Danmark

Saturday, 30 May, 07:41

Nyheter om Danmark

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 timer siden

Åpner for reiser til Danmark

Regjeringen har inngått avtale med Danmark om å åpne for fritidsreiser, erfarer flere medier. Reiser til Sverige uten karanteneplikt er fortsatt til vurdering. Også TV 2 erfarer at regjeringen fredag vil åpne for at man igjen kan reise til Danmark..

P4 - 16 timer siden

Fra 15. juni kan vi reise til Danmark

Fra 15. juni kan du igjen reise til Danmark på ferie. Det sa statsminister Erna Solberg på en pressekonferanse for en time siden.

VG - 16 timer siden

S’gu ble det Danmark!

Danmark er Norges nye coronavenn. Det tas nok ikke like lett på i Sverige..

NRK - 25 May 20 kl. 14:38

Ett nytt dødsfall i Danmark

Der er bare registrert ett nytt koronarelatert dødsfall i Danmark det siste døgnet, og tallet på nye påviste smittetilfeller er det laveste på 73 dager. 563 koronasmittede er døde i Danmark, noe som tilsvarer ti per 100.000 innbyggere..

Klartale - 17 timer siden

Fra 15. juni kan folk reise til Danmark

Folk fra Norge og Danmark kan dra på ferie til det andre landet. Grensen til Sverige skal være stengt enn så lenge..

Klartale - 17 timer siden

Nå kan folk reise til Danmark

Folk fra Norge og Danmark kan dra på ferie til det andre landet. Grensen til Sverige skal være stengt enn så lenge. Se tv-sending her..

Aftenposten - 18 timer siden

Vil åpne for reiser mellom Norge og Danmark

Regjeringen vil åpne for reiser til Danmark. Sverige er under vurdering..

P4 - 23 May 20 kl. 15:27

To dager uten dødsfall i Danmark

For andre dag på rad har det ikke vært noen koronalrelaterte dødsfall i Danmark. Det opplyser helsemyndighetene i landet. Så langt er det registrert 561 koronadødsfall i Danmark..

Aftenposten - 18 timer siden

Vil åpne for reiser mellom Norge og Danmark. Følg pressekonferansen til regjeringen her.

Regjeringen vil åpne for fritidsreiser til Danmark. Sverige er under vurdering. Finland har ingen planer om å endre sin grensekontroll foreløpig..

Aftenposten - 18 timer siden

Vil åpne for reiser mellom Norge og Danmark. Avtaler med andre land kan komme på plass om kort tid.

Regjeringen vil åpne for fritidsreiser til Danmark. Sverige er under vurdering. Finland har ingen planer om å endre sin grensekontroll foreløpig..

P4 - 14 timer siden

Color Line kjører med fulle skip

Color Line starter opp sommertrafikken til Danmark for fullt fra 15. juni. Regjeringen åpnet i dag for fritidsreiser til Danmark om litt over to uker, uten at man må i karantene.

NRK - 24 May 20 kl. 14:15

Et nytt koronadødsfall i Danmark

I Danmark er en person registert død som følge av covid-19 det siste døgnet. Det er ett dødsfall mer enn lørdag da det ikke var registert noen dødsfall som følge av sykdommen. Totalt har 562 personer døde av sykdommen i Danmark..

Klartale - 17 timer siden

Kan bli åpnet for reiser til Danmark

Klokka 14 skal Erna Solberg si mer om sommerens ferie og reiser. Det skal også den danske statsministeren på samme tid. Flere medier skriver at det kan bli åpnet for reiser til Danmark..

P4 - 22 May 20 kl. 15:55

Ingen dødsfall i Danmark

Det har ikke blitt innrapportert noen koronarelaterte dødsfall i Danmark det siste døgnet. Det opplyser danske myndigheter. 561 personer har mistet livet etter å ha blitt smittet av koronaviruset i Danmark så langt.

E24 - Igår: 16:25

Fjord Line tilbyr Danmark allerede 16. juni

Fjord Line er så sikre på at myndighetene åpner grensene til Danmark og Sverige den 15. juni at rederiet har startet en salgskampanje. Color Line avventer..

Dagbladet - 26 May 20 kl. 09:41

Antallet Downs-barn halvert i Danmark

Etter at Danmark åpnet for mer fosterdiagnostikk, har antall barn født med Downs syndrom blitt halvert. I dag kan Stortinget vedta lignende lovendringer i Norge..

P4 - 21 May 20 kl. 07:50

Danmark åpner grensene

Danmark åpner grensene igjen gradvis etter koronautbruddet. Forretningsfolk, kjærester og besteforeldre til personer bosatt i Danmark får nå lov til å reise inn i landet fra og med mandag. Også utlendinger som eier et feriehus i Danmark tillates også innreise mandag Avtalen om gjenåpning kom etter over ti timer forhandlinger mellom partiene i Folketinget i går.

Aftenposten - 26 May 20 kl. 17:37

Elkjøp med u-sving: Flytter ansatte hjem fra Danmark

I 2017 måtte de ansatte i det norske kundesenteret til Elkjøp flytte til Danmark for å beholde jobben. Nå, tre år senere, vil noen ansatte få beskjed om å flytte tilbake igjen..

E24 - 26 May 20 kl. 17:16

Elkjøp med u-sving: Flytter ansatte hjem fra Danmark

I 2017 måtte de ansatte i det norske kundesenteret til Elkjøp flytte til Danmark for å beholde jobben. Nå, tre år senere, vil noen av de ansatte få beskjed om å flytte tilbake igjen..

Aftenposten - 26 May 20 kl. 17:37

Elkjøp med u-sving: Flytter ansatte fra Danmark til Norge

I 2017 måtte de ansatte i det norske kundesenteret til Elkjøp flytte til Danmark for å beholde jobben. Nå, tre år senere, vil noen ansatte få beskjed om å flytte til Norge..

E24 - 26 May 20 kl. 17:16

Elkjøp med u-sving: Flytter ansatte fra Danmark til Norge

I 2017 måtte de ansatte i det norske kundesenteret til Elkjøp flytte til Danmark for å beholde jobben. Nå, tre år senere, vil noen ansatte få beskjed om å flytte til Norge..

NRK - 25 May 20 kl. 01:02

Voksne i Danmark kan bestille test

I Danmark trenger man ikke lengre henvisning fra lege for å få testet seg for koronavirus. Nå kan alle personer over 18 år bestille test for koronavirus, selv om de ikke har symptomer. Det bekrefter landets helsedepartement, skriver DR..

P4 - 25 May 20 kl. 15:15

Nye dødsfall i Danmark og Finland

Det siste døgnet er det kun registrert ett dødsfall relatert til koronaviruset i Danmark, og talle på nye smittede er det laveste på 73 dager. Totalt er 563 døde som følge av viruset i landet. Også i Finland er det kun registrert ett dødsfall knyttet til korona det siste døgnet.

NRK - 14 May 20 kl. 14:34

Ytterligere fire døde i Danmark

I løpet av det siste døgnet har Danmark registrert fire nye koronadødsfall. Samtidig har antall innlagte med covid-19 falt med 17 til 147. Det viser myndighetenes siste statistikk.

NRK - 20 May 20 kl. 14:18

Tre nye dødsfall i Danmark

Tre personer har dødd som følge av covid-19 sykdom det siste døgnet i Danmark. I løpet av det siste døgnet har det vært 73 nye smittetilfeller..

NRK - 17 timer siden

Åpner for Danmarks-reiser 15. juni

Danmark og Norge er enige om å åpne for fritidsreiser mellom de to landene fra 15. juni. Det annonserte statsminister Erna Solberg fredag..

NRK - 18 May 20 kl. 11:37

Færre smittede i Danmark

Det er registrert 41 nye smittede av koronaviruset i Danmark det siste døgnet. Det er det laveste antallet nye smittetilfeller på to måneder. 547 har død av sykdommen.

E24 - 17 timer siden

Åpner for feriereiser til Danmark

Fra 15. juni kan nordmenn og dansker igjen krysse grensen uten karantene..

VG - 17 timer siden

Åpner grensene til Danmark

Fra 15. juni kan nordmenn og dansker igjen krysse grensen uten karantene..

E24 - 17 timer siden

Åpner grensene til Danmark

Fra 15. juni kan nordmenn og dansker igjen krysse grensen uten karantene..

VG - 17 timer siden

Åpner for feriereiser til Danmark

Fra 15. juni kan nordmenn og dansker igjen krysse grensen uten karantene..

P4 - 23 May 20 kl. 19:36

Danmark fortsetter å teste malariamedisin

Danmark fortsetter å teste ut malariamedisin mot koronaviruset, til tross for at en stor studie tyder på økt dødsrisiko. I går ble det kjent at en studie omtalt i The Lancet tyder på at legemiddelet hydrosyklorokin ikke har noen effekt på covid-19, og at det derimot øker sjansen for død og alvorlige hjerteproblemer. Danske leger sier de følger med på studiene, og at det kan hende de komer til å stanse testingen, men at de ikke er helt der ennå, skriver ABC Nyheter..

P4 - 18 May 20 kl. 11:54

Stadig færre smittede i Danmark

Det blir stadig færre nye koronasmittede i Danmark. 41 personer har testet positivt for viruset i landet det siste døgnet - det er det laveste antallet siden 16. mars.

P4 - 17 May 20 kl. 14:40

Positiv utvikling

Som i Norge, har ikke antallet innlagte koronapasienter i Danmark vært lavere på to måneder. 133 er innlagt på sykehus der, en nedgang på sju fra i år. Sist tallet var lavere, var 18.

NRK - 15 timer siden

Gjenopptar fergetrafikken

Color Line gjenopptar trafikken mellom Kristiansand og Hirtshals fra 15. juni, etter at regjeringa åpnet for fritidsreiser til Danmark uten at man må i karantene. Det sier konserndirektør Helge Otto Mathisen i Color Line..

P4 - 16 May 20 kl. 17:54

Skes nye døde i Danmark

Det er registrert seks nye koronadødsfall i Danmark det siste døgnet. Nå er totalt 543 personer døde av viruset i landet. I går var den første dagen siden 22.

NRK - 17 timer siden

Åpner også mot Tyskland og Island

Danmark åpner også for inn og utreise til og fra Tyskland og Island 15. juni, samtidig som det åpnes for turistreiser til og fra Norge. Det annonserte Danmarks statsminister Mette Fredriksen fredag..

Aftenposten - 15 May 20 kl. 22:53

Vil begynne passasjertrafikk til Danmark så snart reiserådene endres

Danmark kan bli redningen for nordmenn som vil ut av landet i sommer..

E24 - 11 timer siden

Color Line fikk 18,8 mill. i støtte – dagen etter jublet de for gradvis åpning og kalte tilbake 1.000 permitterte

Cruisegiganten hentet 18,8 millioner i kontantstøtte dagen før regjeringen lot selskapet begynne seilinger til Kiel. Nå skal også båtene til Danmark i trafikk igjen..

NRK - 15 May 20 kl. 10:15

78 nye smittetilfeller i Danmark

I Danmark er det registrert 78 nye smittetilfeller det siste døgnet. Totalt er det nå 10.791 smittede, opplyser danske helsemyndigheter.

VG - 25 May 20 kl. 21:46

Nå kan du besøke kjæresten i Danmark

... men du må kunne dokumentere forholdet..

NRK - 11 May 20 kl. 14:54

533 registrerte dødsfall i Danmark

Det er det siste døgnet registrert fire nye dødsfall i forbindelse med koronasmitte i Danmark, opplyser landets helsemyndigheter. Det er så langt registrert 533 dødsfall knyttet til koronasmitte i Danmark..

P4 - 15 May 20 kl. 16:08

Ingen ny døde i Danmark

For første gang siden 22. mars er det ikke registrert noen koronadødsfall i Danmark det siste døgnet. Landets helseminister kaller dagen en milepæl i smittevernarbeidet.

NRK - 08 May 20 kl. 14:28

Ytterligere åtte dødsfall i Danmark

I løpet av det siste døgnet har åtte personer dødd av koronaviruset i Danmark, opplyser Statens Serum Institut i landet. Dermed har 514 personer mistet livet etter å ha fått påvist smitte av viruset i Danmark. Totalt er det bekreftet 10.

NRK - 13 May 20 kl. 14:57

Seks nye døde i Danmark

I Danmark er det registrert seks nye dødsfall av covid-19 det siste døgnet. Til sammen er 533 personer døde i etter å ha fått påvist koronasmitte, opplyser landets helsemyndigheter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt