Demokratene

Saturday, 25 May, 01:10

Nyheter om Demokratene

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - I førrgår: 20:21

Trump stormet ut av møte

Vil ikke forhandle før Demokratene stopper sine etterforskninger etter Mueller-rapporten..

P4 - I førrgår: 22:38

Kan måtte dele Trumps skattemelding

USAs president Donald Trump kan nå måtte vise frem sin skattemelding. En føderal dommer i New York nekter å avvise stevningene om å få utlevert skatteopplysningene hans. Det er Demokratene i Representantenes hus som har stevnet to storbanker for å få tilgang til dokumentene, men Trump har prøvd å stanse dette..

P4 - Igår: 19:57

Usikker på Trump er egna til jobben

Leder for Demokratene i Representantenes hus i USA Nancy Pelosi er bekymret for Donald Trump, og stiller spørsmål ved om han er egnet til å være president. Flere medier har meldt at Trump var rasende da han forlot et møte med Pelosi og demokrat-leder Chuck Schumer i går. Han sa at han ikke vil samarbeide hvis granskingene i kjølvannet av Mueller-rapporten fortsetter..

P4 - I førrgår: 16:24

Leverer ut Mueller-dokumenter

Justisdepartementet i USA har gått med på å utlevere nye dokumenter fra Mueller-rapporten. Demokratene var ikke fornøyd etter at rapporten om russisk innbalnding i presidentvalget i 2016 ble lagt frem i april, og ønsket å se mer. Nå blir dokumenter knyttet til amerikansk og utenlandsk etterretning gjort tilgjengelig for etterretningskomiteen..

VG - I førrgår: 20:15

Trump stormet ut fra møte med Demokratene

Flere amerikanske medier melder at president Donald Trump langet ut mot Nancy Pelosi og deretter forlot et budsjettmøte i sinne..

P4 - 20 May 19 kl. 23:18

Vil se Trumps finansdokumenter

En føderal dommer har beordret et revisjonsselskap til å utlevere Donald Trumps regnskap fra tiden før han ble president. Det melder CNN nå sent i kveld. Demokratene i USA har i lang tid forsøkt å få innsyn i Trumps selvangivelser for å avsløre eventuelle interessekonflikter og få klarhet i hans komplekse økonomiske forhold..

P4 - 09 May 19 kl. 06:39

Trump hardt ut mot Demokratene

Donald Trump gikk i natt hardt ut mot Demokratene som krever at hele Mueller rapporten skal offentliggjøres. I går brukte presidenten sine fullmakter til å nekte en fullstendig offentliggjøring av rapporten for Kongressen til store protester. På et valgkampmøte i Florida i natt norsk tid gikk han i strupen på sine motstandere..

NRK - 20 May 19 kl. 21:47

Trump ber rådgiver ikke vitne

USAs president Donald Trump ber sin tidligere rådgiver i Det hvite hus, Don McGahn, om ikke å vitne i tirsdagens høring i Representantenes hus. McGahn var sentral i deler av Mueller-rapporten og er innkalt som vitne av Demokratene..

P4 - 19 May 19 kl. 07:43

Trump maner til republikansk samhold i abortsaken

President Donald Trump presiserer at han står ved den tradisjonelle republikanske linjen mot abort, med tre unntak - incest, voldtekt og beskyttelse av mors liv. Flere av de lovene som er innført nå i blant andre Missouri og Alabama, tilnærmet forbyr all abort. Trump er nå tydelig bekymret for at Demokratene skal bruke striden innad hos Republikanerne til sin fordel i den kommende valgkampen..

Dagbladet - 13 May 19 kl. 03:18

20 granskninger Trump prøver å stanse

USAs president, Donald Trump, er under hardt press fra Demokratene i Kongressen..

Dagbladet - 13 May 19 kl. 03:18

20 granskinger Trump prøver å stanse

USAs president, Donald Trump, er under hardt press fra Demokratene i Kongressen..

Hegnar.no - 11 May 19 kl. 08:48

Demokratene med nytt forsøk på å få tak i Trumps selvangivelser

Demokraten Richard Neal i Representantenes hus stevner USAs skattevesen og finansdepartement med krav om innsyn i president Donald Trumps selvangivelser..

P4 - 11 May 19 kl. 07:21

Gir ikke opp å få tak i Trumps selvangivelser

Demokratene gir ikke opp forsøket på å få tak i Donald Trumps selvangivelser. Demokraten Richard Neal stevner nå USAs skattevesen og finansdepartement med krav om innsyn. Neal, som leder kontrollkomiteen i Representantenes hus, har gitt frist til neste fredag for utlevering av dokumentene, melder NTB..

NRK - 07 May 19 kl. 08:41

Nekter å frigi Trump-selvangivelser

USAs finansminister Steven Mnuchin sier han ikke kommer til å frigi president Donald Trumps selvangivelser til Demokratene i Representantenes hus..

NRK - 07 May 19 kl. 00:11

Nekter å frigi Trumps selvangivelse

USAs finansminister Steven Mnuchin vil ikke frigi president Donald Trumps selvangivelser til Demokratene i Representantenes hus. Han hevder at kontrollkomiteen mangler lovmessig formål til å kreve selvangivelser. Saken havner trolig i rettsvesenet..

Hegnar.no - 07 May 19 kl. 05:05

USAs finansminister nekter å frigi Trumps selvangivelser

USAs finansminister Steven Mnuchin sier han ikke kommer til å frigi president Donald Trumps selvangivelser til Demokratene i Representantenes hus..

P4 - 08 May 19 kl. 16:49

- Trump stopper Mueller-rapport

USAs president, Donald Trump, bruker sine fullmakter for å stanse publiseringen av den uredigerte rapporten om Russland-etterforskningen. Det skriver den amerikanske avisen Politico. Demokratene mener den redigerte rapporten ikke viser den fulle sannhet om funnene i den, og har krevd å få den utlevert.

Aftenposten - 07 May 19 kl. 00:11

USAs finansminister nekter å frigi Trumps selvangivelser

USAs finansminister Steven Mnuchin sier han ikke kommer til å frigi president Donald Trumps selvangivelser til Demokratene i Representantenes hus..

VG - 07 May 19 kl. 10:13

Skattestrid i Kongressen: Nekter å frigi Trumps selvangivelser

USAs finansminister Steven Mnuchin kommer ikke til å utlevere Donald Trumps selvangivelser til Demokratene i Kongressen. Men dragkampen vil trolig fortsette..

P4 - 06 May 19 kl. 23:49

Vil ikke frigi Trumps selvangivelse

USAs finansminister kommer ikke til å frigi selvangivelsene til president Donald Trump. Det opplyser han i et brev til Representantenes hus i kveld. Finansministeren sier i et brev at ønsket bryter med konstitusjonelle lover, og utgjøre en fare for skattebetalernes rett til privatliv.

P4 - 25 Apr 19 kl. 12:22

Biden stiller til valg

Tidligere visepresident Joe Biden har nå bekreftet at han stiller som presidentkandidat for Demokratene til valget i USA i 2020. 76-åringen var visepresident i åtte år under president Barack Obama..

Aftenposten - 25 Apr 19 kl. 16:47

Stødig og erfaren, eller eldgammel og utdatert? Demokratene er delt i synet på Biden 2020.

Joe Biden stiller som presidentkandidat. Blir han en flopp eller mannen som feller Trump? Her er de vanligste argumentene for og mot Bidens kandidatur..

Hegnar.no - 08 Apr 19 kl. 13:43

Demokratene får aldri se Trumps selvangivelse

Demokratene vil aldri få se president Donald Trumps selvangivelse, sier stabssjef i Det hvite hus Mick Mulvaney..

Hegnar.no - 20 Apr 19 kl. 08:53

Justisdepartementet avviser Demokratenes Mueller-stevning

USAs justisdepartement ønsker ikke å gi Demokratene tilgang til en usladdet versjon av Mueller-rapporten etter stevningen fra Representantenes hus..

Aftenposten - 20 Apr 19 kl. 07:19

Justisdepartementet avviser Demokratenes Mueller-stevning

USAs justisdepartement ønsker ikke å gi Demokratene tilgang til en usladdet versjon av Mueller-rapporten etter stevningen fra Representantenes hus..

NRK - 20 Apr 19 kl. 03:48

Avviser å gi ut usladdet rapport

USAs justisdepartement ønsker ikke å gi Demokratene tilgang til en usladdet versjon av Mueller-rapporten. Demokraten Jerry Nadler i Representantenes hus stevnet departementet med krav om å få hele rapporten og underlagsmaterialet innen 1. mai..

NRK - 18 Apr 19 kl. 16:10

Sanders leder blandt Demokratene

Senator Bernie Sanders leder nå kappløpet om å bli Demokratenes presidentkandidat, viser en fersk meningsmåling..

NRK - 19 Apr 19 kl. 15:44

Krever usladdet Mueller-rapport

Demokratene i Kongressen krever en usladdet versjon av Mueller-rapporten om russisk innblanding i det amerikanske presidentvalget i 2016. Rettsutvalget i Senatet stevnet justisdepartement med krav om full tilgang til rapporten innen 1. mai..

VG - 20 Apr 19 kl. 06:10

Derfor er Demokratene skeptiske til riksrett mot Trump

Sentrale politikere fra Det demokratiske partiet vil heller vente til neste presidentvalg enn å stille Trump for riksrett..

Hegnar.no - 14 Apr 19 kl. 08:49

Trump må gi fra seg sine selvangivelser - har fått ny frist

Demokratene i Kongressen ga lørdag skattevesenet IRS frist til 23. april for å overlevere president Donald Trumps selvangivelser..

Dagbladet - 13 Apr 19 kl. 22:44

Siste frist: Krever Trumps selvangivelse

Demokratene i Kongressen ga lørdag skattevesenet IRS frist til 23. april for å overlevere president Donald Trumps selvangivelser..

Dagbladet - 25 Mar 19 kl. 01:48

Demokratene kritiserer justisministeren: - Han er ikke nøytral

Demokratene krever at spesialetterforsker Robert Muellers rapport blir offentliggjort..

NRK - 13 Apr 19 kl. 22:38

Trump får ny frist

Demokratene i Kongressen ga lørdag skattevesenet IRS frist til 23. april for å overlevere president Donald Trumps selvangivelser. Den første fristen for å levere selvangivelsene var 10.

Aftenposten - 13 Apr 19 kl. 22:31

Trump har frist til 23. april for å gi Kongressen sine selvangivelser

Demokratene i Kongressen ga lørdag skattevesenet IRS frist til 23. april for å overlevere president Donald Trumps selvangivelser..

Hegnar.no - 11 Apr 19 kl. 11:17

Demokrater reagerer skarpt på spionasje-utspill

Demokratene i Kongressen reagerer skarpt på uttalelser fra USAs justisminister William Barr om at Donald Trumps valgkamp ble utsatt for «spionasje» i 2016..

NRK - 11 Mar 19 kl. 16:03

Demokratene har valgt Milwaukee

Demokratene har valgt Milwaukee som vert for møte som skal bestemme deres neste presidentkandidat til valget i 2020. Wisconsin var en statene Demokratene tapte til Donald Trump. I over 100 år har Demokratene vært i Chicago for å velge sin kandidat..

Hegnar.no - 08 Apr 19 kl. 14:31

Bernie Sanders har de beste kortene blant Demokratene

To måneder etter at han igjen kastet seg inn i kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat, har Bernie Sanders bedre kort enn noen av de andre kandidatene..

Hegnar.no - 07 Apr 19 kl. 13:17

Biden fortsatt mest populær blant Demokratene

Trass i anklager fra flere kvinner for dårlig oppførsel leder tidligere visepresident Joe Biden i en måling om demokratiske presidentkandidater.

NRK - 06 Apr 19 kl. 18:17

Trump har ikke lest Mueller-rapport

President Donald Trump sier han ikke har lest rapporten til spesialetterforsker Robert Mueller om Russland-granskningen. Det er kun et fire siders sammendrag som er offentliggjort. Demokratene krever at de 400 sidene i sin helhet må offentliggjøres..

NRK - 05 Apr 19 kl. 06:59

Cohen ber kongressen om hjelp

Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen ber kongressmedlemmer om hjelp for å unngå å bli fengslet 6. mai. I et brev fra hans advokater kommer det frem at Cohen fortsatt har dokumenter som kan være av interesse for Demokratene..

Hegnar.no - 04 Apr 19 kl. 05:47

Demokratene krever utlevering av Trumps selvangivelser

Demokrat Richard Neal har sendt en formell forespørsel hvor han ber skattevesenet i USA legge fram Donald Trumps selvangivelser for de siste seks årene..

Dagbladet - 04 Apr 19 kl. 02:34

Demokratene krever utlevering av Trumps selvangivelser

Demokrat Richard Neal har sendt en formell forespørsel hvor han ber skattevesenet i USA legge fram Donald Trumps selvangivelser for de siste seks årene..

NRK - 02 Apr 19 kl. 15:14

Vurderer å utsette Obamacare

President Donald Trump antyder at han kan vente med en ny helsereform til etter valget neste år. Det tvitret Trump tvitret sent mandag kveld. Det ville frata Demokratene et viktig kort i valgkampen..

Hegnar.no - 26 Mar 19 kl. 05:55

Fortsatt dragkamp om Muellers rapport

Demokratene vil ha hele Mueller-rapporten offentliggjort neste uke, men republikanerne stikker kjepper i hjulene for prosessen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt