslo

Politiet har brukt tåregass for å roe ned Demonstrantar på Karl Johans gate i Oslo. Ein butikk skal vere øydelagd. Andre plassar i sentrum har det blitt gjort skadar på bilar og bussar..

NRK - 29 Oct 19 kl. 07:20

Over 800 skada i demonstrasjon

Minst 13 personar skal vere drepne og 865 skada etter irakisk politi opna ild mot Demonstrantar i Kerbala i Irak. Det opplyser kilder til Reuters..

NRK - 27 Oct 19 kl. 14:47

Nye protestar i Libanon

Demonstrantar i Libanon har lykkast med å danne ei 170 kilometer lang menneskekjede, melder Reuters..

NRK - 26 Oct 19 kl. 11:16

Fjernar vegsperringar i Libanon

Militæret i Libanon fjerna laurdag vegsperringar som var sette opp av Demonstrantar rundt hovudstaden Beirut. Demonstrantane protesterer mot regjeringa si handtering av den økonomiske krisa landet er i..

NRK - 26 Oct 19 kl. 12:31

Demonstrasjon i Irak

Fleire hundre Demonstrantar er samla i sentrum av hovudstaden Bagdad i Irak, melder Reuters. Demonstrantane vifter med irakiske flagg og kallar statsminister Adel Abdul Mahdi ein slange, etter at minst 42 personar har blitt drepne i protestar..

NRK - 26 Oct 19 kl. 12:31

Ny protestar i Irak

Fleire hundre Demonstrantar er samla i sentrum av hovudstaden Bagdad i Irak, melder Reuters. Demonstrantane vifter med irakiske flagg og kallar statsminister Adel Abdul Mahdi ein «orm», etter at minst 42 personar har blitt drepne i protestar..

NRK - 28 Sep 19 kl. 21:44

Tåregass mot Demonstrantar

Politiet brukte tåregass og vasskanonar etter at ei gruppe Demonstrantar kasta murstein og brannbomber mot offentlege kontor i Hongkong laurdag. Kring 300 000 deltok for å markere femårsdagen for då paraplyrørsla starta i byen..

NRK - 22 Sep 19 kl. 07:46

Nye demonstrasjoner i Hongkong

Det er venta nye protestar i Hongkong søndag, og Demonstrantar har starta å samle seg. Styresmaktene har no redusert tilgangen til hovudflyplassen, då Demonstrantar ofte har valt å demonstrere der..

NRK - 22 Sep 19 kl. 07:46

Nye demonstrasjonar i Hongkong

Det er venta nye protestar i Hongkong søndag, og Demonstrantar har starta å samle seg. Styresmaktene har no redusert tilgangen til hovudflyplassen, då Demonstrantar ofte har valt å demonstrere der..

NRK - 22 Sep 19 kl. 14:27

Nye samanstøt i Hongkong

Opprørspoliti har brukt tåregass mot maskerte Demonstrantar i Hongkong, etter dei har vandalisert ein t-banestasjon i sentrum av byen. Fleire personar har blitt grovt mishandla av Demonstrantar..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt