Catharina Solli

Fredag, 23 April, 03:47

Nyheter om Catharina Solli

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 sep. 20 kl. 08:03

Widerøe-ansatt bekreftet smittet

En ansatt i flyselskapet Widerøe er smittet av covid-19, ifølge VG. Kommunikasjonssjef Catharina Solli vil ikke opplyse hvor i selskapet vedkommende jobber..

NRK - 30 april 19 kl. 13:58

Widerøe lider under SAS-streiken

Streiken i SAS gir ventelister hos Widerøe. Likevel opplever flyselskapet at opp mot en femdel av passasjerene ikke møter opp. – Vi ser aldri så høye tall til vanlig, sier Catharina Solli i Widerøe..

NRK - 11 jan. 19 kl. 08:14

Widerøe med store problemer i nord

Nesten alle Widerøes avganger er innstilt i Nordland, med unntak av ett fly til Trondheim. – Det blåser fenomenalt, særlig Lofoten, Vesterålen og Helgeland. Muligens løyer det fra klokken 13.

NRK - 11 okt. 18 kl. 14:43

Mangler fortsatt mannskap

Mannskapsmangel er en av flere grunner til at det i høst har vært mange flykanselleringer, sier informasjonssjef i Widerøe, Catharina Solli. Langs kysten av Finnmark er det stor frustrasjon for alle kanselleringene..

NRK - 04 juni 18 kl. 12:14

Åtte Widerøe-fly råka av svikt

Ein alvorleg teknisk svikt som tvang åtte Widerøe-fly til å bli på bakken, førte til innstillingar og store forseinkingar måndag. Informasjonssjef Catharina Solli i Widerøe seier dei ikkje veit kvifor feilen berre ramma fly i Nord-Norge..

NRK - 03 juni 18 kl. 23:23

Problemer for Widerøe-fly

Flere av Widerøes fly har tekniske problemer. Åtte fly står på bakken i Nord-Norge. – Torsdag fikk flyene en oppdatering av det elektroniske systemet, og vi har begynt å få feilmeldinger i dag, sier Catharina Solli i Widerøe til VG..

P4 - 03 juni 18 kl. 22:56

Tekniske problemer for Widerøe

Widerøe sliter med tekniske problemer og åtte fly står på bakken i kveld. Torsdag fikk alle flyene en oppdatering av det elektroniske systemet, men nå har det begynt å komme feilmeldinger, opplyser informasjonssjef Catharina Solli til VG. Selskapet har nå kalt inn ekstra teknisk personell for å finne feilen..

NRK - 02 juli 16 kl. 13:41

Widerøe-fly måtte nødlande i Bodø

Et Widerøe-fly med 25 passasjerer på vei til Mosjøen måtte lande i Bodø da piloten oppdaget sviktende kraft i en av motorene. – Piloten landet med en motor. Bodø ble valgt fordi rullebanen der er lengre, sier informasjonssjef Catharina Solli i Widerøe..

NRK - 02 juli 16 kl. 13:41

Widerøe-fly landet med en motor

Et Widerøe-fly med 25 passasjerer var på vei fra Værnes til Mosjøen da piloten oppdaget sviktende kraft i en av to motorer. – Piloten landet med en motor. Bodø ble valgt fordi rullebanen der er lengre, sier informasjonssjef Catharina Solli i Widerøe..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt