Demokratene

Sunday, 21 October, 14:26

Nyheter om Demokratene

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 17 Oct 18 kl. 17:30

Valget Demokratene ikke tåler å tape | Frank Rossavik

Demokratene er mot Donald Trump, men er ellers ikke så tydelige. De er favoritter i mellomvalget, men målingene er usikre..

NRK - 14 Oct 18 kl. 11:42

Mot flertall for Demokratene

En snau måned før mellomvalget i USA viser målingene at Republikanerne får flertall i Senatet og Demokratene får flertall i Representantene hus. Tirsdag 6. november går amerikanerne til valg..

Aftenposten - 14 Oct 18 kl. 13:17

Trump beskriver dem som ekstreme og gale. Demokratene ligger nå an til å få flertall.

Republikanerne fester grepet om plassene i Senatet. Samtidig ligger Demokratene an til å stikke av med flertallet i Representantenes hus, hevder anerkjent amerikansk nettsted..

NRK - 06 Oct 18 kl. 01:51

Demokratene favoritter i USA

En måned før valget til Representantenes hus er sjansen for at Demokratene får flertall 74,2 prosent, Republikanerne har bare 25,8 prosent sjanse til å beholde flertallet, skriver nettstedet 538..

VG - 04 Oct 18 kl. 16:30

Demokratene om FBI-rapport om Kavanaugh: Mangelfull og begrenset

Ifølge lederen i Senatets justiskomité, republikaneren Chuck Grassley, har ikke FBI funnet noe som støtter opp om overgrepsanklagene mot høysterettskandidat Brett Kavanaugh. Demokratene mener rapporten er mangelfull..

NRK - 04 Oct 18 kl. 17:21

Mener FBI-rapporten er ufullstendig

Demokratene i Senatet mener FBI-rapporten som handler om utredningen av høyesterettskandidat Brett Kavanaugh er ufullstendig, skriver AP. Demokratene mener også at Det hvite hus kan ha begrenset etterforskningen..

NRK - 04 Oct 18 kl. 17:21

Mener FBI-rapporten er mangelfull

Demokratene i Senatet mener FBI-rapporten som handler om utredningen av høyesterettskandidat Brett Kavanaugh er mangelfull, skriver AP. Demokratene mener også at Det hvite hus kan ha begrenset etterforskningen..

Aftenposten - 09 Oct 18 kl. 22:00

I USA kan det bli en ny generasjonskrig om høyesterett | Malcolm Langford

Etter at Brett Kavanaugh gikk seirende ut av nominasjonsprosessen, leter Demokratene etter rettslige løsninger for å sikre en mer balansert høyesterett..

VG - 04 Oct 18 kl. 16:30

Mener FBI-rapport om Kavanaugh er ufullstendig

Ifølge lederen i Senatets justiskomité, republikaneren Chuck Grassley, har ikke FBI funnet noe som støtter opp om overgrepsanklagene mot høysterettskandidat Brett Kavanaugh. Demokratene mener rapporten er mangelfull..

Aftenposten - 07 Oct 18 kl. 14:43

Alle trodde han var sjanseløs. Nå vil mange ha ham som president. Møt Texas-fenomenet Beto.

LOCKHART, TEXAS (Aftenposten): Demokratene har hatt en fåfengt drøm om å «snu» Texas i mange år. Nå er én mann i ferd med å tenne håpet for alvor. Aftenposten møtte Demokratenes nye stjerne, Beto O’Rourke..

Aftenposten - 02 Oct 18 kl. 08:15

FBI-etterforskningen av Brett Kavanaugh blir begrenset av Donald Trump, sier Demokratene. Helt feil, svarer Trump.

FBI-etterforskningen skulle hindre «at landet revnet». I stedet splitter den USA ytterligere..

NRK - 27 Sep 18 kl. 23:31

Demokratene vil stanse Kavanaugh

Republikaneren Lindsey Graham er mer overbevist enn før om at Demokratenes mål er å hindre at Brett Kavanaugh blir høyesterettsdommer. – Jeg er mer sikker enn noen gang på at Demokratenes mål er å drøye avstemningen til etter mellomvalget, sier han..

NRK - 28 Sep 18 kl. 00:57

Kavanaugh får Trump-støtte

Høyesterettskandidat Brett Kavanaugh får støtte fra USAs president på Twitter etter høringen i Senatet. – Hans vitnesbyrd var kraftfullt og ærlig, skriver Trump på Twitter. Han anklager Demokratene for å jobbe for å forsinke utnevnelsesprosessen..

NRK - 13 Sep 18 kl. 08:59

Demokratene øker i partimåling i USA

Demokratene får en oppslutning på 50 prosent på en ny partimåling i forkant av det amerikanske kongressvalget i november. Med det har det demokratiske partiet en ledelse på 12 prosent over republikanerne foran valget 6. november, viser målingen..

Aftenposten - 11 Sep 18 kl. 09:56

Mellomvalget i USA: Statistikkekspert tror Demokratene vinner Representantenes hus

Norske eksperter støtter opp om målingene og mener at Demokratene har gode muligheter til å overta kontrollen i Representantenes hus. Men Senatet blir nok mer krevende..

VG - 13 Sep 18 kl. 15:57

Trump ut mot Puerto Rico-kritikk: Mener Demokratene står bak rapport om dødstall

Donald Trump tar seg selv i forsvar etter orkaninnsats-kritikken. Han mener Demokratene står bak rapporteringen om de høye dødstallene, og at han ikke kan klandres ettersom dødstallene var lave da han forlot øya..

Dagbladet - 13 Sep 18 kl. 17:48

Nekter for at 3000 døde: - Din mangel på respekt er motbydelig

President Donald Trump hevder at Demokratene har manipulert antallet for å sette ham i et dårlig lys..

Hegnar.no - 26 Aug 18 kl. 08:31

Demokratene begrenser superdelegatenes innflytelse

Demokratene har besluttet å redusere den store innflytelsen som de såkalte superdelegatene har hatt på valget av presidentkandidat..

NRK - 22 Aug 18 kl. 19:14

Demokratene har meldt om hacking

Demokratene har tatt kontakt med FBI etter å ha oppdaget det som omtales som et avansert hackingforsøk. Det opplyser kilder i partiet til CNN..

Dagbladet - 05 Sep 18 kl. 18:40

Tordner etter Trump-uttalelse: - Et massivt angrep på loven

En blodfersk meningsmåling er vond lesing for Donald Trump. Men det kan likevel være for tidlig å juble for Demokratene..

NRK - 04 Sep 18 kl. 16:32

Kjemper mot Trumps dommervalg

Høringen av Donald Trumps dommerkandidat til høyesterett, Brett Kavanaugh, ble tirsdag kaotisk. Demokratene i Senatets justiskomité klaget over at de hadde fått dokumenter for sent til å rekke å lese dem, og krevde dermed utsettelse..

VG - 04 Sep 18 kl. 16:59

Kaotisk høring av ny dommer til Høyesterett

Høringen av Donald Trumps dommerkandidat til høyesterett utviklet seg til det rene kaos tirsdag, med avbrytelser og krav om utsettelse fra Demokratene i USA..

VG - 04 Sep 18 kl. 16:59

22 arrestert på en time: Kaotisk høring av ny dommer til Høyesterett

Høringen av Donald Trumps dommerkandidat til høyesterett utviklet seg til det rene kaos tirsdag, med avbrytelser og krav om utsettelse fra Demokratene i USA..

NRK - 26 Aug 18 kl. 04:13

Superdelegater med mindre makt

Demokratene i USA har besluttet å redusere den store innflytelsen som de såkalte superdelegatene har hatt på valget av presidentkandidat. Beslutningen er et forsøk på å gjøre nominasjonsprosessen mer demokratisk. Nå får grasrota større makt..

Aftenposten - 22 Aug 18 kl. 19:22

Demokratene har meldt fra til FBI om hackingforsøk

Det demokratiske partiet i USA har tatt kontakt med FBI etter å ha oppdaget det som omtales som et avansert hackingforsøk..

VG - 12 Aug 18 kl. 13:27

De vil gjøre Demokratene mer ekstreme

MICHIGAN (VG) De er unge og de mener gamle spilleregler og gammel politikk ikke lenger nytter dersom Demokratene skal kunne slå tilbake mot Donald Trump og Republikanerne..

VG - 12 Aug 18 kl. 13:27

Slik vil den nye generasjonen endre Demokratene

MICHIGAN (VG) Abdul El-Sayed og Alexandria Ocasio-Cortez kan bli Demokratenes nye superstjerner. De mener gammel politikk og gamle spilleregler ikke nytter lenger, dersom Demokratene skal klare å slå tilbake mot Donald Trump og Republikanerne..

Aftenposten - 23 Aug 18 kl. 20:16

President Trump lovet å rydde opp i «sumpen». Nå kan korrupsjon og svindel i egne rekker bli brukt mot ham.

NEW YORK (Aftenposten): Demokratene snakker ikke lenger om riksrett, men om en «korrupt kultur». Små og store skandaler begynner å hefte ved Trump-regjeringen..

Aftenposten - 12 Aug 18 kl. 07:13

Favorittene er snart 80 år, og budskapet deres er uklart. Har Demokratene kandidater som kan slå Trump i 2020?

DUBUQUE, IOWA: I USAs mest profilerte valgstat er kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat i 2020 allerede i gang..

Aftenposten - 04 Aug 18 kl. 13:16

Vil du forstå hvordan Demokratene kunne tape for en presidentkandidat som Donald Trump?

Et av de foreløpig beste svarene på det får du i podkasten «The Wilderness»..

Hegnar.no - 30 Jul 18 kl. 06:04

Trump med mur-ultimatum til Kongressen

President Donald Trump truer med en såkalt «shutdown» av offentlige etater dersom Demokratene ikke stemmer for en rekke lovforslag rundt innvandring til USA..

Aftenposten - 30 Jun 18 kl. 15:20

Barack Obama advarer Demokratene: – Dere har grunn til å være bekymret

Tidligere president Barack Obama kom med både erkjennelser og kritikk under en veldedighetsmiddag. Samtidig ber han Demokratene slutte å drømme om en frelser..

NRK - 16 Jul 18 kl. 19:14

Demokrat-leder: Tankeløst av Trump

Lederen for Demokratene i det amerikanske senatet, Chuck Schumer, reagerer på president Trumps utsagn på pressekonferansen i Helsingfors i dag. Han omtaler Trump som tankeløs, farlig og svak. Schumer mener Trump setter egne interesser før landets..

VG - 18 Jul 18 kl. 23:42

Demokratene i USA vil at Trumps tolk fra Helsingfors skal forklare seg

Demokratiske representanter i Kongressen vil at president Trumps tolk i Helsingfors skal forklare seg om hva som ble sagt under samtalen med president Putin..

NRK - 19 Jun 18 kl. 19:44

Trump gyver løs på Demokratene

President Donald Trump hevder Demokratene har som mål at ulovlige innvandrere skal strømme inn i USA. Angrepet på det amerikanske opposisjonspartiet kom på Twitter tirsdag, hvor han hevdet at Demokratene vil ha innvandrere fordi de trenger velgere..

NRK - 13 Jul 18 kl. 18:22

12 russere tiltalt for hacking

Spesialetterforsker Robert Mueller har tiltalt 12 russiske etterretningsagenter for hackingen av Demokratene i valgkampen i 2016, ifølge flere medier. Dette skjer få dager før president Donald Trump møter sin russiske motpart Vladimir Putin..

Dagbladet - 22 Jun 18 kl. 03:13

Trump: Demokratene bare ute etter å blokkere

- Demokratene ønsker åpne grenser der hvem som helst kan komme inn i landet og bli. Det vil ikke skje! skrev presidenten..

Dagbladet - 02 Jul 18 kl. 21:45

Ny høyesterettsdommer i USA kan sikre president Trumps ettermæle

For 30 år siden torpederte Demokratene en høyesterettsnominasjon. Nå må de trolig betale for den beslutningen..

Hegnar.no - 22 Jun 18 kl. 06:24

Trump: - Demokratene kun ute etter å blokkere

President Donald Trump kritiserer opposisjonen for ikke å ville støtte noe av Republikanernes politikk etter at et nytt lovforslag om immigrasjon ble avvist..

E24 - 07 Jun 18 kl. 22:15

Demokratene skylder på Trump for dyr bensin

Bensinprisene har steget kraftig verden rundt. Også i USA har det blitt dyrere å fylle tanken, og Demokratene legger skylden på president Donald Trumps politikk..

VG - 18 Jun 18 kl. 13:51

Trumps harde pokerspill

Trump spiller beinhardt spill med små barn i potten for å få Demokratene til å godta innstramninger i innvandringen til USA..

Aftenposten - 18 Jun 18 kl. 08:15

Laura Bush: Anklager Trump for grusom innvandringspolitikk

Grusomt og umoralsk, mener tidligere førstedame Laura Bush om USAs splitting av asylfamilier på grensen. Demokratene kaller praksisen ondskapsfull..

Aftenposten - 18 Jun 18 kl. 08:15

Laura Bush: Anklager Trump for «grusom og umoralsk» innvandringspolitikk

Grusomt og umoralsk, mener tidligere førstedame Laura Bush om at USA splitter asylfamilier på grensen. Demokratene kaller praksisen for ondskapsfull..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt