David Frost

Monday, 01 June, 23:23

Nyheter om David Frost

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 May 20 kl. 18:22

Misfornøyd med avtale-forhandlinger

David Frost, som har hovedansvar for britenes forhandlinger med EU om handelsavtale etter brexit, er misfornøyd med tilbudet EU gir Storbritannia. Han hevder forslaget ikke legger opp til noe rettferdig handelsforhold mellom partene, melder Reuters..

NRK - 17 Feb 20 kl. 20:03

Vil ikkje la EU føre tilsyn

Storbritannia kjem ikkje til å godta at EU skal føre tilsyn med konkurransevilkåra mellom dei to etter Brexit. Det seier Boris Johnsons EU-rådgjevar David Frost til Reuters. – Det er viktig for oss å kunne lage våre eigen lover, seier han..

P4 - 03 Sep 19 kl. 20:51

Færre brexitforhandlere

Boris Johnson har langt færre Brexitforhandlere som sin forgjenger Theresa May. I følge Sky News skal den ferske statsministeren ha 24 tjenestemenn som jobber med Brexitforhandler David Frost, det er en firedel av hva May hadde..

NRK - 03 Sep 19 kl. 20:45

Kuttet i antall brexitforhandlere

Boris Johnsons gruppe av brexitforhandlere er mindre enn en firedel så stor som Theresa Mays forhandlingsteam, opplyser kilder til Sky News. Det er nå 24 tjenestemenn som jobber sammen med Johnsons fremste brexitrådgiver og -forhandler David Frost..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt