Demokratene

Wednesday, 12 December, 06:13

Nyheter om Demokratene

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 07 Dec 18 kl. 00:58

Demokratene kaprer ett kongressmandat til

Demokratene har vunnet ytterligere ett sete i Representantenes hus og styrker dermed flertallet. Ett valgdistrikt gjenstår fortsatt etter valget 8. november..

NRK - 07 Dec 18 kl. 00:54

Demokratene knep mandat i USA

Resultatet av valget i USA i november er ennå ikke klart. I California har Demokratene har vunnet nok et sete i Representantenes hus. I Nord-Carolina er resultatet så hårfint at det må granskes før det kan godkjennes..

E24 - 9 timer siden

Trump truer med «shutdown» hvis Demokratene ikke går med på murbygging

President Donald Trump truer med en såkalt «shutdown» av offentlige etater dersom Demokratene ikke går med på å finansiere muren langs Mexicos grense..

Dagbladet - 10 timer siden

Trump truer med «shutdown» hvis han ikke får 40 milliarder til grensemuren

Nå har presidenten fått et ultimatum fra Demokratene..

NRK - 16 timer siden

Trump truar med «shutdown»

President Donald Trump truar med å stenge offentlege etatar dersom Demokratene ikkje gir sin tilslutnad til hans politikk. Trump vil mellom anna ha støtte til å til bygginga av den omstridde grensemuren til Mexico..

Aftenposten - 16 timer siden

Trump truer med «shutdown»

President Donald Trump truer med en såkalt «shutdown» av offentlige etater dersom Demokratene ikke gir sin tilslutning til hans politikk..

Hegnar.no - 26 Nov 18 kl. 06:27

Demokratene vil granske om Trump lar egen økonomi styre USAs utenrikspolitikk

Demokratene varsler at de akter å granske om president Donald Trump lar finansielle bånd til Russland og Saudi-Arabia påvirke USAs utenrikspolitikk..

VG - Igår: 15:18

Eks-FBI-sjefen bønnfaller Demokratene: Finn en kandidat som kan slå Trump

Forholdet mellom Donald Trump og James Comey har vært dårlig siden før presidenten sparket Comey fra sjefsjobben i FBI. Det ble på ingen måte bedre denne helgen..

Hegnar.no - 21 Nov 18 kl. 06:15

- Demokratene vil granske Ivanka Trumps epostbruk

Demokratene vil granske Ivanka Trumps bruk av en privat epostkonto i regjeringssammenheng, melder Reuters. Presidenten selv kaller det hele «fake news»..

Aftenposten - 21 Nov 18 kl. 06:00

Reuters: Demokratene vil granske Ivanka Trumps e-postbruk

Demokratene vil granske Ivanka Trumps bruk av en privat epostkonto i regjeringssammenheng, melder Reuters. Presidenten selv kaller det hele «fake news»..

NRK - 07 Nov 18 kl. 03:42

Demokratene vinner i Pennsylvania

Demokratene har vunnet to plasser i Representantenes hus fra Philadelphia som tidligere har vært republikanske. Dermed har Demokratene vunnet fire av de 23 plassene de trenger for å få flertall i Representantenes hus..

NRK - 07 Nov 18 kl. 03:38

Fox: Demokratene vinner «Huset»

Demokratene kommer til å vinne flertallet i Representantenes hus. Det melder nyhetskanalen Fox News på bakgrunn av de opptalte resultatene så langt. Det vil være første gang siden 2010 at Demokratene har flertallet i Representantenes hus..

NRK - 04 Nov 18 kl. 23:20

Demokratene anklages for hacking

Delstatssekretærens kontor i Georgia, som ledes av republikanernes guvernørkandidat Brian Kemp, sier de etterforsker Demokratene for et forsøk på hacking av velgerdatabasen. Demokratene kaller anklagene «skammelige» og «100 prosent uriktige»..

Aftenposten - 28 Nov 18 kl. 20:55

Demokratene nominerte ledertroika som alle vil passere 80 år

Demokratenes partigruppe nominerte onsdag Nancy Pelosi (78), Steny Hoyer (79) og Jim Clyburn (78) til de tre øverste ledervervene i Representantens hus..

NRK - 07 Nov 18 kl. 04:40

Kvinnesuksess for Demokratene

10 av de 14 setene i Representantenes hus som Demokratene har vunnet fra Republikanerne, er vunnet av kvinnelige kandidater. Seks av de 14 setene er vunnet av tidligere soldater, melder CNN. Demokratene ligger an til å få flertall i Representantenes hus..

NRK - 13 Nov 18 kl. 15:14

Demokratene vant flere seter

Demokratenes flertall i Representantenes hus blir gradvis større etter hvert som stemmeopptellingen fullføres etter mellomvalget i USA. Så langt er det avklart at Demokratene har vunnet minst 32 nye seter, de trengte 23 for å få flertall..

Hegnar.no - 07 Nov 18 kl. 06:34

Demokratene kan ha hevntanker

Hevntankene har lagret seg voldsomt opp. Vi kan vente oss en del gransking når Demokratene overtar Representantenes hus, sier USA-ekspert Ole Moen..

Dagbladet - 27 Nov 18 kl. 21:42

Hevder Trump-topp var i hemmelige Wikileaks-møter - så kom e-post-skandalen

Donald Trumps tidligere valgkampsjef, Paul Manafort, var ifølge The Guardian i hemmelige møter med Wikileaks-grunnlegger Julian Assange i 2016. Måneder seinere dukket de hackede e-postene fra Demokratene opp..

NRK - 27 Nov 18 kl. 21:32

Nekter for møte med Assange

Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort nekter for at han noen gang har truffet Wikileaks-grunnlegger Julian Assange. The Guardian skrev tirsdag at de to traff hverandre før Wikileaks publiserte e-poster hacket fra Demokratene..

Aftenposten - 24 Nov 18 kl. 22:15

Demokratene inn i fremtiden med flere ledere som runder 80

Nancy Pelosi (78) håper å ri av alle krav om fornyelse i partiledelsen..

NRK - 07 Nov 18 kl. 05:01

CNN: Demokratene vinner «Huset»

Demokratene kommer til å vinne flertallet i Representantenes hus. Det melder TV-kanalen CNN. De følger etter NBC og Fox News som meldte det samme tidligere i kveld..

NRK - 13 Nov 18 kl. 03:19

Demokratene vant i Arizona

Opptellingen etter forrige ukes mellomvalg i USA har resultert i at Demokratene har vunnet et sete i senatet fra Arizona. Demokraten Kyrsten Sinema overtar plassen etter den republikanske Trump-kritikeren Jeff Flake som ikke stilte til gjenvalg..

NRK - 07 Nov 18 kl. 04:32

NBC: Demokratene vinner «Huset»

Demokratene kommer til å vinne flertallet i Representantenes hus. Det melder TV-kanalen NBC og følger dermed etter Fox News som meldte det samme tidligere i kveld..

NRK - 07 Nov 18 kl. 01:56

Demokratene tar sete i Virginia

Demokratenes Jennifer Wexton ligger an til å vinne over Republikanernes sittende senator Barbara Comstock i Virginia, melder CNN. Det betyr at Demokratene vil kapre ett sete fra Republikanerne i Representantens hus..

NRK - 07 Nov 18 kl. 02:52

Ny seier for Demokratene i Florida

Demokratene sikret seg sin andre seieren av de 23 de trenger for å vinne flertall i Representantenes hus etter at en krets i Florida nå blir demokratisk. Ifølge CNNs prognose har Donna Shalala vunnet i en krets ved Miami..

Dagbladet - 05 Nov 18 kl. 01:37

Valget Demokratene må vinne

Demokratene er avhengige av å vinne senatsvalget i Nevada dersom de skal ha et minste håp om å vinne et flertall i Senatet..

Aftenposten - 07 Nov 18 kl. 06:39

Demokratene vant «huset», men Trump har grunn til å juble. Her er de seks viktigste punktene fra nattens valg i USA.

NEW JERSEY (Aftenposten): Demokratene tok makten i Representantenes hus, men valget ble likevel intet nederlag for president Trump..

Aftenposten - 07 Nov 18 kl. 06:07

Demokratene vinner flertall i Representantenes hus

CNN, Fox News, CBS og NBC spår at Demokratene vinner flertall i Representantenes hus. CNN sier de kan vinne minst 37 mandater og få klart flertall..

VG - 07 Nov 18 kl. 04:14

Fox News: – Demokratene tar huset

Demokratene kommer til å få flertall i Representantenes hus, melder Fox News..

Aftenposten - 07 Nov 18 kl. 06:18

Republikanerne beholder Senatet – Demokratene overtar Huset

Som ventet beholder Republikanere kontrollen over Senatet, melder amerikanske medier, som også sier at Demokratene overtar flertallet i Representantenes hus..

VG - 07 Nov 18 kl. 04:14

Demokratene tar huset

CNN, Fox News og NBC spår at Demokratene vinner flertall i Representantenes hus. CNN sier de kan vinne minst 37 mandater og få klart flertall..

NRK - 20 Nov 18 kl. 06:41

Vil ikke ha Pelosi som leder

16 demokrater som ikke ønsker Nancy Pelosi som leder i Representantenes hus, skriver i et brev at de vil stemme for et «nytt lederskap». Brevet som nå er blitt kjent, kan føre til at Demokratene bruker de neste seks ukene på en bitter intern maktkamp.

NRK - 07 Nov 18 kl. 05:33

Demokratene kan vinne 35 plasser

Demokratene ligger an til å vinne 35 plasser i Representantenes hus, melder CNN. Partiet må vinne minst 23 plasser for å overta flertallet i Representantenes hus..

E24 - 07 Nov 18 kl. 05:37

Demokratene vinner flertall i Representantenes hus

CNN, Fox News, CBS og NBC spår at Demokratene vinner flertall i Representantenes hus. CNN sier de kan vinne minst 37 mandater og få klart flertall..

VG - 07 Nov 18 kl. 04:14

Demokratene tar Huset - Republikanerne beholder Senatet

CNN, Fox News og NBC spår at Demokratene vinner flertall i Representantenes hus. CNN sier de kan vinne minst 37 mandater og få klart flertall. Republikanerne beholder som ventet kontrollen over Senatet..

NRK - 14 Nov 18 kl. 22:52

Trump la fram fengselsreform

President Donald Trump sier det er oppnådd enighet med Demokratene om en fengselsreform.Den skal gjøre det lettere for tidligere straffede å skaffe seg jobb og utdanning. Samtidig lover Trump at farlige og voldelige lovbrytere skal tas hardere..

NRK - 13 Nov 18 kl. 10:29

Demokratenes flertall vokser

Demokratenes flertall i Representantenes hus blir gradvis større etter hvert som stemmeopptellingen fullføres etter mellomvalget i USA, melder AP. Demokratene trengte bare 23 nye seter for å vinne flertallet i Huset, så langt har de vunnet minst 32..

Hegnar.no - 06 Nov 18 kl. 19:55

Tror på 15 prosent fall hvis Demokratene tar kontroll

Vil kjøpe aksjer uansett..

Aftenposten - 13 Nov 18 kl. 21:05

Florida teller stemmer på nytt nok en gang. Rasende republikanere hevder valget blir stjålet.

NEW YORK (Aftenposten): President Trump og andre republikanere anklager Demokratene for valgfusk. I Florida er opptellingen nok en gang på vei mot full krise..

Klartale - 07 Nov 18 kl. 08:36

Trump får mer trøbbel

Demokratene får trolig flertall i ett kammer i Kongressen. Men presidenten er glad likevel..

Dagbladet - 07 Nov 18 kl. 09:15

Donald Trump er ikke lenger uovervinnelig

Nå skal Demokratene ta ham. Trump må forberede seg på gransking..

Dagbladet - 07 Nov 18 kl. 06:33

- Bedre for Trump at Demokratene vinner

Nederlaget i mellomvalget kan skape store problemer for USAs president de neste par åra. Likevel kan det være godt nytt for ham i valgkampen i 2020..

Dagbladet - 04 Nov 18 kl. 23:07

Anklager Demokratene for å hacke velgerdatabasen

Republikanernes guvernørkandidat i Georgia spisser valginnspurten..

Hegnar.no - 06 Nov 18 kl. 06:19

Om få timer åpner de første valglokalene i USA

Mellomvalget er straks i gang i USA. Demokratene får trolig flertallet i Representantens hus. Da blir det langt tøffere dager for president Donald Trump..

Dagbladet - 07 Nov 18 kl. 09:26

Trump med vill selvhyllest: - Fikk seg en ventet smekk over fingrene

Nå tar Demokratene over makta i Representantens hus. - Trump skal likevel være meget fornøyd med at det var Senatet han beholdt, sier norsk ekspert..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt