Byrjinga

Fredag, 27 November, 13:10

Nyheter om Byrjinga

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 6 timer siden

Skal produsere vaksine i India

Russland og det indiske farmasiselskapet Hetero har vorte samde om å produsere over 100 millionar dosar av Sputnik V-vaksinen mot koronaviruset i året, melder Reuters. Planen er å starte produksjonen i Byrjinga av 2021..

E24 - 19 sep. 20 kl. 15:44

Solbergs hydrogen-strategi kan vere Byrjinga på noko bra

KOMMENTAR: Noreg har ikkje lenger råd til å bruke milliardar på klimatiltak som ikkje bygger framtidas arbeidsplassar..

NRK - 03 sep. 20 kl. 21:22

Minst 15 døde i Nepal

Minst 15 personar har mista livet og 40 personar er sakna etter at monsunregnet har ført til jordskred og flaum sentralt i Nepal. Sidan monsunregnet starta i Byrjinga av juni har minst 250 personar mista livet..

NRK - 10 aug. 20 kl. 20:31

Auking i smittsame sjukdomar

Fleire får no påvist smittsame sjukdomar enn i vår, viser tal frå FHI. Personar med mat- og vassborne infeksjonar på tovekersperiode har auka frå 47 tilfelle i Byrjinga av april til 430 i slutten av juli. Talet er lågere enn same periode i fjor..

NRK - 28 juli 20 kl. 22:04

Visepresidentkandidat kjem i august

Demokratane sin presidentkandidat, Joe Biden, seier på ei pressekonferanse tysdag at han vil annonsere kven som skal vere visepresidentkandidaten hans i Byrjinga av august..

NRK - 27 mai 20 kl. 21:48

Fyrste fødsel etter skogbrannar

Eit naturreservat i Australia kunne tysdag ta i mot den fyrste fødde koalababyen etter dei store skogbrannane som herja på slutten av fjoråret og i Byrjinga av dette året. Babyen får namnet Ash, fortel reservatet på Facebook..

NRK - 22 mai 20 kl. 09:45

Thailand forlenger unntakstilstand

Unntakstilstanden i Thailand vert forlenga til slutten av juni, opplyser styresmaktene i landet. Dei ynskjer å halde pandemien under kontroll samstundes som dei planlegg å lempe på fleire restriksjonar i Byrjinga av juni, skriv The Guardian..

Dagbladet - 13 mai 20 kl. 15:31

Ikkje legg ned fleire fødeavdelinger

I Byrjinga av 1970-åra var det 150 fødeavdelingar rundt om i landet, i dag er det 45 att..

NRK - 10 mars 20 kl. 09:46

Flytrafikken påverka av virusutbrot

I februar var det låg vekst i flytrafikken samanlikna med same månad i fjor, melder Avinor. Trafikken gjekk opp med 1 prosent i februar. – Vi ser ein klar nedgang i flytrafikken i Byrjinga av mars, seier konsernsjef i Avinor, Dag Falk-Petersen..

NRK - 27 des. 19 kl. 19:50

Spotify stoppar politisk reklame

Ein talsperson for strøymetenesta Spotify seier at selskapet i Byrjinga av 2020 vil stoppa salet av politisk reklame for ein periode, melder Reuters. Årsaka er at selskapet meiner dei har gode nok system til å validera det politiske innhaldet..

NRK - 30 juni 19 kl. 16:52

Sikta fotballtrenar sa opp jobben

Ein fotballtrenar på Sunnmøre er sikta for seksuelt krenkande åtferd mot barn under 16 år og for å ha delt framstilling av seksuelle overgrep mot barn. Det var torsdag denne veka at mannen i Byrjinga av 30-åra blei arrestert..

NRK - 13 sep. 18 kl. 16:50

Rabies påvist i tre nye fjellrevar

Rabies er påvist i tre nye døde fjellrevar på Svalbard. Det opplyser Sysselmannen. Det er no påvist rabies i fire revar og eitt reinsdyr i området sidan Byrjinga av mai..

NRK - 30 aug. 18 kl. 17:29

Kraftig fall i argentinsk valuta

Kursen på argentinsk peso held fram med å falle. Sidan Byrjinga av året har verdien på pesoen falle med over 40 prosent målt mot kursen på dollar. I eit forsøk på å stanse nedgangen er styringsrenta sett til 60 prosent..

NRK - 20 april 18 kl. 09:00

Baskiske ETA ber om årsaking

Den baskiske separatistgruppa ETA ber om årsaking for den smerta og skaden dei har påført andre i sin kamp for eit sjølvstyrt Baskerland og ber ofra om tilgjeving. I går vart det kjent at gruppa vert lagt ned i Byrjinga av mai..

NRK - 20 april 18 kl. 09:00

Baskiske ETA ber om orsaking

Den baskiske separatistgruppa ETA ber om årsaking for den smerta og skaden dei har påført andre i sin kamp for eit sjølvstyrt Baskerland og ber ofra om tilgjeving. I går vart det kjent at gruppa vert lagt ned i Byrjinga av mai..

NRK - 19 april 18 kl. 10:35

Baskisk TV-kanal: ETA legges ned

TV-kanalen ETB melder at den baskiske separatistbevegelsen ETA i Byrjinga av mai vil erklære at organisasjonen vert lagt ned. Meldinga kjem eit år etter at den baskiske separatistbevegelsen la ned sine våpen..

NRK - 02 mai 16 kl. 09:21

Mistenkeleg dødsfall i Narvik

Politiet held fram å avhøyre vitne etter at ein mann i Byrjinga av 30-årene vart funnet død i ei elv i Beisfjord ved Narvik sundag kveld. Krimteknikarar held fram med undersøkingar i dag. Den døde er sendt til obduksjon, opplyser politiet til NTB..

NRK - 04 april 16 kl. 19:18

Shell trekkjer Arktis-søknad

Shell trekkjer søknaden om leitelisensar i den omstridde 23. konsesjonsrunden i norsk Arktis. – Dette er Byrjinga på slutten for oljeboring i Arktis, seier Bellona-leiar Frederic Hauge..

NRK - 13 juli 15 kl. 12:49

Våpenmann tatt i Oslo

Politiet har arrestert mannen som skal ha trua fleire tilfeldige personar med eit våpen i Oslo i Byrjinga av juli, skriv Aftenposten..

NRK - 23 des. 14 kl. 09:17

IS held unge jenter som sex-slavar

Terrorgruppa IS held jenter i Byrjinga av tenåra som sex-slavar. Det skriv menneskerettsorganisasjonen Amnesty International i ein ny rapport. Fleire tusen kvinner kan vere fanga, og minoritetsgruppa yazidiene er særleg utsette..

NRK - 26 des. 13 kl. 18:27

Gard Warholm

Kompisgjengen med 17-åringar syntest det var spennande å sniffe bensin. Dei fleste gav seg med leiken, men for Gard Warholm (43) vart det berre Byrjinga på eit 17 år langt rushelvete..

NRK - 22 des. 13 kl. 08:45

Hadde kniv på seg

Ein mann i Byrjinga av 20-åra vart køyrt heim etter å ha uroa på ein utestad like før klokka 00.30 natt til søndag..

NRK - 21 des. 13 kl. 17:11

Skulle berre skifte motor

Bilferja M/F Lifjord vart teken ut av drift i Byrjinga av desember for å få skifta motor. Då synte det seg at det var langt meir som måtte skiftast..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt