Dårlig

Friday, 29 May, 02:15

Nyheter om Dårlig

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - Igår: 22:23

USAs første bemannede oppskyting på ni år stanset av Dårlig vær

SpaceX' historiske bemannede oppskyting ble avblåst da det gjensto et drøyt kvarter, på grunn av Dårlig vær. Neste mulighet blir lørdag..

Aftenposten - Igår: 22:23

SpaceX-oppskyting avlyst på grunn av Dårlig vær

SpaceX' historiske bemannede oppskyting ble avlyst da det gjensto mindre enn 17 minutter, på grunn av Dårlig vær. Neste mulighet blir lørdag..

Aftenposten - 18 May 20 kl. 18:14

Oljeministeren etter møte med Equinor: – Har vært en Dårlig forretning

Oljeminister Tina Bru sa mandag at Equinors virksomhet i USA den siste tiden har fått mye negativ oppmerksomhet, og det med rette. – Særlig virksomheten på land i USA innen skiferolje og skifergass har sålangt vært en Dårlig forretning..

E24 - 18 May 20 kl. 16:58

Oljeministeren etter møte med Equinor: – Har vært en Dårlig forretning

Oljeminister Tina Bru sa mandag at Equinors virksomhet i USA den siste tiden har fått mye negativ oppmerksomhet, og det med rette. – Særlig virksomheten på land i USA innen skiferolje og skifergass har sålangt vært en Dårlig forretning..

P4 - 12 timer siden

Kaller tilbake melk

Q-Meieriene tilbakekaller nå Lettmelk 0,5 prosent fett 1,75 liter merket med dato 09.06. Melken har et kvalitetsavvik som gjør at den kan bli Dårlig før “best før”-dato, opplyser selskapet.

Aftenposten - 19 timer siden

Trump trenger kirkegjengernes nåde | Frank Rossavik

Donald Trump ligger Dårlig an nå. Håpet hans heter Joe Biden..

NRK - 13 timer siden

Q-Meieriene tilbakekaller melk

Q-Meieriene tilbakekaller Q Lettmelk 0,5 % fett 1,75 liter merket med dato 09.06.20.

Aftenposten - 13 timer siden

Bjørgen får klar beskjed fra superveteran: – Trenger all den tiden hun har

Anders Aukland (47) jubler over å få Marit Bjørgen inn i langløpssirkuset og avskriver henne ikke i Vasaloppet. Samtidig har langrennsdronningen Dårlig tid..

P4 - Igår: 22:45

Oppskyting avlyst

NASA utsetter den historiske SpaceX-oppskytningen i kveld på grunn av Dårlig vær. Elon Musks SpaceX er det første private selskapet som sender astronauter ut i rommet. Oppskytingen vil etter planen skje lørdag..

VG - Igår: 22:07

Historisk SpaceX-oppskyting utsatt

Onsdag skulle SpaceX’ første bemannede romferd gått av stabelen. Den ble drøye kvarteret før oppskyting avlyst på grunn av Dårlig vær..

VG - I førrgår: 17:12

Umulig for Molde å vinne

Moldes ledelse har havnet i en håpløs situasjon. Uansett hvilke valg som foretas, vil trolig klubben komme Dårlig ut av Forren-saken i det offentlige rom..

NRK - I førrgår: 16:03

– Flytilbudet i nord er for Dårlig

Regjeringen har pengene til å kunne sikre et bedre flytilbud i nord. Det sier leder i Senterpartiet, Trygve Slagsvold Vedum. Han mener regjeringen må kjøpe opp direkteruter fra SAS og Norwegian for å binde Norge sammen..

NRK - I førrgår: 16:03

Mener flytilbudet er for Dårlig

Regjeringen har pengene til å kunne sikre et bedre flytilbud i nord. Det sier leder i Senterpartiet, Trygve Slagsvold Vedum. Han mener regjeringen må kjøpe opp direkteruter fra SAS og Norwegian for å binde Norge sammen..

VG - 25 May 20 kl. 13:48

Rapport: Barn som tvinges utenlands, får for Dårlig hjelp

En ekspertgruppe er sterkt kritisk til hvordan myndighetene stiller opp for barn og unge som sendes til utlandet mot sin vilje..

Klartale - 25 May 20 kl. 14:07

For Dårlig hjelp til barn som blir tvunget til utlandet

Hundrevis av norske barn ble etterlatt i utlandet mellom 2016 og 2018. Norske myndigheter må gjøre mer for disse barna. Det sier en gruppe eksperter..

VG - I førrgår: 10:06

Farlige prinsipper

Tenk deg at du er en kjent person som opptrer i mediene fra tid til annen? En skuespiller, en programleder, en reality-deltager. Eller kanskje en idrettsutøver.

P4 - I førrgår: 12:53

SV: – Skuffet over Moria-løsning

- Regjeringens løsning for Moria-barna er altfor Dårlig. Det mener SVs Karin Andersen. Regjeringspartiene ble i dag enige om at de vil hente asylsøkere fra Moria-leiren i Hellas.

VG - 25 May 20 kl. 15:04

Rapport om ufrivillige utenlandsopphold: – For Dårlig hjelp til unge

Unge som utsettes for ufrivillige utenlandsopphold får ikke god nok hjelp. Kompetansen i tjenestene er for lav, det rettslige grunnlaget er lite avklart, og håndteringen av internasjonale saker om barn er fragmentert. .

NRK - 21 May 20 kl. 17:50

Boligsalget stuper i USA

Salget av brukte boliger i USA falt med nesten 18 prosent i april, viser ny eiendomsstatistikk torsdag. Omsetningen av bruktboliger har ikke vært så Dårlig siden 2011, ifølge tallene fra det nasjonale meglerforbundet..

Aftenposten - 19 May 20 kl. 10:00

Ukens grønne tips: Dårlig på å kildesortere? Slik får du inn rutinen.

Sorter du riktig, kan makrellboksen bli et nytt produkt. Det kan motivere..

Aftenposten - 18 May 20 kl. 19:00

Et uavhengig utvalg bør granske Statoils utenlandsvirksomhet | Aage Borchgrevink

Mye tyder på at staten er en Dårlig eier for norske selskaper som går utenlands..

NRK - 12 May 20 kl. 02:41

Støtte til Oslos byrådsleder

I en meningsmåling fra Opinion på vegne av FriFagbevegelse, Dagsavisen og ANB svarer 58 prosent at de synes byrådsleder Raymond Johansen (Ap) har håndtert koronakrisen godt eller svært godt. Bare 9 prosent svarer Dårlig eller svært Dårlig..

P4 - 12 May 20 kl. 06:26

Byrådslederen får støtte

Folk flest i Oslo støtter byrådsleder Raymond Johansen, og mener han har håndtert koronakrisen på en god måte. I en meningsmåling fra Opinion på vegne av blant andre Dagsavisen svarer er 58 prosent att han har håndtert krisen godt eller svært godt. Bare 9 prosent svarer Dårlig eller svært Dårlig..

NRK - 18 May 20 kl. 13:00

WHO: Dårlig samarbeid mot korona

Koronaviruset spredte seg raskt jorden rundt fordi landene ikke kjempet sammen mot det, sier FNs generalsekretær til WHOs årsmøte. – Vi har sett noe solidaritet, men veldig lite samhold, i håndteringen av covid-19, sa António Guterres..

NRK - 19 May 20 kl. 07:31

Skryter av Gro Harlem Brundtland

I et brev til generalsekretæren i WHO kritiserer Donald Trump ham for Dårlig innsats mot koronapandemien. Trump trekker frem Gro Harlem Brundtland som en bedre leder av WHO og skryter av hvordan hun taklet SARS-utbruddet og krittiserte Kina i 2003..

P4 - 19 May 20 kl. 17:19

Stort fall i CO2-utslipp

Verdens CO2-utslipp har falt med opptil 17 prosent per dag under koronatiltakene, Det viser ny forskning. Vi har aldri opplevd noe lignende før sier Cicero til NRK. Likevel er klimaeffekten liten, fordi klima handler om å redusere utslippene over lengre tid.

VG - 18 May 20 kl. 21:08

Reagerer på agentens rolleblanding: – Hva i alle dager er dette?

Spilleragent Stig Lillejord skal hjelpe Start med overganger. Det mener tidligere Start-spiller og TV 2-ekspert Jesper Mathisen er en særdeles Dårlig idé..

P4 - 19 May 20 kl. 12:16

Kina til angrep på Trump

Kinesiske myndigheter mener Donald Trump prøver å løpe fra ansvaret overfor WHO, etter at han nå truer med å trekke USAs støtte til helseorganisasjonen for godt. Den amerikanske presidenten beskylder WHO for Dårlig innsats mot koronautbruddet og for å være ukritisk overfor Kina. Han har allerede stanset de amerikanske innbetalingene til WHO midlertidig, og i dag sa han at de kan stoppes helt, om organisasjonen ikke gjør «betydelige forbedringer» innen 30 dager..

P4 - 18 May 20 kl. 13:29

- Dårlig samarbeid mot korona

Koronaviruset spredte seg så raskt over hele verden fordi landene ikke kjempet sammen mot det. Det sa FNs generalsekretær til WHOs årsmøte i dag. António Guterres var klar på at selv om man har sett noe solidaritet, så har det vært veldig lite samhold i håndteringen av viruset.

Aftenposten - 16 May 20 kl. 20:01

Seriestarten gir én god og én Dårlig nyhet for Molde-supportere: Men treneren er fornøyd

Molde starter med to lokaloppgjør – så venter en lang reise..

NRK - 16 May 20 kl. 02:41

Knivran i Frognerparken

En person ble truet med kniv til å gi fra seg jakka si i Frognerparken i Oslo ved totida i natt. Politiet sier de har Dårlig beskrivelse av to til tre ranere som løp fra stedet. Ransofferet er fysisk uskadd..

NRK - 16 May 20 kl. 17:50

Stengte veier i nord og sør

Selv om det er i midten av mai er det mye snø og Dårlig vær i store deler av landet. Fjelloverganger både i nord og i sør er stengt. Europavei 69 til Nordkapp har vært stengt i lang tid.

NRK - 18 May 20 kl. 00:38

Kritiserer Oljefondets miljøprofil

Miljøforkjemeren Torkjell leira kritiserer Oljefondets investeringer. Han mener de viser Dårlig dømmekraft. Først mange år etter at selskaper fikk miljøkritikk, har fondet solgt seg ut.

VG - 15 May 20 kl. 15:56

Please, Erna! Jeg vil på sommerferie

Ekspertene har Dårlig tro på stengte grenser. Men regjeringen stenger i praksis grensene. Helt til høsten..

Aftenposten - 16 May 20 kl. 08:00

Avlyste mosjonsløp ga Øyvind en Dårlig følelse. To måneder senere er han optimist.

Nesten 900 løpeglade trondhjemmere har funnet et nytt fellesskap nå som vårens mosjonsløp er avlyst..

Aftenposten - 16 May 20 kl. 15:25

Det brutale regimet så ut til å slippe unna med drap og krig hos Premier League-toppene. Nå kan pirat-TV stoppe det omstridte oppkjøpet.

Saudi-Arabia har et Dårlig omdømme å rette opp. Kan en ærverdig, engelsk fotballklubb være redningen?.

NRK - 15 May 20 kl. 18:38

Manshaus ble avvist av nynazister

Den nordiske motstandsbevegelsen avviste terrortiltalte Philip Manshaus da han tok kontakt sommeren før moske-angrepet og drapet på stesøsteren. Et tidligere medlem sa i retten at Manshaus var Dårlig forberedt og kjente lite til organisasjonen..

VG - 14 May 20 kl. 11:26

Dårlig forslag til lakseskatt

Regjeringens forslag om beskatning av havbruksnæringen bør skrotes..

Aftenposten - 05 May 20 kl. 06:02

Helsedirektøren innrømmer at for Dårlig testkapasitet kan ha ført til unødvendig mange sykehjemsdødsfall

Bjørn Guldvog mener for Dårlig testkapasitet spilte «en vesentlig rolle» i at dødstallene steg på norske sykehjem..

Aftenposten - 14 May 20 kl. 11:17

Svensk smitteekspert: – Å stenge grensen til Sverige var en Dårlig idé. Å fortsette med det nå er en dum idé.

Fredag kommer regjeringen med sine reiseråd for sommerferien. Flere smitteverneksperter mener grensene mellom de nordiske land bør åpnes..

Aftenposten - 15 May 20 kl. 17:04

Topptennisen utsatt til august – Casper Ruud mister hele grussesongen

Det blir ingen kamper i hverken ATP- eller WTA-touren i tennis før tidligst i august. Det er Dårlig nytt for Casper Ruud som mister hele grussesongen..

P4 - 14 May 20 kl. 07:09

Vinmonopolet er kundefavoritt

Vinmonopolet har blitt en kundefavoritt og er årets vinner av Norsk kundebarometer. Det er første gang en varehandelsbedrift vinner kåringen, generelt har varehandel en Dårlig kundetilfredshet, skriver Dagens Næringsliv. I bunnsjiktet finner vi blant annet Vy tog og Vy buss..

NRK - 14 May 20 kl. 21:33

Brøt loven da baby fikk overdose

Helse Stavanger brøt loven da en seks uker gammel baby fikk en overdose morfin i fjor, konkluderer helsetilsynet. Morfinsprøyten ble forvekslet med en antibiotikasprøyte på grunn av Dårlig merking, skriver Stavanger Aftenblad. Barnet overlevde..

P4 - 12 May 20 kl. 05:29

Trump avbrøt pressebrief

USAs president Donald Trump avbrøt i natt sin pressebrief i sinne etter å ha fått et kritisk spørsmål. En journalist fra CBS ville ha svar på hvorfor han stadig fremhever at USA tester flest i verden, og om han gjør dette til en konkurranse. Det falt Dårlig i smak hos Trump, som ba den kinesiskfødte journalisten spørre Kina istedet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt