Dårlig

Monday, 16 September, 04:03

Nyheter om Dårlig

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 09 Sep 19 kl. 21:52

Mørkeblåmandag

HOTEL BRISTOL (VG) Det var aldri et spørsmål om Frp ville gjøre et Dårlig lokalvalg. Men hvor Dårlig..

NRK - 09 Sep 19 kl. 21:00

Ap mot historisk Dårlig valg

Opptalte stemmer fra kommunevalget til nå viser at Ap går mot et historisk Dårlig valg. Senterpartiet vokser kraftig, og ligger an til å bli landets tredje største parti..

VG - Igår: 14:16

Nå vil han bli gransket mer enn noen gang

Bare fire kamper er spilt, mange mener allerede veldig mye om Manchester Uniteds «under middels» sesongstart, og det passer Dårlig at Ole Gunnar Solskjær må melde om betydelige skadeproblemer..

VG - 30 Aug 19 kl. 12:26

Rapport om Great Barrier Reef: Tilstanden veldig Dårlig

En rapport viser at tilstanden til det australske revet har gått fra Dårlig til veldig Dårlig..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 07:18

Regjeringen lover billigere SFO for familier med Dårlig råd

Billigere SFO for familier med Dårlig råd er et skritt på veien mot gratis kjernetid. Det lover Venstre, og håper flere innvandrerbarn vil få SFO..

Dagbladet - 12 Sep 19 kl. 06:15

Vi kan ikke skamme oss til et sunt kosthold

Det er Dårlig nytt for helsa når sunnhetsidealet blir så fullt av begrensninger og alternative fakta at man blir usikker på om maten man har vokst opp med, er bra nok. Men den enkleste løsningen er rett foran oss..

Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 06:44

Det er 875 dager igjen til OL. Landslagstreneren har Dårlig tid.

Norske langrennsløpere har denne uken gått nok et testrenn på rulleski 1800 meters høyde. Det er det en spesiell grunn til..

NRK - 12 Sep 19 kl. 20:39

– Barns liv trues av Dårlig vaksine

Svekket vaksinasjonsdekning truer barns liv i flere land, sier eksperter på Global Vaccinaton Summit i Brussel. – Barn dør av sykdommer som kan forhindres, sier generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreyesus i Verdens helseorganisasjon..

Klartale - 12 Sep 19 kl. 10:03

Mener Frp bør vurdere å droppe regjeringen

Resultatet i valget ble Dårlig for Fremskrittspartiet. Nå mener flere at partiet bør vurdere å forlate regjeringen..

P4 - I førrgår: 12:52

Solberg: Har hatt Dårligere valgresultat

- Høyres valgresultat var skuffende, men ikke Dårlig historisk sett. Det sa statsminister og Høyreleder Erna Solberg da hun nå i ettermiddag talte til partiets sentralstyre. Høyre fikk 20,1 prosent av stemmene i kommune- og fylkestingsvalget, 3,1 prosentpoeng Dårligere enn ved valget for fire år siden.

P4 - I førrgår: 08:48

– Ap er i en alvorlig situasjon

Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng vil ikke bruke ordet krise om partiets situasjon, men erkjenner at partiets svake oppslutning er alvorlig. Til Dagbladet sier hun at 24,8 prosent oppslutning i lokalvalget er et altfor Dårlig resultat for partiet. Hun tror det svake valget blant annet kan skyldes en valgkamp preget av enkeltsaker som mobiliserte ytterfløyene..

P4 - 05 Sep 19 kl. 07:15

Halvparten mener Solberg håndterte bompengekrisen Dårlig

Nesten halvparten av de spurte i en undersøkelse mener statsminister Erna Solberg håndterte bompengekrisen i regjeringen på en Dårlig måte. I undersøkelsen gjort av Norstat for ABC Nyheter svarer kun en av fire at de er fornøyd med Solbergs grep for å forhindre en regjeringskrise. Det er en høyere andel menn som er fornøyd med statsministerens håndtering enn kvinner..

P4 - 12 Sep 19 kl. 11:55

– Svært Dårlig alternativ for Frp å gå ut av regjering

Frp bør ikke engang vurdere ett sekund å gå ut av regjering før stortingsvalget i 2021. Det mener tidligere nestleder i Fremskrittspartiet, Per Sandberg. Flere Frp-topper sier til VG i dag at regjeringsdeltakelsen må vurderes når partiet nå skal evaluere valgkampen etter sitt Dårligste lokalvalg på over 20 år.

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 19:00

Evenes er svært Dårlig egnet som base for de maritime flyene | Jacob Børresen

At utbyggingen av Evenes blir enda betydelig dyrere, er det eneste som er sikkert..

P4 - 10 Sep 19 kl. 16:49

Ap: – Må få tilbake tilliten

Vil bli størst i distriktene igjen. – Vi er nødt til å få tilbake tilliten hos det norske folk. Det sier partisekretær i Arbeiderpartiet, Kjersti Stenseng.

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 21:50

Tajik: – Hvis dette blir resultatet, er det ikke et resultat Ap er fornøyd med

Ap ligger an til å gjøre et historisk Dårlig valg både i Oslo og nasjonalt..

VG - 11 Sep 19 kl. 00:37

VG-fotografenes beste bilder fra valgnatten

Jonas Gahr Støre blir fotfulgt av pressen på vei til Stortinget etter et historisk Dårlig valg for Arbeiderpartiet. VGs fotografer var tett på begivenhetene på valgdagen – både i Oslo og rundt om i landet..

Dagbladet - 09 Sep 19 kl. 21:09

Katastrofevalg: Historisk Dårlig for Ap

Arbeiderpartiet ligger an til tidenes Dårligste fylkestingsvalg, og et av partiets verste valgresultater noensinne, viser prognosen klokka 21. Partiet ligger likevel an til å beholde makta i flere av de store byene..

NRK - 10 Sep 19 kl. 06:35

Ap kan få ordføreren i Tromsø

Arbeiderpartiet har ikke gjort det så Dårlig i et valg i Tromsø på 94 år, men ser ut til å beholde ordføreren om de får Senterpartiet med på laget, skriver Nordlys..

VG - 10 Sep 19 kl. 16:32

Kaffemøter i Tromsø: Kjemper om posisjoner

TROMSØ (VG) Arbeiderpartiet er det største partiet i Tromsø på tross av et historisk Dårlig valg, men hvem som skal styre byen er ikke avklart ennå..

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 21:00

Prognose: Historisk Dårlig resultat for Arbeiderpartiet

Arbeiderpartiet går mot sitt Dårligste valg siden krigen, ifølge prognosen fra Valgdirektoratet. Senterpartiet, MDG, SV og Rødt blir valgets vinnere..

E24 - 11 Sep 19 kl. 06:00

Mot omkamp om eiendomsskatten i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) kan bli nødt til å kjempe en ny kamp om eiendomsskatten i Oslo etter et svært Dårlig valg for Arbeiderpartiet..

NRK - 10 Sep 19 kl. 00:50

Grande: – Jeg er riktig leder

Venstre-leder Trine Skei Grande svarer kort når hun blir spurt om hun føler at hun er rett person til å føre partiet videre, etter et Dårlig kommunevalg. – Ja, svarer Grande..

NRK - 10 Sep 19 kl. 06:35

Ap kan beholde ordføreren i Tromsø

Arbeiderpartiet har ikke gjort det så Dårlig i et valg i Tromsø på 94 år, men ser ut til å beholde ordføreren om de får Senterpartiet med på laget, skriver Nordlys..

P4 - 11 Sep 19 kl. 20:12

Frp kan miste tre av fem ordførere

Frp kan miste tre av fem ordførere etter valget. Nestleder Terje Søviknes ser ut til å miste ordførerposten i den nye kommunen Bjørnafjorden. Mandal-ordføreren får ikke fortsette i den nye storkommunen Lindesnes.

P4 - 11 Sep 19 kl. 07:43

Mot omkamp om eiendomsskatten

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, kan bli nødt til å kjempe en ny kamp om eiendomsskatten i hovedstaden etter et Dårlig valg for Arbeiderpartiet. Før valget sa Johansen at eiendomsskatten ligger fast og ikke skulle økes, men etter valget er SV og MDG til sammen større enn Ap i Oslo. Gruppelederen for SV i Oslo, Sunniva Holmås Eidsvoll sier til Aftenposten at de ønsker å trekke inn mer penger fra de dyreste boligene..

P4 - 11 Sep 19 kl. 15:41

Valgforsker: - Kan tyde på regjeringsslitasje

- At alle regjeringspartiene gjør det Dårlig i kommunevalget kan tyde på regjeringsslitasje. Det sier valgforsker Bernt Aardal ved Universitet i Oslo. Alle partiene gikk tilbake og må nå gå i seg selv for å finne ut hvorfor de ikke klarte å mobilisere flere velgere.

P4 - 11 Sep 19 kl. 09:39

- Alt tyder på at kriminelle sto bak Hydro-angrepet

Norsk kompentanse om cybersikkerhet er altfor Dårlig og Norge vil bli utsatt for mer avanserte angrep i fremtiden. Det advarer flere sikkerhetseksperter i lys av Hydro-angrepet i mars som slo ut flere av dere systemer i lang tid. Sikkerhetsspesialistene sier til Dagens Næringsliv at cyberkrim-industrien har tidoblet investeringene for å utføre angrep, og at den blir stadig mer utspekulert.

NRK - 09 Sep 19 kl. 06:50

Putins parti gjorde et Dårlig valg

Vladimir Putins parti, Forente Russland, tapte overraskende nesten majoriteten i bystyret i Moskva under søndagens lokalvalg, melder Politico. Dette skjedde til tross for at mange opposisjonspolitikere ble nektet å delta i valget..

P4 - 10 Sep 19 kl. 08:07

Nettbutikk har blitt Dårlig butikk

Fysiske butikker gjør det derimot bra. Til tross for at kundene handler stadig mer på nettet, peker utviklingen for mange norske nettbutikker nedover, skriver Aftenposten. Over halvparten av netthandelsselskapene gikk med underskudd i fjor, ifølge tall fra Virke.

P4 - 10 Sep 19 kl. 06:33

Ottervik: - Er skuffet

- Det er klart jeg er skuffet, dette er et Dårlig resultat for Arbeiderpartiet dersom det står seg. Det sier Arbeiderpartiets ordfører i partiets tstillingsvindu Trondheim, Rita Ottervik. Partiet fikk i 2015 41,5 prosent av stemmene og ifølge valgdagsmålingene kan partiet nå få rundt 24 prosent av stemmene i byen.

VG - 09 Sep 19 kl. 09:30

Reagerer på Frps innvandringsfokus på Facebook: – Roper alltid ulv, ulv, så raskt det går Dårlig

På noen få dager har Frp sendt ut 62 Facebook-annonser hvor de gjør uttrykk for at de ønsker en streng innvandringspolitikk. Det reagerer Kamzy Gunaratnam (Ap) kraftig på. Frp selv mener annonsene er relevante for lokalvalget..

Dagbladet - 06 Sep 19 kl. 20:58

- Det ligger an til en helt ekstrem valgnatt

Ap ligger an til å gjøre et historisk Dårlig kommunevalg. SV, Rødt, MDGs store framgang og borgerlig rot kan likevel sikre rødgrønn makt i storbyene..

P4 - 10 Sep 19 kl. 07:57

– Vil bli husket som valget der det politiske landskapet ble endret

– Kommunevalget 2019 vil bli husket som valget der det politiske landskapet ble endret. Det sier valganalytiker Svein Tore Marthinsen. Mens de tradisjonelle styringspartiene Høyre og Arbeiderpartiet gjorde det Dårlig - gjorde Miljøpartiet De Grønne et brakvalg i flere storbyer, mens Bompengepartiet fikk 2,5 prosent på landsbasis.

DN - 06 Sep 19 kl. 11:33

Sbankens priskutt på fond har vakt sterke reaksjoner –

Sbanken kuttet prisen på 400 fond – det likte forvalterne Dårlig. Nå trues banken med boikott og økte priser. Skagenfond er stengt for nye kunder..

VG - 07 Sep 19 kl. 22:42

Derfor er Portugal-seieren Dårlig nytt for Norge

(Serbia - Portugal 2–4) Serbia blir etter alt å dømme Norges motstander i Nations League-play off. Cristiano Ronaldo og co sørget for at serberne neppe tar seg til EM gjennom kvalifiseringsgruppe B..

Dagbladet - 05 Sep 19 kl. 06:52

Nå føler foreldrene seg lurt

Foreldrene trodde barnehagen hadde Dårlig råd, men i virkeligheten hadde den skyhøye overskudd. Nå starter kommunen tilsyn..

P4 - 07 Sep 19 kl. 12:25

Flymekaniker laget feil med vilje

En flymekaniker i Miami innrømmer at han fiklet med navigasjonssystemet på et passasjerfly med vilje. Årsaken er at han ville jobber overtid på grunn av Dårlig privatøkonomi. Flyet med 150 passasjerer om bord måtte avbryte en flyvning fra Miami til Bahamas sekunder før avgang i juli på grunn av de tekniske problemene.

VG - 05 Sep 19 kl. 11:12

Ut mot bompenge-Trym: – Luftforurensning er en realitet, ikke propaganda

Trym Aafløy hevder i VG at det er skremselspropaganda at luften er Dårlig, men det er ikke riktig. Forurensingen påvirker livskvaliteten til mange..

VG - 04 Sep 19 kl. 22:17

Bompenge-Trym om Dårlig luft i byene: – Skremselspropaganda

BERGEN (VG) Bompenge-kampen er langt fra over mellom partilederne under TV2s partilederdebatt i Bergen..

VG - 04 Sep 19 kl. 22:17

Bompenge-Trym om advarsler om Dårlig luft i byene: – Skremselspropaganda

BERGEN (VG) Bompenge-kampen er langt fra over mellom partilederne under TV2s partilederdebatt i Bergen..

P4 - 04 Sep 19 kl. 23:28

Lysbakken til angrep på FNB

SV-leder Audun Lysbakken gikk til angrep på Folkeaskjonen nei til mer bompenger under TV2s partilederdebatt onsdag kveld. Han frykter partiet vil skru klokken tilbake til en gammel måte å styre byen på med Dårlig luft, klimagassutslipp, kø og kaos. Lysbakken er bekymret over at Høyre og Frp har signalisert at de vil samarbeidet med FNB lokalt..

P4 - 06 Sep 19 kl. 08:38

Skylder på nasjonalt fall for Dårlig lokal oppslutning

Byrådsleder Roger Vallhammer mener det nasjonale fallet til Arbeiderpartiet er en stor grunn til tilbakegangen i Bergen. I 2015 gjorde Ap et brakvalg i byen med 37,8 prosent oppslutning, men i en fersk måling Bergensavisen har gjort får partiet 17,5 prosent. Vallhammer mener det startet med den nasjonale nedgangen, men partileder Jonas Gahr Støre viser til flere byer hvor dette ikke er tilfelle..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt