Deler

Tirsdag, 20 April, 05:27

Nyheter om Deler

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 14 april 21 kl. 16:35

Perfekt vær i hele landet når Deler av landet kan nyte årets første uteservering

Samtidig med gjenåpning for skjenking og servering i Deler av landet, øker vårtemperaturene..

NRK - 13 april 21 kl. 23:25

Deler ut gratis mat under ramadan

Islamic Cultural Centre Norway feirer ramadan på en annerledes måte i år. De Deler ut gratis middagskuponger hver dag under ramadan til de som trenger det mest. På grunn av smittefaren er de store fellesmiddagene i moskeen avlyst i år..

Aftenposten - 13 april 21 kl. 15:45

Regjeringen starter gjenåpningen av store Deler av Norge

– Vi varsler nå at vi starter gjenåpningen for store Deler av landet, sier Erna Solberg på en pressekonferanse tirsdag….

Aftenposten - 13 april 21 kl. 15:45

Regjeringen starter gjenåpningen av store Deler av Norge fredag 16. april

– Vi varsler nå at vi starter gjenåpningen for store Deler av landet, sier statsminister Erna Solberg på en….

NRK - 2 timer siden

USA ber Russland trappe ned

USA er dypt bekymret over Russlands planer om å blokkere internasjonal skipstrafikk i Deler av Svartehavet. USAs utenriksdepartement anmoder også Russland om å trappe ned styrkeoppbyggingen langs grensen til Ukraina, melder AFP..

NRK - 6 timer siden

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store Deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

Dagbladet - 8 timer siden

Ny nett-TV-serie gir deg sextips

I løpet av 60 sekunder Deler sexolog Susanne Eidem (25) nyttige råd i en ny serie på Dagbladet TV..

NRK - 9 timer siden

Guantanamo-fanger får vaksine

Fangene i Guantanamo Bay-leiren kan straks få koronavaksine, opplyser forsvarskilder til AP. Det skjer da samtidig som alle voksne amerikanere skal få tilbud om vaksinen. Planen om å vaksinere fangene i januar ble skrinlagt etter massiv kritikk.

NRK - 10 timer siden

Prins William ut mot superliga

I Storbritannia går også kongelige ut mot den nye europeiske superligaen i fotball. Prins Williams skriver på Twitter at han Deler bekymringa til fansen, og at fotballfellesskapet nå må beskyttes mer enn noen gang tidligere..

Klartale - 14 timer siden

Skogbrann i Cape Town sprer seg raskt

Studentene flyktet til fots fra brannen på universitetet. Store Deler av universitetet er ødelagt. Nå spres brannen seg mot sentrum..

NRK - 14 timer siden

Brann nærmer seg sentrum

Storbrannen i Cape Town nærmer seg sentrumsområdene av byen, melder AFP. Brannen brøt ut på søndag, og har rasert Deler av universitetet i den sørafrikanske byen. Brannvesenet har ikke kontroll, og sier at vinden er det største problemet..

NRK - 16 timer siden

Dødsulykke knyttes til kran

Dødsulykken på en fiskebåt utenfor Troms natt til søndag har trolig sammenheng med at Deler av en kran falt ned, melder Troms politidistrikt. Detaljer rundt hendelsen skal etterforskes nærmere. Det var 22 år gamle Thomas-Andre Slettbakk Fagerli fra Meløy som omkom..

NRK - 20 timer siden

Arctic Securities får kritikk

Arctic Securities får hard kritikk av Finanstilsynet etter at meglerhusets analysesjef handlet aksjer i børsnoterte selskaper som meglerhuset hadde analyser på. Arctics styre er uenig i Deler av kritikken, men sier de tar dette meget alvorlig, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 23 timer siden

Oslo-nedstengning gir kinotørke

Oslo-nedstengning får konsekvenser for hele kino-Norge. Flere storfilmer slippes ikke til kinoene i resten av Norge, så lenge kinoene i Oslo og store Deler av Viken er stengt. Blant annet har Hollywood-versjonen av Roald Dahls Heksene blitt utsatt..

VG - Igår: 07:41

Fredrik Solvang støtter unge i rasisme-debatt: «Det blir bra, hold ut»

NRK-profil Fredrik Solvang kom lørdag med en støtteerklæring til unge asiater som Deler sine historier om rasisme og diskriminering..

NRK - I førrgår: 22:43

Betydelig snøskredfare søndag

Varsom.no melder om oransje farenivå, det vil si betydelig snøskredfare i stor Deler av landet søndag og mandag. Det gjelder hele strekningen fra Vest-Finnmark og sørover til Voss.

Aftenposten - I førrgår: 17:16

Islamovic leverte scoring og assist, men ville ikke snakke om spisskonkurrentene: – Jeg prøver å ikke bruke energi på det

Han var førstevalget på topp store Deler av fjorårssesongen. Mye tyder på at han blir det også i år..

NRK - I førrgår: 16:07

En milliard euro mot frostskader

Regjeringen i Frankrike lover å gi én milliard euro i hjelp til bønder og vinprodusenter som er rammet av den kaldeste våren på flere tiår. Over store Deler av landet er avlinger rammet av frost. Kulda kommer rett etter en uvanlig varm senvinter..

VG - 16 april 21 kl. 18:42

Skuespiller Helen McCrory er død

«Harry Potter»– og «Peaky Blinders»-skuespilleren ble 52 år gammel. Ektemannen, «Homeland»-stjerne Damian Lewis, Deler det triste budskapet på Twitter..

Aftenposten - 16 april 21 kl. 18:31

Nå vil Ap henvende seg til Sp og Frp for å torpedere Deler av regjeringens rusreform

Generell avkriminalisering av narkotika vil kunne føre til at folk tror bruk av narkotika er tillatt, mener Ap..

NRK - 16 april 21 kl. 16:11

Smitten i Storbritannia går ned

Tallet på koronasmittede i alle Deler av Storbritannia er lavere enn de har vært siden september i fjor. Det britiske statistikkbyrået ONS har beregnet at én av 480 personer i England var smittet forrige uke, mens forholdet var én til 340 uka før..

NRK - 16 april 21 kl. 15:54

Brexit rammer hardere enn ventet

Storbritannias farvel til EU har rammet finansnæringen i London hardere enn ventet, ifølge en rapport Reuters omtaler. Om lag 400 selskaper har flyttet hele eller Deler av virksomheten til EU-land, og med det verdier for i alt 1000 milliarder pund..

NRK - 16 april 21 kl. 15:57

Helseminister kan ha brutt regler

Storbritannias helseminister Matt Hancock avkreves svar fra opposisjonen. Et selskap som Hancock selv og familiemedlemmer av ham eier Deler av har fått et offentlig oppdrag av helsevesenet, som han har ansvar for som minister, melder the Independent..

NRK - 15 april 21 kl. 23:51

Betydelig snøskredfare

Hovedredningssentralen advarer om at det er betydelig fare for snøskred i store Deler av landet de neste dagene. Varslingstjenesten varsom.no sier faren er moderat og betydeligi Nod-Norge, på Mørekysten og i fjellene i Sør-Norge..

NRK - 15 april 21 kl. 23:51

Advarer om snøskredfare

Hovedredningssentralen advarer om at det er betydelig fare for snøskred i store Deler av landet de neste dagene. Varslingstjenesten varsom.no sier faren er moderat og betydelig i Nord-Norge, på Mørekysten og i fjellene i Sør-Norge..

NRK - 27 mars 21 kl. 10:50

Fare for jordskred

Det er fare for jordskred i Deler av Sør-Noreg, melder NVE. Dei har sendt ut gult farevarsel som gjeld til natt til førstkomande måndag. Mykje nedbør gjer at det er fare for både jord-, sørpe- og flaumskred, spesielt i midtre og indre Deler Vestland..

VG - 14 april 21 kl. 22:36

Frykter pandemien kan føre til økt dødelighet i fremtiden

Pandemien har lagt beslag på store Deler av ressursene til norsk helsevesen. Det kan få alvorlige konsekvenser for personer med diagnoser og sykdommer som har blitt nedprioritert, eller ikke oppdaget, under pandemien..

NRK - 14 april 21 kl. 20:30

Bekymret for konsekvensene for barn

For mange barn og unge vil følgene av pandemien følge dem gjennom livet, frykter koronakommisjonen. Barneombudet mener regjeringen må følge opp. Barn og unge bærer en stor byrde, understreket kommisjonsleder Stener Kvinnsland da han la fram kommisjonens rapport.

NRK - 14 april 21 kl. 16:21

Vil trekke USA ut av Afghanistan

USA vil fortsette å støtte Afghanistans regjering, men ikke militært, ifølge lekkasjer fra talen president Joe Biden skal holde om Afghanistan onsdag. I talen vil Biden også si at det nå er på tide å avslutte «Amerikas lengste krig». Nyhetsbyråene AFP og AP har publisert Deler av talen..

NRK - 14 april 21 kl. 16:14

FHI: Uenig i Deler av rapport

FHI-direktør Camilla Stoltenberg mener koronakommisjonens rapport gir en god vurdering av pandemien, men er uenig i noe av kritikken Hun er ikke enig i at FHI var skeptisk inngripende tiltak i en større pakke 12. mars 2020, og peker på at FHI tok initiativ til en større pakke 10. mars.

VG - 13 april 21 kl. 23:27

Anne Holt med personlig innlegg om endometriose: – Håpet av og til på å dø i søvne

Forfatter Anne Holt (62) Deler tirsdag kveld sin personlige opplevelse med endometriose. Hun takker dem som har fortalt sine historier og beklager at hun ikke har sluttet seg til dem tidligere..

NRK - 13 april 21 kl. 17:12

Ingen lettelser i Oslo og Viken

Statsminister Erna Solberg (H) bekrefter at folk som bor i Oslo og Viken fortsatt må leve under strengere begrensninger enn andre Deler av landet. – Oslo og Viken er kjernesteder for mye av smitten i Norge nå, og det er klart at vi må se et enda lavere smittetrykk i Oslo før man kan åpne mye, sa statsministeren på dagens pressekonferanse..

VG - 13 april 21 kl. 12:36

Melby med rus-ultimatum til Ap: – Det er nå eller aldri

Venstre-leder Guri Melby er villig til å gå i forhandlinger med Ap om flere Deler av regjeringens forslag til rusreform, men sier det er uaktuelt å skrote prinsippet om avkriminalisering for alle..

VG - 13 april 21 kl. 05:04

AstraZeneca-skepsis i Italia og Spania: Inntil 80 prosent takket nei på Sicilia

Svært mange dropper å ta AstraZeneca-vaksinen i Deler av Italia og Spania etter meldingene om relaterte blodpropp-tilfeller..

NRK - 11 april 21 kl. 18:29

Nye vulkanutbrudd på St. Vincent

Det oppsto søndag nye vulkanutbrudd på den karibiske øya St. Vincent, og situasjonen har forverret seg, skriver nyhetsbyrået AP. Aske dekker store Deler av øya etter utbruddet på fredag..

Aftenposten - 11 april 21 kl. 18:07

Koronalettelser i store Deler av Norge fra mandag – her får du oversikten

Fra og med natt til mandag blir det store endringer i koronatiltakene i en lang rekke norske kommuner..

Aftenposten - 11 april 21 kl. 12:40

Her er snart halvparten av de voksne immune. Slik bidrar det til å kvele smitten.

I Deler av Oslo har snart halvparten av den voksne befolkningen enten hatt covid-19, eller fått minst én vaksinedose..

Dagbladet - 11 april 21 kl. 09:56

Karibisk øy ikke til å kjenne igjen

Aske fra vulkanen La Soufriere dekker store Deler av den karibiske øya St. Vincent, og svovelstanken er gjennomtrengende etter utbruddet de siste dagene..

Dagbladet - 11 april 21 kl. 09:56

Tropeøya er ugjenkjennelig

Aske fra vulkanen La Soufriere dekker store Deler av den karibiske øya St. Vincent, og svovelstanken er gjennomtrengende etter utbruddet de siste dagene..

NRK - 11 april 21 kl. 02:57

St. Vincent dekket av vulkanaske

Aske fra vulkanen La Soufriere dekker store Deler av den karibiske øya St. Vincent, og svovelstanken er gjennomtrengende etter utbruddet de siste dagene. Askeskyen er også kommet i bevegelse og har nådd fram til naboøya Barbados, 175 kilometer lenger øst..

NRK - 10 april 21 kl. 22:59

Nordmenn ønsker lik vaksinetilgang

Den globale vaksinefremdriften varierer på kontinentene, og Afrika ligger langt bak store Deler av verden. Nordmenn flest mener alle land bør ha lik vaksinetilgang. Mer enn tre av fire nordmenn svarer ja på spørsmålet om de støtter lik vaksinetilgang for alle land, ifølge undersøkelsen fra Opinions koronamonitor..

Aftenposten - 10 april 21 kl. 19:32

Koronalettelser i store Deler av Norge. Til uken kan det bli enda flere.

De siste to dagene er det lettet på koronarestriksjoner i 55 kommuner i Norge. Til uken kan det bli flere lettelser..

VG - 10 april 21 kl. 11:40

Advarer foreldre på Instagram

Mange foreldre Deler flittig bilder av og informasjon om barna sine på sosiale medier. Men om de burde ha rett til det, er et viktig spørsmål..

Aftenposten - 10 april 21 kl. 10:59

Vi blir hjemme – episode 5

En enorm eksplosjon rammer Beirut og legger Deler av den libanesiske hovedstaden i ruiner..

NRK - 22 mars 21 kl. 03:08

Hundreårsflom i australsk delstat

Mer kraftig regn har mandag gjort situasjonen i sørvestlige Deler av Australia verre. Tusenvis av innbyggere er evakuert og flere hundre skoler stengt. I flere dager har regnet ført til oversvømmelse i store Deler av Australias mest folkerike delstat New South Wales..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt