Demokratene

Sunday, 17 February, 04:36

Nyheter om Demokratene

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 07 Feb 19 kl. 04:58

Høring om klimaendring i USA

Med Demokratene i flertall i Representantenes hus, var det onsdag for første gang på åtte år høring om klimaendringer og om våpenkontroll. – Slutt på klimafornektelsen. Demokratene tar ansvar, skrev naturressurskomiteen, ledet av Raúl Grijalva..

Hegnar.no - 12 Feb 19 kl. 22:03

Wall Street smalt opp etter håp om budsjettenighet

Sent mandag kveld ble det kjent at republikanerne og Demokratene i Kongressen ble enige om en tentativ avtale om finansiering av grensesikkerhet. .

Dagbladet - 11 Feb 19 kl. 04:11

Angriper Demokratene: - Vil ikke fengsle drapsmenn

Frontene tilspisser seg i USA. På fredag kan en ny «shutdown» være et faktum..

Aftenposten - 13 Feb 19 kl. 15:57

CNN: Misfornøyd Trump vil undertegne budsjettkompromiss

President Donald Trump vil signere budsjettkompromisset om grensesikkerhet, som Demokratene og Republikanerne har blitt enige om, ifølge CNN..

Aftenposten - Igår: 17:01

Trump erklærer nasjonal krise for å bygge mur. Demokratene mener det er maktmisbruk.

NEW YORK/OSLO (Aftenposten): Trump klarte ikke å få Kongressen med på å bygge mur. Nå bruker han makt. Det utløser skarpe reaksjoner og trolig et bittert oppgjør i domstolene..

Aftenposten - 13 Feb 19 kl. 20:43

Veien til 2020: Er Demokratene i ferd med å begå grønt selvmord?

Demokratenes nye stjerne Alexandria Ocasio-Cortez har lansert sin grønne «New Deal». Mange av 2020-kandidatene har hoppet på. Hva betyr det for valgkampen?.

NRK - 12 Feb 19 kl. 17:59

Trump vurderer grenseavtale

Donald Trump trenger mer tid til å vurdere Kongressens nye avtale om grensesikkerhet, ifølge en talsmann. Demokratene og Republikanerne i Kongressen er enige, men Trump kan legge ned veto. Gjør han det, kan statsapparatet bli stengt igjen..

Dagbladet - 12 Feb 19 kl. 02:40

Unngår trolig ny «shutdown» - bare Trumps signatur mangler

Kort tid før Trumps tale ble det klart at USA kan unngå en ny nedstengning. Trump brukte den drøye timen til å lange ut mot media og Demokratene..

Dagbladet - 07 Feb 19 kl. 03:02

Trippelskandalen som kan knuse Demokratene

De demokratiske partitoppene i Virginia vakler som dominobrikker..

Hegnar.no - 12 Feb 19 kl. 06:48

Trump tilbake på krigsstien under velgermøte i El Paso

Mens republikanerne og Demokratene i Kongressen kom til en tentativ avtale om grensesikkerhet, tordnet Trump mot opposisjonen under et velgermøte i El Paso..

Aftenposten - 12 Feb 19 kl. 05:49

Trump tilbake på krigsstien under velgermøte i El Paso

Mens republikanerne og Demokratene i Kongressen kom til en tentativ avtale om grensesikkerhet, tordnet Trump mot opposisjonen under et velgermøte i El Paso..

Hegnar.no - 06 Feb 19 kl. 07:46

- «En skam» å bruke levebrødet til folk som politisk spill

Demokratene gir Trump skylden for nedstengningen..

VG - 12 Feb 19 kl. 04:07

Kongressen «i prinsippet» enig om en budsjettavtale

Republikanerne og Demokratene i Kongressen er «i prinsippet enige» om en ny budsjettavtale for grensesikkerhet, ifølge republikanernes forhandlingsleder..

Hegnar.no - 08 Feb 19 kl. 08:47

Nærmer seg enighet

Republikanerne og Demokratene i Kongressen nærmer seg en enighet om en budsjettavtale i USA..

VG - 07 Feb 19 kl. 09:43

Demokratene åpner Russland-etterforskning

Lederen av etterretningskomiteen i Representantenes hus varsler en ny granskning av mulig russisk innblanding i presidentvalget i 2016. «Latterlig» og «president-trakassering», svarer Trump..

NRK - 07 Feb 19 kl. 00:10

Trump-velgere fornøyd med talen

97 prosent av republikanske velgere var fornøyd med president Donald Trumps tale om rikets tilstand. Blant Demokratene var bare 30 prosent fornøyd, viser en undersøkelse gjort av CBS News, og videretvitret av Trump selv..

NRK - 20 Jan 19 kl. 00:04

Demokrater avviser Trump-forslag

Demokratene avviste lørdag kveld forslaget fra president Donald Trump om å bytte beskyttelse av innvandrere mot en bevilgning til hans omstridte grensemur mot Mexico. Lederen for Demokratene Nancy Pelosi sier forslaget er uakseptabelt..

NRK - 09 Jan 19 kl. 03:20

Ut mot Demokratene

President Trump gikk hardt ut mot Demokratene i sin TV-tale fra det ovale kontor i natt. Trump kritiserte Demokratene for å ikke godkjenne mur-forslaget. Samtidig sa han at han er villig til å akseptere en stålbarriere i stedet for en betongmur ved grensen..

NRK - 05 Jan 19 kl. 07:16

Demokratene la frem nye reformer

Demokratene la fredag fram en reformpakke som blant annet tar sikte på å gjøre det lettere å ta del i valg og redusere pengers betydning i politikken. Demokratene sier reformene er rettet mot det de kaller korrupsjonskulturen i Washington..

VG - 19 Jan 19 kl. 21:03

Topp-demokrater gir Trumps forslag avskjed på grått papir

Lørdag kom Trump med et forslag til Demokratene i håp om å ende den 29-dager lange «shutdown’en». Så langt gir Demokratene forslaget en kald skulder..

NRK - 01 Feb 19 kl. 13:22

Cory Booker som presidentkandidat

Den amerikanske senatoren Cory Booker lanserer sin 2020 presidentkampanje. Han representerer Demokratene og delstaten New Jersey. Booker er den første afroamerikaneren fra New Jersey i USAs senat..

VG - 19 Jan 19 kl. 21:03

Trump med nytt tilbud til Demokratene for å ende «shutdown’en»

President Donald Trump åpner opp for nye forslag for å løse budsjettkonflikten mellom republikanerne og Demokratene, men viker ikke fra kravet sitt om å bygge den omstridte grensemuren..

VG - 19 Jan 19 kl. 21:03

Trump med nytt tilbud til Demokratene for å stoppe «shutdown»

President Donald Trump åpner opp for nye forslag for å løse budsjettkonflikten mellom republikanerne og Demokratene, men viker ikke fra kravet sitt om å bygge den omstridte grensemuren..

Dagbladet - 29 Jan 19 kl. 01:45

Mangeilliardær vil utfordre Trump: - Ikke gjør det!

Den tidligere Starbucks-sjefen, Howard Schultz, advares mot å utfordre Donald Trump. Advarslene kommer fra Demokratene..

NRK - 24 Jan 19 kl. 21:38

Demokratene fikk ikke støtte

Senatet sa også nei til Demokratenes forslag til løsning av budsjettkrisen i USA, melder AP..

VG - 29 Jan 19 kl. 00:51

Advares mot å stille: Frykter han kan hjelpe Trump til gjenvalg

Frykten sprer seg blant Demokratene i Washington etter den tidligere Starbucks-sjefen Howard Schultz annonserte at vil stille til valg mot Donald Trump i 2020..

NRK - 26 Jan 19 kl. 00:09

– Trump innså at han hadde tapt

Demokratene erklærer full seier over president Donald Trump, og sier de håper presidenten har lært leksa om at det ikke fungerer å stenge statsapparatet for å få viljen sin. De sier han trolig også har lært å ikke undervurdere speaker Nancy Pelosi..

Aftenposten - 09 Jan 19 kl. 22:54

Trump stormet ut fra budsjettmøte med Demokratene

USAs president Donald Trump stormet ut fra et forhandlingsmøte om bevilgninger til grensemur etter at Demokratene nok en gang ikke vil gi ham sin støtte..

NRK - 01 Jan 19 kl. 14:05

Trump raser mot Demokratene

USAs president Donald Trump raser på twitter mot Demokratene som har lagt frem en plan for å få gjenåpnet statsapparatet uten å finansiere en mur mot Mexico. Statsappratet ble stengt ned fordi Demokratene har nektet å stemme for penger til muren..

Hegnar.no - 20 Jan 19 kl. 09:06

Demokrater avviser Trumps budsjettkompromiss

President Trump tilbyr tre års beskyttelse for unge innvandrere mot at han får bygge et grensegjerde mot Mexico. Men Demokratene har allerede avvist forslaget..

Dagbladet - 19 Jan 19 kl. 05:12

Donald Trump vil lokke Demokratene til forhandlingsbordet

USAs president sier at han vil komme med en «stor kunngjøring» lørdag..

Aftenposten - 09 Jan 19 kl. 05:50

Demokratene presser Trump. Muren kan ende som delvis gjerde. Her er det viktigste fra nattens taler.

NEW YORK (Aftenposten): – Denne situasjonen kan løses i et 45 minutters møte, sa president Donald Trump tirsdag. Onsdag skal han prøve å hale i land en avtale med Demokratene..

NRK - 19 Jan 19 kl. 22:25

Trump med nytt tilbud

USAs president Donald Trump tilbyr Demokratene beskyttelse av innvandrere i bytte mot grensegjerde..

NRK - 20 Jan 19 kl. 22:03

Trump ut på ny mot Pelosi

USAs president Donald Trump er fortsatt rasende over at Demokratenes Nancy Pelosi avviste hans såkalte kompromiss. Men forslaget kan havne i Senatet. Trump har tilbudt Demokratene det han mener er et fornuftig kompromiss for å løse budsjettstriden..

NRK - 19 Jan 19 kl. 20:50

Tror Trump kommer med kompromiss

President Trump vil tilby Demokratene å beskytte unge innvandrere om han får bygge grensemuren, ifølge kilder til Washington Post. Trump har varslet at det vil komme en kunngjøring om «den humanitære krisen» ved USAs sørlige grense og nedstengningen..

E24 - 19 Jan 19 kl. 23:26

Trump foreslår kompromiss for å få slutt på budsjettkrisen

Presidenten tilbyr Demokratene en avtale der unge innvandrere, såkalte «dreamers», får bli i landet i tre år til, mot at han får penger til å bygge mur mot Mexico..

NRK - 01 Jan 19 kl. 13:57

Nekter å finansiere mur

Demokratene har lagt fram en plan for å gjenåpne statsapparatet uten å bevilge penger til president Donald Trumps mur mot Mexico. Demokratene er i flertall når Representantenes hus trer sammen torsdag. Statsapparatet har vært stengt i snart to uker..

VG - 19 Jan 19 kl. 21:03

Demokrater gir Trumps forslag avskjed på grått papir

Lørdag kom Trump med et nytt forslag til demokraten i håp om å ende den 29-dager lange «shutdown’en». Så langt gir Demokratene forslaget en kald skulder, ifølge Washington Post..

VG - 19 Jan 19 kl. 20:14

Sikkerhetsvaktene rammes av shutdown. Ekspresident Bush serverte dem pizza

George W. Bush sørget for mat til Secret Service-vaktene sine. De har jobbet fire uker uten lønn på grunn av konflikten mellom president Trump og Demokratene i Kongressen..

E24 - 05 Jan 19 kl. 08:30

Demokratene legger fram reformpakke

Demokratene la fredag fram en reformpakke som blant annet tar sikte på å gjøre det lettere å ta del i valg og redusere pengers betydning i politikken..

VG - 19 Jan 19 kl. 21:03

Avis: Trump vil beskytte unge innvandrere for å få bygge grensemuren

President Donald Trump vil tilby Demokratene å beskytte unge innvandrere dersom han får bygge grensemuren, opplyser kilder til Washington Post..

Hegnar.no - 09 Jan 19 kl. 23:13

Trump i harnisk - stormet ut fra møte

Den amerikanske presidenten sliter med å få Demokratene med på grensemuren..

Dagbladet - 09 Jan 19 kl. 21:59

Stormet ut fra møte etter murnekt

Demokratene avviste Donald Trump. - Fullstendig bortkastet tid. Jeg sa farvel..

Hegnar.no - 01 Jan 19 kl. 08:55

Demokratene legger fram plan for å gjenåpne statsapparatet

Demokratene har lagt fram en plan for å gjenåpne statsapparatet uten å bevilge penger til president Donald Trumps mur mot Mexico..

NRK - 16 Jan 19 kl. 00:36

Over halvparten gir Trump skylda

51 prosent av amerikanere gir president Donald Trump skylda for stengningen av deler av statsapparatet, som nå pågår på 25. dagen. 34 prosent mener Demokratene i Kongressen har skylda, og 6 prosent gir republikanerne i Kongressen skylda..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt