Danmark Inger Støjberg

Tirsdag, 20 April, 00:08

Nyheter om Danmark Inger Støjberg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 jan. 21 kl. 10:07

Inger Støjberg stilles for riksrett

Det er flertall for å stille tidligere utlendingsminister i Danmark, Inger Støjberg, for riksrett. Det melder Jyllands-Posten..

NRK - 27 jan. 21 kl. 13:05

Riksrettstiltalen mot Støjberg klar

Tidligere innvandringsminister i Danmark Inger Støjberg villedet Folketinget fire ganger, ifølge den endelige riksrettstiltalen mot henne. Bakgrunnen er en ulovlig instruks i 2016 om at alle asylpar, der den ene er under 18 år, skulle atskilles ved ankomst Danmark..

NRK - 14 jan. 21 kl. 08:22

Stemt for riksrettssak mot Støjberg

Partiet De konservative i Danmark har stemt ja til at tidligere utlendingsminister Inger Støjberg stilles for riksrett. Forslaget grunnes i en ulovlig instruks i 2016 om at alle asylpar der ene part var under 18 skulle atskilles ved ankomst Danmark..

Klartale - 14 jan. 21 kl. 13:38

Hun blir trolig stilt for riksrett

Inger Støjberg er en politiker i Danmark. Hun har vært innvandrings-minister. Den jobben fører til at hun trolig blir stilt for riksrett..

VG - 14 jan. 21 kl. 10:59

Danmark: Tidligere minister stilles for riksrett

Etter et skjebnemøte i dag kommer det frem at tidligere innvandringsminister, Inger Støjberg, skal stilles for riksrett..

NRK - 06 jan. 21 kl. 10:58

Grunnlag for riksrett i Danmark

To juristar som er utpeika av det danske Folketinget meiner det er grunnlag for å reise riksrett mot tidlegare innvandringsminister Inger Støjberg, erfarer fleire danske medium. Bakgrunnen er ein ulovleg asylinstruks i 2016..

NRK - 04 okt. 18 kl. 10:10

Tar ikke imot kvoteflyktninger i år

Danmark kommer ikke til å ta imot kvoteflyktninger i år, opplyser landets utlendings- og integreringsminister Inger Støjberg..

P4 - 21 mai 18 kl. 22:44

Heftig ramadan-debatt i Danmark

Bør muslimer få fri fra jobb under ramadan? Det er det store diskusjonstemaet i dansk politikk for øyeblikket, etter at Inger Støjberg, representant for danske Venstre har tatt til orde for det. Hun mener muslimer ikke fungerer like bra på jobb når de faster.

P4 - 22 mai 18 kl. 14:18

Danske muslimer takker statsråden

I Danmark går nå Muslimsk Union ut og forsikrer utlendings- og integreringsministeren om at de klarer å jobbe under ramadan. I går uttalte statsråd Inger Støjberg som er kjent for sine kontroversielle utspill at muslimer bør ta ut ferie under ramadan fordi faste gjør dem ute av stand til å jobbe. Dansk Muslimsk Union sier at de klarer både å ta vare på seg selv og arbeidet sitt selv om de faster..

NRK - 11 jan. 18 kl. 08:30

Imam blir nekta innreise i Danmark

Danmark vil ikkje la den canadisk-irakiske imamen Mazin Abdul-Adhim sleppe inn i landet. Dermed er han den tolvte muslimske predikanten som blir nekta innreise i Danmark. Integrasjonsminister Inger Støjberg kaller imamen for ein hatpredikant..

P4 - 12 april 17 kl. 22:15

Danmark vurderer grensekontroller mot Sverige

Danmark vurderer nå å innføre grensekontroller mot Sverige. Ifølge Jyllandsposten er det terrorangrep og 12.000 etterlyste og avviste asylsøkere i Sverige som bekymrer den danske regjeringen.

P4 - 29 nov. 16 kl. 05:45

Danmark vil nekte asyl ved grensen

Danmarks nye regjering vil gjøre det umulig å søke om asyl ved grensen. I stedet skal flyktninger kunne søke fra land utenfor Europa. - Det er regjeringens tydelige ambisjon at trykket på Europas ytre grenser skal lettes, samtidig som menneskesmuglerne skal ha det så vanskelig som overhodet mulig, sier Danmarks utlendings- og integrasjonsminister Inger Støjberg til avisen Berlingske..

NRK - 02 mai 16 kl. 18:46

Vil forlenge grensekontroller

Sverige, Danmark, Tyskland og flere andre EU-land ber i et brev til EU-kommisjonen om lov til å utvide sine midlertidige grensekontroller i inntil to år. Den danske innvandringsministeren, Inger Støjberg, sier at de vil beskytte seg mot terrorister..

VG - 10 april 16 kl. 17:06

Kjemper om å være strengest i Europa

KØBENHAVN (VG) Sylvi Listhaug vil være strengest i Europa. I Danmark møter hun tøff konkurranse i kollegaen Inger Støjberg..

NRK - 04 jan. 16 kl. 18:08

Kan bruke soldater i grensekontroll

Danmark kan komme til å sette inn personell fra forsvaret til å drive grensekontroll på grensen til Tyskland. Intergrasjonsminister Inger Støjberg sier til DR at det kan bli aktuelt å sette inn 400 fra forsvaret for å avlaste politiet..

NRK - 04 des. 15 kl. 14:17

Danmark vurderer grensekontroll

Danmarks utlendingsminister Inger Støjberg åpner for å iverksette midlertidig grensekontroll etter at nabolandene har gjort det samme, melder NTB. Også sjåfører som frakter personer over grensene til Danmark, skal kunne straffes, ifølge lovforslaget..

VG - 29 okt. 15 kl. 08:49

Hun skremmer flyktningene bort fra Danmark

KØBENHAVN (VG) Danskenes utlendingsminister Inger Støjberg er godt fornøyd med annonsene hun fikk laget for å skremme asylsøkere fra å komme til Danmark..

NRK - 23 okt. 15 kl. 13:17

Strenger krav til innvandring

Et nytt forslag kan gi strengere krav for dem som vil hente familie til Danmark. Forslaget som integreringsminister Inger Støjberg (V) legger fram i dag kan spare Danmark for 80 millioner i året, fordi 500 færre vil få oppholdstillatelse hvert år..

P4 - 28 juni 15 kl. 15:49

Danmark: Endringer på asylområdet

Danmarks nye statsminister Lars Løkke Rasmussen presenterte i dag sin nye mindretallsregjering, og allerede til uken er det varslet endringer på asylområdet. Ministerlisten viser også at Regjeringen kun har fem kvinnelige ministre, mot elleve menn. Blant dem er integrasjonsminister Inger Støjberg, som sier at det om få dager kommer endringer i den danske asylpolitikken melder NRK..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt